Nieuw boek, gratis te downloaden:

Tussen dood en geboorte – Inzicht in de evolutie van een spirit

Hieronder vindt je een overzicht van de boeken/DVD’s van Steve Rother en de groep. Onderstaande boeken zijn te koop in de Lightworker Store in het Engels of in de betere boekhandel voor de Nederlandse versie.

Dus ik ben God… Wat nu?

Gereedschappen voor de mens die in eigen kracht staat

Wat betekent het als we werkelijk God zijn en de volledige scheppingskracht van God bezitten? Hoe zou het zijn als we ons leven zouden kunnen bekijken vanuit dat perspectief?

Dit boek geeft een breder perspectief voor mensen die in hun eigen kracht staan. Het vermogen om vanuit meervoudige perspectieven te kijken, kan ons helpen betere keuzes te maken. De mensheid beleeft een snelle evolutionaire sprong in bewustzijn aangezien veel oude modellen gewoon niet meer werken.

De informatie van de groep is erop gericht om ons te helpen nu te ontwaken. Er wordt een verfrissende, eerlijke en soms oneerbiedige manier gegeven om naar het leven te kijken.
In Dus ik ben God… Wat nu? vind je zorgvuldig geselecteerde vragen en antwoorden van de groep uit live-presentaties die Steve Rother over de hele wereld geeft. Een heel bijzondere vraag die tijdens een van deze sessies werd gesteld, was: ‘Dus ik ben God… Wat nu?’ Het antwoord van de groep verklaart de volledige focus van een nieuw tijdperk van bekrachtiging die zich voordoet aan de mensheid.

Dit boek kan achter elkaar worden gelezen of als naslagwerk of voor dagelijkse inspiratie worden gebruikt. De grote verscheidenheid aan onderwerpen is naar categorie geordend om vele aspecten van het leven te laten zien vanuit het perspectief van de groep.

Uitgeverij: Akasha – ISBN: 978 90 77247 79 2

Living in the 5th dimension – Lightworker (2 DVD)

Vijfdimensionale gereedschappen nr 1: Het leren gebruiken van magie.

De groep zegt dat we al in de vijfde dimensie zijn gestapt en dat we er elke dag in leven.
De belangrijkste eigenschap van de vijfde dimensie is dat we leven in een verhoogde scheppingstaat waar onze gedachten zich onmiddellijk manifesteren.
Het probleem met de vijfde dimensie nu is dat we elke ochtend wakker worden en een driedimensionale werkelijkheid verwachten en omdat we in deze verhoogde scheppingstaat zijn, creëren we in feite een driedimensionale werkelijkheid binnen de vijfde dimensie.

Hoe moeten we nu in de vijfde dimensie gaan leven? Wel, daar gaat deze DVD over.

Dit is een seminar dat werd gepresenteerd om je gereedschappen te geven voor het leven in de vijfde dimensie door je grenzen te verleggen, je overtuigingen te verruimen en nieuwe manieren te vinden om van een nieuwe werkelijkheid te genieten. Geniet van de wonderen. Geniet van je creaties. Geniet van de vijfde dimensie.

Opgenomen Seminar september 2007 in Almen (NL) met Steve & Barbara Rother 2 DVD, 4 3/4 uur.

Uitgegeven bij: Lita Works Productkode: LW3055

Her-inneren

Een handboek voor Menselijke Evolutie

In dit boek tonen Steve Rother en De Groep ons een weg naar hogere waarheden, die onze denkpatronen en de manier waarop we naar onszelf kijken, zullen veranderen. Het doel van ons leven op Aarde, of het Grote Verstoppertjesspel zoals De Groep dat noemt, is ons te her-inneren wie we zijn en waarom we hier naartoe zijn gekomen.

Wanneer we ons her-inneren wie we zijn, kunnen we ons onze scheppingskrachten her-inneren en een begin maken met scheppen van de Hemel op Aarde. Het her-inneringsproces wordt in werking gesteld door de her-eniging van de verschillende leden van onze oorspronkelijke spirituele familie.

De informatie in dit boek gaat over dat her-inneringsproces en is ons gegeven voor ons eigen onderscheidingsvermogen. Dat onderscheidingsvermogen is het eerste gereedschap voor ons leven in de hogere trillingen van de Nieuwe Aarde.

Hoe we dat onderscheidingsvermogen toepassen? De Groep zegt daarover: “Als het je diepste gevoelens raakt, accepteer het dan. Als dat niet zo is, laat het dan zonder oordeel los, want dan is het gewoon voor iemand anders bestemd.”

Uitgeverij: Akasha – ISBN: 90-73798-69-8

Welkom Thuis

Het leven op de Nieuwe Aarde

De wereld die wij kennen, is snel aan het veranderen. Het leven op Aarde wordt steeds minder voorspelbaar. De oude regels werken niet langer. Voglens de Groep hebben de gebeurtenissen die nu plaatsvinden, grotere gevolgen dan we vermoeden. Hoe ontstellend en onverwacht sommige gebeurtenissen ook zijn geweest, ze markeren slechts het begin. De evolutie van de mensheid is begonnen. De bal rolt verder en er is nu geen terugkeer meer mogelijk…Ben je er klaar voor?
Welkom Thuis is Steve Rothers tweede boek over de boodschappen van de Groep. Deze boodschappen zijn bedoeld om ons te leren in onze eigen kracht te gaan staan of, anders gezelgd, de verantwoording te nemen.voor onze eigen werkelijkheid.

Ze zijn voor ons niet altijd gemakkelijk te begrijpen, want ze zijn niet sensationeel en vertellen ons niet welke richting we op ‘moeten’ gaan of wat we ‘moeten’ doen. De Groep zegt dat wij de neiging hebben om onze kracht weg te geven. Daarom hebben ze het zelden over zichzelf, wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Ze willen dat wij weten dat het niet om hen gaat… maar om ons.

Een groot deel van het boek bevat vragen en antwoorden over een veelheid aan onderwerpen, voortkomend uit de live presentaties. Het is de bedoeling van de Groep om ons voor te bereiden op de dingen die komen gaan. In het eerste boek Her-inneren gaven ze ons de basis. Dit boek brengt ons naar de volgende fase van onze evolutie en opent de deur naar het ontdekken van onze volledige scheppingskracht.

Uitgeverij: Akasha – ISBN: 90-73798-9- 4

Spirituele Psychologie

De Twaalf Primaire Levenslessen

Hoe komt het toch dat wanneer iemand opgroeit onder de meest gunstige omstandigheden, hij toch niet in staat is zich zelfs de eenvoudigste dingen in het leven eigen te maken? En je kent vast ook wel iemand die, hoewel hoogintelligent, steeds maar weer dezelfde fouten maakt! En wat vind je van mensen die voor het geluk geboren lijken te zijn? Of omgekeerd: iemand die ondanks al zijn pogingen om dingen te veranderen ronduit ongelukkig schijnt te zijn?
Sommige mensen zijn van mening dat wij een product zijn van onze omgeving. Anderen denken dat wie we zijn en hoe we ons ontwikkelen, grotendeels wordt bepaald door onze genetische structuur (de discussie opvoeding tegenover afstamming). Maar ook dat klopt niet altijd. Pas als we de menselijke ervaring gaan zien als het evolutionaire proces van de ziel, kunnen we alle krachten die in ons leven aan het werk zijn, gaan begrijpen.

Wij zien onszelf als menselijke wezens die zoeken naar een spiritueel ontwaken, terwijl wij in feite spirituele wezens zijn die proberen om op een goede manier om te gaan met een menselijk ontwaken. Maar wat brengt ons er nu eigenlijk toe om deze menselijke ervaring te zoeken? Wat is het nu precies dat bepaalde levenspatronen in beweging zet? Waarom en op welke manier doen deze patronen zich voor in ons eigen gedrag? In veel gevallen is alleen al het begrijpen van het waarom voldoende om positieve en permanente veranderingen teweeg te brengen.

Wij kunnen daarvoor naar hulpverleners gaan die ons helpen de pijn en de problemen uit het verleden te begrijpen en meester te worden. De meeste hulpverleners zullen bij steeds terugkerende negatieve patronen proberen de onderliggende oorzaak of reden te verklaren. Hoewel dit voor sommige mensen in sommige gevallen nuttig kan zijn, biedt het nog geen bevredigende verklaring waarom die patronen bestaan.

Maar als er achter die gedragspatronen nu eens een veel hogere bedoeling ligt? En als we nu eens een manier zouden kunnen vinden om deze hogere bedoeling vast te stellen waardoor we ogenschijnlijk destructieve patronen zouden kunnen veranderen in positieve eigenschappen? De antwoorden op deze en andere vragen worden gepresenteerd in dit boek. Spirituele psychologie biedt ons een wezenlijk ander inzicht in het leven en de menselijke ervaring. Het biedt ons een kijk op de mensheid vanuit het hogere perspectief van onze eigen ziel.

Uitgeverij: Akasha – ISBN: 90-77247-32-7

Groeten van Thuis

Jubileumboek – Tien jaar boodschappen van de Groep

“De mensheid verlaat een wereld van dualiteit en gaat een veld van trialiteit binnen, waar het lichte en donkere zelf in evenwicht wordt gebracht door een nieuwe verbinding met het hoger zelf. Dit is een opwindende, maar soms ook beangstigende tijd, want het betekent dat mensen in hun eigen kracht moeten gaan staan als bewuste scheppers. Wij zijn hier om jullie een krachtig beeld te geven van de menselijke ervaring. Dat beeld is noch goed, noch verkeerd, want in een veld van trialiteit hebben jullie geen behoefte meer aan deze tegenstellingen.”

“Wij vragen jullie om ons niet te volgen, want het spel van ‘volg de leider’ loopt nu ten einde, terwijl het spel van ‘volg jezelf’ net is begonnen. Wanneer jullie naar Huis terugkeren, zullen jullie als helden worden begroet, omdat jullie het aangedurfd hebben het spel van vrije keuze te spelen.”

Espavo, de groep

De inhoud van dit boek kreeg Steve Rother gedurende tien jaar door als goddelijk geïnspireerde maandelijkse boodschappen. Deze boodschappen kwamen van een groep warme en liefdevolle spirits die hij eenvoudig De Groep noemt. De boodschappen zijn vanaf 1996 maandelijks op internet te lezen onder de naam Bakens van Licht. Voor dit boek is een groot aantal herschreven of uitgebreid. Met zijn vrouw Barbara reist Steve Rother de hele wereld over, en samen verzorgen zij seminars voor persoonlijke bekrachtiging aan begeleiders, therapeuten, genezers, lichtwerkers, het bedrijfsleven en iedereen wiens hart de informatie raakt. Zij hebben deze seminars gepresenteerd in vele landen en zijn inmiddels ook diverse keren uitgenodigd om voor de Verenigde Naties in New York en Wenen te spreken en daar live te channelen!

Uitgeverij: Akasha – ISBN: 90-77247-52-1