Μάρτιος 2016

Ένα Κάλεσμα για την Οικογένεια της “Ε”
Εργάτες του Φωτός, Ενωθείτε!

 

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.

Σας χαιρετούμε σήμερα με ένα πολύ ξεχωριστό μήνυμα, γιατί έχετε μαζευτεί πολλές φορές όχι μόνο στη Γη αλλά σε όλο το Σύμπαν. Υπάρχει μια ξεχωριστή ομάδα πνευμάτων που έχουν ταξιδέψει όπου τα είχαν ανάγκη στο σύμπαν ξανά και ξανά. Πολλοί έχετε μαζευτεί στη Γη τώρα, επειδή είσαστε η οικογένεια της “Ε”. Τι σημαίνει “Ε”; Είναι πολύ σημαντικό να έχετε “Ε” στο όνομά σας; Όχι φυσικά. Η δόνηση του “Ε” που χρησιμοποιείτε στις γλώσσες σας είναι αντιπροσωπευτική και σε άλλες περιοχές του σύμπαντος. Το “Ε” σημαίνει “Ενδυνάμωση” ή οποιαδήποτε άλλη μετάφραση η οποία μπορεί να μην είναι ακριβής. Απλά είστε η οικογένεια της “Ε” αγαπημένοι μας.

Ένα Κάλεσμα για την Οικογένεια της “Ε”

Γιατί η οικογένεια της “Ε” είναι τόσο ξεχωριστή και γιατί είναι οικογένεια; Πολύ απλό: έχετε έναν κοινό σκοπό. Η πρόθεσή σας είναι να βρίσκεστε όπου βρίσκεται η οικογένεια, γιατί μόλις πρόσφατα έφτασε στη Γη. Ναι, έχετε ταξιδέψει σε ολόκληρο το σύμπαν αγαπημένοι μας. Βρίσκεστε εδώ ενσωματώνοντας τα χαρίσματά σας αλλά έχετε επίσης βρεθεί σε πολλά άλλα μέρη στο Σύμπαν. Σας καλούν όπου υπάρχει ανάγκη στη Γη. Ποια είναι τα χαρίσματα της οικογένειας της “Ε”; Η δόνηση της οικογένειας της “Ε” φέρνει πολλά με τη μορφή της αγάπης. Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι να αγαπούν τον εαυτό τους, να μπορούν να δουν και να αγκαλιάσουν την δική τους αντανάκλαση με όλη της την τελειότητα και ατέλεια. Αυτό αποτελεί ανθρώπινη κρίση αγαπημένοι μας. Καταλαβαίνετε πως με τον καιρό το περιβάλλον σας – θα το πούμε απλά “κοινωνία” – έχει αναπτύξει συγκεκριμένους κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές. Μερικές φορές αυτές γίνονται νόμοι και εφαρμόζονται σε άλλους. Όταν η ανθρωπότητα ξεφεύγει από τον σκοπό της, συχνά οι κατευθυντήριες γραμμές αρχίζουν να δρουν εναντίον της, ουσιαστικά χαμηλώνοντας τις δονήσεις αντί να τις αυξάνουν. Τότε γίνεται η κλήση στο Σύμπαν για την οικογένεια της “Ε”. Αυτή κλήση αυτή έγινε πριν αρκετό καιρό και να ‘στε, επειδή είστε οι μάγοι της Αρένας του Παιχνιδιού. Είστε κείνοι που μπορούν να έρθουν και να γειώσουν το φως τους λέγοντας ή διδάσκοντας άλλους, να γίνουν θεραπευτές ή απλά να είναι. Μερικοί το σπουδάζουν αυτό.

Για εμάς είναι συναρπαστικό πως πολλοί κάνετε μαθήματα για να μάθετε συγκεκριμένα πράγματα, γιατί εμείς παραδίδουμε τέτοια μαθήματα. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως δεν μαθαίνετε. Εν-θυμάστε ξανά – όλοι σας. Αν μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τον καθρέφτη εμπρός σας για όσο χρόνο χρειάζεται ώστε να δείτε ποιοι είστε πραγματικά, δεν θα αμφιβάλλατε πως αποτελείτε μέρος μιας ευρύτερης εικόνας. Αυτή η εποχή είναι συναρπαστική για τη Γη, καθώς γειώνετε αυτό το φως και φέρνετε όλες τις δονήσεις της ανθρωπότητας σε υψηλότερο επίπεδο.

Νέοι “Ε” Έρχονται

Πρόσφατα σας ζητήσαμε να κάνετε κάτι πολύ δύσκολο και σας είπαμε πως τις επόμενες ενενήντα μέρες θα είχατε μια ευκαιρία. Έχουν σχεδόν περάσει αυτές οι ενενήντα μέρες, κάτι που αποτελεί ευκαιρία να εκφράσετε την ανθρωπιά σας με κάποιον τρόπο. Αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι ξεχωριστό… η ανθρωπιά που μπορείτε να φέρετε ο ένας στον άλλον. Είναι μια ευκαιρία για εσάς να μπορέσετε να δείτε το φως από την Εστία. Αυτό είναι μαγικό, γιατί αυτές είναι οι ενέργειες με τις οποίες δουλεύετε καθημερινά. Και κάθε μέρα αλλάζουν λίγο ώστε να κάνετε κάτι νέο. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως το κάλεσμα για την οικογένεια της “Ε” έγινε πάλι και θα υπάρξει μια εμφάνιση μωρών με νέους “Ε” να έρχονται. Θα είναι μαγικά θαυμάσιο. Να τους φερθείτε καλά. Να τους καλωσορίσετε στη Γη. Μοιραστείτε μαζί τους τις επιτυχίες σας, τις αποτυχίες σας και τις εμπειρίες σας όταν προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι στη Γη, μέσα σε ένα πυκνό φυσικό σώμα. Να ξέρετε πως είστε απίστευτα φωτισμένοι με τρόπους που δεν εν-θυμάστε πάντα αλλά φέρετε την ουσία της οικογένειας της “Ε”. Αν κάποια στιγμή νιώσετε συγκλονισμένοι ή μπερδεμένοι για το ποιο πρέπει να είναι το επόμενο βήμα σας, απλά πάρτε μια αναπνοή και αφήστε την υπόλοιπη οικογένεια να αγγίξει την καρδιά σας.

Ο Σκοπός της Οικογένειας της “Ε”

Πολλοί μελετάτε για αυτό το ταξίδι και μαθαίνετε πράγματα επειδή ξέρετε πως η γνώση είναι δύναμη. Όταν αποκτήσετε γνώση για κάτι, αποκτάτε και δύναμη επάνω του. Είναι όμως η δύναμη αυτό που κυνηγάτε; Αυτό που θα σας ζητήσουμε είναι να πάτε στο επόμενο επίπεδο αυτής της εξίσωσης. Αν η γνώση είναι δύναμη, τότε η σοφία είναι χάρη και αυτό είναι το επόμενο βήμα σας. Βγαίνετε από το παιχνίδι της ανθρωπότητας, μακριά από το παιχνίδι της διττότητας, του σωστού και του λάθους, του πάνω και του κάτω, του μαύρου και του άσπρου. Για εμάς είναι θαυμάσιο να παρακολουθούμε αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη σας, ειδικά στις εκλογές σας στις Η.Π.Α. Βλέποντάς τες, μπορείτε να φανταστείτε πως κι εμείς τις παρακολουθούμε. Είμαστε έκθαμβοι με αυτά που συμβαίνουν αγαπημένοι μας. Έχετε βιώσει μια μικρή πρόκληση στις Η.Π.Α. γιατί έχετε πολώσει τα πάντα σε τέτοιο βαθμό που αρχίζετε να βλέπετε το τέλος του δικομματισμού. Ήδη διαλύεται αυτή τη στιγμή και διαιρείται με νέο τρόπο. Αυτή η αλλαγή οφείλεται στην οικογένεια της “Ε” επειδή όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν, έρχεται η οικογένεια της “Ε” και προσφέρει κάτι νέο. Αυτό είναι πάντοτε σωστό και αποδεκτό; Όχι πάντα. Όμως, εσείς συνεχώς ψάχνετε για το επόμενο βήμα να ενδυναμώσετε τους άλλους και να κινείτε την ενέργεια με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Βρείτε το μονοπάτι με την μικρότερη αντίσταση στη ζωή σας κι έπειτα γυρίστε και προσφέρετέ το στους άλλους. Η οικογένεια της “Ε” μπορεί να αφυπνίσει πολλές καρδιές στη Γη και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε αγαπημένοι μας. Όταν δουλεύετε με άλλα πλάσματα, τα βοηθάτε να εν-θυμηθούν τη δική τους ενδυνάμωση και ικανότητες να βαδίσουν ως συνειδητοί δημιουργοί στη Γη. Τότε είναι που κάνετε τη δουλειά της Μεγάλης Δόνησης της Οικογένειας της “Ε”. Αυτό ήρθατε να κάνετε, να αφυπνίσετε τους άλλους, μια καρδιά κάθε φορά. Δεν πρόκειται ούτε για κούρσα ούτε για διαγωνισμό, απλά είναι ένα γενικό βήμα προς κάθε κατεύθυνση για να προσπαθήσετε να ανοίξετε και να αγγίξετε όσες καρδιές μπορείτε με την εμπειρία σας.

Ένας Συγχρονιστικός Τρόπος Ζωής

Μερικοί από εσάς λέτε: “Δεν είμαι θεραπευτής. Δεν έχω το μαγικό άγγιγμα. Δεν μπορώ να κάνω ό,τι μπορούν άλλοι να κάνουν”. Αυτό είναι σωστό αλλά έχετε χαρίσματα που οι άλλοι δεν έχουν. Βρείτε τα χαρίσματά σας, γειώστε τα κι αρχίστε να τα χρησιμοποιείτε. Καθώς τα εφαρμόζετε πρακτικά με οποιαδήποτε μορφή, κάνετε χώρο και για άλλα. Το κανάλι αρχίζει να ρέει σε μόνιμη βάση και αυτό είναι μαγικό, επειδή τότε όλα έρχονται σε συγχρονισμό. Τα πάντα μοιάζουν να μπαίνουν στη θέση τους με μαγικό τρόπο και εσείς βιώνετε αυτόν τον συγχρονιστικό τρόπο ζωής που ονειρευόσασταν πάντα. Η Οικογένεια της “Ε” μπορεί να σας το φέρει αυτό, αν και είσαστε μόνοι σας. Οι υπόλοιποι αρχίζουν να μαζεύονται στη Γη. Καταλάβετε αγαπημένοι μας πως οι περισσότεροι αρχίσατε να έρχεστε πριν από 20 με 90 χρόνια. Ένα νέο κύμα ενέργειας έρχεται τώρα αλλά δεν θα του δώσουμε κάποιο ιδιαίτερο όνομα προς το παρόν αγαπημένοι μας. Γιατί; Επειδή τα ονόματα μπορεί να σας εμποδίσουν περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Εμπιστευτείτε πως είναι από την Οικογένεια της “Ε”. Βρίσκονται εδώ για να ενδυναμώσουν τους ανθρώπους με νέους τρόπους δίνοντάς τους ελπίδα, φωτίζοντας τα όνειρά τους και θέτοντας τα πράγματα σε κίνηση ώστε να έχετε τη ζωή που θέλετε. Αυτό δεν αφορά μόνο εσάς αλλά και τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας.

Πράγματα που Χρειάζεστε για να Διαδώσετε το Φως από την Εστία

Αγαπημένοι μας, κρατάτε μια μαγική θέση εκεί που βρίσκεστε. Ονομάζετε τους εαυτούς σας Εργάτες του Φωτός και το λατρεύουμε αυτό. Πολλοί είστε κυρίαρχοι του φωτός με πολλούς τρόπους, κάτι που απλά σημαίνει πως έχετε πρόθεση να διαδώσετε συνειδητό φως στη Γη. Τέλεια. Για να το κάνετε αυτό, υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που χρειάζεστε όπως συστήματα υποστήριξης και αυτοπεποίθηση. Θα υπάρχουν πολλά διαθέσιμα πράγματα σε εσάς μόλις θέσετε την ενέργεια σε κίνηση. Θα καλείτε άλλους γιατί υπάρχουν πολλοί από την Οικογένεια της “Ε” που μαζεύονται. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως πριν 20 χρόνια δώσαμε κάτι στον Φύλακα, όταν αρχίσαμε να προσφέρουμε αυτά τα μηνύματα μέσω αυτού. Του είπαμε πως δεν χρειαζόταν να το ονομάσει “κανάλι” ή να δείχνει άλλα όντα έξω από αυτόν. Του εξηγήσαμε πως μπορούσε να φέρει όλη την πληροφόρηση υπό το όνομα που είχε σε όλη του τη ζωή – Στηβ Ρόθερ. Όμως, επέλεξε να ονομαστεί “κανάλι”. Ναι, ίσως το εγώ του είχε μια δυσκολία με αυτό. Ή ίσως ήταν πολύ βαρύ για το εγώ του, όμως τιμάμε την επιλογή του επειδή δεν έχει σημασία πώς το φέρεις, φτάνει να το φέρεις. Μερικοί από εσάς θα γίνετε επαγγελματίες “κανάλια” και άλλοι θα γίνετε επαγγελματίες δάσκαλοι που θα στέκονται μπροστά σε χιλιάδες και θα τους θεραπεύουν με τα λόγια τους, την ενέργειά τους και το φως τους. Κάποιοι απλά θα κρατούν το φως εκεί που βρίσκονται, θα χρησιμοποιούν τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας και θα θρέφουν τα πάντα με τη χάρη τους.

Χάρη

Τι είναι η χάρη; Χάρη είναι ένας συγχρονιστικός τρόπος ζωής όπως είπαμε. Είναι αυτό που συμβαίνει στην ενέργεια. Αν απελευθερώσετε ενέργεια σε οποιαδήποτε μορφή, πάντα βρίσκει το δρόμο με τη μικρότερη αντίσταση. Πάντα. Έχετε τη δυνατότητα να μην το πολυσκεφτείτε και απλά να επιτρέψετε στην ενέργεια να ρέει. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίσαμε αρχικά με τον Φύλακα. Μιλούσε σε αυτό που ονόμαζε Chat Room σε όλους τους ανθρώπους που έμπαιναν με τα μεγαλειώδη και υπέροχα ονόματα που έκαναν channeling. Αυτός εδώ ονομαζόταν έτσι και ο άλλος είχε διαφορετικό όνομα. Έμπαιναν πάρα πολλοί από την άλλη πλευρά του πέπλου κι έπρεπε όχι μόνο να θυμάται τα ονόματά τους αλλά και σε ποιο επίπεδο δόνησης βρίσκονταν, γιατί αυτό αποτελούσε τρόπο αναγνώρισής τους. Η αλήθεια είναι πως πολλοί άνθρωποι απλά αφουγκράζονταν συγκεκριμένα κανάλια τα οποία θεωρούσαν πως είχαν πολύ υψηλές δονήσεις – και αυτό μας αρέσει πάρα πολύ. Παίζετε πολύ όμορφα το παιχνίδι που προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι αλλά και πάλι δεν έχετε ξεχάσει ποιοι είστε πραγματικά. Είστε πνεύματα υψηλότερης φύσης κι έχετε έρθει για να φέρετε το φως σας στη Γη σε μια πολύ κρίσιμη εποχή, μια εποχή όπου μπορείτε να βοηθήσετε να γειωθεί μια αμφιταλαντευόμενη ανθρωπότητα. Σας έχουμε ζητήσει να εξασκήσετε την ανθρωπιά σας. Σας έχουμε ζητήσει επίσης να δείτε τις δικές σας προκαταλήψεις, γιατί όλοι έχουν. Όποιες κι αν είναι οι δικές σας, δεν είναι σωστές ή λάθος. Δεν πρέπει να απελευθερώσετε όλες σας τις προκαταλήψεις, πρέπει όμως να μάθετε για αυτές. Αυτό σας επιτρέπει να εξασκηθείτε στην ανθρωπιά σας και για αυτό ήρθε η Οικογένεια της “Ε”… για να φέρει την ανθρωπιά στην ανθρωπότητα. Έχετε παρατηρήσει πως όλα μοιάζουν να τρελαίνονται τώρα; Όλοι οι οργανισμοί σας ξαφνικά διαλύονται και αναδιοργανώνονται.. Ακόμα και οι ζωές σας προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να γειωθούν και να αγκυρωθούν. Αυτό ουσιαστικά είναι όπως έπρεπε να είναι, επειδή αυτό που έπεται για όλη την ανθρωπότητα είναι μεγαλείο πέρα από κάθε φαντασία. Αγαπημένοι μας, εμπιστευθείτε πως θα έχετε την ικανότητα να το πάτε αυτό σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Στην αρχή του channeling, ο Φύλακας ήθελε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες. Ποιοι είμαστε, από ποια διάσταση ερχόμαστε και ποια ήταν τα διαπιστευτήριά μας, ώστε να νιώσουμε όλοι άνετα περνώντας το μήνυμά μας. Ρώτησε κάποιον άλλον που έκανε ουσιαστικά επαγγελματικό channeling και ο οποίος είπε “αν δεν σου πουν τα ονόματά τους, μην τους κάνεις channeling. Είναι οι κακοί”. Το πίστεψε αυτό για περίπου τρία λεπτά αλλά είχαμε ήδη αγγίξει την καρδιά του και το ήξερε. Τώρα παλεύει με το νου του. “Όλοι μου λένε πως είναι οι κακοί αλλά εγώ ένιωσα την αγάπη τους. Ένιωσα την ενέργειά τους”. Πολύ σύντομα, απελευθέρωσε αυτό που του είπε ο επαγγελματίας, γύρισε σε εμάς και είπε, “Τακ τακ. Είστε ακόμα εκεί;” Κι εμείς είπαμε, “Φυσικά είμαστε ακόμα εδώ! Ποτέ δεν σε αφήσαμε στις τελευταίες σου 12 ζωές. Γιατί πιστεύεις ότι θα σε αφήσουμε τώρα;” Ο Φύλακας είπε, “Αν δεν μου πείτε από ποια διάσταση έρχεστε, πείτε μου γιατί δεν μου το λέτε;”

Διάκριση

“Τώρα έκανες μια ερώτηση και γείωσες φως με νέο τρόπο. Φυσικά αγαπημένε μας, ο λόγος είναι απλά ότι οι άνθρωποι βάζουν δύναμη σε ταμπέλες. Μερικές φορές βάζετε δύναμη στο σύστημα πεποίθησής σας σχετικά με το τι σημαίνουν οι ταμπέλες. Η αλήθεια είναι πως έχετε την ουσία για να το φιλτράρετε μέσα από την καρδιά σας και να πάρετε μόνο τις δονήσεις που σας τρέφουν. Αυτό είναι διάκριση και είναι το πρώτο εργαλείο της Οικογένειας της “Ε”… να βρείτε αυτό που σας τρέφει ώστε να μπορείτε να γυρίσετε και να κάνετε με κάποιον τρόπο τη διαφορά στον πλανήτη”.

Κάποιοι από εσάς θα μιλήσουν σε πλήθη. Άλλοι θα δουλέψετε ένας με έναν. Άλλοι θα γράψετε σε ανθρώπους που δεν έχετε συναντήσει ποτέ αλλά θα ακολουθήσουν τις δονήσεις σας και θα κερδίσουν από αυτό.

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα

Στην αρχή της δουλειάς μας με τον Φύλακα, σε κάποιο σημείο είπε, “Εντάξει, δώστε το μου”. Ακούμπησε τα δάχτυλά του στο πληκτρολόγιο και του είπαμε να γράψει την πρώτη λέξη “Το, Τ-ο” και το έκανε. Μόλις συνέβη αυτό, άλλη μια λέξη εμφανίστηκε, μετά μια άλλη και μια άλλη. Σύντομα έγραφε όσο γρήγορα μπορούσε και τα δάκρυα έτρεχαν. Έκλαψε πολύ γράφοντας τα πρώτα του βιβλία, γιατί αγγίξαμε την καρδιά του με τέτοιον τρόπο που εν-θυμήθηκε την Οικογένεια της “Ε”. Εν-θυμήθηκε λίγο το ποιος ήταν και μερικά πράγματα για τα οποία είχε δεσμευτεί να κάνει πριν έρθει σε αυτό τον πλανήτη αυτή τη φορά. Τότε του δώσαμε κάτι από το οποίο κρατήθηκε από εκείνη τη στιγμή. Γιατί όταν αρχίσαμε να φέρνουμε αυτά τα μηνύματα, πάντοτε τελείωνε με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αν και πάντα λέγαμε “Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί”, προσθέσαμε κάτι άλλο στην αρχή. “Μεγάλες αγκαλιές κι ελαφριά σκουντήματα”. Για αυτό στέλνουμε την Οικογένεια της “Ε”: για μεγάλες αγκαλιές κι ελαφριά σκουντήματα από αυτή την πλευρά του πέπλου, ώστε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και το μονοπάτι που επιλέξατε να ακολουθήσετε.

Αφυπνίζεστε από το όνειρο με εκπληκτικό ρυθμό στη Γη. Καθώς τα μάτια σας ανοίγουν και ο ύπνος αρχίζει να υποχωρεί, θα βρισκόμαστε εκεί χαμογελώντας και καλωσορίζοντάς σας στην Εστία με τους πιο υπέροχους τρόπους που μπορούμε. Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας. Να ξέρετε πως κάθε κομμάτι του είναι εκεί για εσάς. Είστε συνειδητοί δημιουργοί που βαδίζουν στη διαδρομή. Να είστε υπερήφανοι για την κληρονομιά σας και για την Οικογένεια της “Ε”. Και με αυτό σας λέμε, παρακαλούμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε το νέο παιχνίδι της Γης μαζί. Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!