Januari 2010

Het leven is een zelfvervullende voorspelling
Beslissende aanloop naar 2012


Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.

Speciaal verzoek: Copyright 2010 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is te vinden op http://www.Lichtwerker.com. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve

Het leven is een zichzelf vervullende voorspelling. De groep zegt dat al heel lang, maar in deze boodschap gaan ze naar een heel nieuw niveau met deze uitdrukking. Ze vertellen hier het verhaal wat er gebeurt wanneer een idee in het collectieve bewustzijn komt. Het komt altijd tot manifestatie. Ze zeiden dat zo veel dingen zich beginnen te manifesteren als gevolg van de snelle verhoging van het collectieve bewustzijn. Zij her-inneren ons eraan dat wij, als wij scheppers zijn, de gedachten die in ons hoofd leven creëren. We kunnen angst creëren of we kunnen liefde creëren. Ze herinneren ons eraan dat wij mensen zijn verslaafd aan drama en angst. Toch hebben we elk ogenblik de keuze welke gedachten we in ons hoofd laten blijven. De groep zegt dat er prachtige dingen gaan gebeuren rond 2012. Maar het is niet aan de groep om te bepalen wat wij ervaren. Het is aan ons, want wij zullen onze eigen ervaringen bepalen. Maar als we onze krachten collectief gebruiken, worden ze exponentieel versterkt. De groep is nu nieuwsgierig naar de grote gebeurtenissen die wij gezamenlijk creëren in het jaar 2012. Zij zeggen dat het vanuit hun perspectief pure magie is om toe te kijken terwijl wij deze gebeurtenissen creëren. Na 14 jaar channeling en de dingen te bekijken vanuit het perspectief van de groep, heb ik geleerd dat er niets is wat we niet kunnen doen. Maar wanneer we het doen, denken we altijd dat iemand anders het deed, ook al deden we het aldoor zelf. De groep laat mij steeds meer de manier zien waarop dingen vibrationeel in elkaar passen en hoe eenvoudig het eigenlijk is. Zelfs als we begrijpen dat elke gedachte die we hebben iets creëert en, als ik daar vanuit mijn menselijk perspectief naar kijk, dan bevestigt dat één basisovertuiging van mij: Ik geloof in Magie!

Verwacht dit jaar een wonder!

Een dikke knuffel, Steve Rother

Van de groep

Groeten van thuis

Er is zo veel dat wij met jullie willen delen vandaag, daarom beginnen we direct met de informatie want er begint op dit moment een enorme energieverschuiving op deze planeet. Velen van jullie zullen hiermee in je persoonlijke leven te maken krijgen. Velen van jullie zullen dat ervaren als tegenslag of als koerscorrectie en soms als een nieuwe richting ter overweging. Wat er ook gebeurt met jou of hoe dat ook plaatsvindt in de wereld, wij vragen je om er gewoon naar te kijken als een mogelijkheid in plaats dat je op de een of andere manier een richting op wordt gestuurd.

Het belangrijkste om in gedachten te houden is dat jullie de scheppers zijn, de magiërs van het Speelbord. Je verlangens en passie staan voorop in je leven. Je overtuigingen hebben je er vaak van weerhouden om dingen te ontdekken of om situaties die je in feite zouden kunnen helpen om in je ware passie of je echte werk te komen, t