Februari 2012

Het eind van het touw
Magnetisch Herstuctureren

Deze Bakens van Licht worden live gepresenteerd op Internet, uitgewerkt en op de 15e van elke maand gepubliceerd.
Speciaal verzoek: Copyright 2012 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op deze website te vinden. Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Van Steve

Het eerste onderwerp van deze boodschap gaat over de zonnevlammen die nu weer beginnen. De dag voor deze channeling hadden we een X-klasse zonnevlam. Ook al was het maar een X2, hij was wel rechtstreeks gericht op de Aarde. Als gevolg daarvan ontstond de grootste magnetische golf die de aarde tijdens de geschreven geschiedenis heeft geraakt.

In voorgaande channelings heeft de groep het gehad over deze magnetische energiegolven en hoe deze niet alleen de aarde herprogrammeren maar ook onze fysieke lichamen. Omdat deze golven magnetisch van aard zijn, hebben zij het eerst effect op ons emotionele lichaam. De groep heeft zelfs gezegd dat de piek van deze golven pas 36 uur na de gebeurtenis is.

In deze boodschap vertelt de groep over het emotionele effect dat deze golf op ieder van ons kan hebben. Zij vertelden een verhaal over een touw dat ik vaak gebruik om mee te trainen en hoe wij ons allemaal kunnen voelen als het einde van het touw.

Heb een geweldige maand.

Een dikke knuffel, Steve
Van de groep

Groeten van thuis

Deze dag vertoont een vibratieniveau dat bijna hetzelfde is als de laatste zeven keren dat wij bij elkaar waren. De mensheid ontwikkelt zich nu met de snelheid van liefde, die een beetje sneller is dan de snelheid van het licht. Wat er op dit moment gebeurt, is dat de gehele mensheid en de planeet zelf beginnen aan een geboorteproces. We hebben al eerder gezegd dat de aarde niet ziek is, ze is zwanger. Ze is aan het bevallen en het is een goede manier om er zo naar te kijken, maar ze is niet aan het bevallen van een andere planeet. De Aarde is aan het bevallen van een nieuwe vorm van mensen, want jullie zijn zodanig geëvolueerd dat je huidige fysieke huis voor je spirit niet geschikt meer is.

 

De evolutie van de bel van biologie
De bel van biologie, waarin iedere spirit verblijft, heeft het moeilijk om de groei in vibratie bij te houden. Er gebeuren dingen in de aarde zelf en in de hele kosmos die voor jullie mogelijkheden scheppen om meer van je eigen licht te dragen dan jullie ooit voor mogelijk hebben gehouden. Het heeft nu lang genoeg geduurd dat jullie jezelf van thuis hebben losgemaakt om te doen alsof je mens was en toch hebben jullie de essentie van wie je bent nog steeds in je lichaam. Vaak kijken jullie naar dat lichaam en zeggen: “Dat is vreemd, ik vraag me af hoe ik hierin terecht ben gekomen. Ik vraag me af wat dit betekent.” Je lichaam heeft je vaak tegengewerkt terwijl je vooruit wilde gaan. Het lijkt erop dat velen van jullie je lichaam de meeste levens hebben meegesleept, soms alleen maar proberend het zodanig te laten functioneren dat het je spirit voor een tijdje kon huisvesten. En we zien de problemen daarmee, maar er zijn nu andere gebeurtenissen onderweg die jullie zullen helpen veel van deze oude energie op te ruimen.

Velen van jullie zijn nu bewust je oude templates (een soort archetype) aan het loslaten maar ook een paar oude overtuigingen over wie jullie dachten te zijn en wie jullie werkelijk zijn. Dit alles is heel nuttig geweest en heeft velen in staat gesteld om vooruit te komen. Nu is echter de cyclus van de zonnevlammen weer begonnen en iedereen op aarde zal dat voelen. Wij noemen het geen zonnevlammen, omdat zij meer lijken op wat jullie zouden ervaren als een magnetisch bad. Er komen grote magnetische golven binnen die jullie eigen magnetische grenzen oprekken. Zij rekken ook de leylijnen van de aarde op, die daardoor veranderen. Die binnenkomende golven trekken de leylijnen uit hun vorm, en daardoor verliezen jullie eigen leylijnen op emotioneel gebied hun verankering. Dieren die afgestemd zijn op het magnetische netwerk van de aarde, kunnen hun vertrouwde weg kwijt raken en stranden vaak als gevolg daarvan. Het is bijna alsof niemand meer vaste grond onder de voeten heeft. Wees je er alsjeblieft bewust van dat de meeste menselijke reacties worden ervaren door magnetisme; reactionair gedrag vindt zijn oorsprong in het emotionele lichaam wat in het verleden voor nogal wat problemen heeft gezorgd. Verschillende nieuwe ziekten zijn door de mensheid ondervonden om hen te helpen het magnetische lichaam aan te passen en we zeggen jullie dat dit in 2012 zal toenemen.

 

Magnetische achtbaan
De eerste golf van deze energie van de zon vond plaats tussen 2000 en 2001 en die magnetische energie werd opgeslagen in de tektonische platen van de aarde. Dit bereidde de platen voor om de energie vast te houden die gedurende de volgende vijf jaar binnenkwam. Daarom hebben jullie zoveel activiteit in deze tektonische platen gezien. Als de platen worden opgeladen, bereiken ze het niveau waarop mensen klaar zijn om deze energie te ontvangen en dan laten de platen haar langzaam los. Dit proces is goed te vergelijken met wat jullie een elektrische condensator of batterij noemen, ze houden de lading vast totdat die nodig is.

Dit is wat er is gebeurd met velen van jullie, maar nu dit intenser begint te worden en deze magnetische golven de aarde bereiken, hebben jullie verschillende mogelijkheden. Jullie kunnen kiezen hoe je deze energie wilt opnemen, hoewel jullie dat voorheen niet wisten. Jullie kunnen deze energie, die je meestal in je emotionele lichaam uit je centrum stootte, oppakken en omzetten in iets dat je liefdescentrum voedt, want het is pure liefde die vanuit het universum binnenkomt. En we zeggen jullie dat de zon niet precies is wat jullie denken. Velen van jullie geloven dat het een hete, vurige gasbol is, maar we zeggen jullie dat het in feite een poort is waar energie doorheen wordt getransporteerd. De komende jaren zal er zoveel energie worden losgelaten dat de zon zelf niet genoeg energie heeft om aan de behoefte te voldoen. Het is nog niet zo lang geleden dat veel wetenschappers op aarde (heel stilletjes) geloofden dat de zon aan zijn einde begon te komen. Zij theoretiseerden dat hij zou opbranden omdat zoveel van zijn energie was afgegeven. Lieverds, wij zeggen jullie dat bijna het dubbele van de hoeveelheid energie in de zon zeer binnenkort zal arriveren.

 

Het einde van het touw
Dus, wat zouden jullie kunnen doen? Begin met te begrijpen dat het je eigen positie is die zal bepalen hoe de invloed van deze energie op jou zal zijn. Laat ons een verhaal met jullie delen zodat jullie het kunnen begrijpen. De hoeder (Steve) heeft een trainingsruimte die hij zijn sauna noemt. In deze sauna doet hij iedere ochtend zijn lichaamsoefeningen en voor een van die oefeningen gebruikt hij een touw. Hij heeft een heel zacht touw van ongeveer 2,5 cm dik gekocht waarmee hij zijn rug kan strekken en hij doet die oefening al een tijd. Nog niet zo lang geleden kwam het touw in de buurt van zijn neus en hij merkte dat het touw vreselijk stonk. Hij had dit touw al zwetend een hele tijd vastgehouden. Hij wist dat hij er iets aan moest doen, dus probeerde hij het onder de douche te wassen, maar dat lukte niet zo goed. Zonder het aan de hoeders hoeder (Barbara) te vertellen, zoekt hij uit hoe de wasmachine werkt die hij nog nooit eerder heeft gebruikt. Hij doet het touw in de wasmachine en doet er heel voorzichtig een beetje zeep in, want hij had in films gezien dat teveel zeep een vieze rommel kan veroorzaken. Hij zet de wasmachine heel voorzichtig aan, wacht tot het programma begint en het lijkt erop dat alles goed gaat. Als hij echter terugkomt en de deur van de wasmachine opent, is er geen touw meer maar een hele bos losse draden. Hij kijkt naar het touw en zegt: “Je bent vergeten hoe je een touw moet zijn. Eerder wist je precies hoe je een touw moest zijn, maar nu ben je geen touw meer. Wat is er gebeurd?” Wij lachen ons suf terwijl hij met het touw aan het praten is. Dan beseft hij dat hij de innerlijke structuur heeft verstoord door het touw te wassen. In de wasmachine heeft het touw zichzelf in de oorspronkelijke staat gebracht en is nu niet langer een touw. Op een bepaald moment heeft hij het touw gevraagd: “Ben je vergeten dat je een touw was?”

Dat is wat er vaak gebeurt wanneer deze magnetische golven binnenkomen. Wanneer deze reinigende energie binnenkomt, hebben jullie de neiging om het spel dat jullie spelen te vergeten. Lieverds, we zullen jullie helpen herinneren waar jullie waren. Velen van jullie zullen jezelf eindelijk op een doel zien afgaan waar je al zo lang aan hebt gewerkt en dan vraag je je opeens af waarom je die kant op gaat.

Het opbouwen van nieuwe ondersteunende structuren
Deze magnetische golven zullen invloed hebben op velen van jullie, omdat jullie over het algemeen eerst denken en dan voelen. Veel dingen zullen een uitdaging voor jullie worden omdat de magnetische emoties zo sterk binnenkomen, dat het voor jullie nodig zal zijn om eerst te voelen en dan pas te denken. Dat gebeurt nu op zo’n mooie manier omdat de energie op veel verschillende niveaus werkt. Wat er gebeurt is dat jullie losgemaakt en geherstructureerd worden, net zoals het touw naar zijn oorspronkelijke vorm terugkeerde. Het werd losgemaakt door zijn touwstructuur te laten gaan. Wel, het touw probeerde zijn huidige vorm in de wasmachine niet te verliezen; het hield zijn huidige structuur goed vast, nog altijd pretenderend een touw te zijn. Dit is precies wat we hier op Aarde zien gebeuren. Als deze volgende energieniveaus binnenkomen, zullen jullie een geweldige kans hebben om met een enorme snelheid vooruit te gaan en een nieuwe structuur op te bouwen die jullie in je kracht zal zetten. Jullie hoeven jezelf alleen maar een paar vragen te stellen: Heb ik er vandaag aan gedacht om een mens te zijn? Ben ik in dezelfde positie als voorheen? Waar ligt mijn passie? Dat zal je verankerende energie zijn bij elke nieuwe structurering in de nieuwe aarde. Het gaat niet langer over waar je dacht dat je veiligheid lag of wat je aan het opbouwen was. De sleutels in het leven kunnen gevonden worden door jouw licht van Thuis naar buiten te brengen. Je passie bevat je kanaal met Thuis en dat is wat je kwam geven, wat je naar de Aarde kwam brengen.

En velen van jullie zeggen nu: “O, dat kan ik niet doen, dat is veel te leuk! Hoe kan ik mijn brood verdienen met mijn passie?” Wel, wij hopen dat jullie plezier hebben en alle menselijke ervaringen meester worden. We hopen dat jullie zowel het positieve als het negatieve leren, want er ligt absoluut schoonheid in het donker. Mensen zijn zo bang geweest voor het donker, maar nu zullen jullie het vanuit een ander niveau gaan zien. Jullie zullen licht zien in wat vroeger het donker was en veel van jullie angsten zullen snel verdwijnen. Het brengt jullie op dat punt waar wij op dit moment aan werken.

Wetenschap en licht
Wij willen een gebeurtenis met jullie delen die nu plaatsvindt in de wetenschappelijke wereld, wat jullie zou kunnen helpen om te begrijpen waarom er in al(les)-wat-is zoveel aandacht is voor de Aarde. Tot op dit moment was de Aarde de enige planeet met vrije keuze. Met andere woorden: Jullie hadden in principe geen leiding vooraf, geen voorschriften. Er kwamen geen spirits je wereld binnen om je op je schouder te tikken en je koers te corrigeren.

Ja, soms komen er engelen naar jullie wereld. Jullie krijgen goddelijke hulp als jullie daarvoor openstaan, maar niet zover dat jullie zelf absoluut geen keuze hebben of op een of andere manier worden geleid. Vrije keuze is de ultieme en enige regel op aarde. Er is nu een tweede spel van vrije keuze vanwege jullie succes en het ontwikkelt zich in razend snel tempo op een totaal andere tijdlijn. Op een bepaald moment zullen jullie het kunnen zien, maar niet door raketten of ruimteschepen te bouwen of door tijdreizen. Jullie zullen het kunnen zien om de eenvoudige reden dat de mensheid evolueert. Mensen noemen ons engelen maar er bestaat ook een tussenvorm, de Menselijke Engel, en dat is waar jullie op dit moment zijn. Jullie leren hoe je een engel moet zijn op aarde, omdat jullie uiteindelijk de engelen voor de tweede planeet van vrije keuze zullen zijn. Jullie zijn op dit moment in training, en ontwikkelen je sneller dan jullie waarschijnlijk weten om in die gebieden te kunnen werken. Wij zijn zo ontzettend trots op jullie, want jullie hebben de grootste mogelijkheden van het menszijn opgepakt en die al zo ver overtroffen dat jullie op dit moment snel iedere mijlpaal voorbij gaan. Jullie beginnen heel snel iedere wegversperring te passeren, net zoals de collectieve vibratie van de mensheid dat doet. Dat verandert de wereld om jullie heen en jullie beginnen te begrijpen dat jullie alles creëren waar je getuige van bent. Hoe spelen de kleine goden het spel van het pretenderen een mens te zijn op aarde? Door overal spiegels neer te zetten zodat ze hun eigen licht kunnen zien, ook al weten ze zelden dat het hun eigen licht is. Dit verandert nu heel snel, want jullie zullen je eigen licht gaan zien. Ja, jullie zullen er goed aan doen om je ego in balans te brengen; jullie zijn daar tot nu toe al mee bezig geweest. Jullie hebben de problemen daarmee vaak ondervonden, maar het is ook belangrijk dat jullie je eigenwaarde voelen. Het in balans brengen van het ego betekent niet dat jullie het zullen verliezen want velen van jullie hebben problemen met het tegenovergestelde: het niet hebben van voldoende ego om te zeggen: “Dit is wat ik van Thuis heb meegebracht.”

Als lichtwerkers die op vibratiegebied voorop lopen, is het jullie taak om niet alleen de deur open te houden, maar ook om het voor iedereen veilig genoeg te maken om de volgende stap te zetten. Maak het veilig voor de mensen om je heen. Stop met oordelen, ga weg uit het polariteitbewustzijn dat deze planeet bijna wurgt. Jullie zullen meer polariteit ervaren, zeker rond de verkiezingen. Dit zal erg leuk zijn om te naar te kijken, want bij elke verkiezing zijn de stemmen/de partijen dichter, steeds dichter bij elkaar gekomen, en dat zal ook bij deze verkiezingen zo gaan. De reden daarvan is dat polariteit aan het verdwijnen is en net als alles wat de mensheid wordt afgenomen, klampt zij zich eraan vast en wil het niet laten gaan. Dat is precies wat er aan het gebeuren is. Maar jullie maken het verschil. Geloof niet alles wat je op televisie ziet of in de krant leest, want deze planeet is zich heel snel aan het ontwikkelen. Dat hebben jullie al in gang gezet.

Ontdekking – Bewijs van leven
Hoe zit het nu met de wetenschap? De wetenschap begint de energie van wat wij spiritualiteit hebben genoemd te begrijpen. Natuurlijk bestaat er vanuit ons gezichtspunt geen verschil tussen spirit en mens. Wij zien gewoon dat mensen spirits zijn die doen alsof ze mens zijn en het spel spelen om hun ziel te ontwikkelen. Jullie spelen dat spel goed. Maar nu willen we het even hebben over het wetenschappelijke stuk. Er is kort geleden iets gebeurd dat niet in jullie nieuws is gekomen en jullie zullen het ook niet op televisie zien; er is zojuist een andere planeet ontdekt en men denkt dat er leven op mogelijk is. Ze hebben geen echt bewijs van leven gevonden, maar ze hebben tekenen en restanten van leven ontdekt. Het probleem met deze specifieke planeet is echter dat ze ongeveer 620 lichtjaren van de aarde is verwijderd. Is dit de tweede planeet van vrije keuze waarover we het zojuist hadden? Nee, dat is ze niet. Het is een andere planeet die op een soortgelijk pad is en daarom is ze gevonden. Als de ontdekking bekend wordt, zullen sommigen willen aantonen dat het onjuist is terwijl velen anderen zullen proberen het te bevestigen. Maar jullie hebben nog steeds geen middelen om deze planeet te bezoeken of met haar bewoners te communiceren.

Er moet dus nog veel gebeuren. En dan nog iets anders wat interessant is: het waren niet de wetenschappers op aarde die deze planeet ontdekten, het was de andere planeet die jullie ontdekte. Dit zal een rol spelen in de geschiedenis van de aarde en de ontdekking zal een enorm verschil maken voor jullie planeet wanneer ze begint te evolueren. Het zal tijd vragen, want jullie hebben geen technologie en kennen geen manier om te communiceren. Jullie communiceren op dit moment zelf niet eens op dezelfde manier.

Kies je vibratie
Jullie zijn niet alleen. Jullie hebben dat altijd geweten maar nu zullen jullie er bevestiging voor vinden en dit zal jullie mogelijkheden geven. Wij hebben eerder gezegd dat wanneer de gehele mensheid evolueert, er veel elementen van de sluier zullen verdwijnen, wat betekent dat jullie een directe communicatie zullen hebben van hart tot hart. Jullie zullen je woorden niet hoeven te spreken of te schrijven, want jullie kunnen nu al het ene hart met het andere verbinden, als jullie dat tenminste willen gaan oefenen. Dat zal jullie enorm helpen wanneer jullie je intrek nemen in de nieuwe lichamen. Jullie hebben filters aangebracht zodat jullie konden doen alsof je mens was op deze heel moeilijke planeet, maar deze filters beginnen op te lossen. Ze worden weggespoeld door de magnetische energie en het maakt ons zelfs niet uit of jullie je herinneren of je nu een touw of een knoop bent. Wat er gebeurt is dat jullie mogelijkheden hebben om nieuwe structuren aan te brengen. Wanneer de filters zachtjes worden weggespoeld zal de van buitenaf komende vibratie meer dan ooit effect hebben op het menselijke lichaam. Wat betekent dat? Wel, jullie zullen zeer binnenkort allemaal weten waarover we het hebben. Bij iedere vibratie die extern wordt veroorzaakt en die van buitenaf het lichaam binnenkomt, of ze nu binnenkomt via het chakrasysteem of gewoon via de vibratie van het lichaam, zullen jullie meer dan ooit open staan om die vibratie te interpreteren. Voor sommigen zal dit een zwakke plek zijn of een Achilles hiel en jullie zullen daar iets aan doen. De meesten van jullie zullen je gesterkt voelen door deze energie; bepaalde dingen waaraan je gewend bent geraakt, zullen gaan veranderen.

Een van deze van buitenaf komende vibraties is wat jullie muziek noemen. Muziek heeft altijd invloed gehad op je spirit. Muziek is altijd in staat geweest om het menselijke deel van jullie te bereiken en heel snel je ziel te raken, zeker als het gaat om je favoriete muziek. Nu zal muziek een vorm van communicatie worden die jullie uiteindelijk net zo zullen gebruiken als woorden, want de vibraties kunnen jullie nu op heel andere niveaus bereiken. Jullie zullen ontdekken dat je voorkeur van muziek opeens kan veranderen. Sommigen van jullie denken nu: “Nou, ik zal nooit naar Rapmuziek luisteren.” Maar, in Rapmuziek zit een ritme die vibraties in zich draagt net als alle andere muziekgenres, want die vibraties hoeven alleen maar overeen te komen met jouw vibraties. Kies wat er past in jouw wereld en besef dat het niet alleen maar muziek meer is.

Gevoeligheid voor achtergrondgeluiden
We vertellen jullie ook dat jullie van nu af aan heel gevoelig zullen zijn voor omgevingsgeluiden, voor achtergrondgeluiden. Dit is de uitdaging en wat er op grotere schaal plaatsvindt. Mensen zijn op een zodanig manier bedraad dat jullie zo’n geluid niet echt horen; wat jullie horen is een verschil in de achtergrondgeluiden. Als jullie een stille kamer zouden binnenlopen, zouden jullie nog altijd een gezoem in je hoofd horen. Dat is het soort achtergrondgeluid dat vaak wordt omschreven als witte ruis, achtergrondruis, gesis of geknetter. Veel van die geluiden zijn feitelijk het geluid van de machines die de illusie van het spel volledig maken, maar daar komt nog bij dat jullie niet echt de geluiden horen maar de veranderingen in het achtergrondgeluid. Al snel zullen jullie alles gaan horen inclusief het achtergrondgeluid waarvan jullie je eerder niet bewust waren.

Dat zal voor velen van jullie problemen en uitdagingen met zich meebrengen. Werk er daarom vóór die tijd aan en begin je bewust te worden hoe dit voelt. Werk ermee en begin direct te luisteren naar de stilte, begin je prettig te voelen met hoe je oren werken en hoe ze veranderen juist wanneer je naar andere dimensies of hoogtes gaat. Voel hoe dat werkt, want je eigen lichaam begint energetisch te expanderen/in omvang toe te nemen. Die expansie is nog niet fysiek maar vindt energetisch plaats. Wanneer je expandeert, raak je automatisch alles om je heen aan. Jullie natuurlijk reactie is: “O, excuseer me, het was niet mijn bedoeling om u aan te raken of in uw ruimte te komen.” Binnen heel korte tijd zal de mensheid weer vertrouwd raken met zichzelf. Jullie zullen je energie weer terugbrengen in het Universum, waar ze ontbrak sinds het moment waarop jullie het spel gingen spelen van het pretenderen mens te zijn. De liefde die jullie nu hebben zal deze energie van de ene op de andere dag veranderen. Jullie hebben het vermogen om de evolutionaire ladder op te klimmen. Je kunt van het ene niveau naar het andere niveau gesleept worden of blij de ladder opspringen en twee of drie sporten tegelijk nemen. De keuze is aan jullie, letterlijk. Jullie begrijpen het. Dit overkomt jullie niet, want jullie verwelkomen en omarmen ieder stukje van deze ervaring. Wij slaan dat vol verwondering gade, want zo velen van jullie zijn al zo vaak tegen de spreekwoordelijke stenen muur opgebotst. Wij zijn zo trots op jullie dat jullie jezelf vertrouwen en nog steeds vooruit durven gaan. Jullie bezitten het licht in je innerlijk waaraan jullie jezelf kunnen verankeren, maar dat is dan ook de aard van lichtwerkers. Dat is de spirit van diegenen onder jullie die ervoor hebben gekozen om als de eersten binnen te komen en de deur voor anderen open te houden. Het is geen race. Jullie hebben beslist de moeilijkere rol gekozen, want het is eenzaam om de eersten te zijn die arriveren. Wij konden het jullie niet uit je hoofd praten; jullie hebben diezelfde dienst verricht in ieder leven dat jullie hier waren en jullie zullen het weer doen.

Hoewel alleen de aarde deze beweging maakt, zal ieder fysiek lichaam evolueren om jullie in staat te stellen een groter deel van je spirit te bevatten. Je hoger zelf zal een bewust anker zijn dat jullie dagelijks kunnen gebruiken en het zal met jullie praten zoals jullie nu met hem/haar praten. Geniet van deze reis. Stap erin met pure vreugde, verwondering en opwinding over het volgende dat je kunt creëren. Er bestaan geen grenzen en daarom geven wij jullie deze begrippen en ideeën om jullie geest te verruimen en eens na te gaan denken over wat mogelijk is. Jullie hebben hier op aarde een wonder gecreëerd.

Jullie hebben iets gecreëerd wat nog nooit eerder in het Universum is gebeurd. Jullie zijn god aan het evolueren. Onvoorstelbaar werk, lieverds, wij zijn zo trots op jullie. Ga door met de ene voet voor de andere te zetten en net te doen alsof je mens bent, want jullie verrichten hiermee geweldig werk.

Het is met de grootste eer dat wij jullie vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar bij iedere gelegenheid die je krijgt en speel goed samen.

Espavo, De groep

Barbara Rother

Volgende maand is Barbara er weer.

In licht en liefde, Barbara.

 

 

Speciaal verzoek: Copyright 2013 Lightworker.
Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org
te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.