Március 20

Új Bőség
A Harmadik Hullámú gazdaság felé

Az emberiség színt változtat

Köszöntelek, Elrah vagyok a Ritmusos Szolgálattól.

El kellett jöjjek, hogy legalább rámosolyoghassak erre a csoportra. Már ti is tudjátok, hogy kik vagytok, hiszen egy ideje dolgozunk már ezen. Hadd mondjak valamit: egy kicsit magasabbra helyeztétek a lécet a Földön, mint korábban bármikor. Sokatoknak nehézségei vannak a régi hitrendszereitekkel, mert már az Új Földöre érkeztetek és közben még mindig azt gondoljátok, hogy a régi Földön vagytok. Még mindig a régi gondolatokkal, módszerekkel próbálkoztok. De ne aggódjatok emiatt, mert sugárzó lények vagytok és hamarosan felzárkóztok saját magatokhoz. Hamarosan behívom eM-et, mert őt könnyebb megértenetek. Kicsit nehéz az én hangomhoz kapcsolódnotok a kommunikációm eltérő ritmusa miatt. Kedvesek, tudjátok, hogy mi mindig együttműködünk veletek Otthonról, de csak akkor, ha kéritek. A szabad választás bolygóján vagytok, ezért senki sem szólhat bele a dolgaitokba, ám mindig itt vagyunk a közelben. Amikor kinyíltok és azt mondjátok: „Gyertek! Hadd lássuk, itt van-e a szellem?” vagy épp tudatosak vagytok az Otthonra, azonnal ott vagyunk mellettetek. Megveregetjük a vállatokat, rátok mosolygunk és időnként éjszaka együtt dolgozunk veletek, amikor alszotok, hiszen ti vagytok a legnagyszerűbb angyalok, akik valaha éltek. Átjutottatok azon az átjárón, ami a Föld létezésének végét jelentette volna korábban, most mégis itt vagytok és a nap minden pillanatában az új világot teremtitek. Ez nem könnyű. Sok stresszel jár, sok új hitrendszert kell behozzatok és beépítenetek. Ám a szépség jelen van, ahogy a szívetek is és mi látjuk mindezt.

Bárcsak látnátok, hogy mi mindent látunk mi Otthonról – sétáltatok már éjszaka az utcán, főleg itt Las Vegasban? Ha felnéztek az égre, gyönyörű színek váltakozását láthatjátok. Itt most épp rózsaszínnek látszik, de amint átér egy másik pontra, már csodás lilává alakul. A színek áthúzódnak az égen és pár perccel később az egész égbolt a legszebb mélylilává változik, mielőtt teljesen beborítja az éjszaka sötétsége. Nagyjából ez történik a Földön is, ahogy a Föld kollektív rezgései nagy sebességgel átalakulnak. Most kéne lefotózzátok magatokat, mert még sosem volt ennyire szép minden. Várjatok csak… visszaszívom. Mert most még szebb. Na ilyennek látjuk mi a Földet Itthonról, ahogy nézzük az elképesztő fejlődését. Mit is figyelünk?

Letekintünk hozzátok és rácsatlakozunk a gondolataitokra, ahol ezeket találjuk: „Mit csinálok rosszul? Valami nem stimmel és nem tudom mi az. Azt érzem, hogy valami nincs rendjén.” Tudjuk, hogy milyen nehéz magatokra rálátni. Tudjuk, hogy milyen nehéz embert játszanotok, de igazán fantasztikusan csináljátok. Ezt tudnotok kell. Tudjuk, hogy lehangoltnak és depresszívnek érzitek magatokat és lekapcsolódottnak, de bízzatok bennünk, nem vagytok lekapcsolódva. Közelebb vagytok az Otthonhoz, mint valaha. Ennek köszönhetően magatok mögött hagytatok már jópár illúziót, amit ez a játéktér adott számotokra, és ez remek. Azt akartátok, hogy vékonyodjon a fátyol és most, hogy vékonyodik, panaszkodtok, mert már nem úgy látjátok a dolgokat, ahogy korábban. Nos ez egyre könnyebbé fog válni. Hamarsoan egy nagyobb fordulat várható. Most már behívom eM-et, hogy ő beszéljen minderről.

Beszéljünk a pénzről

Köszöntelek Kedvesek, eM vagyok.
Csodás ez a nap! Láthatjátok magatokat és a rezgéseitek színeit. Valójában ez a szín lényege – a fény rezgése, a teljes fényspektrum egy része, és ezek vagytok ti. Lenyűgöző mindennek a szépsége.
Ma a pénzről szeretnék veletek beszélni. És konkrétan ezt a kifejezést használjuk. Általában a bőség, energia szavakat használjuk rá, mert mi még nem éltünk a Földön. Mi még nem tapasztaltuk a pénzeteket. Ám hozzá tudunk szólni az élményetekhez, mert folyamatosan segédkezünk ezzel kapcsolatban. Hadd osszunk meg egy nagyobb képet veletek. Az a helyzet, hogy ez az üzenet már egyszer rögzítésre került, de szándékosan tönkretettük a felvételt, mert nem volt még itt az ideje a megosztásának. Most viszont elérkezett az idő.

Felfordulás a Globális Gazdaságban: A Régi Rendszer nem működik az Új Világban. Mindennek megvan a maga ideje és az Idő Őrzője ezzel dolgozik. Amikor megadja a szabad jelzést, akkor oszthatjuk meg az aktuális információt.

Pár héttel ezelőtt az Őrző remekül lecsatornázta ezt az információt, amikor leült, hogy rögzítse. Azonban a kollektív rezgés még nem tudta befogadni, ezért tönkretettük a felvételt, így nem tudta azt megosztani. Ilyen egyszerű. Most azonban beszélünk róla, mert igen érdekes mostanában a Föld gazdaságára tekintenünk. Úgy gondoljuk, azt már tudjátok, hogy a Föld gazdaságának nem sok köze van a számokhoz, hiszen az csupán a saját Földi elképzeléseiteket tükrözi vissza és ez is történik.
Pár évvel ezelőtt megtört ez a magabiztosság, felborultak a dolgok. Megpróbáltatok mindenkit mozgósítani, hogy megtámasszátok, összetákoljátok, hogy úgy tűnjön minden rendben van. Ezt elég sikeresen meg is tettétek, mindenki érezte a Földön. Ám az az igazság, hogy csak igen kevesek tudtak ebben megnyugodni. Mivel ez az egész helyzet mindenre hatással volt a Földön, nem csak a gazdaságra, így mindannyian megéreztétek. Globális gazdaságban éltek, ezért tudunk most már beszélni nektek a pénzről. Mert korábban dollárról, euróról, yenről és egyebekről kellett beszéljünk nektek, hogy felkeltsük a figyelmeteket. Gyönyörűen össze vagytok kapcsolódva a pénzzel. A pénz valójában tükrözi az egymással való összekapcsolódásotokat és most, hogy beléptetek a Megerősödés Harmadik Hullámába – ami teljességében a harmóniáról szól és arról, hogyan kapcsolódjatok egymáshoz –, már másként kezditek látni a dolgokat.

Először az történt, a régi rendszerek nagy többsége kisiklott (akár pénzkeresetre, akár élettérre vagy bármi másra vonatkozóan). Egyszercsak nem működtek tovább, pedig sokan ezekre alapoztátok a megélhetéseteket, a bőségetek beáramlását. Most azonban ezek eltűntek. Továbbmenve, minél jobban keresitek, annál kevésbé találjátok őket. Persze az első dolog, amit az emberek tesznek az, hogy kételkedni kezdenek magukban, azt gondolva, hogy biztosan nem elég jók, nem elég ügyesek vagy nem érnek fel a többi emberhez, mert épp nem tudnak pénzt keresni és mindenki más tud. Kedvesek, ez a kételkedés ördögi köre. Tudjátok mi történik, amikor egy isten kételkedik önmagában? Ez az ördögi kör sosem ér véget, mert mindig igazatok van. Tehát, ha kételkedtek magatokban, igazatok van. Ennek nincs semmi értelme, de mégis újra és újra ezt csináljátok. Kollektívaként is ezt csináljátok. Azonban pont a kollektív rezgésben, az emberiség kollektív gondolataiban látunk most változásokat a világban.

Az E rezgéscsalád

Sokan vagytok itt az E Családból, az E rezgéscsaládból. Az emberi jogokért érkeztek ide újra és újra. Már beszéltünk róla, hogy két nagy eredménye is volt ennek, kb. 800 évvel ezelőtt, amikor először kihirdettétek az emberi jogokat, amit a kormány is elismert… minden kormány. Ez volt a Magna Carta és remek munkát végeztetek vele. Ezt ismétlitek újra és újra. Egy másik, változást hozó jelentős esemény, ami az E Család jelenlétéhez köthető a rabszolga-felszabadítás volt és az Emancipációs Nyilatkozat. Folyamatosan jelen volt ez az energia, ám valahogy mégsem tudtatok igazán rácsatlakozni. Ez a Föld kollektív rezgésszintjének ingadozása miatt volt így, mert elég sokáig zajlott ez az ide-oda hintázás. Úgy tűnt, hogy vissza fog térni a sötétségbe. Ekkor jelent meg nagy létszámmal az E Család és hirtelen már nem volt kérdés többé, hogy mely irányba haladtok tovább, elindultatok előre. Most is ez történik, haladtok előre. Sok szabályt hoztatok létre saját magatok számára és az emberiség számára is, aminek mind részei voltatok. Most, ezekben az időkben mindegyiket újra kell gondolni.

Haladás az Új Gazdaság felé

Hadd mondjuk el mi is történt a pénzetekkel, mert mintha vártátok volna, hogy ez történjen. Sok pénzt tudtatok keresni ezzel-azzal és most azt látjátok, hogy ugyanazt a munkát végzitek, mint eddig és ezúttal nem jön belőle pénz. Mi történt? Nos, Kedvesek, valójában ezt három évvel ezelőtt megjósoltuk. Nem szeretünk jóslatokba bocsátkozni, különösen, hogy ez negatív volt. Ám figyelmeztettünk benneteket arra, hogy eljön az ideje egy korrigáló inflációnak. Miért nem beszél senki az inflációról a Földön? Mert a kormányaitok mindent megtettek, hogy elrejtsék előletek. Ez nem összeesküvés vagy bármi hasonló. Egyszerűen csak igyekeztetek megtámogatni valahogy a számokat, hogy úgy tűnjenek, mintha minden rendben haladna előre. Itt, az Egyesült Államokban a Központi Bank pénznyomtatásai is ezt a célt szolgálják, hogy megtámogassák a helyzetet. És ez sikerrel járt. A tőzsdeárfolyamaitok magasan szárnyalnak. De mi van veletek? Nos, itt lép be az infláció, Kedvesek.

Egyik nap az Őrzőnek gondja akadt az egyik hitelkártyájával, ezért felhívta a hozzá kapcsolódó céget. A kártyán egyértelműen az áll, hogy éjjel-nappal hívható az adott telefonszám, de rá kellett jönnie, hogy reggel 8-ig bizony nem elérhető a cég. Mi történt? Infláció. Nagyon egyszerű. Csökkentették a szolgáltatást, amiért ti fizettek nekik és mindenhol ez történik. Nagyon kevesen tudnak erről, mert a kormányaitok eltussolták a konkrét számokat és felturbózták a gazdaságot, ahelyett, hogy utat engedtek volna annak, hogy korrigálásra kerülhessenek a hibák. Mi nem azt mondjuk, hogy az egyik dolog jobb, mint a másik, hiszen a szabad választás játékában vagytok, tehát nem létezik rossz vagy jó. Mi mindössze azt mondjuk, hogy ne kételkedjetek magatokban. Ha hirtelen hiányt vagy inflációt tapasztaltok, ami erősebb, mint korábban vagy már nem találjátok azokat a kapcsolódási pontokat, mint korábban, emlékezzetek rá, hogy ez egy időszakos helyzet, folyamatban van a korrekció. Az a helyzet, hogy egy pár feszített energiájú hónap elé néztek. Egy kicsit lehet, hogy még szorítóbbá válik a helyzet, mielőtt a feszültség oldódni kezdene, ám tudjátok, hogy épp egy új magabiztosságot építetek magatoknak. Ez a magabiztosság fog egy új gazdasággá átalakulni, az egész helyzet erről szól. Ez mindössze kicserélődő, átalakuló energiáitok tükröződése, egy természetes kiegyensúlyozódás. Otthon minden természetes egyensúlyban létezik, nincs szükségetek semmiféle átalakulásra. Most azonban, hogy az Otthont a Földhöz ilyen közelségben tükrözitek, közelebb, mint akár pár héttel ezelőtt, jobban ráláttok milyen változtatások szükségesek a teljes hasonuláshoz.

Az energiacsere tanulása, reprezentáció nélkül

Sok csodás újdonság jelenik meg a Földön. Tanúi lesztek annak, hogy a növekvő gazdaság átalakítja a  gazdaságaitok működési módját és fizikáját. Észlelitek majd egy újfajta energia beérkezését és látni fogjátok, hogy új típusú gazdag emberek jelennek meg. Mind egy kissé másként értelmezitek a „gazdag ember” fogalmát, de meglátjátok majd mi a különbség, mert a pénz korábban sosem volt összekapcsolódva a tiszta spirituális energiával. Nem volt lehetséges, mert mindez egy emberi integráció volt, ami el volt választva minden mástól. A másik része ennek, hogy mindannyian egy szeret/nemszeret kapcsolatban álltok a pénzzel. Érdekes, ahogy ez a spirituális közegekben is fennmaradt. Hiszen sokszor kellett anyagi áldozatot is hozzatok azért, hogy egyáltalán megoszthassátok a munkátokat, ezért sokan azt gondolják, hogy majd máskor is ingyen adjátok azt. Nos a szellem az mindenki számára ingyenes, mindenhol. De látni fogjátok, hogy egy újfajta csere jelenik majd meg. Valójában mindannyian azt tanuljátok, hogyan lehet az energiacserét megvalósítani reprezentáció nélkül. A későbbiekben sok új, innovatív ötlettel álltok majd elő.

Globális gazdaság háború nélkül

Hamarosan elkezdtek majd dolgozni egy globális valután. Az ötlet maga már többször felmerült, de eddig még sosem került megvalósításra, csak gondolkoztak róla. Sok munkába telik, hogy a globális valutát egyenlő értékűvé tehessék, ezt az Európai Unió is tanúsíthatja. Elég hosszú időbe telik. Már maga a gondolat is, hogy képesek vagytok mind együttműködni, már ez is szép kezdet. Hiszen mind egymás részei vagytok, nehezetekre esik újra háborúba kezdeni. Reméljük, hogy ezt mind tisztán és jól hallottátok. Ha újra háborúba bocsátkoznátok bárhol a világon, saját magatokat bombáznátok le. A Földön lévő összes pénz egyesülése új utakon megvalósítja saját magát. Azt hiszitek, hogy a pénzetekkel mások gazdálkodnak, a kormányok, a szabályok, a törvények. Ti magatok rendelkeztek a saját pénzügyeitekkel és bőségetekkel. Kedvesek, a fátyol ezen oldalán sokszor próbálunk az utatokba helyezni dolgokat, amikkel kicsit könnyebb lehet az életetek. Van, amikor azt mondjátok: „A pénz piszkos dolog. Nem szeretem a pénzt.” Mi pedig ezt mondjuk: „Jól van, akkor találnunk kell valami más módot arra, hogy ezt eljuttassuk hozzájuk.” Értsétek meg, hogy rajtatok múlik, hiszen ti vagytok azok, akik új nézőpontból tekinthettek erre az egész témára. Mi a jó a pénzben? Nagyon egyszerű, Kedvesek. A pénzzel irányt tudtok adni a munkátoknak. Ha nem kell azon aggódnotok, hogy honnan érkezik bevételetek, elérhetitek a legmagasabb potenciálokat a Földön, mert senki sem fogja megmondani nektek, hogy mit csináljatok. Arra kérünk, hogy álmodozzatok egy kicsit, mindannyian. Igen, a következő pár hónap talán többek számára nehezebb lesz, de ez csak 60 nap. Aztán a fény többféle csodás módon elkezd visszatérni. Mindeközben nézzetek körül és cseréljetek olyan sok ingyen energiát egymással, amennyit csak tudtok – ölelkezéssel, mosolyokkal és hasonlókkal. Bátorság, önbizalom, becsületesség – mindezek. Tartsatok ki a viharban, hiszen csak rövid ideig tart.

Lassan az aljára

Kedvesek, ha nem támogattátok volna meg a gazdaságot, az nagyon gyorsan omlott volna össze. Egészen új alapokra kellene építkeznetek. Bár ez az összeomlás és mélypont nagy pusztítást okozott volna és határozottan visszavetette volna a bolygót a haladásában, mégis előrehajított volna benneteket a friss, biztos alapok felé. Ám mivel nem ezt az utat választottátok, lassan kell elvezessünk oda benneteket. A következő két hónapban eléritek a gödör legalját. Ez történik most. Ha rosszabbra fordulnak a dolgok, ünnepeljétek meg és tudjátok, hogy jól halad a megvalósítás. Ünnepeljetek májusban, mert mindannyian új lehorgonyzási módokat fogtok találni. Úgy érzitek majd, hogy egyre kevesebb minden köt meg titeket, kevesebb a megszorítás, ugyanakkor élénkebbé válik az áramlás az élet minden területén. A bőségeteket és a pénzeteket illetően: vegyetek el annyit, amennyit csak akartok – kérünk titeket! Folyton azt gondoljátok, hogy a mennyisége korlátozva van, de ez nem igaz. Sem ez, sem ti nem vagytok korlátozva. Engedjétek átáramolni magatokon és lássátok, hogy milyen sok jót tudtok tenni vele. Találjatok módokat arra, hogy lehorgonyozzátok, beépítsétek a fényeteket, kapcsolódva mindezzel. Ez nem azt jelenti, hogy muszáj lenne vagyonos életet éljetek, ha ti nem szeretnétek azt élni. Ez azt jelenti, hogy nincsenek már ott az alacsonyabb rezgésű energia megkötései. A következő két hónapban figyeljétek a híreket. Figyeljétek, ahogy ennek az átalakulásnak a különféle részei láthatóvá válnak, akkor is, ha épp rossz híreket közölnek a gazdaságotokkal kapcsolatosan. Csak lélegezzétek át rajta magatokat. Számítunk rátok, hogy tartjátok ezt az energiát, a fényt, így az embereknek nem kell félelmeket vagy negatívumokat megtapasztalniuk. A nehézség ezügyben az, hogy csendesen zajlik. Az emberek általában nem beszélnek az anyagi gondjaikról, ha épp van nekik, mert valamiért szégyenlik. Kedvesek, tudjátok, hogy mi sosem szégyenkezünk miattatok. Olyan büszkévé tesztek minket, hogy el sem tudjátok képzelni. A játék megváltozott és a játék alap felépítése is változóban van, miattatok. Jussatok el a csúcsra! Merjétek ünnepelni a bőséget! Merjétek tanítani azt azoknak, akiknek szükségük van rá és járjatok a fényben, büszkén.

A legnagyobb tisztelettel kérünk, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Gondoskodjatok egymásról a legnagyobb mértékben. Élvezzétek ki teljességében ezt az új játékot.

Espavo
A csoport

Fordította: Tamás Kriszti Tara  – www.egyensulyban.com

 

Lightworker is a non-profit conscious corporation dedicated to spreading Light through Empowerment www.espavo.org
Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2014 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part. Please state that it can be found at: www.espavo.org. Thanks for helping to spread the Light