April 2015

Het samensmelten van dimensionale realiteiten
De Ortagonale  Matrix

Groeten van Thuis!

Het helder worden van de sluier.

Wat een vreugde vandaag, deze dag is zo speciaal, dierbaren, omdat dit net nu-moment in alle dimensies is. Dit is het mooie deel van wat we met jullie zullen delen vandaag terwijl we jullie deze reis heen leiden. Want weet je, dierbaren, er vinden dingen plaats op jullie planeet die erg spannend zijn omdat jullie beginnen te begrijpen dat je eigen realiteit positief gebruikt wordt om alles te creëren dat je jezelf wens vanaf dit punt, vanaf dit moment. Dus jullie zijn in het NU moment in het heden. Dat is perfect omdat je alleen vanaf dit punt toegang kunt krijgen tot positief, negatie, heden, verleden en toekomst en alles wat je hebt om jezelf te aarden in het moment.

Het mooie dat nu plaatsvindt, en dat je misschien niet opgevallen is, is het helder worden en dunner worden van de sluier. Het is op vele verschillende manieren aan de gang maar voor ieder van ons op een iets andere manier. En zo moet het ook gaan. Ieder van ons zal dit op een iets andere manier ervaren. Laat ons hier iets van uitleggen waarop he t collectied van de mensheid dit dunner worden van de sluier gaat ervaren.

De Orthogonale Matrix

Je hebt meerder dimensies in tijd en ruimte. Je gelooft dat dit je tijdlijn is omdat dat alles is wat je kunt zien. Je kunt niet in ander dimensies kijken die recht naast deze liggen. Hoe kun je er toegang toe krijgen? Dat is lange tijd een geheim geweest en ook iets dat zelden gebruikt is. Hoe krijg je toegang tot andere dimensies? Eenvoudig, door een 90 graden draai te maken. Eenvoudig, denk je, maar om dit voor elkaar te krijgen is lastiger. Bekijk het eens als volgt; je kunt de volgende tijdlijn in door gewoon 90 graden rechtsaf te gaan, of linksaf. Dat is de orthogonale matrix. We zullen een aantal van deze stukken bij elkaar leggen voor jullie om uit te leggen wat er gebeurt als de muren tussen de dimensie oplossen. Je begint dingen te ervaren als collectief, niet alleen in 1 dimensie maar vanuit meerdere dimensies, tegelijkertijd. Terwijl dit plaatsvindt, zie je rare dingen gebeuren. Laat ons het uitleggen.

Het oplossen van de muren tussen de dimensies.

Als je het nieuws aanzet en op eens een treinwrak ziet, dan zul je waarschijnlijk in de nabije toekomst er nog 3 of 5 gaan zien. De realiteit is dat treinen uit verschillende dimensies samensmelten en dat wat jullie zien een herhaling van de energie is in een andere dimensie. Al een vliegtuig crasht of iets van dien aard, dat de mensheid echt schokt, dan is het waarschijnlijk dat 1 of meerdere van deze gebeurtenissen direct erna gaat zien. Het zou kunenn zin dat je je eigen energie ziet en erdoorheen gaat. Er zijn verschillende manieren waarop je met energie kunt werken. Dit heeft te maken met het oplossen van de dimenionele ‘muren’ en jullie hebben de mogelijheid om deze energie verschillend in te zetten tijdens de verschillende gebeurtenissen. Dit begint magisch te worden omdat jullie in staat zijn om in de verschillende dimensies te ‘kijken’ , door tijd en ruimte heen, voor de eerste keer. Voor het eerst, gebeurt dit ook collectief in jullie brein en het wordt onderdeel van devibratie van de hele mensheid. Julie zijn goed onderwerg, dierbaren. Het werkt ontzeend goed dus ga er vooral mee door. Julie halen de muren tussen de dimesies naar beneden. En waarom is dat belangrijk voor ons? Dierbaren jullie zijn perfecte wizens en het is moeilijk om te begrijpen dat jullie in een imperfecte wereld leven. De enige manier waarop je op deze palneet kunt leven is door het verbergen van je eigen perfectie en in de vele verschillende dimensies waar je in leeft. En het werkt veschrikkelijk goed op deze manier.

Perfecte Mensen in een imperfecte Wereld

Nu jullie verder gaan op je pas zul je merken dat er een tijd komt waarin Julie in staat zullen zijn om met sommige van jullie dimensionele realiteiten te communiceren. Dat zal interessant zijn voor jullie. Stel je left en bouwt je leven in deze dimensie. Laten we zeggen dat jullie en baan hebben en een xyz persoon doe xyz werk, je hebt 3 kinderen, je bent 12 jaar getrouwd en je doet verschillende dingen. Perfect. En in die andere dimensie heeft dezelfde spirit een iets andere ervaring. Je gebruikt dezelfde kern-persoonlijkheid in all deze dimensies, maar je hebt andere ervaringen en je maakt andere keuzes o elk van deze tijdlijnen. En dat is magisch. Er zijn vele quantum velden en jullie quantum wetenschap gelooft zelfs dat je een keuze kunt maken in die tijd en ruimte. Jullie zijn al over verschillende dimensies verspreid en hoeven nog geen keuze te kaken tussen de een of de ander

Vaak voel je je vervelend als je een belangijke keuze hebt moeten maken en omdat je het gevoel hebt dat je iets of iemand tekort doet. Zo werkt het alleenniet dierbaren. Het werkt zo: al seen een heel belangrijke levensvernderende keuze maakt in deze dimensie, maak je waarschijnlijk de tegenovegestelde keuze in een andere dimesie. Dat is het mooie ervan. Dit is hoe je een perfect mens naar een imperfecte plaats brengt om een imperfecte ervaring op te doen. En vanuit dat oogpunt bezien is dat perfect…excellent, je begint het idée te krijgen. En dan over een tijdje merk je date r ‘vreemde dingen gebeuren’, dit is het moment waarop je door de dimensionale realiteiten begint te ‘bloeden’ en waar de de scheiding tussen die dimensies heel stilletjes steeds dunner worden. We zeggen stilletjes omdt dat ook zo is. Je kunt niet iets specifieks aanwijzen dat de oorzaak ‘dit’ of ‘dat’ is want op het moment dat je dat doe, en communiceert tussen dimensies, verandert het weer. Je eigen invloed veranderd letterlijk wat je ermee doet. Jullie zijn lopende, bewuste creeerders, ieder en alle van jullie.

En julile doen dat met een waanzinnig grote liefde. Dat is de nieuwe energie van deze wereld, dat is wat jullie samen brengen.

Rare dingen gebeuren in 3 of 4-voud.

Waarom brengen we al one dimenties weer samen? Om een eenvoudige redden, dierbaren, dat komt door jullie hang naar perfectie want jullie zijn perfect en claimen die perfectie. We kunen niet trotster op jullie zijn. Ja, sommigen van jullie hebben hier moeite mee want jullie is geleerd dat ego verkeerd is, dat je het niet moet voeden en dat je eerst aan eenander moet denken voor je aan jezelf denkt. Dat is niet zo. Feitelijk is date en absolute misleading van energie. Jezelf op de eerste plaats zetten gedurende deze periode van grote verandering is absolute noodzaak. Je zult letterlijk in een vortex gezogen worden die je ervan zal weerhouden om in die vortex te bewegen, het zal niet vanzelf stoppen, je zult er letterlijk door in beweging blijven. Wij noemen het je start achterna zitten en dat heb je best lang gedaan. Jullie zullen de eerste tekenen zien van dimensionale versmelting zien in wereld door de dingen die gebeuren. Je zult je letterlijk afvragen waarom vanalles ineens in 3- of 4-voud plaatsvindt tegelijkertijd. Het is leterlijk omdat jullie de ander delen van jezelf bij elkaar gaan brengen. Dit moet op een collectieve basis gebeuren en daarom zien jullie dit niet zo zeer op een persoonlijke manier gebeuren maar meer op een afstand, op het nieuws al ser verteld word over wereldrampen. Dit opent de deurennaar dimensionale realiteiten die jullie creeeren. Hoe is dat> Stel je voor dat je een spel spelt. Stel je voor dat je een script hebt dat je moet volgen en date r verschillende spellers een rol spelen waar jij meet e maken hebt. En ineens veranderd iemand het kanaal en zie je dezelfde acteur een andere rol spelen met andere ondersteunende rollen. Echter het is dezelfde persoon als op dit kanaal. Ennu begin je het te begrijpen. UIteindeijk , heb je alle keuze in welk van deze scripts je wilt volgen en welke je als je primaire leven wilt. Betekent dat dan dat niemand belangrijk is? Nee, het betekent alleen dat dit de tijdlijn is van waaraf je dit kanaal op dit moment bekijkt. Simpel. Je bestaat in allemaal maar je perceptie kan eigenlijk alleen maar uit een dimensie tegelijkertijd komen. Dus kijk goed naar de gebeurtenissen in de wereld. Kijk naar de dingen die je vreemd vind en die in 3-, 40 of elfs 5-voud plaatsvinden. Je begint met het samen laten smelten van dimensionale realiteiten en dit is het bewijs daarvoor.

Nu heb je alle vaardigheden om zelfs nog meer te creeren dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. Planeet Aarde is aan het veranderen. Het maakt ruimte voor empowerede menses. Ben je er klaar voor? Ben je bereid om je kracht te nemen en je verantwoordelijkheid voor je eigen keuzes in alle dimensies in tijd en ruimte? Want dat is waar je nu bent. Dit zijn de stukken die je nu samen laat gaan voor de volgende stap en het werkt. We feliciteren ieder en allemaal. Jullie hebben jezelf op de planet van vrije keuze geplaatst op het exacte moment in tijd en ruimte die je wilde. Nu is het tijd om een stap vooruit te doen, te genieten en om te weten dat alles dat je nu ziet zich zal verminigvuldigen in meerder dimensies. Dan, zul je in staat zijn het beste van iedere dimensie te gebruiken en zo ziet het versmelten van de meerdere dimensies er eigenlijk uit. Je staat ervoor. Dierbaren, jullie zijn ook in een tijdperk gestapt dat je de voordelen geeft van heen en weer gaan op de tijdlijn. De realiteit is dat je dat nu ook gaat verwachten. Droom groot. Durf uit te vinden wat je passie is en ga ervoor. ZOnder oordeel kun je meer en meer van jezelf vinden. Sta op. Het is nu tijd dat je de wind in je rug zult voelen, mischien zelfs voor de eerste keer in een lange tijd. Er zijn belangrijke veranderingen op planeer Aarde. Je bent ermee akkoord gegaan om als collectief op te staan en de eerste stap te zetten, en dat is niet wat je hier ziet maar in alle tijd en ruimte en dimesies tegelijkertijd. Dat is nogal een groot collectied. En deze keer zie je het samensmelten van de dimensies. Het is een mooie tijd en we konden niet trotser zijn dan we nu zijn op de grootste engelen die ooit geleefd hebben.

Espavo, dierbaren, weet dat we al jullie stappen zien met een trots hart. VEroordeel elkaar niet, dat is niet aan jou om te doen. Sta op en vindt ieder stuk dat jij vast kunt houden in wie je bent, vandaag en de deimensies zullen samen gaan vallen en perfectie komt terug.

Het is met de grootste eer dat we jullie vrage elkaar met respect te behandelen gedurende dee speciale tijden. Kijk naar mogelijkheden om voor elkaar te zorgen, wanneer je maar kan. Geniet van dit nieuwe spel, speel goed samen.

Espavo

De groep

Het woord Espavo is een oud Lemuriaanse groet en betekent : Dank je dat he in je kracht staat”.

 

Wees voorzichtig met wat je vraagt

 Door Barbara Rother

Ongeveer een maand gelden maakte ik een statement naar Steve door te zeggen dat ik graag wilde dat er iets spannends in mijn leven zou gebeuren. Hij zei direct; wees voorzichtig met wat je vraagt, het zou wel eens uit kunnen komen..” Ik was het met hem eens en zei “Ik neem het teru, ik ben volledig gelukkig met mijn leven nu”. Te laat, het was al in beweging gezet.

Ik weet dat het leven een achtbaan is met ups en downs en rare afslagen. Ik ken het verschil tussen loslaten en genieten van de rit en vasthouden omdat de rit wild wordt. Ik ga niet met plezier in een achtbaan zitten want ik ben er bang voor. Ik heb mezelf vaak gepushd om er wel in te gaan zitten en mijn angst onder ogen te komen. Zo gaat het ook met het leven. Af en toe moet je zo’n rit ondergaan om je even wakker te schudden zodat je door kunt gaan met je levenspad.

Ik ben gezegend met het leven dat ik gecreëerd heb. Ik leef mijn passie in Lightworker, heb een geweldige echtgenoot, familie en een thuis. Toen ik dit tegen Steve zei was er niets mis met mijn leven. Het voelde alsof ik al een tijd naar het midden gleed in mijn leven, in plaats van stijl omhoog of even een dalletje in.

Steve en ik wonen al meer dan 10 jaar in Las Vegas.  We hebben een perfecte omgeving voor ons thuis en Lightworker georganiseerd. We hebben het huis naar onze smaak ingericht. Iedereen die ons bezoekt zegt dat ze gevel voor humor ervaren. Het maakt ons beiden gelukkig dat mensen zich welkom voelen. Dit is ons huis en onze energie zit erin.

Wanneer ik ergens naartoe reis is het altijd goed om weer terug te komen, thuis te komen, alleen niet dit keer omdat ik ergens mee worstel. Ik ben net terug uit San Diego, Ik heb een week in het paradijs gehad, spelend met mijn 7-jarige kleinzoon, familie en vrienden opgezocht. Ik heb genoten van de schoonheid van dit stukje aarde, en helemaal van de zee. Deze plek hebben Steve en ik ruim 30 jaar ons thuis genoemd. Op die plek hebben we onze zonen opgevoed en veel van onze familie woont daar. Het zal altijd verbonden zijn met mijn hart. Ik weet date r een redden is waarom zij verhuisd zijn naar Las Vegas, maar ik voel me af en toe weer naar San Diego getrokken en helemaal na deze trip.

Ik was verrast door dit gevoel; toen ik weer thuis was. Ik dacht aanvankelijk dat dit reisje een leuke onderbreking was. Ik realiseerde me niet dat dit me in een emotionele achtbaan zou laten belanden. Ik vroeg om spanning, toch? Het gevoel om terug te verhuizen naar San Diego is groter dan ooit. Ik ben zelfs al op zoek gegaan naar een huis. En weet je dat ik het perfecte huis op de perfecte locatie al had gevonden? Natuurlijk wel duur en meer dan we ons nu kunnen veroorloven, maar wat een kracht. Ik kan het geld om dit te financieren al gaan manifesteren. Dit gevoel is zo af en toe naar de oppervlakte gekomen, maar ik heb altijd geweten dat het nog geen tijd was. En diep van binnen weet ik dat het nu wel tijd is. Dus zijn mijn emoties weer in balansen ben ik realistisch nu ik wat diep zelfonderzoek gedaan heb. Ik ben nog niet klaar met Las Vegas. Ik weet dat ik nog veel tijd en plezier in deze omgeving heb. Ik zal de gedachte om terug te verhuizen naar San Diego in de ijskast zetten. Steve en ik zullen samen besluiten of dit iets voor on sis in de toekomst. Ik geniet van wat ik hier heb, mijn zoon, schoondochter en 5 maanden oude kleinzoon. Misschien verhuizen we wel allemaal op een dag. En San Diego heeft een deel van mijn hart zit maar Las Vegas ook. Thuis is waar je hart is en voorlopig ben ik Thuis.

Met liefde en licht,

Barbara Rother

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.