Januari 2013

De nieuwe wereld
De volgende stappen

Van Steve

Wat gaan we merken nu we deze nieuwe wereld zijn binnengestapt? Wat zal er anders zijn en nog belangrijker, wat zal het volgende zijn voor de mensheid?
We zullen het samen uitvinden, maar zowel Elrah als de Bewaker van Tijd vertellen ons hier wat op dit ogenblik belangrijk is. Heb een geweldige maand!

Grote knuffels,
Steve

Glimlach je weg naar Huis
Elrah

Van de groep

Elrah begint . . .

Ik ben Elrah van Ritmische Service.
Welkom allemaal! Ik heb de hele tijd naar jullie gekeken. Ik kijk over de schouder van de Hoeder en af en toe herinnert hij zich dat ik hier ben. Dan komt hij naar me toe en overlegt met mij en dan geef ik hem wat informatie. Weet je, eigenlijk komt de informatie de hele tijd door. Maar meestal zegt hij alleen maar: “We zullen dit later doen.”

Nieuwe gedachte

Ik ben vandaag om veel redenen hier, maar eerst wil ik even praten over jullie eigen veiligheid, jullie veiligheid. Aaahh, daar hadden jullie niet aan gedacht, lieverds: “Wat kunnen we doen om veilig te zijn op de nieuwe Aarde?” Tja, jullie hoeven je niet echt op de gebruikelijke manier zorgen te maken, want jullie kunnen niet gekwetst worden door de zelfde dingen waardoor je vroeger dacht gekwetst te kunnen worden. Ik wil het met jullie even hebben over de algemene veiligheid en een andere benadering die je kunt overwegen als je verder gaat. Wat er plaatsvindt, is dat je op veel nieuwe niveaus open bent, zoals je eerder nooit was.

Om die reden is er een beetje meer kwetsbaarheid wanneer je voor het eerst opent en gedurende de tijd dat je gewend raakt aan het open zijn. Het is niet zo dat je muren of filters om jezelf heen moet bouwen of iets dergelijks. Maar wat er gebeurt, is wanneer iemand zich werkelijk opent en op deze manier door het leven gaat, het ook de kans vergroot dat je wordt tegengehouden of wordt afgeleid van je pad.

Dat kan op dit punt heel gemakkelijk gebeuren, want ook al voel je je niet veel anders dan zelfs een paar dagen geleden, je bent het wel. Je bent heel anders. Veel van je eigen energie is geopend op een manier die je nooit eerder hebt gezien, dus wat we je als eerste willen zeggen is om je bewust te worden van je eigen wezen. Je kunt tegen jezelf zeggen: “Tja, ik heb hier een pijntje en ik weet niet wat het is. Maar ik wil wat tijd nemen om er energie naar toe te sturen en het aan te pakken.” Negeer deze stukken die nu opduiken niet, want je bent open op een nieuwe manier. Je zult ontdekken dat je nu veel sterker bent dan op de oude manier. In de tussentijd echter zijn er wat kwetsbaarheden, evengoed als mogelijkheden, om een kleine barst in je pantser te ervaren. Lieverds, ik zal jullie wat vertellen, er is altijd een manier waarop je dit kunt herstellen.

Wat er gebeurt, is dat mensen zo snel beginnen te gaan dat ze helemaal in hun hoofd zijn en niet in hun hart. Je probeert jezelf via je denken uit het een of het ander te halen door jezelf af te vragen:”Hoe kan ik dit naar het volgende niveau brengen?” En de raderen beginnen te draaien en er begint rook uit je oren te komen en al snel wordt het een puinhoop. Tja, hier Thuis heeft alles te maken met evenwicht. Dat is waarschijnlijk de grootste verandering in wat er de laatste dagen heeft plaatsgevonden. Het is al geruime tijd aan het gebeuren. Het is niet nieuw, lieverds. Jullie hebben altijd een hart gehad. Ook al hebben jullie altijd geweten dat het geheim werkelijk in je hart is en niet in je hoofd, proberen jullie je gedurende je hele leven overal doorheen te denken. Een van de grootste veranderingen die jullie zullen ervaren in de nieuwe wereld is te beseffen dat je hart altijd de weg naar Huis heeft geweten. Jullie moesten je weg door de mensheid heen denken, om te proberen uit te vinden hoe je hart in de wereld en de samenleving kon passen, maar in plaats daarvan zal nu alles vanuit je hart komen.

En hier is een ander stuk waar wij jullie over vertellen: negatieve emoties. Jullie hebben er veel meegedragen op Aarde en deze hebben jullie een tijd lang goed gediend want zij leveren het contrast om je te helpen het licht te zien tegenover het donker. Je kunt liefde alleen maar voelen als je weet wat angst is. Tja, we weten dat jullie allemaal begrijpen wat angst is. Dat is in balans want dat deel is klaar, dus nu hoeven jullie eigenlijk alleen nog maar in het nieuwe veld van trialiteit te stappen – van dualiteit naar trialiteit. Ik heb geen drie handen, anders zou ik die kunnen gebruiken om je te laten zien wat ik doe, maar dat werkt zo niet. Je hebt nu drie punten in plaats van twee. Het is niet langer alleen maar zwart of wit en dat is het magische, prachtige aspect hiervan. Nu hebben jullie een ander deel van jezelf waarmee je kunt afstemmen. Het is bijna net als het kleine mannetje op je schouder waar de Hoeder het zojuist over had. Je moet er alleen aan denken om te vragen; je moet er aan denken om je te verbinden met dat deel van jezelf.

De spiegels van traditie

Maar hier is de andere kant van de medaille. Jullie zijn zo gewend aan al die prachtige tradities en regels die jullie voor jezelf hebben gemaakt. Op een bepaald moment probeerden wij met de Hoeder te praten, maar zijn benen zaten zo ongemakkelijk dat hij zei: “Even wachten. Ik moet eerst de juiste lichaamshouding aannemen.” En hij was aan het worstelen met armen en benen om in de juiste luisterhouding te komen. Uiteindelijk lukte het hem en zei hij: “Oké, ik ben er klaar voor.” En wij zeiden tegen hem: “We hebben niets te zeggen.” Toen zei hij weer:” Maar ik ben er klaar voor.” En wij zeiden weer: “We hebben op dit moment nog steeds niets te zeggen.” Hebben jullie een kristallen bol nodig om de toekomst te voorspellen? Tja, als je gelooft dat je er een nodig hebt, dan kun je er gerust een gebruiken. Maar heb je er een nodig? Absoluut niet. Binnenin jezelf is alles nu aanwezig en wij proberen jullie te helpen om deze aspecten in jezelf wakker te maken. Jullie zullen nieuwe vermogens beginnen te zien, maar we weten dat het moeilijk is, lieverds. Het is moeilijk voor ons om hier te zijn en jullie te vertellen hoe je mens moet zijn. Ik ben persoonlijk nooit op Aarde geweest, maar ik probeer te doen wat ik kan om te leren een mens te zijn hier op Aarde. Ik hoef niet alles in evenwicht te brengen zoals jullie dat moeten. Het is gemakkelijk voor mij om binnen te komen en gewoon te zijn wie ik ben en me er niet druk over te maken of jullie me aardig vinden of niet. Jullie energie is veranderd, dus jullie zijn niet dezelfde mensen als voorheen. De energie is op een nieuwe manier beginnen te verschuiven. Eigen je je kracht toe, want jullie zijn altijd goed geweest in dingen. Draag je je eigen meesterschap? Ben je trots op wat je al overwonnen hebt? Ben je trots op wat je iedere stap van de weg met je meedraagt?

De nieuwe jij
Het doel hier is om jullie te vertellen dat er een nieuw deel van jezelf is dat gloednieuw is. Wanneer jullie je gaan uitstrekken in al deze nieuwe aspecten en gewoon jezelf bent, zeggen jullie: “ Maar, wat als ze me niet leuk vinden. Wat als ik daar buiten niet geaccepteerd word?” Tja, dat is dan nu hun probleem, nietwaar? Wat jij van mij denkt, dat zijn mijn zaken niet. We willen dat jullie die eigenheid behouden, want dat is wat werkelijk alle andere delen van Thuis samenbrengt en verenigt. Het is tijd om dat (jezelf zijn) weer te doen. Jullie creëren Thuis met de hoofdletter “T” hier op Aarde en jullie doen het fantastisch! Ieder van jullie bracht een klein stukje mee, maar hier is het leuke van het bouwen van Thuis. Je kunt niet de ene stap overslaan en naar de volgende gaan, want je moet ze in een bepaalde volgorde gaan. Dat betekent dat ieder van jullie naar voren moet komen met dat stukje dat je hebt meegebracht. De meesten zeggen: “Ik weet niet of mijn deel goed genoeg is of dat ik goed genoeg ben om het naar voren te brengen. Ik weet het gewoonweg niet.”

Tja, wij weten het wel en alles wat we van jullie vragen is om het te proberen. Eigen je je meesterschap toe. Voel je veilig in te zijn wie je bent en waar je vandaan komt, want we houden meer van jullie dan jullie je kunnen voorstellen. Wij houden van jullie op een manier die jullie nog niet kunnen begrijpen, maar jullie staan op het punt om dat te ontdekken. Ik zal de Tijdbewaker laten komen om jullie daar in mee te nemen, want ik ben bijna klaar. Hij heeft me maar een bepaalde hoeveelheid tijd gegeven, weet je. Voor nu ga ik, maar weet dat ik van jullie houd en ik ben altijd op verschillende manieren bij jullie. Ik ben degene die stiekem achter je komt staan om je te kietelen wanneer je te serieus wordt, omdat je moet her-inneren. Het is alleen maar een spel en het hele idee is om jezelf naar Huis te glimlachen, plezier te hebben terwijl je op Aarde bent. Dat is waarvoor je kwam, voor die prachtige menselijke ervaringen. Dus voordat ik vertrek geef ik jullie een van mijn glimlachen. En jullie glimlachen altijd terug, ook als ik een gekke glimlach maak en dat is geweldig. Het is een weerspiegeling van mijn hart en een weerspiegeling van het jouwe. Wij zijn deel van elkaar en dat vier ik elke dag van mijn bestaan. Ik ben Elrah van Ritmische Service.

De Bewaker van Tijd

Gegroet. Ik ben de Bewaker van Tijd. Ik ben deze dag bij jullie omdat jullie de tijd en alles wat zich voor jullie bevindt hebben veranderd. De nieuwe energieën zijn op Aarde en werken op dit moment door ieder van jullie. Ja, op sommige vlakken voelen jullie je nog hetzelfde als tevoren, maar jullie hebben ook een beetje van deze verwachting. Wij hopen dat jullie deze verwachting die jullie voelen kunnen veranderen in iets magisch, want dat is hoe jullie creëren, lieverds. Wanneer je je erop verheugt om door die deuropening te gaan, wordt het nog specialer als je er uiteindelijk doorheen loopt. Jullie zijn de scheppers die de energie hebben gecreëerd die jullie nu binnenlopen. Eigen het je toe. Weet het. Wanneer je die energie binnenloopt die vreselijk voelt en in dissonantie is met jouw energie, durf dit dan je toe te eigenen en vraag:”Waarom heb ik dit gecreëerd? Wat is mijn les in deze onenigheid? Waar ben ik hierin?” Houd je positie hier vast, want je zult ontdekken dat op dit moment veel energieën beginnen te veranderen op Aarde, waarschijnlijk meer dan je in je leven hebt ervaren. Wat er plaatsvindt, is heel eenvoudig. De Aarde is aan het veranderen, want ze moet ruimte maken voor bekrachtigde mensen. Ieder van jullie heeft nu een nieuw niveau van je eigen bekrachtiging en je begint je er mee te verbinden en het te gebruiken. Daarom zegt Elrah jullie te spelen, om de wereld in te trekken en te glimlachen. Heb er plezier in om net te doen alsof je een mens bent, want daar komt die glimlach vandaan. Die komt van Thuis. Wanneer je iets of iemand ziet die je aan Thuis herinnert, voel je een diepe verbinding en nu zal dat vaak voorkomen. Het zal heel gewoon worden om over straat te lopen en heel onbewust iemand voorbij te lopen die jouw energie magnetisch naar zich toe trekt. Ook al ken je die persoon niet, er is een verbinding. Je zult dat op een nieuwe manier gaan voelen in je fysieke lichaam.

Contracten beëindigen

Jullie beginnen allemaal nieuwe contracten te maken, want jullie zijn overgestapt in veel van jullie plan B contracten. Waarom zijn zij plan B? Heel eenvoudig. De Aarde zou vergaan en dat was plan A. De meeste van jullie plan A contracten zijn beëindigd, omdat de wereld zou vergaan tussen het jaar 2000 en 2012. Het zou ongeveer 12 jaar kosten om de planeet te doden en er uit te laten zien als Mars en Venus, omdat dat precies is wat er met deze planeten is gebeurd. Wat er nu plaatsvindt, is dat jullie je op andere manieren verbinden en een nieuwe energie bouwen op Aarde. Jullie hebben heel erg lang naar de lucht gekeken en je afgevraagd of daar andere wezens als jullie zouden zijn. We zeggen jullie, lieverds, wanneer je terug komt naar Huis, naar spirit, zullen jullie een ongelofelijke diversiteit ontdekken tussen persoonlijkheden of energietypes. De meeste mensen lijken op elkaar, weten jullie dat? Voor ons klinken jullie allemaal het zelfde, omdat wij hier zo’n grote diversiteit hebben. Jullie onderlinge diversiteit is maar heel weinig in vergelijking tot de rest van het universum. Hier is een prachtig stuk: Jullie zijn nooit alleen geweest. Wanneer jullie in het universum uiteindelijk leven vinden dat vergelijkbaar is met dat van jullie, zullen zij eigenlijk veel op jullie lijken en dat is een kosmische grap. Jullie verwachten Marsmannetjes te vinden met groene lichamen en kleine dingen die uit hun hoofd groeien. Maar zij zien er bijna net zo uit als jullie; de verbindingen zijn opvallend hetzelfde maar op een lichtelijk andere tijdlijn.

En dit is het leuke. Jullie hebben al die ongelofelijke telescopen gebouwd en op de hoogste locaties op Aarde geplaatst om het universum te observeren. Jullie hebben ook allerlei enorme luisterapparaten geplaatst die geluidsgolven uit de kosmos opvangen en proberen deze uit te filteren. Tot nu toe hebben jullie hiermee gemengd succes geboekt, maar jullie succes zal niet op dezelfde voet doorgaan om de eenvoudige reden dat iemand anders jullie heeft gevonden. Ja, lieverds, jullie zijn ontdekt! Er is een planeet – nee, ze noemen het niet Aarde. Het is niet met die naam beschreven, maar zij hebben een naam verzonnen in hun eigen taal die zij hebben gegeven aan deze planeet met de blauwigheid en de mist er omheen. Er is water en zij geloven dat er leven kan zijn op die vreemde blauwe planeet. Dat zijn jullie, want jullie zijn gevonden. Het zal nog flink wat tijd kosten voordat hun technologie het punt bereikt dat zij contact met jullie kunnen maken, maar jullie zijn ermee verbonden en zullen ook wat informatie beginnen te ontvangen. Jullie zullen ontdekken dat jullie eigen fysieke lichamen wat sneller zijn dan jullie dachten.

Wij hebben jullie een tijdlijn van 210 jaar gegeven. Ja, we vinden het heerlijk om deze grappige stukken naar buiten te brengen want op het moment dat wij jullie een regel geven, dan overtreden jullie die. Het is een deel van de menselijke natuur. Je neemt een regel en zegt: “O, dat is een regel. Ik zal er aan denken en er aan voorbij gaan.” Dat is wat jullie vaak doen en nu zijn wij dankbaar dat wij jullie kunnen zeggen dat jullie de tijdlijn al verkort hebben. Het zal nu feitelijk geen 210 jaar meer duren om deze cyclus te voltooien, want jullie zitten nu in de tijdspanne van 190 jaar. Eigenlijk gaan we de aantallen niet meer benoemen, om de eenvoudige reden dat jullie met alles zo snel voorwaarts gaan. Weten jullie wie je bent? Herinneren jullie je dat gevoel diep van binnen, dat vertrouwen van spirit dat jullie ontvingen vlak voordat jullie het spel betraden? Het is tijd om dat nu naar buiten te trekken, want jullie eigen gidsen zullen heel helder tegen jullie beginnen te spreken. Wat je daarmee doet is geheel aan jullie. Er is geen goed of verkeerd, want dat is een heel persoonlijke verbinding. Iedereen zal echter wat te horen krijgen van diegene die op jullie schouder heeft gezeten, hetzij als gids hetzij als de vele verbindingen die op je wachten aan de andere kant van de sluier. Jullie zijn de grootste engelen die ooit geleefd hebben en er is hier een enorme juichende menigte die Thuis op jullie wacht. Wanneer jullie Thuis komen gaan we een feest geven zoals jullie nog nooit hebben gevierd. Als jullie het dansen op de 12-12-12 leuk vonden, wacht dan onze feestjes maar eens af – ja, wij weten hoe je een feest maakt! We weten hoe we moeten feesten. En we vragen jullie om feest te vieren, want dat is eigenlijk wat jullie door het hele einde van de planeet heeft gesleept. Jullie hebben de weg naar Huis gevierd en jullie hebben het gered.

Dus, daar zit je dan. Wat gebeurt er nu? Hoe zul je deze nieuwe energie gebruiken? Dat kunnen wij jullie niet vertellen, lieverds, want dat zal voor iedereen anders zijn. Jullie hebben een gewijd pad dat voor jullie is uitgelegd. Moeten jullie op dat pad blijven? Absoluut niet. Het is slechts een van de vele mogelijkheden die zich voor jullie bevinden. Ook al was het de weg van de minste weerstand die zich voor jullie uitstrekte toen jullie het spel betraden, jullie zullen ontdekken dat veel van de contracten die jullie gemaakt hebben niet langer gefundeerd zijn. Jullie hebben gewoon veranderd wie jullie zijn. Daarmee hebben jullie ook de verbinding en het contract veranderd. Daarom is dit het volmaakte moment om om je heen te kijken en de balans van je hart op te maken. “Wat betekent het meeste voor mij in deze nieuwe energie? Hoe kan ik deze nieuwe wereld binnen gaan en mijn wereld creëren…een wereld die mij ondersteunt, een wereld die ons allen op de prachtigste manier Thuis brengt.” Dat is wat wij jullie meegeven. We zeggen jullie dat er op korte termijn een aantal zeer magische data komen; tot nu toe hebben wij er slechts twee gegeven. De data die we jullie gegeven hebben zijn al achter de rug, de 12-12-12 en de 21-12-12. Jullie hebben helemaal gelijk met te zeggen dat 31 december ook een feestelijke dag is, maar niet omdat dit het einde of het begin van het jaar is. Er komt een andere energiegolf aan op deze datum. Veranker die. Breng hem binnen. Er zullen regelmatig energiegolven binnenkomen, maar als jullie die binnengaan, zullen zij meer als een stroom voelen dan als een golf. De tijd aan deze kant van de poort is aan het uitdijen, in plaats van het inkrimpen dat jullie hier gevoeld hebben. We zeggen jullie dat de volgende datum 19 augustus is. Is het nodig om deze specifieke data te weten. Moeten jullie op een specifieke plek zijn, stil zitten in lotushouding met je handpalmen tegen elkaar? Nee, natuurlijk niet. Wees je er alleen van bewust dat de Aarde nog steeds aan het veranderen is, zich aan het aanpassen is om ruimte te maken voor de bekrachtigde mensen die hun plek innemen en zich hun kracht toe-eigenen. Wij, aan deze kant van de sluier kunnen niet gelukkiger zijn!

Een gediplomeerde status voor de planeet van vrije keuze

De Aarde is het grootste experiment ooit – de planeet van vrije keuze is zojuist geslaagd. Ik kon voor de zesde keer mijn vinger laten vallen en jullie zijn allemaal heel snel vooruit gegaan, maar niet door mijn vinger. De grootste uitdaging die wij aan deze kant van de sluier hadden terwijl wij toekeken hoe jullie allemaal deze nieuwe wereld binnen stapten, was dat we ons zorgen maakten over een scheiding. We maakten ons zorgen dat jullie je zouden opsplitsen in verschillende vibratieniveaus, door te zeggen dat slechts de hoogsten de nieuwe wereld zouden binnen gaan en de laagsten van de Aarde zouden worden weggehaald. Lieverds, dat zou dezelfde fout zijn geweest als die jullie in Atlantis hebben gemaakt, maar dat is niet gebeurd. Jullie hebben de opening groot genoeg gemaakt om de gehele bandbreedte van de mensheid in zijn geheel door te laten. Dat was een kritiek moment omdat jullie met zo velen hier zijn vanuit de dagen van Atlantis, net als de Hoeder. Hij is hier, maar hij is hier om verschil te maken, gebruik makend van dezelfde technologie als eerst, alleen nu om er licht mee te verspreiden in plaats van angst. Kijk eens naar wat jullie de nieuwe wereld te bieden hebben. Jullie hebben nu meer dan ooit die kans. Het is een geweldige tijd om mens te zijn op Aarde, maar jullie zijn geen mensen. Jullie zijn spirits die net doen alsof ze mens zijn en jullie doen het geweldig. Wij weten wie jullie zijn. Wij helpen jullie alleen maar te her-inneren.
Het is met de grootste eer dat wij deze nieuwe tijd voor jullie inluiden.
Welkom Thuis. Welkom Thuis. Welkom Thuis. Ik ben de Bewaker van Tijd.

Behandel elkaar met respect en zorg voor elkaar bij iedere kans die je krijgt. Speel goed samen. Ik ben de Bewaker van Tijd.

Espavo,
De groep

De Hartverbinding
Van Barbara

De sfeer creëren

Wat kwam er als eerst in je op toen je mijn titel “de sfeer creëren” las? Het kan beelden tevoorschijn toveren van het creëren van een romantische setting. Je geest is nu echt druk bezig om je dit voor te stellen en te creëren! Maar serieus, we kunnen de sfeer creëren bij alles wat wij ervaren in ons leven.
Ik dacht aan deze woorden toen ik achter mijn computer zat om mijn deel van de Bakens te schrijven. In eerste instantie was ik niet helemaal zeker in welke richting ik wilde gaan met mijn schrijven, dus ik ademde diep in en deed een zacht roodachtig bureaulicht aan en ik stak de geurige kaars naast mij aan. Buiten ging de zon onder in een magisch gouden zonsondergang, waardoor mijn kantoor een knusse glans kreeg. Toen voelde ik mij in de stemming om me met mijn hart en deze woorden aan jullie te verbinden. Ik realiseerde me dat dit was waar ik met mijn boodschap op wilde focussen.
Ik creëer de sfeer voor mijn dag tijdens het eerste deel van de ochtend als ik wakker word. Ik noem dit mijn alleen-tijd. Steve en Austin weten dat ze mij dan niet moeten storen. Ik heb een stille tijd met mijn gedachten. Lekker knus met een warme kop thee en de warme deken om me heen vult mijn comfort zone. Als ik die dag een vroege afspraak heb, sta ik een uur eerder op zodat ik deze speciale tijd voor mij toch kan hebben. Daarna ben ik klaar voor mijn dag.

Ik herinner me dat ik naar school ging om een massage therapeut te worden. Een van mijn leraren sprak hierover. Het gaat er allemaal om volledig in het moment te zijn. Zij moedigde de studenten aan om zich prettig in hun eigen lichaam te voelen, zodat zij een verlengstuk van een vredige, niet gestreste persoon konden zijn die zich verbindt met de persoon op de tafel. Toen ik begon met massages geven was ik een beetje nerveus. Ik vroeg me af of mijn vaardigheid wel voldoende was en of mijn cliënt blij was met mijn aanraking. Ik herinnerde mijzelf eraan om een paar diepe, rustgevende ademhalingen te geven om mijzelf de kans te geven mijn zelfvertrouwen terug te krijgen. Ik stak een kaars aan en zette melodische muziek op die de sfeer opbouwde, niet alleen voor mijzelf maar ook voor mijn cliënt. Zodra ik mij prettig voelde in mijn omgeving voelde ik mij gecentreerd.

Denk eens aan een moment dat je een belangrijk examen moest doen op school of dat je een sollicitatiegesprek had. Ik kan mijn lichaam bijna strakker voelen worden door de herinnering. In beide gevallen kunnen we weer diep en rustgevend ademhalen met de intentie om ons lichaam te laten ontspannen. Je kunt jezelf er op toeleggen om de juiste mindset te hebben. Soms kunnen we onze omgeving niet veranderen, maar zoals ik al zij: je hebt volledig de controle over het bepalen van de gemoedstoestand in je geest.

De meesten van ons gaan zo snel dat we onbewust zijn over onze gevoelens en omgeving. Begin nu met je bewust zijn . Begin door bij jezelf de inventaris op te nemen. Hoe voel je je? Ben je vredig op dit moment of gespannen? Hoe ziet je omgeving er uit? Is er iets dat je kunt doen om het aangenamer voor jezelf te maken? Als dat niet zo is, dan wordt het gevoel van welbehagen gecreëerd door je geest er toe aan te zetten jouw werkelijkheid te creëren. Laat alle voorwaarden die niet in jouw waarheid passen los met een zuiverende ademhaling.

Op dit moment zal ik stoppen, want ik ben van plan om vanavond de sfeer te creëren met Steve!

Met Liefde en Licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.