юни 2015

Времето на любовта
Обмяна на енергия

Поздрави от Домът, скъпи мои.

Този момент, точно сега е уникален в много аспекти, но такъв беше и предишният.Навлязохте в нещо ново и ние ще обясним част от процеса.През следващият месец и нещо, имате уникална възможност. Тя е свързана с енергията, която идва към планетата във нова форма. Ние вече ви казахме, че от известно време развивате нови тела. Буквално вие се учите, как да интегрирате повече от вътрешната си светлина.

Ще се прояви много повече от това което сте на дълбоко ниво като души, отколкото като човешки същества. Започвате да интегрирате повече от енергията, което е била доста объркваща за повечето от вас. Защо? Поради простата причина, че не винаги разбирате как да заземите тази енергия. Незнаете дали го правите правилно или не, но ние сме се отказали от преценката за правилно и грешно в новата енергия. Поемете въздух скъпи мои, и се спрете за момент. Как се чувствате когато го направите?

Трансформиране и увеличаване на енергията

Е, вие сте живяли живота си чрез умът, за много дълго време. Казвали сме ви, че сърцето започва да се издига до нови висоти и да има все по важна роля в живота ви. Винаги е съществувал баланс. Не може да живеете без нито едното от двете макар, че някой от вас усилено се опитват да направят точно това. Истината е, че вие заземявате светлината и носите светлина на тази планета. Вие разбирате, че начина по който ние виждаме всичко е като обмяна на енергия и така ще го наречем днес: обмяна на енергия- вие как обмеяте енергия? Просто е, когато погледнете по-голямата картина на живота на планетата земя. Няма значение дали разбирате от физика или не. Това което има значение е, че виждате енергията в движение. Вие виждате как самата енергия се движи, като само преминава от една форма в друга. Въпреки, че понякога има моменти в които смятате, че сте създавали енергия, това всъщност не етака. Вие просто сте я трансформирали от една форма в друга, защото всяка форма на енергизиране на планетата включва приемане и трансформиране. Сега, намерете тази енергия и я усилете, тогава сте започнали процеса.

Трансформиране на идващата енергия в любов

Има вълна от енергия насочена към сърцето, която идва на планетата. Целта е да се обнови човечеството, за да се постигнете баланс между сърцето и умът.Фокусът е върху трансформиране на енергията на любовта и това е една огромна възможност, особедно през следващите няколко месеца. Имате уникална възможност през този период, да заземявате енергията по нов начин. Ако имате връзка, можете да я пренесете на ново ниво и да създадете нови форми на магия и трансформация. Ако нямате партньор, трябва да направите връзка със самите себе си. Учите се, да позволявате на сърцето да учи умът как да обича, и така привличате хора къ