Januari 2009

Kosmische deeltjes van waarheid
De wedergeboorte van de Aarde


Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.

Speciaal verzoek: Copyright 2009 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is te vinden op http://www.Lichtwerker.com. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve

Normaal draag ik de Bakens van Licht niet aan mensen op, maar deze maand moet ik een uitzondering maken omdat we vorige week een groot lichtwerker en vriendin hebben verloren. Sonia Bos maakte op 11 januari haar overgang naar huis. Onze harten gaan uit naar haar man Aad, haar familie en de vele duizenden mensen die zij met haar werk heeft aangeraakt. Sonia was gast bij de VirtualLight broadcast en was een van de weinige gastsprekers bij de Human Angel Conference op 080808. Haar boodschappen over het Waterman-tijdperk hebben velen geholpen en zullen als haar nalatenschap voortleven.

Het is voor mij een eer om deze maand de Bakens van Licht op te dragen aan Sonia Bos. Goed gedaan Sonia. We zullen je missen maar altijd blijven herinneren.

In deze boodschap gaf de groep ons een actueel overzicht vanuit drie verschillende gezichtspunten. Ze keken naar de huidige gebeurtenissen in relatie tot de veranderende rol van de Aarde, de veranderingen van de zon en welke invloed die op iedereen zullen hebben. Op kosmisch niveau sneden ze een gebeurtenis aan die nu plaatsvindt en waarvan zij zeggen dat die heel goed in het grotere beeld past. Ze hadden het over de deeltjes in wat wij zonnestormen noemen als de zaden van het universum. Zij vertelden ook dat er nu perioden zijn dat deze zaden rechtstreeks in de magnetosfeer van de Aarde worden gedeponeerd. Ze zeggen dat deze zaden opzettelijk uitgezaaid worden voor de wedergeboorte van de Aarde. Je kunt op de website van NASA het artikel lezen dat beschrijft wat er vanuit wetenschappelijk gezichtspunt gebeurt.
NASA Web Site December 16th 2008

Vanuit energetisch gezichtspunt zeiden ze dat dit de overlapping was van het hologram van de Derde Aarde. Het is nu in beweging. Houd je vast, daar gaan we!

Een geweldig nieuw jaar met heel veel dikke knuffels en zachte duwtjes. Steve Rother

Van de groep

Groeten van thuis

Magisch moment
Deze tijd is magisch. Deze plaats is magisch omdat jullie die in beweging hebben gezet. Jullie hebben je intentie gesteld om op deze planeet een magische ervaring te hebben en die staat nu te gebeuren. Een voor een worden jullie geïnspireerd dingen te doen die je prettig vindt; worden jullie in het heilige contract gezet dat jullie voor jezelf hebben opgesteld. Jullie wisten wat je wilde gaan doen en jullie kozen de richting die je op wilde. Jullie plaatsten een sluier tussen je twee hersenhelften om je herinneringen aan Thuis en je eigen kracht volledig uit te wissen. Daarna kwamen jullie naar de Aarde om een verstoppertjesspel te spelen. Jullie botsten tegen muren en andere mensen, alsmaar denkend dat je iets verkeerds deed of een fout maakte. In feite zwierven jullie gewoon wat rond op zoek naar die verbinding, dat deel van Thuis waarmee jullie via je hoger zelf volledig verbonden zijn.

Dat wordt nu nog belangrijker. Vandaag willen we jullie op verschillende niveaus een overzicht geven. We gaan jullie een klein stukje laten zien van wat er zowel op kosmisch niveau als op het aardse niveau gebeurt. Daarna zullen we jullie de mogelijkheden op het persoonlijke niveau vertellen, want velen van jullie zijn nu bereid om in beweging te komen. Jullie hebben jezelf op de rand van het klif gebracht en wachten tot een zacht briesje je ervan afduwt. Welnu, zo’n zacht briesje heeft zich zojuist voorgedaan. Wij staan erom bekend dat wij mensen zachtjes van het klif duwen. Dat is een van de dingen die we graag doen en we spreiden dan onze vleugels om jullie eraan te her-inneren wie je werkelijk bent. Dit keer zullen we een paar overzichten met jullie delen, niet van wat er voor jullie ligt, niet per definitie van wat er in de toekomst ligt of wat jullie bestemming is, maar gewoon van de richting die jullie opgaan en wat er gebeurt op Aarde, zodat jullie dit kunnen bevatten.

Kosmisch overzicht
Eerst zullen we het hebben over het kosmische niveau, want in jullie deel van het universum beginnen zich kosmische gebeurtenissen te ontwikkelen. De kosmische gebeurtenissen vinden nu plaats om naar een climax te groeien en die climax zullen we gewoon een gebeurtenis noemen. Dat is alles waarover gesproken wordt, momenteel zelfs in jullie wetenschappelijke wereld. Maar iedereen die toekijkt begrijpt slechts één ding: het zal een grote gebeurtenis zijn. Niemand weet precies hoe het gaat gebeuren of hoe het zal plaatsvinden. Laten wij ons gezichtspunt met jullie delen.

Ten eerste hebben jullie verbindingen met de zon die jullie nu al een aantal jaren hebben. Die hebben te maken met de herstructurering van het magnetisme van de Aarde, wat al enige tijd aan de gang was en enkele jaren geleden is afgerond. Ook waren er veel zonnevlammen die in feite energie van Thuis brachten. Die energie van Thuis werd vanuit de centrale zon via jullie eigen zon gestuurd; zonnevlammen zijn explosies van de opgeslagen energie in de zon, die in de ruimte plaatsvinden.

Als je echter de energie van elke uitbarsting zou meten, zou je beseffen dat de energie van slechts drie van deze uitbarstingen in de zon opgeslagen kon zijn en toch hebben jullie er honderden gezien. Waar komt die energie dan vandaan? Wat gebeurt er? Vindt er een chemische reactie