April 2020

De geschenken van COVID-19

Groeten van Thuis, dierbaren.

We komen vandaag bij jullie als collectief omdat de planeet Aarde aan het verschuiven is. Het gaat nu heel snel omdat je een bezoeker op planeet Aarde hebt, een nieuwe levensvorm. Hoewel het er al een tijdje is, is het nu overgestoken naar het mensenrijk en verspreidt het zich agressief. Er zijn verschillende belangrijke aspecten waarmee je rekening moet houden,. Ten eerste is dit wezen aan het evolueren of, wat je als zeer snel zal zien muteren. Omdat het vecht voor zijn leven, noemt dit wezen het zelf geen mutatie maar evolutie.

Het geschenk

We vertellen je ook dat de integratie tussen mensen en dit wezen, dat je COVID-19 noemt, op de lange termijn een positief voordeel zal opleveren. De volgende fase van evolutie is om meer van je geest in je fysieke lichaam te brengen. Een van de grootste uitdagingen is echter dat je geest en fysieke lichaam ongelooflijk verstrengeldmet elkaar zijn. Het is erg moeilijk om het een van het ander los te maken, maar dat is wel wat dit virus doet. Het maakt de verbinding net genoeg los, zodat de volgende evolutiestadia eigenlijk iets comfortabeler zullen zijn. Dierbaren, begrijp dat niet iedereen op de planeet het virus hoeft op te lopen. Er wordt een kritische massa bereikt wanneer iedereen met de nieuwe attributen dit proces niet meer hoeven te doorlopen. Wanneer dat gebeurt, zal COVID-19 of opnieuw muteren zodat het niet zo schadelijk meer is, of je zult veel van de antwoorden vinden waarnaar je momenteel op zoek bent. Op dit moment is er een remedie beschikbaar en mensen zijn op weg om het te vinden. Je begint je te verdiepen in de verschillende combinaties en andere technieken die op de meeste plaatsen voor de meeste mensen het beste werken.

Een antwoord

Ja, er komt binnenkort een antwoord. Je hebt het nog niet helemaal gevonden omdat je die kritische massa nog niet hebt bereikt. Het gloort echter al aan de horizon en er zijn verschillende manieren om die tijdlijn nog verder te verkorten. Het is duidelijk dat je je kunt concentreren op het binnnebrengen van al die energie om de remedie te ontdekken die er in werkelijkheid al is. Ja, het is al gevonden. Nu is het gewoon een kwestie van het verkorte goedkeuringsproces doorlopen om meer te leren over hoe het werkt. Behalve dat het een vaccin of preventieve behandeling is, is het ook een remedie voor mensen die het virus al hebben en het zal hen enorm helpen

De golf

Ondertussen gaat deze golf door planeet Aarde. Je ziet de effecten ervan in verschillende landen over de hele wereld. Veel van de armere landen, vooral landen met een humanitaire crisis die al in volle gang is, zullen zwaar worden getroffen. Deze golf zal nog een tijdje doorgaan terwijl dit proces zich op veel verschillende gebieden verspreidt. Dierbaren, we vertellen jullie, dat dit het moeilijkste stuk is. De golf van het binnenkomen van deze levensvorm heeft de Verenigde Staten erg hard getroffen, en veel daarvan heeft te maken met de manier waarop mensen daar gepolariseerd zijn. Tegelijkertijd hebben ze echter ook de mogelijkheid om meer verschil te maken dan in andere landen. Om soortgelijke redenen zal India binnenkort het voortouw nemen.

Weet dat veel mensen die dit virus krijgen, mogelijk slechts lichte symptomen vertonen of misschien niet eens weten dat ze ziek zijn. Het virus kan dodelijk zijn en moet serieus worden genomen, maar niet iedereen die het oploopt, zal de dood nabij komen. Hier komt veel meer bij kijken. We zijn al enige tijd erg bezorgd over de ongelooflijke scheiding die je op je planeet hebt gehad. Het mooie hiervan is dat de scheiding minder wordt. Oh ja, mensen wijzen nog steeds met hun vingers. Maar vergeet niet dat jullie hier allemaal samen in zitten, en dat is het belangrijkste stuk. Je zult het menselijke hart zien opkomen tijdens alle chaos. Als je het ziet, identificeer het dan, zie het, vier het, deel het met je vrienden en geef het door, want dat is de oplossing voor alles.

Samenkomen

Voor degenen onder jullie die jezelf als energie-genezers beschouwen, vooral afstandsgenezers, doe mee aan alle programma’s die je kunt vinden om manieren te vinden om mensen te verbinden. Het kan hier online bij ons zijn, of in kleine groepen ergens anders. Je kunt zelfs online samenkomen met andere mensen en je energie richten op het teruggeven van gezondheid, want dat komt er nu ook aan. Zelfs nadat dit allemaal is opgelost, zul je merken dat je wereld anders blijft en is. Het zal in het begin vrij beperkend aanvoelen, omdat je niet gewend bent aan deze verschillen. Maar we vertellen je ook dat er uit dit alles echte schoonheid kan komen. Houd dat potentieel vast en weet dat elke stap die je nu zet een pad baant dat velen kunnen volgen.

Het is niet zo moeilijk als je denkt. Dus adem, en loop er doorheen. Probeer er te zijn voor degenen die met deze energie werken. Zoals je kunt begrijpen, zijn de eerstehulpverleners degenen die hier het meeste last van hebben. We vertellen jullie ook, dierbaren, dat dit een ongelooflijke prestatie van hen is. Steun ze op elke mogelijke manier. Weet dat je hier allemaal samen in zit, en dat de enige uitweg ook samen is. Sta toe dat deze ervaring een groot deel van de scheiding wegneemt die eerder bestond.

Dat gezegd hebbende, weet dat alles wat je vanaf dit punt kunt doen een enorm verschil zal maken. Denk eraan om te kijken naar de manieren waarop je gelijk bent, in plaats van naar de manieren waarop je gescheiden bent. Door dit te doen breng je het menselijk hart van de mensheid samen. En bij deze gedachte laten we het voorlopig. Weet dat je nooit alleen bent. Het is met de grootste eer dat we jullie vragen om elkaar met respect te behandelen, elkaar te koesteren en elkaar stevig vast te houden, zelfs op afstand.

Espavo, dierbaren.

De groep

______________________________

Gegroet dierbaren, ik ben Merlia.

Ik ben vandaag bij jullie gekomen omdat je al zoveel energie hebt verschoven. Zoals we al zeiden, verlies je dichtheid, wat absoluut magisch is. Sommige van de uitdagingen waarmee je nu wordt geconfronteerd, kunnen je naar een geheel nieuw niveau leiden, het enige dat je nodig hebt, is samen te komen. Het is erg moeilijk om mee te werken als het niet de bedoeling is dat je in de buurt van elkaar mag komen of dicht bij elkaar bent. Je zult echter harmoniseren met dit nieuwe wezen op planeet Aarde. En met de harmonisatie zullen deze nieuwe vorderingen zeer snel gaan plaatsvinden.

De hele mensheid kan zich nu openen voor nieuwe bestaansniveaus, maar alleen als ze daarvoor kiezen. Velen zullen er niet aan gewend raken, en sommigen zullen zelfs in paniek raken over hoe snel de zaken veranderen. Begrijp dat de hele mensheid nu een beetje hoger is geklommen als gevolg van het op deze manier samenkomen. In die tijden waarin mensen samenkomen met gerichte intentie, stijgt en groeit het menselijke hart collectief. Dit geneest natuurlijk alles, je hebt er een enorm effect op, dus we vragen je om in dit proces te durven stappen en er energetisch deel van uit te maken.

Laat ons een voorbeeld met je delen. Omdat dit virus zo ongelooflijk plakkerig, of ‘besmettelijk’zoals je zult zeggen, was je eerste reactie om te isoleren. Het mooie hiervan is dat het ook een kans heeft gecreëerd om je op zulke prachtige manieren weer bij elkaar te brengen. Vier die momenten waarop je een video online ziet of een e-mail ontvangt die je hart raakt. Als je niets meer doet, geef het dan gewoon door. Waarom? Omdat deze verbindingen, die op deze manier plaatsvinden, kunnen vervangen wat je eerder had. Wanneer je weer in staat bent om verbinding te maken en weer bij elkaar te komen, zal er minder dichtheid in je fysieke lichaam zijn. Dit proces maakt de fysieke grip op de geest los.

De Angst-Liefde vergelijking

Velen worden nu naar Thuis gehaald en de emotionele littekens zullen diep zijn. De fysieke aanpassingen zijn het moeilijkste deel, dierbaren. Maar we vertellen je dat het een medaille zal zijn die je trots zult dragen. Al snel zal je merken dat het minder moeite kost om in een meditatieve staat te komen en zelfs zo te functioneren. Het zal gemakkelijker zijn om naar je innerlijke leiding te luisteren, maar ook om jezelf te ontdoen van fysieke uitdagingen en kwalen. De geest komt in deze tijden werkelijk op. – Vier dat, dierbaren. Wijs erop en erken: “Ik zag je geest, je spirit, toen je dat zei!” Of: “Ik zie je ogen op deze prachtige manier oplichten, je hebt mijn hart aangeraakt.” Vier alsjeblieft ook de helden die onbevreesd zijn binnengekomen, laat ze je hart raken met hun onbaatzuchtige gaven.

Als je je concentreert op de momenten waarop je geest opkomt, creëer je een nieuw pad in de toekomst. Onthoud dat je makers bent. Wat je ook in je hoofd en in je hart vasthoudt, dát manifesteert zich in je wereld. Planeet aarde is volledig vervuld van angst. Maar dat is niet verkeerd, het was gewoon een aanpassing. Daar heb jij het antwoord op, omdat jij de angst nu kan helpen inperken met wat je in beweging zet. Angst en liefde kunnen niet tegelijkertijd dezelfde ruimte innemen.

Dit is dus een uitstekende gelegenheid om je liefde te sturen. Als je niet zeker weet waar of hoe je het moet sturen, zoek dan eerst een rustigeruimte. Laat het gewoon in je opkomen en vraag dan om die dingen te zien. Als je vanuit deze geconcentreerde staat, die we de Esayoto noemen, werkt, kun je energie sturen vanaf een comfortabele afstand. Je zult in staat zijn om hetzelfde soort werk te doen als wij met jullie doen. Onthoud dat jullie krachtige genezers zijn, een ieder van jullie.

En je wordt nu tot actie opgeroepen. Je hoeft niet het gezicht te zien of de naam te kennen van de persoon met wie u werkt. Je kunt gewoon energie uitzenden en die zal worden ontvangen door degenen die het nodig hebben. Vanwege de aard van deze besmetting sterven mensen, alleen. Ze kunnen hun familie niet om zich heen hebben, ze hebben deze verbindingennu niet. Maar je kunt die leemte opvullen, je kunt zelfs mensen helpen over te steken naar de andere kant van de sluier. Jouw energie zal ook de eerstehulpverleners en het medisch personeel helpen, zij die ondersteuning nodig hebben voor alles wat ze ervaren.

Er is een zeer grote bijeenkomst aan de andere kant van de sluier, die op verschillende gebieden heeft plaatsgevonden. We spraken hierover toen het plaatsvond in Australië en zoveel dieren in één klap vertrokken. Ze verzamelden zich aan de andere kant om de rest te helpen de volgende stap te zetten. Hetzelfde gebeurt ook bij mensen. Dierbaren, er zijn velen die zullen helpen bij elke overgang die de rest van jullie maakt.

Creatie-tijd

Dus als je het leven vanuit een ander perspectief bekijkt, is er schoonheid in de duisternis. Vind de schoonheid en de lichten schijnen helder. Het is zo simpel. Je weet dat je hier met een reden bent, want dit zijn tijden van creatie. Ja, we weten dat ze er misschien moeilijk uitzien en aanvoelen. In werkelijkheid zijn het ook heel magische tijden. Julie zijn de grootste engelen die ooit hebben geleefd, en je hebt de kans om dat allemaal nu in te zetten. Het is met de grootste eer dat ik je schoonheid op deze manieren kan weerspiegelen, om je eraan te herinneren wie je werkelijk bent en waarom je naar deze prachtige planeet bent gekomen. Het is tijd om uit de droom te ontwaken, want je bent nu, hier, bij ons. Behandel elkaar met respect, Dierbaren. Verzorg elkaar en speel goed samen, terwijl je dit gloednieuwe lichtspel speelt.

Ik benMerlia, het vrouwelijke aspect van of Merlin. Kom me eens opzoeken.

Espavo

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.