November 1999

Mikaels Familie
Den Siste Budskapet i det Tyvende Århundre

 

Fra starten på denne informasjonen har Gruppen vært taus om sin opprinnelse. Da jeg først begynte å kanalisere, advarte folk meg om å være sikker på at jeg visste hvem som sendte informasjonen. Jeg ble fortalt at hvis kilden ikke ville identifisere seg, ville det indikere at de var fra den mørke siden. Jeg stilte derfor straks tre spørsmål: “Hvem er dere? Hva er deres navn? Og hvor er dere fra?” 

 

De kom med et umiddelbart svar som var som følger: “Du har stilt tre spørsmål og vi vil gi deg tre svar: Det har ikke du noe med, det har ikke du noe med, det har ikke du noe med.” Så hørte jeg den ømme, kjærlige latteren som jeg siden har lært å elske så mye. Den gangen var jeg stum av forbløffelse og husket ordene jeg hadde fått, jeg informerte disse vesenene at jeg ikke kunne kanalisere dem hvis de ikke ville identifisere seg. Til svar på det, sa de noe jeg aldri vil glemme. De sa: “Vi ærer dine valg” Og med det utsagnet var de borte. Etter to dager hvor jeg hadde et hull der hjertet pleide være, gikk jeg tilbake til dem og ba dem gjenoppta kommunikasjonen. I det øyeblikket jeg spurte, var de der og ventet, og jeg følte meg hel igjen.Jeg nølte fortsatt, men spurte dem hvorfor de ikke ville fortelle meg hvem de var. Svaret var:” “Vi ønsker at du skal skjelne budskapet på grunn av kjærlighetsinnholdet i budskapet i seg selv og ikke på grunn av en merkelapp som er satt på. Dette er forstandighet og det er den første hjelpemiddel fra den nye energien.” Så ga de meg en bruksanvisning for hvordan jeg skulle bruke dette verktøyet. De sa “Hvis det trekker i dine hjertestrenger, så ta det som ditt. Hvis det er noe mindre enn det, så gi slipp på det uten dømming, for det var simpelthen plassert der for en annen.” De fortsatte å forklare at hvis jeg trodde der var “Slemme Gutter”, hva fikk meg til å tro at de ikke ville si de var de”Snille Guttene” Jeg lo og forholdet mellom oss begynte virkelig å vokse.  

 

Unødvendig å si, men jeg var nølende til å stille mange spørsmål om deres opphav, men jeg greide å smette inn et par ting nå og da. De fortalte meg at de aldri hadde inkarnert på Jorden, men taushet var den vanlige responsen når jeg spurte om mer informasjon. Det var egentlig flere måneder senere inn i budskapene at jeg inkluderte en vanlig referanse til “gruppen av vesener rett over skulderen min.” Det var første gangen jeg kalte dem “Gruppen”. Til min overraskelse så likte de det fordi det impliserte ikke mye mystisisme. Likevel, hver gang jeg spurte, så fikk jeg intet svar på deres opphav. 

 

Omtrent et år senere overrasket de meg. Under skrivingen av et av budskapene, snakket Gruppen nesten ut av sammenheng for å si:”Vi vil nå fortelle deg noe du allerede vet. Vi er fra familien til det som du kan kalle Mikael.” Jeg var ikke sikker på hva det betydde, men jeg kan si at i det øyeblikket de sa det, visste jeg at det var sant. 

 

De ga meg videre forklaring om sitt opphav under en direkte kanalisering i Charleston, West Virginia. Her sa de rett ut at de var fra hva vi kjenner som Engleriket. Det var lite ellers om temaet til vi gjorde en direkte kanalisering i De forente nasjoner i Wien, Østerrike. Under denne kanaliseringen nevnte de flere ganger referanser til Mikaels familie. Jeg kan si at fra inne i mitt hode resonerte de ordene dypt inne i meg. Noen dager senere i en annen direktekanalisering i Wien, snakket de om at Mikaels familie har en portal på Jorden på denne fysiske lokalisering. Selv om de ikke sa mye mer, nevnte de mye under den kanaliseringen. Senere det året gjorde jeg en direktekanalisering i Cancun, Mexico. Under denne kanaliseringen nevnte de at dette var en fysisk lokalisering hvor Mikaels familie har en portal i havet.

 

Jeg får mye e-post fra folk da Gruppen snakker til mange folk på forskjellige plan med de samme ordene. Noen av dem blir veldig begeistret fordi de føler at de vet hvem Gruppen er. Jeg har hørt fra folk at de er Sirianske, Pleiadiske, Arcturianere,Grå og noen til som jeg ikke engang kan uttale. Det interessante er at jeg stiller ikke engang det spørsmålet til Gruppen lenger. De snakker til meg fra dypet av mitt eget hjerte og det er nok identifikasjon for meg. Nå ser det ut som de er klare til å fylle ut noen av hullene.
En spesiel anmodning:

 

Vi tilbyr deg den følgende informasjonen og bruk din egen dømmekraft. Føl deg fri til å dele med andre det du finner av verdi. Når du gjør det, ber vi om at tar med opphavsretten på slutten av meditasjonen når du sender deler eller hele. Dette forsikrer vår mulighet til å gjøre denne informasjonen tilgjengelig i bokform til mange som ikke har adgang til Internett. Publikasjoner som er interressert i å ta med denne informasjonen som månedlig spalte oppmuntres til det. Du trenger ikke tillatelse, men vi ber om at du gir oss beskjed om at dere har tenkt til å publisere på Lightworker (858)748 5837 eller Ke****@es****.org. Takk for at du hjelper oss å spre Lyset

 

Vi hilser dere Hjemmefra .

Vår tid med denne spesielle samling av sjeler blir mer verdifull for hvert øyeblikk som går. Deres valg på spillebordet av Fritt Valg er det endelige uttrykket av Skaperen i avgrenset form. De valgene dere har gjort under Spillingen av Spillet har latt retningen skifte mot Enhet nok engang. Deres villighet til å spille Spillet på denne måte bak slørene som holder dere fra å se deres sanne natur, er æret hinsides deres forståelse. Vi elsker dere så høyt for deres villighet til å strekke dere ettter høyere sannheter, selv i de tidere dere tviler på dere selv.

Vit at der er mange øyne i Universet som vokter alle deres valg. Selv i de tider når dere føler deres så veldig alene og fortvilet, er det mange rundt dere som villig deler deres smerte. På den måten tillater det dem å være en del av spillet som skifter virkeligheten til alt-som-er. De rundt dere er fler i antall enn dere kan forstå. Hvis dere bare kunne se de forberedelsene som behøves for å huse et slikt stort antall av vesener, ville dere lett forstå hvor viktig dere virkelig er. Dette er hvorfor vi så ofte opmuntrer dere til å behandle hverandre med respekt for alle dere på Spillebordet er viktige hinsides det det er mulig å forstå.

Den Store Tidstrollmannen har akkurat senket sin finger for å illustrere at det nå er tid for å avsløre mer informasjon om deres sanne natur. Vi ønsker å snakke til dere ved denne samlingen om familien som dere kaller Mikael. Vi er det dere kjenner som representanter for denne store familien. Selv når dere sier ordene ,så gir det gjenklang dypt inne i deres vesen. Detter er familievibrasjonen som dere er svært bundet til.

Vi ser mye forvirring i deres forsøk på å bruke menneskelige trekk til å forklare åndelige saker, så vil vil tilby dere videre forklaring for å hjelpe dere til å huske det som dere allerede vet. Hva dere kaller Mikael er ikke bare en enkelt enhet, men også en samling av energier som former en enkelt vibrasjon.Det er derfor vi beskriver det for dere som en familie. Selv om antallet bølger fram og tilbake hele tiden ,så er familien som dere kaller Mikael den kollektive vibrasjonen av 144 000 sjeler på denne side av sløret. Den enkelte vibrasjone ble formet for å oppnå en enkelt hensikt, og alle ting som blir trukket til den vibrasjoen er forbundet til den hensikten. .

Hvem er Mikael?
Han “som er som Gud” er den enkelte Erkeengel som dere har kjent som Mikael. Den største av krigerene kjempet konstant om retten til å ende all krig. Det siste slaget er nær som menneskeheten tar avgjørelsene om å bruke sine sverd for en høyere hensikt. Det opprinnelige slaget var ett hvor Englene begynte å tro at de var overlegne overfor menneskene de hadde oppsyn med. Dette var en feildirigering av energi og det var Mikael som sto fast i forståelsen at for å være virkelig sterk, var det nødvendig å bli åpen og sårbar. Mikael var den som trakk sverdet for å stå fast i sin egen sannhet og derfor erklærte troskap til Lyset. Dette startet en familievibrasjon da mange fulgte denne ledelsen. Denne indre styrken er fremherskende til og med idag som fler begynner å bære sin egen kraft og stå fast i sin egen sannhet. Dette er den sanne styrken til “Lyskrigeren” dere kjenner som Erkeengelen Mikael. Idag er Mikaels familie i i forgrunnen av deres vibrasjons forandringer som dere går inn i det neste stadiet av utvikling som ånder.

Småstein i Dammen
Ta en liten stein og kast den i en dam. Du vil se sirkler av vibrasjon som går fra sentrum og utover. Hva dere har gjort med denne handlingen er å introdusere vibrasjonen av småstein i bevegelse, til vibrasjonen av vannet. Vibrsjonesirklene som beveger seg utover, er energien av steinen i bevegelse som blir assimilert av dammen. Dette etterligner den Universelle energiflyten som søker ballanse gjennom blanding.

Forstå at den orginale vibrasjonen fra steinen varer ennå selv om den er på bunnen av dammen. Sannheten er at introduksjonen av denne ene steinen for alltid endret den overliggende vibrasjonen i dammen. Se nå effekten på vannet som du kaster flere stener i det som det skal oppta på en gang. Se at mange sirkler i vanner begynner raskt å utvide seg og krysse over hverandre som de blandes innbyrdes i sin søken etter å være del av helheten i dammen. Hver og en går sin individuelle vei som den søker å blandes , men nå ser du at det krysser stien til andre energier på det samme oppdraget. Dette mønstret av sammenflettede sirkler er hvor vi vil begynne å beskrive familien du kjenner som Mikael.

Familiearven
Denne famile er en valgt. Du kan fødes inn i denne familie eller den kan være valgt under Spillet, allikevel ,å forbli og holde energien fra denne familie, er alltid et valg. Medlemmer av denne store familie vil aldri trekke seg fra en konflikt mellom lys og mørke. De har valgt å være på eggen av forandringene i alle områder. Når et steg har blitt gjort for å ta sin plass som en Lysarbeider, forbindes en med sin egen indre kraft. Sjelden er det mulig å snu retningen etter å ha forbundet seg med denne kraften. Alt på Spillebordet er bestemt av fritt valg, og derfor er det mulig å dytte seg selv i en annen retning. Men dette gjøres ikke uten at det koster. Å snu ryggen til sin høyere hensikt er en feilretning av energien og vil raskt tappe deg for energi. Fornektelse av draget i ditt hjerte som du har valgt som din høyeste hensikt, vil ha en negativ effekt på din biologi og ditt høyere selv. Det er bare mulig å forlate familien og derfor familiens hensikt hvis en velger en annene familie og tar opp den retningen i dets sted. Dette er mulig siden de fleste tilhører flere familier på en gang, men det er allikevel sjelden det gjøres. Å trå inn i sitt eget indre arbeid og skape Plan B kontrakter, er arbeidet til denne familien som de flesete av dere vil strebe etter.

Budbringere Hjemmefra
Vi sier dere nok engang at dere er vesener i spesiell tjeneste direkte med Erkeenglene. Disse mellomleddene påvirker på Spillebordet med instrukser direkte Hejmmefra. Disse er de “Englene” dere ser som besøker Spillet, gir rettledning og assistanse. De viser seg for dere bare i former som ditt trossystem vil akseptere. Det er grunnen til at mange ikke ser dem i det hele tatt. Disse er spesielle vesener som jobber fra midtpunktet på guddommelighetsstigen. Dere har kjent dem ved mange merkelapper. De er store vesener og hvir du gjør som for dem, vil de være der når du trenger dem mest.

Hierarkiet Hjemme
Se for deg at det er en stor sirkel i Himmelens sentrum. Se så litt midre sirkler som overlapper den orginale og støtter helheten. Disse er hva du kjenner som andre Erkeengler. De er mange flere enne de dere kjenner gjennom deres skrifter. Se nå mange mindre sirkler som støtter og tilbyr litt annerledes hensikt enn de store faddersirklene.Dette er en enkel måte å forstå Hierarkiet Hjemme. Dette er hvor mange familier støtter hverandre i en felles hensikt. Den største av disse sirklene er Mikaels familie. Dette er familien som holder energien for all hovedhensikt i Himmelen. Hovedhensikten har vi delt med dere mange ganger, men slørets egenskap tillater ikke dere å fullt forstå meneingen. Hensikten med hele engleriket er å ære og støtte den delen av oss som er dere. Dette var basisen i Lucifer eksperimentet, for her ble avansements pendelen trukket veldig langt til en side, noe som lot oss bestemme vår retning og hensikt veldig klart.

Som dammen i bevegelse med energisirklene som blandes i et hele, ber vi dere å se for dere mange sirkler som overlapper hverandre. Englefamilier er likt med det som dere kaller utvidede familier på Spillebordet. En er aldri begrenset til en enkelt familie. Det er veldig vanlig for en sjel å være del av flere familier samtidig. I sirklenes overlappingsområder er en medlem av alle de familiene som er representert. I disse tilfeller vil du finne en naturlig dragning til alle familiehensiktene. Dette har vært forvirrende, da dere på Spillebordet liker å relatere til en hensikt av gangen. Vi sier deg at du vil tilpasse deg de nye måtene lett.

Englehensikt – familieanliggendet
Mange ganger har vi blitt spurt om å beskrive egenskapen til Englefamiliene. Menneskeheten har nå nådd et vibrasjonsnivå høyt nok til å aksepter noen av disse grunnleggende sannheter. Det er mange familier innenfor Engleriket. Det dere kjenner som ,er budbringerne som holder den høyeste vibrasjonen merkbar av mennesker. De har presentert seg selv for dere på måter som dere lett ville forstå. De tar del i deres Spill på deres invitasjon og bærer bare med seg instrukser Hjemmefra. De arbeider veldig tett med deres guider i å hjelpe dere å forbinde dere med deres egne høyere selv. Det dere kjenner som Erkeengler, er egentlig familiebetegnelser. Hver Erkeengel eller familie, har en overordnet vibrasjon som står for en eneste hensikt. Det er ingen tilfeldighet at vi kaller vår menneskepartner ved tittelen Sverdets Vokter.Han har hatt denne rollen i eoner av tid, og spiller igjen denne rollen. Vi sier dere at det ikke er noen tilfeldighet at Erkeengel Mikael alltid portretteres med et sverd. For på deres Spillebord, har sverdet symbolisert sannhet og dyktighet

Energien kjent som Mikael spilte en viktig rolle i begynnelsen av Spillet, da han oppnådde statusen Erkeengel og leder av englene som forble trofaste mot Lyset under Lusifereksperimentet. Hele Mikaels familie har bært tittelen “Lyset Kriger” i en eller annen form som et resultat av de første dager av Spillet. Nå er manusets endetider og de siste dager av Spillet over oss, og nok engang er det valg som skal gjøres. Dette er det som har kalt Mikaels familie så kraftig til handling. Disse er de tidene på Spillebordet som når vi snakker om sannhet og å holde ditt sverd høyt, vil lede menneskene inn i utvikling istedet for utslettelse. Dette er dydene og den høyeste hensikt til Mikaels familie.

Dyktighet er egenskapen som trengtes for å vekke Spilelbordet av Fritt Valg til en høyere sannhet. Det er av denne grunn at Mikaels familie har vært i første rekke i oppvåknings prosesssen. Dere vil finne at mange innenfor denne familen er Mester Healere. Vekkingen av menneskene begynte ved først å vekke Healerene som trengtes for å gjenforene helheten. Det neste nivå av oppvåkningeen vil lettes av de mange healerene som nå vil gå til neste nivå av arbeid i undervisning. Der er også Mester Healere som ikke er innenfor denne familien, men de fleste føler gjenklang med Mikael vibrasjonen. I deres Spill, vil det se ut som dette er et “familieanliggende” så og si . Å lære først å heale seg selv, å holde de høyere vibrasjoner, er å bevege seg inn i sin egen kraft og å holde sin egen sanne kraft mens du er i biologi. Dette er i utvikling med den Andre Bølge av dyktiggjøring nå på planeten. Dette er en utfordrende oppgave for mennesker for dere har spilt uten så lenge. Å holde sin kraft vil føre deg tilbake til sannheten om dine skapende krefter. Det er gjenforeningen med denne kraften som vil påvirke skapelsen av Himmel på Jord.

Å forbinde Sirkler av Lys
Mikael er en krystall klar vibrasjon av slik styrke at mange er tiltrukket av den. Familien kjent som Mikael er energien som binder de mange sirkler av Lys sammen. Dette som med alt, gjelder i Himmelen som på Jorden. Vi har fortalt dere fra begynnelsen av dette budskapet om viktigheten av gjenforeningen av de åndelige familier i deres oppvåkningsprosess. Dette er den ene handling som raskest utvikler din egen vibrasjon som du beveger deg inn i høyere nivåer. Dette er også i utvikling på den andre siden av sløret. De mange sirkler av Lys er i søken etter forbindelse nok engang. Dette er bevegelsen mot felles bevissthet som menneskene nå erfarer. For at sirklene skal forbindes i Himmelen, er det nødvendig for sirklene å forbindes på Spillebordet. Dette er lettere når medlemmer av denne store familie på Spillebordet kommer sammen med den hensikt å bevege seg framover

Lyssentre – – – En Felles Drøm
Et kall har gått ut Hjemmefra for at denne foreningen av disse sirklene av Lys skal begynne på mange plan. Da dere er av denne familen, så er det mange av dere som har hørt dette kallet og plassert deres menneskelige tolkning på det. Dere har drømmene om Lyssentrene som dere også kaller Healing sentre. Drømmen, som den blir tolket,. er å skape lokaliteter hvor alle kan komme sammen og dele læringen, healingen og Lyset. Vi sier dere at denne drømmen er en tolkning av det høyere kallet Hjemmefra om å forene Lyssirklene. Mange har forsøkt å skape Lyssentre bare for å finne ut at de ikke har støtte. Noen av dere har falt i skuffelse i forsøket på å skape hva som de vet er sant i sine hjerter. Der er en ting som mangler i noen av deres mennesketolkniger av denne ideen. Dette er tilbakekallingen av Lyssirklene. Vær så snill å husk at dette i utgangspunktet var et kall for å forbinde Lyssirklene og kalle dem tilbake for å overlappe hverandre. Uansett renheten i hensikten, da dere begynte å bygge disse healingsentrene, hvis gjennomføringen ikke inkluderte å forbindes til andre med samme drøm, var det ikke støttet. Vi ser ofte at dere knytter denne drømmen til en fysisk lokalisering. En fysisk lokalisering begrenser utvidelsen av sirkelen og tjener ofte til at drømmen ikke går i oppfyllelse. Forstå først, at drømmen er å forbinde Lyssirklene vi kjenner som familier med englehensikt. Innarbeidelsen av dette høyere aspektet av det originale kallet vil skape den støtten som trengs. Forstå at selv om det kan ha en fysisk lokalisering, så er ikke lokaliseringe det sanne senter. De av dere som har denne drømmen, har denne Lyssirkel roterende rundt seg. Gjør rom for mange med samme drømmen for å dele ressurser, ideer og informasjon. Gjør rom for de mange originale spirituelle familier å gjenforenes og finne hverandre. La ditt første mål være å skape en Lyssirkel til å hjelpe i foreningsprosessen på Spillebordet., ikke bare for å forbinde andre til Lyset men også for å forene de mange Sirklene med hverandre. Dette vil lette det originale kallet og finne full støtte i gjennomføringen. Dette vil også fullføre syklusen på vår side av sløret. Som Over, Så Under.

Det Er På Tide
Vi har alle ventet tålmodig mens den Store Tidstrollmannen holdt sin finger i luften. Nå er fingeren senket for å signalisere at det er på tide å gjøre sitt høyere arbeid. Vi ber dere om ikke å strekke dere for langt i søkingen etter din høyere hensikt som det meste av tiden ligger direkte for dine føtter. Ikke bekymre deg om du ikke er sikker på hvor din sti er. Se etter krystallene på din vei som leder til ditt høyere uttrykk av ånd i menneskelig form. Dette er krystallene du har plassert her selv i ditt planleggingsstadie. Disse krystallene bærer vibrasjonene Hjemmefra og tjener til å minne deg om den sanne gleden Hjemme. Vit at du har plassert dem vel, og de vil vise seg for deg som du tar det førte steget mot din egen glede. Tør å drømme de høyeste drømmer og gå inn i den drømmen. Nå er tiden.

Mikelas Gave ——Din Mikael Krystall
dette spesielle steget i våre samlinger framover. For nå, bare vit at det er et steg inn i “Overlys”. Dette vil begynne når alle portalene til denne familie er åpne og forbundet. For å forberede dette, ber vi dere bære vibrasjonene til denne familie med dere bevisst hele tiden. Mikaels Gave er en liten krystall som du bærer med deg som holder denne hellige vibrasjonen. Denne krystallen vil komme til deg snart, hvis den ikke er hos deg allerede. Det vil være en gave fra en kjær en eller kanskje fra en lærer. Du kan finne at du alltid har hatt en spesiell krystall i din besittelse, men ikke visste dens betydning. Den kan ramle fra en hylle i butikken når du går forbi. Åpne deg og la den finne deg. Når du forbindes med den, vær så snill å ta et øyeblikk og lagre med hensikt vibrasjonen fra Mikaels familie i denne krystallen med sermoni. Dette er blandingen av ånd i Mikaels vibrasjon med krystall fra Jorden. Dette er begynnelsen på prosessen av fysisk å bringe Himmel til Jorden. Bær denne krystallen stolt da din “Mikael krystall” hjelper deg å ballansere din energi og stå støtt i din egen sannhet. Hvis du erfarer tvil, eller har mistet veien eller bare trenger retningen, ta fram din Mikael krystall og ta imot svaret innenfra ditt eget hjerte. Bær den med deg alltid og bruk den med hensikt som du da bringer Hjemme til din side av sløret. Dette er den fysiske representant for fullførelsen av det krystallinske nettet og et signal for Barna av Krystallvibrasjonen om å begynne sin oppstigningen til Spillebordet.

Den andre halvdel av Oppdraget.
Akseptere og bære din krystall er bare halvparten av oppdraget. Når du har mottattt din krystall, ber vi deg å gi minst tre andre sine Mikael krystaller. Ta din egen Mikael krystall og plasser den i hav vann sammen med krystaller du ønsker å gi til andre. Gjør dette natten over og fjern dem fra saltvannet med sermoni som du nok engang innprenter krystallene med vibrasjonen fra Mikaels familie. Gi disse gavene til de spesielle familiemedlemmene innenfor din egen åndelige familie. Forklar hensikten og bruken av disse gavene fra Himmel og Jord. Lad dem også opp med den samme anvisning om å spre vibrasjonene Hjemmefra ved gaven av Mikaels krystaller til andre. Snart vil en kritisk masse nås etter som antallet av Familiekrystaller båret på Jorden når antallet av Familiekrystaller som bæres her i Himmelen. Som over, så under. Dette starter neste nivå av skapelse av Hjemme på deres side av sløret så som blandingen av Himmel på Jord.

Gruppen av Ni
Vi har referert fra begynnelsen av disse budskapene for å forklare i alle detaljer opphavet til denne Gruppen på ni. Den menneskelige tolkningen av veldig høye idealer er ofte vridd. Det er en forestilt åndelig konkurrering på Spillebordet som ikke eksisterer. Dette menneskelige trekk avleder stort fra verdien du kan oppnå fra informajonen i seg selv. Vi ønsker nå å fortelle dere mer om hvem vi er. Vi er de som plasserer instruksjonene i hendene på bindeledds engelene som går blandt dere. Denne Gruppen er en serie av ni forbundede sirkler i sentret av den største sirkel kjent som Mikael. Vi forteller dere dette ikke fordi vi ønsker å bli plassert på en tenkt stige av viktighet, men heller fordi vi ønsker at dere skal høre våre neste ord klart. Det er vår største ære å være til tjeneste og hjelpe dere å huske deres storhet. Dere vinner Spillet og vi er beæret over å være deres familie. Det er med vår største respekt og kjærlighet at vi ber dere om å behandle hverandre, og dere selv, med respekt og ære, nær hverandre og lek godt sammen.—-Gruppen

Jeg har den vanen at jeg alltid reiser med min hatt. Den dumme hatten er ofte sett på bildene på denne siden og jeg bruker den ofte for å dekke øynene hvis jeg sover på et fly. På toppen av min favoritthatt er en liten medisinpose. Denne posen har små granater inni. Granater er min fødselstein. Fra starten på mine reiser med dette arbeidet, har jeg brukt denne hatten. På hvert nytt sted jeg har reist, tar jeg en Granat og bytter den med en liten stein, som jeg så bærer i posen i hatten. Det har vært en nydelig tradisjon som Gruppen foreslo for flere år siden. Det illustrerer blandingen av vibrsjonene som Gruppen sier er den Universelle energiflyten. Nylig, mens jeg viste denne posen til en veldig spesiell person i Holland, sa Gruppen at jeg skulle gi han en spesiell krystall som jeg hadde i posen. Denne krystallen var veldig klar og kalles Herkimer Diamant.

Dagen etter da jeg leste korrektur på dette budskapet, spiste Barbara lunsj med en kjær venn Morgan. Barbara kom tilbake om ettermiddagen og viste med en presang som Morgan hadde gitt henne til bursdagen. Det var en nydelig krystall i kjede. Barbara ga så meg en gave. Hun sa det var for å erstatte krystallen jeg ga bort i Holland. Hennes gave var en nydelig Herkimer Diamant for å erstatte den jeg ga bort. Da hun ga meg den husekt jeg Gruppens ord fra budskapet jeg akkurat hadde skrevet. “Mikaels Gave er en liten krystall som du bærer med deg som holder denne hellige vibrasjonen. Denne krystallen vil komme til deg snart hvis du ikke har fått den allerede.” I det øyeblikket visste jeg at vi begge hadde fått våre “Mikael krystaller.”

The year 2000 Året 2000 er nå forestående. Dette er en veldig spesielle tid og en tid for å fornye våre intensjoner og fokusere på Plan B. Her er vår Plan B for det nye århundre:”Lyssirkelen kjent som Lightworker vil nå fokusere på å forbinde de mange Lyssentre på en global basis. Vi vil skape rom for denne forbindelsen på nettsidene og også i våre seminarer. Vi vil lage rom for andre å finne hverandre og dele ideer, ressurser og støtte i å bruke Lyset. Tiden er inne.”

Og slik er det—-

Fra hjertet av Mikaels familie, ønsker vi dere alle en veldig gledelig begynnelse på dette nye århundre. Må din vei være godt opplyst og full av kjærlighet. Barbara og jeg ønsker dere den meste magiske høytiden noensinne. Forvent et mirakel. Må alle deres drømmer bli sanne som vi alle bringer denne store familien sammen nok engang.

Velkommen hjem

Steve & Barbara Rother

 

 

~Fyrtårn av Lys Meditasjon~
Slapp av og nyt som du føler kjærligheten fra lyset strømme lett over deg. Tillat det å flyte uhindret over og gjennom deg. Føl den gode varmen som dette Lyset løper gjennom hele ditt vesen. Fokuser på ordene foran deg og som ordene forblir skarpe, svinner andre ting hen forsiktig bort til intet.

Når du åpner “øynene” ser du at du er i ditt eget rom. Du sitter opp, føler en ro komme over deg som sier deg at alt er i orden. Du ser deg rundt i rommet, alt er som det skal være, allikevel så har du denne følesen av at du venter på noe. Du lener deg tilbake i senga, ser opp i taket. Så hører du en svak stemme fra innsiden av skapet ditt. Du er aldeles stille, men kan ikke forstå ordene til stemmen. Du står opp fra senga, du beveger deg meget stille til skapdøren for å lytte nøyere, men akkurat da blir stemmen borte og du hører bare stillhet. Du skal til å åpne døra, men hånda di når ikke dørhåndtaket. Istedet går den rett gjennom selve døra. Du forsøker igjen og tenker du nok har innbilt deg det, men denne gangen også går hånden rett gjennom døren. Nå er du nyskjerrig og begynner å føle deg for inne i skapet. Først føler du stoffet på ditt eget tøy som henger inne i skapet. Hånda di hviler på en skjorte du kjenner igjen med en gang. Du tar tak i kraven på skjorta og prøver å trekke den gjennom døra uten å lykkes. Akkurat da kjenner du en annen hånd røre din og du trekker hånda di tilbake til din side. Din indre veiledning sier deg at dette er noe du trenger å utforske og å stole på at du er trygg. Etter å ha pustet dypt strekker du deg etter dørhåndtaket igjen. Til din overraskelse, så rører hånda di håndtaket, og du åpner døra.

Inne i skapet er alle dine klær akkurat som du forlot dem. Du ser etter den kjent skjorta med kraven som du akkurat rørte og finner den der du trodde den skulle være. “Kanskje innbilte jeg meg deg eller kanskje var jeg i halvsøvne” sier du til deg selv. Du strekker deg etter kraven for å røre den igjen, og møtes med en følelse av en hånd som tar din. Denne gangen er du ikke redd ettersom du omgis av en trygghetsfølelse av selve hånda. Det er et varmt kjærlig nærvær med denne hånden, og du begynner å føle deg mer opptatt av hånda enn redd. Du snur hånda for å returner trykket, da hører du inne i ditt eget hode en stemme som høres veldig mye likt dine egne tanker. Stemmen sier:”Kom med oss, vi har noe til deg.”

Inne i skapet er alle dine klær akkurat som du forlot dem. Du ser etter den kjent skjorta med kraven som du akkurat rørte og finner den der du trodde den skulle være. “Kanskje innbilte jeg meg deg eller kanskje var jeg i halvsøvne” sier du til deg selv. Du strekker deg etter kraven for å røre den igjen, og møtes med en følelse av en hånd som tar din. Denne gangen er du ikke redd ettersom du omgis av en trygghetsfølelse av selve hånda. Det er et varmt kjærlig nærvær med denne hånden, og du begynner å føle deg mer opptatt av hånda enn redd. Du snur hånda for å returner trykket, da hører du inne i ditt eget hode en stemme som høres veldig mye likt dine egne tanker. Stemmen sier:”Kom med oss, vi har noe til deg.”

“Det er tid for gjenforening.” De snakker til og med før spørsmålet formes i ditt eget hode. “Denne gjenforeningen er det siste steg før Overlys.” Når du går gjennom døren, blir du klar over at følelsen av rommet har endret seg. Du åpner øynene sakte, du begynner å se det Store Krystall Rommet som du har blitt ledet til. Glitrende krystaller er overalt. De er langs veggene, taket og gulvet på dette hellige stedet. Du åpner munnen for å spørre hvor du er, men så kommer den ideen inn i ditt hode at du er i Krystall Grotten. Denne grotten ser ut til å fortsette for alltid. Der er rom etter rom hvor alt er krystall. “Dette er det eneste stedet hvor det er mulig å gi deg den gaven som du nå har fortjent. Krystallene gir en beskyttelse fra magnetismen som er ansvarlig for polariteten på Spillebordet. Dette er et sant femte dimensjons sted hvor alt er reflektert gjennom krystaller. Vær nøye med å velge de tankene som er i ditt hode for de vil snart besøke din virkelighet. Her vil du motta din innstilling som vil godkjenne din bevegelse inn i den høyere biologi.”

Du føler deg litt svimmel og stopper for å puste.Når du sitter, begynner du å ta inne den virkelige skjønnheten fra dette storslåtte stedet. Det er som du kan puste inn energien fra krystallene. Din pust blir nå dypere og dypere. Føl eg selv bli trukket fra denne scenene nå som krystallene kaller på deg med en sang du ikke har hørt på lenge. La deg selv flyte med energien og følg sangen i ditt hjerte. Føl tonene til denne merkelige sangen gi gjenklang gjennom hele ditt vesen. Tonene fra denne sangen bringer tilbake minner om tider for lenge siden. Minner flyter nå inn i ditt hode fra da Spillet var nytt. Minner går tilbake til de dagene da Spillet var nytt og din styrke var høy. Du husker til og med den originale manuskriptet fra din første gang i Spillet. Med fornyet energi reiser du deg og fortsetter din reise gjennom rommene i denne grotte. Det er en innsnevring av veggene et stykke foran deg og du nøler et øyeblikk. Du går forbi frykten og går inn i det største rommet i hele grotten. Dette rommet er fylt emd kjente ansikter. Noen av disse ansiktene husker du klart, mens andre bare er fjernt bekjente. Men dess lenger du ser på dem jo mer husker du av din forbindelse med dem. Da de ser deg komme inn i rommet, reiser de alle seg i glede, for du har kommet for å motta gaven. De er klar over at det er et stort ansvar som følger med gaven. Mengden trekker seg tilbake som de lager rom for deg til å nærme deg krystallveggen og motta din gave.

Mengden blir stille og et vesen av utrolig høyde stiger fram til deg og snakker til alle:”Det er vår største ære at du bevisst holder din egen kraft. Denne krystallen symboliserer den kraften og vi gir den til deg med takknemligheten fra alle i Mikaels familie. Bær den stolt og bruk den klokt.” Han går så til side. Der på veggen mellom tusener av krystaller er en som er veldig spesiell. Det er en liten krystall som inneholder din nøyaktige vibrasjon. “Denne krystallen har vært her på veggen og vokst hele tiden du har vokst på Spillebordet. Denne krystallen representerer din energetiske forbindelse fra et himmelsk vesen til Jorden. Dette er begynnelsen av skapelen av din Himmel på Jorden.” Nå gløder krystallen i en dyp blå farge da du strekker deg etter den for å ta den ned fra sin plass på veggen. Som du strekker deg etter krystallen, faller den lett ned i din åpne hånd. I det den faller, observerer du at den skifter gjennom alle regnbuens farger, for å lande i din hånd som en perfekt klar krystall. Dette er nå din krystall og din til å bære og ta vare på. Ikke lenger er andre ansvarlig for din forbindele til Jorden og ditt høyere selv. Nå bærer du den forbindelsen med deg. Fra dette steg framover vil du bære gaven fra din Mikael krystall.

Du forlater grotten, og begynner å se kjente omgivelser som indikerer at du har kommet tilbake. Vibrasjonene Hjemmefra er nå med deg i alt du gjør. Trekk av familievibrasjonen ved simpelthen å holde din Mikael krystall. Hold den vel… og Minnes

Og slik er det- – – – – –

 

Opphavsrettsnotis:
Opphavsrett 1999 Steve Rother. Denne informasjonen kan fritt distribueres i helhet eller deler sε sant det ikke er noe betaling for informasjonen og sε sant denne notisen festes ved. Nεr det brukes en forkortet versjon eller deler av dette materialet, vζr vennlig ε gjψre klart at dette er en forkortet versjon og gjψr leseren klar over at den fullstendige versjonen finnes pε http://www.espavo.org/beacons/. Takk for at du hjelper oss ε spre Lyset

Hvis denne informasjonen gir gjenklang hos deg og du ψnsker ε lese mer fra Steve og Gruppen sε kan du gjψre det pε denne nettadressen: https://www.espavo.org/beacons/ https://www.espavo.org/beacons/
Private erindrings sesjoner med Steve og Gruppen er ogsε tilgjengelige pε https://www.espavo.org/beacons/