Februari 2013

Glimlach je weg naar Huis
Het harmoniseren van het weefsel van Tijd

Van Steve

Dit was veruit ‘onze’ beste poging om de twee belangrijke punten uit te leggen die de Bewaarder van Tijd ons wil laten weten over onze nieuwe relatie met tijd. Hij vertelt het iedere keer een beetje anders, maar dit keer stroomde het gelijkmatig en op rolletjes. Hij begint me nu diepere informatie te geven over de nieuwe tijd die binnenkort in de Direct Light serie aan de orde zal komen.

Elrah kwam op een ongebruikelijke tweede plaats binnen, omdat het voor hem belangrijk was om ‘jullie harten te hebben’ zoals hij dat noemt. Het lijkt er op dat Elrah zich zeer goed aanpast aan dit nabije menselijke contact. In feite kijkt hij er naar uit om iedereen zijn eigen geheimen te vertellen in de eerstvolgende Direct Light als hij ‘De waarheid over Ritme’ onthult. In deze boodschap spreekt hij over het belang van wat ik heb geleerd: om eerst te tolereren en dan lief te hebben. Dat is Elrah’s glimlach. Soms doet hij het zo snel dat ik het gevoel heb dat mijn gezicht zal barsten en af zal vallen. Als ik dan met een gekke grimas op mijn gezicht voor de camera’s zit, heeft hij de stoutmoedigheid om mij te laten zien dat niemand naar mij teruglacht. Hmmm… Net op het moment dat ik denk dat hij het doet om mij in verlegenheid te brengen, maakt hij een geluid of zegt hij iets heel korts, meestal maar een paar woorden die niet altijd ergens op slaan. Dat is hoe hij in die situatie het ritme verandert en op dat moment lacht iedereen terug.

Hij wilde dit keer als laatste komen, zodat hij iedereen kon laten gaan met zijn ritme in hun hart. Wanneer je een sterk ritme hebt voor de maand, dan zul je van ieder moment in het nu genieten. Elrah vertegenwoordigt de sterke verbinding die wij met elkaar hebben. Je weet wel, die verbinding waarvan wij allemaal net deden of hij er niet was, zodat we het spel konden spelen van net doen alsof we mens zijn. Nu is het spel aan het veranderen en het is tijd dat wij ons deze verbinding weer her-inneren.

Met dat in mijn achterhoofd vind ik het prima om op het podium te zitten en er gek uit te zien. Als ik eerlijk ben naar mijzelf, doe ik dit nu al vele jaren. Je zou denken dat ik er aan gewend zou zijn of er in ieder geval goed in zou zijn.

Als er een kans is dat hij een enkele spirit van Thuis kan activeren door mij een gekke grijns te laten maken, dan doe ik mee. Het blijkt, zoals Elrah zegt, dat ik me alleen maar aan het herinneren ben hoe ik mijzelf naar huis kan glimlachen.

Heb een geweldige maand en blijf in het ritme!
Grote knuffels en zachte duwtjes.
Steve

Van de groep

Gegroet lieverds,
Ik ben de Bewaarder van Tijd.

Een nieuwe relatie tot Tijd
Ik ben hier als eerste want, meestal komt Elrah als eerste en kom ik na hem en pak ik alle kleine stukjes op die hij heeft rondgestrooid, zodat ik er voor jullie iets zinnigs van kan maken. Vandaag vond ik dat ik als eerste wilde komen om allerlei stukjes voor hem achter te laten. We zullen zien hoe dat uitpakt, maar de reden dat ik als eerste wilde komen, is om jullie iets te vertellen wat jullie op een diep niveau beginnen te begrijpen. De hele illusie die jullie Tijd noemen, bevindt zich in heel specifieke gebieden van jullie bestaan op Aarde. Het heeft jullie enorm geholpen om jezelf te zien als wezens op een tijdlijn. Het heeft jullie zoveel mogelijkheden gegeven om jezelf te zien als een spirit die net doet alsof hij mens is. Niet gemakkelijk, en het grootste deel van de tijd kwamen jullie uitdagingen tegen met betrekking tot tijd, omdat jullie altijd geloofd hebben dat tijd eindig was – met andere woorden dat er slechts een beperkte hoeveelheid tijd is. Tja, we zeggen jullie dat jullie relatie met tijd nu veranderd is en dat is het lastige deel om te begrijpen. Het zal even duren voordat dit alles in jullie wezen is gefilterd en in de set van jullie nieuwe regels, want iedereen heeft zijn eigen set met regels die je naleeft. Jullie hebben allemaal je eigen kleine verzameling definities van waar jullie zijn en dat heeft heel goed voor jullie gewerkt, dus het zal op dezelfde voet verder gaan; jullie beginnen nu echter alles vanuit een nieuw perspectief te zien, want jullie kunnen feitelijk meer zien van dat wat jullie tijd hebben genoemd.

Daar zit geen uitdaging in, want tijd bestaat in werkelijkheid maar uit een eenheid. Jullie zien de schaduwen van beide kanten van tijd, maar jullie zien die schaduwen als zijnde toekomst en verleden, want dat zijn de schaduwen van de enige afdruk van tijd die in het hele universum beschikbaar is en dat is Nu, precies op dit moment. Zonder dit moment, zonder de andere delen hiervan bestaat niets, want het zijn slechts reflecties in allebei deze richtingen. Welnu, de uitdaging zat hierin dat de meeste mensen behoorlijk werden bestuurd door hun reflecties in beide richtingen. De meesten van jullie hebben iets gewild.

Positief = Toekomst, Negatief = Verleden
Dus wanneer mensen iets van waarde hebben, dan plaatsen zij dat in hun toekomst. Wanneer we jullie vragen om heel even je ogen te sluiten en 12 jaar terug te gaan, ga gewoon 12 jaar terug in je eigen leven en laat een beeld opkomen. Noem het niet goed of slecht, maar benoem op een schaal van 1-5 waar je energie zit. Goed. Laat deze energie nu even los en kom terug in je lichaam. Sluit nu je ogen weer en ga 12 jaar in de toekomst. Test je energie, waar is die? Waar schaal je die in? De grote meerderheid van jullie zal je vreugde in de toekomst verstoppen en je pijn in het verleden. Dat is de normale gang van zaken geweest voor de hele mensheid, dus wanneer je in het nu bent, heb je nog steeds deze koorden naar wat je wilt bereiken in de toekomst en wat je in het verleden hebt ervaren en waar je je nog niet helemaal bewust van bent, is dat alle regels heel plotseling zijn veranderd. Jullie spelen nog steeds het zelfde spel, want het is het spel dat jullie al die tijd al gewend waren te spelen. Nu zijn de regels veranderd en jullie zullen ontdekken dat jullie niet langer dezelfde reflectie in de toekomst hebben en dat het verleden veel kneedbaarder kan zijn. De mensheid heeft het verleden altijd beschouwd als zeker, vaststaand en zeer eindig van bestaan. Lieverds, het is slechts een herinnering en als deze herinneringen je leven gaan overheersen, kun je deze herinneringen veranderen. Mensen kunnen in het nu harmoniseren op de tijdlijn.

Het harmoniseren van het weefsel van Tijd
Het is heel gemakkelijk. De meeste mensen harmoniseren ieder moment. Wanneer je een kamer vol mensen binnenloopt, is het eerste wat je doet de energie van iedereen voelen en hiermee harmoniseren. Je doet dat door een deel van jezelf in hun reflectie te vinden. Dat is de verbinding die jullie van nature hebben. Dus wanneer jullie dit binnen brengen en op deze manier harmoniseren, kost het de meeste van jullie moeite. Die moeite komt door jullie geloofssystemen over wie jullie zijn en wie jullie zijn geweest. Dat is jullie heden en het heden is het enige moment dat je hebt. Wat op dit moment plaatsvindt, is dat de mensheid in staat zal zijn om dit alles samen te brengen in een enkelvoudig tegenwoordig moment: de energieafdruk die deze ervaring achterlaat op het weefsel van tijd. Het zal nog steeds wat aanpassing in gebruik nodig hebben. De meeste systemen op Aarde worden nog steeds verkregen en gereguleerd om eindige tijd te meten. Tja, tijd is niet eindig en is dat nooit geweest, daarom zal de menselijke tijdmeting regelmatig aanpassing nodig heeft.

De oproep
Jullie zullen hier zelf meer over leren, want jullie oproep vindt plaats in het heden. Dat is de tijd dat jullie naar de Aarde zijn geroepen. Dit is het onderdeel waarvoor jullie zijn opgeroepen…nu, op dit moment. Jullie denken, “Tja, als ik al deze cursussen volg, wanneer ik dit beheers, dàn zal ik in mijn werk stappen, ik zal iets beschikbaar maken en ik zal een verschil maken op Aarde.” En lieverds, dat is nu. Dat is niet in de toekomst; het was nooit in de toekomst. Jullie hebben het daar geplaatst, samen met veel andere hoop. Nu zeggen wij dat alle mensen hun relatie met hun toekomst en verleden zullen veranderen. Dit is het begin van het veranderen van de lineaire tijd op Aarde. Dit zal de markering van tijd op Aarde veranderen. Dit zal veel van de illusie van de starheid van tijd, zoals die op deze planeet tot nu toe is gedefinieerd, veranderen. Wij hebben oefeningen en mogelijkheden gegeven om tijd te buigen en om ermee te gaan spelen en te beginnen om het een beetje kneedbaarder te maken. Het eerste begin hiervan is een begrip en een geloofssysteem. Het is heel eenvoudig. Als je gelooft dat je tijd kunt veranderen, dan zul je dat doen. En het zou zelfs nog beter zijn wanneer wij jullie vertellen dat tijd onveranderbaar is, want op het moment dat wij mensen vertellen dat ze iets niet kunnen, dan zullen ze het doen. En zullen ze het heel goed doen.
De waarheid is dat de mensheid aan het leren is om anders naar tijd te kijken en dat is het mooie ervan. Er is geen tijd – ja ik moet het zeggen – als het heden. Er is niets anders dan dit en ook al hebben mensen hun energie verdeeld tussen verleden, heden en toekomst, zij zullen deze niet meer in dezelfde zin zetten. De mensheid zal ook uitvinden hoe gemakkelijk het is om te veranderen wanneer men in het heden toegang heeft tot verleden en toekomst. Velen lopen rond met emotionele littekens die hen helpen zichzelf te definiëren. Zij zullen hun identiteit niet verliezen; ze verliezen alleen hoe zij die ieder moment gebruiken. Zij vallen eerder terug in een reactionair leven dan in een doelgerichte handeling. Dit is vaak het resultaat van een disbalans in de belangrijkheid van het heden. Het komt veel voor op Aarde om eenvoudigweg te reageren op alles wat binnen komt, in plaats van zelf het tempo aan te geven.

Circulaire tijd
Lieverds, jullie zijn de grootste engelen die ooit geleefd hebben en jullie zijn nu op de juiste plaats om een verschil te maken op Aarde. We zullen jullie slechts kleine onderdelen hiervan laten zien als jullie je er bewust van worden. Kijk er naar uit, want zij zullen in het begin met langzame stappen komen. Wanneer je er een mist of je begrijpt niet ieder moment en het glijdt in je verleden, laat het dan gaan. Je hebt daar geen controle over, maar als het in disharmonie is, kun je het veranderen ook al is het je verleden in gegaan. Hoe verander je de toekomst? Je hoeft de toekomst niet te veranderen; je verandert de toekomst door je energie in het nu op te schonen. Dat is het concept van circulaire tijd. Ik zal hier op dit moment niet veel energie aan spenderen, maar ik zal eenvoudigweg zeggen dat de energie van wat mensen hun verleden noemen feitelijk het weefsel creëert voor hun toekomst. Het is een grote cirkel. Het weefsel van het verleden en die onopgeloste zaken cirkelen rond en creëren op jullie planeet keer op keer het zelfde probleem. Dat is de reden waarom jullie dezelfde uitdagingen hebben met andere mensen. Vinden jullie dat niet interessant? Wij zeggen jullie dat alle mensen leren van herhaling. Dat is hoe tijd in werkelijkheid werkt. Het mooie van het heden is, dat als jullie die delen van jullie verleden die jullie zo bezig hebben gehouden, loslaten alles veel gemakkelijker zal gaan. Nu jullie door de poort zijn gegaan, zullen jullie het veel gemakkelijker vinden om deze koorden, die jullie leven op veel manieren hebben beheerst, los te laten.
Laten we zeggen dat je een disharmonie hebt in je leven. Je hebt bij voorbeeld een confrontatie met iemand die je heel dierbaar is. Je zegt iets dat heel kwetsend is, loopt weg en spreekt 5 jaar niet met die persoon. We zeggen je dat de pijn van wat je tegen die persoon hebt gezegd de hele tijd pijn doet – ieder moment van iedere dag – omdat je je niet hebt verzoend en geharmoniseerd met die tijdafdruk. Betekent dit dat je moet harmoniseren met ieder wezen en iedere persoon? Oh nee, natuurlijk niet. Dat is niet waar het op Aarde over gaat. Het gaat over diversiteit. We weten dat er momenten zullen zijn dat jullie uitdagingen gaan krijgen zoals jullie dat noemen. Soms zijn het inderdaad je uitdagingen die jou definiëren en die de spirit van Thuis in ieder van jullie naar buiten brengen en dat is heel goed gedaan in de laatste jaren. Wat er nu plaatsvindt, is dat jullie Aarde aan het veranderen is. Jullie hebben deze mogelijkheid gecreëerd om in de toekomst te stappen en om je heden nu op te eisen. Wacht niet tot morgen, lieverds, het zal niet komen op de manier die je denkt. Als je vasthoudt aan de oude geloofssystemen van je verleden, zul je ook gehinderd worden in het aarden van je energie in de prachtigste tijdafdruk in het heden. Dus we vragen jullie om je hier bewust van te zijn. Jullie hebben hier op Aarde een gewoonte om tegen elkaar te zeggen:”Hoi, hoe gaat het met je?” Wel, ik ga niet zeggen: “Hoi hoe gaat het met je?” Ik ga zeggen: “Hoe is het met jouw tijdafdruk? Hoe gaat het op dit moment met jou? Hoe past jouw spirit zich aan aan je fysieke lichaam op dit moment?” Het is prima om te zeggen:” O, mijn riem zit te strak” of wat het ook is. Want we weten zeker dat je een of andere reactie zult hebben. Maar de reden waarom we jullie dit vragen is om het in jullie bewustzijn te brengen, want dan kun je het gebruiken in afstemming met je kracht. Dan zal het mensen bekrachtigen en zo hoort het te zijn.

Herhaling ligt aan de basis van lineaire tijd
Ik wil nu nog één ding benoemen voordat ik aan de kant stap om mijn broeder binnen te laten. Ik zal jullie ook vertellen dat er cycli zijn. De mensheid gaat op veel niveaus door cycli heen, waaronder degene die jullie voor je zien en die jullie realiteit noemen. Deze cycli worden door Elrah ritmes genoemd. De gemakkelijkste manier om dat uit te leggen, is om het te vergelijken met een willekeurig patroon in het tapijt dat hier voor me ligt. Ik kan een plek vinden waar het patroon anders is dan de rest, maar als het werkelijk een willekeurig patroon is, dan zal het zich op andere plaatsen herhalen. Dat is hoe het universum is opgebouwd. Het bestaat uit veelvouden van vele dingen. Gedurende de volgende 7 maanden zal de gehele Aarde de gelegenheid krijgen om de planeet collectief te verschuiven. Op Aarde wankelen jullie nu op veel van deze argumenten en veel van deze uitdagingen. Maar we zeggen jullie dat een eenvoudige harmoniseer techniek heel goed zal werken voor velen van jullie. Ik draag het nu over aan mijn broeder, want hij staat netjes te wachten terwijl ik spreek en dat is ongebruikelijk. Ik verlaat jullie nu voor dit moment, maar weet dat ik innig van jullie houd en ik ken ieder van jullie vanuit het hart van wie jullie zijn en ik kon niet trotser zijn op de prachtige wezens die in bewustzijn op Aarde rondlopen. Jullie veranderen deze planeet met iedere ademhaling die je doet en wij moedigen jullie aan vanaf deze kant van de sluier op een manier die jullie nooit gekend hebben.
Uitstekend werk.

Ik ben de Bewaarder van Tijd.

—————————
Elrah komt binnen

Gegroet, ik ben Elrah van Ritmische service

Glimlach je weg naar Huis
Oké, laat me jullie vertellen wat er hier gebeurt, want ik ben hier om met jullie te praten over iets wat heel belangrijk voor mij is en het is echt heel belangrijk voor jullie allemaal. Het is nog niet zo lang geleden dat de Hoeder zelf ons aanspoorde om een paar verhalen te vertellen – een verhaal te schrijven over waar dat jullie leven noemen over gaat. Hij schreef een boek en gaf het boek uit. Het was een van de eerste keren dat ik in een boek op Aarde voorkwam. Hij noemde mij zelfs bij de naam en alles. Maar toen zei ik hem: “Weet je, ik wil mijn eigen boek schrijven. Kan ik mijn eigen boek schrijven?” Het heet: “Glimlach je weg naar Huis.” Glimlach je weg naar Huis. Waarom zou ik het Glimlach je weg naar Huis noemen? Omdat iedere keer dat je glimlacht de spirit bij jou naar buiten lekt en de hele mensheid een beetje meer omhoog brengt. Dus ik zal een poging doen, een beetje werk, om jullie te laten zien hoe het werkt, omdat jullie het allemaal kunnen doen en jullie doen het de meeste tijd heel goed, dus dat is geen probleem. Het is heel simpel. Klaar? Hier komt ie. (Elrah deelt zijn beroemde “Elrah glimlach” uit)
Hebbes! Jullie glimlachten allemaal terug, zelfs degenen die dit nu lezen. Tja, je ziet hoe de spiegel werkt. Wanneer je de energie van Thuis uitstraalt, komt die naar je terug.
“Ja, wat moet ik nu doen? Gewoon rondlopen en naar mensen glimlachen? Dat is zinloos. Hoe kan ik dit op een of andere manier gebruiken?”

Lieverds, het gebeurt wel eens dat je iemand voorbij loopt op straat en dat je naar hen kijkt en hun ziel ziet. Misschien duurt dat maar een fractie van een seconde. Het kan zijn dat hun ogen oplichtten en hun ware zelf aan jou toonden – wie zij zijn. In het verleden heeft dat angst veroorzaakt. En wanneer jij je omdraait en contact met hen maakt en zij naar jou kijken, dan zien ze jouw ziel op dezelfde manier. Ook al gebeurt het maar voor een heel kort moment, het is genoeg om je te helpen herinneren wie je bent en het is genoeg om je te helpen om herinneringen van Thuis in te prenten, want dat is wat je doet als je deze mensen raakt. Je herinnert ze aan hoe jij ze kent vanuit Thuis en welk deel van jou ze op dit moment zijn.

Stiekeme healers
Dus er is een simpele techniek. Het is een glimlach, het is een stiekeme glimlach – sommigen van jullie zijn trouwens toch al stiekeme healers. Sommigen van jullie doen niet net of ze healers zijn. Jullie lopen gewoon rond en genezen de mensen evengoed, dus dit is een perfecte manier om dat te doen. De Glimlach. Soms kun je dit doen en mensen een hele glimlach geven – en soms kun je dat niet. Soms moet je het een beetje binnensmokkelen. Soms moet je op het laatste moment even kijken en dan een hele snelle glimlach uitdelen. Wat het ook is, wanneer je die energie die van Thuis komt door een andere persoon heen ziet komen, wanneer je hun ogen ziet oplichten, wanneer je hun hart, hun puls ziet en ze een ritme maken, dan heb je een kans om die connectie te maken. Lieverds, jullie zijn in het stadium in jullie geschiedenis op Aarde waar jullie door deze samentrekking zijn gegaan om de poort te passeren waar jullie zojuist doorheen zijn gegaan. Hoe was die samentrekking? Samentrekking is heel eenvoudig – gooi jezelf in de angst en je trekt samen. Het is heel simpel. Wanneer je bang wordt op Aarde, dan trek je je energieveld heel strak om je lichaam heen en houdt het daar, omdat het net is alsof je bang bent om het op een of andere manier te verliezen. Je brengt het naar je lichaam, maar dit maakt het erg moeilijk voor je om communicatie over en weer te hebben met andere mensen. Jullie hebben feitelijk minder oogcontact op Aarde wanneer er op Aarde veel angst is. En wat was deze angst? Wel, de angst gaat een beetje over de economie. Het was een van de gemakkelijkste manieren om een angstgolf over de planeet te verspreiden, om het tapijt onder jullie vandaan te trekken, om het tapijt onder velen van jullie uit te trekken, zodat jullie je systemen zouden gaan bewerken zodat ze in de nieuwe vibraties, de hogere vibraties van de nieuwe Aarde kunnen bestaan.

Nu begint het jullie goed af te gaan, dus jullie beginnen op te klimmen uit dit globale economische probleem. Goed gedaan. Het is de eerste keer dat jullie dit allemaal hebben ervaren. Wij zeggen jullie dat jullie je economie als iets anders hebben gezien dan je persoonlijke leven, maar dat is het niet. De waarheid is dat iedereen in iedereen heeft geïnvesteerd. Je kunt niet meer op dezelfde manier oorlog voeren zoals jullie dat heel lang hebben gedaan, want de mensen waarmee je oorlog voert, hebben een hoop van het eigendom dat jullie hier hebben in bezit. Dat is perfect! Het is een perfecte manier om de energie te laten samensmelten. Het kan niet meer gebeuren. Het zal heel goed uitpakken en ja, we zeggen jullie dat een hoop regeringen en veel van jullie organisaties en veel van de wereldeconomie een beetje zal moeten buigen en in de pas zal moeten komen met de nieuwe energie. De mensheid is in het stadium waarin jullie weer gaan opbouwen, want opbouwen behoort niet tot de mogelijkheden wanneer je je veld om je heen hebt ingetrokken. Alles waar je aan denkt is dit moment, nu, je denkt niet aan waar je heen gaat of wat je werkelijk wilt doen en hoe je het wilt voortzetten. Dus wat er op dit moment plaatsvindt, is dat de hele mensheid zich begint uit te rekken. Jullie staan op de rand van wat wij economisch herstel zouden noemen. Wij zijn geen economen en wij geven niets om de economie van jullie wereld; het was echter in staat om een angstschok over de hele Aarde te verspreiden en jullie hebben je energieveld ingetrokken en jullie zijn heel goed door de poort heen gegaan. Nu is het tijd om de angst kwijt te raken. Het is tijd om iets te gaan doen en om te beginnen met de dingen vooruit te gaan. Ik heb het jullie al eerder verteld en ik vertel het nu, er is geen betere tijd op Aarde om iets te starten. Bij ieder project, iedere zaak, alles wat je wilt doen zul je de wind in de rug voelen wanneer je in deze energie begint.

Het grootste probleem dat jullie hadden op Aarde was dat jullie allemaal hebben geprobeerd om jezelf zo helder te definiëren. Het is heel moeilijk want wanneer je energetisch begint te openen, voel je alles en iedereen. Je begint te veel van jezelf te geven, je begint jezelf zover te verspreiden dat je uitgeput raakt en al heel snel heb je een probleem. Dus je begint jezelf te definiëren en zegt: “Mijn energieveld gaat niet verder dan hier. Ik ben niet verantwoordelijk voor…” Dat is prachtig, want nu dat je jezelf hebt gedefinieerd, kun je de grenzen allemaal loslaten. Ze hoeven er niet te zijn. Je kunt kijken naar de persoon die tegenover je zit en zien welk deel van jou zij zijn. Heb je daar ooit over nagedacht? Nu heb je de kans, want gedurende de komende 7 maanden is er een wankele balans. Je gaat terug in polariteit, net zoals jullie regeringen, vooral die van de Verenigde Staten. Het is zo grappig om de ene kant hier te zien vechten en de andere kant vecht daar en het strekt zich allemaal uit in polariteit. Tja, ergens zullen jullie elkaar in het midden ontmoeten. Het is alleen maar een spel dat jullie hebben gespeeld. Nu is het tijd om daarmee te gaan werken. Dus wanneer je gaat kijken naar de manier waarop jullie hetzelfde zijn als de mensen en energieën om je heen in plaats van hoe jullie verschillen, kun je jezelf op dezelfde manier definiëren. Het is altijd zo geweest dat jij jezelf gedefinieerd hebt als anders. Je kijkt naar die persoon en zegt:”O, die persoon….tja, Ik heb iets beters dan zij. Ik heb iets waar ik hier mee werk…” en je definieert jezelf op die manier. Nu is het tijd om jezelf op die andere manier te definiëren. Hoe kun je onderdeel zijn van een nogal grote familie die op dit moment een groot verschil aan het maken is op Aarde?

Een tapijt van liefde
Het is niet altijd gemakkelijk, lieverds. Daarom noemen wij het: glimlach je weg naar Huis. Alles wat jullie hoeven te doen is je iedere dag verbinden met een paar andere spirits op de planeet en je energie verspreiden. Op die manier weven jullie een tapijt van liefde dat niet verslagen kan worden. Het is inderdaad heel magisch en jullie zijn in de perfecte positie om dat nu te doen. Dit is de tijd om werkelijk naar jullie harmonie te kijken, om werkelijk te kijken naar de mensen om je heen en alle andere energieën – de mensen die met je samenwerken, de mensen die je tegenwerken en zelfs hen die je je vijanden noemt. Mensen moeten zich nu heel snel afwenden van al deze polariteit want het gaat een groot verschil maken op Aarde en jullie zullen iets opbouwen dat standhoudt. Het zal niet op dezelfde manier functioneren als voorheen, zelfs jullie economische systemen zullen niet functioneren als voorheen. Graag gedaan, dank je wel. Goed werk. Jullie hoeven dat zelfde probleem niet meer door te maken. Wat er gaat gebeuren is helemaal aan jullie. Dus laten jullie de spirit door jullie heen komen? Gaan jullie glimlachen met die ogen en planten jullie zaadjes van licht in alles wat je ziet? Of sla je je blik neer en zeg je: “Ik weet niet wie ik ben. Ik ben niet waardevol genoeg. Ik weet niet of ik iets te bieden heb. Dus ik ga niet in iemand anders ogen kijken?” Ga ervoor. Nu kun je verschil uitmaken op de kleinste manier, want als er slechts 5000 van jullie dit gedurende de komende 7 maanden doen, zullen jullie de planeet heel snel veranderen en zal het heel mooi worden. Waar je ook bent zullen jullie beginnen Thuis met een hoofdletter T te maken en wij zijn er om jullie te helpen. Denk nooit dat jullie alleen zijn, lieverds. Dat kun je niet zijn, zelfs al zou je het proberen en we zouden het op prijs stellen als jullie dat niet zo hard probeerden. Soms proberen jullie zo hard om je af te scheiden. Je zit daar en zegt: “Spirit, raak me aan. Voel me. Zorg dat ik jou voel. Zorg dat ik begrijp welk deel van spirit ik ben.” En spirit staat daar en vertelt je steeds het zelfde. In werkelijkheid zijn jullie degenen. Jullie zijn de scheppers. Durf naar voren te stappen en zie jezelf in een nieuw licht en vergeet bovenal niet om je weg naar Huis te glimlachen. Het is het mooiste deel van mens zijn. Ik houd meer van jullie dan jullie weten. Ik ben altijd bij jullie.

Ik eindig nu met een klein woord uit het verhaal van de Lemuriërs die elkaar steeds op de schouder wilden kloppen. Zij vonden een woord uit dat zij gebruikten voor hallo en tot ziens en dat is Espavo. Het betekent: Dank je dat je in je kracht gaat staan.” Espavo, lieverds. Ik ben Elrah van ritmische service.

Espavo,
De groep

De Hartverbinding

Van Barbara

Reünie van de spirituele familie
Steve en ik zijn onlangs terug gekomen uit België en Nederland. Ik ben zo blij dat ik mijn andere thuis kon ervaren. Wij komen hier al sinds het begin van Lightworker. Het voelt allemaal zo comfortabel en warm met vrienden en familie. De reis was een grote reünie van spirituele familie.

Toen we in ons favoriete hotel Stiemerheide in België incheckten, werden we op een alleraardigste manier begroet door het hotelpersoneel. Zij kenden ons nog van eerdere bezoeken. Het was alsof we bij iemand thuis werden verwelkomd in plaats van in een hotel. Een van de eerste Lichtwerkers die we zagen, was Carla, een lieve vriendin van ons en een van de gastvrouwen voor België. Haar warme hart en prachtige glimlach was zo’n geschenk voor ons. Carla is als een zus van mij. De reünie begon met een diner met onze oorspronkelijke gastvrouw van België en Nederland, Ingrid, een andere dierbare zus. Ook Nel, die de afgelopen 15 jaar de groep in het Nederlands heeft vertaald, was aanwezig. Wij hebben sinds het begin zo’n warme vriendschap opgebouwd met haar en haar man Ernst. We hadden elkaar al jaren niet meer gezien. Af en toe spraken we elkaar nog wel via de telefoon, maar er gaat niets boven het persoonlijk knuffelen van vrienden. Elke was er ook voor het diner. Voor diegenen die Elke niet kennen, zij is onze ‘geadopteerde dochter’ uit België.

Ze bleven allemaal voor het eendaagse seminar van de volgende dag. Wij presenteerden een van mijn favoriete seminars: Acht Heilige Kamers. We ontmoetten mensen voor wie ons werk nieuw was of die ons werk gevolgd hadden, maar die ons nog nooit persoonlijk hadden gezien. Er waren veel Lichtwerkers die ons vanaf het begin kennen, of die ons tien jaar geleden hadden gezien en besloten hadden om weer eens te komen. Het was een speciale dag. Het was zo goed om alle Nederlandse bestuursleden te zien. Zij verspreiden het licht op een heel speciale manier.

De volgende dag begon ons 4-daagse Rebalancing seminar. Ik omhelsde mensen die ik me herinnerde van eerdere keren in het verleden en ik verwelkomde mensen die er voor het eerst waren. Het kan wat intimiderend zijn voor iemand om de eerste keer op een Lightworker seminar te zijn. Je komt binnen en ziet al die mensen knuffelen, omdat zij elkaar van een eerder seminar kennen. Al heel snel voelden zij zich opgenomen in de nabijheid van familie. Ik bedank onze gastvrouwen Carla en Romy, zij zijn twee engelen die licht verzamelen en het verspreiden naar anderen.

Daarna gingen we naar Nederland. We vinden het heerlijk om in het Centrum van Amsterdam te verblijven. Het is een heel opwindende stad. Steve en ik hebben dierbare herinneringen aan langs de grachten lopen en de schoonheid te zien die deze stad te bieden heeft. In Nederland hadden we het genoegen om samen met Janosh een seminar te verzorgen. Hij is een goede vriend van Steve en mij, maar wij hebben ook een speciale verbinding met elkaar. De beste manier om deze te beschrijven is als een diepe liefdevolle broer-zus relatie. En we maken elkaar aan het lachen! Hij is ook iemand die altijd in ons hart is, maar onze wegen kruisen elkaar niet zo vaak als wij zouden willen. Ik heb het gevoel dat we hem in de toekomst vaker zullen zien. Wij kwamen aan op zijn prachtige vredige centrum en begroetten hem, een deel van zijn staf, zijn lieve vrouw en twee prachtige kinderen. De reünie ging door. En weer arriveerde er meer familie. We vonden het heerlijk om mensen te ontmoeten die heel bekend waren met het werk van Janosh, maar dat van ons niet kenden. Iedereen genoot van deze dag. De warme liefdevolle energie maakte het een dag om te onthouden. De presentatie van Janosh en ons werk brachten dezelfde boodschap op, ieder op onze eigen manier. Het was een vermenging van ritme, vibratie, kunst en prachtig gechannelde boodschappen.

Ik ben zo dankbaar dat ik weer kan reizen. Ik voel me zo gezegend om zoveel geweldige lichtwerkers te kennen. Ik kijk er naar uit om er in de toekomst nog meer te ontmoeten. We zijn allemaal verbonden door ons hart. Veel van ons werk zal online gebeuren vanuit ons huis. Weet dat ik glimlach naar ieder van jullie die naar ons kijkt en knuffels stuur. We zullen in november weer naar Nederland reizen voor een volgende spirituele familiereünie. Ik kijk uit naar een magische tijd.

Met Liefde en Licht,
Barbara

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.