August 2005

Den Nye Spirituelle Familie
Den Nye Lys Families dannelse

 

Fra Steve

En af mine største glæder i dette arbejde finder sted, når mennesker beder mig om at signere deres bøger. Oprindeligt troede jeg, at jeg blot ville skrive “Bedste ønsker” eller “Nyd rejsen” eller en af mine favoritter “Store kram og blide puf” og derefter signere mit navn. Men da jeg begyndte at signere bøger for en del år siden havde the Group andre ideer. De kom almindeligvis med en speciel meddelelse til mennesker som de kaldte Kosmiske Vink. De elsker at så frø med en frase eller nogle velovervejede ord. Et af the Groups favoritter er når de fortæller at en person er en fra den Oprindelige Spirituelle Lys Familie. Naturligvis, efter at jeg har signeret dette i disse bøger, bliver jeg altid stillet  spørgsmålet “Hvad betyder det egentlig?” Hvilket jeg almindeligvis besvarer med et skuldertræk. Her i denne Beacons of Light meddelelse giver de os endelig et svar. Det korte svar er, at når vi vågner spirituelt aktiverer vi erindringer fra den første gang vi spillede dette vidunderlige spil, hvor vi forestiller os at være adskilte.  Dette var en milepæl i mennesket historie og grunden til at vi alle har så vidunderlige erindringer omkring det.  Idag er vi endnu engang ved en lignende milepæl i menneskets evolution og endnu engang  siger the Group at vi er ved at forme en NY Første Lys Familie.

Store kram og blid puf

Steve Rother
Talsmand for the Group

 

Greetings from Home. Hilsener hjemmefra

Hvorfor?

Mine kære, I sidder her på denne dag i energien som I har skabt og som ekspanderer langt bagom dette rum. Det ekspanderer ud i Kærlighedens Net. Denne kærlighedsenergi udvider sig ud i nettet som I  kalder Internettet. Det udvider sig gennem alle væsener og alle dimensioner i tid og rum. Det er et kærligheds Net. Det er en forbindelse af hjerter som I har skabt, som I har sat op for at finde jer selv. Gud søgende efter Ham-selv, kiggende efter Hende-selv, har fået jer til at kigge ind i spejlet og stille spørgsmålene: “Hvorfor?”, “Hvorfor er jeg her? Hvad laver jeg her? Hvilken betydning har alt dette?”  Og når I endelige  får færten af, hvad det er I kom her for at gøre og I går i den retning, tager I to skridt frem og eet tilbage. I tvivler på jer selv og I undrer jer over hvad I gjorde forkert. Det er et menneskeligt kendetegn som er vidunderlig at iagttage på denne side af sløret. I forstår det ikke; I revser jer selv for at tage dette ene skridt tilbage. Alligevel priser vi jer for at tage dette ene skridt tilbage. Somme tider vil dette, at tage dette ene skridt tilbage, faktisk tillade jer at øge fremdriften, til at gå fremad i jeres eget mod, endskønt I ikke har kendskab til alt, hvad I ønsker at vide.

I siger, “Hvis jeg blot havde bevis; hvis jeg blot kunne se klart.”  Dog, dette er ikke muligt. For I er skaberne. Ser I, selv hvis vi kunne gå ind i jeres verden med fyldige beviser, ville I finde en måde at benægte det på,  som ikke var ment til at være passende i jeres spil. I ville finde en måde at få det til at forsvinde på, eller at få det til at flyve ud i æteren eller I ville ignorere det. Forstår I, at ikke kun skriver I jeres fremtid, men også jeres historie? I gen-skriver historie hele tiden. Hvis der nogensinde er et tidspunkt hvor I har noget fra det tidligere I ikke bryder jer om, som ikke tjener jer i jeres rejse fremover, gen-skriver I det.  Hvis I tvivler på dette, så spørg blot dem der udgiver historiebøgerne. Det er en konstant, udviklende proces at udgive en historie bog, for historien ændrer sig konstant. Ikke blot ændrer I det I underviser i, men I ændrer det som I føler i jeres hjerte. Hvorfor? Dette er spørgsmålet vi stiller jer i dag. naturligvis ville vi ikke stille jer spørgsmålet, hvis vi ikke havde et ventende svar. Dette fører os til hvad det er I kigger efter når I ser ind i spejlet og spørger, “Hvem er jeg? Hvad gør jer her? Hvad var det jeg havde i tankerne da jeg kom her som en sjæl? Hvad tænkte jeg på? Jeg ønsker at se den punkterede linje jeg signerede, fordi jeg husker ikke hvordan jeg fik mig selv ind i dette. Jeg husker ikke denne smerte klamme deri. Jeg indvilligede i at komme ned her og spille dette Spil, men jeg tror ikke at det er dette.”

I begyndelsen

Men I kom hertil for at spillet dette Spil og det er der en grund til. I genopdager denne årsag hver dag. Det som sker er, at I er her i jeres søgen, ikke kun for at finde svarene for jer selv, men idet I træder fremad i jeres egen søgen, hjælper I faktisk andre til at gøre fremskridt i deres egen søgen. I forbinder punkterne af den oprindelige spirituelle familie, som er en del af det I kom her for at gøre. Vi har talt om oprindelig spirituel familie tidligere, men vi vil udfylde hullerne i detaljerne som en opfrisker.

Planeten Jorden var en varm, gasfyldt kugle fordi Hun blev født i en tilstand af meget høj vibration som I vil kalde varme. Atomerne i Hende vibrerede i en meget høj skala og I begyndte jeres inkarnationer i dette Spil af Frie Valg, på dette stadie som æteriske væsener uden fysiske kroppe. I inkarnerede faktisk for æoner af tid siden, arbejdende jer igennem jeres egne lektier og arbejdende med selve Jordens essens, gennem jeres æteriske kroppe, I var ånd, spirit. Derefter, idet Jorden afkøledes begyndte I at miste jeres forbindelse til Hende for Hun begyndte at sænke sine vibrationer og blev mere kompakt. Jeres høje vibrations stadie gjorde det vanskeligt for jer at forblive i forbindelse med Hende og på det tidspunkt, og her var det at seks forældre racer kom sammen for at hjælpe jer med at forme de kompakte kroppe som I befinder jer i idag. Der var en del røre omkring dette. “Vil dette komme til at fungere?” Er det muligt for en af disse enorme spirituelle væsener at komme til at passe ind i en af disse små bitte bobler af energi?” Nej, Ånden tilpassede sig ikke fuldstændigt, så en del af jer blev tilbage for at være broen mellem Home og det som I kalder Planeten Jorden. Idag kalder I denne del af jer som blev ladt tilbage jeres Højere Selv. Når I tapper ind til dette har det en højere vibration og danner bro mellem afgrunden mellem jer og Home. Det er jeres forbindelse med Home, og jeres forbindelse til de andre hjerter som står i forbindelse med jeres.

De oprindelige 500 Menneske prototyper – Lysets Familie

Imidlertid,  denne første gang hvor eksperimentet med at sætte ånds væsener ind i fysiske kroppe og komme til Jorden blev prøvet, var der ikke mere end 500 sjæle som kom til Jorden i den første inkarnation. Disse fem hundrede sjæle var kendt som “Lyset Familie”. I løbet af en kort periode på omkring fem hundrede år begyndte Jorden at udvikles og derefter udvikledes den yderligere så at sjælene var i stand til at begynde at komme ind i et mere regelmæssigt forløb. Men forestil jer lige, det begyndte med 500 af dem vi kalder sjæle frø, og som var de oprindelige prototyper af menneskeheden.

Den interessante del er, at hver eneste af jer stiller spørgsmålet, “Var jeg en af disse sjæle?” Vi elsker den måde mennesker tænker. Det er så morsomt. Ja, naturligvis var I det. I var alle en af disse sjæle. I har alle erindringer som kan blive sporet tilbage til en af de oprindelige 500 Lys Familier, for I er alle efterkommere af een af disse 500. Faktisk har I en sjæle familie som går tilbage til een, og derefter går den endnu længere tilbage. Selv som æteriske væsener spillede I Spillet i forenet bevidsthed, snarere end som de adskilte spillere som I blev i den fysiske krop.

Jeres erindring som den første af 500 sjæle, er det I oplever som et resultat af en spirituel opvågning. Som en af disse første 500 væsener blev I betragtet som kongelige og dette bliver I ofte betragtet som i Kosmos, som den Første Lys Familie.

De Syv Store Klaner

Spillet udviklede sig derefter hurtigt. Naturligvis var der i starten to sjæle af de 500 som fandt sammen og fandt ud af at de havde et meget enslydende formål. For sjæle har sandelig et formål, har de ikke? De formede en gruppe af to og sagde, “Dette vil blive vores formål for det er lettere at være to end det er at være en. Og således begyndte vi at spille Spillet med adskillelse. Vi har en tro på at vi er enten maskuline eller feminine. Enhver af os tror at vi kun er en halv person, så vi vil slå os sammen med en anden person og sammen forestille os at være en hel person.”  Hvilken morskab!  I mennesker tror på de mest fantasirige spil. Da I gjorde dette, formede I det vi kalder “klaner”. Der er syv store klaner – de to af dem har vi talt om – de som kom sammen ud af de oprindelige 500. Det varede ikke længe inden 30 eller 40 mennesker kom med i denne gruppe, alle fokuserende på den samme retning. Vi vil ikke tale om alle syv klaner denne dag, for det er for megen information på en gang, men vi vil tale om de to som vi har forelagt allerede. Vi ønsker at give jer en oversigt over hele denne proces og forklare det for jer således at I kan indse, at når i kigger jer ind i spejlet vil I søge efter noget. I vil søge efter hvor I kom fra, så I vil kunne besvare spørgsmålet “Hvorfor?”  I søger efter forbindelsen til den oprindelige klan og jeres oprindelig spirituelle familie. Det er grunden til at I søger. Det er grunden til at I kom til en gruppe som denne.  I er ikke nødvendigvis kommet her for at høre visdommen vi tilbyder jer gennem the Keeper, men for at føle hjerte forbindelsen I har med alle – ikke kun med os – men også med de mennesker som hører og læser denne meddelelse. For når I deltager i denne meddelelse forbinder I jer faktisk med spirituel familie. Når I gør dette, vil I forstå at der er særlige grupper som er kommet sammen med et bestemt formål.

Klanen med de Lysende Øjne

En gruppe kom sammen og sagde, “Vi har bestemte egenskaber i det fysiske og vi har alle store spirits inde i os, for Spirit/Ånden skinnede en lille smule klarere i de tidligere dage end de gør nu. Der var rigtig mange grunde til det. Det er ikke rigtig, det er ikke forkert, men der var meget klarere øjne på den tid i dette Spils historie. Vi fortæller jer at en af klanerne i de tidligere dag var Klanen med de Lysende Øjne. Når I kiggede ind i øjnene på disse væsener fornemmede I energien fra Home. De besluttede at stå sammen som en gruppe af væsener og faktisk bære energien fra Home gennem deres øjne med hensigt. Hver gang man kiggede på dem, af en eller anden grund, ville deres øjne udstråle lys og et smil, og I ville genkende Home. Klarheden i deres øjne bar erindringen af energien fra Home. Dette er klanen med de Lysende Øjne. Det er en smuk historie. Mange af jer som læser dette tilhører stadig denne klan, endskønt det er undsluppet jeres bevidste erindring.

Klanen, De Reflekterende af Lyset

Som tiden gik, var der andre fokuserende grupper som samledes. Der var mange som prøvede at blive inkarnationer af lyset, forskellige udtryk af lyset på forskellige måder. For I skabte et imaginært sted som I kunne kalde mørket, således at I kunne give jer selv chancen for at blive lyset. Selv op til denne dag er der to måder I kan arbejde med lyset på, I kan enten være lyset eller I kan reflektere lyset. Det er den anden klan. De Reflekterende af Lyset besluttede at deres formål var at hjælpe andre væsener. De følte ikke behovet for at stå i forgrunden, i centrum og være lyset hele tiden. I stedet ville de være dem som arbejdede i stilhed bag ved scenen og derefter vise sig lige til rette tid, for at være sikre på at denne lille lys stråle ikke forblev ubemærket. De var der med et spejl for at fange lyset, lige nøjagtig på det rette tidspunkt til at  reflektere det tilbage til en eller anden som havde brug for det. Med deres hjælp ville lyset ramme en eller andens hjerte og hjælpe dem med at se lyset fra Home. De gjorde dette, ikke kun for at reflektere lyset fra andre væsener, men for at de også kunne se deres eget lys.  De ville holde spejlet foran jer således at I kunne se jer selv og essensen af den I var. Og derefter ville de reflektere dette lys videre til andre. I enhver mening af ordet, disse er Lysarbejdere. De gjorde dette meget stille, for deres intention var at være et perfekt spejl, således at deres eget lys ikke blandede sig med andre reflektioner. Det er en stor kunst og kræver kolossal stabilitet af sjæle, at spille denne rolle i Klanen af De Reflekterende af Lyset. Egoet må være i konstant balance for at gøre dette vigtige arbejde. Disse grupper af sjæle ville gå gennem deres dagligdag, kiggende efter måder at reflektere lyset på, det hjalp menneskeheden til at foretage store overgange, mere end I overhovedet er klar over. Selv idag synes disse vidunderlige væsener at dukke op fra intet når en stor overgang forekommer. Idag genforenes denne klan og gen-aktivere sig selv til at foretage dette næste skridt fremad meget behageligere for menneskeheden.

Udvidede Spirituelle Familier

Disse er klanerne som vi ønsker at fortælle jer om denne dag, disse første to. Der er fem klaner mere som vi med tiden vil frembringe for jer. Men igennem denne session ønsker vi at give jer mere en slags overblik over hvad alt dette betyder for jer. Det handler ikke blot om klaner og hvilke klaner I muligvis resonerer med. Vi synes det er vidunderligt at se energien I har givet ærkeenglene. I tror at de er bestemte familier, i essensen er de familier af englelige formål, men det er også muligt at være del af mange familier på een gang med hensyn til ærkeenglene og det englelige formål. Vi fortæller jer også at I er en del af en familie. Vi ser at mange af jer har opsat lektioner af Tillid og opsat muligheder for ramme ind i en mur, således at I kunne lære at stole på jer selv. I har haft tæppet helt trukket væk under jer, så I bedre har kunnet lære at stå på jeres egne to ben. På grund af mange af disse oplevelser har i vanskeligheder med at stole på jer selv. I ser også alting fra et begrænset perspektiv, for I tror stadigvæk at den ene vibration er bedre end den anden. Sådan er det ikke. De har blot forskellige formål. Vi beder jer om at frigive hele konceptet af godt og dårligt, rigtigt og forkert. Vi fortæller jer at I er en del af mange af disse familier, og I vil resonere med mange af disse klaner som jeres udvidede familie. Alligevel har I en gnist af Gud der ikke er lig noget som helst andet. I er en del af Skaberen, bærende en unik del af denne energi. Når I finder jeres unikke skønhed, tillader det jer at dele det med alle i disse familier. I er derefter i stand til, ikke kun til at stå op og sige hvem I er, men også hjælpe andre med at gøre det samme. Det handler ikke om målet, det drejer sig om rejsen. Det handler om bevægelsen fremad, men idet I bevæger jer fremad tillader i jer selv at tage to skridt fremad og eet tilbage og sige, “Ih du store, var dette ikke et vidunderligt  skridt tilbage?” Da er det I bliver de Menneskelige Engle.  Da er det I bærer et lys i jeres egne øjne, i jeres smil, i jeres væsen og i jeres stemme som vækker andre i jeres egen spirituelle familier. Det er det I er her for at gøre. Det er det I kigger efter, når I ser på jer selv i spejlet og spørger, “Hvorfor?” I prøver simpelthen på at finde andre i jeres spirituelle familie.

I det øjeblik I finder andre i jeres oprindelige klaner betyder det ikke at I er nødt til at tage af sted alle sammen og starte et kollektiv. Disse dage er ovre. I prøvede det engang og drev hinanden fuldstændig til vanvid… Det fungerede ikke på den måde som I troede, for ved at samle energien af en familie begrænses det brugbare af denne familien. Det er godt for foryngelsen og til at finde retningen, men i det lange løb må væsener af lys udsættes for nogle med forskellige vibrationer for at de kan gøre deres arbejde. Så faktisk, blev en klan oprindeligt påtænkt til at skulle befinde sig i forskellige dele af verden og finde sammen engang imellem for at tjene hinanden og efterprøve hverandre.  Det er dette I gør når I kigger efter disse andre medlemmer af jeres spirituelle familie. Det er derfor de fleste af jer læser denne meddelelse nu.

Eftersom mennesket ofte opsætter negative oplevelser i forbindelse med familie, bliver mange frastødt af ideen om at de tilhører en vidunderlig gruppe af sjæle som deler deres oprindelige mærke/aftryk. Vi fortæller jer at spirituel familie er anderledes. Spirituel familie holder jeres oprindelige vibrationer og kan hjælpe med at omdirigere jeres liv når I finder jer selv ude af kurs. Spirituel familie giver jer en nøjagtige genspejling af jeres unikke skønhed, hvilket er Guds energi inden i jer. Det er hvad I kigger efter. Og I finder det når I kigger ind i en eller andens øjne og laver en hjertefølt forbindelse som vil ændre jer begge. Når I møder disse menneske vil I måske spise frokost sammen og have en ven for resten af livet, eller måske vil I aldrig se hinanden igen. Det betyder egentlig ikke så meget hvordan eller hvor længe jeres bekendtskab varer derfra, men i det øjeblik det sker, har I aktiveret dem og de har aktiveret jer. Det er hvad I er her for at gøre og svaret på jeres spørgsmål, “Hvorfor er jeg her?”

 Kald for Lysarbejdere

Dem af jer som har trådt frem for at være arbejder for lyset eller det I kalder Lysarbejdere er her for at sprede lyset på denne planet. Ofte gør I dette ved at aktivere jeres egen spirituelle familie. I finder dem på alle livets vandringer. Nogle af dem har læst bøgerne som I har læst og forstår konceptet I bærer og nogle gør ikke. Nogle har ikke noget som helst anelse om hvor de er på vej hen. Og nogle siger, “Åh, jeg tror nøjagtig på det jeg kan se og det er alt jeg kan se”. Dog, hvis I ser gnisten i deres øjne vil I vide at der er noget der som I begge kan have fordel af. Vær tålmodig og plant et frø af lys. Elsk dem når de tager dette ene skridt tilbage og hold stille og roligt energien for dem. Del jeres sandhed med dem når de spørger, men hold det forsigtigt indvendig og lad det kun blive set gennem smilet af den spirituelle fortrolighed. Dette vil ikke alene give dem fortrolighed til at gå i deres skønhed, men vil give jer fortrolighed til at gå i jeres. Dette er formålet som I ser efter i menneskeheden.  Det er formålet af jeres inkarnation i denne livstid som en Lysarbejder.

Ja, mange af jer kom ned med vanskelige lektioner at arbejde med, dog det hele kan koges ned til dette, at I er her for at forbinde jer selv med andre. Ganske enkelt, er det ikke? Nogle af jer siger, “Jeg vil kun arbejde med dyr, fordi dyr er rene og mennesker gør mig skør.” Vi elsker det, når dette sker, for derefter vil andre tale til jer gennem jeres dyr. Virkeligheden er her for at vække hjerter og hvad enten det er dyr, sten, planter, insekter, mennesker eller sprit gør ingen forskel, for I er en del af det hele. Når I finder det som I kom for, når I finder skønheden af jer selv i andre mennesker, da er det I har en sjæle fortrolighed som lader jer tage tre skridt fremad før I tager eet tilbage. Det får jeg til at føle jer mere tillidsfulde som en sjæl forestillende at være menneske, som et uendeligt væsen forestillende at være begrænset, som en ånd spillende et spil af adskillelse i en boble af biologi. I er her, forbundet med hinanden. Find disse dele og I vil være Home. Vi fortæller jer en egenskab at holde øje med og det er vigtigere end I overhovedet kan vide nu. I går alle tilbage til de oprindelige 500 sjæle. Uanset hvordan eller hvorfor I kom til Jorden den første gang, jeres fysiske oprindelse kan blive ført tilbage til de oprindelige 500. Det betyder ganske enkelt at i alle jeres liv, uanset hvor vanskelige tingene viser sig i nyhederne, uanset hvor vanskelig I tror jeres verden er, der er kun 499 mennesker som I behøver at komme sammen med.

Den Nye Spirituelle Familie

Der vil også komme en tid hvor I ser, ikke kun at I vækker andre spirituelle væsener og dele af jeres oprindelige spirituelle familie, men hvor der vil være nogle nye som ønsker at være sammen med jeres familie. I vil begynde at se dem som ønsker at vide, hvorfor I har dette lys i jeres øjne. Dette er virkelig specielt. I har haft kontrakter gennem hele jeres liv. Nogle endog for at forbinde sig med familien, dog I har også ganske særlige chancer for at skabe nye udvidede familier hver dag. Når I har disse gyldne muligheder, at få andre til at slutte sig til jeres spirituelle familie, vil I høre den smukkeste latter over jeres skulder. Den Nye Lys Familie bliver formet nu. I skaber nye familier hver dag og I hører store klapsalver fra denne side af sløret. Hold for øje at I ikke er den eneste på denne planet som stiller spørgsmålet “Hvorfor?” Idet I gør plads i jeres liv til nye medlemmer i jeres familie, kan det skabe fremskridt for jer og den kollektive menneskehed mere end nogensinde før.

Læg mærke til næste gang nogen kigger på jer – måske pludselig i midten af en stor skare – da har I blot et øjeblik til at beslutte om I vil kigge væk eller ikke, at kigge ned eller smile og invitere dem ind. Husk hvem I er og husk sjæle fortroligheden som I har. Husk at selv i dette korte øjeblik har I meget at give, for det er at plante et frø af skabelse i de NYE spirituelle familier. Når I når til dette niveau af jeres egen udvikling og træder ind i det næste niveau, skaber I nye muligheder, nye virkeligheder, og nye energier hver eneste dag. Når I gør dette vil I forme nucleus, den inderste kerne af de NYE familier som vil vokse ind i det næste niveau af menneskeligt udtryk. Dette er energi familierne som I skaber her denne dag. Genforbindelse med oprindelig familie vil give jer sjæle fortroligheden til at starte de NYE spirituelle familier. Den glæde det vil bringe jer er ubeskrivelig. Forvent et mirakel og vi vil hjælpe jer med at skabe det.

Vi fortæller jer, det er bagom jeres forestillingsevne at se den support som I gør på denne side af sløret. I har ikke kun vundet Spillet, men nu kigger I efter nye spil at spille. I skaber nye virkeligheder idet I træder fremad hver dag ved enhver indånding tager, og vi ærer jer. I  venter med stor forventning på tiden hvor I vil vende tilbage til Home igen. Dog, vi fortæller jer, at det ikke er muligt at gøre særlige ting selv i himlen. Når I kommer Hjem, vil vi lykønske jer med åbne arme. Vi vil byde jer velkommen som de helte der spillede og vandt Spillet. Vi vil velkomme jer som de helte som havde modet til at efterlade alle jeres erindringer bag jer og placere et slør foran jeres ansigt, og end ikke huske jeres storslåethed. Vi vil spørge jer hvordan et kram føles. Men trods alt det mægtige som findes i himlen kan vi ikke kramme hinanden her på den måde I kan røre hinanden på Jorden. Vær venlig at huske at I har gaver som vi ikke har og del dem ofte. Husk Home. Spejl jer I hinandens lys når som helst I kan og smil med smilet af spirituel fortrolighed. Kom, bliv en aktiv del af den Nye Første Lys Familie. Det er hvem I er. Det er derfor I kom.

Det er med den største ære vi beder jer om at behandle hinanden med respekt. Drage omsorg for hinanden ved enhver mulighed og spille godt sammen.

Espavo.

the Group

 

Forbinde Hjertet
Gen-vurdering af livet

Af Barbara Rother

Steve og jeg er lige vendt hjem fra et skønt seminar holdt i Toronto, Canada. Hvor som helst vi rejser, er hændelserne og menneskene vi møder specielle. Magi bliver altid skabt ved Spirituel Familie sammenkomster. Denne gang var i særdeleshed betydningsfuld for mig. Hele ugen jeg var der, kiggede jeg virkelig på hvad mit liv i det hele taget drejede sig om. Dette var en uge med gen-vurdering af mit liv. Det fik mig til at reflektere min fortid, nutid og det jeg ønskede at skabe i fremtiden. Min fortid, som for de fleste af os, har været fyldt med store ændringer, specielt dette år. Min nutid er noget jeg fejrer dag for dag. Fremtiden er spændende da jeg nu er i en proces af at planlægge vores 2006 Lightworker program. Det er sjovt at planlægge fremtiden i detaljer og derefter iagttage hvordan det udfolder sig.

Der er en grund til denne nyfundne påskønnelse af livet. Engang imellem vil en påmindelse komme frem og sige, “Vær opmærksom. Vær opmærksom på hvor speciel verden omkring dig er.  Fejr hver dag og gør mest mulig ud af den.” Somme tider kan der være en forskrækkelse omkring helbredet, tab af en elsket eller enhver stor forandring i jeres liv. Min var en hændelse som viste mig noget som kunne være sket.

Vi forlod vores hjem for omkring en uge siden når jeg skriver dette. Steve og jeg har ikke rejst i over to måneder, hvilket er usædvanligt for os. Vi har taget juni måned fra til at være hjemme og arbejde på Lightworker detaljer og i juli lavede vi en Spirituel Psykologisk Seminar i Las Vegas. Så vores rejse til Toronto var den første gang efter to måneder. Jeg har nydt tiden derhjemme, men så frem til forbindelsen med Lightworker familier på vores rejser. Aftenen før vi rejste følte jeg en nedtrykthed og ulyst til at tage af sted. Jeg regnede med at jeg blot havde haft det for bekvemt med mine omgivelser og ønskede at blive ved med at nyde hjemmelivet. På en eller anden måde vidste jeg at der var noget mere end dette, men kunne ikke regne ud hvor min modvilje til at rejse kom fra. Jeg havde den største følelse til at skulle ringe til vores familie og af sige farvel, hvilket jeg ofte gør før en rejse, men denne gang følte jeg en nedtrykthed i mit hjerte. Mine heftige følelser var et puslespil for mig. Jeg beroligede mig selv med tanken om at jeg ville se dem igen snart efter turen. Jeg forbandt mine følelser som noget hormonalt. Det er altid den nemmeste ting at give den skylden.

Den næste dag, med bagagen pakket og ophidselse i luften, fløj vi til Chicago for derefter at tage en forbindelse til vores fly som ville bringe os til Toronto, Canada. I det øjeblik vi gik ombord i vores Chicago fly følte jeg utilpashed. Eftersom Steve og jeg flyver så ofte, bliver vi for det meste opgraderet til første klasse. På dette fly trængte en uhøflig mand ind foran os, således at han kunne få første klasse billet opgraderingen.  Dette var generende men jeg lod det passere idet jeg sagde til mig selv, at han blot havde skabt sig opgraderet karma! Jeg prøvede på at le af det, men stadigvæk havde jeg en foruroligende irritation indeni. Flyet blev forsinket ude på startbanen uden forklaring.  Det viste sig at to første klasses personer ikke var ankommet. De havde holdt flyet tilbage på grund af dem, og da de ikke boardede flyet måtte man fjerne deres bagage. I stedet for at flyselskabet tog sig tid til at flytte os op, ignorerede de min anmodning, og satte nogle rejsende som skulle på gennemrejse til en anden lufthavn ind på disse sæder. Min irritation voksede. Jeg undrede mig over hvorfor jeg blev så krænket ved sådan en ubetydelig hændelse? Almindeligvis er jeg een som blot går med flowet i livet og ikke lader små ting genere mig. Vores sæder i flyet var behagelige og vi havde endog et ledigt sæde mellem Steve og mig som gav os ekstra plads. Denne gang gav jeg min stemning skylden af for lidt søvn. Almindeligvis er jeg ikke en gnaven person, men min irritation og utålmodighed voksede minut for minut. To timers forsinkelse forløb og uden forklaring, men derefter blev vi fortalt at Toronto oplevede et kraftigt lyn og tordenvejr som gjorde det usikkert at flyve. Min ro kom tilbage og jeg sagde til mig selv at vi blot ventede på stormen skulle lægge sig. Jeg var taknemmelig over at vi ikke skulle flyve under sådanne betingelser. Stadigvæk, efter to og en halv time voksede utilpashed. På det tidspunkt vendte jeg mig mod Steve og jeg prøvede på at kontrollere nærmest en panisk følelse og sagde “jeg vil af dette fly!”  Steve kiggede ind i mine øjne og med et beroligende blik fortalte han mig at vi ville være okay. Jeg tog en dyb indånding da jeg vidste han fik lidt hjælp fra the Group som fortalte at vi ville være sikre. Jeg prøvede på at opsamle nogen tålmodighed og spurgte betjeningen om de kunne server noget at drikke og give os i det mindste en pose peanuts. Mange mennesker på flyet delte min bekymring. Jeg iagttog fly personalet; endskønt de var professionelle, kunne jeg se at de ligeledes var ubehagelige tilpas omkring situationen. De indvilligede i at de ville tage sig af os, men havde ikke noget mere at sige omkring forsinkelsen. På en eller anden måde vidste jeg, at de havde modtaget flere detaljer end de lod gå videre.

Drinks og saltkringler blev serveret da piloten annoncerede at betingelserne stadig var usikre og vi yderligere ville blive forsinket to til tre timer ude på startbanen. Alle stønnede af skuffelse. Min nervøsitet fortsatte selv med Steves forsikringer. Endelig annoncerede piloten at der havde været et flystyrt i Toronto lufthavn. Dette sendte en skælven ned igennem alles rygrad og vi bekymrede os alle om detaljerne ved styrtet. Jeg sendte en stille tanke og bøn, og ønskede sikkerhed for alle involverede. En anden annoncering kom efter dette fra piloten som sagde at alle fly til Toronto blev aflyst og at vi ville blive sendt tilbage til terminalen. Alle, inklusiv fly personalet, var lykkelige over nyheden.

Da vores fly taxiede tilbage til terminalen følte jeg taknemmelighed over at vi ikke skulle flyve denne aften. Jeg havde medfølelse med dem som var involveret med styrtet. Jeg følte mig skamfuld over min irritation gennem hele forløbet, men derefter forstod jeg mine følelser. Vores fly havde været fastsat til at lande i Toronto kort efter flyet som var styrtet. Det kunne have være vores fly som havde oplevet tragedien. Min indsigt var at opsamle alle detaljerne omkring mig.

Meget til min og alles lettelse, var alle ombord på Air France flyet, som var involveret i uheldet, med over 300 passagerer og besætning, sluppet mirakuløst fra styrtet. Der var nogle få sårede men alle var i live. Flyet var styrtet ved landingen, blev delt i to dele og gik op i flammer men alle var i stand til at komme ud i løbet af få minutter. Detaljerne er stadig uklare omkring hvad der forårsagede uheldigt. Jeg ved, at det i sandhed var et mirakel at alle var i live og havde det godt. Steve og jeg blev ikke kun anbragt på første klasse til den følgende dags fly, men blev desuden indkvarteret for natten på et top stjernet hotel, sammen med en middag, og morgenmad den næste dag. Den aften, skønt træt, fejrede Steve og jeg livet og hvordan Spirit tog sig af os alle og alle andre den dag.

Hver gang vi rejser forbereder jeg mig selv til at have den rette indstilling. Jeg ved, at med et positivt synspunkt kan jeg skabe et vidunderligt eventyr. Denne rejse var først noget af et puslespil for mig, med følelser, men derefter indså jeg, at jeg blot samlede emotioner op fra alle de potentielle spillere som var involveret. Jeg har arbejdet meget hårdt med min livs lektie med forklaring, definition, og jeg er taknemmelig og vil aldrig miste empatien af verden omkring mig.  Dette har været et ‘vågn op’ kald for at fejre livet. Dette er en tid med gen-vurdering og til at forstå hvad der virkelig er vigtigt for mig. Det kan alt sammen ændres i morgen. Jeg lever nu livet med ærbødighed og taknemmelighed.

Med Kærlighed og Lys,

Barbara

 

Copyright Notits:
Copyright 1998 – 2008 Lightworker. www.espavo.org Denne information er tiltænkt cirkulation og kan udbredes frit i sin helhed eller i dele under følgende vilkår: Anvendelse af dette materiale betyder at brugeren indvilger i følgende betingelser: 1. Ordene ”Copyright 2000 – 2007 Lightworker. www.espavo.org skal inkluderes i alt publiceret materiale. 2. Brugere indvilger i at alle rettigheder, inklusiv kopirettigheder for oversat materiale forbliver Lightworkers ejendom. Hvis I oversætter dette materiale, forbeholder vi os retten til at dele oversættelsen med kildeangivelse til jer som oversættere på Lightworkers hjemmeside for at gøre det tilgængeligt for alle. Yderligere information fra Gruppen kan findes på: http://www.espavo.org.  Tak fordi I hjælper med at sprede lyset!