December 2018

Tijd voor Meesterschap

Gegroetdierbaren.

Ik ben de Bewaarder van de Tijd. Ik ben er vandaag om vanuit ons perspectief met jullie te delen hoe het zal zijn op het komende pad. Oh, erzijn zoveel veranderingen aan het plaatsvinden. Ja, op planeet Aarde draait alles om verandering. Dat is een hele uitdaging voor mensen die niet goed om kunnen gaan met verandering. Typisch, je hebt er alle soorten vanmoeite mee, vooral wanneer je ter verantwoording wordt geroepen over je overtuigingen en je gelooft dat je op de een of andere manier niet kunt veranderen. Wel, ik zal je een beetje vertellen van wat er gaat komen en je kunt kiezen of je wilt veranderen.

Een tijd voor Meesterschap

De focus van het spel hier op aarde kan worden samengevat in één enkel woord: ‘meesterschap’. In werkelijkheid doe je alsof je gescheiden bent van Thuis en van alle connecties die je hebt met ons allemaal. Je doet alsof je een mens bent in die fysieke bubbel van biologie. Terwijl je doet alsof je een mens bent, leer je hoe je alles één voor één onder de knie krijgt. Dat is meestal de reden waarom je levenslessen neemt als je in het spel stapt. Je neemt niet alleen levenslessen mee, maar je werkt ze steeds weer opnieuw uit, levenslang , omdat je er zeker van wilt zijn dat je een niveau van beheersing hebt verworven. Zoals je wel weet, verandert alles nu heel snel. De grootste uitdaging die we nu op planeet Aarde zien, is dat jullie allemaal deel kunnen uitmaken van deze zeer eenvoudige (af)scheiding.

Met zoveel ‘(af)scheiding’stappen mensen in angst. Ze stappen terug in hun oude geloofssystemen, beginnen zich af te scheiden en beginnen zich te concentreren op het zorgen voor zichzelf in plaats van verbinding te maken met het geheel. Dat veroorzaakt uitdagingen op de weg, waarbij iedereen apart optreedt. Laten we je een andere kijk geven op wat er aan de hand is. Je ziet veel verwarring en frustratie. Mensen gebruiken de energie op verschillende manieren en je ervaart nu manipulatie op zoveel verschillende niveaus. Het is ongelooflijk en het meeste ervan gebeurt feitelijk in de openlucht, omdat dat de enige manier is waarop het kan.

Ook al heb je echt geen geheimen meer, je kunt er altijd voor kiezen om te geloven wat je wilt. Je overtuigingen staan aan de basis van veel frustratie en dat veroorzaakt op zijn beurt weer (af)scheiding. We vinden het fascinerend dat mensen deze systemen hebben opgezet om hun rijkdom te delen en om gemeenschappelijke doelen na te streven. Overweeg de zeer eenvoudige illustratie van verzekeringen in elk type situatie, of het nu gaat om levensverzekeringen, gezondheid of welke verzekeringen dan ook. Het basisidee is om het risico te spreiden zodat niemand een grote hoeveelheid geld hoeft te betalen. Naarmate je meer van dit soort (af)scheidingen ziet, beginnen mensen het kleinere plaatje te zien in plaats van het grotere en beginnen ze opnieuw te onderzoeken. Sommigen vragen zich terecht af: “Waarom betaal ik voor die persoon? Waarom zou ik ervoor betalen als dat betekent dat ik voordeel uit mijn eigen zak betaal? Endusbeginnendezesystementefalen.

2019 eenjaar van verandering

Het jaar zal worden gevuld met veel schakelen en veranderen. We vertellen je dat dit gebeurt en je zult niet met dezelfde initiële problemen te maken krijgen. De planeet is echter aan het veranderen. Terwijl je getuige bent van die verandering, zul je zien dat mensen bang worden. Als ze bang worden, stappen ze terug in hun eigen (oude aangeleerde) geloofsystemen en isoleren ze zichzelf. Ze zullen zich opzettelijk van anderen losmaken uit angst dat ze te veel weggeven. Helaas is dat een norm met de mensheid. Wanneer je in angst leeft scheid je jezelf af, we vragen van jullie allemaal om hiermee te werken.

KleineEmpowermentgroepen

Vind manieren waarop je je kunt verenigen, zelfs in kleine groepen, omdat ze nu meer dan ooit een verschil kunnen maken voor de mensheid om naar dit volgende niveau te gaan. Wanneer jullie je verzamelen, wordt de energie exponentieel versterkt. Maar wanneer die energie in kleine groepen wordt geharmoniseerd, wordt het een geconcentreerde laser. Dit is een tijd waarin dat een enorm verschil kan maken, vooral met de veranderingen van aarde die voor ons liggen. Laat een kleine groep spirits op regelmatige basis bij elkaar komen. Je begint het licht op een grondige manier te aarden en dat zijn in feite de markeringen die anderen kunnen te volgen.

Met andere woorden, je hebt de mogelijkheid om uit de moeilijkheden en uitdagingen te stappen. Het hoeft je op die manier niet te beïnvloeden. Dus, heb je een rol om te spelen? Ja, sommige hebben dat. Anderen, van jullie, zijn gekomen met zeer specifieke opdrachten. Je contracten zijn er opdat dit op een bepaalde manier zou kunnen gebeuren, je zou ontwaken uit de droom die op het perfecte moment verschijnt met jouw deel van de puzzel. Anderen mogen in de verwarring blijven, maar als dat gebeurt, denk dan niet dat je iets verkeerd doet of dat je op de een of andere manier niet goed genoeg bent. Over het algemeen betekent dit gewoon dat je een ander contract hebt.Volg je hart en dat zal de uitkomst van je wereld verschuiven. Herinner je, in sommige gevallen worden jouw contracten voltooid met alleen een zin, een glimlach of een schouderklopje. Soms is het om er gewoon bij te zijn om die persoon eraan te herinneren dat ze niet alleen iets doormaken. Ja, jullie kunnen je allemaal samen verbinden en hier doorheen lopen. Hoe beweegt men zich door het drijfzand, dat snel alles zal laten zinken als de voorwaartse beweging wordt gestopt? De enige manier om het te doen is om elkaars hand vast te houden, want dat is eenheid.

2019 Positionering voor het perfecte moment

Als je 2019 binnengaat, zullen er verschillende dingen gebeuren. Ten eerste heb je veel mogelijkheden om dingen te laten gebeuren op manieren die je nog nooit eerder had kunnen dromen. Je bevindt je nu in een fase waarin dingen niet eenvoudig werken; mensen manipuleren duidelijk dingen achter de schermen. Meestal kunnen mensen ze zelfs zien, dan staathet gewoon in de open lucht. Wat hier gebeurt, is dat je bezig bent met het planten van de