Απρίλιος 2016

Εκτός Κύματος
Αφήνοντας την Αντίδραση

 

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας,

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και ήρθα κοντά σας στον χρόνο σας για να σας πω λίγα πράγματα για το τι έρχεται, πού βρίσκεστε και για την ομορφιά που βλέπουμε από αυτή την πλευρά του πέπλου. Βρίσκεστε σε μια πολύ ασυνήθιστη κατάσταση: εξελίσσεστε πιο γρήγορα από όσο μπορούσατε να φανταστείτε. Ναι, καταλαβαίνουμε. Παρακολουθείτε τις ειδήσεις και νομίζετε πως τα πάντα κάνουν βήματα προς τα πίσω αντί προς τα εμπρός. Η γρήγορη κίνηση όμως της ανθρωπότητας είναι που προκαλεί αυτή την παλινδρόμηση, γιατί αυτό είναι – παλινδρόμηση. Αν κοιτάξετε τα προηγούμενα χρόνια της ζωής σας, θα δείτε πως έχετε ξεπεράσει πολλά πράγματα. Η αλήθεια είναι πως πολλοί τομείς αρχίζουν να αλλάζουν. Αυτό είναι υπέροχο γιατί τώρα αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική οπτική. Η εμπρόσθια κίνηση, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι πολύ γρήγορη, έχει προκαλέσει επίσης μια παλινδρόμηση και μια απλή εξισορρόπηση των μοτίβων των κυμάτων. Είναι πολύ συνηθισμένο για τους ανθρώπους να κάνουν συλλογικά τρία βήματα εμπρός και δύο πίσω. Σας λέμε πως τώρα μοιάζουν να γίνονται πέντε βήματα εμπρός κι ένα πίσω, οπότε σας παρακαλούμε να μην απογοητεύεστε με όσα βλέπετε μπροστά σας. Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να αγκυρώσετε νέο φως και να βοηθήσετε τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας να δημιουργήσει ένα νέο επίπεδο συνειδητότητας. Αυτό το επίπεδο θα είναι υψηλότερο από πριν, κάτι που θα σας προετοιμάσει για την επόμενη εξέλιξη της ανθρωπότητας. Αυτή τη στιγμή φέρετε κατά ένα τρίτο περισσότερο φως από ό,τι πριν τις 12 Δεκεμβρίου 2012.

Αγάπη εναντίον Φόβου

Αυτό σημαίνει πως ακόμα και τα κύτταρα του σώματός σας έπρεπε να κάνουν μια σημαντική ρύθμιση για να μπορέσουν να κρατήσουν αυτό το φως έστω και για μια στιγμή. Οπότε μπορείτε να καταλάβετε γιατί μερικές φορές το φυσικό σας σώμα νιώθει σαν να αποστραγγίζεται, επειδή κινείται με την ταχύτητα της αγάπης. Αγαπημένοι μας, συμβαίνουν κάποια υπέροχα πράγματα. Κατ’ αρχάς, ένα νέο πλέγμα έχει δημιουργηθεί και είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό, ακόμα κι αν αποτελείται από λίγες εκατοντάδες ανθρώπους. Έχει απλωθεί αρκετά καλά σε συγκεκριμένα μέρη του κόσμου και αν μη τι άλλο, θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση μερικών κυμάτων και θα επιστρέψει την ανθρωπότητα σε μια πιο ομαλή εξελικτική περίοδο η οποία δεν θα είναι τόσο δύσκολη. Εν τω μεταξύ υπάρχουν διαφορετικές πλευρές σε αυτή την περίπτωση. Η μια πλευρά ελπίζει να προχωρήσει με την αγάπη, ενώ η άλλη προχωράει με τον φόβο. Δεν πρόκειται να σας πούμε πως η μια πλευρά είναι σωστή και η άλλη λάθος γιατί αυτό το αποφασίζει ο καθένας μόνος του. Όμως, μπορούμε να σας πούμε πως αυτά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα. Το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος, είναι ο φόβος. Όταν το καταλάβετε αυτό, αποφασίζετε σε ποια πλευρά θα ενταχθείτε. Παρακαλούμε λοιπόν να καταλάβετε αγαπημένοι μας πως δεν πρόκειται για μάχη. Έχετε πολεμήσει πολλές φορές εναντίον του σκότους. Ναι, πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον του σκότους. Μάχη του φωτός με το σκότος. Να εν-θυμάστε πως αν πολεμήσετε το σκοτάδι με το φως, θα καταλήξετε με αποχρώσεις του γκρι. Αγαπημένοι μας, ποτέ δεν είναι μάχη εναντίον του σκότους. Δεν πρέπει να το φοβάστε αυτό. Όταν φοβάστε οτιδήποτε, πρέπει να το πολεμήσετε οπότε κοιτάξτε τον βασικό φόβο που σας κάνει να σκέφτεστε κάτι τέτοιο ή να σχετίζεστε μαζί του όταν κάποιος το αναφέρει. Έχει περισσότερο να κάνει με την ενσωμάτωσή του παρά με το να το αφήνετε και να εντάσσεστε σε κάποια πλευρά. Αυτή είναι μια τεράστια εξέλιξη για την ανθρωπότητα την οποία δεν έχετε μάθει ακόμα να διακρίνετε και αυτό θα θέλαμε να σας πούμε σήμερα.

Τριάντα Μέρες Συγχώρησης

Είστε όλοι ένα. Είναι πολύ δύσκολο να το λέμε αυτό σε μια εποχή που έχετε αυτές τις πολύ δημοφιλείς εκλογές όπου όλοι κατηγορούν τους άλλους προσπαθώντας να τονίσουν τις δυσκολίες και τις προκλήσεις τους, αντί να συζητούν για το τι θα κάνουν αν εκλεγούν. Μεγάλη πρόκληση είναι η αλήθεια. Αυτό βιώνεται επίσης σε πιο προσωπικό επίπεδο για πολλούς, γιατί νιώθουν χαμένοι. Ίσως να νιώθετε πως η ενέργεια και η δουλειά σας δεν έχουν το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να σας βοηθήσουμε σήμερα, γιατί πρόκειται για μια πολύ απλή τεχνική, η οποία λειτουργεί πολύ καλά ακόμα και με αυτή την ενέργεια. Σας λέμε επίσης πως στις επόμενες τριάντα μέρες θα έχετε ένα παράθυρο ευκαιριών να τη χρησιμοποιήσετε και να έχετε τις δυνάμεις του σύμπαντος μαζί σας. Ονομάζεται συγχώρηση και δεν είναι εύκολη. Τι θα χρειαζόσασταν για να συγχωρήσετε αυτούς που έβαλαν τη βόμβα στις Βρυξέλες; Τι θα χρειαζόσασταν για να βρεθείτε ξαφνικά σε αυτή τη θέση και να κάνετε κάτι που βαθιά μέσα σας νιώθετε πως είναι λάθος; Αυτό είναι που χρειάζεστε για να λύσετε τα πάντα.

Το Παιχνίδι του Φωτός και του Σκότους

Αυτή είναι η εποχή αγαπημένοι μας που εισήλθατε σε ένα πεδίο αρμονίας. Υπάρχει πιθανότατα περισσότερη αρμονία στη Γη αυτή τη στιγμή απ’ όση υπήρχε εδώ και πολύ καιρό. Πώς μπορείτε να εναρμονιστείτε με αυτούς που θα σας έκαναν κακό σε κάθε ευκαιρία; Αυτό είναι που αλλάζει τα πάντα. Όταν το φως καταδιώκει το σκοτάδι ή όταν το σκοτάδι μοιάζει να καταδιώκει το φως, ποιος κερδίζει πραγματικά; Αγαπημένοι μας, δεν υπάρχει ουσιαστικά αντιπαράθεση. Κάθε φορά που το φως λάμπει πάνω στο σκοτάδι, παίρνει τα ηνία και γι’ αυτό σας λέμε πως ουσιαστικά δεν είναι αντίθετα. Αυτή απλά είναι η διττότητα στην οποία ζει η ανθρωπότητα για πολύ καιρό και σας κάνει να έχετε αυτές τις ιδέες και τα συστήματα πεποίθησης στον κόσμο σας. Να εν-θυμάστε αγαπημένοι μας πως δεν ανήκουν εδώ. Αυτού του είδους οι αντιδράσεις είναι που έχουν δώσει σε εξτρεμιστικές ομάδες την ευκαιρία να προκαλούν φόβο στις καρδιές του κόσμου. Αυτό που όμως δεν γνωρίζουν φυσικά είναι πως κανένας δεν μπορεί να ελεγχθεί μέσω του φόβου για μεγάλο διάστημα. Ναι, μπορεί να έχει έναν βαθύ αντίκτυπο σε όλους κάποια στιγμή αλλά για πολύ μικρό διάστημα, επειδή έχετε ένα αυτο-εξισορροπούμενο σύστημα. Γι’ αυτό και φέρετε τόσο πολύ φως το οποίο αν μπορούσε να ισορροπήσει, θα μπορούσατε να βγείτε από το κύμα. Θα είχατε μια μεγαλειώδη ζωή και όλη η ανθρωπότητα θα προχωρούσε μαζί αντί οι λαοί να πολεμούν ο ένας τον άλλον, όπως κάνετε εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Συμπόνια

Πώς μοιάζει κάτι τέτοιο; Αρχίζει με συμπόνια, η οποία μερικές φορές είναι πολύ δύσκολη. Μόνο όταν μάθετε για κάποιον μπορείτε να καταλάβετε πώς νιώθει, ποια είναι τα συστήματα πεποίθησής του και τι είναι αυτό που τον κινητοποιεί. Ρίξτε μια ματιά. Κάντε μια μικρή έρευνα και βρείτε τι θα χρειαζόσασταν για να απελευθερώσετε τον θυμό σας. Θέλετε να πάρετε κάτι ως αντάλλαγμα ή να διορθώσετε κάτι που είναι λάθος; Φυσικά και δεν θέλετε. Επιστρέψετε στο φως που καταδιώκει το σκοτάδι, αφήνοντας την εξέλιξή σας και μπείτε σε ένα πεδίο διττότητας. Κι όμως, έχετε εισέλθει σε ένα πεδίο τριαδικότητας. Εκεί όπου οι σκιές φεύγουν, το σκοτάδι δεν μπορεί να αντέξει το φως. Ποτέ δεν μπορούσε. Υπάρχει ποτέ περίπτωση το σκοτάδι να υπερνικήσει το φως; Όχι αγαπημένοι μας, ούτε στη φυσική σας δεν μπορεί να συμβεί. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να φέρετε λίγο περισσότερο φως, όχι μόνο από τις αντιδράσεις σας με άλλα πράγματα αλλά και με την συγχώρεση.

Οι Άνθρωποι Εξελίσσονται ως Μονάδα

Αν πείτε, “Ωραία, τους συγχωρήσαμε όλους αυτούς. Τους στείλαμε αγάπη για τον λάθος δρόμο που πήραν, τουλάχιστον κατά την οπτική μας. Τους στείλαμε αγάπη ως μέρος της ανθρωπότητας, ώστε να λάβουν κι εκείνοι μέρος στην ανθρώπινη εξέλιξη”. Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές αγαπημένοι μας, η ανθρωπότητα αποτελεί ένα εύρος δόνησης. Αν και ίσως θεωρείτε αυτή τη δόνηση ως την υψηλότερη και αυτή ως την χαμηλότερη, η αλήθεια είναι πως κατά κάποιον τρόπο είναι ίσες. Η ανθρωπότητα εκινείτο πάντα σε όλο το εύρος και όχι μόνο στα υψηλότερα δονητικά επίπεδα. Αυτό όμως δεν λειτουργεί πια. Προηγουμένως έπρεπε να κινούνται μαζί και η εξέλιξη ολόκληρης της ανθρωπότητας περιοριζόταν από τον άνθρωπο με τη χαμηλότερη δόνηση. Πόσο γρήγορα μπορεί να κινηθεί; Όλοι ενδιαφέρεστε να δουλεύετε με τον άνθρωπο με τη χαμηλότερη δόνηση, να ψάχνετε πώς μπορείτε να του ανεβάσετε τη δόνηση και να τον βοηθήσετε να εξελιχθεί κι εκείνος. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να τον συγχωρήσετε, επειδή αυτό λειτουργεί. Αυτό είναι το επόμενο βήμα της ανθρωπότητας που θα σας βγάλει εντελώς από το κύμα. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να θέσετε κάτι σε κίνηση αντί να κατευνάζετε τον θυμό σας. Αυτό συμβαίνει σε πολλά επίπεδα, όχι μόνο στο ατομικό αλλά και στο συλλογικό επίπεδο μιας χώρας. Για την ακρίβεια, πολλούς από εσάς σάς ελέγχουν χωρίς να το γνωρίζετε.

Τι συμβαίνει όταν κάποιος επιτίθεται στη χώρα σας; Ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλουν οι άνθρωποι είναι να μάθουν ποιοι ευθύνονται. Μετά θέλουν να μάθουν γιατί το κάνουν και πώς μπορούν να εκδικηθούν ή να ανταποδώσουν. Αυτό είναι διττότητα, η παλιά ενέργεια. Όπως είπε κάποτε ο Αϊνστάιν, δεν είναι δυνατόν να λύσουμε ένα πρόβλημα με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε, οπότε η λύση είναι μια άλλη οπτική. Βγείτε από την απογοήτευση και τον θυμό ώστε να θέσετε έναν υψηλότερο στόχο να φέρετε περισσότερο φως. Πώς θα αγαπήσετε τους εχθρούς σας; Θα γινόταν ένας χαμός. Περί αυτού πρόκειται όμως, γιατί όταν φύγατε από την Εστία, αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να ήταν δίπλα σας. Μπορεί να κρατιόσασταν χέρι-χέρι όταν ήρθατε στη Γη. Τα πνεύματα το κάνουν συχνά αυτό, οπότε τι θα χρειαζόταν για να το ανακαλύψετε αυτό; Αν μπορείτε να φτάσετε στην κρίσιμη μάζα στη Γη όπου αρκετοί άνθρωποι μπορούν να το κάνουν, αυτό θα αποσυνθέσει όλη την ενέργεια από την οποία δημιουργήθηκε. Ξαφνικά ο οργανισμός τους – αν μπορείτε να τον πείτε έτσι – καταρρέει. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι αρνητικός και πρέπει να θαφτεί, απλά πρόκειται για ανθρώπινα όντα. Αυτές οι ψυχές και τα πνεύματα έχουν επανέλθει και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε θετικό σκοπό αντί να θέσουν ένα κύμα.

Η Κρίσιμη Μάζα των 100.026

Αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία να βγείτε τελείως από το κύμα και να φτάσετε σε μια υψηλότερη θέση ώστε να μπορείτε να φέρετε περισσότερο φως απ’ όσο νομίζατε ότι φέρετε. Φέρετε μερικά υπέροχα πράγματα. Ακόμα και τα κύτταρα και τα μικρόβια στο σώμα σας αλλάζουν καθώς μιλάμε ώστε να επιτρέπουν στους ανθρώπους να φέρουν περισσότερο φως. Όταν θέτετε το φως με αυτό τον τρόπο και αρχίζει να συσσωρεύεται με τους ανθρώπους, μερικές φορές υπάρχει μια αντίδραση. Αυτό είναι που τώρα βιώνετε σε μεγάλη κλίμακα. Μπορείτε να το αλλάξετε αν σταματήσετε να αντιδράτε αλλά αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο. Μην το αφήσετε να ξανασυμβεί γιατί είχατε ήδη πολλούς πολέμους. Αν σας αρέσει το παιχνίδι του πολέμου, παίξατε ήδη πολύ. Παρατήστε το και κάντε ένα βήμα πίσω. Όταν φτάσετε στην κρίσιμη μάζα με αρκετούς ανθρώπους, 100.026 για την ακρίβεια, τότε μπορείτε να αρχίσετε να συγχωρείτε και όλα θα ανοίξουν και θα αλλάξουν. Θα φτάσετε σε ένα επίπεδο σταθερότητας της ανάπτυξης στο οποίο μπορείτε να βρείτε ξανά τον δρόμο σας και να εισέλθετε μαζί σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα, με αρμονία.

Δίνοντας το Δώρο του Μέλλοντος Συγχωρώντας

Αυτό σημαίνει πως όλες οι θρησκείες στον πλανήτη σας θα συμφωνήσουν σε κάτι; Πιθανότατα όχι. Δεν έχουν εξελιχθεί αρκετά, αν δεν το έχετε ήδη καταλάβει. Ο σκοπός τους ήταν να βρουν κανόνες τους οποίους θα ακολουθούσατε και θα κατανοούσατε, ενώ θα προσποιούσασταν ότι είστε ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον. Δεν είστε όμως επειδή φέρετε το φως από την Εστία και όλα σας τα βήματα είναι στην πυκνότητα. Αγαπημένοι μας, μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας το δώρο του μέλλοντος, συγχωρώντας; Η συγχώρεση καθαρίζει το μονοπάτι σας με τη μικρότερη αντίσταση, επειδή επιτρέπει στις ευκαιρίες να εμφανιστούν χωρίς να προσκολλάστε σε αυτές και χωρίς να παίζετε το παιχνίδι του φωτός και του σκότους. Αρχίστε κρατώντας το φως μέσα σας. Εκφράστε το και πείτε την αλήθεια σας σε κάθε ευκαιρία. Ξέρουμε, μερικοί από εσάς δυσκολεύεστε πολύ να πείτε την αλήθεια σας, γιατί δεν νιώθετε πως θα έπρεπε να φέρετε αυτή την αλήθεια κατά καιρούς. Μερικές φορές αναρωτιέστε, “Κάποιοι ξέρουν περισσότερα από εμένα, γιατί λοιπόν να μιλήσω; Γιατί να μην κάθομαι και να ακούω;” Επειδή αγαπημένοι μας, σας έδωσαν ένα μέρος του παζλ το οποίο συμφωνήσατε να φέρετε όταν φύγατε από την Εστία και ήρθατε εδώ. Όλοι αυτοί στους οποίους το υποσχεθήκατε, σας περιμένουν και σας προτρέπουν να κάνετε το επόμενο βήμα. Σας βοηθούν στη διαδρομή σας. Τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε αυτό το βήμα και να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα – κάτι εντελώς δικό σας το οποίο μπορεί να σας πάει στην επόμενη χιλιετία. Είστε έτοιμοι; Έχετε κάνει ήδη απίθανη δουλειά κρατώντας το φως. Ξέρουμε πως πολλοί από εσάς δεν το νιώθετε επειδή κατακρίνετε τον εαυτό σας. Το βλέπουμε και το καταλαβαίνουμε. Όμως, το βλέπουμε και σας λέμε γι’ αυτό από καιρό σε καιρό γιατί ξεκινάει έναν πολύ αρνητικό κύκλο. Είστε δημιουργοί, οπότε κάθε σκέψη στο μυαλό και στην καρδιά σας υλοποιείται μπροστά σας. Όσο περισσότερη ενέργεια καρδιάς βάζετε σε αυτό, τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθεί. Άρα, ποια είναι τα πιο σημαντικά πράγματα που υλοποιούνται στη Γη; Ο φόβος. Ναι κι αυτή είναι ενέργεια καρδιάς. Αν το αντίθετο της αγάπης που έχετε στην καρδιά σας είναι ο φόβος, καταλαβαίνετε πως και ο φόβος πηγάζει από την καρδιά.

Τώρα έχετε μια νέα οπτική. Έχετε ένα νέο τρόπο να βλέπετε τα πράγματα. Να εν-θυμάστε πως τίποτα δεν είναι σωστό ή λάθος αγαπημένοι μας. Έχετε έρθει στη Γη για να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή ώστε να μπορείτε να λάβετε μέρος σε αυτά που συμβαίνουν. Τα καταφέρατε και είστε ήδη εδώ κάνοντας τη διαφορά. Είστε οι υπερήφανοι φορείς του φωτός. Γι’ αυτό σας ονομάζουμε Εργάτες του Φωτός. Βλέπετε πώς λειτουργεί; Είναι υπέροχο.

Μια Επανένωση του Φωτός

Πάρτε μια αναπνοή αγαπημένοι μας και με την αναπνοή αυτή σας δίνουμε αυτοπεποίθηση. Αγκυρώστε τη στην ύπαρξή σας. Αγκυρώστε τη στα κύτταρα και στα μικρόβια του σώματός σας γιατί είναι κομμάτι σας, συχνά προσποιούμενα πως είναι χωριστά από το σύνολο. Είναι η στιγμή για μια επανένωση όλου του φωτός και μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά, φτάνει να μην έχετε δυσαρέσκεια.

Τι θα κάνετε με άλλες συγχωρήσεις; Σχεδόν όλοι οι άνθρωποι στη Γη έχουν θυμό ή απογοήτευση εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση. Δεν επηρεάζεστε εσείς απ’ όλο αυτό. Στις επόμενες τριάντα μέρες βρείτε ανθρώπους, ακόμα και από το παρελθόν σας, τους οποίους μπορείτε να συγχωρήσετε. Απελευθερώστε τους και διορθώστε την ενέργεια μέσα σας επειδή μπροστά σας έχετε μαγεία αγαπημένοι μας. Είστε πιο μεγαλειώδη πλάσματα απ’ όσο φαντάζεστε. Η Εστία αρχίζει να αφυπνίζεται από το όνειρο. Βρίσκεστε εδώ αγγίζοντας ο ένας τον άλλον, αφυπνίζοντας ο ένας τον άλλον, μοιράζοντας το φως και κρατώντας το. Τολμήστε να πείτε την αλήθεια σας. Αν νιώθετε πως δεν σας αξίζει κάτι τέτοιο, καταλάβετε πως υπάρχει τρόπος να πείτε την αλήθεια σας και ακόμα να έχετε χώρο για τις αλήθειες άλλων. Το μεγάλο παζλ από την Εστία αρχίζει να ολοκληρώνεται.

Είναι μια υπέροχη εποχή στη Γη. Ξέρουμε πως βλέπετε δυσκολίες αλλά καταλάβετε πως πολλοί από εσάς έχετε προσωπικές προκλήσεις, προσπαθώντας να επιβιώσετε. Να ξέρετε πως αυτό είναι προσωρινό για όλους και πιστέψτε πως έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για να αλλάξετε τα πάντα μπροστά σας. Αυτό αρχίζει με την εξισορρόπηση του εαυτού σας και με την απελευθέρωση του σκότους στο φως. Πιστέψτε πως μπορείτε εύκολα να φροντίσετε τα πάντα.

Είστε οι μάγοι, όλοι σας. Είστε τα μεγαλειώδη πλάσματα από την Εστία τα οποία προσποιούνται πως είναι ξεχωριστά ώστε να έρθουν εδώ κάτω και να παίξουν αυτό το υπέροχο παιχνίδι. Συγχαρητήρια! Θεωρήστε τις επόμενες τριάντα μέρες ως μια ευκαιρία. Δείτε πόσα πράγματα μπορείτε να απελευθερώσετε και πόσο πιο ελαφριοί μπορείτε να γίνετε, καθώς συγχωρείτε και δίνετε στον εαυτό σας το δώρο του μέλλοντος. Καλωσορίσατε στην Εστία αγαπημένοι μας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, όποιοι κι αν είστε. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!