Серпень 2014

Правильно чи неправильно закінчилось


Вітаю, друзі! Я – Зберігач Часу.

Хватаючись за старі соломинки

Ви знаходитеся у критичній точці перетину часу та простору на планеті Земля. Ви дуже чітко рухались від одного виміру до іншого, переходячи через реальності між вимірами, і зараз ви хватаєтесь за старі соломинки. Насправді, це цілком нормально для розвитку людства – хоча б у тому сенсі, що ви робили так раніше. Сьогодні ми хотіли б поговорити про це, і поділитися з вами тим, що відбувається у вашому світі. Так, ми вже ділились з вами тим, що планета отримала багато енергії; тектонічні плити рухаються таким чином, що можна чекати напруги та деформації самої планети. Раніше, в більш низьких вібраціях це не було проблемою. Дуже просто, – раніше ви цього не відчували, так як відчуваєте зараз. Ви починаєте відчувати з’єднання (з планетою) на дуже, дуже глибокому рівні та багато людей через це впали у сильний відчай. Це сприймається так, якби ви не схопилися за щось просто зараз, то у вас більше не буде такої можливості. Любі, ми кажемо вам – маємо на увазі більших вас, – тих, кого ми звемо Робітниками Світла (Lightworkers), так як ви і є майстрами світла. Так, ви ті, хто обрав бути тут зараз, щоб зробити більше змін на планеті. Тому ми ділимося деякими дуже простими ідеями та інструментами, які ви можете використовувати, щоб допомагати усьому людству зробити цей крок на наступний рівень, де ви зможете закріпити всю вашу енергію дуже твердо та ясно.

Дія та реакція

Все, що вам треба робити, любі, – це подивитися на нас і побачити, як це сприймається з іншої сторони. До тих пір, поки ми говоримо про людство, ми не використовуємо слова «правильно» і «неправильно», «добре» чи «погано», «любов» або «страх». Реальність в тім, що всього цього не існує, по мірі того, як ви просунулися у великих вібраціях. Ви відчайдушно схопились за енергію цих старих ідей та намагаєтесь відчувати себе комфортно, особливо відчуваючи (напругу) енергію самої Матері Землі. Багато з вас, хто відчував себе пригнобленим, чи у них не було можливості висказатися, підхоплюються та роблять крок назад в еволюції, щоб знайти дещо знайоме та комфортне. Далі, любі, є ви, хто бачив дві сторони. Ми кидаємо вам виклик зробити це. Коли ви дивитесь на щось нашими очима, ви бачите неосудження. Осудження не працює, тому що більше немає правильного та неправильного. Є тільки дія та реакції, які знову і знову розвертаються на Землі. Одначе, це дійшло до такого високого стану, що всі ви можете знайти рішення (для поточної ситуації на планеті). Що ж для цього треба? Чи потрібно для цього припинення вогню, перемовини чи залучення вашого керівництва? Все це можливо, любі мої, але кожного з вас може привести зміна в своєму власному серці за допомогою тої енергії, яку ви несете зараз. За цим багато з вас прийшли, і це наступний крок в еволюції людства. Фактично, це можливість для світла сяяти в тих областях, де еони років царювала пітьма набагато більше, ніж ви гадаєте. Так, багато з цього блукає у минулому. Багато з ваших великих війн на планеті Земля – просто повторення інших речей, які ви відчували в ході вашої історії, і це не виключення. Одначе, це дійсно ставить нас в скрутне становище і зараз саме час для всіх вас бути на зв’язку і діяти.

Практикуйте співчуття

Як ви це робите? Любі, у вас є нерв, який йде (з голови) по сторонам шиї і утворює переплетіння через 5 з ваших 7 чакр. Він називається блукаючим нервом (nervusvagus) і з ним можна робити вправи. Навіщо це вам? Фактично, цей нерв, який відповідає за довголіття на планеті Земля, тому вправи з ним будуть мати позитивний ефект для кожного. Які з ним робити вправи? Дуже просто…практикувати співчуття. Блукаючий нерв – частина вас; це частина вашої фізичної будови, яка дозволяє вам бачити співчуття на вашій планеті. Коли ви бачите, що розгортається жорстока ситуація, перша річ, яку ви маєте вчинити, – показати пальцем. Ви намагаєтесь виявити, на якому ви боці, що сталося та хто винен. Що якщо всі ви візьмете невелику частину цієї провини, відповідальність (на себе), щоб побачити речі по-іншому, і, можливо, навіть побачити енергії, які призвели до цього? Ніхто з вас не винен і не правий. Ви всі відчуваєте змішання людства.

Сприймайте іншого як частину себе

Ви досягли критичної маси. Про це не може бути двох думок. Людство еволюціонувало так швидко за останні 4.5 років, і це було неймовірно. Після того, як ви пройшли портал 12.12.12 і відновили всі ваші енергії на планеті Земля, ви вирішили зробити крок в нову еру людства. В еру Наділення Силою (Age of Empowerment) ви досягли цих рівнів. І ось, раптом, ви не можете йти далі, допоки ви не вирішите деякі дуже прості проблеми в серці змін, які розігралися на вашій планеті знову і знову. Чи це часи Атлантиди і Лемурії? Так, любі мої, але це йде навіть далі, чим це, і навіть далі,чим ви можете уявити. Ви звикли прикидатися розділеними, щоб грати цю гру в людей, яка давала дуальність чи протилежність. Коли ви дивитесь на інших створінь, ви бачите їх відділеними від вас, замість того щоб бачити їх частиною вас, і це потребує змін. Це те, що всі ви можете здвинути. Ви знаєте, багато з вас навіть виросли у середовищі релігій, проповідуючих, що хороші люди потраплять на небеса, в той час, як погані потраплять до пекла. Ми не хочемо розчаровувати вас, любі, але пекла немає, і ніколи не існувало. Це був людський винахід 17 сторіччя, який використовував відчуття провини, щоб допомогти контролювати вас в певному розумінні.

Відпускаючи упередження

Це також ілюструє розділення, якого більше немає. Реальність в тім, що немає розділення, так як всі ви зостаєтеся разом, і ніхто з вас не здвинеться далі. Це ваш вибір і він перед всіма вами. Що ж, любі, що ви робите? Ви просто вимикаєте ваші телевізори, щоб не бачити новин чи не мати з цим справи? Що ж, заперечення частина цього. Однак, реальність така, що всі ви повинні знати, що відбувається на планеті. (Але тут) проблема виникає, якщо ви вірите всьому, що бачите по телевізору. Що це коштує: дивитися багато різноманітних каналів і мати багато різних можливостей бачити, що відчувають люди? Ви можете опустити ненависть, яка знову і знову передається з покоління від батька, який кричить сину: «Подивися, що вони зробили з нами! Подивися, що вони зробили!». Син має собі за ціль, коли виросте, відомстити. Це розігрується знову і знову, і знову. Багато майстрів казали: «Полюби ворога свого». Настав час зробити це, і зараз це стає реальністю для кожного з вас. Тому що немає більше правильного і неправильного, ні білого, ні чорного, ні верха, ні низу, – і немає любові або страху. Все це частини однієї і тієї ж енергії.

Чи бачите ви себе в очах інших?

Дуже чітко, любі, ви увійшли до Третьої Хвилі наділення Сили. Перша Хвиля була дуже проста: навчитися стояти, бути тут та йти за лідером. Друга Хвиля вчила слідувати самому собі. Ви всі навчилися знаходити власні напрямки, ще багато разів відстоюючи відмінності на планеті Земля. Третя Хвиля наділення Силою дуже відрізнялася від інших, тому що вона означає гармонію. Як кожен знайде гармонію? Бачити себе в очах інших – ключ. Відтепер, що це означає для кожного з вас? Ви можете сказати: «Я всього лиш одна людина. Я не той, хто укладає угоду і створює мир на планеті». Однак, це саме ви. Реальність в тім, що кожен додає щось до колективної вібрації людства способом, якого ніколи раніше не бачила планета Земля. Це та колективна вібрація, яка визначає результат і напрямок нового людства на новій планеті Земля в еру Наділення Силою. Кожен з вас несе відповідальність за те, щоб відкрити серця і намагатися побачити так багато сторін предмета, як можете. Так, ви будете бачити співчуття і неправильні вчинки. Ви будете злитися з цього приводу, і це буде продовжуватися, допоки людство в це грає. Ми кажемо вам, любі, – це, фактично, повторюється, щоб викликати у людей це відчуття. Багато разів гнів по відношенню до групи або раси людей, чи географічному положенню буде повторюватися з покоління в покоління.

Поклик Родини «Е»

Любі, це просто ви. Ви можете створювати любов і бачити себе в очах кожного, навіть того, хто візьме зброю і використає її проти вас? Чи можете ви сприйняти його страх, як свою проблему, тримаючи це в своєму серці, і відкрито виражати це зі своїми друзями? Ці речі, які змінять планету Земля, і ви складаєте цю критичну масу прямо зараз. Ви не зможете далі рухатися, поки ці речі не вирішені, але що це означає? Ви всі разом збираєтеся почати рух і перейти на інший рівень разом? Ні,любі. Це типовий хвильовий шаблон, про який ми казали багато разів до цього. Зазвичай, це три кроки вперед, але два назад. Іноді, це збентежує вас, тому що виходить три кроки вперед і (тіж самі) три кроки назад. Одначе, в вашій відповідальності рухатися прямо в необхідному напрямку. Саме по цій причині ви обрали бути на Землі в цей момент; ось чому ви прийшли. Зараз час прокидатися від сну, (знову) набути енергію вашого серця і навчитися любити кожного як самого себе. Це краса майстра, який гуляє по планеті Земля, в колі Родини «Е», так як багато з вас були тут в критичні часи раніше. Елра (Elrah)добре знає вас, так як і Зберігач Часу, еМ (eM) і всі ты, кого ви називаєте групою. Реальність в тім, що ми підтримаємо вас, любі, тому що ви виступали вперед в ці критичні моменти опору на вашій планеті, щоб щось змінити. Ви досягали того, що ваш голос був почутий, він ніс вібрацію, яка не була (тоді) сприйнята, але несла ключ до любові на планеті Земля. Ці часи нових енергій на новій планеті Земля; кожен з вас несе частинку цього. Ви принесли свій окремий промінь світла, тому відважтесь відпустити ваші страхи і вашу прив’язанність до пітьми. Відважтеся відпустити ваші ідеї розділу і віру в те, що тільки «добрі» будуть еволюціонувати. Ви всі ідете разом, тому ви працюєте з самою низькою вібрацією кожного, щоб призвести до величезних змін на вашій планеті.

Немає правильного чи неправильного. Є тільки ви

Коли ви розчинете ненависть, яка існує на про тяжінні поколінь, і будете діяти як один? Перше, що ви повинні зробити – зрозуміти це. Не просто сказати декілька слів та вибачитися, дозволяючи їм зрозуміти це. Замість цього ви повинні будете впізнати один одного. Не ваші найкращі сторони, чи те, що ви хочете показати, але те, ким ви являєтесь разом…Ера Наділення Силою прямо перед вами, але вона потребує залучення кожного з вас в критичну масу. Це часи нової планети Земля. Це часи нової людини, яка прокидається зі сну. Любі, немає правильного чи неправильного, є тільки ви.

З великою гордістю, що ми допомагаємо вам згадати самих себе в ці часи (досягнення) критичної маси на вашій планеті. Ви прокидаєтесь від прекрасного сну, в якому ви граєте гру. Робите це з любов’ю у вашому серці і тримаєте зв’язок зі всіма іншими, які грають в цю гру.

З великою гордістю, ми просимо вас відноситися один до одного з повагою, – не має значення хто ви. Піклуйтеся один про одного при кожній можливості. Це велике досягнення людства і крок в цій новій прекрасній грі, в якій ви всі приймаєте участь; добре грайте разом.

Еспаво. Я, Зберігач Часу.

Група.

 

Зєднуючи серця

З БарбароюРотер

~ Ліниві літні дні ~

 

Я пам’ятаю по мірі того, як я росла, я завжди чекала розслаблюючих днів літа. Школа закінчувалася і попереду були цілі місяці, коли можна будо просто грати. Відчуття безтурботності у світі було частиною мого дитинства. Я насолоджувалася канікулами кожного разу, з моєю родиною, ходячи в походи, досліджуючи природу. Але в основному, я проводила дні за тим, що прокидалася, коли я відчувала, що вже час прокинутися, грала з друзями, читала книжки, плавала, – робила те, що хотіла. Я пам’ятаю часи, які я проводила у мріях, лежачи на порослому травою дворі, безцільно дивлячись угору, на небо, вигадуючи, на що схожі хмаринки. Мої подруги та я кружляли колами і падали зі сміхом від запаморочення. У нас були сонні вечірки, де ми робили все, що завгодно, тільки не спали – сміялися усю ніч над всілякими пустощами. Ті літні місяці оживляли мій дитячий дух. Вони балансували те, ким я була і те, ким я повинна була стати в наступні роки. Це були невинні роки. Вони були поістину лінивими літніми днями.

Кожен рік я росла, в моєму житті з’являлося все більше обов’язків. Я починала дізнаватися більше про світ навколо мене. Це вже більше не був мій маленький світ. Я почала піклуватися про своє оточення. Підліткові роки все ще були безтурботними, але літо я проводила, працюючи і відкладаючи на майбутнє. Робила плани на те, що я хочу створити в своєму житті. Якимось чином я стала менш безтурботною, та в той же час щасливою, по мірі того, як я відкривала хто я є. Я завжди знаходила час для веселощів, будучи звичайним підлітком. Я завжди намагалась бути спонтанною, але не знала, що я стала більш відповідальною за свої дії.

По мірі того, як я рухалась до дорослого життя, в мене біло весілля, діти, кар’єра, власний дім, нові захоплення і активність. Все це принесло величезну радість в моє життя, але в мене було відчуття, що в мене немає і хвилинки на себе. В той час, я цінила ритм повноцінного життя. Я знаю, що важливо просто бути кожен момент. Коли я дозволяю собі трішки безтурботних веселощів будь-яким способом, я відчуваю оновлений стан безтурботного дитинства глибоко всередині мене.

Сьогодні моє життя перевершую мої найкращі надії: все, що я будь-коли бажала. Я зайнята своїм життям, але я знайшла баланс. Та все одно, часом я згадую про ті ліниві літні дні мого дитинства. Напевно, на цьому я зупинюсь і піду плавати, ляжу подивитися на хмаринки, тому що ці літні дні завжди тут, коли я виділяю для них час.

З любовю та світлом,

Барбара.

Переклад українською: Маргарита Аліксандренко

 

 

Довідка про авторське право:

© Lightworker, www.espavo.org, 2000-2014

Ця інформація призначена для розповсюдження і може вільно розповсюджуватися повністю або частково.

Будь-ласка, посилайтеся на: http://www.espavo.org.

Дякуємо, що допомагаєте розповсюджувати Світло!