юни 2015

Времето на любовта
Обмяна на енергия

Поздрави от Домът, скъпи мои.

Този момент, точно сега е уникален в много аспекти, но такъв беше и предишният.Навлязохте в нещо ново и ние ще обясним част от процеса.През следващият месец и нещо, имате уникална възможност. Тя е свързана с енергията, която идва към планетата във нова форма. Ние вече ви казахме, че от известно време развивате нови тела. Буквално вие се учите, как да интегрирате повече от вътрешната си светлина.

Ще се прояви много повече от това което сте на дълбоко ниво като души, отколкото като човешки същества. Започвате да интегрирате повече от енергията, което е била доста объркваща за повечето от вас. Защо? Поради простата причина, че не винаги разбирате как да заземите тази енергия. Незнаете дали го правите правилно или не, но ние сме се отказали от преценката за правилно и грешно в новата енергия. Поемете въздух скъпи мои, и се спрете за момент. Как се чувствате когато го направите?

Трансформиране и увеличаване на енергията

Е, вие сте живяли живота си чрез умът, за много дълго време. Казвали сме ви, че сърцето започва да се издига до нови висоти и да има все по важна роля в живота ви. Винаги е съществувал баланс. Не може да живеете без нито едното от двете макар, че някой от вас усилено се опитват да направят точно това. Истината е, че вие заземявате светлината и носите светлина на тази планета. Вие разбирате, че начина по който ние виждаме всичко е като обмяна на енергия и така ще го наречем днес: обмяна на енергия- вие как обмеяте енергия? Просто е, когато погледнете по-голямата картина на живота на планетата земя. Няма значение дали разбирате от физика или не. Това което има значение е, че виждате енергията в движение. Вие виждате как самата енергия се движи, като само преминава от една форма в друга. Въпреки, че понякога има моменти в които смятате, че сте създавали енергия, това всъщност не етака. Вие просто сте я трансформирали от една форма в друга, защото всяка форма на енергизиране на планетата включва приемане и трансформиране. Сега, намерете тази енергия и я усилете, тогава сте започнали процеса.

Трансформиране на идващата енергия в любов

Има вълна от енергия насочена към сърцето, която идва на планетата. Целта е да се обнови човечеството, за да се постигнете баланс между сърцето и умът.Фокусът е върху трансформиране на енергията на любовта и това е една огромна възможност, особедно през следващите няколко месеца. Имате уникална възможност през този период, да заземявате енергията по нов начин. Ако имате връзка, можете да я пренесете на ново ниво и да създадете нови форми на магия и трансформация. Ако нямате партньор, трябва да направите връзка със самите себе си. Учите се, да позволявате на сърцето да учи умът как да обича, и така привличате хора към себе си които ви помогнат да трансформирате енергия.

Сега на планетата имате много форми на енергия, които използвате непрекъснато. Всички го правите по различен начин, защото именно вие сте съдът на светлината. Въпреки, че това е извън диапазона на видимата светлина за вас, вие ще откриете какво се случва- повече светлина идва към Земята. Това не означава, че Земята получава и усвоява енергията и така става по- просветена. Единствено, ако светлината от Дома е усвоена от сърцата на хората и е трансформирана в любов, може да бъде изживяна на Земята. Това е една огромна трансформация на енергия и може да бъде извършена само от вашата страна на воала.

Сега, вие можете да трансформирате тази енергия по много различни начини.Очевидно, да се влюбите е един от най- добрите. Може също, да предавате тази енергия по различен начин на всички същества около вас, не само на тези с които сте във близки взаимоотношения. Това е перфектното време, през следващите няколко месеца, за всеки от вас да се установи в тази енергия и да установи каква роля ще играе на новата планета Земя. Всяка енергия има насоченост. Това е форма на любов, скъпи мои. Сега имате способността да пристъпите в нещо магическо.Бъдете безстрашни. Пристъпете към експеримента и дръзнете да преобразувате всички форми на енергия и да ги изразите, чрез сърцето си.

Сърцето ви е способно да отдава толкова много любов. Призоваваме през този период да се заземите, като си позволите да се влюбите или намерите друг начин да изразите любовта.

Гласът на сърцето ви

Както вече споменахме отдавна, по време на промяната на човечеството има един ключов елемент, с който можете да работите.Това е, да си позволите гласът ви да бъде чут.Много от вас предпочитат да мълчат. Преструват се, че нямат право на глас, че не могат да изразят и трансформират енергията. Ние знаем по- добре скъпи мои, защото ви виждаме и знаем кои сте. Независимо от това, вие се справяте доста добре. Изразяването чрез гърлената чакра е много трудно, особедно когато човек няма вяра в себе си, но всичко това се променя и ето я интересната част. С тази нова вълна от енергия идваща на планетата през следващите месеци, гласът на сърцето ви ще бъде най- сетне чут. Това е най- важната част, гласът на сърцето ви.

Комуникация между ум и сърце

Кое е това което сърцето ви желае? Можете да го създадете и привлечете в живота си през следващите месеци, много по- лесно отколкото някога е било на тази планета.Сега е възможно, да задържите във ежедневието много повече от светлината идваща от Дома, докато усвоявате и преобразувате енергията на планетата Земя. В това се крие цялата красота, и това е което правите, вие сте преобразуватели на енергия и ние виждаме всички прекрасни начини по- които изпълнявате това. Приемате енергия от домът, съзнателно заземявайки я. Когато сте способни да позволите на сърцето и умът да комуникират, ще можете да я изразите и с думи, направете го. Поемете инициатива, защото енергията на планетата ще ви подкрепи много повече от преди.

Времето на любовта

Не е лесно, скъпи мои, защото всеки от вас играе важна роля и носи частица от новата енергия която идва. Но да се доверите и да я споделите с другите е най- трудната част. Разбира се, вие живеете в дуалност където се счита, че един е прав, а друг греши. Сега откривате, че има много по- широк спектър от възможности и начини да изразите любовта. Къде можете да насочите тази любов? Може да го направите по- много начини, насочвайки я към връзката си с партньора, към кучето си или златната си рибка. Може да бъде насочена към любимото ви хоби, спорт или нещата които обичате да правите. Сега сте способни да повдигнете любовта до напълно нови нива във всяка една област от живота си, не само в една. Ако искате да работите върху връзката си, да промените края или да започнете нова връзка, следващите няколко месеца са перфектното време да го направите. Ще забележите, колко лесно нещата се подреждат във ваша полза, независимо че може и да не сте обмислили все още необходимите стъпки които трябва да предприемете.

Има прекрасни възможности, скъпи мои. Вие се изпълвате със светлина, през този период на новата енергия. Понеже действа на колективно ниво, в зависимост от това на какво еволюционно ниво е колективната вибрация на човечеството, ефектът ще бъде различен. Може да се каже, че през следващите месеци сте във времето на любовта. Това ще ви помогне да си спомните кои сте, и връзката ви с Дома. Ще разберете, какво е да сте си Вкъщи. Когато мислите за някого или нещо, ще имате директна връзка. Същото се отнася и за Земята,няма нужда да ходите някъде, енергията просто е там. Призовете я. Помолете за помощ и позволете по- близка връзка с водачите си, по време на тази вълна от любов идваща на планетата. През това време на любов, вие може да се влюбите в духът, много повече от преди. Можете ли да почувствате трансформирането на енергията? Прекрасно е да ви наблюдаваме. Това е начин да докоснем сърцата ви, докато сте все още на Земята и общувате помежду си. Когато ясно усетите тази любов, намерете начин да я предадаете нататък. Много просто, Вие преобразувате енергия. Когато успяваме да ви докоснем с висша любов от Домът, вие трансформирате тази енергия и я заземявате под друга форма на Земята. Все повече ще го усещате за напред. С времето ще ви става все по- ясно как тази енергия действа, прнцип напомнящ много на вашата физика, на планетата Земя. На прекрасен етап от еволюцията сте, скъпи мои. Изключително се гордеем с вас. Ние разбираме, че много от вас се чувстват изгубени и несигурни от време на време, защото всичко сега е по- различно от преди. Но ние ви казваме, че възможностите които имате сега, са много повече отколкото сте си представяли. Сега е моментът да започнете да се фокусирате, върху това което ви диктува сърцето.

Ние, скъпи мои, имаме възможността да бъдем свидетели на това което предстои. Ние наблюдаваме не само развитието на планетата Земя, но и вашето собствено. Ние ще ви помогнем, както да се свържете със планетата Земя, така и да усетите промените през които тя преминава.Новите структури, които ще съзвадете на планетата,ще помогнат на изпълнените със сила личности, които се събуждат от общият сън на масите. Сега е моментът. Наслаждавайте се на следващите няколко месеца, скъпи мои, чувствайки енергийната вълна идваща на планетата. Нека тази енергия се влее в сърцата ви, през този период на любов.

За нас е голяма чест да ви изпратим това послание.Призоваваме ви, във всеки един момент да се отнасяте с уважение един към друг. Грижете се един за друг при всяка възможност. Запомнете, че това е просто игра и я играйте с удоволствие заедно.

Еспаво.

Групата

 

Думата Еспаво е ранно лемурийско послание, което означава: Благодарим ви, че си върнахте силата.

 

Свързване на сърцето

Барбара Ротър

Голямото семейство

Намирам за изумително, как семейството се разраства и си взаимодейства по различни начини. Изумена съм от родословието. Как нашите предци от миналото са ни повлияли. Имаме родители, които са довели роднините си, които се свързват с нас. Имаме братя и сестри които се женят и си имат свои деца. Сега имаме братовчеди и роднини по брачна линия от двете страни на семейството. Цикалът продължава по прекрасен начин. Едно огромно семейство може да донесе много дарове, за нашето израстване. Може също да ни даде и безусловна любов. То може да бъде едно отражение на това, как искаме да бъдем видяни от другите и най- важното, как ние виждаме себе си и доколко се ценим.

Стивън и аз скоро се завърнахме от едно духовно семейно събиране . Бяхме говорители на едно събитие заедно с Крион, състоящо се в Седона, Аризона. Лии Карол с помощта на целият си екип създаде нещо магическо. Тези първи два дена с Крион, създадоха магическа атмосферата която продължи и през останалият период. Следващите три дни, дванайсет канализиращи от всички сфери на живота се събраха като един. Всеки от тях доведе своето семейство и те се обединиха. Много пъти се случва, един човек да се идентифицира с даден учител повече отколкото с друг. Има и хора които чувстват връзка с много учители. Това позволява на всеки да цени другият и цялото семейство заедно.

Всеки презентатор имаше час да се предснави, включително и канализирането. Понякога в края на събитието,всички канализираха заедно. Това показа, че има много учители които представят истината. Всеки по негов уникален начин, но с уважение и признание към заслугите на другия.

Нашето време, прекарано със Стив на сцената, беше такова прекрасно преживяване и за двама ни. Публика от повече от петхиляди души, ни накара да се почувстваме толкова приветствани.Усещаше се, наелектризиращата енергия на толкова много работници на светлината, събрани на едно място. Почувствах истинска връзка със всеки един от тях. Имах възможност да благодаря на всички за техните позитивни, топли и лековити мисли, които бяха изпратени към мен, когато бях болна и когато Стив и аз не можахме да присъстваме на срещата с Крион през 2012. Толкова се гордея със Стив, че споделя толкова мъдра и в същото време добросърдечна информация чрез групата и чрез собствената си мъдрост. След канализирането, когато го целунах по главата, казах „ Групата нарича Стив Пазителя, а аз съм пазителя на Пазителя”. Да работим за светлината е прекрасно, любящо пътуване.

Стив и аз очаквахме с нетърпение това събиране. Ние сме изключително щастливи, че Мег Адамсон- Гор и Грег Гор се присъединиха към нас в разпространяването на информацията за Лайтуъркър и Пътища за възвръщане на силата. Знаехме, че ще се видим отново с много хора, които са ни скъпи, на които се възхищаваме и обичаме като семейство,които също са и много добри приятели. Всеки от нас е толкова зает с неговият собствен свят, че дълго време минав преди да се видим.

Една от тези специални души е Рона Херман. Тя е една безсмъртна богиня, която канализира Архангел Михаил. Мога откровенно да призная, че тя винаги е била вдъхновение за мен и скъпа сестра. Минали са почти 20 години от началото на нашата работа. Рона винаги е вярвала във нас и е подкрепяла работата ни. Най- прекрастните ми спомени са от времето когато сме присъствали заеднона тези събития. Когато за пръв път я срещнахме, тя ни каза, че ще намали темпото и ние трябва да поемем щафетата. Любящо, като майка, тя ме подтикна да взема силата в свои ръце и да участвам повече във Лайтъркър. Тя продължава да бъде човек, който Стив и аз високо ценим.

Разбира се беше прекрасно да се срещнем отново с Лий Карол и всички други светлинни работници, които създадоха това незабравимо събитие. Моето сърце се изпълни с любов, благодарение на срещата ни с това Голямо семейство. Беше момент на връзка между сърцата и благодарност, че семейството се разраства.

С любов и светлина

Барбара

 

Copyright Notice:

Copyright 2000 – 2015 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2015 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org. Thanks for helping to spread the Light!