Οκτώβριος 1999

Δόνηση
Χαρά και Πάθος

 

Από τον Steve:

Είναι παράξενη αυτή η εποχή για τους Εργάτες του Φωτός. Υπάρχει μία γενική αίσθηση βάρους στο πλανήτη και θλίψη στην ατμόσφαιρα που είναι δύσκολο να μη τη διακρίνει κάποιος. Αν και οι εντάσεις έχουν αμβλυνθεί και οι πολύ δραματικές εποχές έχουν παρέλθει, κάτι περίεργο συμβαίνει ακόμη τώρα. Το γκρουπ λέει ότι γινόμαστε όλο και πιο ευαίσθητοι στην ενέργεια όσο ποτέ πριν. Είμαστε επίσης πιο συντονισμένοι με την ενέργεια της Μητέρας Γης. Η Μητέρα Γη υφίσταται μία δίχως προηγούμενο μεταβολή και αυτή είναι η αιτία του βάρους που αισθανόμαστε. Αναδιατάσσει την εσωτερική ενεργειακή δομή και αυτό εκδηλώνεται ως σεισμοί και θύελλες στον πλανήτη. Αυτά πρόκειται να πολλαπλασιασθούν καθώς η Γη επαναπροσδιορίζει τα όριά της. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τη διαδικασία, πρώτα όμως πρέπει να κατανοήσουμε το πώς, βασικά, λειτουργεί.

Η Μπάρμπαρα και εγώ έχουμε μόλις επιστρέψει από μία εβδομαδιαία εκδήλωση στο Κανκούν του Μεξικού. Ο λόγος που κληθήκαμε εκεί ήταν να βοηθήσουμε στην εξισορρόπηση της θηλυκής ενέργειας του πλανήτη αγκυρώνοντας το πλέγμα σε αυτό το μέρος του κόσμου. Αυτό μου ακούγεται πολύ παράξενο, γιατί δεν είμαι σίγουρος ούτε το ‘πλέγμα’ τι είναι, πόσο μάλλον πώς αγκυρώνεται. Όμως το γκρουπ μου λέει να εγκαταλείψω τον ανθρώπινο τρόπο σκέψης, λέγοντας, ‘Ελπίζουμε ότι δεν είναι πολύ απλό για να το καταλάβεις’. Πάντοτε διατύπωναν το κάθε τι με τους όρους της δόνησης. Το κάθε τι στο κόσμο μας είναι δόνηση. Όλα όσα αποκαλούμε ‘ενέργεια’ είναι απλώς άτομα εν κινήσει, σε μία διαρκή κατάσταση δόνησης. Η ευθύνη μας τώρα είναι να μάθουμε να μπαίνουμε άμεσα στη ροή αυτής της δόνησης καθώς μαθαίνουμε να ζούμε στις υψηλότερες δονήσεις του νέου Πλανήτη Γη.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Το Μεγάλο Παιχνίδι που ονομάζεται Κρυφτούλι βρίσκεται τώρα σε ένα κομβικό σημείο όπου είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί ένα επίπεδο δόνησης το οποίο ποτέ στο παρελθόν δεν θεωρείτο πιθανό για αυτή τη πλευρά του πέπλου. Η τάση για τη προσωπική σας πρόοδο δεν περιορίζεται πλέον από τη πίστη σας στο πεπρωμένο. Βαδίζετε ελεύθερα από το κίνητρο της επιβίωσης προς το κίνητρο της Ενότητας. Εισέρχεστε διατηρώντας πλήρως τη δύναμή σας και η τιμή που σας επιφυλάσσεται για τις επιλογές σας, σε αυτή τη πλευρά του πέπλου, είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Η αγάπη μας για εσάς είναι πέρα από κάθε μέτρο και είναι η πολλή μας αγάπη που σας εν-θυμίζει τις δονήσεις της εστίας.

Μέχρι στιγμής τα εγώ σας δεν σας έχουν επιτρέψει να αντιληφθείτε την αληθινή σας μεγαλοπρέπεια. Έτσι έπρεπε να συμβεί, και ήταν ένα σημαντικό τμήμα του πέπλου το οποίο είχατε συμφωνήσει να φορέσετε. Σας λέμε ότι συμφωνώντας να παίξετε το Παιχνίδι πίσω από τα πέπλα, μπορέσατε να φέρετε εις πέρας περισσότερα από όσα θεωρούσατε ότι είναι πιθανά, όταν πρωτο-γράφατε τους ρόλους που τώρα παίζετε. Έχουμε τη μεγάλη τιμή να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα της εστίας και να προσφέρουμε πληροφόρηση για την αλήθεια έτσι ώστε να σας βοηθήσουμε να εισέλθετε πλήρως στην ενδυνάμωσή σας. Σας προσφέρουμε αυτές τις σύντομες εν-θυμήσεις της εστίας για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι στα αλήθεια είστε και τη δύναμη που κατέχετε. Κατείχατε αυτή τη δύναμη εξαρχής, όμως οι ιδιότητες του πέπλου δεν σας επιτρέπουν να δείτε πώς αυτή η δύναμη εφαρμόζεται στις ζωές σας σε καθημερινή βάση. Σε αυτή τη συγκέντρωση επιθυμούμε να σας δείξουμε περισσότερα όσον αφορά στις ικανότητές σας και στη δύναμη η οποία είναι η κληρονομιά σας.

Μικρές Κυματοειδείς Γραμμές

Ας αρχίσουμε με τη βασική κατανόηση της δόνησης. Γνωρίζετε από τα προηγούμενα μηνύματά μας ότι βλέπουμε το κάθε τι ως δόνηση. Η δική σας άποψη είναι ότι όλα τα πράγματα είναι φτιαγμένα από άτομα. Σας λέμε ότι είναι η κίνηση ή η δόνηση αυτών των ατόμων που διαμορφώνει όλα τα πράγματα. Τα άτομα που συνθέτουν τον κόσμο σας υπάρχουν απλώς και μόνο γιατί βρίσκονται εν κινήσει και δονούνται. Κατανοώντας τη βάση της δόνησης σας βοηθά να αντιληφθείτε τη φυσική τάξη όλων των πραγμάτων. Κάθε κίνηση στη δική σας πλευρά του πέπλου ήταν από την αρχή του Παιχνιδιού μία προσπάθεια να ανυψωθεί η συνολική, συλλογική δόνηση. Το Παιχνίδι ξεκίνησε ως η άπειρη επιλογή που είχε μία πεπερασμένη έκφραση, δηλαδή το γεγονός που ονομάσατε Big Bang (Μεγάλη Έκρηξη). Αυτή τη στιγμή, η δόνηση της άπειρης μοναδικότητας διασπάστηκε σε αρμονικές δονήσεις και σχηματοποιήθηκε σε αυτό που αποκαλείτε εξαιρετικά χαμηλή δονητική μορφή. Αυτός υπήρξε ο πρωταρχικός Λόγος, η δόνηση ‘om’ που σηματοδότησε την έναρξη του παιχνιδιού. Αυτή η δόνηση σχηματοποίησε τη Γη και τους πλανήτες και τα αστέρια τα οποία γνωρίζετε ως Σύμπαν. Από αυτούς τους σχηματισμούς της τρισδιάστατης ύλης, προέκυψαν πολλά επίπεδα ζωής, συμπεριλαμβανομένης της γνωστής σας ως βιολογίας. Το βρίσκουμε πολύ κατάλληλο που επιλέξατε να το ονομάσετε ‘βιολογία’. Γιατί στα αλήθεια η βιολογία είναι ένα πνεύμα το οποίο αναζητά έκφραση μέσα στο πεδίο της πόλωσης. Αυτή η δόνηση ‘om’ μπορεί εύκολα να προσομοιωθεί στη βιολογία μέσω αυτού που αποκαλείτε τονικότητα ή με τις απλές λέξεις ‘I AM’.

Φανταστείτε τη δόνηση ως μία κυματοειδή γραμμή ενέργειας. Αυτή είναι η αόρατη κυματοειδής γραμμή ενέργειας που εκπέμπετε, η οποία προηγείται από εσάς σε όλες σας τις αλληλεπιδράσεις στη Σκηνή του Παιχνιδιού. Αυτή είναι η αόρατη κυματοειδής γραμμή η οποία είναι ορατή μόνο από το τρίτο σας μάτι. Κατά το παρελθόν όσοι ήταν ευαίσθητοι σε αυτές τις κυματοειδείς ενεργειακές γραμμές, ήταν γνωστοί ως προφήτες και μέντιουμ. Αρκετοί έχουν χρησιμοποιήσει αυτές τις ικανότητες ώστε να προβλέψουν δήθεν το μέλλον. Όπως είπαμε προηγουμένως δεν είναι δυνατόν να προβλεφθεί το μέλλον, καθώς ανανεώνεται κάθε στιγμή. Αυτό που ήταν πάντοτε δυνατό και είναι πολύ χρήσιμο είναι το να διαβάζουμε αυτές τις γραμμές και να βοηθούμε τους άλλους να βλέπουν τη κατεύθυνση που έχουν εκείνη τη στιγμή. Αυτές οι δονητικές γραμμές είναι παρούσες σε όλα τα πράγματα. Ακόμη και μία πέτρα στο δάσος εκπέμπει δόνηση μίας πυκνότητας και μίας δύναμης οι οποίες μπορούν να διαπιστωθούν. Εάν δεν εξέπεμψε κάποια δόνηση, απλώς δεν υπήρχε. Υπάρχουν στιγμές που ο καθένας σας έχει συναισθήματα που δεν εξηγούνται λογικά. Τα συναισθήματα που έχετε όταν ένα άτομο μιλάει, μπορεί να σας οδηγήσουν να εμπιστεύεστε τα δικά σας συναισθήματα και όχι τα λόγια που λέγονται. Αυτό ονομάζεται ευαισθησία στην ενέργεια και είναι ένα κομμάτι όλων σας. Καθώς οι ανώτεροι θεραπευτές αυτής της οικογένειας ξαναπαίρνουν τις θέσεις τους, αυτή η ευαισθησία στην ενέργεια θα είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για την εργασία εφεξής.

Αρμονικές

Όλα τα πράγματα στη Σκηνή του Παιχνιδιού εκπέμπουν τη δική τους δονητική κυματοειδή γραμμή. Κάθε σκέψη και πεποίθηση που έχουμε έχει μία δόνηση. Κάθε μία από αυτές τις δονήσεις είναι σημαντικά διαφορετική. Ο λόγος για τον οποίο ούτε δύο νιφάδες χιονιού δεν είναι ίδιες είναι διότι κάθε σταγονίδιο νερού δονείται διαφορετικά. Η δόνηση που διαθέτει τη στιγμή της μετάβασης σε στερεά μορφή, καθορίζει το μοναδικό του σχήμα. Αν και ούτε δύο νιφάδες δεν είναι ίδιες, είναι ωστόσο συμμετρικές και μοιράζονται ορισμένες ιδιότητες. Το αυτό ισχύει για την ανθρώπινη μορφή στην Αρένα του Παιχνιδιού. Καθώς κινείστε ανάμεσα σε καταστάσεις δόνησης και συναίσθησης, ανεβάζετε τη δόνησή σας. Κάθε μεταβολή στη δόνηση, οσοδήποτε μικρή και αν είναι, μπορεί να προκαλέσει δραστικές αλλαγές στο τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδράτε με το περιβάλλον σας. Αυτό από μόνο του έχει προξενήσει μεγάλη ένταση σε όσους κατευθύνουν τη δονητική άνοδο και σε όσους από εσάς κατέχουν τον τίτλο του Εργάτη του Φωτός.

Όλες οι δονήσεις που βιώνονται συλλογικά διαμορφώνουν το σύνολο. Επομένως, είναι ακριβές εάν πούμε ότι είσαστε η έκβαση όλων των μέχρι τώρα σκέψεων και των πεποιθήσεών σας. Αν και το αποτέλεσμά τους ξεθωριάζει με το χρόνο, διατηρείτε ωστόσο τη δόνηση από κάθε σκέψη που είχατε. Οι πεποιθήσεις είναι απλώς σκέψεις που κάνατε κατ’ επανάληψη, επομένως τις έχετε αποτυπώσει επιτυχημένα ξανά και ξανά. Αυτό δυσκολεύει την απομάκρυνση μίας πεποίθησης, ακόμη και αν δεν σας εξυπηρετεί, διότι έχει ‘σφραγισθεί’, επαναλαμβανόμενα, μέσα στο πεδίο σας. Παρακαλούμε εν-θυμηθείτε ότι ο χρόνος είναι με το μέρος σας σε αυτή τη περιοχή, διότι οι καινούριες σκέψεις διαθέτουν εκ φύσεως μία ισχυρότερη δόνηση από τις παλαιότερες σκέψεις. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα στο πεδίο της πόλωσης, μέσα στο οποίο παίζετε το Παιχνίδι. Αυτό είναι μία διασφάλιση κατά κάποιο τρόπο διότι δεν είστε ακόμη κυρίαρχοι του μηχανισμού της σκέψης. Στις υψηλότερες διαστάσεις προς τις οποίες ανέρχεστε, βρίσκεστε στο ‘τώρα’, ή ‘κυκλικό’ χρόνο και δεν έχετε τη πολυτέλεια της διασφάλισης αυτής. Αυτός ο μηχανισμός είναι εκείνο που εννοούμε όταν λέμε ότι έχετε πλήρη έλεγχο του περιβάλλοντός σας. Θα σας εξυπηρετούσε πολύ να αρχίσετε να κυριαρχείτε, με πρόθεση, στις σκέψεις σας προτού προσπαθήσετε να μετακινηθείτε σε υψηλότερες διαστάσεις. Ξεκινήστε λαμβάνοντας τη πλήρη ευθύνη του περιβάλλοντος. Να γνωρίζετε ότι σε όποιο επίπεδο και να κρίνετε ότι είναι το περιβάλλον, είναι εξ ολοκλήρου το αποτέλεσμα των σκέψεών σας. Εάν δεν σας αρέσει η πραγματικότητά σας, εφόσον απλώς ξανασκεφθείτε και ανεβάσετε με πρόθεση τη δόνησή σας, θα αλλάξετε τη πραγματικότητά σας. Ακόμη και αν είναι μία ελαφρώς μόνο διαφορετική σκέψη, μπορεί εύκολα να παράγει μία μετακίνηση της δόνησης που θα σας επιτρέψει να έχετε μία εντελώς διαφορετική σχέση με το περιβάλλον σας. Ξεκινήστε απαλλασσόμενοι από το σύστημα πεποιθήσεων που ‘προκαθορίζει’ ότι δεν έχετε τον έλεγχο.

Οι ιδιότητες του πέπλου δεν σας επιτρέπουν να δείτε ότι με εξάσκηση, μπορείτε εύκολα να γίνετε ευαίσθητοι ως προς τη δόνησή σας και να τη μετακινήσετε με μία απλή σκέψη. Αυτό απεικονίζεται εύκολα όταν συγκεντρώνεστε σε μία εργασία και βρίσκετε ότι η ροή είναι φραγμένη. Ένας μικρός περίπατος ή κάποια ορισμένη μουσική μπορούν εύκολα να ξανανοίξουν τη ροή. Στην ουσία μετακινείτε με πρόθεση τη δόνησή σας εισάγοντας μία εξωτερική δόνηση. Εκ πρώτης όψεως ίσως θεωρήσετε ότι το περιβάλλον σας δεν μπορεί να αλλάξει τόσο εύκολα, όμως σας εν-θυμίζουμε τώρα ότι η Αρένα του Παιχνιδιού που παίζετε βρίσκεται σε υψηλότερη δόνηση όσο ποτέ στο παρελθόν. Οι απλές εργασίες όπως το να ανεβάζετε το δονητικό σας επίπεδο με πρόθεση, σας είναι τώρα εφικτές και μπορούν εύκολα να επιτευχθούν με μικρή προσπάθεια και πρακτική.

Η Χαρακτηριστική Δόνηση

Όταν δύο ή περισσότερες δονήσεις επικαλύπτονται, επιφέρουν ως αποτέλεσμα μία συνολική ‘χαρακτηριστική’ δόνηση. Αυτές οι δονήσεις μπορεί να συνηχούν και να προστίθενται ή μπορεί να είναι εκτός συγχρονισμού και να μειώνουν η μία την άλλη. Η ισχύς και η καθαρότητα αυτής της χαρακτηριστικής δόνησης διαπιστώνεται από το ποιες δονήσεις προσελκύσθηκαν σε αυτή. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράτε με τον κόσμο σας. Εάν οι κορυφές αυτών των δονήσεων συναντώνται σε κανονικές προσαυξήσεις παράγουν αποτέλεσμα παρόμοιο με το παίξιμο μιας συγχορδίας στο πιάνο. Στην Αρένα του Παιχνιδιού έχετε μία ρήση σχετικά με κάποιον ο οποίος τακτοποιεί τις δουλειές του. Στα αλήθεια αγαπούμε τη φαντασία σας, αν και η σημασία πιθανόν να μη μεταφράζεται στη δική μας πλευρά του πέπλου παρόμοια με τη δική σας. Από δονητική άποψη, αυτό για το οποίο μιλάτε εδώ είναι απλώς ότι οι πράξεις και τα λόγια ενός ανθρώπου είναι σε αρμονία με τις πράξεις του. Αυτό εκπέμπει μία αρμονική δόνηση. Παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι είναι τελείως κατάλληλο και πολύ τιμητικό επίσης να επιδιώκετε μία ανώτερη αλήθεια αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σας. Όμως, θεωρώντας κάτι ως αληθινό και ενεργώντας διαφορετικά, αυτό εκπέμπει μία δυσαρμονική δόνηση που προηγείται από εσάς σε όλα τα πράγματα.  Όταν οι δονήσεις των σκέψεων, των πράξεων και των πεποιθήσεών σας είναι σε αρμονία, η τελική χαρακτηριστική δόνηση είναι πολύ ισχυρή και καθαρή.

Στην επιδίωξη της ανώτερης αλήθειας είναι σημαντικό να μη κρίνετε τον εαυτό σας μέσα από τα μάτια των άλλων. Αυτό συχνά αναγκάζει τους ανθρώπους να παραμείνουν κολλημένοι στη παγιωμένη τους αλήθεια, παρόλο που δεν τους εξυπηρετεί πλέον στις ζωές τους. Να θέσετε τον εαυτό σας πρώτο και να γνωρίσετε, μέσα από τη καρδιά σας, την αλήθεια που συνηχεί μέσα σας. Εάν τα ιδανικά σας, όπως τα είχατε ορίσει, δεν υποστηρίζουν πλέον το ποιοι είστε τότε να έχετε το κουράγιο να τα αλλάξετε. Αυτό εκφράζει την αληθινή σας δύναμη διότι είναι δικαίωμά σας να αλλάζετε τον κόσμο σας κάθε στιγμή μέσω των επιλογών σας. Να είσαστε σε διαρκή αναζήτηση του προσδιορισμού της αλήθειας και να αντιληφθείτε ότι η αλήθεια είναι πάντοτε μία εργασία εν εξελίξει.

Η διαδικασία του να τίθεστε σε μία βολική χαρακτηριστική δόνηση μπορεί να επιτευχθεί, είτε προσαρμόζοντας τις δονήσεις σας με εκείνες του περιβάλλοντός σας είτε συγκεντρώνοντας την ενέργειά σας για να ελκύσετε παρόμοιες με τις δικές σας δονήσεις. Η δράση της Συμπαντικής Ενέργειας είναι να αναμειγνύεται και να επιδιώκει ισορροπία. Εξομοιωθείτε με αυτή την ενέργεια και ισορροπείστε την παραμένοντας σε ευθυγράμμιση με την αλήθεια σας. Συγκεντρώστε την ενέργεια σας καθώς επιλέγετε εκείνους με τους οποίους επιθυμείτε να εναρμονισθείτε. Ως αποτέλεσμα, θα ελκύετε με φυσικό τρόπο υποστηρικτικές δονήσεις μέσα στο πεδίο σας και αυτοί οι υποστηρικτικοί άνθρωποι και τα γεγονότα θα σας βρίσκουν καθώς δυναμώνετε τη δική σας δόνηση. Η καθαρή σας δόνηση είναι ο σίγουρος τρόπος που βοηθά να έλκετε παρόμοιες δονήσεις. Αυτός είναι ο λόγος που η εν-θύμηση της πρωταρχικής σας πνευματικής οικογένειας είναι τόσο σημαντική στη διαδικασία της αφύπνισης. Πολύ απλά σας βοηθά να εν-θυμηθείτε τον τόνο σας με το να βρίσκεστε κοντά σε εκείνους που έχουν τον ίδιο τόνο.

Γη: Η Συγκέντρωση όλης της Ανθρώπινης Δόνησης.

Όσο πολύ και να αποτελείτε τη συγκέντρωση όλων των σκέψεων που τρέφετε, η Γη δεν είναι τίποτε άλλο παρά η συγκέντρωση όλης της ανθρώπινης δόνησης. Η Βιολογία είναι Γήινη και οι ενεργειακοί σας σύνδεσμοι σας δένουν με τη Μητέρα με τρόπους που χρειάζεται εν τούτοις να κατανοήσετε. Είστε Γήινοι και διαθέτετε αυτή την ακτινοβολία ως βάση σας. Κάθε ένας από εσάς έχει μία προσωπική σχέση με τη Μητέρα. Εάν επιλέγετε να κτίσετε αυτή τη σχέση και να συνεργαστείτε, θα αναγνωρίσετε ότι διαθέτετε ένα ισχυρό σύμμαχο σε κάθε πεδίο. Μάθετε να ζείτε σε αρμονία με τη Γη και η ζωή θα γίνει πολύ χαρμόσυνη. Καθώς το Παιχνίδι προχωρά, η ανθρωπότητα έχει αρχίσει να αφυπνίζεται και να προωθείται με αυξανόμενη ταχύτητα. Αρκετοί από εσάς έχετε κινήσει στους τελευταίους έξι μήνες περισσότερη ενέργεια από τις προηγούμενες έξι ενσαρκώσεις σας. Η κίνηση προς τις ανώτερες δονήσεις έχει επιταχυνθεί στην ανθρώπινη φυλή. Επειδή η Γη είναι μία συγκέντρωση της ανθρώπινης ακτινοβολίας, είναι επίσης, σε επιταχυνόμενη κίνηση προς μία υψηλότερη δονητική κατάσταση. Βλέπετε τώρα αρκετές από αυτές τις αλλαγές στα αλλαγμένα καιρικά πρότυπα και στις φυσικές καταστροφές. Αυτό που βλέπετε είναι η μετακίνηση της δόνησης της Γης σε υψηλότερο επίπεδο. Για να φθάσει στο επόμενο επίπεδο της ακτινοβολίας της είναι αναγκαίο η Γη να επαναφέρει σε ισορροπία τις θηλυκές της ενέργειες. Είναι αυτό που παλαιότερα αναφέραμε ως η επιστροφή της Μέρλια. Συμβαίνει τώρα καθώς η Γη μετατοπίζει τη δόνησή της.

Καθώς ο καθένας σας ανεβάζει τη δόνησή του προσθέτετε στη συγκέντρωση του όλου, πράγμα το οποίο προκαλεί τη μετακίνηση της Γης σε υψηλότερα επίπεδα. Καθώς η Γη αλλάζει υπάρχουν διαστήματα στα οποία οι δονήσεις της Μητέρας και η δική σας δόνηση μοιάζουν να είναι εκτός συγχρονισμού ή σε δυσαρμονία. Αυτά τα διαστήματα είναι πολύ δύσκολα για τις ανθρώπινες συνθήκες διότι προκαλούν ένταση η οποία έχει επιπτώσεις στους ανθρώπους σε πολλά επίπεδα. Η μεγάλη πλειονότητα των ανθρώπων θα περάσουν εύκολα μέσα από αυτά τα περιοδικά διαστήματα ταλαιπωρίας. Οι άνθρωποι που εξαρτώνται από παλαιά ιδανικά είναι εκείνοι οι οποίοι προκαλούν τα αρνητικά αποτελέσματα που παρατηρείτε σε κάποιες κυβερνήσεις στη Γη. Εκείνοι που γαντζώνονται σφιχτά σε ιδανικά που δεν συνάδουν πλέον με την υψηλότερη δόνηση της Νέας Γης θα συναντούν αντιθέσεις σε κάθε στροφή. Έχετε δει αρκετούς ηγέτες κυβερνήσεων να επιχειρούν να ενισχύσουν παλαιά ιδανικά τα οποία δεν είναι σε αρμονία με το τωρινό Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης στην Αρένα του Παιχνιδιού. Αυτά τα ιδανικά θα συνεχίσουν να αναδύονται από καιρού εις καιρόν καθώς οι άνθρωποι αυτοί αντιλαμβάνονται ότι χάνουν τον έλεγχο. Είναι άμεσοι δονητικοί αποτυχημένοι συνδυασμοί ως προς την ενέργεια της Γης και εάν είναι ανεκτοί, μπορεί να εμποδίσουν τις αλλαγές στη Γη.

Η μεταβολή της Μητέρας Γης είναι ήδη καθ’ οδόν. Οι δραστηριότητές σας στη Γη θα καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο αυτή η αλλαγή ολοκληρώνεται. Με τη πάροδο του χρόνου η σύνδεσή σας με τη Μητέρα θα γίνει πιο εμφανής. Όταν υπάρχει λάθος κατεύθυνση της ενέργειας στην Αρένα του Παιχνιδιού, σε αντίθεση με τη Συμπαντική Ενέργεια, η αντίδραση συχνά θα είναι κάποια καταστροφικά γεγονότα. Η συνολική δόνηση της ανθρωπότητας υφίσταται ένα προσωρινό βύθισμα καθώς αυτοί οι ηγέτες επιχειρούν να ενισχύσουν ιδέες ενάντιες στη Συμπαντική ροή. Η ροή της Συμπαντικής Ενέργειας ζητά ισορροπία μέσω των συνδυασμών. Οι Παγκόσμιες ανθρώπινες δραστηριότητες που εναντιώνονται σε αυτή τη ροή θα έχουν ως αποτέλεσμα παρόμοιες δραστικές αντιδράσεις στο εσωτερικό της Γης. Έχετε τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας περισσότερο από ό,τι αντιλαμβάνεστε.

Η Προ-Πένθιμη Διαδικασία

Αυτό το διάστημα των μεταβαλλόμενων δονήσεων εύκολα θα αισθάνεστε μπερδεμένοι και κολλημένοι. Κατά τη διάρκεια αυτών των εποχών σας αγκαλιάζουμε συχνά και σας υποστηρίζουμε τόσο όσο θα μας το επιτρέψετε. Καθώς η Γη μεταβάλλει τα δονητικά της επίπεδα και εσείς αναβαθμίζετε τη δική σας δόνηση, γίνεστε εξαιρετικά ευαίσθητοι ως προς την ενέργεια της Γης. Η Γη βρίσκεται σε μία κατάσταση, σήμερα, την οποία θα αποκαλούσατε προ-πένθιμη. Βλέπει τις αλλαγές που έρχονται και προετοιμάζεται για την κίνηση. Από την ίδια εξαρτάται πότε θα μεταβάλλει την ενέργεια και θα αλλάξει την περιφρούρηση του πλανήτη. Η εγκατάλειψη των παλαιότερων φυλάκων σας προκαλεί την αίσθηση βάρους στη καρδιά που την αισθάνεστε ως βάρος επάνω στο πλανήτη. Σας λέμε ότι αυτή είναι φυσική διαδικασία. Εξαιτίας της αυξημένης σας ευαισθησίας ως προς την ενέργεια, αισθάνεστε αυτό το βάρος και δημιουργείτε παρόμοιες δονήσεις μέσα σας.

Το κλειδί για τη Μεταβολή της Δικής Σας Δόνησης

Η ανθρωπότητα σήμερα βρίσκεται σε μία κατάσταση πολύ υψηλής δόνησης. Αυτό το κάνατε εφικτό μέσω των επιλογών σας στην Αρένα της Ελεύθερης Επιλογής. Καθώς αυτή η ανώτερη δόνηση συνεχίζει να προχωρά, θα βρείτε καινούρια εργαλεία που θα θελήσετε να ενσωματώσετε στη καθημερινότητά σας. Ελπίζουμε ειλικρινά ότι η κατανόηση αυτών των εργαλείων δεν θα είναι τόσο απλή. Σας λέμε, επιπλέον, ότι σε αυτή την ανώτερη δόνηση έχετε μεγαλύτερο έλεγχο του κόσμου σας από ό,τι αντιλαμβάνεστε. Μία μέθοδος με την οποία μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας είναι να μεταβάλλετε, με πρόθεση, τη δόνησή σας. Ο ευκολότερος τρόπος για να μεταβάλλετε τη δόνησή σας είναι να ενσωματώσετε τη δόνηση της Εστίας στις καθημερινές σας εμπειρίες. Είναι αυτό που αποκαλούμε γείωση της δόνησης της Εστίας. Είναι αυτό που αποκαλείτε δημιουργία του Παραδείσου επί της Γης. Είναι η ανώτερη έκβαση στο Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής και έχει τεθεί τώρα σε κίνηση.

Η δόνηση που διαθέτετε όταν είστε στη δική μας πλευρά του πέπλου, είναι εκείνη της χαράς και του πάθους. Αυτή είναι η φυσική δόνηση της Εστίας. Η ανθρωπότητα δεν συνηθίζει να εκδηλώνεται με τέτοιο τρόπο στην καθημερινή ζωή. Στις ζωές σας, τέτοιες συγκινήσεις έχουν χρησιμοποιηθεί μόνον για ισορροπία και ψυχαγωγία. Σας λέμε ότι στις υψηλότερες δονήσεις, η επιτυχία σας θα είναι ευθέως ανάλογη με την ποσότητα της χαράς και του πάθους που εκδηλώνετε στη καθημερινή σας ζωή. Δώστε προσοχή σε πράγματα που δημιουργούν μέσα σας αυτή τη δόνηση. Αυτό θα προσελκύσει με φυσικό τρόπο παρόμοιες δονήσεις στη καθημερινή σας ζωή, ανοίγοντας τις πόρτες για τις οποίες αναμένατε. Να έχετε το κουράγιο να θέσετε το δικό σας τόνο και να διαθέτετε περισσότερες από εκείνες τις δονήσεις οι οποίες σας τρέφουν. Αυτό θα θέσει σε κίνηση τη δημιουργία του Παραδείσου στη Γη.

Επί του παρόντος αρκετοί από εσάς εργάζεστε στον ύπνο σας. Οι οδηγοί σας συχνά σας φέρνουν στην Εστία για μία υπενθύμιση των δονήσεων που υπάρχουν εδώ. Όταν κάποια στιγμή αισθάνεστε μπερδεμένοι και δεν εν-θυμάστε πού βρίσκεται το πάθος σας, διαθέστε ένα λεπτό για να ζητήσετε από τους οδηγούς σας να φρεσκάρουν τις αναμνήσεις σας ως προς τη μέθοδο. Είμαστε πάντοτε εδώ όταν μας επισκέπτεστε, για να σας αγκαλιάσουμε και να σας θυμίσουμε την αληθινή κληρονομιά σας. Αφουγκραστείτε το ανάλαφρο γέλιο ως επικύρωση. Αυτό θα φυτέψει το σπόρο της δόνησης της Εστίας, βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας και θα σας εν-θυμίζει τη σύνδεσή σας μαζί μας. Να μεταφέρετε περήφανα αυτούς στους σπόρους και να τους προσφέρετε σε όλους όσους εισχωρούν στο πεδίο σας. Αυτό είναι το Φως που ζητήσατε να έχετε. Είσαστε οι προάγγελοι μεταφοράς αυτού του φωτός, και παίζετε τώρα ένα ρόλο σπουδαίο πέρα από τη κατανόησή σας.

Έχουμε τη μεγάλη τιμή να είμαστε εδώ με αυτές τις πληροφορίες σε μία τόσο καίρια στιγμή της ιστορίας σας στο Παιχνίδι. Είναι με τη βαθύτατη αγάπη για εσάς που σας ζητούμε να φέρεστε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Βίκυ

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!