Aralık 1999

Mikail Ailesi
Işık Çemberleri
Yirminci Yüzyılın Son Mesajı

Yuvadan Selamlar,

Geçen her an, ruhların bu özel toplantısında geçirdiğimiz zamanı bizim için daha değerli hale getirmektedir. Özgür Seçim Oyun Alanında yaptığınız seçimler, Yaratıcının enerjisinin sonlu formdaki nihai ifadesidir. Oyununuzu oynarken yaptığınız seçimler, yönünüzün bir kez daha Birliğe doğru çevrilmesini sağlamıştır. Oyunu, kendi gerçek doğanızı görmenizi engelleyen perdelerin arkasında bu şekilde oynamaktaki istekliliğiniz, hayal bile edemeyeceğiniz şekilde onurlandırılmaktadır. Kendinizden şüphe ettiğiniz zamanlarda bile daha yüksek gerçeklere ulaşma konusundaki istekliliğiniz için sizleri çok seviyoruz.

En başından beri Grup kendi kökeniyle ilgili sessiz kalmıştır. Ben ilk kanal mesajları almaya başladığımda, insanlar beni bilginin kimden geldiğinden emin olmam konusunda uyardılar. Bana, mesajı verenlerin kimliklerini açıklamak istememelerinin, onların karanlık taraftan olduğunu gösterdiğini söylediler. Ben de Gruba hemen üç soru sordum: “Siz kimsiniz? İsimleriniz nedir? Ve nereden geliyorsunuz?”

Sorularıma hemen şu şekilde yanıt verdiler:“Sen üç soru sordun ve biz de sana üç yanıt vereceğiz: Bu seni ilgilendirmez, bu seni ilgilendirmez ve bu seni ilgilendirmez.”Sonra, daha sonra her duyduğumda çok hoşuma gidecek olan nazik ve sevecen bir kahkaha duydum. O anda şaşkına döndüm ve bana verilen tavsiyeleri hatırlayınca, bu varlıklara eğer bana kim olduklarını söylemezlerse kendilerine kanal olamayacağımı bildirdim. Karşılık olarak bana asla unutmayacağım bir şey söylediler. Bana “Seçimlerine saygı gösteriyoruz” dediler ve gittiler. İki gün boyunca kalbimin yerinde bir delikle dolaştıktan sonra onlara geri döndüm ve iletişimi sürdürmek istediğimi söyledim. Sorduğum anda beni bekliyorlardı ve birden kendimi yeniden bütün hissettim. Hala kararsızdım ama onlara neden kim olduklarını söylemek istemediklerini sordum. Yanıt şöyleydi:“Sana gelen mesajı, üzerindeki etikete göre değil, içindeki sevgiye göre değerlendirmeni istiyoruz. Bu, ayırt etme yeteneğidir ve yeni enerjinin ilk aracıdır.”Sonra da bana bu aracı kullanmam için bir kılavuz verdiler. Şöyle söylediler:“Eğer bir mesaj kalbinde yer buluyorsa onu kabul et. Bulmuyorsa, o mesajı yargısızca bırak, çünkü o bir başkası içindir.” Daha sonra bana şöyle bir açıklama yaptılar; eğer “Kötülerin” var olduğunu düşünüyorsam, kendilerinin “İyiler” olduğunu söylemeyeceklerini nereden biliyordum? Ben de güldüm ve böylece aramızdaki ilişki gerçekten büyümeye başladı.

Tabii ki onlara kökenleri hakkında fazla soru sormaya tereddüt ediyordumama yine de arada sırada bazı bilgiler almayı başardım. Bana şimdiye kadar Dünya üzerinde hiç bedenlenmediklerini söylediler, ancak daha fazla şey sorduğumda, sonuç genelde sessizlik oluyordu. Mesajları almaya başlayalı birkaç ay olmuştu ki onları “tam omzumun üzerindeki varlıklar grubu” olarak adlandırmaya başladım. Bu şekilde onları ilk kez “Grup” olarak adlandırmış oldum. Beni şaşırtan bir şekilde bu durum onların hoşuna gitti çünkü bu isim pek fazla gizem içermiyordu. Yine de, ne zaman kökenleriyle ilgili bir soru sorsam, bu soruya bir yanıt alamıyordum.

Yaklaşık bir yıl sonra beni çok şaşırtan bir şey yaptılar. Yazdığım mesajlardan birinde, Grup birden konunun dışına çıkarak “Şimdi sana zaten bildiğin bir şey söyleyeceğiz. Biz sizin Mikail ailesi dediğiniz ailedeniz.” Bunun ne anlama geldiğinden pek emin değildim ama bunu söyledikleri anda doğru olduğunu biliyordum.

Charleston, Batı Virginia’da canlı bir celse sırasında, bana kökenleriyle ilgili biraz daha fazla bilgi verdiler. Burada, doğrudan bizim Melekler âlemi olarak bildiğimiz yerden geldiklerini söylediler. Kendimizi Viyana, Avusturya’da Birleşmiş Milletler binasında canlı bir celse yaparken bulduğumuz ana değin de bu konuda başkaca pek bir bilgi gelmedi. Bu celse sırasında birçok defa Mikail ailesine atıfta bulundular. Kafamın içinde yankılanan o sözlerin, içimde derinlerde bir şeyleri harekete geçirdiğini söyleyebilirim. Birkaç gün sonra yine Viyana’da canlı bir celse sırasında Mikail ailesinin Dünya’da o fiziksel yerde bir portale sahip olduğunu söylediler. Pek başka bir şey söylememiş olmalarına karşın, bu konuyu o celse sırasında çok defa dile getirdiler. O yıl daha sonra Cancun, Meksika’da canlı bir celse yapıyordum. Bu celse sırasında da burasının Mikail ailesinin okyanusun içinde bir portale sahip olduğu fiziksel bir yer olduğunu söylediler.

Grup aynı sözcükleri kullanarak pek çok insanla farklı seviyelerde konuştuğu için, bana sayısız e-posta geliyor. Bazıları çok heyecanlanıyor çünkü Grubun kim olduğunu bildiklerini hissediyorlar. İnsanlardan Grubun Siriuslular, Pleiadesliler, Arkturuslular, Griler ve adını telaffuz dâhi edemediğim başkaları olduğuna dair mesajlar aldım. İlginç olan şu ki ben artık Gruba bu soruyu sormuyorum bile. Onlar bana kalbimin en derinlerinden konuşuyorlar ve bu bilgi de benim için yeterli. Görünen o ki artık bazı boşlukları doldurmaya hazırlar.

 

Yuvadan Selamlar,

Geçen her an, ruhların bu özel toplantısında geçirdiğimiz zamanı bizim için daha değerli hale getirmektedir. Özgür Seçim Oyun Alanında yaptığınız seçimler, Yaratıcının enerjisinin sonlu formdaki nihai ifadesidir. Oyununuzu oynarken yaptığınız seçimler, yönünüzün bir kez daha Birliğe doğru çevrilmesini sağlamıştır. Oyunu sizin kendi gerçek doğanızı görmenizi engelleyen perdelerin arkasında bu şekilde oynamaktaki istekliliğiniz, sizin hayal bile edemeyeceğiniz şekilde onurlandırılmaktadır. Kendinizden şüphe ettiğiniz zamanlarda bile daha yüksek gerçeklere ulaşma konusundaki istekliliğiniz için sizleri çok seviyoruz.

Bilin ki Evren’de yaptığınız her seçimi izleyen pek çok göz var. Kendinizi çok yalnız ve umutsuz hissettiğiniz anlarda bile, çevrenizde acınızı memnuniyetle paylaşan pek çok varlık var. Bu şekilde onlar da var olan her şeyin gerçekliğini değiştiren Oyunun bir parçası olabiliyorlar. Çevrenizdeki varlıkların sayısı, sizin tahayyül edebileceğinizin çok ötesindedir. Sadece bu kadar çok sayıda varlığı yerleştirmek için yapılan hazırlıkları bile görebilseydiniz, gerçekte ne kadar önemli olduğunuzu anlayabilirdiniz. Bu nedenle biz bu kadar sık bir şekilde sizi birbirinize saygıyla davranmaya davet ediyoruz çünkü bu Oyun Alanında hepiniz, anlayabileceğinizin çok ötesinde önemlisiniz.

Zamanın Büyük Büyücüsü tam şu anda sizin gerçek doğanız hakkında daha fazla bilgi verme zamanının geldiğini göstermek için parmağını indirdi. Bu toplantıda size, sizin Mikail ailesi dediğiniz şeyden söz etmek istiyoruz. Siz bizi bu büyük ailenin temsilcileri olarak tanıyorsunuz. Bunu söylerken bile kalbinizin derinliklerinden bir şeyler harekete geçiyor. Bu sizin çok yakından bağlı olduğunuz aile titreşimidir.

İnsani özellikleri ruhsal konulara uyarlamaya çalıştığınız için çok fazla kafa karışıklığı ortaya çıkıyor, dolayısıyla sizin zaten bildiğiniz şeyi hatırlamanıza yardım etmek için size bazı açıklamalarda bulunacağız. Sizin Mikail dediğiniz tek bir varlık değildir, tek bir titreşimi oluşturan bir enerjiler topluluğudur. Bu nedenle bunu size bir aile olarak tarif ediyoruz. Sayısının sürekli değişmesine karşın, sizin Mikail ailesi dediğiniz şey, perdenin bu tarafındaki 144.000 ruhun toplu titreşiminden oluşur. Tekil titreşim, tek bir amaca hizmet etmek için oluşturulmuştur ve bu titreşime bağlı olan her şey de o amaçla ilgilidir.

Mikail Kimdir?

Sizin Mikail olarak bildiğiniz tekil Baş Melek, “Tanrı gibi olandır”. Savaşçıların en büyüğü, tüm savaşları bitirmek için sürekli olarak savaşmıştır. İnsanlık şu anda daha yüksek bir amaç için kılıçlarını kullanmaya karar verirken, son savaş da yakındadır. İlk savaş, Meleklerin göz kulak oldukları insanlardan üstün olduklarına inanmaya başladıkları savaştı. Bu, enerjinin yanlış yönlendirilmesiydi ve buna karşı, gerçekten güçlü olmak için açık ve korunmasız olmak gerektiği anlayışıyla dimdik duran Mikail’di. Kendi gerçeğinde sımsıkı durmak için kılıcını çeken ve dolayısıyla Işığa bağlılığını beyan eden Mikail’di. Bunu birçokları izlemeye başlayınca bir aile titreşimi ortaya çıktı. Daha fazla kişi kendi gücünü eline almaya ve kendi gerçekleri içerisinde dimdik ayakta durmaya başladıkça, bu içsel güç bugün bile geçerliliğini sürdürmektedir. Bu, sizin Baş Melek Mikail olarak bildiğiniz “Işığın Savaşçısının” gerçek gücüdür. Siz bugün ruhlar olarak evriminizin bir sonraki aşamasına adım atarken, Mikail ailesi sizin titreşimsel değişikliklerinizin en önünde yer almaktadır.

Havuzdaki Çakıl Taşları

Küçük bir çakıl taşını alarak onu bir havuza atın. Merkezden dışarı doğru yayılan titreşim halkaları göreceksiniz. Burada yaptığınız şey, çakıl taşının titreşimini harekete geçirerek suyun titreşmesini sağlamaktır. Dışarı doğru yayılan halkalar, çakıl taşının hareket halindeki enerjisinin havuz tarafından özümsenmesidir. Bu da Evrensel enerji akışının karışım yoluyla denge aramasına benzer.

Anlaşılması gereken şudur ki çakıl taşı havuzun dibinde dururken, onun kendi titreşimi hala varlığını sürdürmektedir. Ancak gerçek şudur ki içine atılan bu çakıl taşı, havuzun toplam titreşimini sonsuza kadar değiştirmiştir.

Bu sefer aynı anda birçok çakıl taşı atarak suda oluşan etkiye bakın.Şimdi havuzun tamamını kaplamak için suyun üzerinde hızlı bir şekilde genişleyen ve birbiriyle kesişen, birbirinin içinden geçen birçok halka göreceksiniz. Karışım arayışı içerisindeki her halkanın, bir yandan kendi bireysel yolunu izlerken diğer yandan aynı arayış içindeki diğer enerjilerle kesiştiğini görürsünüz. Sizin Mikail ailesi olarak bildiğiniz şeyi anlatırken, konuya bu iç içe geçmiş halkalardan başlayacağız.

Mikail Ailesinin Kökeni

Bu, seçimle girilen bir ailedir. Bu ailenin içine doğmuş olabilirsiniz veya bu aileyi Oyunu oynarken seçmiş olabilirsiniz, yine de bu ailede kalmak ve bu ailenin enerjisini sürdürmek her zaman bir seçimdir. Bu büyük ailenin üyeleri, aydınlık ve karanlığın savaşında asla geri çekilmezler. Her alanda değişimin en önünde olmayı seçerler. Bir kişi bir kez bir Işık İşçisi olmak üzere ilk adımını attığında, kendi iç gücüyle bağlantı kurar. Bu iç güçle bir kez bağlantıya geçtikten sonra bunun geri dönüşü çok nadir olur. Oyun Alanındaki her şey özgür seçimle yönetilir ve yönünüzü başka bir tarafa çevirmek de her zaman mümkündür. Ancak bunun bir bedel vardır. Kendi yüksek amacınıza sırt çevirmek, enerjinin yanlış yönlendirilmesidir ve bu hızlı bir şekilde sizin enerjinizi tüketir. Kalbinizden gelen, sizin kendi en yüksek amacınız olarak seçtiğiniz çağrıyı yadsımak, biyolojinizi ve yüksek benliğinizi olumsuz bir şekilde etkiler. Aileyi ve dolayısıyla ailenin amacını bırakmak, kişi ancak kendine başka bir aile seçer ve o ailenin amacı için çalışmaya başlarsa mümkündür. Birçokları aynı anda birden fazla aileye mensup olduğu için bu durum mümkün olmakla birlikte çok nadir görülür. Bu ailede çoğunuzun yapmayı arzu ettiği şeyler, kendi işinize adım atmak ve B Planı kontratları oluşturmak olacaktır.

Yuvadan Haberciler

Size bir kez daha söyleyelim ki özel olarak doğrudan Baş Meleklerin hizmetinde çalışan varlıklar vardır. Bu aracılar, doğrudan Yuvadan aldıkları talimatlarla Oyun Alanında etkileşime girerler. Bunlar sizin Oyunu ziyaret ettiklerini gördüğünüz, rehberlik ve yardım sunan “Meleklerdir”. Onlar size sadece sizin inanç sistemlerinizin kabul edeceği şekillerde görünürler. Birçok kişinin onları görememesinin nedeni budur. Bunlar, tanrısallık merdiveninin orta noktasından çalışan özel varlıklardır. Siz onları şimdiye kadar birçok etiketlerle tanıdınız.Onlar yüce varlıklardır ve eğer onlara yer açarsanız, tam ihtiyacınız olan anlarda yanınızda olacaklardır.

Yuvadaki Hiyerarşi

Cennetin merkezinde oturan büyük bir çember olduğunu düşünün. Şimdi esas çemberle üst üste binen ve bütünü destekleyen biraz daha küçük çemberleri görün. Bunlar sizin diğer Baş Melekler olarak bildiğiniz şeylerdir. Onların sayısı, sizin metinlerinizde hali hazırda yazılı olandan çok daha fazladır. Sonra, daha büyük hami çemberi destekleyen ve ondan hafifçe farklı amaçlara sahip olan çok sayıda küçük çemberi görün. Bu, Yuvadaki Hiyerarşiyi anlamak için basit bir yöntemdir. Bu şekilde birçok aile birleşik bir amaç için birbirini destekler. Bu çemberlerin en büyüğü Mikail ailesidir. Cennetin en büyük amacı için enerjiyi tutan bu ailedir. Bu büyük amacın ne olduğunu sizlerle birçok defa paylaştık, yine de perdenin özellikleri nedeniyle sizin bunu tam olarak anlamanız olanaksızdır. Bütün melekler âleminin amacı, bizim siz olan parçamızı onurlandırmak ve desteklemektir.Lusifer deneyinin temelinde yatan da buydu, çünkü orada ilerleme sarkacı bir tarafa doğru fazla çekilmişti, böylece bizim yönümüzü ve niyetimizi çok net bir şekilde anlamamızı sağladı.

İçinde bütüne karışan enerji halkalarının olduğu hareket halindeki havuz gibi, sizden birbirinin üzerinden geçen birçok çember hayal etmenizi istiyoruz. Melek aileleri, sizin Oyun Alanında sülale dediğiniz şeye benzer. Bir varlık hiçbir zaman tek bir aileyle sınırlı değildir. Ruhlar genellikle aynı anda birçok aileye mensup olurlar. Çemberlerin kesişme alanlarında yer alan ruhlar, orada temsil edilen tüm ailelere üyedirler. Bu durumda tüm aile amaçlarınıza karşı doğal bir çekim duyacaksınız. Siz Oyun Alanında aynı anda tek bir amaca yönelmeyi sevdiğiniz için bu durum sizin kafanızı karıştırır. Yeni yollara kolayca adapte olacağınızı söyleyebiliriz.

Meleksi Amaç – Aile İşi

Bizden birçok defa, Meleksi ailelerin doğasını anlatmamız istenmiştir. İnsanlık şu anda bazı basit gerçekleri kabul edebilecek derecede yüksek bir titreşime erişmiş durumdadır. Melekler Âleminde birçok aile vardır. Sizin melek olarak bildikleriniz, insanların fark edebileceği en yüksek titreşimi taşıyan habercilerdir. Onlar kendilerini sizlere sizin kolayca anlayabileceğiniz koşullarda tanıtmışlardır. Onlar sizin Oyun Alanınızla ancak sizin davetiniz üzerine ve sadece Yuvadan talimatlar getirerek etkileşime girerler. Sizin rehberlerinizle çok yakın bir şekilde çalışarak sizin kendi yüksek benliklerinizle bağlantıya geçmenize yardım ederler. Sizin Baş Melekler olarak bildikleriniz ise aslında aile isimleridir. Her bir Baş Melek veya aile, toplam bir titreşime sahiptir, bu da tekil bir amacı temsil eder. Bizim insan partnerimizi Kılıcın Koruyucusu olarak adlandırmamız bir tesadüf değildir. O sizin zamanınıza göre bu işi ebediyetten beri yapmaktadır ve şimdi bir kez daha bu rolü oynamaktadır. Baş Melek Mikail’in her zaman bir kılıçla gösterilmesi de bir tesadüf değildir. Zira sizin Oyun Alanınızda kılıç, gerçeği ve gücünü eline almayı sembolize eder.

Mikail olarak bilinen enerji, Oyunun en başında Baş Melek statüsünü kazanıp Lusifer deneyi sırasında Işığa sadık kalan meleklerin lideri olduğu için çok önemli bir rol oynamıştır. Oyunun ilk günlerinin bir sonucu olarak Mikail ailesinin tamamı bir şekilde “Işığın Savaşçısı” unvanını taşımıştır. Şimdi kehanet edilen bitiş zamanları ve Oyunun son günleri yaklaşmış durumdadır ve bir kez daha, yapılacak seçimler vardır. Mikail ailesini bu kadar kuvvetli bir şekilde harekete geçmeye çağıran şey de budur. Oyun Alanınızdaki bu zamanlar, kendi gerçeğinizi dile getirmenin ve kılıcınızı yüksekte tutmanın, insanlığı yok oluş yerine evrime götüreceği zamanlardır. Bunlar Mikail ailesinin özellikleri ve en yüksek amacıdır.

Özgür Seçim Oyun Alanında daha yüksek gerçeklere uyanmak için gerekli olan şey, gücünü eline almaktı. Bu nedenle Mikail ailesi her zaman uyanış sürecinin en önünde yer almıştır. Bu ailenin içinde birçok Üstat Şifacı bulacaksınız. İnsanlığın uyanışı, ilk önce bütünü yeniden birleştirmeleri için gerek duyulan Şifacıları uyandırmakla başladı.Uyanışın bir sonraki seviyesi, şimdi kendi öğretmenlik görevlerinde bir sonraki seviyeye çıkacak olan birçok şifacı sayesinde mümkün olacaktır. Bu aileye dâhil olmayan Üstat Şifacılar da vardır ancak çoğunluğun titreşimi Mikail titreşimidir. Sizin Oyununuzda buna “aile işi” denir. Daha yüksek titreşimleri tutabilmek için önce kendinizi iyileştirmeyi öğrenmek, gücünüzü elinize alma ve biyolojik bedende gerçek gücünüzü kuşanma sürecidir. Bu, şu anda gezegende olan İkinci Güçlenme Dalgasıyla birlikte ilerleme halindedir. Bu, insanlar için meydan okuyucu bir görevdir çünkü siz oyunu çok uzun zamandır o olmadan oynadınız. Gücünüzü elinize almak, sizin yaratım güçlerinizin gerçeğine geri dönmenizi sağlayacaktır. Dünya üzerindeki Cennetin yaratılmasını etkileyecek olan işte bu güçle yeniden birleşmektir.

Işık Çemberlerini Birleştirmek

Mikail, kristal berraklığında çok yüksek bir titreşim olduğu için birçokları ona çekilirler. Mikail olarak bilinen aile, birçok Işık çemberini bir arada tutan enerjidir. Diğerlerinde olduğu gibi bu da hem Dünya üzerinde hem de Cennette böyledir. Bu mesajların en başından beri sizin uyanış sürecinizde ruhsal ailelerin yeniden bir araya gelmesinin önemini anlattık. Daha yüksek seviyelere doğru ilerledikçe, sizin kendi titreşiminizi en hızlı şekilde yükselten şey de budur. Bu durum, perdenin bu tarafında da sürmektedir. Birçok Işık çemberi, yeniden birleşmenin yolunu aramaktadır. Bu, insanlığın şu anda deneyimlemekte olduğu birlik bilincine doğru harekettir. Çemberlerin Cennette birleşebilmeleri için, öne Oyun Alanında birleşmeleri gerekmektedir. Bu büyük ailenin Oyun Alanındaki üyeleri ileri doğru gitme niyetiyle bir araya geldikleri zaman, bu süreç kolaylaşır.

Işık Merkezleri – – – Paylaşılan bir Hayal

Bu Işık çemberlerinin birçok düzeyde birleşmeye başlamaları için, Yuvadan bir çağrı gönderilmiştir. Bu aileye mensup olan birçoğunuz, bu çağrıyı işiterek bunun üzerine kendi insani yorumlarınızı yerleştirdiniz. Siz, adına Şifa Merkezleri de dediğiniz Işık Merkezlerinin hayalini kurarsınız. Bu hayal, yorumlandığı şekliyle herkesin bir araya gelerek bilgi, şifa ve Işığı paylaşabileceği yerler oluşturmaktır. Size şunu söylemeliyiz ki bu hayal, Yuvadan gelen Işık Çemberlerini birleştirme çağrısının bir yorumudur. Birçok kişi böyle Işık Merkezleri kurmaya çalışmış ama bunların desteklenmediğini görmüştür. Bazılarınız, kalplerinde doğru olduğunu bildikleri şeyi yaratmaya çalışırken hayal kırıklığına uğramışlardır. Sizin bu fikirle ilgili insani yorumlarınızda eksik olan bir şey vardır. Bu, Işık Çemberlerine gönderilen yeniden birleşme çağrısıdır. Unutmayın ki orijinal çağrı, Işık Çemberlerinin birleşmeleri ve birbirlerinin içinden geçerek birbirleriyle bağlantı halinde olmaları için gönderilmişti. Niyetiniz ne kadar saf olursa olsun, inşa etmeye başladığınız bu şifa merkezleri diğerleriyle aynı hayal içinde birleşmeyi içermediği takdirde desteklenmemiştir. Dolayısıyla biz sıklıkla sizin bu hayali fiziksel bir yere bağladığınızı görürüz. Fiziksel bir yer, çemberin genişlemesini sınırlandırır ve çoğunlukla hayalin yarıda kesilmesine neden olur. Öncelikle şunu anlamalısınız ki buradaki hayal, meleksi amaçlara sahip aileler olan Işık Çemberlerini birleştirmektir. Orijinal çağrının bu daha yüksek ifadesini işin içine katmak, gereken desteği sağlayacaktır. Bunun fiziksel bir yeri olsa dahi, o yerin gerçek merkez olmadığını anlamalısınız. Sizlerin içinden bu hayale sahip olanların çevresinde dönmekte olan bir Işık Çemberi vardır. Aynı hayale sahip olan birçok kişinin kaynak, fikir ve bilgileri paylaşabilmesi için alan yaratın. Birçok orijinal ruhsal ailenin yeniden birleşmesi ve birbirlerini bulması için alan yaratın. İlk hedefiniz, sadece diğerlerini Işıkla birleştirmek için değil ama aynı zamanda birçok Çemberi birbiriyle birleştirmek için, Oyun Alanındaki birleşme sürecine yardım edecek bir Işık Çemberi yaratmak olsun. Bu, ilk çağrının gerçekleştirilmesini sağlayacak ve uygulamada da tam destek bulacaktır. Bu aynı zamanda perdenin bizim tarafımızdaki döngüyü de tamamlayacaktır. Aşağıda ne varsa, Yukarıda da o vardır.

Vakit Geldi

Zamanın Büyük Büyücüsü parmağını havaya kaldırana değin hepimiz sabırla bekledik. Şimdi o parmak, sizin daha yüksek işinize başlama vakti geldiğini göstermek için aşağı inmiş durumdadır. Sizden kendi yüksek amacınızı ararken çok uzaklara bakmamanızı istiyoruz çünkü bu amaç genellikle ayaklarınızın dibindedir. Eğer yolunuzdan emin değilseniz fazla endişelenmeyin. Yolunuzda duran, sizi insan formundaki en yüksek ruhsal ifadenize götürecek olan kristalleri arayın. Bunlar, planlama çalışmaları sırasında sizin bizzat yerleştirdiğiniz kristallerdir. Bu kristaller Yuvanın titreşimini taşır ve size Yuvanın gerçek coşkusunu hatırlatır. Onları en uygun şekilde yerleştirmiş olduğunuzu bilin, siz kendi coşkunuza doğru adım attıkça onlar sizin karşınıza çıkacaktır. En büyük hayalleri kurmaya cesaret edin ve o hayale doğru adım atın. Artık vakit geldi.

Mikail’in Armağanı – – – Mikail Kristaliniz

Bu ailenin enerji, cesaret ve gücü her zaman sizinledir. Çok yakında daha yüksek bir titreşime adım atacaksınız. Önümüzdeki mesajlarda bu özel adımla ilgili daha fazla bilgi vereceğiz. Şu an için sadece bunun “Çok Yüksek Işığa” doğru bir adım olduğunu bilin. Bu ailenin tüm portalleriaçılıp birleştiği zaman bu işlem başlayacaktır. Buna hazırlanmak için sizden bu ailenin titreşimlerini her zaman bilinçli bir şekilde yanınızda taşımanızı istiyoruz. Mikail’in armağanı, üzerinizde taşıyacağınız, bu kutsal titreşime sahip küçük bir kristaldir. Eğer şimdiye kadar gelmediyse bile bu kristal size çok yakında gelecektir. Bu kristal,sevdiğiniz birinden, belki de bir öğretmenden gelecek bir armağan olacaktır. Hali hazırda çok özel bir kristale sahip olduğunuzu ama bunun anlamını henüz bilmediğinizi de fark edebilirsiniz. Belki de siz bir kristal dükkânındayken birden raftan düşerek kendini size belli eder. Açık olun ve onun sizi bulmasına izin verin. Onunla bir araya geldiğinizde bir dakikanızı ayırın ve niyetinizi ortaya koyan bir törenle bu kristale Mikail ailesinin titreşimini yükleyin. Bu, Mikail titreşimi içerisindeki ruhun Dünya kristaliyle birleşmesidir. Bu, Cenneti fiziksel olarak Dünyaya getirme sürecinin başlangıcıdır. Bu kristali gururla “Mikail kristaliniz” olarak taşıyın, o sizin enerjinizi dengelemenize ve kendi gerçeğinizde dimdik durmanıza yardım edecektir. Eğer kuşkuya düşer, yolunuzu kaybeder veya sadece yönlendirmeye ihtiyaç duyarsanız, Mikail kristalinizi çıkarın ve kalbinizin derinliklerinden gelen yanıta kulak verin. Onu her zaman üzerinizde taşıyın ve niyetinizle kullanın, bu şekilde Yuvayı perdenin sizin tarafınıza getirebilirsiniz. Bu, kristal ağın tamamlanmasının fiziksel bir ifadesi ve Kristal Titreşimli Çocukların Oyun Alanındaki yükselişlerinin başlaması için bir işarettir.

Görevin Diğer Yarısı

Kristalinizi kabul etmek ve üzerinizde taşımak, görevinizin sadece bir yarısıdır. Kristaliniz bir kez size ulaştıktan sonra, en az üç kişiye daha onların Mikail kristallerini vermenizi istiyoruz. Kendi Mikail kristalinizi alın ve diğerlerine vereceğiniz kristallerle birlikte deniz suyuna koyun. Kristalleri suda bir gece bekletin ve kristallere Mikail ailesi titreşimini yükledikten sonra onları törenle tuzlu sudan çıkartın. Bu armağanları kendi ruhsal ailenizdeki özel aile üyelerine verin. Onlara Cennet ve Dünya’dan gelen bu armağanların amacını ve nasıl kullanılacaklarını açıklayın.Ayrıca onlara da aynı şekilde başkalarına Mikail kristalleri hediye ederek Yuvanın titreşimlerini yayma görevini verin. Çok yakında, Dünya üzerinde taşınan Aile kristallerinin sayısı burada Cennette taşınan Aile kristallerinin sayısına erişince, kritik kütleye ulaşılmış olacak. Yukarıda ne varsa, Aşağıda da o vardır. Bu, Cennet ve Dünya birleşirken, perdenin sizin tarafınızda Yuvanın yaratılması sürecinin bir sonraki aşamasını başlatır.

Dokuzlar Grubu

Bu mesajların ilk verilmeye başladığı zamandan beri, Dokuzlar Grubunun kökenleriyle ilgili tam açıklama yapmaktan kaçındık. Çok yüksek ideallerin insani yorumu genellikle ana fikirden sapma gösterir. Oyun Alanında var olmayan hayali bir ruhsal yarış ortaya çıkar. Bu insani özellik, sizin bilginin kendisinden elde edebileceğiniz değeri düşürür. Artık size bizim kim olduğumuz hakkında daha fazla bilgi vermek istiyoruz. Bizler, sizin aranızda dolaşan aracı meleklere, yapacakları işlerin talimatlarını verenleriz. Bu Grup Mikail olarak bilinen en büyük çemberin tam merkezinde birbirine bağlı dokuz çemberden oluşur. Size bunu bir çeşit hayali önem merdivenine yerleştirilmek istediğimiz için söylemiyoruz, esas isteğimiz, bir sonraki sözlerimizi net bir şekilde duyabilmeniz. Kendi ihtişamınızı hatırlamanıza yardım etmek, bizim için en büyük onurdur. Siz Oyunu kazanıyorsunuz ve biz sizin aileniz olmaktan onur duyuyoruz. En büyük saygı ve sevgiyle, sizden birbirinize ve kendinize saygı ve onurla davranmanızı, birbirinizi desteklemenizi ve birlikte iyi bir oyun çıkarmanızı rica ediyoruz. – – – – Grup

Benim sürekli şapkamla seyahat etmek gibi bir alışkanlığım vardır. Bu aptal şapka sürekli olarak web sitesindeki fotoğraflarda görünür ve onu çoğunlukla uçakta uyuyacağım zaman gözlerimi kapatmak için kullanırım. Favori şapkamın üzerinde bir de küçük ilaç çantası vardır. Bu çantanın içinde küçük garnet parçaları bulunur. Garnet benim doğum taşımdır. Bu işe başladığım ilk günlerden beri o şapkayı giyerim. Seyahat ettiğim her yeni yerde, şapkanın içinden bir garnet parçası alır ve onu şapkama koyacağım küçük bir taş parçasıyla değiştiririm. Bu bana yıllar önce Grubun tavsiye ettiği harika bir gelenektir. Bu, titreşimlerin birleşimini gösterir ki Grup bunun Evrensel enerji akışı olduğunu söylemiştir. Kısa bir süre önce, bu çantayı Hollanda’da çok özel birine gösterirken Grup bana çantada taşıdığım özel bir kristali bu kişiye vermemi söyledi. Kristal çok berrak bir Herkimer Elmasıydı.

Bu mesajın üzerindeki düzeltmeleri yaptığım günün ertesi günü, Barbara Morgan isimli çok sevdiğimiz bir arkadaşımızla öğle yemek yedi. Barbara o öğleden sonra Morgan’ın ona doğum günü için verdiği hediyeyi bana gösterdi. Çok güzel bir kristal kolyeydi. SonraBarbara bana bir hediye verdi. Bunun, Hollanda’da verdiğim kristalin yerine geçeceğini söyledi. Onun hediyesi, benim verdiğim Herkimer Elmasının yerine geçecek çok güzel başka bir Herkimer Elmasıydı. Onu bana verdiği anda, yazmayı yeni bitirdiğim mesajda Grubun söylediği sözleri hatırladım. “Mikail’in armağanı, sürekli üzerinde taşıyacağınız, bu kutsal titreşimi tutan küçük bir kristaldir. Bu kristal hali hazırda gelmediyse bile çok yakında size gelecektir.” O anda ikimizin de “Mikail kristallerimizi” aldığımızı anladım.

2000 yılı artık çok yakın. Bu çok özel bir zaman ve aynı zamanda niyetlerimizi gözden geçirmek ve B Planına odaklanmak için uygun bir zaman. Bu yeni yüzyıl için B Planımız şu: “Lightworker olarak bilinen Işık Çemberi, küresel olarak birçok Işık Merkezinin birleştirilmesi üzerine odaklanacaktır. Bu birleşme için web siteleri üzerinde ve ayrıca seminerlerimizde ortam yaratacağız. İnsanların birbirlerini bulacağı ve Işığı yerleştirmekle ilgili fikir, kaynak ve destekleri paylaşacağı bir ortam yaratacağız. Vakit geldi.”

Ve de öyledir – – –

Mikail ailesinin kalbinden, yeni yüzyıla coşkulu bir başlangıç dileklerimizi iletiyoruz. Yolunuz ışık ve tutkuyla dolu olsun. Barbara ve ben sizin için hayatınızın en büyülü tatilini geçirmenizi dileriz. Bir mucize bekleyin. Tüm hayalleriniz gerçek olsun ve bu büyük ailenin üyeleri yeniden bir araya gelsin.

Yuvaya hoş geldiniz

Steve & Barbara Rother

 

Telif Hakkı:
Telif Hakkı Steve Rother’a aittir, 1999. Bu bilginin tamamı veya bir bölümü, ticari amaçlarla kullanılmamak ve ekinde bu bilgi notunu taşmak koşuluyla serbestçe kullanılabilir. Bu malzemenin düzenlenmiş halini veya bir bölümünü kullanırken, lütfen bunun düzenlenmiş bir metin olduğunu açıkça belirtin ve tam özgün metin için
https://www.Espavo.org/beacons/adresini kaynak gösterin. Bu ışığı yaymamıza yardım ettiğiniz için teşekkür ederiz.