Februari 2014

Just Bee
Een hogere visie

Gegroet lieverds. Ik ben eM.

Ik vind het zo geweldig om vandaag hier te zijn met jullie. Er zijn zoveel dingen die zich beginnen te openen op Aarde en we zullen een klein beetje delen met jullie over de volgende stap van de mensheid. Het komt met de snelheid van liefde, die een klein beetje sneller is dan de snelheid van licht. Zelfs Einstein wist dat niet. Er gebeurt zoveel door jullie beweging, opheffing en het vermogen om de energie volledig door je lichaam te laten stromen zonder de negatieve effecten te hoeven voelen. Jullie hebben tot op dit punt geweldig werk verzet, meestal door het te negeren – o ja, mensen kunnen heel goed de andere kant op kijken – maar ook omdat jullie dingen op een rijtje hebben gezet. Het is eigenlijk heel interessant. Jullie hebben een nieuwe relatie tot tijd, waar de Tijdbewaarder een tijd over gesproken heeft. Het is echter veel en veel groter dan alleen maar op je horloge kijken of je dag te plannen volgens dat wat jullie tijd noemen.

12 dimensies van tijd.

Wij zien tijd in meerdere dimensies. Er zijn 12 dimensies van tijd waar jullie je niet bewust van zijn, maar feitelijk werken jullie slechts met twee daarvan. Lieverds, begrijp alsjeblieft dat jullie slechts een klein stukje van de realiteit zien. Wanneer je alle kanalen opent en alle 12 dimensies van tijd gelijktijdig zou ervaren, dan zou je volledig verward raken. Oorspronkelijk hebben wij de deur met een dimensie van tijd geopend en het heeft jullie miljoenen jaren gekost om daaraan te wennen. Nu hebben we net een tweede geopend en daar zijn jullie mee aan het worstelen. Waarom? Omdat jullie nog steeds aan de oude hangen, wat jullie je horloge noemen en wij noemen het jullie expressie van lineaire tijd. Welnu, tijd is niet lineair, ook al meten en zien jullie het als zodanig. Het zijn feitelijk 12 dimensies en niet de vijf waar jullie aan gewend zijn. Wat er gebeurt, is dat de hele mensheid het collectieve niveau waarin jullie leven ervaart. Vaak lopen jullie vibrationeel voorop en jullie weten dat er vele andere niveaus zijn. Denk alsjeblieft niet, lieverds, dat het ene beter is dan het andere. Er worden hier vele niveaus van vibrationeel formaat gerepresenteerd. Met al deze niveaus op hun plaats, gaan er deuren open omdat ieder van deze niveaus de dingen een klein beetje anders kan ontsluieren dan dat wat jullie hebben waargenomen, Nu er een nieuwe dimensie van tijd op Aarde is, kunnen jullie deze deur openen en het voelen.

De 5e dimensie: Verbonden met 5 van de 11 van jou.

De collectieve vibratie is overduidelijk de 5e dimensie binnengegaan, wat eenvoudigweg betekent dat ieder van jullie verbonden is met vijf van de 11 van jou. Ja, ook jullie zijn in twaalven verdeeld. Er is het hogere zelf in het centrum, omringd door 11 verschillende stralen die jou zijn. Wij hebben hier al vele malen eerder over gesproken, maar wij willen vandaag een stap verder gaan, want het gaat niet alleen om jullie, het is alles van de Aarde. Wat er nu gebeurt, is dat iedereen verankerd is in dit nieuwe niveau sinds we door de poort van 12-12-12 zijn gegaan. Het heeft volledig het veiligheidskleed onder jullie vandaan getrokken toen jullie hier doorheen gingen. Iedereen dacht dat jullie naar Huis zouden gaan en alles zou gemakkelijk zijn en ineens konden jullie niet vinden waar jullie naar zochten. Wel, nu zijn jullie begonnen om je weer in deze nieuwe energie te verankeren. Binnenkort zal de zon haar omwenteling voltooien, waardoor bijna iedere dag een nieuwe start krijgt. Dat is de opwinding die wij jullie vragen in jullie wereld te verwelkomen en op ieder moment te omarmen. Je begrijpt dat je de dingen als verleden, heden en toekomst ziet in een lineaire tijdlijn. Wij zien deze allemaal tegelijk, als een enkel wezen. Dat is een van de geheimen die jullie nu kunnen gaan doen, want het is een heel gemakkelijke verschuiving. Omarm het nu volledig en laat het door je heen bloeien, en realiseer je dat het over een ogenblik voorgoed voorbij zal zijn. Je hebt alleen het nu om deze energie te voelen. Wanneer je het nu voelt, kun je naar het volgende niveau. Zal het later komen? Ja, maar dan zal het niet hetzelfde zijn. Ieder niveau is anders en dat is het mooie.

Opzij verschuivende dimensies

Hier is iets heel interessants. Je bent een 11e of misschien een 12e van al je wezens, ook al ben je verbonden met en deel je energie met vijf hiervan. Dat betekent dat de hele planeet nu in de vijfde dimensie is, met diens eigenschappen in plaats van die van de 3e dimensie. Dit gebeurt echter niet alleen met mensen. De bijen op jullie planeet, waarover jullie het gehad hebben, in het bijzonder de honingbijen, zijn van nature multidimensioneel. Je zou kunnen zeggen dat de wand tussen hun dimensies van nature dunner is. Nu zijn er twee dingen die wij met jullie willen delen. We hebben het niet alleen over de honingbijen, maar we zullen dat als illustratie gebruiken. Jullie hebben de collectieve vibratie van de mensheid verhoogd en daardoor heb je een hoger zicht om alles te bekijken. Heb je ontdekt dat er geen geheimen meer zijn op Aarde? Jullie beginnen allemaal te wennen aan de transparantie die nu bestaat. Dat is eigenlijk heel mooi, want het brengt jullie naar de essentie van wie je bent, in plaats van wie je probeert of neigt te zijn. Er zijn flink wat aanpassingen die gemaakt moeten worden op Aarde omdat jullie gewend zijn om dingen geheim te houden en nu zijn deze langzaam maar zeker aan het verdwijnen.

Er zijn minder geheimen op Aarde dan er eerst waren. Lieverds, denk alsjeblieft niet dat jullie ooit door het leven zullen gaan zonder een leugen te vertellen of een geheim te bewaren. Dat is menselijk niet mogelijk, want jullie moeten een beetje imperfectie houden om op Aarde te kunnen bestaan. Dus veroordeel jezelf niet als je je eigen geheimen hebt die je voor anderen hebt verborgen. Weet gewoon dat op den duur alles zal worden ontsluierd en daarmee heb je de mogelijkheden van multidimensionaliteit. Wat zou er gebeuren wanneer je tegen een van je vrienden zou praten, zijn hand zou schudden en hij zou ineens verdwijnen? Je zou dan, zoals de Hoeder het noemt, over je toeren raken geloof ik. Welnu, dat zou een enorme uitdaging voor je zijn, want het zou niet passen in jouw begrip van de wereld of natuurkunde. Het zou heel erg buiten het normale staan, maar vanuit o