December 2017

Een hogere blik
20 jaar vooruit en een gelijkheid in Multi-dimensionaliteit

Groeten, geliefden, ik ben de Hoeder van de Tijd.

Ik ben deze dag gekomen om je mee op reis te nemen. Velen van jullie hebben al op een unieke manier door de tijd gereisd. In werkelijkheid reis je nu en is er grote opwinding van deze kant van de sluier, terwijl we het hele spel naar het volgende niveau zien evolueren. Dierbaren, we hebben je informatie gegeven over de toekomst van planeet Aarde en wat er de komende 50 tot 100 jaar zal gebeuren. We willen je er echter ook aan herinneren dat je heel magisch bent. Graag nemen we je mee op een kleine reis vandaag, om enkele prachtige dingen die plaatsvinden die ook echt magisch zijn, met je te delen. Wij zeggen jullie, geliefden, dat er hier niets te vrezen is. Je hele geest weet zijn weg naar huis en we zullen je helpen dat te herinneren, dus adem even met me in voor een moment.

Inademen …en laat alle spanningen van de dag los zodra je uitademt. Laat al die gedachten even los. Je kunt ze aan de andere kant van deze reis terugvorderen als je dat wilt, maar laten we je op dit moment meenemen op een reis.

Twintig jaar in de toekomst

Twintig jaar vanaf nu, dierbaren, zul je een mix van energieën hebben die je zult kunnen ervaren op een aantal verschillende manieren. Waarom? Omdat er zelfs nu nog meer scheiding mogelijk is dan je op deze planeet hebt. Die scheiding zal veel te maken hebben met fundamentele idealen, zoals waar je jezelf ziet, hoe je jezelf presenteert en hoe goed mensen kunnen veranderen. Ja, dat is een van de grootste uitdagingen op dit moment op planeet Aarde. Mensen raken op hun manier ingesteld en verdedigen hun keuzes door nooit meer te kiezen; de geesten zijn gesloten en kunnen geen breder beeld waarnemen. We vertellen je dat over 20 jaar er voldoende mogelijkheden zijn voor mensen om verschillende wegen te kiezen. Er zullen tal van manieren van denken zijn en een scala aan vaardigheden. Dus laten we je vertellen dat je een aantal mooie dingen te wachten staan aan de horizon. Aan onze kant van de sluier, zijn we getuige van dingen die voor klaarstaan en die je misschien niet aan ziet komen. Begrijp, dierbaren, dat sommige technologieën en ideeën op jouw planeet zijn geland. Zelfs veel van de medische vooruitgang zijn ideeën die zijn gekanaliseerd door medische experts aan jullie kant van de sluier. Alle ideeën komen uit dezelfde plaats, want creativiteit komt van dezelfde plaats. Velen van jullie noemen dat “channelen”. Dat is het woord dat de Hoeder (Steve) heeft gekozen om te gebruiken voor dit werk. Ja, het komt allemaal van dezelfde plaats. Nu staan er op planeet Aarde vele prachtige kanalen klaar om je waardevolle en belangrijke informatie te brengen die jullie allemaal in de nabije toekomst gaan gebruiken.

Geen geheimen meer

Twintig jaar vanaf nu zullen vele vormen van channeling worden geëerd en gebruikt in het dagelijks leven. Ja, er zullen mensen zijn die het voor persoonlijk gewin proberen te misbruiken. Je ziet de opkomst van ‘geen geheimen meer’, wat een natuurlijke evolutie is, die ervoor zorgt dat mensen meer verbonden zijn van hart tot hart. Mensen op Aarde ervaren dit, terwijl zoveel geheimen uit het verleden blootgelegd worden. Wees er getuige van dat seksuele roofdieren niet langer in staat zijn om hun acties verborgen te houden, terwijl steeds meer mensen zich uitspreken. Het is tijd. Dit is een natuurlijke evolutie en leidt tot een tijdperk van “No More Secrets on Earth.” Naarmate dat vordert, zullen de beweegredenen duidelijker worden. Let op de beweegredenen en vooral de geldstroom, want deze heeft een grote bijdrage geleverd aan de geheimen die nog steeds zo wijd verspreid zijn. Aangezien geheimhouding blijft verminderen, zullen mensen meer op hun hart gaan vertrouwen dan op hun hoofd, waardoor meer informatie van Thuis kan komen.

Twintig jaar vanaf nu heb je verschillende nieuwe en opwindende technologieën. Sommigen van hen zijn eerder op de aarde geplaatst, maar konden op de een of andere manier niet vasthouden. Nikolai Tesla is een van de kanalen die zich aan deze kant van de sluier bevinden om informatie in te voeren, en er zijn er veel die dit kanaal kunnen horen. Sommigen zullen deze hun eigen ‘ideeën’ denken, maar geest hoeft niet te worden herkend, want er is geen ego aan deze kant van de sluier. Wanneer de ontvangers gereed zijn, zal de informatie vrij worden gegeven. Een van de ideeën die dit kanaal op dit moment laat vallen, staat bekend als ‘vrije energie’, wat de wetenschap is van het extraheren van energie uit de omringende energie die nu overal om je heen aanwezig is. Deze technologiedrop zal voor het eerst worden gezien op het gebied van batterijtechnologie, maar zal snel beginnen te evolueren naar grotere ontdekkingen.

Er zijn ook veel kanalen die openen die in harmonie met de aarde werken op een geheel andere manier dan je eerder bent gewend. Zoals we eerder hebben gezegd, kan dit de tijdlijn van planeet Aarde aanzienlijk verlengen en de hele mensheid helpen evolueren. Diegenen van jullie met een spirituele neiging die meer met technologie dan met technologie hebben gewerkt, komen ook enkele geweldige bewegingen tegemoet. Spirit segmenteert geen informatie in categorieën zoals technologie, geneeskunde of spiritualiteit. Dat is strikt een menselijke actie.

Naarmate nieuwe ideeën, benaderingen en technologieën via kanalen landen, zal het een verschuiving veroorzaken en je zult een afronding zien van veel dingen die niet langer nodig zijn. Het openen van deze nieuwe kanalen zal grote veranderingen teweegbrengen voor alle mensen. Twintig jaar vanaf nu zullen er velen zijn die zich verzetten tegen deze verandering en willen terugkeren naar de goede oude tijd. Tussen ‘nu’ en ‘dan’ zullen er meer complottheorieën bovenkomen dan ooit tevoren. De manier waarop mensen nieuws hebben ontvangen, is uitgehold op aarde, wat een verschuiving heeft veroorzaakt naar het ontvangen van nieuws op onconventionele manieren. Twintig jaar later zullen mensen een manier gevonden hebben om dit wantrouwen op te lossen door geld uit de vergelijking te halen. Net zoals vandaag zullen er nog steeds velen zijn die het idee van grote samenzweringen in de gaten houden. Tussen nu en dan zal het duidelijker worden dat angst is gebruikt om verkeerde informatie te sturen, en dat zal de oorzaak zijn van veel van de scheiding die nog steeds op aarde wordt waargenomen.

Meesterschap van Aarde Harmonie

We hebben je al eerder gezegd dat er bepaalde cycli al in gang zijn gezet die op dit moment onomkeerbaar zijn. Alles dat nu en dan beheerst kan worden, hoeft niet op het volgende niveau te worden ervaren. Wel, dierbaren, je gaat niet weg. Je verandert eenvoudig van vorm en dat zal over 20 jaar duidelijk worden. Over tien jaar zal er geen discussie zijn over wat jullie ‘global warming’ noemen, of de veranderingen die al op Aarde plaatsvinden. Het gaat niet alleen om het broeikaseffect; de ijstijd die zal volgen, zal een enorme verandering zijn. Over tien jaar zullen heel weinig mensen de tijdlijn van jouw spel op aarde betwisten. Onze hoop is dat deze informatie iedereen zal helpen om meer in harmonie te werken om een niveau van meesterschap met de Aarde te bereiken

Kracht ~ Harmonie versus Kracht

De vrouwelijke energie zal de komende 20 jaar op Aarde blijven stijgen, en gedurende die tijd zullen maar weinigen twijfelen aan de gelijkheid van vrouwelijke energie. Met een nauwere verbinding van alle mensen, komt er een nieuwe vorm van kracht naar voren. Harmonie neemt uiteindelijk de plaats in van geweld. Natuurlijk zullen er mensen zijn die nog steeds denken dat ze op de een of andere manier aan de macht zijn. Ze geloven dat ze moeten proberen de oude idealen op te houden, zodat ze de veranderingen actief zullen bestrijden totdat ze uitgeput zijn. Ja, verandering zal voor velen moeilijk zijn. We zeggen jullie ook, dierbaren, dat spirituele vooruitgang van de mensheid veel kansen kan creëren om dingen vanuit een groter perspectief te bekijken.

Terugkeren naar de lichtlichaam

Twintig jaar vanaf nu zullen velen van jullie delen van je eigen lichtlichamen vasthouden en in staat zijn om daarin te werken in samenhang met het fysieke lichaam. Dat zal deuren openen voor velen om de mogelijkheden en kansen te zien om een nieuwe uitdrukking van de mensheid te creëren. Het zal hoop brengen aan iedereen die het kan herkennen als het verandert. Er is minder behoefte aan leiders en politici, die een nieuwe focus zullen krijgen. Na een aantal krachtige pogingen tot dictatuur zal het grote publiek het zien voor wat het is, en dan weggaan voordat het zich volledig kan vormen. Gelijkheid zal opnieuw belangrijk worden. Naarmate mensen in het lichtlichaam komen, zullen er minder ziektes zijn; harmonie met de aarde zal een betere gezondheid en een lang leven brengen, omdat zelfs een klein deel van de mensen naar het lichtlichaam gaat. Dit gebeurt niet allemaal tegelijk, maar in stappen, waarbij de hoeveelheid licht je lichaam kan dragen langzaam wordt verhoogd. Dat betekent niet alleen het brengen van licht in het lichaam, maar ook het uitstralen van licht en het op verschillende manieren kunnen reflecteren. Dit begint velen van jullie zelfs deze dag te overkomen.

Wanneer dit voor het eerst gebeurt, heb je de neiging je licht tegen te houden. Je zult het effect zien dat het heeft op andere mensen en je zult het letterlijk proberen te verbergen, wat een natuurlijke reactie van een mens is. Maar over 20 jaar kun je in dit licht allemaal bewuster gaan lopen, omdat het in die tijd een normale gewoonte is dat mensen zich in verschillende stadia van hun lichtlichamen verplaatsen. Het kan letterlijk een geheel nieuwe dimensie beginnen te incarneren, en dan begin je met het verzinnen van het nieuwe spel en bepaal je hoe het zal worden gespeeld. Je begint het te benaderen op dezelfde manier als je hier op aarde hebt gedaan. Je bent hier eerder geweest, zelfs toen de aarde zich vormde. Ja, het was een hete bal die in de ruimte zweefde en begon af te koelen en dichtheid te krijgen, maar je was daar, niet in fysieke vorm, maar in je lichtlichaam. Je was daar als het etherische wezen die je soms engelen of geesten noemt. Hoewel je veel beschrijvingen voor hen hebt, zijn het in wezen lichamen van licht. Ze kunnen je weer naar huis brengen terwijl je nog steeds gescheiden bent van hen die het spel spelen.

Technologieën en spirituele vooruitgang

Zoals we eerder al noemden, gaat jullie technologie ook vooruit. Een van deze vorderingen, tot nu toe slechts een droom voor velen, is de kolonisatie van wat je Mars zou noemen. Je zult ook andere plekken in het universum gaan ontdekken. Meteen begin je te beseffen dat er veel meer planeten zijn die het leven op de een of andere manier kunnen ondersteunen. Het werken met technologieën kan zelfs helpen om daar te komen en om er zelfs te leven. Maar dat is niet het belangrijkste, het is gewoon een van de spannende dingen die je zult zien wanneer jullie technologieën jullie spiritualiteit inhalen. Er zal de komende 20 jaar een groot spiritueel ontwaken plaatsvinden en deze spirituele beweging zal de deuren openen om technologische vooruitgang te laten groeien. Deze twee elementen zijn verbonden. Er zijn vele momenten geweest dat technologieën op aarde werden gedropt via wat wij kanalen noemen, hoewel ze mogelijk geen houvast hebben gekregen. Deze technologieën zijn niet in staat geweest om wortel te schieten of te groeien omdat de spirituele vooruitgang niet hoog genoeg was om dit te ondersteunen.

Over 20 jaar vanaf nu zullen jullie spirituele vorderingen de deuren openen voor sommige van deze technologieën. Dit zal in harmonie met de Aarde werken om haar te helpen bij natuurlijke overgangen. Betekent dit dat iedereen op dat moment op hetzelfde punt van ontwikkeling zal staan? Nee, dierbaren, op dit moment ziet het er niet zo uit. Mensen hebben een uitdaging: ze ondersteunen de beslissingen die ze nemen, ongeacht welk bewijs van het tegendeel er voor hen ligt. Mensen leren die lessen nu meteen. De komende jaren zullen turbulent zijn en gevuld zijn met deze lessen. Er zullen altijd mensen zijn die besluiten om achter te blijven en die voor de oude manieren te kiezen. We vragen je om ze niet te veroordelen, laat ze gewoon verliefd worden op het nieuwe op hun eigen moment. Ga op je eigen manier vooruit, want je zult de deuren voor velen openen. Je hebt de mogelijkheid om een pad naar huis te maken, zelfs naar de volgende spel, dat je nu begint te ontwikkelen.

Wat als je in staat zou zijn om een geheel nieuw spel te creëren waarin je geest zich kan voordoen alsof het zou zijn afgescheiden van het geheel? Nou, dat was eigenlijk het doel van dit spel. Wanneer je thuis bent in eenheidsbewustzijn, ben je een deel van alles. Je voelt alles en iedereen; je bent natuurlijk in balans. Het is best spannend als je het allemaal vanuit ons perspectief ziet. Er zijn veel inside-jokes die jullie allemaal humoristisch gaan vinden, en we hopen dat je om jezelf kunt lachen. Speel dit spel van doen alsof je een mens bent op een andere manier. Begrijp hoeveel je gelijk bent, en hoeveel je van alles bent. Dus, wanneer je dit spel speelt waarbij je je voordoet als afgescheiden, verlaat je je geheugen, je geest. Dan incarneert je geest in een lichaam en zie je jezelf als een mens, gescheiden van elkaar. Dit is heel opwindend omdat het je hele geest toestaat, wat jij god noemt, om te evolueren en zelfbewust te worden in een fysiek lichaam. Hoewel je je schijnbaar afgescheiden voelt van het geheel, kun je jezelf niet zien wanneer je allemaal verbonden bent. Dat is het enige dat god niet kan doen; god is niet in staat om zijn eigen spiegelbeeld te zien. Dus, hier doe je alsof je gescheiden bent en een incarnatie hebt. Toen je werd geboren wist je wie je was, dus moest je in wezen je ware zelf vergeten. Je hebt geleerd hoe je dit spel moet spelen door te doen alsof je afgescheiden bent. Velen hebben het spel van hun ouders geleerd en leren vaak wat er van generatie op generatie is doorgegeven. Je kunt dit nu zien spelen in je politiek op Aarde.

Dit is de nieuwe manier om te doen alsof je een mens bent, want nu komt het spel tot een conclusie. Je stapt in een ander spel. Hoe zal dat spel eruit zien? Waar wordt het gespeeld? Welke dimensionale realiteiten zijn aanwezig? We kunnen het je niet vertellen, dierbaren, omdat je deze uitkomsten nog niet hebt bepaald.

Twintig jaar na nu

Ja, de magie is begonnen. Twintig jaar na nu zal er een balans zijn tussen dichtheid en licht. Je hebt een keuze waar je wilt zijn. Over 20 jaar zal je echter beginnen met het bedenken van het nieuwe spel. Je kunt vandaag beginnen door mogelijkheden uit te zetten en te dromen. Kijk eens terug naar alle dingen die er op planeet Aarde zijn gebeurd in de afgelopen paar miljoen jaar dat je dit hebt gedaan. Je begint nieuwe ideeën te ontwikkelen, doelen te stellen en verschillende grenzen vast te stellen, zodat je niet dezelfde valstrikken ervaart die je eerder hebt ervaren. De mensheid zal nieuwe kansen krijgen, en op een gegeven moment zal je een heel ander spel beginnen. Nee, het hoeft niet te beginnen met een klein schepsel dat uit de oceaan kruipt, ook al deed je dat zelf niet echt. In plaats daarvan kun je iets heel magisch maken dat veel verschillende plekken in het universum kan samenbrengen die spellen spelen die erg op die van jou lijken. Je bent je er al van bewust dat je niet de technisch meest geavanceerde bent van alle wezens in het universum. Toch hebben mensen de slinger verder dan wie dan ook bewogen. Sommigen weten zelfs hoe ze door de tijd moeten reizen, met behulp van de orthogonale matrix. Daar zullen we mee gaan werken en een aantal van die zaden nu planten.

De toekomst is helder – wacht tot je ziet wat eraan komt!

Dierbaren, de toekomst is veel rooskleuriger dan je je kunt voorstellen. We willen dat met je delen en je laten weten dat je niets verkeerds hebt gedaan. Wacht maar tot je ziet wat er over 20 jaar zal gebeuren! Magie en opwinding zullen in de lucht zijn en er zullen veel veranderingen plaatsvinden. Ja, er zullen ook veel technologieën zijn om je te helpen bij het maken van deze overgangen en om een balans te vinden op de aarde. Je zult in staat zijn om veel dingen onder de knie te krijgen nog voordat je dit nieuwe spel start. Ik ben de Hoeder of Tijd en ik kan je zeggen dat de tijd een cirkel is. Je hebt de neiging om dingen keer op keer te herhalen, zelfs als je dit spel speelt waarbij je doet alsof je een mens bent. Je hoeft het volgende spel niet te herhalen en dat is een spannende mogelijkheid voor ons allemaal. We zijn zo ongelooflijk trots op je, dierbare, velen van jullie hebben jezelf zelfs door de tijd heen verplaatst om hier nu te zijn. Ook al weet je het misschien niet, je hebt veel van de sleutels die erg belangrijk zijn voor deze overgang. We zijn erg trots op je omdat je naar jezelf hebt geluisterd, omdat je hebt gespeeld alsof je een mens bent en weet dat je eerst geest bent, niet alleen een bubbel van biologie. Ga zo door, goede vrienden. Vergeet vooral niet om van de reis te genieten.

Het is met de grootste eer dat we je begroeten en je vragen om elkaar met respect te behandelen. Zorg voor elkaar en speel goed samen.

Ik ben de Hoeder van de Tijd.

Espavo.

___________________________

Amor wordt verliefd

Groeten, dierbaren.

Ik ben de Bewaarder van Tijd en ik kom om je mee te nemen naar het volgende niveau van het verhaal van Amor. Deze magische tijden op planeet Aarde zijn sinds dit punt niet herhaald. Je komt er nu heel dichtbij. Ik herinner je eraan dat je tijdens de dagen van Lemurië, in de tijd van Amor, een diepe verbondenheid had met je hart, waar je met elkaar kon communiceren. Je kon dingen voelen die je nooit zou kunnen bedenken om te voelen, zelfs niet in de wereld van vandaag. Je had een empathisch vermogen om intuïtief energie te delen en in balans te brengen, dus vandaag nemen we je mee naar een ervaring die Amor had toen hij voor het eerst verliefd werd.

Amor is op dit punt in zijn zeventiende levensjaar en beleefd veel over het leven. Hij ging naar wat je een concert zou noemen, alleen in die dagen waren de concerten heel anders. Ze hadden niet alle elektrische muziek die je vandaag hebt. Over het algemeen zouden ze hun instrumenten en hun stemmen samenbrengen in wat je een band of een groep mensen zou noemen die samenwerken om regelmatig muziek te maken, net zoals je dat vandaag doet, een soort van koor. In het begin van deze concerten zou de groep samenwerken en zouden ze een deel van de muziek gaan spelen die ze in de loop van de tijd hadden geperfectioneerd. Toch was er in Lemurië een verband tussen het hart en iets magisch tijdens deze concerten. Na een vrij korte tijd van verschillende liedjes, werden mensen uitgenodigd om naar voren te komen en mee te doen op het podium. Het was meer een opening waarin mensen konden toetreden en harmonieën konden delen. Het interessante hieraan is dat niet iedereen zich zou afstemmen op de band, niet iedereen die op de hoogte was van de muziek die ze speelden, maar het mooie ervan is dat ze dat zouden voelen en of dat ze in harmonie zouden kunnen komen of dat ze van het toneel zouden stappen en wachten op een andere band of een andere reeks nummers waarmee ze zouden kunnen harmoniseren. Verschillende mensen zouden naar voren komen en deel uitmaken van de muziekcreatie en het was heel opwindend om te zien. Ze hoefden niet te applaudisseren of iets van dien aard om blijk te geven van hun waardering omdat ze een open, verbonden hart hadden. Het hart van Lemurië was een constant contact met elkaar en tijdens dit proces gebeurde er iets heel interessants. Amor keek omhoog naar de mensen die aan het spelen waren en hij dacht: “Oh ik wens dat ik vanavond mee kan doen o het podium. Ik geniet echt van de ritmes en de muziek die ze deze avond spelen. Ik kan naar voren gaan en dit vanavond echt doen. “Hij keek rond en zag iemand naar hem kijken. Ja, het was een meisje. Ja, ze was heel mooi, en ze had veel van de energie van velen die die nacht meededen. Ze speelde verstoppertje met Amor, keek en keek toen weg. Toen keek ze hem aan, keek hem alleen maar aan en glimlachte toen hij achterom keek. Op dat moment zag Amor haar geest haar ziel zien en precies op dat moment voelden ze zich net zo snel heel erg verliefd.

Amor wilde naar voren treden en zich in de opening uitdrukken om te kunnen helpen om de energie die hij voelde te gebruiken en om die in muziek om te zetten. Vlak voordat hij begon te musiceren gebeurde er iets. Hij keek om en iemand anders sloeg zijn arm om dat meisje heen. Amor’s hart zonk en hij werd een beetje gek op dat moment. Voor dat moment kon hij zichzelf in de liefde voelen en toen hij dat zag was het plotseling verdwenen. In Lemurië speelden mensen niet altijd het spel van tweeën op de manier zoals je het hier vandaag speelt, omdat die open harten weten dat liefde, liefde is, liefde is en alleen omdat één persoon verliefd is op iemand anders dat niet weg neemt van de liefde van een ander. Elke ouder weet dat; ze weten dat ze van veel kinderen kunnen houden en de een niet wegneemt bij de ander.

Amor was nu gefrustreerd en hij ging niet op het podium op; hij stond niet op om lid van de band te worden. De avond ging door en uiteindelijk werd het wat je vandaag een drumring zou noemen en dat was heel gewoon voor dit soort concerten. Ze zouden letterlijk veranderen in ritmes omdat zoveel mogelijk mensen zich konden aanpassen aan de ritmes. Amor heeft die avond nooit zijn plaats op het podium ingenomen. Hij keek op een afstand toe in de hoop dat ze zich omdraaide en opnieuw oogcontact met hem zou maken, maar dat deed ze niet. Dat stoorde Amor en hij bevond zich in een dilemma. De volgende dag begon hij rondjes te lopen, nog steeds gehinderd door zijn ervaring van de avond ervoor. Amor wist niet precies wat hij op dat moment moest denken. Zijn hart ging helemaal open en toen was het plotseling gesloten, hij had op dat moment verschillende vrienden om zich heen. Een van hen was een jongedame waarmee hij opgroeide. Haar naam was Saroo en zij sprak die dag met hem en zei: “Amor, wat is er aan de hand? Wat is het probleem? Je lijkt jezelf niet te zijn. Iets heeft je hart gesloten. Wat is het? “Amor negeerde haar vragen een tijdlang omdat hij niet zwak voor Saroo wilde lijken, ook al was hij met haar opgegroeid. Ze waren goede vrienden en een aantal andere vrienden waren die dag bij hen. Al geruime tijd kon Amor zichzelf er niet toe brengen om met een van zijn vrienden te praten, inclusief Saroo. Hij liep gewoon rond de helft in zijn lichaam en half erbuiten. Eindelijk, trof Saroo hem alleen, zij werd wat dwingend en zei: “Amor, ik weet zeker dat ik kan zien dat er iets echt verkeerd is; wat is dit? Wat gebeurt er met je? Wat zit je dwars? “Hij besloot om door te gaan en om zijn gevoelens in woorden uit te drukken en haar uit te leggen wat er gebeurde.

Hij besloot dat hij het niet langer kon verbergen en er vormden zich tranen in zijn ogen. In korte tijd werd ze het luisterde oor dat hij nodig had, en ze luisterde. Op een gegeven moment begon ze te giechelen en een beetje te lachen omdat dit ook met Saroo gebeurd was en ze wist hoe dit was. En toen zei ze iets dat absoluut van boven was gekanaliseerd en het hielp Amor hem te aarden en hem te helpen de dingen te zien zoals ze waren. Ze zei: “Amor, toen je werd verlicht, toen je voelde dat ze naar je geest keek en die twee geesten elkaar zagen, was dat dan niet magisch?” En hij zei: “Ja, maar toen werd dat weggehaald … “en ze zei:” Nee, dat is nooit weggenomen. Dat ene moment dat jullie samen hadden was heel bijzonder. Verlies dat niet vanwege je projecties van waar je wilde zijn. Geniet gewoon van dat ene moment dat je daar was waar ze je geest zag en je zag de hare. “En toen channelde ze een beetje verder en zei:” Weet je, Amor, dat ze op je wachtte om op het podium te gaan, zodat ze je nog een keer kon zien? “Plotseling ging alles er een beetje logischer uitzien en werd hij minder gehecht aan het hele gevoel van liefde en die connectie. Hij was nog steeds behoorlijk gefrustreerd door de ervaring, omdat in dat korte moment waarin de twee geesten elkaar heel duidelijk zagen, zijn verbeelding op de loop ging en hij zich 10-20 jaar later met dit meisje in de toekomst die ze hadden kunnen hebben had voorgesteld en hij raakte daar gehecht aan toen het in werkelijkheid slechts een kort moment was dat ze elkaars geesten zo duidelijk konden zien dat ze de schoonheid vanbinnen konden zien.

Saroo was in staat om hem die dag te troosten en ze liet hem zelfs een moment op haar schoot liggen terwijl ze over zijn haar streelde, iets dat Amor niet vaak deed. Hij deed altijd alsof hij de man was met een sterke stem, maar die dag stond hij zichzelf toe een beetje meer open te zijn. Haar wijsheid en het kanaal dat ze door haar hart kon laten stromen, hielpen hem te begrijpen wat er plaatsvond en hem te openen voor de mogelijkheden om dat opnieuw te kunnen laten plaatsvinden en om meer connecties te hebben. En het duurde niet lang voordat Amor volledig begon te ontspannen. Hij opende zijn eigen metamorfe schaal en liet het licht er volledig door schijnen en hij lag daar in haar schoot, gewoon genietend van de tijd dat ze samen niet ergens hoefden te zijn of iets moesten doen. En op een gegeven moment keek hij op naar Saroo en op dat moment zagen ze elkaars geest en dat werd magisch omdat het de eerste keer was dat hij zijn jeugdvriend zag – die vriend van hem waarmee hij was opgegroeid als een andere geest. En op dat moment werden die twee op een heel andere manier verliefd en hij probeerde zich er niet aan te hechten. Hij was bezorgd omdat hij bang was dat hij zijn beste vriend zou verliezen, hij zou de verbinding die hij al heel lang met Saroo had gehad kunnen verliezen, maar dat gebeurde niet. Die twee hebben net genoten van die tijd samen en die energie en ze zagen elkaars geesten die dag. Dat is wat er gebeurt, dierbaren, als je voorbij alle onzin, alle overtuigingen en alle verwachtingen kunt komen. Wanneer je voorbij al die dingen kunt gaan en de geest van een persoon kunt zien voor wie ze op dat moment werkelijk zijn, word je verliefd. Amor bedankte Saroo toen hij naar huis vertrok maar voordat ze hem liet gaan, keek ze hem diep in de ogen en zei; “Als je alleen de persoon zou kunnen zien die ik in je zie, zou je nooit meer aan jezelf twijfelen.”

En hoewel ze daar niet veel voor deden, kwamen ze die dag een beetje dichterbij en in sommige opzichten was er zelfs een klein beetje afstand in hun relatie, waar ze bijna bang waren om te dichtbij te komen en de relatie die ze hadden opgebouwd te veranderen. Ze hadden hun hele vriendschap en relatie opgebouwd door vrienden te zijn – samen spelen in het bos, soms vies worden en samen in de modder spelen en dingen van dien aard die kinderen meestal doen. Plots begon Amor Saroo heel anders te zien en omdat ze in staat was om die ongelooflijke wijsheid te brengen, hielp ze hem zijn energie op een heel andere manier te aarden. Amor vond wie hij was een beetje meer als ze in de buurt was. Hij hield ervan zichzelf door haar ogen te zien. Hun vriendschap veranderde die dag. En hoewel ze dat op dat moment niet in een formele relatie veranderden, veranderden hun ideeën van elkaar en kwamen ze veel dichter bij de hartenergie die ze beiden deelden.

Een week later besloot Amor terug te gaan naar de concerten die in het open veld werden gespeeld en hij nam zijn favoriete instrument mee om te kunnen deelnemen als hij de aantrekkingskracht voelde. Toen hij die avond de muziek hoorde, ging Amor door het proces van dansen heen en liet hij de muziek door hem heen stromen. Al snel zag hij mensen opstaan op het podium met de band. De band was niet van plan om die avond het perfecte geluid uit te brengen, ze waren geïnteresseerd in harmoniseren en plezier maken. Dat was de traditie in die dagen van Mu met deze concerten. En na een tijdje begon Amor de muziek te voelen die hij zelf kon resoneren en op dat moment besloot hij zijn eigen instrument op te halen en toe te voegen aan de muziek. Hij was zelfs in staat om zijn vocalen uit te zingen en zijn snaarinstrument te bespelen. Al snel besefte hij dat hij zich naar het midden van de opening had begeven. En vanuit dat gebied keek hij om zich heen en vroeg zich af of hij dat meisje weer zou zien. Hij vroeg zich af of ze daar zou zijn en of iemands arm om haar heen zou gaan staan, maar hij was er niet aan gehecht.

Het duurde lang voordat hij haar alleen zag staan. Amor glimlachte naar haar en ze glimlachte terug. Op dat moment keek Amor om en zag het mooie glimlachende gezicht van Saroo. Ze straalde van trots naar Amor terwijl hij op die open plek stond om zijn instrument te bespelen. Amor lichtte vanbinnen op. Hij keek die avond nooit terug naar het meisje. Hij kon zijn ogen niet van Saroo afhouden en ze keken die avond diep in elkaars ziel. Het was op dat moment magisch. Amor’s muziek werd ongelooflijk levendig en een tijd lang nam hij zelfs de leiding en zijn hart zong door zijn instrument terwijl hij de liefde rechtstreeks vanuit huis ervaarde. Amor ging naar huis en genoot van de rust van alles. Hij wist dat hij morgen bij Saroo zou zijn en hij kon niet wachten.

Dierbaren, dat is wat er plaatsvindt op planeet Aarde. Letterlijk wanneer je je ogen opent en je de geest van een ander ziet en dat spel ziet spelen en je op een of andere manier ermee kunt harmoniseren, druk hem dan uit met je liefde. Het is heel magisch en het leidt letterlijk op een geheel nieuwe manier naar je energieën. Die dag was alles goed in Mu.

Met de grootste eer is het dat ik je op deze manier begroet. Help je deze mooie tijden samen te herinneren en helpen je herinneren aan de dagen van Mu.

Espavo, dierbaren. Ik ben de Bewaker van de Tijd.

___________________________

Gegroet dierbaren, ik ben eM

Gelijkheid van geest

Ik heb me vandaag bij je gevoegd om je over enkele van de uitdagingen iets uit te leggen, uitdagingen die op dit moment op jullie planeet voorkomen. Mensen worstelen met ideeën van en met vooruitgang. Als collectief ben je kritische en belangrijke zaken aan het bepalen. Je probeert harmonie te vinden op een plek waar je veel uitdagingen hebt gevonden en er kan veel disharmonie zijn. Laten we dus iets uitleggen dat je misschien helpt iets meer te begrijpen van wat er gaande is. Veel van de uitdagingen die je op dit moment op je planeet tegenkomt, hebben te maken met het menselijke geloof in raciale ongelijkheid. Je wordt je ook heel bewust van de seksuele ongelijkheid, en corrigeert rechts en links. Merlia is ongelooflijk trots op wat er gebeurt, net als wij allemaal. Naarmate het vrouwelijke stijgt, selecteer je nieuwe regels voor hoe je dit spel gaat spelen, wat wordt getolereerd en wat niet. Toch is de overgang nogal moeilijk, omdat vele veranderingen abrupt moeten woorden doorgevoerd. De bochten naar links en rechts gaan erg snel, maar vertrouw erop dat je er klaar voor bent. Daar werk je momenteel mee, omdat het collectief is opgestaan. De vrouwelijke energie stijgt nu heel snel, omdat mensen getuige zijn van macht versus kracht. Het vinden van een harmonie in de kracht is het vrouwelijke aspect van alles, en we zijn zo ongelofelijk trots op hoe je hiermee werkt. Laten we nu ook uitleggen waar sommige uitdagingen liggen, vooral waar sommige van de beperkende geloofssystemen liggen.

Wanneer mensen naar elkaar kijken, kunnen ze het niet helpen, maar beoordelen ze elkaar op de een of andere manier. “Ben ik zo goed genoeg? Doe ik dezelfde dingen op dezelfde manier zoals zij? Ben ik op mijn pad? “Dierbaren, je oordeelt door jezelf te vergelijken met anderen. Maar dat is de oude driedimensionale manier om dingen te doen. Nu dat je duidelijk in de vijfde dimensie bent, zal het niet op dezelfde manier werken. Toch zijn die oude geloofssystemen zo wijds verspreid op aarde, zoals geloven dat één ras van wezens verschilt van een ander ras. Het is een uitdaging, want als je naar alleen de fysieke attributen kijkt, lijkt elke persoon anders. En misschien kan één persoon dingen doen die een andere persoon niet kan. Ben je anders dan andere mensen? Nee je bent niet. Eigenlijk kan gezegd worden dat vrouwen bepaalde dingen kunnen doen die mannen niet kunnen doen – wacht tot mannen proberen te baren en je zult zien wat we bedoelen. Hoewel je niet gelijk bent als mensenlichaam, ben je gelijk als geest. Ook al bent je hier voor dit ene aspect geïncarneerd en om deze bepaalde ideeën te leren, betekent dit niet dat een ander niet net zo goed of fout is. Dat is waar de mensheid op dit moment mee worstelt. Enige tijd geleden begon je grote veranderingen op je planeet aan te brengen. Je begon de slavernij te verbieden en gelijke rechten te regelen, maar het is nog steeds ingebakken in veel mensen op deze planeet. Ja, er is een verschil, maar op de een of andere manier denk je altijd dat de een beter is dan de ander. We lachen hier bijna om, dierbaren, want het is eigenlijk zo dat je jezelf beoordeelt. Laten we het uitleggen

Belief Systems zijn BS ofwel Geloofssystemen zijn onzin.

Multidimensionaliteit is heel eenvoudig. Wit licht komt van Thuis en landt op de planeet van imperfectie, en deelt zich dan op in verschillende kleuren. Het witte licht is het perfecte licht van Thuis dat niet op aarde kan bestaan, omdat hier niets perfects kan bestaan. Dierbaren, je leeft op de planeet van onvolmaaktheid. Dus je witte licht raakt dit kristal in het midden. Dat kristal verdeelt je licht in deze prachtige lichtstralen die allemaal als lichtjes onvolmaakt zijn, waardoor je de kleur en schoonheid krijgt. Hier komen de rode, gele en blauwe uit, allemaal perfecte onvolmaaktheden van licht zijn. Je hebt er ruwweg 11 en je 12e dimensie is het hogere zelf in het midden. Het kristal verdeelt zich in deze prachtige stralen, elk verbonden met Thuis door dat hogere zelf. Je bent ook verbonden met de andere wezens, de andere jij’en; dat zijn de andere delen van jezelf via dat hogere zelf. Dit begint heel duidelijk te worden, en daarom is er een heropleving van het geloof in ongelijkheden tussen rassen op Aarde. Hoewel deze overtuigingen niet hardop worden uitgesproken, dierbaren, staan ze aan de basis van vele acties die op jullie planeet worden ondernomen. Als je dit kunt begrijpen, zul je ontdekken wat erachter schuilgaat. Je zult merken dat bijna iedereen geloofssystemen heeft, dingen waarvan ze geleerd hebben dat ze als goed of fout werden beschouwd. Herinner je, dit zijn menselijke leringen en geen leringen van de Geest. Geen enkele geest van Thuis weet hoe hij moet haten; niemand leert thuis hoe ze elkaar moeten veroordelen. Deze dingen worden hier onderwezen aan mensen in je bubbels van biologie, in de dichtheid die je draagt en die je van elkaar scheidt. Haat, scheiding en ongelijkheid worden alleen op aarde onderwezen en meestal aan kinderen geleerd. Soms zijn dit generatieovertuigingssystemen die van de ene generatie op de andere worden overgedragen. Dit gebeurt op dezelfde manier zodat misbruik van de een naar de ander kan worden overgedragen, telkens opnieuw. De tijd is circulair, dus alles herhaalt zich uiteindelijk. Het goede nieuws is dat er maar één persoon in die regel nodig is om alles te veranderen. Net als een persoon wiens misbruik generaties lang is doorgegeven, is er maar één nodig om het patroon te doorbreken. Wanneer iemand zijn geloofssysteem verandert, gaat de genezing zowel vooruit als achteruit op de tijdlijn. In feite genees je je misbruikers, zelfs als ze verschillende generaties teruggaan; je geneest je kinderen door dat misbruik niet in hun leven te brengen

Een multidimensionale weergave

Veel van deze geloofssystemen houden de mensheid vast in de derde dimensie. Het is interessant omdat je duidelijk naar de vijfde dimensie bent gegaan, terwijl je nog steeds probeert de oude driedimensionale beperkende overtuigingen toe te passen. Dat weerhoudt alles ervan om samen bewegen in harmonie. Dit is het interessante deel. We praten over geloofssystemen van raciale ongelijkheid, denkend dat het ene ras op een of andere manier beter is dan het andere. We vinden het fascinerend dat er sommige mensen zijn die letterlijk voelen dat het geloof erin geworteld is, bijna wetende dat het waar is in hun hart. Maar voor ons is dat bijna humoristisch, want dit is echt waar. Wanneer het witte licht van Thuis komt en dat prachtige kristal raakt, splitst het zich op in deze stralen van imperfectie. Hier ben je van één ras en dan ben je er nog een. En hier ontwikkelde je een geloofssysteem waarin je een religie volgt, maar daar volg je een andere religie. Hier ben je helemaal een ander ras. Eén dimensie van jou mag een racist zijn; een andere dimensie van jou is die gediscrimineerde. Nu is het interessante deel dat die mensen die echt vastzitten in deze geloofssystemen, zoals raciale ongelijkheid, meestal veel van die verschillende rassen hebben binnen hun andere ervaringen van multi-dimensionaliteit.

Dit is iets waarmee iedereen worstelt en probeert een consensus van duidelijkheid te bereiken. Verborgen racisme heerst nu op aarde. Evenzo zijn er verborgen overtuigingen over het feit dat er slechts twee geslachten zijn, evenals seksuele ongelijkheid. Deze overtuigingen staan voor een nieuw uiterlijk en collectieve her-evaluatie. Mensen beginnen te begrijpen dat er meer is dan de slechts twee geslachten. Herinner je, mensen zijn in de eerste plaats geest~spirit. Nu gaan mensen op in een lichtlichaamservaring en die oude BS’s passen gewoon niet in de vijfde dimensie.

Weet dat als je iemands vooroordelen ziet, het meestal is omdat ze veel van diezelfde ervaringen hebben in hun eigen multidimensionale zelf. Nu is het goede nieuws dat na verloop van tijd die muren tussen dimensies beginnen te vervagen. Zelfs nu beginnen mensen emoties te voelen door de dimensionale muren, vooral degenen van jullie die empathisch zijn. Je begint emoties te voelen die niet van jou zijn en je kunt zelfs enkele herinneringen kwijtraken die niet echt van jou zijn. Het is interessant hoe je jezelf meet, maar weet dat je op een prachtig pad van harmonie van de geest bent. Het is de innerlijke geest die absoluut gelijk is in ieder van jullie; dat is het perfecte deel van jou. Als je jezelf kunt gaan zien als geest en dienovereenkomstig kunt handelen, zul je daarin stappen als je volgende evolutionaire stap. Dat is wat de mensheid te wachten staat.

Wacht tot je ziet wat er aan de hand is

We hebben het vaak gezegd, dierbaren, wacht tot je ziet wat er komt, dat is absoluut magisch. Alle mensen zullen de mogelijkheid hebben om een leven te leiden zonder alle uitdagingen, geloofssystemen en pijn van het ‘dichte’ fysieke lichaam, wanneer je in staat bent om meer licht te dragen. Als je wilt, kun je zelfs doen alsof je van het geheel gescheiden bent om een ervaring van harmonie te hebben. Ja, dat zou erg lijken op de dagen die je hebt beleefd in de korte tijd dat Lemurië op deze planeet was.

Velen van jullie her-inneren waarheden die je met anderen kunt delen om ze te helpen met het opnieuw evalueren van hun eigen overtuigingen. Dierbaren, soms als je in je stille ruimte bent te gaan slapen of wakker te worden, verbindt je je met sommige van die andere delen van je hogere zelf. Durf verbinding te maken met enkele andere jij’s die kunnen helpen de perfectie weer samen te brengen. Dat zal iedereen op planeet Aarde helpen. Neem deze volgende stappen in de richting van wat er gaat komen en waar je deze bewegingen maakt.

Je bent een groots wezen, dierbare, eenieder van jullie. Je houdt het licht op manieren vast die we je niet kunnen laten zien tot je thuiskomt. De magie bevindt zich recht voor je. Geniet van de reis. Durf te lachen. Durf het spel te spelen door te doen alsof je een mens bent en weet dat alles wat je in dit leven maakt in andere dimensies van jezelf wordt opgenomen. Je mist niets. Wij zien je als een perfect wezen en je zult je dat elke dag opnieuw gaan herinneren. Geniet van de reis, dierbaren; weet dat je magisch bent. We zijn hier niet om je iets te leren, maar alleen om je te helpen herinneren aan je grootsheid en de perfectie die je voor jezelf verborgen hebt gehouden om dit spel te spelen.

Het is met de grootste eer dat ik je op deze manier begroet en zie hoe de hele mensheid groeit. We laten je achter met drie eenvoudige her-inneringen. Behandel elkaar met respect. Zorg voor elkaar bij elke gelegenheid en speel het spel goed samen, dierbaren.

Ik ben eM. En ik hou van jou

Espavo.

De groep

 

Speciaal verzoek: Copyright 2017 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.