Ιούνιος 2015

Η Ώρα της Αγάπης
Ανταλλαγή ενέργειας


Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.

Αυτή η στιγμή από πολλές απόψεις είναι μοναδική αλλά το ίδιο ήταν και η προηγούμενη. Εισήλθατε σε κάτι νέο και θα σας εξηγήσουμε τη διαδικασία. Τον επόμενο μήνα θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία. Έχει να κάνει με την ενέργεια που έρχεται στον πλανήτη με νέες μορφές. Σας λέμε εδώ και αρκετό καιρό πως αναπτύσσετε νέα σώματα. Στην κυριολεξία μαθαίνετε να φέρετε περισσότερο από το εσωτερικό σας φως. Γνωρίζετε πραγματικά σε ένα βαθύτερο επίπεδο ποιοι είστε ως πνεύματα, όχι μόνο ως άνθρωποι. Αρχίζετε να φέρετε περισσότερο φως, κάτι που μπερδεύει τους περισσότερους. Γιατί; Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν κατανοείτε πάντα πώς αγκυρώνεται η ενέργεια. Δεν ξέρετε αν το κάνετε σωστά ή λάθος αλλά κι εμείς δεν έχουμε πια την ανάγκη για σωστό και λάθος στη νέα ενέργεια. Πάρτε μια εισπνοή αγαπημένοι μας και τακτοποιηθείτε για λίγο. Πώς νιώθετε όταν το κάνετε αυτό;

Μετατρέψτε και Ενισχύστε την Ενέργεια

Ζείτε τη ζωή σας με το μυαλό σας για πολύ μεγάλο διάστημα. Σας είπαμε πως η καρδιά αρχίζει να αιωρείται σε νέα ύψη και σπουδαιότητα στη ζωή σας. Πάντα υπήρχε μια ισορροπία. Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς το ένα ή το άλλο, αν και μερικοί προσπαθείτε σκληρά να κάνετε ακριβώς αυτό. Η αλήθεια είναι πως γειώνετε το φως. Φέρνετε φως στον πλανήτη. Καταλαβαίνετε πως εμείς το βλέπουμε σαν μια ανταλλαγή ενέργειας κι έτσι θα το ονομάσουμε σήμερα: ανταλλαγή ενέργειας – πώς ανταλλάσσετε ενέργεια; Είναι απλό αν δείτε την ευρύτερη εικόνα της ζωής στη Γη. Είτε κατανοείτε τη φυσική είτε όχι, δεν έχει σημασία. Αυτό που κάνει τη διαφορά είναι πως βλέπετε την ενέργεια σε κίνηση. Καταλαβαίνετε πώς κινείται η ενέργεια γιατί αλλάζει από μια μορφή σε μια άλλη. Αν και υπάρχουν φορές που νομίζετε πως έχετε δημιουργήσει ενέργεια, κάτι που δεν αληθεύει. Στην πραγματικότητα μετατρέπετε την ενέργεια σε άλλη μορφή, γιατί η ενέργεια στη Γη έχει να κάνει με τη μεταφορά και τη μετατροπή. Βρείτε αυτή την ενέργεια και ενισχύστε τη αν θέλετε να κάνετε κάτι. Αυτό είναι δυνατόν μέσα στον επόμενο μήνα, κάτι που αποτελεί μοναδική ευκαιρία.

Μετατρέψτε την Εισερχόμενη Ενέργεια σε Αγάπη

Ένα κύμα ενέργειας σχετικό με την καρδιά ήρθε στον πλανήτη. Πρόκειται να επανεκκινήσει την ανθρωπότητα ώστε να επιτύχετε μια νέα ισορροπία μεταξύ της καρδιάς και του μυαλού. Υπάρχει επίσης μια έμφαση στη μετατροπή της ενέργειας της αγάπης, κάτι που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες δυνατότητες, ειδικά τους επόμενους μήνες. Θα έχετε μοναδικές ευκαιρίες σε αυτό το διάστημα να γειώσετε την αγάπη με νέο τρόπο. Αν βρίσκεστε σε μια σχέση, αυτό σας επιτρέπει να την πάτε σε νέο επίπεδο και να δημιουργήσετε νέες μορφές μαγείας και μεταμορφώσεις της ίδιας αγάπης. Αν δεν βρίσκεστε σε κάποια σχέση, η πρώτη σας σύνδεση είναι με τον εαυτό σας. Μαθαίνετε να αφήνετε την καρδιά σας να μάθει το μυαλό σας πώς να αγαπάει και μετά θα έλξετε ανθρώπους ώστε να μπορέσετε να μετατρέψετε αυτή τη μορφή ενέργειας.

Χρησιμοποιείτε πολλές μορφές ενέργειας στη Γη και τις χρησιμοποιείτε συνεχώς. Δουλεύετε μαζί τους με διάφορους τρόπους γιατί είστε οχήματα φωτός. Αν και βρίσκεται έξω από το φάσμα του ορατού φωτός, θα ανακαλύψετε πως αυτό συμβαίνει – στη Γη έρχεται περισσότερο φως. Αυτό σημαίνει πως η Γη αγκυρώνει και λαμβάνει την ενέργεια κι έτσι γίνεται πιο λαμπερή; Μόνο αν το φως από την Εστία αγκυρώνεται στις καρδιές της ανθρωπότητας και μεταμορφώνεται σε αγάπη μπορεί να βιωθεί στη Γη. Αυτή είναι η σημαντικότερη μετατροπή ενέργειας και μπορεί να λάβει χώρα μόνο από τη δική σας πλευρά του πέπλου.

Μπορείτε να μετατρέψετε αυτή τη ενέργεια με διάφορους τρόπους. Ένας από τους σημαντικότερους είναι να ερωτευτείτε φυσικά. Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε αυτή την ενέργεια σε διάφορες μορφές αγάπης για όλα τα πλάσματα γύρω σας, όχι μόνο για αυτά με τα οποία έχετε στενή σχέση. Οι επόμενοι μήνες θα είναι τέλειοι για να αποκαταστήσετε τη γείωσή σας με αυτή την ενέργεια και να αποκαταστήσετε τον ρόλο σας στο νέο παιχνίδι στη νέα Γη. Η ενέργεια κάπου πηγαίνει κι αυτή είναι αγαπημένοι μας μια μορφή αγάπης. Έχετε τη δυνατότητα να εισέλθετε σε κάτι μαγικό. Να το κάνετε άφοβα. Προχωρήστε στο πείραμά σας και τολμήστε να μετατρέψετε όλες τις μορφές ενέργειας, βγάζοντάς τες από την καρδιά σας. Η καρδιά σας είναι ικανή για πάρα πολλή αγάπη. Σας προσκαλούμε αυτό το διάστημα να επανα-γειώσετε την εμπειρία σας στη Γη ερωτευόμενοι και βρίσκοντας νέους τρόπους να εκφράσετε αυτή την αγάπη.

Η Φωνή της Καρδιάς σας

Όπως έχουμε πει εδώ και πολύ καιρό, καθώς η ανθρωπότητα αλλάζει υπάρχει ένα στοιχείο κλειδί με το οποίο μπορείτε να δουλέψετε και αυτό είναι να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί. Πολλοί έχετε έρθει προσποιούμενοι πως είστε σιωπηλοί. Προσποιείστε πως δεν έχετε φωνή, πως δεν φέρνετε ενέργεια και πως δεν μπορείτε να τη μεταφράσετε. Εμείς γνωρίζουμε καλύτερα αγαπημένοι μας γιατί σας βλέπουμε και καταλαβαίνουμε ποιοι είστε. Όμως, δουλεύετε με αυτό πάρα πολύ καλά. Είναι δύσκολο να μιλάτε μέσα από το τσάκρα του λαιμού όταν οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους αλλά τώρα αυτό αλλάζει κι εδώ είναι το ενδιαφέρον. Σε αυτό το νέο κύμα ενέργειας που έρχεται στη Γη τους επόμενους μήνες, η φωνή της καρδιάς σας μπορεί επί τέλους να ακουστεί. Αυτό είναι το πιο σημαντικό – η φωνή της καρδιάς σας.

Επικοινωνία μεταξύ του Μυαλού και της Καρδιάς

Τι επιθυμεί η καρδιά σας; Μπορείτε να το δημιουργήσετε και να το έλξετε στη ζωή σας τους επόμενους μήνες, περισσότερο από ποτέ στη Γη. Τώρα είναι δυνατόν να κρατάτε περισσότερο από το φως σας από την Εστία στην καθημερινότητά σας, ενώ μετατρέπετε και αλλάζετε την ενέργεια στη Γη. Αυτή είναι η ομορφιά και αυτό κάνετε – είστε μετατροπείς ενέργειας και σας βλέπουμε να εργάζεστε με τους πιο όμορφους τρόπους. Πάρτε την ενέργεια από την Εστία και φέρτε τη συνειδητά. Όταν θα μπορείτε να αφήσετε την καρδιά και το μυαλό σας να επικοινωνήσουν ώστε να βάλετε λέξεις σε αυτό, να το κάνετε. Αναλάβετε δράση, γιατί η ενέργεια στη Γη θα υποστηρίξει αυτές τις κινήσεις περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε.

Η Ώρα της Αγάπης

Αυτό ήταν δύσκολο αγαπημένοι μας, γιατί όλοι ήρθατε με έναν κρίσιμο ρόλο, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της νέας ενέργειας που χτίζετε. Όμως, το να τον εμπιστευτείτε και να τον μοιραστείτε με άλλους ανθρώπους είναι συχνά το δυσκολότερο πράγμα. Φυσικά ζείτε σε ένα πεδίο διττότητας όπου πιστεύετε πως κάποιος είναι σωστός και κάποιος λάθος. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν πολλές δυνατότητες μέσα σε αυτό και σε αυτό το διάστημα θα έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να εκφράσετε την αγάπη με νέους τρόπους. Σε τι θα μπορούσε αυτό να εστιαστεί; Μπορεί να εστιαστεί στα πάντα, όπως σε μια σχέση ένας με έναν, στην αγάπη που νιώθετε για τον σκύλο σας ή το χρυσόψαρό σας. Μπορεί να εστιαστεί στην αγάπη για τα χόμπι σας, για τα αθλήματα και για όσα σας αρέσει να κάνετε. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να πάτε την αγάπη σας σε νέα επίπεδα σε όλους αυτούς τους τομείς, όχι μόνο σε έναν. Αν θέλετε να δουλέψετε με μια σχέση, να αλλάξετε, να τελειώσετε ή να ξεκινήσετε μια νέα, οι επόμενοι μήνες είναι τέλειοι για να το κάνετε. Θα σας φανεί πολύ πιο εύκολο καθώς τα πράγματα θα μπαίνουν σε μια σειρά για να το κάνετε, ακόμα κι αν δεν έχετε αποφασίσει ποια βήματα να ακολουθήσετε.

Αυτές αγαπημένοι μας είναι θαυμάσιες ευκαιρίες. Αυτό το διάστημα γεμίζετε με φως, καθώς η ενέργεια έρχεται. Ανάλογα με το πού βρίσκεται εξελικτικά η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας, θα σας επηρεάσει λίγο διαφορετικά γιατί λειτουργεί σαν ολότητα. Μπορείτε να πείτε πως τους επόμενους μήνες θα αγαπάτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε το ποιοι είστε στ’ αλήθεια και ποιες είναι οι συνδέσεις σας στην Εστία. Καταλαβαίνετε πως έτσι είναι στην Εστία. Όταν σκέφτεστε κάποιον ή κάτι, μεταφέρεστε εκεί ακαριαία. Το ίδιο συμβαίνει και στη Γη, αλλά χωρίς να κινείστε. Η ενέργεια είναι εκεί. Καλέστε την. Ζητήστε βοήθεια και φέρτε τους οδηγούς σας πιο κοντά σας αυτό το διάστημα κατά το οποίο έρχεται το κύμα αγάπης στη Γη. Αυτό το διάστημα της αγάπης, μπορείτε να ερωτευτείτε και το πνεύμα περισσότερο από ποτέ. Νιώθετε την ενέργεια να κινείται μέσα σας; Είναι όμορφο να το παρακολουθούμε. Αυτός είναι ένας τρόπος να αγγίξουμε την καρδιά σας ενώ βρίσκεστε στη Γη κι επικοινωνείτε με τους άλλους. Όταν νιώθετε αυτή την καθαρότητα, σκεφτείτε πώς θα την μεταδώσετε. Πολύ απλά, μετατρέπετε ενέργεια. Όταν σας αγγίζουμε με τη μεγαλύτερη αγάπη από την Εστία, μπορείτε να την μετατρέψετε και να τη φέρετε στη Γη με άλλη μορφή αγάπης. Θα βρείτε περισσότερα καθώς θα προχωράτε. Θα έχετε επίσης μια βαθύτερη κατανόηση του πώς λειτουργεί, κάτι που μοιάζε με τη φυσική σας στη Γη. Βρίσκεστε σε μια θαυμάσια εποχή εξέλιξης αγαπημένοι μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που κάνετε. Καταλαβαίνουμε και γιατί πολλοί νιώθετε χαμένοι και ανασφαλείς, επειδή τα πράγματα είναι διαφορετικά απ’ ό,τι ήταν πριν. Σας λέμε όμως πως οι ευκαιρίες είναι μεγαλύτερες απ’ όσο φαντάζεστε. Τώρα είναι η ώρα να βάλετε σε μια σειρά τις δυνατότητες μέσα στην καρδιά σας.

Το επόμενο διάστημα αγαπημένοι μας, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε. Παρακολουθούμε όχι μόνο εσάς να εξελίσσετε τη Γη αλλά και τους εαυτούς σας. Θα σας βοηθήσουμε να δουλέψετε με πολλά πράγματα, όπως τη σύνδεσή σας με την ίδια τη Γη και με πολλές από τις αλλαγές που περνάει. Θα δημιουργήσετε δομές για να υποστηρίξετε τους ενδυναμωμένους ανθρώπους καθώς αφυπνίζεστε από το όνειρο μαζικά. Ήρθε η ώρα. Απολαύστε τους επόμενους μήνες αγαπημένοι μας καθώς νιώθετε αυτό το κύμα ενέργειας να εισέρχεται στον πλανήτη σας. Επιτρέψτε του να εμποτίσει την καρδιά σας αυτή την εποχή της αγάπης.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας απευθυνόμαστε με αυτό τον τρόπο. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό κάθε στιγμή. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να εν-θυμάστε πως είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo.

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!