Ιούλιος 2017

Μια Κλήση για Εν-θύμηση
Αφυπνίζοντας τον Τέλειο Εαυτό Σας

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Δεν σας έχω μιλήσει πρόσφατα γιατί, ειλικρινά, πολλοί από εσάς είσαστε  πολύ σοβαροί. Είναι ώρα λοιπόν να γελάσετε λίγο και να πάρετε κάποια από την ενέργεια πίσω ώστε να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική. Ναι, ξέρουμε, πρέπει να περάσετε μέσα από μια διαδικασία πένθους. Συχνά, όταν ανακαλύπτετε κάτι νέο, χρειάζεται λίγος χρόνος για να προσαρμόσετε όχι μόνο το νου σας αλλά και την καρδιά σας. Ασχολείστε με αυτό από την αρχή κι όμως τώρα έχουμε την ευκαιρία να σας πάμε πιο μακριά από ποτέ. Να ξέρετε πως ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια με το οποίο μπορεί κάποιος να αρχίσει να εργάζεται είναι να εισέρχεται στον τέλειο εαυτό του.

Ο Τέλειος Εαυτός

Επειδή ζείτε σε αυτό τον πλανήτη της ατέλειας, έπρεπε να διαιρεθείτε σε 11 διαφορετικές ακτίνες για να επιζήσετε. Ίσως θα σας βοηθήσει να το σκεφτείτε σαν να χτυπάτε ένα πρίσμα με μια ακτίνα φωτός και μετά να έχετε διαφορετικές σκιές και ακτίνες φωτός στην επιφάνειά του. Εσείς λοιπόν κάνετε το ίδιο. Για εμάς είστε τέλεια όντα. Κρύβετε την τελειότητά σας ώστε να μπορέσετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι που προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Να το εν-θυμάστε αυτό επειδή είναι πολύ σημαντικό. Ναι, ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς πιστεύετε ότι δεν είναι ένα πραγματικό παιχνίδι. Μοιάζει πολύ σοβαρό για να είναι παιχνίδι, μα περιμένετε μέχρι να επιστρέψετε στην Εστία. Θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα σας πάρει πολλές εβδομάδες να σταματήσετε να γελάτε. Γιατί; Επειδή είναι πολύ όμορφο κι εσείς επίσης όταν επισκέπτεστε ξανά αυτή την υπέροχη ενέργεια του γέλιου. Η αλήθεια είναι πως επρόκειτο να γράψω ένα βιβλίο με τίτλο “Να γελάτε στη διαδρομή σας προς την Εστία”. Ναι, έτσι ξεκινά για όλους σας κι ελπίζουμε να το ενθυμάστε αυτό προχωρώντας μπροστά. Τι γίνεται όμως με το θέμα της ατέλειας; Κανείς σας δεν νιώθει ατελής, τουλάχιστον όσον αφορά το πνευματικό κομμάτι. Σίγουρα όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη βλέπετε όλων των ειδών τις σωματικές ατέλειες. Όταν κοιτάζετε τον εαυτό σας, μερικές φορές πιστεύετε πως είστε πιο ατελείς από όσο φαντάζεστε. Αυτά είναι μονάχα περισπασμοί αγαπημένοι μας, επειδή όλοι σας έχετε α εντυπώματα ενός τέλειου εαυτού. Αν αρχίσετε να εισέρχεστε σε αυτό, θα μπορέσετε να απελευθερώσετε πολλές από τις πραγματικότητες τής τρίτης διάστασης που σας κρατούν συνδεδεμένους με αυτόν τον δύσκολο κόσμο.

Σας είπαμε επίσης πως θα υπάρξουν τέσσερα σημαντικά κύματα ενέργειας που θα έρθουν αυτό τον χρόνο. Ναι, τα νιώσατε όλα και τώρα αρχίζετε να τα νιώθετε ακόμα περισσότερο επειδή το τελευταίο έρχεται σύντομα. Αυτές είναι ευκαιρίες να κάνετε το βήμα προς αυτόν τον τέλειο εαυτό. Αν αρχίσετε να το βλέπετε από αυτή την οπτική, αντί να είναι ένα κύμα το οποίο όταν έρθει θα σας κατακλύσει πλήρως, σύντομα θα σερφάρετε πάνω σε αυτό το κύμα και θα το εκμεταλλευτείτε, χρησιμοποιώντας το για να φτάσετε στα επόμενα επίπεδα τού εαυτού σας. Όλοι σας έχετε εισέλθει για τα καλά στην πέμπτη διάσταση. Το πρόβλημα είναι πως δεν το συνειδητοποιείτε κι έτσι πολλοί άνθρωποι ακόμα προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν τους κανόνες τής τρίτης διάσταση στην πέμπτη διάσταση κι αυτό απλά δεν λειτουργεί. Δεν μιλάω για τις διαστάσεις στις οποίες έχετε διαιρεθεί αλλά για τις διαστασιακές πραγματικότητες στις οποίες όλοι οι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να ζήσουν και να τις μοιραστούν. Συνήθως χρειάζονται αρκετές εκατοντάδες χρόνια για να το καταφέρετε όταν περνάτε μέσα από διαστασιακές πραγματικότητες αλλά εσείς θα το κάνετε πιο γρήγορα λόγω του ιστορικού σας.

Εσείς Έχετε τη Λύση

Ίσως να νιώθετε πολλή ένταση στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή επειδή πολλή ενέργεια συμπυκνώνεται για να κάνει χώρο για όσα έρχονται. Ναι, πολλοί άνθρωποι υπερβάλλουν και παρεκτρέπονται γιατί δεν ξέρουν τι άλλο να κάνουν. Να εν-θυμάστε πως εσείς κρατάτε το κλειδί για πολλά από αυτά τα πράγματα. Εσείς ουσιαστικά δέχεστε πολλή από αυτή την ενέργεια, την περνάτε από μέσα σας και τη φιλτράρετε. Πολλοί φέρετε αυτή την ένταση μέσα σας. Φυσικά, είστε άνθρωποι οπότε θα νιώσετε τις ασυνέπειες στην ενέργεια και θα πιστέψετε ότι είναι δικό σας λάθος. Δεν είναι αγαπημένοι μας κι εσείς έχετε τη λύση. Πριν τη διαδώσετε παντού, αυτό που θέλουμε να κάνετε είναι να βρείτε αυτή την τελειότητα – τα εντυπώματα του τέλειου εαυτού σας – μέσα σας. Δεν μπορείτε να τα ξεχάσετε ή να τα χάσετε, αν και είστε περιστοιχισμένοι από τις αποδείξεις πως δεν είστε τέλειοι. Να ξέρετε πως αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ακόμα κατέχετε αυτή την υπέροχη τελειότητα βαθιά στο πνεύμα σας. Εμείς δουλεύουμε για να φέρουμε τους ανθρώπους σε επαφή με αυτήν. Ειδικά στους επόμενους δύο μήνες θέλουμε να αρχίσετε να τη νιώθετε με κάθε σας αναπνοή. Κάθε φορά που ανοίγετε τα μάτια σας και βλέπετε την ομορφιά, κοιτάξτε καλύτερα για να ανακαλύψετε ποιες ενέργειες βρίσκονται γύρω σας. Μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε με κάποιες από αυτές μέσα σας για να εν-θυμηθείτε την τελειότητα που είστε πραγματικά.

Τώρα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι σχετικά με μερικά από τα παιχνίδια που πρόκειται να ξεδιπλωθούν σε αυτή την μεταβατική εποχή. Μερικοί από τους πιο σπουδαίους αγγέλους που έχουν ζήσει, βρίσκονται στο τέλειο σημείο για να κάνουν αυτές τις μεταβάσεις πολύ πιο εύκολα από όσο μπορείτε να φανταστείτε. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνετε. Να ξέρετε πως ποτέ δεν είστε μόνοι σας. Ελπίζουμε πως κάθε τόσο θα αφιερώνετε λίγο χρόνο στο να γελάτε, να ομορφαίνετε τη μέρα τη δική σας και των άλλων γύρω σας. Να εμπιστεύεστε το ότι σας αγαπούν πέρα από κάθε φαντασία. Ανοίξτε την καρδιά σας και δεχθείτε αυτή την ενέργεια, τώρα. Να ξέρετε πως σας τη στέλνω με αυτούς τους περίεργους ρυθμούς γιατί με αυτό τον τρόπο λειτουργεί – θα μάθετε περισσότερα γι’ αυτό και πώς να τη χρησιμοποιείτε στο μέλλον. Προς το παρόν, συνεχίστε να χαμογελάτε. Να ξέρετε πως εν-θυμάστε τον δρόμο προς την Εστία και πως βαθιά μέσα σας υπάρχει ο τέλειος εαυτός σας, τον οποίο θα φέρετε στην επιφάνεια τώρα. Ήρθε η ώρα και, πάνω απ’ όλα, απολαύστε τη διαδρομή.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας όποτε μπορείτε και να παίζετε αυτό το υπέροχο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

__________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και ήρθα κοντά σας σήμερα. Μπορείτε να φανταστείτε για λίγο πως έχετε έναν σκοπό; Ακόμα και όσοι από εσάς έχετε κάνει θεραπευτική εργασία, αρχίζετε να διδάσκετε και να εκμεταλλεύεστε τις ικανότητές σας αλλά δεν γνωρίζετε αυτά που έρχονται. Όλοι σας έχετε τώρα ευκαιρίες να γειώσετε το φως σας με νέους τρόπους και αυτό απλά χρειάζεται τη θέληση να παραμείνετε σταθεροί. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να σταθείτε στη γωνία του δρόμου και να φωνάζετε την αλήθεια σας πιο δυνατά από τον διπλανό σας; Όχι, αυτό δεν λειτούργησε ποτέ. Αντίθετα, θα προσελκύσετε το φως  και θα το μοιραστείτε με όσους θέλουν να μάθουν πώς να είναι κομμάτι της νέας ενέργειας. Υπάρχουν πάρα πολλά που χρειάζονται να μεταβιβαστούν σε άλλους τώρα και να φιλτραριστούν από τα διάφορα επίπεδα της ανθρωπότητας. Είστε ένα εύρος της ανθρωπότητας αγαπημένοι μας. Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό πολλές φορές, πως όλοι σας θα αναληφθείτε ως ολότητα με εξαίρεση εκείνους που θα επιλέξουν συνειδητά να μείνουν. Σας παρακαλούμε να μην τους κρίνετε επειδή θα υπάρξουν πολλοί που θα επιλέξουν να μην αναληφθούν, αυτοί δεν κινούνται τόσο γρήγορα όσο εσείς. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να πλησιάσετε όλους τους ανθρώπους στον πλανήτη σας, απλά σημαίνει πως είστε ένα πολύ λαμπερό φως.

Βγαίνοντας Μπροστά για να Γίνετε το Φως

Μερικές φορές αυτό το λαμπερό φως θα φοβίσει τους άλλους. Είτε στέκεστε εκεί σαν πηγή φωτός είτε ως μια αντανάκλαση φωτός, αυτό δεν έχει σημασία. Έχετε αυτή την ικανότητα αλλιώς δεν θα ακούγατε αυτά τα λόγια τώρα. Κάποιοι από εσάς το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό και βλέπετε τις αποδείξεις με τη δουλειά που κάνετε αυτή τη στιγμή. Άλλοι όμως δεν μπορούν. Στους επόμενους μήνες θα δείτε μεγάλο μέρος τού πέπλου να παραμερίζεται με διάφορους τρόπους. Το τέταρτο κύμα θα αρχίσει να καταφθάνει στη Γη η οποία είναι το σπίτι σας τώρα που παίζεται το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί. Τώρα προχωράτε προς το φως ακόμα κι αν βρέχει γύρω σας. Αν τα κτήρια αρχίσουν να καταρρέουν για κάποιον λόγο, να γνωρίζετε πως εσείς θα είστε ασφαλείς μέσα σε όλα αυτά. Υπάρχει λόγος γι’ αυτό, επειδή έχετε επιλεγεί να φέρετε το φως στη Γη. Το φως είναι η αγάπη και η αγάπη είναι το αντίθετο τού φόβου. Να εν-θυμάστε πως ο φόβος είναι μέρος τού κύματος αγαπημένοι μας. Καθώς ένα κύμα αγάπης έρχεται για να ξεπλύνει τον πλανήτη σας, το κύμα που υποχωρεί είναι γεμάτο φόβο. Εσείς όμως έχετε τις απαντήσεις γι’ αυτό, επειδή μπορείτε να σταθείτε και να είστε το φως για πολλούς εν μέσω όλου αυτού τού χάους. Εσείς είστε εκείνοι που επιλεχθήκατε για να το φέρετε αυτό σε πέρας.

Να είσαστε Πορτοκαλί σε έναν Γκρίζο Κόσμο

Πριν πολλά χρόνια παρουσιάσαμε ένα channeling ως ομάδα με τίτλο “Να Είστε Πορτοκαλί σε έναν Γκρίζο Κόσμο”. Είστε διατεθειμένοι να είστε διαφορετικοί, να ακολουθείτε αυτό που ξέρετε μέσα στην καρδιά σας, ακόμα κι αν ακούτε πάρα πολλά ενάντια σε αυτό; Χρειάζεστε αυτοπεποίθηση για να γνωρίζετε πως είστε έτοιμοι να φέρετε το channeling και την ενέργεια τής καρδιά σας; Τώρα μπορείτε να το κάνετε με νέους τρόπους, αν και δεν θα το ακούσουν όλοι αφού δεν θα επιλέξουν όλοι να ακούσουν. Σας παρακαλούμε μην κρίνετε τον εαυτό σας από τον αριθμό των ανθρώπων που επηρεάζετε ή από τους παραδοσιακούς τρόπους με τους οποίους βλέπετε τον εαυτό σας και την ανθρωπότητα. Να ξέρετε πως όλοι σας έχετε έναν πολύ ιερό σκοπό. Αυτό που συμβαίνει αγαπημένοι μας είναι πως τελικά οι περισσότερες δυσκολίες είναι παραμερισμένες για πολλούς από εσάς. Το ξέρουμε πως υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει κάποιοι να περάσετε. Μην σας ανησυχεί αυτό γιατί δεν είναι δικές σας δυσκολίες. Είναι απλά προκλήσεις που βάζετε στο μονοπάτι σας για να κερδίσετε κάτι, να κάνετε το επόμενο βήμα, να έχετε αυτοπεποίθηση για να προχωρήσετε και να το δείτε κάτω από ένα διαφορετικό φως. Αυτό είναι που έρχεται. Έχετε επιλέξει να τοποθετηθείτε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο επειδή έχετε τις απαντήσεις, είτε το γνωρίζετε είτε όχι. Αυτή είναι η εποχή όπου μπορείτε να ενώνεστε και να μοιράζεστε τις απαντήσεις μεταξύ σας ώστε να μπορέσετε να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση τού ποιοι πραγματικά είστε. Έπειτα μπορείτε να προχωρήσετε γνωρίζοντας πως δημιουργείτε το μονοπάτι λίγο πριν το πόδι σας ακουμπήσει στο έδαφος. Αυτό δεν είναι εύκολο. Μέσα στην ανθρωπιά σας επιθυμείτε να δείτε το μονοπάτι που έχει τοποθετηθεί μπροστά σας, πριν ακόμα κάνετε το πρώτο βήμα. Αυτός ήταν ο παλιός τρόπος για να γνωρίζετε πως βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Δεν υπάρχει σωστός δρόμος αλλά υπάρχει σωστή ενέργεια, την οποία όλοι σας αντιμετωπίζετε από καιρό σε καιρό, είτε είναι δική σας είτε κάποιου άλλου, το κύμα τού φόβου. Όλες οι ενέργειες που έρχονται, δημιουργούν πυκνότητα. Νιώθετε αυτή την πυκνότητα, μια νέα ενέργεια που συμπιέζει τον χρόνο και τον χώρο και δέχεστε πολλή περισσότερη ενέργεια στη φυσική σας ύπαρξη μέσα σε δύο με τρεις εβδομάδες από όση θα δεχόσασταν σε μια ολόκληρη ζωή.

Εσείς Έχετε την Απάντηση στα Κύματα τού Φόβου που Υποχωρούν

Το νέο κύμα ενέργειας αρχίζει να καταφθάνει στη Γη τον επόμενο μήνα. Μην το φοβηθείτε, καλωσορίστε το. Να εν-θυμάστε  να προσέχετε για τον φόβο επειδή αυτό είναι το κομμάτι τού κύματος που υποχωρεί. Είναι το κομμάτι που φεύγει και κάνει χώρο για το μεγάλο κύμα που έρχεται. Μερικές φορές οι άνθρωποι φαντάζονται πως όλα αυτά αφορούν εκείνους αλλά δεν είναι αλήθεια. Είναι φυσικό να νιώθετε έτσι οπότε μην κρίνετε τον εαυτό σας. Αν αγχωθείτε και φοβηθείτε, να γνωρίζετε πως όχι μόνο έχετε τις απαντήσεις για τον εαυτό σας αλλά και για πολλούς άλλους. Έχετε τη δυνατότητα να φέρετε το φως σας στη Γη ώστε να το βιώσουν οι άλλοι, ακόμα κι αν δεν σας βλέπουν ή δεν σας μιλούν. Εσείς δημιουργείτε αυτή την ενέργεια στην οποία οι άλλοι μπορούν να ζήσουν με άνεση, κάτι που τούς επιτρέπει να κινηθούν προς το επόμενο επίπεδο. Τώρα ήρθε η ώρα να αποκτήσετε αυτή την αυτοπεποίθηση. Εξασκηθείτε λοιπόν και εισέλθετε σε αυτή την ενέργεια επειδή υπάρχει πολλή δουλειά να κάνετε. Τα κύματα του φόβου χρησιμοποιήθηκαν στο παρελθόν με ανήκουστους τρόπους. Αναλογιστείτε πως δεν είναι πάντα η ίδια η τρομοκρατική πράξη που δημιουργεί το πρόβλημα αλλά η υπερβολική αντίδραση στην προσπάθεια προστασίας από αυτήν. Αυτό μπορεί να κρατά πολλούς ανθρώπους πίσω μπερδεύοντάς τους καθώς εκείνοι προχωρούν προς το φως. Να ξέρετε πως εσείς έχετε και αυτές τις απαντήσεις και με ένα μικρό ταξίδι μπορείτε να τις φέρετε στο φως.

Ειδικοί στην Μετάβαση των Κόσμων

Αγαπημένοι μας, πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν υπερβολικές αντιδράσεις απέναντι σε κύματα φόβου. Παρακολουθούμε αγαπημένοι μας και δεν έχετε να χάσετε τίποτα. Δεν είστε μόνο ασφαλείς αλλά βρίσκεστε και σε έναν υπέροχο δρόμο. Ναι, μπορείτε να κοιτάξετε στο δύσκολο κομμάτι του και στις προκλήσεις που ίσως υπάρχουν εκεί. Σίγουρα μπορείτε γίνετε υπερβολικοί και να νομίζετε ότι κινδυνεύετε. Είστε όμως ασφαλείς γιατί το έχετε ξανακάνει αυτό. Αγαπημένοι μας, έχετε μόνο να εν-θυμηθείτε και θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια με εντελώς νέο τρόπο. Είστε οι σπουδαιότεροι άγγελοι που έζησαν στη Γη ή οπουδήποτε αλλού. Είστε μια ομάδα ειδικών μετάβασης. Όχι μόνο μετάβασης μεταξύ ζωής και θανάτου αλλά και μεταξύ κόσμων και μορφών ζωής. Εμείς βρισκόμαστε εδώ παρακολουθώντας καθώς οι μεγαλύτερες μεταβάσεις αρχίζουν να συμβαίνουν με νέους τρόπους. Κι εσείς είστε αναπόσπαστο κομμάτι τους.

Να ξέρετε πως καθώς οι μέρες περνούν, όλοι σας έχετε ευκαιρίες να βρείτε αυτή την αυτοπεποίθηση μέσα σας για το ποιοι είστε και με τι έχετε να δουλέψετε. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε  και μετά να τη δώσετε σε κάποιον άλλον, μοιράζοντας μαζί τους τη δυνατότητα να δουν τον εαυτό τους  με τρόπο που θα τούς δώσει την αυτοπεποίθηση να πουν την αλήθεια τους. Αυτό είναι ασφαλές. Βρίσκεστε σε έναν νέο κόσμο όπου το φως από την Εστία μπορεί να ιδωθεί με εντελώς νέο τρόπο. Αυτή είναι μαγική εποχή, την οποία έχετε προβλέψει με τόσους τρόπους. Ναι, υπάρχουν όλων των ειδών γραφές για μια εποχή κοντά στο τέλος της Γης και για τις προκλήσεις που θα βιώσουν οι άνθρωποι. Δεν χρειάζεται όμως να βιώσετε τίποτα από αυτά. Μπορείτε να βγείτε από αυτό, κάτι στο οποίο εξασκείστε αυτή τη στιγμή. Μαθαίνετε τη χρήση των εργαλείων για να εισέλθετε σε μια νέα διαστασιακή πραγματικότητα. Τώρα θα γυρίσετε και θα διδάξετε τη χρήση αυτών των εργαλείων σε όσους είναι έτοιμοι να ακούσουν. Μην κρίνετε όσους δεν είναι έτοιμοι γιατί τέτοιου είδους κριτικές φέρνουν δυσκολίες στα πνεύματα που προσποιούνται πως είναι άνθρωποι. Να ξέρετε πως έχετε μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών που μπορούν να βοηθήσουν πολλούς ανθρώπους σε πολλές πτυχές της ζωής τους. Η δική σας δουλειά είναι να αγγίξετε τις ψυχές χιλιάδων πλασμάτων, όποιοι κι αν είστε. Εμπιστευτείτε το αυτό.  Να ξέρετε πως έχετε πολλά περισσότερα να δώσετε. Είστε οι σπουδαιότεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ κι έχετε τις απαντήσεις για το κύμα τού φόβου, κάτι που μπορεί να προκαλέσει ζημιά και πισωγυρίσματα στη Γη. Το γνωρίζετε αυτό. Είστε αυτό.

Δώστε αγάπη ελεύθερα. Ως άνθρωποι θα έχετε τα πάνω και τα κάτω σας, τα συναισθήματά σας, τους φόβους και την αγάπη σας αλλά μην το κρίνετε αυτό. Αυτό είναι κομμάτι τής ανθρώπινης εμπειρίας το οποίο θέλατε να λειτουργήσει. Να ξέρετε πως βρίσκεστε εδώ από επιλογή σας αγαπημένοι μας και μπορείτε να το εξερευνήσετε ακόμα βαθύτερα. Στους επόμενους μήνες έχετε το νου σας καθώς πόρτες αρχίζουν να ανοίγουν οι οποίες δεν γνωρίζατε ότι υπήρχαν. Το τέλος του έτους θα φέρει ένα άνοιγμα για πολλούς ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν. Να είστε εκεί. Εμπιστευθείτε το κι επιτρέψτε στον εαυτό σας απλά να ΕΙΝΑΙ.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας απευθυνόμαστε με αυτό τον τρόπο. Να ξέρετε πως το φως σας μπορεί να ιδωθεί από την Εστία και το λατρεύουμε. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!