Maart 2015

Vijftien Minuten vol Magie
Herinner je Kracht

Gegroet dierbaren ik ben de Hoeder van Tijd

Energie Golven

Ik ben hier vandaag om met jullie te delen dat er iets magisch gebeurd hier op deze magische planeet van jullie. Jullie veranderen alles in ieder moment en het is erg mooi om dat te zien. Zoals we al eerder hebben gezegd, alles komt in een golf, die zich ook weer terugtrekt. Veel van jullie moeilijkheden surfen mee op de golf van energie die nu binnenrolt. Gelukkig trekt de golf zich nooit helemaal terug in de zee en komt die golf iedere keer steeds een beetje dichterbij de kust.

Dit is onderdeel van de nieuwe fysica in jullie wereld, en jullie zullen langzamerhand gaan begrijpen wat donkere energie hierin werkelijk betekend. Jullie staan op het punt om meer van jullie wereld te ontsluieren en te begrijpen op vele verschillende niveaus. Dierbaren, er gebeurt iets magisch op Aarde.

De Energie van het Water

We hebben al eerder gezegd dat op Aarde veel, wat jullie, sink holes, noemen, zijn. Plotseling opent de Aarde zich letterlijk. Een paar dagen geleden zagen we 2 mensen die uit de bus stapten, regelrecht in een gat vallen. Interessant. Wat veroorzaakt dit? Het is een fenomeen dat wereldwijd plaatsvindt omdat het te maken heeft met de uitwisseling van de energie van ondergronds water met de aarde. Jullie zullen er meer van gaan zien en deze zullen ook in golven komen , dierbaren. Dit is de magie die we met jullie delen. Op het moment dat jullie leren over de golven, en jullie kunnen ze voelen, dan hoeven jullie niet exact te weten wanneer ze komen of hoe je op de juiste plaats moet zijn, als ze komen. Jullie zullen eenvoudigweg de energie ervan voelen en dat is wat jullie nu ervaren op.

De komende maanden zullen jullie nieuwe energie voelen en veel daarvan wordt veroorzaakt dor de beweging onder het aardeoppervlak. Water, dierbaren, is een vorm van energie die geheel zelfstandig is. Zoals jullie weten kan water uit zichzelf een ander vorm aannemen, zonder dat het helemaal weg gaat. Om de waarheid te zeggen, het water dat jullie nu drinken is hetzelfde water dat de dinosaurussen, eeuwen geleden, dronken. Feitelijk circuleert het door het hele universum, op verschillende manieren, en dat is ook magisch. Jullie zullen meer van jullie eigen ontstaan op aarde gaan begrijpen, als de mensheid evolueert naar het volgende niveau. We vertellen jullie dit omdat het magnetisme van Aarde op een zodanig n niveau gekomen is dat het met jullie zal resoneren. Jullie kunnen de terugkeer van de magie voelen.

15 Minuten Magie

Hebben jullie ooit het gezegde gehoor dat ieder mens op aarde zijn eigen 15 minuten roem heeft? Dat is een interessant proces om over na te denken. Op een gegeven moment zal ieder van jullie voor de camera gaan staan om, op zijn minst, een paar momenten beroemd te zijn. Op het moment dat iedereen naar jou kijkt heb je de mogelijkheid om leraar te zijn, om een deel van je kennis aan te bieden aan de wereld. Jij hebt, zo perfect, je licht naar de aarde gebracht en het zo goed verankerd. Goede gedaan, heel goed gedaan. Dat is nu 15minuten beroemd zijn. En wat als we iedereen zouden vertellen dat iedereen meer dan 15 minuten roem zal ervaren, maar dat die minuten uit magie zullen bestaan? Want dat is wat er terugkeert op aarde. Wat zou je doen, wat zou je creëren?

Dit gaat zelfs terug naar het gegeven dat je drie wensen zou hebben. Natuurlijk weet iedereen dat de enige wens die je zou moeten vragen, meer wensen zijn. Hoe eenvoudig kan dat zijn? In werkelijkheid heb je je 15 minuten roem al, het zijn alleen niet slechts 15 minuten. Er komt een nieuwe golf aan, dierbaren, en bijna ieder mens in de gelegenheid deze toe voelen op een nieuwe manier.

Als iemand zijn eigen magie voelt, is het erg belangrijk om dit te aarden door middel van actie, woorden, systemen, leringen enzovoort. Alle mensen zullen in staat zijn om deze magie op geweldige manieren te voelen. Jullie hebben u de capaciteit om het collectieve hart te laten ontbranden, wereldwijd, op een manier die nog nooit eerder mogelijk geweest is. Jullie realiseren je nu dat er veel gebeurtenissen zijn in de wereld. En eigenlijk hebben jullie je fiat gegeven aan de technologische vooruitgang op aarde terwijl het in werkelijkheid jullie eigen spirituele en vibratie vooruitgang is die deze technologische vooruitgang mogelijk gemaakt heeft een plaats in jullie leven te veroveren. Dus, of jullie je er nu op voorstaan, of niet, het maakt niet uit, je zult het voelen. Ben je klaar voor je 15 minuten magie? Wat zou je doen om die te verlengen? Wat zou je creëren als je alles zou kunnen doen wat je kan bedenken? Dit is het moment om hier serieus over na te denken, en kijk maar eens hoe jullie direct naar je beperkende overtuigingen gaan. En dat is heel normaal. Jullie leven in een duaal veld waar jullie alleen de dingen kunnen zien als licht of donker, dus, jullie zullen jullie beperkingen zien. Wat zijn deze beperkingen?

Het herverdelen van water: update

Als eerste, jullie denken dat je maar 15 minuten hebt…..En daarin zit al een beperking, niet? De werkelijkheid/realiteit doet net alsof dat alles is dat jullie hebben, en dat je enige doel is om die 15 minuten voluit te ervaren, te leven als een incarnatie van magie. En nu zullen jullie zien ervaren dat Aarde zichzelf op nieuw aan in evenwicht brengt. We hebben hier al vele jaren, vaak over gesproken, gedeeld dat Aarde zich langzaam naar dit nieuwe evenwicht aan het bewegen was als nieuwe vorm van zijn. Dit is klaar dierbaren, omdat het herverdelen van de waterstand op aarde zo zichtbaar is. Jullie zullen dat gaan herkennen aan de veelvuldige regenval, en vaak als overstromingen. We hebben jullie de gebieden laten zien waar Aarde het meest geraakt gaat worden, en wederom zullen we jullie vertellen wat de beste houding is op het moment dat het plaatsvindt, waar je dan ook bent. Het grootste deel van deze herverdeling van water is aan de oppervlakte van de aarde zichtbaar geweest, rivieren etc. Nu gaat de herverdeling ondergronds door, in de verschilde lagen van aarde, en maakt die verbindingen, bijvoorbeeld door rivieren te verbinden, waarvan wij niet weten dat ze bestaan.

Dit is voor allemaal belangrijk omdat, om heel eerlijk te zijn, onze oceanen tegen de grens van over-vervuiling aanzitten en dat is een grote zorg. Het heeft te maken met alle kleine stukjes plastic die in het water zwerven. Alle oceanen zijn met elkaar verbonden, dus de vervuiling uit Fukushima bereikt ons ook. Sinds de herverdeling van het water, die vooral door verdamping plaatsvond, is het nu mogelijk om ook ondergronds het water te verdelen. Dat is een vooruitgang. Wie ziet daar dan nu problemen? We hebben jullie verteld dat we enorme sink holes gaan ervaren die niet altijd te verklaren zullen zijn. Het ene moment zie je een huis, het volgende moment is het weg. Je zult het in de verschillende delen van de wereld meer en meer van gaan zien, niet alleen op die plaatsen die jullie voorzien, maar overal. Natuurlijk kennen jullie al veel plaatsen waar de aardlagen aan het verschuiven zijn, al vele jaren. De staat in de VS die jullie Florida noemen zit vol met ondergrondse grotten en plaatsen waar water zich verplaatst en soms een leegte achterlaat. Nu het water zich verplaats op aarde zullen deze gaten gevuld gaan worden met water. Deze verandering zal veel teweeg brengen, dierbaren, en dat is een van de redenen dat we hierover met jullie wilden praten, om je voor te bereiden op wat komen gaat zodat je er deel aan kunt nemen.

Voor ons is dit erg mooi. Veel van de dingen die we je verteld hebben in deze laatste ronde van veranderingen op aarde zijn, heel voorzichtig, begonnen met verschuiven. Dit bewijst, volgens ons, een ding: als je een krachtige groep Scheppers op Aarde focus geeft om samen te werken aan en met die focus dan veranderd de planeet. Jullie zullen de evolutie van de mensheid veranderen alsmede je sociale structuren omdat jullie gaan inzien dat alles met elkaar verbonden is. Jullie gaan stoppen met het plaatsen van afscheidingen tussen jullie in. Deze afscheidingen creëerden de mogelijkheid het spel te spelen alsof jullie van elkaar gescheiden waren, en nu zijn jullie hier, op dit magische punt aangekomen, net op tijd om de golf van magie te vangen. Zoek je 15 minuten- niet die van roem, dierbaren, maar van de magie die alles samenbrengt. Dan zullen jullie ontdekken dat die 15 minuten langer worden, gewoon omdat het magie is, toch?.

Het begin van een Nieuwe Ritmische Cyclus van 26.000 jaar

Jullie leren al een beetje wat er voor je ligt, en dat is belangrijk. Komen de uitdagingen er aan? Natuurlijk? Jullie zijn je erg bewust van de planetaire cyclus die vooruit gesneld is, maar we hebben jullie ook verteld van de grotere ritmes en dat deel is door Elrah ingebracht. Jullie beginnen een nieuwe ritmische cyclus van 26.000 jaar, en de start daarvan is hier en nu. Om zover te komen moesten jullie het verleden opschonen, oude stukken loslaten om de volgende stap vooruit te zetten, in de nieuwe energie. Want er is simpelweg geen ruimte voor disharmonische vibraties. Als jullie in integriteit in je hart zitten, opent een nieuwe wereld zich voor jullie. Die hartintegriteit is het enig dat nodig is om je magie te activeren en gaan gebruiken. Zijn jullie bereid om dat te doen? Zijn jullie er klaar voor? Wat zou er gebeuren als we de spotlight op jullie zouden richten en zouden zeggen “ Hier zijn jullie 15 minuten”. Wat zou je ermee doen? Nou, dat is erg dichtbij wat er gaat gebeuren als we hopen dat je ervan gaan genieten.

Jullie verdienen het om gelukkig te zijn. Jullie zijn niet alleen op deze planeet om te streven en hard te werken. Jullie stralen als jullie gelukkig zijn, dierbaren, en je zend dan een andere vibratie uit. Die vibratie zorgt ervoor dat je alles aantrekt en dat zorgt voor een reactie in het universum, die ervoor zorgt dat alle deeltjes op het niveau van je hart samenkomen. In de oude energie deed je dat met je hoofd, daar heb je aan gewerkt, maar nu gaat het om je hart. We vragen je niet om je hoofd te negeren, om helemaal te stoppen met het rationaliseren. We vragen jullie om te beginnen met voelen met je hart omdat dat de nieuwe energie van de wereld is.

Leiden met je Hart

Dierbaren, jullie zijn enorm vooruit gegaan op zoveel niveaus. En dat terwijl het op een bepaald moment in je leven alleen al belangrijk was om gewoon de fysieke kracht te hebben. Het was onderdeel van de overlevingsstrategie van de mensheid, om sterk en gezond te zijn. Om een grotere levensenergie te bezitten, bedoeld om te overleven en succesvol te zijn op Aarde. Terwijl de tijd verschreed, leek het alsof jullie grootouders deel werden van een paradigma die ervoor zorgden dat zij heel hard moesten werken. Daarna begonnen jullie ouders met ‘slimmer’ werken met als gevolg dat de hele mensheid in die richting gleed. En de origine hiervan lag zelfs ver voor de ‘dagen van je ouders’. Het was feitelijk een energiegolf die samenviel met de ideeën van grote filosofen die op aarde geïnstalleerd dienden te worden zodat jullie een stap voorwaarts konden nemen en de klok in die richting konden zetten. Jullie hebben geleerd dat je geleid moest worden door je hoofd in plaats van je hart, omdat jullie overtuigingssystemen jullie leerden dat het enige verschil tussen jullie en dieren een gezond verstand was. Sorry dat we jullie nu teleurstellen, dierbaren, dieren hebben ook een verstand dat ze kunnen gebruiken. Jullie hebben alleen nog niet geleerd hoe jullie met ze moeten communiceren, maar dat zullen jullie gaan begrijpen als jullie evolueren als mens. Het is heel belangrijk geweest voor jullie om te geloven dat jullie de leiders waren aan de top van het evolutieproces. En sorry dat we jullie nu weer moeten teleurstellen, maar Jullie staan niet aan de top van de evolutieladder.

Jullie evolueren, ieder individueel, en als collectief, in een duizelingwekkende vaart, hier en nu op aarde. We kunnen niet gelukkiger zijn, dierbaren. Jullie zijn Lichtwerkers, jullie hebben erin toegestemd verantwoordelijkheid te nemen voor het neerzetten en aarden van die specifieke lichtstraal. Nu, meer dan ooit, zijn jullie door de tijden heen gegleden waarin fysieke kracht belangrijk was, net zo belangrijk als jullie denkkracht. Jullie bewegen je nu in de richting van je hart. Hoeveel kun je voelen? Wat kun je daar verankeren?

Dierbaren, we hebben met velen van jullie gewerkt door de jaren heen, die hun levenspad liepen aan de hand van wat hun hoofd hen vertelde. Ze zochten naar een pad van de minste weerstand, iedere stap bestuderen en analyseren. Ze zetten een voet voor de andere, zelfs als dat pijnlijk was omdat de tegenwind in hun gezicht zeer deed. Met als resultaat dat ze weliswaar iets bereikten maar zodra ze dat doorhadden kwamen ze erachter dat ze hun hart kwijt waren, een trieste bedoening. Jullie zullen een balans moeten gaan vinden tussen je hart en je hoofd om vooruit te komen. De linkerhersenhelft is voor Aarde, de rechterhersenhelft voor Thuis. Balanseer ze en laat je hart de leiding hebben. Begin met jezelf de vraag te stellen wat je voelt om dit vervolgens van je hart naar je hoofd te ‘tillen’, laat je hart het werk doen. Dit zijn nieuwe instrumenten die je zullen helpen om je 15 minuten magie te verankeren. Ben je er klaar voor? Wij zijn er klaar voor en de Aarde ook. We vertellen jullie wel dierbaren, dat er nog veel verandering plaats vinden op Aarde. Jullie wachten ergens op het moment dat alles weer rustig wordt, maar dat zal voorlopig nog niet gebeuren. Jullie zijn de nieuwe wereld duidelijk ingelopen, terwijl jullie je eigen straal verankeren als een expressie van liefde in deze wereld. Dit is nu het allerbelangrijkste.

Het uitbreiden van je 15 minuten van Magie.

Er zijn omstandigheden waarin je niet alleen je eigen magie gaat claimen maar anderen ook gaat helpen hun magie te claimen. Hoe verleng je je eigen 15 minuten magie? Je doet dat door de mensen om je heen magisch te maken. Dat is de sleutel, dierbaren, want velen van jullie zijn op aarde gekomen om leraren te zijn op planeet aarde. Soms ben je onderdeel geweest van een gelijksoortige wijsheid, vaker in meerdere verschillende levens, die op de tijdlijn plaatsvonden. De waarheid is dat jullie nu en hier zijn met een heel belangrijke reden.

Alle energieën die jullie in de loop der tijden op Aarde verzameld hebben komen nu bij elkaar. Jullie brengen ze nu voor het voetlicht om alle magie op hetzelfde tijdstip te krijgen. Dit dierbaren, is de tijd om al je licht en passie, de energie die je meenam van Thuis, te aarden. Het is nodig op aarde, maar nu is het ook veilig om te doen. Voorheen zijn er veel tijden geweest waarop dat niet veilig was. Je zult een opening vonden zolang je je laat leiden door je hart. Neem die 15 minuten magie en bekrachtig jezelf en iedereen om je heen. En ah, dat i het geheim, want je bent niet gescheiden van hen. Er is een deel van jou dat zelfs wenst dat je magie verlengt wordt omdat je daarin een manier vindt om anderen te verlichtten en te bekrachtigen zodat iedereen daar de mogelijkheid voor heeft en krijgt.

Het zijn magische tijden op aarde, dierberen, en wij juichen jullie stuk voor stuk toe om de rol die jullie spelen in dit waanzinnige spel van net doen alsof je een mens bent. De magie is van jullie en we zullen naar jullie grootsheid kijken met de grootst mogelijke liefde, terwijl jullie je onderdompelen in je eigen 15 minuten magie.

Het is met de grootste eer, dierbaren dat we jullie vragen elkaar met respect e behandelen. Koester elkaar iedere kans die je krijgt, Speel goed samen.

Espavo

De groep

Het woord Espavo is een oud Lemuriaanse groet : “Dank je dat je in je Kracht staat.”

 

~ Zonneschijn op een bewolkte dag~

Door Barbara Rother

Sinds mijn twintigste heb ik ervoor gekozen om in het westen van de Verenigde Staten te wonen. Ik heb meer dan dertig jaar in Florida gewoond en de afgelopen tien jaar in Nevada. Ik vind het fascinerend om te zien waar mensen besluiten te gaan wonen. Vaak wordt de locatie bepaald door de plaats waar je opgegroeid bent, familie, huwelijk, carrière enzovoort, en nu meer dan ooit laten wij ons leiden door onze gevoelens en gaan we daar wonen waar het goed voelt voor ons, waar we naartoe getrokken worden. De reden dat ik zo van de westkust houd is dat ik bijna iedere ochtend wakker word met een zonneschijn die mijn dag oplicht. Het eerste dat ik doe als ik mijn ogen open is de dag bedanken en dan Steven een knuffel en kus te geven. Daarna open ik de gordijnen om de helderheid van de ochtendzon in ons huis te verwelkomen. Het is als een gouden gloed die mijn dag vol mogelijkheden opent. Daarna ga ik door het hele huis heen om de gordijnen te openen en het licht van de nieuwe dag binnen te laten in ons huis. Deze verlichting die de nacht omzet in de dag is een welkome aanblik. Het fleurt me op, wat er ook aan de hand is in de wereld.

Ik kijk naar de zonneschijn en geluk overspoelt ieder wolkje dat soms mijn blijheid overschaduwd. Die wolkjes zijn tijdelijk en gaan weer voorbij in een zucht zodra ik tijd en aandacht neem om de situatie op te lossen. Het is belangrijk om intern in balans te blijven als je het gevoel krijgt dat je licht gedimd wordt. Spirit geeft je de mogelijkheid om te groeien en lichter te worden van binnen naar buiten.

Het is belangrijk om de zonneschijn in je hart te houden, zelfs op een bewolkte dag. Waar geluk kun je altijd diep in je hart vinden. Het is adembenemend als je een donkere wolk zie, waar de zon doorheen breekt met haar al haar lichtstralen.

Achter elke wolk schijnt de zon. Elke straal licht waar wij ons van bewust zijn brengt geluk in ons dagelijkse bestaan.

Ik beloof mijzelf dat ik sterk zal zijn en dat niets mijn gemoedsrust zal verstoren. Ik weet dat iedere negatieve situatie in mijn leven een mogelijkheid biedt om te groeien, te worden wie ik verkies te zijn.  Door naar de zonnige kant van het leven te kijken wordt je optimisme beloond. Het zal je zoveel tijd geven om jezelf te verbeteren dat je gewoonweg geen tijd hebt om negatieve patronen te verzinnen. Ik kies ervoor groter te zijn dan ‘zorgen maken’, te nobel voor ‘boosheid’, te sterk voor ‘angst’ en te gelukkig om de aanwezigheid van ‘moeilijkheden’ toe te staan.

Verander je manier van denken, verander je leven. I geef toe dat mijn gedachten en gevoelens een verschil maken in de uitkomst van mijn leven. Terwijl ik de manier verander waarop ik mijn leven en de uitdagingen erin tegemoet treedt, zal spirit me vergezellen om ze het hoofd te bieden en van de ervaringen te leren . Het Levenplan is om te vertrouwen op jezelf en et proces van leven, liefhebben, leren en ontvangen. Als ik het leven leef op deze manier zullen al mijn dagen, iedere dag, vol zonneschijn zijn, zelfs op een bewolkte dag

 

Me liefde en licht

Barbara Rother

 

Speciaal verzoek: Copyright 2014 Lightworker. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.
Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.