Ноември 2015

Многоизмерен избор
Какво се случва когато взема решение?

2015_11

Поздрави от Домът, скъпи мои.

Ние се присъединяваме към вас, в средата на играта защото от доста време вече, вие сте в прцес на развитие. Играете игра в която се преструвате на човеци и сте със закрити очи. Толкова е магическо. Дори не можете да видите своята завършеност. Това което виждате е единствено несъвършенствата си и ние намираме това за удивително, защото именно те са тези които създават красотата на вашата планета. Приемете ги. Ценете ги. Закриляйте ги. Гордейте се с тях и вижте как ще се промени реалноста ви.

Ние сме тук да ви донесем послание за наближаващите месеци и да ви опишем на какъв етап се намира човечеството в момента. Това са уникални времена в които вие, като човечество осъзнавате, че природата ви е многоизмерна. Винаги сте знаели, че това което виждате и наричате реалност, е всъщност много малка част от това което можете да осъзнаете и да се докоснете. Човечеството се намира на кръстопът, където хората ще започнат да имат достъп до множество измерения едновременно. Нека се върнем и обясним от индивидуална гледна точка, защото така ще бъдем по-добре разбрани.

Ако даден индивид се е вживял в илюзията, че е просто човек, какво ще се случи ако трябва да направи избор. Вие знаете, че свободният избор е основната ви сила.В основата е на разбирането на вашата божествност и изразяването и на планетата Земя. И така вие правите тези прекрасни избори, но какво се случва с останалите възможности? Вие решавате да се придвижите в посока А, но какво се случва с Б, В и Г – другите възможности? Скъпи мои, благодарение на вашата многоизмерност, вие никога не пропускате нищо. Задавали ли сте си въпроса какво би станало, ако години по- рано в дадена ситуация сте направили съвсем друг избор. Може би сте щели да изберете, да се ожените за някой друг, а не за сегашният си партньор или може би бихте направили различен избор по отношение на това дали да имате деца. Такива сериозни решения, променят драстично живота. Невероятно! Това което се случва, скъпи мои, е че тръгвайки по този път вие уважавате този избор, а останалите избори са взети от останалите ви измерения. По този начин вие не пропускате нищо, защото всичко се изживява от цялото. Само малка част се изживява във вашата реалност, защото като цяло всичко е честотна лента от вибрации. Както сами знаете, дори в момента през тялото ви преминават много радио вълни. Ако бяхте способни да улавяте всички радио вълни пресичащи тялото ви, щяхте да сте добър преиемник за много радиостанции. Понеже, тези вълни протичат през тялото ви едновременно, за да уловите нещо трябва да се настроите на конкретна радиостанция. За да го направите се нуждаете от уред, който вие наричате радио, необходим за да настроите конкретна станция. Това е начинът по който реалността е настроена в момента. Когато се събудите сутрин вие знаете името си, къде отивате и ролята която играете, защото сте в реалността на сегашното измерение. Няма ли да бъде интересно, ако бяхте способни от време на време да прескачате до друга реалност, за да проверите как биха се развили нещата ако бяхте направили друг избор. Сега вие имати тази възможност, защото все повече хора осъзнават, че са мултиизмерни по природа. Тази способност, не е продукт на еволюцията, просто вие тепърва започвате да осъзнавате, че винаги сте я притежавали. В момента много хора се учат да навлизат в други измерения на времето и пространството. Някой дори са достигнали нивото на учители и помагат на другите да достигнат многоизмерните лечебни форми, които са много мощни. Сега нека погледнем цялото.

Многоизмерността погледната през очите на Цялото

Покрива ли колективната вибрация на човечеството, каквато я познаваме, пълният брой от вибрационни нива или е само малък сегмент от реалността. Въпреки, че на вас спектъра от вибрационни нива ви изглежда безкраен, ние ви казваме, че това е само малка част от вибрационната реалност. Вие сте включени към ваша собствена радио честота, така че тялото ви да се нагоди и осмисли тази реалност. Това означава ли, че нищо друго не се случва? Напротив, много неща се случват покрай вас. Но вие не можете да ги видите, защото сте настроени към реалност с определена честота. Колективната вибрация на човечеството, по същият начин е настроена на определено измерение. Това означава ли, че съществуват и други? Отговорът е да и най- хубавото е, че сега хората могат сами да избират в кое от тях да живеят. Тези други измерения винаги са съществували, единствената разлика е, че вие вече имате достъп до тях. В момента в който повишите вибрацията си, ще започнете да забелязвате, че всичко е просто илюзия целяща да създаде човешки опит и реалността е много повече. Можете ли да си припомните едно много трагично за човечеството събитие? Събитие което създаде голяма трагедия и донесе ужасна и дълбока мъка на много хора. Вероятно деня в който Хинденбург се разби или деня в който паднаха Кулите Близнаци. Може да си спомните всяко събитие което е оказало голямо влияние на човечеството, независимо къде е станало. Вероятно схващате идеята. Има други измерения в които тези събития са били избегнати и нищо от тези неща не се е случило. Защо? В нашето измерение това се е случило, защото Цялото е избрало да има това изживяване. Вие ставате все по- съзнателни. Всички хора, както и работниците на светлината започват да осъзнават, че са многоизмерни. Вашето съзнание се разширява извън ограничените рамки и много скоро всеки един човек на земята ще бъде способен да използва това съзнателно. Това наистина е събуждане от сън. Вие всички започвате да се пробуждате за игра която вече е започнала и можете да я променяте. Само вие можете да промените вашата собствена реалност, избирайки много внимателно. Можете ли да избирате заради цялото човечество? Не, разбира се! Вие отговаряте само за себе си и сега новото е, че вие решавате каква да бъде вашата реалност.

Избор на ваша собствена реалност

За да изглежда животът на Земята по реалистичен, вибрационната разлика между измеренията и реалността беше много голяма. Съществувахте в тези тела, които ви бяха дадени при раждането и се опитвахте да се нагодите към тях. Вие сами трябваше да откриете как да се развивате и да работите с тези тела. Развихте се по толкова магически начин. Вие възприемате човечеството, според това което виждате по телевизията и новините. Мислите си: ,,Това е реалността‘‘. Скъпи мои, това е само една малка част, а истината е, че има много реалности. И вие избирате в коя от тях да живеете. А какво, ако искате да живеете в такъв свят където е имало само две войни, а в момента цари мир. Можете ли да си спомните период във живота си когато не е имало война? Развитието на човечеството е невероятно. Може да промените реалността около себе си, но какво се случва тогава? Много от вас започват да се чувстват виновни и да се питат „Изоставих ли ги? Те, може би ще преживеят ужасни… ”. Скъпи мои, всичко е в хармония сега, не е ли така? Може там да преживеете нещо негативно, но от тази страна е просто един аспект от вас, който има положително изживяване. Например, може да има нещо което не можете да постигнете, независимо колко много опитвате. Това може да означава, че тук някакъв ваш аспект е майстор в същото това нещо и вие вече разполагате с достатъчно информация. Дошло е време да започнете да събирате информацията от всеки ваш аспект и да станете все по- пълноценни. Можете също да изберете в каква реалност да живеете. Играта вече е започнала и вие сами решавате как да я продължите. За какво мечтаете?

Много от вас сте в режим на оцеляване и сте изоставили мечтите си. Насочвате се само към това което ви е вече познато, дори понякога правите крачки назад във вярванията си. Това не е проблем, вие сте човешки същества все пак. Съвсем нормално е да преживявате всичко това- доброто, лошото, грозното, безличното и точно това е начина по които откривате красотата на планетата Земя докато сте хора, така че продължавайте добрата работа. Колективната вибрация на човечеството има много измерения и вие можете сами да изберете в кое от тях да живеете от този момент нататък. Избирайте внимателно, скъпи мои. Играйте играта. Знайте, че ще откриете пътя на най- малкото съпротивление, както всички енергийни форми. Знайте, че носите много повече светлина, отколкото може да видите докато сте в тела. Ние ви вижаме и знаем кои сте. Ние сме тук да ви напомним за тази прекрасна игра и тези отлични решения които сте взели, за да бъдете тук сега, по средата на играта.

С огромна чест ви приканваме да се уважавате едни други. Грижете се едни за други, при всяка възможност. И играйте добре заедно.

Еспаво

Групата

Думата Еспаво е ранно лемурийско послание, което означава: Благодарим ви, че си върнахте силата.

 

Свързване на сърцето

Барбара Ротър

Благодарности

Ноември е месецът на благодарността. И не говоря само за американският празник, който наближава, а за целият месец.Тогава благодаря за всичко което имам и за всеки човек в живота си. Наближава краят на още една изпълнена със събития година и с надежда, и вълнение за възможностите които можем да създадем, през бързо наближаващата нова година. За сега, вместо да се фокусирам върху бъдещето, предпочитам да си припомня магическата 2015 с благодарност в сърцето.

Най важната част от моя живот е семейството.Чувствам се благословена, че открих любовта на живота си, Стив. Нашата любов става все по- силна с всяка изминала година. Всеки ден благодаря, че имаме нашите синове, снахи и двама внуци. Пращаме любов на нашето семейство, което е винаги в нашите мисли и сърца.

Благодарна съм, че работя с такъв ентусиазъм за Лайтуъркър, заедно с моят партньор от любов и светлина. Преди почти двадесет години, Стив и аз започнахме това пътуване, което ни помогна по нашият духовен път. Духовното семейство на светлинните работнице с което се свързахме, се разпространи по целият свят. Подкрепата и помоща от това семейство, са които помагат на работниците на светлината да израстват.

Следващата седмица е моят рожнен ден. Ще бъда заобиколена с любими хора дошли да го отпразнуваме, както и деня на благодарността. Ще ги посрещтна в нашият прекрасен дом, който сме създали със Стив. Благодарна съм за всичко което имам в живота си. Знам, че ако изпратя предходната година с много благодарност, следващата ще бъде изпълнена с много нови и магически моменти.

С любов и светлина

Барбара

 

Copyright Notice:

Copyright 2000 – 2015 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2015 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org. Thanks for helping to spread the Light!