Nisan 2017

FARKLI BİR ŞEY YAPIN

Selamlar Sevgili Varlıklar, Ben Zamanın Koruyucusu.

Bugün zaman çizginizle bir an için kesişmek için buraya geldim, sizlere işlerin Yuva’dan nasıl göründüğünü söylemek için. İnsanlık gezegen üzerinde büyük çaplı bir gerilim yaşıyor. Bütün bu zorluklardan dolayı çok çabuk hareket etmenize karar verildi. Bu sizin seçiminizdi sevgili varlıklar ve kesinlikle dileğiniz yerine geldi. Fakat aynı zamanda etrafınızda seçimlerinizi etkilemeye çalışanlar olduğunu da görüyorsunuz. O yüzden gezegeninizdeki özgür seçim oranının ne kadar olduğuna karar verilecek. Nerede yaşadığınızdan, politik sistemlerinizden ya da kadın mı erkek mi olduğunuzdan bağımsız olarak gezegeninizdeki yaşam hepiniz için değişiyor. Bu sizin seçiminizdir. Bir süredir bu umut ettiğiniz ve beklediğiniz bir gelişmeydi ve artık düşündüğünüzden çok daha yakın.

Hayat Değişiyor

Şu anda olanlar her zaman sevimli görünmeyecek. Gerçekte değişimin her zaman faturası olmuştur ve beklenmedik gerilimler yaratır. Fakat burada oluş sebebiniz budur… hepinizin. Dünyayı değiştirmek için kaç tane ışık işçisi gerekir? Hepiniz. Her biriniz. Şimdi sizi hareket halinde görüyoruz. Önümüzdeki birkaç ay normal seviyede zorluklar içeriyor, normali her nasıl tanımlıyorsanız. Normal artık o kadar da normal değil, öyle değil mi? Gerçekte pek çok değişikliğin geldiğini göreceksiniz çünkü gezegeninizde daha fazla sır saklamaya izin yok. Bu pek çoğunuzun düşündüğünden çok daha geniş kapsamlı bir durum. Ve gerçekte bunun size oldukça büyük fayda getirdiğini göreceksiniz. Şu anda sizden her bir parçasını kucaklamanızı istiyoruz.  Kimliğinize sahip çıkın. Çünkü etrafınızdaki dünyada ne olursa olsun sizler ışık taşıyorsunuz. Enerjinizin tam olarak farkında olma ve kendinizi her an özgürce ifade etme fırsatınız var. Yerküreye bu yüzden geldiniz. Bütün bunlar insan taklidi yapma oyununu oynayabilmeniz, doğru noktada uygun miktarda ışığı taşıyabilmeniz içindi. İşinizi yapmaya devam edin sevgili varlıklar, hepiniz. Her birinizin ne kadar değerli olduğunuza dair en ufak bir fikriniz bile yok. Şu anda insanlığın geleceğini elinizde tutuyorsunuz ve bununla çarpıcı bir iş çıkarıyorsunuz. Yolculuğun tadını çıkarın ve yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmeyin, bunun yardımı olacaktır.

Sizi bu yolla selamlamak benim için büyük bir onur. Sizden birbirinize karşı saygılı olmanızı, her fırsatta birbirinizi desteklemenizi ve beraber iyi bir oyun çıkarmanızı istiyorum.

 

Espavo,

Ben Zamanın Koruyucusu.

______________________________________

Selamlar Sevgili Varlıklar, Ben Merlia.

Büyük bir hızla gelmekte olan yeni enerjilerin bir kısmını sizinle paylaşmak üzere buradayım. Işık işçileri kendilerinden başlayarak her seferinde bir kalple bu dünyayı değiştiriyorlar. Buna güvenin. Perdenin bu tarafından kendinizi açmanızı ve dişi enerjinin dünya gezegeni üzerinde denge sağlamasına izin vermenizi izlemek bizim için heyecan verici. İnsanlar inanılmaz, sevgili varlıklar. Tamamen inanılmaz. Birkaç yıl önce aynı konuda başka bir mesaj vermiştik. Adı “Gri Bir Dünyada Portakal Rengi Olmak”tı. Bunun anlamı nedir? Değişmeye cesaret etmek, farklı olmak, öne çıkmak ve kendin olmak. Sizlere bütün bu özgüveni verebilmek için çalışıyoruz. Beşinci boyuta sağlam bir iniş yaptınız ve birkaç yıldır orada gezip duruyorsunuz. Üçüncü boyutta kullandığınız araçlarla yeni olasılıkları demirlemeye çalışıyorsunuz. Sevgili varlıklar, bu toplu şekilde gerçekleşiyor. İnsanlık beşinci boyut deneyimine adım atarken fizik kanunlarınızın bile farklı işlediğini keşfedeceksiniz.  Etki-tepki döngüsüne o kadar alışıksınız ki bunu duygusal olarak yıllardır yapıyorsunuz. Her zaman duygularınızı dengelersiniz. Biri size kendinizi kötü hissettirirse ya onlardan bunun acısını çıkarırsınız ya da onların daha iyi hissetmelerine yardım edersiniz. Bu enerjileri dengeliyorsunuz fakat ya her şeyi birbirinden ayırırsanız? Bu yerküredeki hepiniz için gelmekte olan durumdur. Fakat bunun anlamı buna hazır olduğunuz ya da vardığında onu fark edeceğiniz demek değildir. Bu sadece potansiyelin burada olduğu anlamına geliyor. Tam olarak gerçekleşen budur.

O yüzden derin bir nefes alın sevgili varlıklar. Sadece bu günün güzel enerjisini içinize çekin. Bu asla bir daha tekrarlanmayacak çünkü bugün özel bir gün. Derin bir nefes alın ve sonuna kadar dışarı verin ve nefes alırken bu dairesel enerjiyi hareket halinde tutun. Mükemmel.

Gri Bir Dünyada Portakal Rengi Olmak

Ritmik olarak bu şekilde nefes alıp vermek bir enerji alanı yaratır ve kalplerinizi açar. Pek çoğunuz şöyle söyleyebilir: “Ah, bu harika! Gezegende aktif olmak ve hissetmek için kalbimi açmayı seviyorum.” Gerçekte sevgili varlıklar, pek çoğunuz çok fazla hissediyorsunuz. Çok uzun zamandır bu biraz daha zorlaştı. Bazen mümkün bile olamadı çünkü doğal olarak kendinizi kapattınız, sıklıkla da en yüksek seviyelerde ışık gelmeye başladığı zaman. İşte buradasınız. Yeni fırsatlar ve olasılıklar arıyorsunuz. Sizi deneyelim: Tamamen farklı bir şey yapmaya cesaret edin. Her gün işinize belli bir yoldan gitmeye alışıksınız. Oturduğunuz ve çalıştığınız yerler arasındaki en kısa mesafeyi seçersiniz. İşe başka bir yoldan gittiğinizi düşünün. Önümüzdeki üç-dört ay boyunca enerji kalıplarınızı değiştirecek bir şeyler yapın. Bu sizi farklı bir var olma seviyesine götürecek. Aslında bunu kendiniz için siz hazırladınız çünkü bu enerjiye adım atmak için ne gerektiğini biliyordunuz. Yine de ona adım attığınızda kendinizi korumak istediniz. Gezegendeki hayal kırıklığı dalgasıyla birleşince bütün bu enerjilere kalbinizi açmak sizi korkuttu. Size şunu söylüyoruz sevgili varlıklar, o sizin için orada. İlk olarak sizden basitçe farklı bir şey yapmanızı istiyoruz, her ne olursa. Her gün kalktığınızda aynı kahve makinasına gider, en sevdiğiniz bardağı çıkarır… başka bir şey yapın. Kalıplarınızı değiştirin. Sonra da mucizevi şekilde yeni fırsatları fark etmeye başlarken kendinizi izleyin. Fırsatlar her zaman oradaydı fakat siz normal rutininizde devam ederken ya da en az dirence sahip yolu kullanırken yeni yollar aramaya ihtiyaç duymadınız. Beyniniz tam olarak aynı şekilde çalışır. Bir düşünceyi beyninizde dolaşırken izleyebilseydiniz sinaptik (Sinapslar, nöronların (sinir hücrelerinin) diğer nöronlara ya da kas veya salgı bezleri gibi nöron olmayan hücrelere mesaj iletmesine olanak tanıyan özelleşmiş bağlantı noktalarıdır) yollar açtığını görürdünüz. Bir sonraki düşünceniz otomatik olarak aynı yoldan geçer. Farklı bir şey yapın. Bir an için kendinizi durdurun ve davranışınızı değiştirin.

Farklı Bir Şey Yapın

Bir nefes alın sevgili varlıklar. Bunu görmeye başlıyorsunuz öyle değil mi? Anahtar farklı bir şey yapmaktır. Küçük bir şeyle başlayın. Basitçe rutin günlük kalıplarınızı değiştirin ve ne olduğuna bakın. Sıra insanlara geldiğinde genellikle aynı tepkiyi verirsiniz ya da her zaman aynı şekilde hissedersiniz. Enerjinizi değiştirin ve farklı bir şey yapın Biri kapıdan girdiğinde ona meydan okuma cesareti gösterin. Her zaman durumu düzeltebilirsiniz. Geri dönüp şöyle söyleyerek: “Bunu demek istemedim. Sadece oynuyordum.” Standardın dışına adım atmazsanız standartlarınız sizi hapseder. Şu anda sizler tamamen yeni bir titreşim seviyesine doğru ilerliyorsunuz. Bu yüzden dişi enerjiyi dengelemenize yardım ediyoruz. Dişi enerji bu gezegene geliyor ve dengeleniyor. Bu zorlayıcı bir enerji değil fakat güçlü. Güç ve zorbalık arasında ciddi bir fark vardır ve pek çok insan bu ikisini aynı görmez. Ne olduğunu seyredin. Bütün istediğiniz huzurlu bir dünya fakat bu huzura ulaşmak için ne gerekecek? Huzur sözü aslında bir şeyin yokluğuna işaret eder. “Huzur içinde” sözü bir şekilde olumsuz bir ifadedir. Bunun yerine “sevgi”yi kullanabilseydiniz? Gezegeninizde savaşlar, tartışmalar ve çılgın politikalar yerine sevgi olsaydı? Bu sevgiyi taşıyabilirsiniz sevgili varlıklar. Onu Yuva’dan getirdiniz ve hepinizin bu enerjide oynayacağı özel bir rol var. Bizler sizleri bu adımları atabilmeniz için cesaretlendirmek üzere buradayız. Sizinle paylaştığımız bu yeni bilgi hepinizin sevgiyle dolu, huzurlu ve nazik yeni bir dünyaya adım atmak üzere ilerlemenizi sağlayacak. Bu hepinizin paylaştığı bir hayal ve beşinci boyuta adım attığınız zaman bulmayı beklediğiniz durum. Bunun yerine deneyimlediğiniz gerçeklik aynı üçüncü boyutta olduğu gibi çünkü üçüncü boyutta kullandığınız bütün yöntemleri beşinci boyuta sürüklediniz. En az dirence sahip yolu bulmayı öğrendiniz ve onu ileri taşıdınız. Bütün bu sorunları aşmayı başardınız ve sonra onları burada tekrar yarattınız hem de hiç gerek yokken. Bunu çok komik buluyoruz. Buna çok alışıksınız ama artık değişiyor. O yüzden farklı bir şey yapmaya cesaret edin. Sadece bir an için duygularınızı değiştirin. Her zaman geri dönüp şunu söyleyebilirsiniz: “Aldırma!” Yeni bir şey deneyin.

Sevgi Dolu Bir Dünya

4-17 Mart arasında gelen enerji dalgası dünya gezegenine yeni bir direnç seviyesi getirdi. Pek çok insan şu anda geri adım attığını hissediyor. Hatırlayın,  insanlar ne zaman geri çekilseler bunu kendi gelişim süreçlerinde de yaparlar. Sıklıkla da kendi inanç sistemlerinde geri adım atarlar. Sevgili varlıklar, bunu yargılamayın çünkü bu sizin işiniz değil. Sadece burada bulunmanız gerekiyor çünkü Yuva’dan enerjiyi, fikirleri ve anıları getirdiniz, tam olarak bu deneyim için. Gezegende var olabileceğini düşündüğünüz en güzel parçaları getirdiniz fakat bazılarınız onları ortaya çıkaramadınız. Şimdi farklı bir şey yapmanın zamanıdır.

Hayallerindeki şifa merkezini ya da kendi yaratımları olan şifa uygulamalarını hayata geçirmek için çok çalışıp başaramayanlarınıza söylüyoruz, şimdi zamanıdır. Farklı bir yol izleme cesareti gösterin. Yen bir yöne giderek farklı bir gelişmeyi harekete geçirin hatta uzun ve dolambaçlı bir yol olsa bile çünkü orada sizi bekleyen kontratlar var. İnanç sistemleriniz sizi o kadar kısıtlıyor ki hayallerinizi ve dileklerinizi gerçekleştirmek zorlaşıyor. Neden? Çünkü bir ayağınızı diğerinin tam önüne koyuyor ve sürekli tereddüt ederek ilerliyorsunuz. Bu yüzden hayatınızda çalışabilmesi için ruha yer kalmıyor. Bu boşluğu yaratın ve neler olduğunu seyredin. Önümüzdeki ay boyunca tamamen farklı olmaya cesaret edin. Ruhunuzun fırsatlarla hayata dönmesini seyredin. Çünkü yeni enerjiler sizi dengelemek üzere burada. Ve hepsinden öte sevgili varlıklar, bu değişim zamanlarında dişi enerjiyi dengelemek için pek çok fırsat var.

Yaratımın Temeli Olan Dişi Enerji

Dişi enerji çok uzun zamandır hemen hemen herkes için dengesizdi ve sizler onu toplu bilince dahil ediyorsunuz. Şu anda gezegeninizde uğraştığınız bütün sorunların cevabı onda. Şu anda süregelen savaşlara, anlaşmazlıklara ve zorluklara bakarsanız bunların çoğunlukla erkek enerjiye karşı isyanlar olduklarını görürsünüz. Bu zorbalığa karşı güçtür. Sizler aslında beşinci boyuttasınız sevgili varlıklar. Sadece bu gücü nasıl kullanacağınızı henüz öğrenemediniz. Bu bir taban enerjisidir. O yüzden zorbalıkla aynı etkiyi yapmaz. Zorbalık fiziksel olabilir ya da bazen enerji düzeyindedir. Fakat bu dikkate alınması gereken bir güçtür. Her ne kadar uyumsuz olsa da bu temel olarak erkek enerjinin iş görme şeklidir ve bir süredir gezegeninizde oldukça başarılı olmuştur. Pek çoğunuz hanginizin önde olduğunu görmek için birbirinize karşı kas gücünüzü ölçersiniz. İlginç. Bunu beklemiyorduk. Sizin gerçek gücünüz bütün bunların altında yatan taban enerjisidir ki bu da dişi enerjidir. Erkek ya da dişi bedeni taşıyor olmanız hiçbir fark yaratmaz çünkü her ikisi de bu yeni kapıları açabilmeniz için dengelenmek zorundadır. Bu durumun yansımalarını uğraştığınız bazı sorunlarda, politikanızda ve yerkürenizde koyduğunuz kural ve prosedürlerde göreceksiniz. Fakat cinselliğinizde de genel olarak yeni bir anlayış deneyimliyorsunuz ve bu dişi enerjinin dönmesi için kapı açacak. Bunu neşeyle kutluyoruz çünkü çok uzun zamandır bekliyorduk. Işığınız yerkürede yeni değil çünkü hep buradaydınız. Bu sefer dünya gezegenine uyum getirecek ve bir sonraki büyük adıma yol açacak yeni bir enerji getirdiniz.

Işığı Tutan Bireyler

Kutuplu alanda sevgili varlıklar, her zaman taraf seçtiniz. Bunu hala yapıyorsunuz fakat bütün insanlık için bu kalıbı yıkmayı umuyoruz. Bu taraf tutmakla ilgili değil, o ya da bu gruba dahil olmakla da. Bu ışığı tutan bireylerle ilgili. Bunu yapmak için fırsatınız var. O yüzden içine hapsolduğunuz kendinizle ilgili tanımlamalarınızın dışına çıkın ve farklı bir şey yapın. Kalbinizin etrafınızdaki dünyaya tepki vermesine izin verin. Eğer hayal kırıklığı hissediyorsanız belki de ihtiyacınız olan dışarı çıkıp cidden yüksek bir sesle bağırmaktır. Bizler orada olacağız, dinleyerek, bekleyerek. Bu enerjiyi serbest bırakın ve daha fazla taşımayın. Sonra dışarı çıkın ve farklı bir şey yapın. Bu farklı eylemleri gerçekleştirmeniz ve farklı tepkileri vermeniz için gereken fırsatların belirmesini izleyin. Yeni bir dünyaya adım attınız. Her zaman farkında olmadığınız nokta sizin liderler olduğunuz. O yüzden buradasınız. Yapmak için geldiğiniz iş budur.

İşinize devam edin sevgili varlıklar ve bilin ki anlayışınızın çok ötesinde seviliyorsunuz. Bu gezegen üzerinde asla ve asla yalnız yürümediniz. Evet, biliyoruz, bunu her zaman hissedemiyorsunuz ve bazen yanınızda başka bir insan arıyorsunuz ama bulamıyorsunuz. Her zaman omzunuzun üzerinden sizi izlediğimize ve size enerji gönderdiğimize güvenin. Her ne zaman mümkün olursa kapıları açmaya çalışıyoruz ki böylece bir sonraki fırsat size kendini gösterebilsin ve yaratım alanına adımınızı atabilin.

Yuva’nın karbon kopyalarını buraya, yerküreye getirdiniz. Şu anda gördüğünüz bütün bu karmaşa yüzünden dişi enerjiyi dengeleyecek fırsatlar kapınıza geldi. Bunu kutlayın. Yaratımın taban enerjisi olan dişi enerjinizle oynayın ve bilin ki yarattığınız dünya sizin. Farklı bir şey yapın.

Sizi bu yollarla selamlamak benim için büyük bir onur. Ben Merlia ve sizlerden birbirinize karşı saygıyla davranmanızı, her fırsatta birbirinizi desteklemenizi ve beraber iyi bir oyun çıkarmanızı istiyorum. Ara sıra gelin ve beni görün.

Espavo,

Grup

 

Espavo kelimesi eski Lemurya’da selamlamadır.

Anlamı: Gücünü üstlendiğin için teşekkür ederim.

 

KALPLERİ BİRLEŞTİRMEK

Yerküreyi Kutlamak

 

Dünya günü her yıl 22 Nisanda kutlanır. Dünya çapında çevre korumaya destek vermek için çeşitli etkinlikler düzenlenir. İlk defa 1970 yılında kutlanan Dünya Günü artık küresel düzeyde yüz doksan üçten fazla ülkeyi içine alacak şekilde Dünya Günü Teşkilatı tarafından düzenleniyor. Pek çok topluluk Dünya Haftasını kutluyor. Bütün bir hafta boyunca dünyanın karşılaştığı çevre sorunlarıyla ilgili aktiviteler yapılıyor.

Değerli yerküreyi koruma yolunda oldukça mesafe kat ettik ama hala ciddi bir fark yaratabilmek için gidecek çok yol var. Kişisel düzeyde olumlu bir ilerleme kaydedebilmek için anahtar bilgi sahibi olmak. Her biriniz üstümüze düşeni yapabiliriz fakat ne kadar çok işbirliği yaparsak o kadar büyük fark yaratırız. Günlük hayatımızdaki küçük değişiklikler çevremiz için büyük etkiler yaratabilir. Aşağıda bazı veriler var:

  • Plastik : 380 milyar ton. Amerikalıların yıllık tüketimi. Çevre koruma ajansına göre bunların üretimi için 12 milyon varil petrol gerekiyor.

Çok kullanımlık çantaları arabanıza koymak ve onları her alışverişe gittiğinizde kullanmak çok kolaydır. Bu market, giyim, parfümeri vb. her türlü alışveriş için uygulanabilir. Hatta bu çantaların yıkanabilir olanları da var ve katlanıp keselerine koyulduklarında el çantanıza sığıyorlar. Ne zaman markette bunlardan kullansam çanta başına 10 sent indirim alıyorum. Bu beni mutlu ediyor fakat daha çok çevrenin korunmasına yardım ettiğim için mutlu oluyorum. Çok fazla olmadı, Steve’le beraber San Diego’da ailemizi ziyaret ediyorduk. Birkaç parça alışveriş için markete gittik. Orada kullandığımız geri dönüştürülebilir kağıt poşetler için ödeme yapmamız gerektiği söylendi. Gelecekte plastik poşetler tamamen kullanımdan kalkacak. İlk önce şaşırdım ama sonra harika bir fikir olduğunu düşündüm. Bu insanları kendi çok kullanımlık çantalarını getirmeleri için teşvik edecektir. Bir sonraki hafta Las Vegas’a döndüğümde haftalık alışverişimi yaparken kasiyere Kalifornia’da olanları anlattım. O da bana Nevada’nın da yakında aynı yola gireceğini söyledi. Kullanılan plastik poşetlerin miktarı inanılmaz. Dünyamıza zarar veren bu atıktan kurtulmamız gerekiyor.

  • 34 milyon ton kağıt israfı.

Bu rakam her sen çöpe atılan kağıt miktarı. Bir belgeyi ya da e-postayı yazdırmadan önce iki kere düşünün ve bütün kağıtları geri dönüştürün. Eğer benim gibiyseniz posta kutunuzda tonlarca katalog vardır. Her ne kadar onlara göz atmayı seviyor olsam da istenmeyenleri iptal etmeye çalışıyorum.

Kağıt tasarrufunun bir başka yolu da e-posta yoluyla fatura almaktır. Bazı mağazaların bunun için kullandığı kağıt miktarı gülünç boyutta. Faturaları internetten ödemek kağıt tasarrufu için mükemmel bir yoldur.

Benim kullandığım eski moda bir yöntem normal posta yoluyla kart göndermektir. Durum ne olursa olsun sevgi dolu bir mesaj göndermek istediğim kişi için bu özel kartları almayı tercih ediyorum. Biliyorum pek çokları e-postayı tercih ediyor ama posta kutusundaki nazik bir gönderinin birinin gününü aydınlatabileceğini hissediyorum. O yüzden bu tek alanda kağıt kullanmayı henüz bırakamadım. Mektup gönderdiğimiz günleri hatırlar mısınız? Ben çok özlüyorum ve evet, Steve’in bana gönderdiği her mektubu saklıyorum. O zamanlar ilişkimizin başındaydık ve birbirimizden uzakta oturuyorduk. Hayır, o benimkileri saklamadı. Bunu ona karşı kullanmamaya çalışacağım.

Steve’le beraber 1960’ları konu alan bir televizyon dizisi seyrediyorduk. Diziden anne, baba ve iki çocuktan oluşan bir aile parkta piknik yapıyordu. Bu bana çocukluk anılarımı hatırlattı. Sonra aile işini bitirdi ve anne üzerinde piknik yaptıkları battaniyeyi silkeledi ve bütün çöpü arkalarında bırakarak mutlu bir şekilde yollarına gittiler. İkimiz de şok olduk. Kaç insan hala sigaralarının izmaritlerini yere atıyor ve doğayı yangın tehlikesine maruz bırakıyor? Süreç yavaş işliyor olabilir ama gelişiyoruz. Bu gezegeni kurtarma bilincimiz sayesinde oldukça yol aldık. Küresel ısınmaya inanmayan birini gördüğümde inanamıyorum. Bu bana hala yaratabileceğimiz fark konusunda eğitilmeye ihtiyaç duyduğumuzu ve bunun uzun bir yol olduğunu hatırlatıyor.

3 – Her bir insan günlük 4 pound (yaklaşık 2 kg) atık üretiyor. Bunların %75’i geri dönüştürülebilir.

Las Vegas’ta çöp kamyonumuz haftada iki defa geliyor. İlk gün sadece çöplerimizi koyuyoruz çünkü atıklarımızın çoğu geri dönüşüm gününe kalıyor. Geri dönüşümün neden sadece ayda iki gün olduğunu anlamıyorum. Komşularımın normal çöplerini de bu günlerde dönüşebilir atıklarla beraber koyduklarını görüyorum. Sıklıkla nasıl olup da mahalledeki herkesten üç kat fazla geri dönüşebilir atık bıraktığımızı merak ederim. Diğerlerinden daha iyi olduğumuzu söylemiyorum. Sadece geri dönüşebilir çöplerin miktarının farkındayım.

Birkaç ay önce standart dönüşebilir çöp toplama sınıfına girmeyen atıkların nereye atılacağını öğrenmem gerekti. Bunlar kullanılmamış boya vb. atıklardı. Çöp şirketini aradım ve onlara bu malzemeyi güvenli bir şekilde nasıl dönüştürebileceğimi sordum. Biraz yol gitmem gerekti ama yasal olmayan yollarla bu zehirli maddelerden kurtulmak yerine bunu yaptığım için kendimi çok iyi hissettim.

Hemen hemen iki yıl önce Steve’le beraber bir Kryon seminerine katılmıştım. Orada hoş bir hanımla tanıştım. Kendisiyle dünya gezegeni hakkında zevkli bir konuşma yaptık. Geçenlerde bize kitabını gönderdi. Konusu ışık bahçeleri yaratmak, doğayla ve birbirimizle bir olmak. Adı Marianne Brettell Vaughn. Kitabın adı Gökkuşağının ötesinde – Bahçıvanlar İçin Işık Bahçeleri Yaratma Rehberi. Başlık onun dünya ana üzerindeki hayatının bilgeliğini yansıtıyor. Bir gün onu Virtual Light programımızda konuk olarak görmeyi umuyoruz. Böylece sizin için de benim için olduğu gibi ilham verici olabilir. Biliyorum ki o da pek çok diğerleri gibi farkındalığımızı değiştirmek için üzerine düşeni yapıyor. Böylece ruhani düzeyde gelişebilir ve kalbimizde çok değerli bir yeri olan bu dünyaya daha derinden bağlanabiliriz.

Yakınlarda keşfettiğim bir başka yazar Julian Lennon. O çocuklara yönelik çalışıyor. Küçük yaşlarda çocuklarımızı gezegenimize nasıl bakacakları konusunda eğitebilirsek hem kendi kuşakları hem de sonradan gelenler yaşadıkları dünyada daha iyi bir hayata sahip olabilirler.

İzci olduğum zamanları hatırlıyorum. Bize doğaya çıktığımız zaman orayı bulduğumuzdan daha temiz bırakmamız öğretildi. Bu öğreti aklımda kaldı. Ne zaman yürüyüşe çıksam umursamazca kenara atılmış çöpleri toplama ihtiyacı hissederim. Bunun gibi ufak adımlar büyük fark yaratabilir.

Julian Lennon çocuklara daha iyi bir dünya “hayal et”menin (burada Jonn Lennon’un imagine şarkısına gönderme yapılmış) ve onu kendileri için inşa etmenin yolunu öğretiyor.

Aynı rock ikonu babası John Lennon gibi, elli dört yaşındaki bu müzisyen, fotoğrafçı, film yapımcısı ve aktivist sanatını çığlığını güçlendirmek için kullanıyor. Hepimiz Dünya gününde ve onu çevreleyen günlerde üstümüze düşeni yapabiliriz. Kişisel olarak da fark yaratabiliriz fakat beraberce dünyayı değiştirebiliriz.

 

Sevgi ve ışıkla,

Barbara.

 

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2017 www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Please credit: http://www.espavo.org.