Ocak 2015

SİHRİ HATIRLAMAK
BÜYÜCÜYÜ UYANDIRMAK

Yuvadan Selamlar Sevgili Varlıklar,

Kusurlar Gezegeni

Bu tam olarak doğru değil ama çok yakın. Bugün hepiniz için coşkuyla dolu. Size bu gezegendeki varlığınızın ne kadar olağanüstü olduğunu defalarca söyledik. Her ne kadar günlük hayatınızdaki kanıtlar söylediğimizi doğrular gibi görünmese de bu durum değişecek. Zaman çizgilerinin kesişimine yaklaşırken ilginç gelişmeler oluyor. Bu enerjiye geçiş yaptığınızda yeni yetenekleriniz olduğunu göreceksiniz ki bu durum bizim görmeyi beklediğimiz sihirdir. Lütfen anlayın sevgili varlıklar, kusurlar gezegenindesiniz ve burada ruhunuzun deneyimlerini yaşıyorsunuz. Ruhlar mükemmeldir. Buraya gelip mükemmelliğinizi parçalara bölünceye kadar ruhunuzun öğrenmeye ya da deneyim kazanmaya ihtiyacı yoktur. Bu şekilde kusurluluğu deneyimler ya da kendi enerjinizdeki boşlukların farkına varırsınız. Bunu anlamanın zor olduğunu biliyoruz ve ilerlerken bununla ilgili daha fazla konuşacağız. Her gün çok boyutluluğun içindesiniz. Bununla ilgili ilginç nokta geliyor. Dünya gezegeninde gerçek bir deneyiminiz var, insanmış gibi yapıyor ve kusurluymuş gibi davranıyorsunuz. Bu aynı zamanda kendinize ait hediyeleri saklayabilmeniz için gerekliydi. Sizin tasarladığınız şekilde hediyelerinizin çoğu tamamen ulaşıma kapatıldı. Böylece insan taklidi yapma oyununu oynamanız mümkün oldu.

Oyunu bozmak istemediniz. Buraya geldiğinizde sihir yapmanıza olanak veren bütün bu yeteneklere sahip olsaydınız ne olurdu? Muhtemelen size harika bir fikir gibi görünüyor ama ya ruhunuz için? Ruhunuz bir hayat döngüsü geçirirken, titreşimini yükseltecek ve mükemmelliğinin farklı yönlerini keşfetmesini sağlayacak fırsatları planlarken ve yolunuza engeller koyarken aslında dünya gezegenindeki bu deneyiminizden ihtiyacınız olan kazancı elde etmenize yardım eder.

Kendi Hediye Listeniz

Sevgili varlıklar, şimdiye kadar çok değiştiniz. Gezegenin ölüm tarihini geçtiniz. Yerküre asla ölmeyecekti ancak insanlığın tamamı ve yaşam formlarının % 97’si buradan ayrılacaktı. Sevgili varlıklar, son dakikada uyandınız ve gücünüzü üstlenmeye başladınız. Gerçek kimliğinize uyandınız ve onu geride bıraktınız. 12.12.12 kapısından geçerken pek çoğunuz kendinizi büyük bir karmaşa içinde buldunuz çünkü işler eskiden olduğu şekilde yürümüyordu. Elinizdeki bütün araçları daha önce olduğu gibi kullanmak üzere çıkardınız ama her zaman işe yarar görünmüyorlardı. Artık yeni bir seviyeye geçiyorsunuz. Bütün insanlık bu yeni basamağa adım atabilir ve denge sağlamaya başlayabilir. Şu anda gezegeninizde bu kadar çok çalkantı olmasının sebebi budur. Pek çok savaş var, kendi gerçeğini –bazen güç kullanarak- dile getiren pek çok insan var. Daha önce saklı olan pek çok şey artık gün yüzüne çıkıyor. Bütün bunlar aynı anda ortaya çıkınca size ağır geliyor. Şimdi iyi haber sevgili varlıklar: Hepinizin bir hediye listesi var. Bunu (liste) bilerek söylüyoruz çünkü sadece tek bir hediye taşımıyorsunuz. Belli bir alana özel hediyeleriniz var. Bunlar genelde geniş bir yelpazeye sahiptir ve bazıları kullandığınız zaman sihir gibi görünebilir.

Anında Büyü

Bunlar son derece kolay şekilde yeryüzündeki deneyiminizden ayrı tutuldular. Fakat güzel haber şu ki teker teker geri gelmeye başlıyorlar. Size ulaşmaya başlayan enerjileri hissedeceksiniz ve birdenbire daha önce yapmak için çok çaba harcadığınız ama tamamlamayı başaramadığınız işleri yapabildiğinizi göreceksiniz. Yeni bir sihir alanınız var ve bu zaman çizgisinin dışında. Çünkü istediğiniz her an ulaşıma açık ve sizler bu yeni ışığı gerçekten demirleyebilirsiniz. Bu sizin için çok tanıdık bir durum. Onun daha önce hiç görmediğiniz yeni bir hediye olduğunu düşünmeyin çünkü öyle değil. Her ne kadar kendinizi bu yeteneklerden ve bu yönünüzden ayrı tuttuysanız da onlar hayatınıza kendilerine özgü yollarla ulaşır görünüyorlar. En azından hediyelerinizin belirmeye başladığı genel alana tanıdık olmanız yüksek bir ihtimal. Önümüzdeki dört ay boyunca daha önce yapmakta zorluk yaşadığınız şeyleri tekrar denemenizi istiyoruz. Zaman çizgilerinin kesişmesi ve diğer gelişmeler sürerken bu sihri demirlemek için yeni yollar bulmaya çalışın. Arkanızda biraz rüzgar hissedeceksiniz ki zaten bütün ihtiyacınız da budur, biraz cesaret. Hayatınızın bu noktasında size yapabileceğimiz en önemli yardım budur.

Görkeminizi Tekrar Fark Etmek

Bilin ki bu sihir yeni bir yolla devam edecek ve küçük parçalar ve hatırlamalarla hayatınızda ortaya çıkmaya başlayacak. Büyük bir eşyayı bir yerden bir yere taşımak istiyorsunuz ve aynı zamanda düşünüyorsunuz: “Bunu nasıl yapabilirim?” Belki bir forklifte ya da kamyona ihtiyacınız var. Sonra birdenbire bir zamanlar sadece zihninizle büyük kütleleri hareket ettirebildiğinizi hatırlıyorsunuz. Bunlar hediyelerinizin ilk başta ışık parlamaları ya da ani hatırlamalarla ortaya çıkışıdır. Daha sonra uzun zamandır yapmamanıza rağmen artık yapabileceğinizi anlarsınız. Şimdi bunun anlamı bütün noktaları birleştirip bu büyük şeyi hareket ettirebileceğiniz mi? Evet, yapabilirsiniz ve bunu sadece düşünebilmeniz bile geçtiğimiz aylarda mümkün oldu. Yerkürede gerçekleşen bütün değişimle beraber sihriniz uyanıyor ve artık görkeminizi, size özel yeteneklerinizi ve varlığınızda barınan bütün ışığı tekrar ortaya çıkarmanın zamanıdır. Şimdi soru şudur: “Bununla ne yapacaksınız? Onu işinizde kullanıp para mı kazanacaksınız?” İşte güzel parça budur sevgili varlıklar. Onu ne şekilde kullandığınızla ilgili yargılarımız yoktur. Bu gerçekten bizim işimiz değildir, öyle değil mi? Sizler özgür seçim gezegeninde bulunuyorsunuz. Onları istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz ve bunu yaparken ustalık yolunda ilerlersiniz. Bu insanlık için bir tam döngüdür.

Hediyelerinizi Ne İçin Kullanacaksınız?

Ustalığınızla mükemmel şekilde bağlantıda olduğunuz zamanlar daha önce de olmuştu ve şimdi sihriniz ve ustalığınız yeni yollarla uyanmaya başlıyor. Bu, dünya gezegeninde olmak için harika bir zaman. Evet, önünüzde hala zorluklar ve sıkıntılar var. Gezegeninizde nesiller boyunca süren nefretle uğraşmak kolay değil ve kolayca da gitmeyecek. Bazı insanlarda sevginin olduğu gibi bazı insanlarda da aynı şekilde nefret son derece köklü şekilde yerleşmiş durumda. Sevginin yokluğu ya da sizin deyiminizle nefret çok derinlere kök salabilir. Çok basit şekilde bir olay meydana gelir, bir savaş, işgal her ne olursa. İnsanlar yer değiştirmek zorunda kalır ya da hayatları değişir. Sonra çocuklarına hayatlarını bozan bu insanlardan nefret etmeyi öğretirler ve bu böylece sürüp gider. Bu her iki taraf için de geçerlidir sevgili varlıklar, o yüzden sadece bir tarafın haklı olduğunu düşünmeyin. Bu durum dünya gezegeninde sürekli tekrar eder ve bunlar ikilik alanınızda ileri geri sıçrayıp durur. Artık yeni bir sihrin bir kısmını demirleme şansınız var. Sihir hepinizin içinde uyanıyor. Bunu ne için kullanacaksınız? İşte soru budur.

Sihrinizi Hatırlamak

Sevgili varlıklar, bu size özel bir ışıktır ve onu yuvadan buraya ancak siz getirebilirdiniz. Onu buraya, yerküreye getirdiniz ve onu bir şekilde kullanmayı kabul ettiniz. Bu noktaya kadar bunun bir anlamı yoktu çünkü erişilebilir değildi. Uğraşsanız bile ona ulaşamazdınız her ne kadar onunla ilgili hatıralarınız olsa bile. Sihrinizle ilgili hatıralarınız var ve siz onların rüya olduğunu düşündünüz. Onların peri masallarından ve hikaye kitaplarından gelen çocukluk anıları olduğunu sandınız. Neden sevgili varlıklar, biri aniden sihirle ilgili bir kitap yayınlar ve ünlü olur? Harry Potter gibi hikayelere bir bakın, birdenbire hayatınıza girip yeni enerjiler getirdiler. Kitaplarınızın, filmlerinizin ve buraya getirdiğiniz pek çok şeyin amacı hatırlamanıza yardım etmektir. Artık sizin için çok değerli olan bir şeyi demirleme ve kullanma şansınız var. Tutkunuzla ilgili alanlara bakın, diğer insanların ne şekilde sihre sahip olduğunu düşündüğünüze bakın. Peki bu gerçekleşecek ve dünya gezegenindeki herkes aniden sihirli yaratma güçlerine mi sahip olacak? Ne karmaşa olurdu ama! Bunlar yavaş yavaş ortaya çıkacak fakat yine de sihir sihirdir.

Rüyalarınızla Başlayın

Sadece bir denemeyle ya da tek bir hatırayla hepsini ortaya çıkarmanız mümkün değil, biraz zaman alacak. Bu hatıraları gömmek uzun zamanınızı aldı ve şimdi onları gün yüzüne çıkarmaya başlayacaksınız. İlk olarak rüya gördüğünüz zamanlardan başlayın. Bu hatıraların pek çoğu erişiminizin ötesine gizlendi ve bu bilerek yapıldı. Bu titreşimsel bir bölünmedir. Çekirdeğinde bilinciniz vardır, onun hemen dışında her şeyi örten , zaman ve uzayın diğer boyutlarıyla sizi bağlayan bir katman bulunur. Bu noktada her şeyi anlamanızın sizin için zor olduğunu biliyoruz fakat sadece sözümüzü dinleyin, bu hafifçe erişiminizin dışındaydı. Şu anda bütün insanlık enerji düzeyinde genişlemektedir, bundan hiç haberdar olmadan ya da bununla ilgili bilgi sahibi olmadan. Bunu gerçekleştirerek kendinizi şimdiye kadar hiç yapmadığınız kadar yuvanın yakınına getirdiniz. Şimdi, daha önce erişiminiz dışında olan bu şeylerin belli belirsiz yollarla gerçekliğinizde belirmeye başlamasının zamanıdır. Bunların üzerinde çalışabilirsiniz, sihrinizi uygulayın. Buna alışık değilsiniz, öyle değil mi? Peki ya sadece elinizi ya da belki sihirli değneğinizi sallasaydınız? -sihirli değneğimiz yok ama sihirli kalemimiz var- Ya bizler sihrimizi kullanıp sizin için bir şey yaratsaydık? “Bu çok eğlenceliydi. Sanırım bunu tekrar yapacağım.” Ya bunu yapabilseydik? Bu size geliyor sevgili varlıklar. Şimdilik tam olarak hafızanızı kazanıncaya kadar rüyalarınıza tutunun çünkü onlar bizim sizlere yardım etme yolumuzdur.

Pek çoğunuz rüyalarıyla ilgili zorluk yaşar. Bazılarınız onları hatırlamaz bazılarınız da rüya görmediklerini düşünürler. Sevgili varlıklar, kim olduğunuza dair düşünce kalıplarınızı bırakıp bilincinizi rahatlattığınız zaman birdenbire tekrar bütün hale gelirsiniz ve bu durum rüya gördüğünüz zamanlarda gerçekleşir. Bu sizin kendinizi yenileme zamanınızdır. O yüzden yatağa gitmeden önce kendinize sihrinizi hatırlama izni verin. Bütün ihtiyacınız budur. Sadece sihrinizle ilgili hatıralarınızı canlandırmak için size yapılan yardımı alma iznini kendinize verin. O noktadan itibaren gerçekte rüyanın ne olduğu hiç fark etmez çünkü siz sihri almak için kapıyı açmış olursunuz ve bu noktada başlangıç yapılır. Bazılarınız sihrin her türünün uzmanlığıyla ilgili inanılmaz derecede çılgın rüyalar görecekler. Bunlar harika ama onlara zaten sahipsiniz sevgili varlıklar çünkü pek çoğunuz çocukken bunlara sahipti. Bunun doğal bir durum olduğunu düşündünüz ve öyleydi ve gerçekti. Zihninizin oyunu değildi. Bir süre için dikkatinizi dağıtmak ya da sizi eğlendirmek için aileniz tarafından size anlatılan bir hikaye değildi. Bu gerçekti ve size dönmeye başlayan parçanız budur. 2015 yılı sihrinizi hatırlama zamanıdır, rüyadan uyanma ve bu sihrin bir kısmını farklı yollarla fakat bilinçli şekilde hayatınızda kullanma zamanıdır. Bu, sihrinizi tam anlamıyla hayatınızla birleştirebilmeniz için gereken kasları çalıştırmanıza fırsat sağlayacaktır.

Uğultu Kaybolmaya Başlıyor

Bunlar yerküredeki güzel zamanlar. Çok ilginç olaylara şahit olacaksınız çünkü birdenbire bütün bu bilgi girişine kapıyı açtınız ve cep telefonu olan herkes video çekebiliyor. “Daha fazla sır yok” zamanındasınız ve aynı şekilde “aşırı bilgi yüklemesi” zamanındasınız ki bunlar gerçekte yeryüzündeki amacınızı netleştirmenizde size yardım edecek. Sihrinizi hayatınıza almaya ve onu pratik yöntemlerle kullanmaya başladığınızda kulağınızdaki uğultu kaybolmaya başlayacak.

Bunun anlamı dünyada yaşadığınız sorunlarla daha fazla uğraşmayacağınız mı? Hayır, uğraşacaksınız. Onlar hala var olmaya devam edecek fakat size ait bir görev olmadıkça alanınıza giremeyecekler. Hayatın bütününe daha fazla odaklanmaya başlayacak ve size ait bölümleri fark edeceksiniz. Yeryüzüne bu zamanlar için geldiniz, bizim fiziksel bedenleriniz üzerinde çalışmaya başladığımız sihirli zamanlar için. Fiziksel bedenleriniz de aynı şekilde ayarlanmaya ihtiyaç duyuyor sevgili varlıklar. Çünkü onlar ışığınızın ancak bir bölümünü taşımak için tasarlandılar. Şimdi ise kendinizi olağanüstü miktarda ışıkla bombalıyorsunuz. Bedenler buna uyum sağlayacak ve değişecek. İlk olarak yerküreye ait enerjilerin değişmesi gerekiyor ve bu şu anda gerçekleşiyor. Fiziksel bedenleriniz de daha fazla ışık taşıyabilmek için kapasitelerini arttırmaya başlayacak. Işık tayfındaki görünür ışıktan bahsetmiyoruz. Kozmik ışınların ötesindeki en yüksek seviyedeki ışıktan bahsediyoruz. İnsanlık henüz bunu keşfetmedi. Biliminiz sonunda sizi oraya götürecek fakat bu kanıt önünüze gelinceye kadar sihrinizi hatırlayın. Kim olduğunuzu hatırlayın. Büyük bir sıçrayış yapın ve içine dalın. Bu kadar basit. Her zaman kolay değil fakat basit.

Omzunuzun Üzerinden Sizi İzliyoruz

Her birinizin kendi gerçeğinizi, sihrinizi, yapabildiklerinizi ve gerçek kapasitenizi hatırlamanızın zamanıdır. Sevgili varlıklar, yeryüzünde bizim tam omzunuzun üstünden baktığımız zamanlar vardır. Olanları anlamaya çalışırken ya da bir enerji yığınını çözmeye çalışırken hayal kırıklığına uğradığınızda sizi seyrediyoruz. Bunu yaparken gülmekten ölüyoruz çünkü bütün bu zaman boyunca size gereken sihir içinizde ve siz bütün cevapları dışarıda arıyorsunuz. İnsanların iş görme yolu budur. Bu artık değişiyor ve önümüzdeki bir yıl size içsel sihrinizin yeni bir şeklini getirecek. Onu kucaklamaya hazır olun ve demirlenmesini sağlamak için bir şekilde kullanmaya söz verin. Dünyanızda yokluk hissetmeyin sevgili varlıklar çünkü bu sadece bir yanılsamadır. Pek çoğunuz bir şey yapmıyor çünkü onun başka birinden eksileceğini düşünüyorsunuz. Bu konuda son derece hassassınız ve bu yüzden gezegeninizde dalga oluşturmak istemiyorsunuz. Lütfen dalga yaratın çünkü artık kim olduğunuzu hatırlamanızın ve içinizdeki sihri kullanarak kendi dünyanızı yaratmanızın zamanı gelmiştir. Dünya gezegeninin değiştiğini ve daha önce mümkün olduğunu düşündüğünüzden çok daha fazla olasılığın ortaya çıktığını fark edeceksiniz.

Sevgili varlıklar, sizinle bu şekilde buluşmak bizim için büyük bir onur. İnsanlığın evrimini görmek için bu basamakları sizinle beraber çıkıyoruz ve bu öngördüğümüz şekilde her gün tam önünüzde beliriyor. Sihir burada, sizin içinizde ve biz onu hatırlamanız için size yardım etmeyi umuyoruz.

Birbirinize karşı saygılı davranmanızı rica ediyoruz. Her fırsatta birbirinizi destekleyin. Yeni bir oyun oynadığınızı hatırlayın. Beraber güzel bir oyun çıkarın.

Espavo, sevgili varlıklar.

Grup

 

KALPLERİ BİRLEŞTİRMEK

Zaman Kazanmak

 

Geçen kasımda Las Vegas yönetiminden gelen resmi görünüşlü bir zarf aldım. İçinde ne olduğunu bilmeden yavaş yavaş onu açtım. Mektuptaki mesaj ne olursa olsun açık ve pozitif bir tavır almam gerektiğini biliyordum. Sanırım ruh, habere hazırlanmam için bana yardım ediyordu. İçinde Las Vegas Bölge Mahkemesi’nden gelen jüri görevlendirme belgesi vardı. 13 kasımda mahkemede jüri üyesi olarak görevliydim. İlk tepkim Steve’e bağırarak “Gidemem, o gün bebek geliyor!” demek oldu. Oğlumuz Austin ve gelinimiz Frauke o gün ilk bebeklerini karşılayacaklardı ve ben böyle mucizevi bir olayı kaçırmayacaktım. Sonra ilk tepkimi daha sakin ve çözüme yönelik şekilde değiştirmem gerektiğini hatırladım. Jüri bölümünü aradım ve nazik bir beyle konuştum. Durumumu açıkladım ve o da görev günümü ocak 2015 olarak değiştirdi. Ona teşekkür ettim. Neredeyse benden alınacak olan zamanı geri kazandığım için mutluydum.

Kasım ayından bakınca ocak 2015 çok uzak görünmüştü. Mahkemeye kadar çok zamanım olduğunu düşünmüştüm. O yüzden bunu kafamdan çıkardım. Ve o gün geldi. Ayın başında ikinci resmi mektubu aldım. 12 ocakta görevliydim. Yine iyimser bakış açımı devreye sokmaya çalıştım ama önümdekiyle mücadele edip duruyordum. Kendi kendime düşündüm: “Planlarım var. Jüri görevi için bu kadar çok zaman harcayamam.” Lightworker çalışmaları ve San Diego’daki aile buluşması arasında hayatımı askıya alamazdım,başka çarem kalmadığı sürece.

Böylece pazartesi günü yeni bir maceraya başladım. İyimserliğim hala mahkemede yer alma konusundaki isteksizliğime üstün gelmeye çalışıyordu. Bunun mahkeme düzeniyle ilgili ilginç bir öğrenim deneyimi olacağını düşündüm. Jüri görevi yapmanın vatanseverlik olduğunu hissetmeye başladım. Zaman kaybı hissi hala düşüncelerimi bölmeye devam ediyordu. Günlük programla ilgili detayları almak üzere bekleme odasına geldiğimde benimle aynı durumda olan diğer insanlarla konuşmaya başladım. İçinde bulunduğumuz durumla ilgili aynı hisleri paylaşıyorduk.

Yanında oturduğum pek çok insan çağırıldı. Genç bir kız, muhtemelen ancak yirmi bir yaşındaydı, hevesle ve mutlulukla jüri görevine çağırıldığı için ne kadar heyecanlı olduğunu anlatmaya başladı. Bu beni bir an için durdurdu ve hayatı onun gözünden görmemi sağladı. Coşkusu tazeleyiciydi. Bir zamanlar o kız gibiydim. Bir şekilde her türlü durumun içindeki eğlenceyi görmeyi unuttum. Şimdiki anın tadını çıkarmayı hatırlattığı için ona teşekkür ettim.

Benim gurubum nihayet salona çağırıldı. Televizyonda seyretmek yerine gerçek hayatta mahkeme sistemini görmek büyüleyiciydi. Dava bize anlatıldı, avukatlar ve yargıç bir süre konuştu. Her bir potansiyel jüri üyesine sorular soruldu. Oturduğum yerdeki iki sıra serbest bırakıldı. Bu dava için ihtiyaç duyulan insanların tamamının sağlandığını ve bizim eve gidebileceğimizi söylediler. Hepimiz mutlulukla bekleme odasına geri döndük. Orada heyecanlı genç kızı isminin söylenmesini beklerken buldum. Umarım görevi almıştır. Her türlü davada iyi karşılanacak, en azından davayı daha eğlenceli hale getirecek.

Telefonda Steve’e eve döndüğümü söyledikten sonra bir süre arabamda oturdum ve geri kazandığım zaman hakkında düşündüm. Bir dava iki günden iki haftaya hatta daha fazlasına uzayabilir. Geleceğim mahkeme sisteminin elindeydi. Jüri görevinden bağışlanınca zamanımı geri kazandım. Bu yeni deneyimi edindiğim için kendimi iyi hissettim. Yolumun üstünde ne olursa olsun bana zamanın değerini bilmeyi öğretti.

Sevgi ve ışıkla,

Barbara

 

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2015 Lightworker. www.espavo.org This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Please credit: http://www.espavo.org.
Thanks for helping to spread the Light!