Iulie 2014

Cheia de Aur
Echilibrul de putere

Salutari, dragilor. Sunt Pastratorul Timpului

O viziune superioara

Am iesit in fata, in ceea ce voi numiti grupul, deoarece vreau sa vorbesc astazi despre locul in care va aflati la aceasta jonctiune dintre timp si spatiu o jonctiune atat de frumoasa. Ati mai fost aici si inainte, pentru a trai energii foarte similare. De aceasta data este insa ceva unic, deoarece multe dintre aceste probleme de pe Pamant sunt determinate de aceste jonctiuni in care realitatile se intersecteaza si lasa amprente permanente. Sa va explicam.

Natura voastra multidimensionala

Natura voastra este multidimensionala. Va uitati la voi insiva si vedeti doar o fiinta cu toate ca bineninteles ca nu sunteti doar o fiinta. Sunteti multipli; sa spunem ca sunteti asa, de dragul discutiei. Cu toate aceste fiinte care exista in acelasi timp este vorba de fapt, despre un mare tor, e aproape ca si cum ati avea 11 raze diferite de lumina, care se misca toate impreuna. Chiar daca voi vedeti timpul ca desfasurandu-se liniar pe planeta voastra, el este, de fapt, in forma de tor. Il vom numi insa liniar, deoarece asa il vedeti voi, cu perceptia voastra limitata. Il vedeti ca fiind alcatuit din trecut, prezent si viitor, deoarece voi vedeti o linie. Ei bine, vom folosi in acest caz, modul vostru de a-l ilustra. Desigur ca, in succesiunea trecut, prezent viitor, numai unul dintre momente este real cel prezent. Va puteti aminti cand aveati trei ani. Va puteti in acelasi timp imagina cum va fi cand veti fi mult mai in varsta decat sunteti acum, asa ca va pregatiti si va miscati corespunzator. Stiti de ce imbatraniti in corpul vostru fizic? Pentru ca va asteptati ca acest lucru sa se intample, dragilor. Nu cu multa vreme in urma, Pastratorul a auzit pe cineva la televizor, spunand: Am 70 de ani dar, bineinteles ca 70 este noul 50 nu-i asa? Voi redefiniti totul in lumea voastra si asta e perfect, e asa cum trebuie sa fie. Intelegeti ca punctul in care va aflati chiar acum este cu totul unic. Sa va explicam de ce.

Intersectarea liniilor dimensionale

Sa ne intoarcem pentru o clipa la conceptul de linie si imaginati-va o linie dreapta. Celelalte 10 dimensiuni ale timpului si spatiului vostru se gasesc langa aceasta linie a voastra, asezate pe linii similare. Dragilor, acolo unde si atunci cand aceste linii se intersecteaza, ele lasa amprente permanente, una asupra celeilalte. Acestea reprezinta momente cu totul unice si povesti marete din istoria pe care voi o impartiti. Aceste povesti cum ar fi cea despre gradina Raiului nu se schimba niciodata si continua in intreaga omenire. Chiar daca multi dintre voi ati interpretat complet gresit aceasta poveste, ea este adevarata si modul in care a evoluat a fost, cu adevarat, foarte frumos. Este povestea primului vostru exercitiu in densitate si ati avut multe astfel de exercitii, pe parcursul istoriei voastre. Cei mai mari profesori de pe Pamant, cei pe care voi ii numiti maestri sunt, pur si simplu, linii care s-au intersectat in diverse momente. Aceste linii multidimensionale, care au fost pana acum mereu separate, incep acum sa se intersecteze. Asa ca voi vedeti acum un numar foarte mare de intersectii in viata voastra, pentru ca asta ati sperat cel mai mult sa va aflati aici, acum.

Multi dintre voi, cei de pe partea cealalta a valului, ati stat foarte mult la coada, pentru a va afla aici si pentru a trai posibilitatea liniilor multiple, care se intersecteaza in acelasi timp. Am descris mai inainte natura multidimensionala a omenirii, v-am mai spus si ca valul sau zidurile care despart aceste dimensiuni se subtiaza. Incepeti sa aveti scurgeri prin ele, materializate in sentimente care nu sunt chiar ale voastre. Atunci cand acest lucru s-a intamplat, v-ati pierdut un pic din siguranta sau din increderea in sine, deoarece acele ziduri va furnizau o structura care acum nu mai e la fel. In orice caz, asta inseamna ca puteti incepe sa va perfectionati in moduri noi. Chiar daca niciuna dintre aceste linii individuale nu poarta intregul adevar, impreuna ele va fac o fiinta perfecta. S-ar putea spune, cu usurinta, ca a trebuit sa va divizati perfectiunea pentru a putea fi aici, pe planeta Pamant, pentru a juca acest joc de-a oamenii. Va descurcati foarte bine. De fapt, aveti unele oportunitati unice.

Trei pasi inainte

Au mai existat valuri pe planeta Pamant si inainte, cand ati trecut prin exercitii similare; cateodata ele transformandu-se in ceea ce voi ati numit experiente foarte negative. Sa stiti, dragilor, ca voi sunteti cei care detineti controlul. Acesta este masajul pe care dorim sa il primiti, astazi. Nu conteaza ce vedeti ca se apropie, nu conteaza dificultatile pe care vi le vom impartasi in mesajele viitoare, voi sa stiti ca detineti controlul. Cum detine cineva controlul asupra propriei vieti? Ati incercat asta, inca de la nastere, cu un succes oarecum limitat, sau asa s-ar putea sa ganditi. Nu, nu e adevarat. Realitatea este ca va aflati exact acolo unde vreti sa fiti. Acum va evaluati in diferite moduri si s-ar putea sa spuneti: Of, mi-as fi dorit mai multi bani, Mi-as fi dorit mai multa bucurie la munca. Mi-am dorit o relatie cu cineva care chiar sa fie pe acelasi nivel cu mine. Voi aveti toate aceste idei legate de succes, dar va spunem, dragilor, ca sunteti la locul perfect potrivit. Va aflati in spatiul in care ati dorit sa va aflati, atunci cand ati venit pe Pamant, in aceasta incarnare.

Asadar, cum puteti sa detineti controlul asupra acestui lucru? Cum poate cineva sa isi aduca bucuria inapoi, in viata? Ei bine, dragilor, de multe ori este vorba despre a vedea lucrurile dintr-o perspectiva noua si de a le re-evalua. Exista aici o smecherie despre care v-am vorbit de multe ori: voi sunteti fiinte creatoare. Pasiti asemenea unor creatori constienti, pe planeta Pamant si frumusetea acestui lucru este ca aveti capacitatea de a crea tot ceea ce este in fata voastra. Cei mai multi dintre voi au incercat din greu sa ne dovedeasca ca nu avem dreptate, atunci cand spunem aceste lucruri. Am facut tot ce ati spus. Am facut absolut totul, am citit cartile, am urmat ABC-ul creatiei. Am facut cursuri si am obtinut diplome. Ati facut toate aceste lucruri despre care credeti ca ar fi necesare pentru a evolua, cu exceptia unuia singur: raspunderea. Cum va asumati raspunderea pentru locul in care va aflati?

Atunci cand va aflati intr-o situatie care nu va place sau cu care nu sunteti fericiti, primul lucru pe care il aveti de facut este sa intelegeti ca voi v-ati pus, cu buna stiinta, in situatia respectiva. Al doilea lucru pe care il aveti de inteles este ca puteti schimba situatia. Acum veti spune: Bine, ma voi aseza si voi schimba totul. Nu imi place unde ma aflu. Voi schimba energia acestei zile si apoi ma voi intoarce si ii voi invata si pe ceilalti oameni. Cei mai multi dintre voi sunteti astfel facuti, deoarece ati venit de multe ori pe Pamant. Suneti profesori in inima si, cu toate acestea, nu va invatati pana la capat lectiile si va apucati sa le predati altcuiva. Asa ganditi voi si asta este foarte frumos. Sunteti unul parte din celalalt. Problema apare atunci cand va asezati pe un nivel superior oamenilor pe care ii invatati. Sunteti cu totii parte unii din ceilalti cum puteti sa va asumati un astfel de nivel? Primul lucru pe care il aveti de facut, dragilor, este sa va intrebati: Ce am incercat eu sa realizez, pentru a ajunge aici? S-ar putea sa stiti actiunile si greselile de care a fost nevoie pentru a ajunge aici si ca ati jurat sa nu mai repetati greselile. Cu toate acestea, realitatea e ca spiritul v-a condus, in mod intentionat, in acest punct. Faptul ca multi dintre voi va aflati in situatii dificile, chiar acum, ar putea conduce la concluzia ca pe Pamant este o energie dificila, dar voi ati cerut-o. Nu numai ca ati cerut energiile, schimbarile si transformarile care au loc aici, dar ati cerut sa fiti unul dintre acei cativa care se afla aici in forma fizica, pentru a trai acest moment.

Cheia de aur

Sunt multe cai de a va schimba realitatea. Prima este aceea de a va asuma responsabilitatea pentru ea si de a sti ca spiritul vostru v-a adus aici, dintr-un motiv; a doua este de a va schimba perspectiva asupra acestei realitati. Intelegeti cat de multi oameni de pe Pamant au o slujba care nu le este pe plac? Ei spun: Of, ce bine ar fi sa fiu bogat si sa nu trebuiasca sa muncesc deloc. Atunci chiar ca as face ceva care sa conteze pentru Pamant. As putea sa predau lectia pe care am venit aici sa o predau. Poate ca aveti un contract la acel loc de munca. Poate ca sunt oameni pe care ati convenit sa ii intalniti si ei asteapta ca voi sa le spuneti vorbele pe care ati promis ca le veti spune. Dar voi va ganditi sa va gasiti o alta slujba, inainte sa va fi rostit adevarul. Cheia este sa gasiti bucuria, in locul in care va aflati acum. Da, daca faceti un inventar, bucuria s-ar putea sa fie foarte mica si nemultumirea mult mai mare. S-ar putea sa spuneti, in continuare, ca doriti o schimbare dar nu puteti face aceasta schimbare, dragilor, pana cand nu veti gasi scanteia de Lumina. Acesta este lucrul pe care dorim sa vi-l impartasim astazi. In primul rand, asumati-va responsabilitatea pentru locul in care va aflati, stiind ca sunteti in locul perfect. Unora dintre voi nu le place asta si si-ar dori mult mai mult sa se afle intr-un loc mai bland, mai usor si in care energia sa curga cu usurinta cu care curgea inainte. Va spunem ca inainte nu era chiar asa de bine cum credeti. Voi trebuia sa purtati o vibratie foarte joasa, deoarece, uneori, ignoranta este o adevarata binecuvantare si chiar daca va aflati intr-o stare de gratie, erati in acelasi timp si foarte ignoranti, fiindu-va greu sa intelegeti ce era energia. Intreaga omenire s-a ridicat in ultimele luni si in ultimii ani. Ca rezultat, multi dintre voi suneti dezbinati; simtiti ca v-ati pierdut magia si va intrebati incotro sa va indreptati de aici. Nu prea stiti ce urmeaza, dar sunteti mult mai aproape decat credeti. Exista o cheie de aur si, pana nu o veti gasi, nu va veti schimba situatia. Asumati-va responsabilitatea si intelegeti ca puteti gasi cheia de aur, doar traind tot ceea ce ati trait pana acum. S-ar putea sa nu fiti fericiti cu circumstantele in care va aflati si sa doriti, in continuare, sa le schimbati dar asta este perfect. Cautati cheia.

Cum puteti gasi cheia de aur? Acestea sunt cristalele pe care vi le-ati asezat pe cale. Cateodata ele va sar in fata, alteori trebuie sa deveniti buni in a accepta lucrurile, pentru a le putea primi. Aveti tendinta de a va uita la ceva si de a spune, Lucrul asta nu imi face niciun bine. Am nevoie de ceva acolo, nu aici. Pana cand nu veti gasi lumina momentului si nu veti trai in momentul prezent, veti repeta aceeasi situatie, iar si iar deoarece este vorba despre un ciclu. Atunci cand va spunem depre marele tor si despre felul in care in el se misca laolalta, toate cele 11 dimensiuni ale timpului si spatiului, trebuie sa intelegeti ca fiecare parte este alcatuita dintr-un cerc. Timpul este, de fapt, circular, dragilor nu liniar. Prin urmare, atunci cand treceti prin ceva dificil, va garantam ca acest lucru se va repeta, pana cand veti gasi cheia de aur. Atunci cand veti putea sa va schimbati perceptia asupra lui si sa gasiti acea scanteie de speranta, folositi-o. Acestea sunt caile noii lumi, acestea sunt caile oamenilor care au primit putere, deoarece voi le faceti loc pe planeta voastra, dragilor.

Un nou echilibru

Se ajunge pe o cale cu totul noua la un echilibru dintre masculin si feminin. Acest echilibru a aparut mai inainte, deoarece asa au aparut toate energiile, in valuri. Mai inainte, aveati o vibratie atat de joasa, incat nu l-ati putut folosi, deoarece va covarsea complet. Ati sfarsit intr-un mare razboi, care a fost foarte dificil. De data asta, acest lucru nu mai trebuie sa se intample sau sa functioneze in acelasi fel. Sunteti fiinte creatoare; voi sunteti cei care creaza fiecare moment din viata voastra, prin intermediul perceptiei voastre si a unei parti individuale din acest mare tor, care va apartine. Impreuna, sunteti completi si perfecti, traind pe o planeta a imperfectiunilor. Voi nu puteati duce asta, asa ca ati ascuns-o in diferite parti ale voastre. Acum e un moment minunat, deoarece multe dintre aceste energii pot, in sfarsit, sa se intersecteze. Ce se intampla, deci, atunci cand una dintre energiile voastre se intersecteaza si voi va intalniti cu an alt voi sau cu o alta parte a voastra? Deveniti constienti pe cele mai frumoase cai de o parte din perfectiunea voastra. Asta va asteapta si asta veti preda multi dintre voi. Daca voi credeti ca va lipseste ceva din viata, atunci simtiti: Of, nu sunt bun la acest aspect de a fi om. La asta sunt foarte bun, dar partea cealalta a fost intotdeauna o enigma pentru mine. Nu am putut niciodata sa imi dau seama despre ce e vorba. Atunci cand ajungeti la aceste minunate intersectii, in care aceste linii se intersecteaza asa cum au inceput sa o faca deja, puteti afla ca exista deja o alta parte a voastra care deja stapaneste acel domeniu.

Veti vedea semnele pe multe cai, inclusiv cea a astrologiei. Si veti vedea multe amprente ale acestei deschideri, deoarece pe planeta Pamant incepe o noua energie. Va veni un moment in care va veti trezi cu totul din vis. Ce-ar fi daca ati fi treji astazi, ce ati face cu asta? Aceasta este intrebarea. De ce sa mai asteptati? Jucati-va starea de maestru, acum. Revendicati-o prin asumarea respansabilitatii, exact pentru locul in care va aflati, stiind ca va aflati aici pentru un motiv. Chiar in aceasta intersectie de timp si spatiu, desi aceasta densitate pare sa va fi acumulat grijile si ingrijorarile de pe planeta Pamant, sa stiti ca va aflati aici cu un scop. Priviti in jurul vostru, dragilor. S-ar putea sa fie o singura persoana pe care voi sa trebuiasca sa o intalniti in acest moment. Faceti acea conexiune. Transmiteti acea raza de Lumina sau primiti darul pe care vi-l aduce si asta va schimba totul. Cum puteti sa o gestionati? Veti afla prin fiecare aspect al vostru, deoarece deveniti perfecti. Incepeti in fiecare clipa sa va intersectati dimensiunile din voi, dragilor, mai ales pe parcursul acelor situatii pe care le numiti probleme. Acum este momentul sa cautati acea cheie de aur; cautati acel aspect pe care il puteti atinge numai daca va asezati in pozitia respectiva. Chiar daca nu va pare chiar atat de frumos, gasiti un alt mod de a-l privi. Sunteti constienti ca voi creati ceva, de fiecare data cand va deschideti ochii si va focalizati? Universul nu exista asa cum credeti voi ca exista. Priviti in jurul vostru. Eu ma uit la cateva dintre lucrurile pe care le are Pastratorul acum pe birou; vad creioane, deschizatoare de scrisori si ceea ce el numeste mouse. Adevarul este ca toti acei atomi sunt imprastiati intr-un model la intamplare. Ei se misca tot timpul si numai atunci cand el se uita la ei si se asteapta sa vada ceva, sar si se grupeaza, pentru a alcatui acele articole pe care le vede. Asadar, ce v-ar trebui, pentru a va astepta la ceva diferit? Asteptati-va la miracole. Asta inseamna sa va schimbati tiparele de gandire, sa schimbati modul in care va ganditi la timp.

Fiinte creatoare care imbatranesc

Singurul motiv pentru care imbatraniti in corpurile voastre fizice, dragilor, este acela ca asa va asteptati sa se intample. Credeti ca acest lucru este necesar. Veti afla acest lucru foarte curand, deoarece acestea sunt darurile pe care multe dintre rasele voastre parintesti le-au avut, in gama de 2.4-3.4 m, pe planeta Pamant. Multe dintre ele se intorc, dragilor. Asta inseamna ca va ateriza o nava spatiala, in direct la CNN? Ei bine, nu prea credem asa ceva. Ce inseamna, insa, este ca veti incepe sa va reamintiti o parte din magia din voi. Veti incepe sa va intelegeti adevarata natura. Priviti-va in oglinda si veti vedea o fiinta limitata, imbatranita, care coboara intr-un cadru temporal liniar. Incepeti sa intelegeti ca timpul este circular si acesta e motivul pentru care repetati lucrurile in viata. Asadar, daca ati ratat si ati facut o greseala, nu va judecati. Dumnezeu nu se judeca pe sine, deoarece asta ar fi o nebunie. Lasati lucrurile sa treaca si fiti constienti ca ele se vor repeta intr-un timp circular natural, asa ca veti avea multe alte ocazii sa le faceti, daca va veti elibera de presiune. Veti incepe sa vedeti lucrurile dintr-o alta perspectiva. Veti indrazni sa va dati drumul si sa faceti o gramada de greseli bune. Acum veti incepe sa va vedeti adevarul si, facand asta, veti incepe sa intelegeti cine sunteti cu adevarat si, in acele momente, ne vom intoarce si ne ne vom oferi acest lucru unii celorlalti.

Aceasta este Era in care vi se da putere, dragilor. Este aici intr-un mod foarte clar. Este aici pentru toti oamenii, majoritatea lor fiind acum foarte zapaciti de acest lucru. Ea a venit pe parcursul unui val incredibil, despre care v-am vorbit cu 11 ani inainte de aparitia sa. Stiati ca va veni in aceasta viata si de aceea v-ati plasat aici. Bine ati venit Acasa. Bine ati venit pe Noul Pamant. Va vom ajuta sa intelegeti, nu predandu-va lectii sau aducandu-va elemente noi, ci ajutandu-va pur si simplu sa va reamintiti ce ati vrut sa faceti, cand ati ajuns aici prima data. Acestea sunt cheile de aur pe care le poarta fiecare dintre voi. Unii dintre voi le-au adus in clanul din care faceau parte, in timp ce altii au adus anumite raze de lumina pentru planeta Pamant. Multi dintre voi faceti parte din familia E, Familia adevarului si imputernicirii, care se afla aici pentru a ajuta intreaga omenire sa faca acest pas urmator, in asumarea puterii si in crearea unei lumi noi. Acest lucru a inceput dejade aceea va si aflati aici. Sarbatoriti! Sarbatoriti situatiile pe care le considerati dificile, iar acest lucru va va ajuta sa va schimbati perspectiva. S-ar putea sa ii incurce pe unii, la inceput, dar odata ce veti putea vedea lucrurile din punctul de vedere al unui creator constient, atunci ele se vor schimba in fata ochilor vostri. Aceasta este magia pe care o aveti cu totii.

Sunteti cei mai mari ingeri care au trait vreodata, oriunde. Va aplaudam, dragilor. Nu aveti idee cat sunteti de speciali. Ati facut un voal al uitarii. Multi dintre voi il poarta cu mandrie si noi va spunem ca el incepe sa dispara. Va aplaudam si suntem aici cu zambete mari pe fata, asteptandu-va sa va treziti din vis si sa va indepartati somnul din ochi. Voi sunteti la comanda, deoarece lumea cea noua e aici. Bine ati venit Acasa. Cautati acele chei frumoase, acele chei de aur care sa va ajute sa creati viata pe care o alegeti. Sarbatoriti venirea Acasa, dragilor si sarbatoriti cine sunteti in acest moment.

Espavo.  Sunt Pastratorul Timpului.

Grupul

 

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2014 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2012 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org. Thanks for helping to spread the Light!