Ιούλιος 2014

Το Χρυσό Κλειδί
Η Ισορροπία Δυνάμεων

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Μια Υψηλότερη Οπτική

Βγήκα μπροστά σε αυτό που ονομάζετε γκρουπ επειδή σήμερα θα μιλήσω για το πού βρίσκεστε σε αυτό το σταυροδρόμι χρόνου και χώρου, κάτι που είναι υπέροχο. Έχετε ξαναβρεθεί εδώ για να βιώσετε παρόμοιες ενέργειες. Αυτή η εποχή είναι μοναδική γιατί πολλές απ’ αυτές τις προκλήσεις στη Γη έχουν προέλθει από σταυροδρόμια στα οποία διασταυρώνονται πραγματικότητες και αφήνουν μόνιμα εντυπώματα. Να σας εξηγήσουμε.

Η Πολυδιαστασιακή σας Φύση

Η φύση σας είναι Πολυδιαστασιακή. Κοιτάζετε τον εαυτό σας και βλέπετε μόνο ένα ον, αλλά φυσικά δεν είσαστε μόνο ένα. Είσαστε πολλαπλά όντα. Είσαστε έντεκα ας πούμε, για χάρη της συζήτησης. Με όλα αυτά τα όντα ταυτόχρονα, δημιουργείται ένας μεγάλος δακτύλιος καναλιών. Σαν να είχατε έντεκα ακτίνες φωτός που κινούνται μαζί. Αν και αντιλαμβάνεστε τον χρόνο ως γραμμικό στον πλανήτη σας, στην πραγματικότητα έχει τη μορφή δακτυλίου. Θα τον πούμε απλά “γραμμικό” γιατί με την περιορισμένη σας αντίληψη έτσι βλέπετε τον χρόνο. Τον βλέπετε ως παρελθόν, παρόν και μέλλον μόνο και μόνο επειδή βλέπετε μια γραμμή. Θα χρησιμοποιήσουμε κι εμείς αυτή την οπτική. Φυσικά από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, μόνο το ένα μπορεί να είναι πραγματικό: το παρόν. Θυμάστε όταν ήσασταν τριών ετών. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα είναι όταν θα είσαστε πολύ μεγαλύτεροι απ’ όσο είσαστε τώρα και προετοιμάζεστε κατάλληλα. Ξέρετε γιατί γερνάτε; Επειδή αυτό περιμένετε να γίνει αγαπημένοι μας. Πρόσφατα, ο Φύλακας άκουσε κάποιον στην τηλεόραση να λέει “Είμαι εβδομήντα χρονών αλλά τα εβδομήντα είναι τα νέα πενήντα, έτσι δεν είναι;” Ανακαθορίζετε τα πάντα στον κόσμο σας και είναι τέλειο, όπως θα έπρεπε. Καταλάβετε ότι η τωρινή σας θέση είναι μοναδική. Να σας εξηγήσουμε το γιατί.

Διασταύρωση Διαστασιακών Γραμμών

Επιστρέψτε για λίγο στην έννοια τη γραμμής και φανταστείτε την. Οι άλλες δέκα διαστάσεις σας του χρόνου και του χώρου βρίσκονται δίπλα σας σε παρόμοιες γραμμές. Αγαπημένοι μας, όποτε διασταυρώνονται και όπου διασταυρώνονται, αφήνουν μόνιμα εντυπώματα η μια στην άλλη. Αυτές είναι μοναδικές και σημαντικές στιγμές στην ιστορία σας. Αυτές οι ιστορίες, όπως αυτή του Κήπου της Εδέμ, δεν αλλάζουν ποτέ και συνεχίζουν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αν και πολλοί την έχετε παρεξηγήσει, είναι αλήθεια και ο τρόπος που εξελίχθηκε είναι υπέροχος. Είναι η ιστορία της πρώτης σας εξάσκησης στην πυκνότητα και είχατε πολλές τέτοιες στη διάρκεια της ιστορίας σας. Οι μεγαλύτεροι δάσκαλοι στη Γη, αυτοί που ονομάζετε αυθεντίες, είναι απλά γραμμές που διασταυρώθηκαν μεταξύ τους σε διαφορετικές στιγμές. Αυτές οι πολυδιστασιακές γραμμές, οι οποίες μέχρι τώρα ήταν ξεχωριστές, αρχίζουν να διασταυρώνονται. Τώρα λοιπόν βλέπετε έναν τεράστιο αριθμό τους στη ζωή σας. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ελπίδα σας για να είσαστε εδώ τώρα.

Πολλοί από εσάς στην άλλη πλευρά του πέπλου μπήκατε σε μια μακριά ουρά ώστε να έρθετε εδώ για να βιώσετε τη δυνατότητα των πολλαπλών γραμμών να διασταυρώνονται ταυτόχρονα. Έχουμε περιγράψει παλιότερα την πολυδιαστασιακή φύση της ανθρωπότητας. Σας έχουμε επίσης πει ότι το πέπλο μεταξύ των τοίχων των διαστάσεών σας λεπταίνει. Αρχίζετε να έχετε διαρροές όπου νιώθετε πράγματα τα οποία δεν είναι δικά σας. Καθώς συμβαίνει αυτό, χάνετε μέρος της ασφάλειάς σας, επειδή οι τοίχοι αυτοί σας παρείχαν μια δομή η οποία τώρα πια δεν υπάρχει με τον ίδιο τρόπο. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να τελειοποιήσετε τους εαυτούς σας με νέους τρόπους. Αν και καμία από τις γραμμές δεν φέρει όλη την αλήθεια, με όλες μαζί είσαστε τέλεια όντα. Μπορεί εύκολα να ειπωθεί ότι έπρεπε να διαιρέσετε την τελειότητά σας ώστε να μπορέσετε να είσαστε στη Γη και να παίξετε το παιχνίδι που προσποιείστε ότι είσαστε άνθρωποι. Τα πάτε αρκετά καλά. Για την ακρίβεια, έχετε μερικές μοναδικές ευκαιρίες.

Τρία Βήματα Εμπρός

Υπήρξαν κύματα στη Γη και παλιότερα, όπου έχετε κάνει παρόμοιες εξασκήσεις. Μερικές φορές εξελίχθηκαν σε αυτό που ονομάζετε αρνητικές εμπειρίες. Να ξέρετε αγαπημένοι μας ότι εσείς κρατάτε τα ηνία. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να σας δώσουμε σήμερα. Άσχετα από αυτό που βλέπετε να έρχεται, όσες δυσκολίες κι αν σας αποκαλύψουμε στα επόμενα μηνύματα, να ξέρετε ότι εσείς κρατάτε τα ηνία. Πώς μπορεί κάποιος να κρατάει τα ηνία της ζωής του; Προσπαθείτε να το κάνετε από τη στιγμή της γέννησής σας με μικρή επιτυχία. Τουλάχιστον αυτό νομίζετε. Δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως βρίσκεστε εκεί ακριβώς που θέλατε. Τώρα μετράτε τον εαυτό σας με άλλους τρόπους και μπορεί να πείτε, “Ήθελα περισσότερα χρήματα. Ήθελα περισσότερο ενθουσιασμό στη δουλειά μου. Ήθελα η σχέση μου να είναι στο ίδιο επίπεδο με εμένα”. Έχετε όλες αυτές τις ιδέες για την επιτυχία σας αλλά σας λέμε αγαπημένοι μας, βρίσκεστε στο τέλειο σημείο. Βρίσκεστε στο σημείο που θέλατε όταν κατεβήκατε στη Γη σε αυτή σας την ενσάρκωση. Πώς θα βρεθείτε επικεφαλής σε αυτό; Πώς θα φέρετε χαρά στη ζωή σας; Αγαπημένοι μας, πολλές φορές χρειάζεται να δείτε τα πράγματα από άλλη οπτική και να τα επαναξιολογήσετε. Υπάρχει ένα κόλπο εδώ για το οποίο έχουμε μιλήσει αρκετές φορές: είσαστε δημιουργοί. Είσαστε συνειδητοί δημιουργοί στη Γη και η ομορφιά είναι ότι έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τα πάντα μπροστά σας. Οι περισσότεροι προσπαθήσατε πολύ να μας βγάλετε ψεύτες όταν είπατε, “Έκανα όσα μου είπατε. Τα πάντα, διάβασα βιβλία και ακολούθησα τα βήματα της δημιουργίας. Παρακολούθησα τα μαθήματα κι έχω τα προσόντα”. Κάνατε όσα νομίζατε ότι χρειαζόντουσαν για να προχωρήσετε, εκτός από ένα: την υπευθυνότητα. Πώς θα αναλάβετε την ευθύνη του πού βρίσκεστε;

Όταν βρίσκεστε σε μια κατάσταση που δεν σας αρέσει, το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβετε είναι ότι τοποθετήσατε τον εαυτό σας εκεί σκοπίμως. Το δεύτερο είναι να καταλάβετε είναι ότι μπορείτε να την αλλάξετε. Αν πείτε, “Εντάξει, θα καθίσω να την αλλάξω. Δεν μου αρέσει εκεί που είμαι. Σήμερα θα αλλάξω την ενέργεια και μετά θα το διδάξω σε άλλους”. Οι περισσότεροι είσαστε φτιαγμένοι έτσι γιατί έχετε βρεθεί στη Γη σε πολλές ζωές. Οι περισσότεροι είσαστε δάσκαλοι κι όμως δεν μαθαίνετε τα μαθήματα μέχρι να τα διδάξετε σε κάποιους άλλους. Έτσι σκέφτεστε, κάτι που είναι υπέροχο. Είσαστε κομμάτι ο ένας του άλλου. Η πρόκληση έρχεται όταν τοποθετείτε τον εαυτό σας σε υψηλότερο ή χαμηλότερο επίπεδο από τους ανθρώπους τους οποίους διδάσκετε. Είσαστε κομμάτι ο ένας του άλλου, άρα πώς τοποθετείται κάποιος σε ένα επίπεδο; Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε αγαπημένοι μας είναι να αναρωτηθείτε: “Τι ήθελα να καταφέρω για να έρθω εδώ;” Ίσως να γνωρίζετε τις ενέργειες και τα λάθη που κάνατε για να βρεθείτε εδώ κι έχετε ορκιστεί να μην ξανακάνετε τα ίδια λάθη. Όμως, η αλήθεια είναι ότι το πνεύμα σάς οδήγησε σκοπίμως εδώ. Το γεγονός ότι πολλοί από εσάς βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις, δείχνει ότι μάλλον υπάρχει μια δύσκολη ενέργεια στη Γη, αλλά εσείς τη ζητήσατε. Όχι μόνο ζητήσατε τις ενέργειες, τις αλλαγές και τις μετακινήσεις για να έρθετε εδώ αλλά ζητήσατε να είσαστε από τους λίγους εδώ σε φυσική μορφή ώστε να βιώσετε αυτή τη στιγμή.

Το Χρυσό Κλειδί

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας. Ο πρώτος είναι να αναλάβετε την ευθύνη της και να ξέρετε ότι το πνεύμα σάς τοποθέτησε εδώ για κάποιον λόγο. Ο δεύτερος είναι να αλλάξετε την οπτική σας. Καταλαβαίνετε πόσα όντα στη Γη κάνουν μια δουλειά που δεν τους αρέσει; Λένε, “Αν ήμουν πλούσιος, δεν θα χρειαζόταν να δουλεύω και θα έκανα τη διαφορά στη Γη. Θα μπορούσα να διδάξω αυτό που έχω έρθει να διδάξω”. Ίσως έχετε ένα συμβόλαιο εν εξελίξει. Ίσως υπάρχουν άνθρωποι τους οποίους συμφωνήσατε να συναντήσετε και σας περιμένουν να τους πείτε αυτά που έχετε υποσχεθεί. Σκέφτεστε όμως να αλλάξετε δουλειά πριν πείτε την αλήθεια σας. Το κλειδί είναι να βρείτε πρώτα τη χαρά σε αυτό που κάνετε τώρα. Αν κάνετε μια απογραφή, η χαρά μπορεί να καταλαμβάνει ένα μικρό κομμάτι και η δυσαρέσκεια το μεγαλύτερο. Μπορεί να πείτε ότι εξακολουθείτε να θέλετε να αλλάξετε, αλλά δεν μπορείτε αγαπημένοι μας μέχρι να βρείτε την σπίθα φωτός. Αυτό θέλουμε να σας πούμε σήμερα. Πρώτα να αναλάβετε την ευθύνη για το πού βρίσκεστε, γνωρίζοντας ότι βρίσκεστε στο τέλειο μέρος. Σε μερικούς δεν αρέσει και θα προτιμούσαν να βρίσκονται σε ένα πιο χαλαρό μέρος, σε ένα ευκολότερο μέρος όπου η ενέργεια θα ρέει όπως τον παλιό καιρό. Θα σας πούμε ότι ο παλιός καιρός δεν ήταν όσο χαρούμενος νομίζετε. Έπρεπε να φέρετε μια πολύ χαμηλή δόνηση γιατί μερικές φορές η άγνοια είναι ευλογία. Αν και βρισκόσασταν σε μια ευλογημένη κατάσταση, είχατε άγνοια και ήταν δύσκολο να κατανοήσετε την ενέργεια. Τα τελευταία χρόνια όλη η ανθρωπότητα έχει ανυψωθεί. Το αποτέλεσμα είναι πολλοί από εσάς να έχετε αποσυνδεθεί. Νιώθετε σαν να χάσατε τη μαγεία σας και αναρωτιέστε πού να πάτε στη συνέχεια. Δεν γνωρίζετε τι έπεται αλλά είσαστε πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε. Υπάρχει ένα χρυσό κλειδί και μέχρι να το βρείτε, δεν θα αλλάξετε τις καταστάσεις ούτε εσείς θα αλλάξετε. Αναλάβετε τώρα την ευθύνη και να γνωρίζετε ότι θα βρείτε το Χρυσό Κλειδί βιώνοντας όλα όσα έχετε περάσει. Μπορεί να μη σας χαροποιούν οι καταστάσεις και να θέλετε να αλλάξετε, αλλά είναι τέλειο. Ψάξτε για το κλειδί.

Πώς θα βρείτε το Χρυσό Κλειδί; Πρόκειται για τους κρυστάλλους που τοποθετήσατε στο μονοπάτι σας. Μερικές φορές ξεπηδούν μπροστά σας και άλλες φορές πρέπει να γίνετε καλοί στην αποδοχή για τους λάβετε. Έχετε την τάση να κοιτάζετε κάτι και να λέτε, “Δεν θα με εξυπηρετήσει. Χρειάζομαι κάτι εδώ και όχι εκεί”. Μέχρι να βρείτε το φως στη στιγμή και να ζήσετε στη νέα στιγμή, θα επαναλαμβάνετε την ίδια κατάσταση ξανά και ξανά επειδή αυτός είναι ο κύκλος. Όταν σας λέμε για τον δακτύλιο καναλιών και τον τρόπο με τον οποίο κινείται και στις έντεκα διαστάσεις χρόνου και χώρου, πρέπει να καταλάβετε ότι η κάθε μια είναι φτιαγμένη από έναν κύκλο. Αυτό είναι στην ουσία κυκλικό αγαπημένοι μας και όχι γραμμικό. Γι’ αυτό, όταν βιώνετε κάτι δύσκολο, σας εγγυόμαστε ότι θα επαναλαμβάνεται μέχρι να βρείτε το Χρυσό Κλειδί. Όταν μπορέσετε να αλλάξετε την οπτική σας και να βρείτε μια αχτίδα ελπίδας, χρησιμοποιήστε το. Αυτός είναι ο τρόπος του νέου κόσμου. Αυτός είναι ο τρόπος των ενδυναμωμένων ανθρώπων, επειδή φτιάχνετε χώρο στον πλανήτη σας, αγαπημένοι μας.

Μια Νέα Ισορροπία

Μια ισορροπία του αρσενικού και του θηλυκού έρχεται με έναν εντελώς νέο τρόπο. Έχει ξαναέρθει, επειδή όλες οι ενέργειες το κάνουν, σε κύματα. Παλιότερα είχατε τόσο χαμηλή δόνηση που δεν μπορούσατε να τη χρησιμοποιήσετε γιατί θα σας συνέτριβε. Καταλήξατε να κάνετε έναν μεγάλο πόλεμο, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ξαναγίνει ή να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο αυτή τη φορά. Είσαστε δημιουργοί. Εσείς δημιουργείτε την κάθε στιγμή της ζωής σας μέσω της αντίληψής σας και ενός καναλιού του δακτυλίου καναλιών, του δικού σας. Όλοι μαζί είστε ολοκληρωμένοι και τέλειοι, ζώντας σε έναν πλανήτη ατέλειας. Σας είναι αδύνατον να φέρετε την τελειότητα, οπότε την κρύψατε σε διαφορετικά κομμάτια του εαυτού σας. Τώρα είναι μια υπέροχη εποχή γιατί μερικές από αυτές τις ενέργειες μπορούν να διασταυρωθούν. Τι γίνεται όταν διασταυρώνονται δύο ενέργειές σας και συναντάτε ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας; Γνωρίζετε κάποια από την τελειότητά σας με υπέροχο τρόπο. Αυτό έπεται και αυτό θα διδάξετε πολλοί από εσάς. Αν πιστεύετε ότι κάτι λείπει από τη ζωή σας και λέτε, “Δεν είμαι καλός σε αυτή την πτυχή του να είμαι άνθρωπος. Είμαι πολύ καλός σε αυτό αλλά αυτό το κομμάτι εδώ είναι δύσκολο, επειδή ήταν πάντοτε ένα αίνιγμα για εμένα. Ποτέ δεν κατάφερα να το καταλάβω”. Μπορείτε λοιπόν να ξέρετε ότι υπάρχει ένα άλλο κομμάτι σας το οποίο είναι αυθεντία σε αυτό όταν διασταυρώνονται αυτές οι γραμμές όπως αρχίζουν να το κάνουν τώρα.

Θα δείτε τα σημάδια με πολλούς τρόπους, μεταξύ των οποίων και αστρολογικά. Και θα δείτε πολλά από τα εντυπώματα αυτού του ανοίγματος, επειδή ξεκινά μια νέα ενέργεια στη Γη. Θα έρθει μια εποχή όπου θα αφυπνιστείτε πλήρως από το όνειρο. Ακόμα κι αν αφυπνιστείτε σήμερα, τι θα το κάνετε; Να η ερώτηση. Γιατί να περιμένετε; Απαιτήστε την αυθεντία σας τώρα. Απαιτήστε την αναλαμβάνοντας την ευθύνη για το πού βρίσκεστε, γνωρίζοντας πως είσαστε εδώ για κάποιον λόγο. Ακόμα και σε αυτό το σταυροδρόμι χρόνου και χώρου, ακόμα και αν η πυκνότητα έχει αναλάβει τις φροντίδες και τις ανησυχίες σας στη Γη, να ξέρετε ότι είσαστε εδώ για κάποιον λόγο. Κοιτάξτε τριγύρω σας αγαπημένοι μας. Μπορεί να έχετε έρθει για να συναντήσετε μόνο ένα άτομο αυτή τη στιγμή. Κάντε αυτή τη σύνδεση. Μεταφέρετέ του αυτή την ακτίνα φωτός, ή παραλάβετε αυτό το δώρο από τον άλλον και όλα θα αλλάξουν. Πώς θα το κατευθύνετε; Θα το μάθετε μέσω όλων των πτυχών του εαυτού σας, επειδή γίνεστε τέλειοι. Αρχίζετε να μεταπηδάτε στις διαστάσεις του εαυτού σας κάθε στιγμή αγαπημένοι μας, ειδικά στις περιπτώσεις που ονομάζετε προκλήσεις. Τώρα είναι η ώρα να ψάξετε για το Χρυσό Κλειδί. Ψάξτε για την πλευρά του εαυτού σας που μπορείτε να φτάσετε όταν τοποθετηθείτε σ’ εκείνη τη θέση. Ακόμα κι αν δεν σας φαίνεται τόσο όμορφη, βρείτε έναν άλλον τρόπο να το προσεγγίσετε. Γνωρίζετε ότι δημιουργείτε κάθε φορά που ανοίγετε τα μάτια σας κι εστιάζετε; Το Σύμπαν δεν υπάρχει με τον τρόπο που νομίζετε. Κοιτάξτε γύρω σας. Τώρα κοιτάζω κάτι στο γραφείο του Φύλακα. Βλέπω στυλό, χαρτοκόπτες και αυτά που ονομάζει ποντίκια. Η αλήθεια είναι πως τα άτομά τους είναι διασκορπισμένα σε έναν τυχαίο σχηματισμό. Τριγυρίζουν συνεχώς, όταν όμως τα κοιτάζει και περιμένει να δει κάτι συγκεκριμένο, μαζεύονται και δημιουργούν τα αντικείμενα που αντιλαμβάνεται. Τι χρειάζεται λοιπόν για να περιμένετε να δείτε κάτι διαφορετικό; Περιμένετε ένα θαύμα. Αυτό σημαίνει να αλλάξετε τον τρόπο σκέψης σας και τον τρόπο που σκέφτεστε τον χρόνο.

Δημιουργοί που Γερνούν

Ο μόνος λόγος που γερνάτε αγαπημένοι μας, είναι επειδή αυτό περιμένετε. Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο. Θα το ανακαλύψετε αυτό πολύ σύντομα, γιατί αυτά είναι τα δώρα τα οποία είχαν πολλές από τις πατρογονικές σας φυλές στη Γη. Πολλές απ’ αυτές επιστρέφουν αγαπημένοι μας. Αυτό σημαίνει ότι κάποιο διαστημόπλοιο θα προσγειωθεί στο CNN; Δε νομίζουμε ότι θα γίνει έτσι. Θα αρχίσετε όμως να εν-θυμάστε λίγη από τη μαγεία σας. Θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε την αληθινή σας φύση. Κοιτάξτε τους εαυτούς σας στον καθρέφτη και θα δείτε ένα πεπερασμένο ον που γερνά να κινείται σε έναν γραμμικό χρόνο. Αρχίστε να κατανοείτε πως ο χρόνος είναι κυκλικός, ο οποίος είναι και ο λόγος που επαναλαμβάνετε πράγματα στη ζωή σας. Ο Θεός δεν κρίνει τον εαυτό του, γιατί αυτό είναι παραφροσύνη. Αφήστε το να φύγει και να ξέρετε ότι θα επαναληφθεί μέσω του φυσικού, κυκλικού χρόνου και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να το αλλάξετε αν απομακρύνετε την πίεση. Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική. Θα τολμήσετε να βγείτε και να κάνετε πολλά όμορφα λάθη. Θα αρχίσετε να βλέπετε την αλήθεια σας και μετά θα αρχίσετε να κατανοείτε ποιοι πραγματικά είστε. Σε αυτές τις στιγμές θα την προσφέρετε σε κάποιον άλλον.

Αυτή είναι η Εποχή της Εν-δυνάμωσης αγαπημένοι μας. Βρίσκεται εδώ πολύ ξεκάθαρα. Βρίσκεται εδώ για όλους τους ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι μπερδεμένοι αυτή τη στιγμή. Ήρθε με ένα υπέροχο κύμα για το οποίο μιλήσαμε έντεκα χρόνια πριν έρθει. Γνωρίζατε ότι θα έρθει σε αυτή τη ζωή, γι’ αυτό τοποθετηθήκατε εδώ. Καλώς ήλθατε στην Εστία. Καλώς ήλθατε στη Νέα Γη. Θα σας βοηθήσουμε να καταλάβετε, όχι διδάσκοντάς σας ή δίνοντάς σας νέα στοιχεία αλλά βοηθώντας σας να εν-θυμηθείτε τι θέλατε να κάνετε όταν πρωτοήρθατε εδώ. Αυτά είναι τα Χρυσά Κλειδιά που φέρετε όλοι. Μερικοί από εσάς τα φέρατε στην φυλή που ανήκατε, ενώ άλλοι έφεραν συγκεκριμένες ακτίνες φωτός στη Γη. Πολλοί από εσάς προέρχεστε από την οικογένεια της “Ε”, την οικογένεια της αλήθειας και της ενδυνάμωσης και βρίσκεστε εδώ για να βοηθήσετε την ανθρωπότητα να κάνει το επόμενο βήμα προς την ενδυνάμωση και να δημιουργήσει τον νέο κόσμο. Αυτό άρχισε ήδη και γι’ αυτό είσαστε εδώ. Γιορτάστε το! Γιορτάστε τις καταστάσεις που πιστεύετε ότι είναι δύσκολες και με αυτό τον τρόπο θα αλλάξετε την οπτική σας. Κάποιοι μπορεί να μπερδευτούν στην αρχή, μόλις όμως μπορέσετε να το δείτε από την οπτική του συνειδητού δημιουργού, τότε αλλάζει μπροστά στα μάτια σας. Αυτή είναι η μαγεία που έχετε όλοι.

Είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν οπουδήποτε. Σας χειροκροτούμε αγαπημένοι μας. Δεν έχετε ιδέα πόσο ξεχωριστοί είσαστε. Φτιάξατε ένα πέπλο λήθης. Μερικοί το φοράτε με υπερηφάνεια και σας λέμε ότι αρχίζει να φεύγει. Σας χειροκροτούμε και είμαστε εδώ με μεγάλα χαμόγελα καθώς αρχίζετε να αφυπνίζεστε από το όνειρο, σκουπίζοντας τον ύπνο από τα μάτια σας. Αρχίζετε να αναλαμβάνετε την ευθύνη ενός νέου κόσμου που έφτασε. Καλώς ήλθατε στην Εστία. Ψάξτε για τα υπέροχα κλειδιά, τα Χρυσά Κλειδιά που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τη ζωή της επιλογής σας. Γιορτάστε την Εστία αγαπημένοι μας και γιορτάστε το ποιοι είστε αυτή τη στιγμή.

Espavo, είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

 

Σύνδεση από καρδιάς

 Γνωρίζοντας την Αξία σας

Το να γνωρίζετε την αξία σας σημαίνει να είσαστε ενδυναμωμένοι με την ικανότητα να παίρνετε τα περισσότερα από τη ζωή και να πιστεύετε στον εαυτό σας. Το να έχουμε πίστη στον εαυτό μας είναι το κλειδί της επιτυχίας σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Όταν περπατάμε ευθυτενείς, δείχνουμε την εμπιστοσύνη μας στο φυσικό μας σώμα. Ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της εμπιστοσύνης είναι να μένουμε μακριά από την κρίση του πώς θα φαινόμαστε στον καθρέφτη. Αντί να επισημαίνουμε τα ελαττώματά μας κάθε φορά που βλέπουμε την αντανάκλασή μας, να βλέπουμε υπέροχες ατέλειες. Οι άνθρωποι γύρω μας θα μας βλέπουν όπως βλέπουμε εμείς τον εαυτό μας. Το να έχουμε πνευματική εμπιστοσύνη είναι το ίδιο σημαντικό με την αξία του εαυτού μας. Αυτό είναι που μας δίνει γαλήνη στο μυαλό και επίγνωση ότι είμαστε κομμάτι του Θεού.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας, όχι μόνο μας αποτρέπει από το να φτάσουμε στο μέγιστο δυναμικό μας στη δουλειά που κάνουμε και στις προσωπικές μας σχέσεις αλλά επίσης μας αποτρέπει από το να εξελιχθούμε πνευματικά. Όλοι μας έχουμε απεριόριστες ικανότητες. Τις καταστρέφουμε όμως όταν γεμίζουμε με αμφισβήτηση για τον εαυτό μας. Μπορούμε να γίνουμε τα εμπόδια στον δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία μας. Τα παλιά συστήματα πεποίθησης υπάρχουν πάντα στο κεφάλι μας. Όλοι έχουμε ακούσει την εσωτερική φωνή που λέει “Δεν μπορώ να το κάνω αυτό επειδή είμαι πολύ μεγάλος”, ή “Δεν είμαι μορφωμένος. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι με περισσότερα προσόντα”. “Δεν μπορώ να τρέξω στον μαραθώνιο επειδή είμαι εκτός φόρμας”. “Δεν μπορώ να κάνω σχέση επειδή γιατί κανείς δεν θέλει να είναι μαζί μου”. Γίνετε το άτομο που θαυμάζετε. Όταν νιώθουμε τον εαυτό μας, οι άνθρωποι που αξίζουν θα έρθουν κοντά μας. Η ενέργεια της αυτοπεποίθησής μας, θα τους έλξει στη ζωή μας. Συνειδητοποιήστε πως κάθε σας επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί κάνοντας το πρώτο βήμα προς τον στόχο σας. Ποτέ μην παρατάτε τα όνειρά σας.

Σήμερα το πρωί άκουσα στις ειδήσεις μια ενθαρρυντική ιστορία. Μια όμορφη σαραντάχρονη γυναίκα ήθελε να γίνει επαγγελματίας μαζορέτα σε μια ομάδα ποδοσφαίρου. Ήταν καθηγήτρια χορού αλλά δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να ακολουθήσει το άλλο της όνειρο, αυτό της μαζορέτας. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών. Ένα εκπληκτικό στοιχείο είναι ότι είχε νεφροπάθεια την οποία έλεγχε με φαρμακευτική αγωγή, αλλά κάποια στιγμή θα χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού. Δεν της φαινόταν όμως λόγω του ισχυρού της παρουσιαστικού. Δεν επέτρεπε σε αυτή τη νόσο να την κρατάει πίσω. Με την ενθάρρυνση της οικογένειάς της, αποφάσισε να δοκιμάσει για τη θέση της μαζορέτας. Η ακρόαση ήταν οδυνηρή γιατί ήταν η μεγαλύτερη σε ηλικία. Οι περισσότερες κοπέλες ήταν μεταξύ είκοσι και τριάντα ετών. Αυτό δεν την σταμάτησε από το να κυνηγήσει το όνειρό της. Στο δικό της μυαλό δεν υπήρχε όριο ηλικίας. Είχε εμπιστοσύνη στις ικανότητές της και δεν άφηνε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο της. Κέρδισε τη θέση της μαζορέτας. Τα μάτια και το χαμόγελό της φεγγοβολούσαν όταν έλεγε την ιστορία της. Η γυναίκα αυτή αποτελεί ένα εξαίσιο παράδειγμα για τους γιους της και για όλους εμάς ότι ποτέ δεν είναι αργά για να στοχεύουμε προς τα αστέρια. Η εμπιστοσύνη και η αποφασιστικότητα μπορούν να δημιουργήσουν θαύματα. Βρισκόμαστε στη Γη για να ζήσουμε τη ζωή μας στο έπακρο. Μπορούμε πάντοτε να προχωρήσουμε μπροστά και να φτιάξουμε μια ζωή γεμάτη ευτυχία για εμάς.

Να έχετε την εσωτερική σπίθα ενθουσιασμού που θα ανάβει την φωτιά σας και θα σας ενθουσιάζει προς μια νέα κατεύθυνση. Ακόμα κι αν είσαστε ικανοποιημένοι με την μέχρι τώρα ζωή σας, το να έχετε μια φιλοδοξία μπορεί να δημιουργήσει προσμονή για ό,τι έπεται. Αναγνωρίζοντας την αξία σας, τα πάντα είναι δυνατά!

 

Με αγάπη και φως,

Barbara

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!