Απρίλιος 2000

Η δημιουργία των Ανθρώπινων Αγγέλων
Εισαγωγή

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ μας δίνει πληροφορίες για την Σειρά της Δημιουργίας του Ανθρώπινου Αγγέλου στις Ζωντανές επικοινωνίες που εμείς εκπροσωπούμε σαν μέρος της σειράς των σεμιναρίων μας. Όταν ξεκίνησαν αυτή την σειρά μου είπαν ότι θα ήταν μια νέα κατεύθυνση με πολύ πρακτικά εργαλεία για να χρησιμοποιηθούν στην Τέταρτη διάσταση και πέρα. Εδώ παρουσιάζουν την δεύτερη εγκατάσταση της σειράς που εκπροσωπεί αυτά τα εργαλεία.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Νιώθουμε βαθιά τιμημένοι να είμαστε εδώ μαζί σας αυτή την θαυμάσια περίοδο της αλλαγής δονήσεων. Οι επιλογές που έχετε κάνει για να τοποθετήσετε τον εαυτό σας εδώ σε αυτό το ζωτικό σημείο του χρόνου, ήταν πολύ δύσκολες μερικές φορές. Σας τιμούμε βαθιά που κάνατε αυτές τις επιλογές, διότι αυτές σας τοποθέτησαν εδώ ακριβώς την σωστή στιγμή για εσάς για να κάνετε την  σπουδαιότερη δουλειά και την διάφορα σε αυτόν τον πλανήτη. Συχνά σκέφτεστε ότι η φύση της  δουλειάς που έχετε έρθει για να κάνετε είναι μεγαλειώδης. Ακόμα και όταν αρχίζετε να κάνετε την δουλειά, ψάχνετε κάτι περισσότερο και ρωτάτε αν βρίσκεστε στην πορεία σας. Ναι, βρίσκεστε στην πορεία σας αλλιώς δεν θα ρωτούσατε.

Παράδεισος και Γη συνδυάζονται μέσω της Βιολογίας

Σας λέμε ότι περπατώντας στην πορεία σας μπορεί αρχικά να φανεί λίγο διαφορετικό απ αυτό που περιμένατε. Μερικές φορές τα μικρά πράγματα είναι αυτά που συνδέουν την πνευματική σας οντότητα με την βιολογική και η Γη που κάνει τόσο μεγάλες διαφορές. Στον χρόνο που είμαστε μαζί τώρα, θα μιλήσουμε τον συνδυασμό πνευματισμού και βιολογίας. Η αληθινή δουλεία που ήρθατε να κάνετε είναι να μάθετε να πορεύεστε σε πλήρη σύνδεση με αυτό το μέρος του εαυτού σας γνωστό ως Πνεύμα.

Σας ζητάμε να αναπνέετε με μας, γιατί αν το κάνετε, παίρνετε αυτό το κομμάτι της τρίτης διάστασης, το οποίο σας ολοκληρώνει. Η ανάσα του θεού είναι μέσα στον κάθε ένα από σας, και η ανάσα του θεού μέσα σας είναι αυτό που προσγειώνει στην Γη. Σας ζητάμε να αναπνέετε συνειδητά, διότι το να πορευτείτε με το ολοκληρωμένο Πνεύμα στον ώμο σας είναι κάτι το οποίο η ανθρώπινη βιολογία το συνηθίζει. Αλλά σας λέμε, δεν θα πάρει πολύ μέχρι να μάθετε να πορεύεστε με αυτόν τον τρόπο.

Σύγχυση

Βρίσκεστε σε δύσκολες περιόδους τώρα και είναι εύκολο να χάσετε την κατεύθυνσή σας. Έχετε νιώσει την συμπίεση της Γης και έχετε νιώσει συχνά μπερδεμένοι και αποσυνδεδεμένοι. Έχετε νιώσει τις δυσκολίες. Έχετε νιώσει τους αγώνες, και τους νιώθατε μέσα σας. Πολλούς από τους αγώνες που αντιμετωπίζετε στην πραγματικότητα είναι βιολογικές αντιδράσεις στις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα στην Γη. Βλέπουμε την αναστάτωσή σας. Βλέπουμε τις διχοτομίες στο πρόσωπό σας. Βλέπουμε τους αγώνες και σας αγαπάμε που τους ανέχεστε.

Μα, πάνω από όλα, σας βλέπουμε και σας νιώθουμε, όταν δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας. Να ξέρετε ότι βρισκόμαστε εκεί εκείνες τις στιγμές της σύγχυσης. Ανοίγουμε τα φτερά μας μπροστά σας ώστε να δείτε ποιος είστε. Διότι, καθώς κάθε ένας από σας παίρνει την δύναμή του, καθώς ξεκινάτε να δημιουργείτε την πραγματικότητα σας και της δική σας εκδοχή του Παραδείσου στην Γη, γίνεστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που ζητήσατε να γίνετε. Σας λέμε ότι κουβαλάτε καλά τα φτερά σας, διότι είστε η Ανθρώπινη Οικογένεια του Μιχαήλ.

Το Σπαθί του Μιχαήλ

Κρατάτε τα σπαθιά σας ψηλά. Υποστηρίξτε την αλήθεια σας. Παρακαλώ μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Καταλαβαίνουμε το πέπλο. Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε να δείτε αυτό που είστε, ωστόσο, σας λέμε ότι είστε εμείς. Ακούτε τις λέξεις που βάζουμε στο χαρτί, ακούτε εμάς καθώς σας μιλάμε μέσω της φωνής του Φύλακα. Αυτό δεν είναι τίποτα σε σχέση με την με της μεγαλοπρέπειά σας. Σας φέρνουμε τις δονήσεις από την Εστία με μεγάλη τιμή, έστω και αν είναι για μια στιγμή μόνο. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την δική σας εκδοχή της Εστίας σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς. Αυτές οι δονήσεις θα δημιουργήσουν την επαν-ένωση μεταξύ του Παράδεισου και της γης.

Αυτή είναι η ένωση που όλοι ψάχνουμε, διότι το Μεγάλο Παιχνίδι του Κρυφτό ήταν για να γίνει ο Θεός πεπερασμένος, για να διαιρεθεί σε δύο κομμάτια, μόνο για να δει αν Εκείνη θα μπορούσε να βρει τον Εαυτό Της, μόνο για να δει αν Εκείνος θα μπορούσε να αναγνωρίσει τον εαυτό Του.

Εδώ βρίσκεστε και εσείς, να κοιταζόσαστε στα μάτια. Να νιώθετε την χαρά που νιώθουμε. Να νιώθετε την Καρδιά της Οικογένειας του Μιχαήλ, την οποία μοιραζόμαστε με εσάς τώρα. Κάθε ένας από σας έχει την σύνδεση. Κάθε ένας από σας νιώθει την ενέργεια που έχουμε για σας. Κάθε ένας από σας νιώθει την Αγάπη και την ανταποδίδει ευγενικά, διότι γίνεστε Ανθρώπινοι Άγγελοι.

Περπατώντας με Πνεύμα

Επιθυμούμε να μιλήσουμε σε εσάς αυτή την μέρα της σπουδαίας διαδικασίας. Το αποκαλείτε βάδισμα. Εμείς το αποκαλούμε κάτι περισσότερο. Διότι υπάρχουν τρία πολύ σημαντικά βήματα που κάνετε κάθε φορά που αρχίζετε να βαδίζετε. Αυτά τα τρία πρώτα βήματα είναι τα βήματα που κάνετε σε επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σας και την Γη. Σας ζητάμε να τιμήσετε αυτήν την διαδικασία, και να κάνετε αυτά τα βήματα μαγικά με την μαγεία της πρόθεσής σας. Νιώστε την σύνδεσή σας με την Γη κάθε φορά που κάνετε αυτά τα τρία βήματα. Σε οποιαδήποτε κατεύθυνση σας οδηγούν αυτά τα βήματα, ανοίγει ένα κομμάτι σας το οποίο είναι σε πλήρης σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Συνδέστε το Πνεύμα και την Γη μέσω του οχήματος γνωστό ως βιολογία και δείτε την μαγεία να ξεκινά. Ολοκληρώστε το κύκλωμα αυτής της ενέργειας και η κατεύθυνσή σας θα γίνει χωρίς προσπάθεια.

Περπατώντας με το Παρόν

Βαδίστε με χάρη σε αυτά τα τρία βήματα. Βαδίστε με την παρουσία του ποιός είστε. Βαδίστε με αξιοπρέπεια, διότι έχετε μαζί σας την ενέργεια του Μιχαήλ. Αν στην αρχή δεν μπορείτε να κάνετε κάθε βήμα πάνω στην Γη με αυτή την παρουσία, τότε αρχίστε να κάνετε τα τρία πρώτα μαγικά βήματα με αυτή την παρουσία και θα ανακαλύψετε ότι έχετε μαζί την ενέργεια του Μιχαήλ. Και θα την μεταφέρετε σωστά. Κοιτάξτε κάθε έναν σας. Σας βλέπουμε να κοιτάτε τον Φύλακα, περιμένοντας τις λέξεις που θα βγουν. Σας λέμε ότι αυτές οι λέξεις είναι εδώ μόνο επειδή συντονίζονται με την κάρδια σας. Οι λέξεις που ακούτε είναι δικές σας και αυτό είναι το οποίο σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε. Οι λέξεις που ακούτε είναι η ηχώ που έχετε αφήσει σε ελπίδες που μια μέρα θα ακούσετε πάλι. Αυτή είναι η ηχώ από την δική σας φωνή από την τελευταία παραμονή σας στον Παράδεισο. Κάθε ένας από σας έχει επιλέξει μοναδικές αποστολές, και κάθε ένας από σας έχει γεμίσει τον εαυτό του με αυτή την ενέργεια του Φωτός για να εκπληρώσει αυτές τις αποστολές. Κάθε ένας από σας έχει πάρει την αποστολή να κουβαλήσει αυτή την ενέργεια και να την διαδώσει σε άλλους και κάνοντας την διαθέσιμη.

Τα Πρώτα Τρία Βήματα

Το πέπλο είναι παχύ. Το πέπλο σας εμποδίζει να δείτε και να νιώσετε ποιός είστε, αλλά δεν μας κρατάει εκτός. Διότι είμαστε η εν-θύμησή σας, και άλλοι σαν εμάς, γιατί νιώθετε τις δονήσεις της Εστίας. Στην καρδιά σας, γνωρίζετε την αλήθεια των δονήσεων που νιώθετε. Προσεγγίστε ο ένας τον άλλον. Συνδέστε τους πολλούς Κύκλους του Φωτός, και να είστε πολύ προσεκτικός στα πρώτα τρία βήματα που κάνετε σε οποιαδήποτε κατεύθυνση. Συνδεθείτε με την Μητέρα. Συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Ζητήστε να οδηγηθείτε σε αυτά τα τρία πρώτα βήματα, διότι είναι μαγικά.

Η Μαγεία είναι μέσα σας. Πορευτείτε με χάρη και παρουσία. Βρίσκεστε σε αρμονία με την Γη καθώς βαδίζετε μπροστά και πηγαίνετε στο δάσος, στην πρασινάδα και τον πλούτο της ομορφιάς του Πλανήτη. Καθώς το πόδι σας προσγειώνεται πάνω σε ένα όμορφο φυτό, σκέφτεστε ότι δεν κάνατε καλά. Γιατί καταστρέψατε ένα φυτό που πατήσατε. Σας λέμε ότι δεν είναι αυτό που φαίνεται. Διότι η Γη σε όλη της την μεγαλοπρέπεια έχει πάει ολοκληρωτικά σε μια κατεύθυνση μόνο και μόνο για να προσφέρει αυτό το φυτό εκεί για να προστατέψει το βήμα σας. Να είστε ευγνώμων για το φυτό και να τιμάτε το φυτό. Να πορεύεστε με παρουσία και χάρη στην Γη διότι αυτό είναι το οποίο ζητάει η Γη από σας. Η Γη θα σας υποστηρίξει και θα σας τροφοδοτήσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναγνωρίσετε και να πάρετε την ευθύνη που ζείτε σε μια ειρηνική συμβίωση με την Γη. Δέχεστε τον δαυλό που σας δίνεται από τα Κητοειδή για την φροντίδα του πλανήτη. Να πορεύεστε με παρουσία, να πορεύεστε με υπερηφάνεια, διότι κουβαλάτε τα Φτερά του Μιχαήλ, και τα κουβαλάτε σωστά.

Η Μεγαλύτερη Τιμή της Μητέρας Γης

Καταλάβετε ότι η μεγαλύτερη τιμή της Μητέρας είναι να σας εφοδιάζει με την υποστήριξη που χρειάζεστε γιατί αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ενέργειας. Πάρτε αυτήν την υποστήριξη οικιοθελώς. Πάρτε αυτή την υποστήριξη και αφήστε την να προστατεύει το μονοπάτι σας. Μην το καταχραστείτε. Σε αυτά τα τρία πρώτα βήματα θα νιώσετε την Μαγεία έστω αν κοιτάξετε. Αυτά τα πρώτα τρία βήματα θα σας τοποθετήσουν σε πλήρης επικοινωνία με την Μητέρα και, συνεπώς, σε επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτό το κομμάτι σας, το όποιο αποκαλείτε Ανώτερο Εαυτό, δεν είναι ικανό να περιέχεται μέσα στις φούσκες της βιολογίας. Είναι μαζί σας όμως σε κάθε σας βήμα. Αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να το δείτε. Ξέρουμε ότι δεν μπορείτε να το νιώσετε.

Η Ολοκλήρωση του Πνεύματος

Υπάρχουν πολλοί από σας που νιώθετε αποσυνδεδεμένοι και δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας. Υπάρχουν πολλοί από τους Αρχέγονους Θεραπευτές που ήταν άδω πολύ πριν γίνει δημοφιλές, φυτεύοντας τους πιο κατάλληλους σπόρους. Τώρα, οι ίδιοι άνθρωποι οι όποιοι πάντα εμπιστεύονταν την σύνδεση τους, νιώθουν αποσυνδεδεμένοι, και ρωτούν, γιατί με άφησε το Πνεύμα;

Το Πνεύμα δεν θα μπορούσε να σας αφήσει. Δεν είναι δυνατόν να σας αφήσει γιατί είστε Πνεύμα. Προσελκύετε την ιδία μεγαλειότητα που εκρέετε και αυτό είναι το μυστικό του καθρέπτη στο Παιχνίδι. Σας λέμε αυτό, στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτό το κομμάτι σας το όποιο είναι ο Ανώτερος Εαυτός σας, έχει γίνει πιο ολοκληρωμένο μέσα σας. Νιώθετε ότι αυτή η καθοδηγεί έχει βγει από μέσα σας, ωστόσο σας λέμε ότι η καθοδηγεί σας είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Η σύγχυση έρχεται όταν συνεχίζετε να ψάχνετε για την καθοδήγηση εξωτερικά ενώ τώρα είναι τώρα είναι εσωτερικά.

Τρία Μαγικά Βήματα

Αυτοί που νιώθουν αυτή την σύγχυση περισσότερο είναι αυτοί από σας που καθοδηγούν τον δρόμο σε ανώτερες δονήσεις. Αυτή είναι μόνο μία προσωρινή κατάσταση, γιατί καθώς προσαρμόζεστε στις ανώτερες δονήσεις, νιώθετε την δύναμη πιο ολοκληρωμένη μάσα σας. Ένας απλός τρόπος για να ενεργοποιήσετε αυτή την εσωτερική οδηγία είναι αρχικά μέσω της πρόθεσης. Για αυτό, σας προσφέρουμε ένα εργαλείο: Φωνάξτε την πρόθεσή σας για να ενσωματώσετε το Πνεύμα στις απλές ενέργειες της καθημερινότητάς σας. Τότε θα γνωρίζετε συνειδητά ότι κάθε φορά που θα περπατάτε σωματικά, τα πρώτα τρία βήματα θα σας εφοδιάσει με συμβουλές για το υπόλοιπο ταξίδι σας. Ψάξτε για την καθοδήγηση του Πνεύματος στα πρώτα τρία βήματα που θα κάνετε διότι εκεί θα βρείτε την σύνδεση με το Πνεύμα μέσα σας. Μην ψάχνετε πολύ μακριά, καθώς σας ζητάμε να ακούσετε τις……….μέσα σας. Επίσης μην περιμένετε να στέκεται καθαρά μπροστά σας με τα δάκτυλα να δείχνουν τον δρόμο, γιατί δεν θα αναγνωρίζατε την όψη αν ήταν μπροστά σας. Κάντε τα πρώτα τρία βήματα και εμπιστευτείτε την εσωτερική συμβουλή που τώρα είναι πιο δυνατή.

Καθώς βάζετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, νιώθετε την δύναμη και αυτή την παρουσία καθώς τα πόδια σας συνδέονται με την Γη. Πορευτείτε με παρουσία, πορευτείτε με χάρη και πορευτείτε με περηφάνια, διότι κουβαλάτε τα Φτερά του Μιχαήλ, και τα κουβαλάτε σωστά.

 Πορευόμαστε σε Σχέση με την Γη και τους Άλλους

Μαθαίνετε να πορεύεστε σωματικά με παρουσία, χάρη και περηφάνια καθώς μαθαίνετε να πορεύεστε σε αρμονία με τα πάντα γύρω σας. Πορευτείτε σε πλήρη επικοινωνία με την Μητέρα Γη και επιτρέψτε της να σας υποστηρίζει καθώς γνωρίζετε συνειδητά ότι βαδίζετε πάνω της. Βρείτε τρόπους να πορεύεστε ελαφριά και υπεύθυνα. Μάθετε να πορεύεστε αποτελεσματικά σε αυτό τον δρόμο και θα υιοθετήσετε μια στάση που θα κουβαλάτε σε πολλές άλλες σχέσεις στην ζωή σας. Η πορεία σας στην Γη είναι η μόνη πορεία που θα κάνετε. Επίσης πορεύεστε με άλλους μέσω των σχέσεων, και μαθαίνοντας να πορεύεστε σε αυτές τις σχέσεις με παρουσία, χάρη και περιφανείς θα σας επιτρέψει να βαδίζετε σταθερά στο μονοπάτι σας.

Στην αγκαλιά των Αγγέλων

Δώστε μας μια στιγμή, γιατί αγκαλιάσαμε τον Φύλακα πολύ σφιχτά. (Εδώ έπρεπε να σταματήσω μια στιγμή διότι τα δάκρυα άρχισαν να τρέχουν). Υποσχεθήκαμε ότι δεν θα αγκαλιάσουμε πολύ σφιχτά αλλά τελικά δεν μπορέσαμε. Η αγάπη που σας έχουμε είναι τόσο υπερβολική που είναι δύσκολο να μην σας αγκαλιάσουμε. Εσείς παίζετε το τραγούδι Στην Αγάλια του Αγγέλου και εμείς σας κρατούμε. (Αυτό είναι ένα τραγούδι που παίζουμε σε όλα τα σεμινάριά μας για να κατευθύνουμε την ενέργεια). Παίζετε την μουσική που συντονίζεται με την Καρδιά σας, και δεν γνωρίζετε γιατί. Είναι γιατί σας έχουμε τυλίξει στα φτερά μας καθώς και στα χέρια μας. Σας ευχόμαστε μόνο να εν-θυμηθείτε ποιοί είστε. Σας ευχόμαστε μόνο να εν-θυμηθείτε εκείνο το κομμάτι του εαυτού σας που κρατάει το ανώτερο και το καλύτερο από σας. Γίνεστε Άγγελοι στην Γη και αυτός είναι ο λόγος που σας προσφέρουμε τα εργαλεία για να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα.

Δημιουργώντας Ανθρώπινους Αγγέλους

Το ανώτερο όραμα που μπορείτε να ονειρευτείτε για τον εαυτό σας είναι το δικό σας. Η ύψιστη ευτυχία που μπορείτε να βιώσετε είναι η δική σας. Το ύψιστο πάθος — ω, το πάθος. Το ύψιστο πάθος που μπορείτε να έχετε καθώς βρίσκεστε σε φυσική μορφή είναι το ίδιο πάθος που ζούμε από την δική μας πλευρά του πέπλου. Για αυτό σας ζητάμε να ψάξετε για το πάθος στην ζωή σας, διότι αυτό είναι που δημιουργεί την Εστία  σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Αυτή είναι η επανένωση του Παραδείσου και της Γης.

Το έχετε καταφέρει μέσα από τις επιλογές σας και σας ευχαριστούμε. Έχουμε την τιμή να είμαστε στην παρουσία σας. Περιμέναμε πολύ καιρό για να είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε κάθε έναν από εσάς με τις βαθύτερες δονήσεις από την Οικογένεια του Μιχαήλ που συντονίστηκε αυτό το κομμάτι σας για άλλη μια φορά. Διότι, καθώς αυτή η ενέργεια κινείται, γίνεστε οι ανθρώπινοι Άγγελοι στην δημιουργία του Παράδεισου στην Γη.

Αν ξεχάσετε ποιοι είστε, κοιταχτείτε στα μάτια μεταξύ σας. Αν ξεχάσετε έστω και μια στιγμή, με την παρουσία σας. Κάντε αυτά τα τρία πρώτα βήματα με υπερηφάνεια. Αναπνεύστε τον αέρα γύρω σας. Δεχτείτε αυτό το κομμάτι από την Γη που σας βοηθά να βασίσετε το Πνεύμα του εαυτού σας μέσα από την φούσκα της βιολογίας, και να αναπνεύσετε στην ενέργεια, διότι εμείς είμαστε εκεί σε αυτή την ανάσα, βοηθώντας σας να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε.

Τώρα θα δεχθούμε ερωτήσεις. Είναι τόσο ευχάριστο αυτό το γκρουπ. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις.

(Σε κάθε ζωντανή επικοινωνία τo γκρουπ λατρεύει να απαντά απευθείας ερωτήσεις. Δεν τις έχουμε συμπεριλάβει εδώ εκτός από την τελευταία ερώτηση.)

 Πίσω στην Πραγματικότητα;

Ερώτηση: Η ερώτησή μου είναι, εδώ σε αυτή την πανέμορφη περιοχή γεμάτη από αρχαία ιστορία για τον εαυτό μου και για τους καθοδηγητές μου, είναι εύκολο να σας αισθάνομαι και να αφήνω τον εαυτό μου να περιβάλλεται από την Αγάπη και τα φτερά σας, και να νιώθω και τα δικά μου φτερά. Πρέπει να ταξιδεύω με το αυτοκίνητο για περισσότερο από μια ώρα κάθε μέρα. Όταν σκέφτομαι την καθημερινότητά μου για την επόμενη εβδομάδα, έχοντας να αντιμετωπίσω την τρισδιάστατη πραγματικότητα, πως μπορώ να επιμείνω σε αυτή την ιδιότητα να σας αισθάνομαι; Πως μπορώ να στηρίζομαι σε αυτό το αίσθημα στην καθημερινή ζωή μου;

Απάντηση: Αγαπημένε μου, έλα σε αυτή την συγκέντρωση και κοιταχτείτε μεταξύ σας βαθιά στα μάτια για να εν-θυμηθείς ποιος είσαι. Μετά κοίτα έξω από το παράθυρο στα αυτοκίνητα που περνούν στον δρόμο και πες, θα είναι και αύριο εκεί. Θα γυρίσω πίσω στην καθημερινότητά μου και θα γυρίσω πίσω στην τρίτη διάσταση. Αλλά δεν θα γυρίσεις ποτέ. Διότι είναι ο νέος σου εαυτός που πηγαίνει πίσω στον καθημερινό κόσμο και τώρα κουβαλάς τους σπόρους της εν-θύμησης. Είμαστε τώρα κομμάτι του νέου σου εαυτού. Σε προκαλούμε να πάρεις αυτή την ενέργεια έξω μαζί σου. Αυτή είναι η δημιουργία και η διάδοση του Παραδείσου στην Γη. Με αυτόν τον τρόπο φέρνετε την Εστία από την δική σας μεριά του πέπλου. Αυτή είναι η αποστολή σας εδώ.

Μην δημιουργείτε την ψευδαίσθηση διαχωρισμού εκεί με εδώ. Μην συσσωρεύετε την ενέργεια λέγοντας ότι θα φύγετε προς τα βουνά και θα δημιουργήσετε μια κοινότητα που θα ζήσει με Αγάπη, γιατί από πού θα καταφέρετε είναι να κρύψετε το φως σας. Αντιθέτως βγείτε έξω και μοιραστείτε αυτή την αγάπη με κάθε χαμόγελο που θα δίνετε. Μοιραστείτε αυτή την αγάπη από το τσάκρα της καρδιάς σας σε εκείνους. Βοηθήστε τους να Εν-θυμηθούν ποιοι είναι, και καθώς το κάνουν γίνεστε ο Ανθρώπινος Άγγελος. Τολμήστε να διεκδικήσετε τα φτερά σας Αγαπημένοι μου. Τολμήστε να σφίξετε, να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας γιατί εμείς αυτό κάνουμε σε αυτή την πλευρά του πέπλου, και κάνουμε αρκετά καλή δουλειά, ευχαριστούμε. Τώρα θα σας υποστηρίξουμε για να κάνετε το ίδιο.

Πάρτε αυτό το Φως και κάντε το να λάμψει. Πάρτε το στην δουλεία μαζί σας. Βρείτε το πάθος σας εκεί έξω ή δημιουργήστε το εκεί που μένετε. Τα εργαλεία είναι μπροστά σας τώρα. Σηκώστε τα και μάθετε πώς να τα χρησιμοποιείτε.

Οι άνθρωποι αφυπνίζονται στον Πλανήτη με εκπληκτικό ρυθμό. Ο καθένας αναζητά μια ανώτερη Αλήθεια. Διότι όταν κάποιος αφυπνιστεί, κοιτάει και λέει, γιατί είμαστε εδώ; Τι κάνω; Ξέρω ότι υπάρχει και κάτι παραπάνω, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Και καθώς περνάτε ο ένας τον άλλον με τα αυτοκίνητά σας στον δρόμο, κοιτάτε αυτόν που οδηγεί δίπλα σας, και χαμογελάτε. Και εκείνη την στιγμή φυτεύετε καρπούς. Εκείνη την στιγμή βοηθάτε να εν-θυμηθούν ποιοι είναι. Εκείνη την στιγμή αρχίζετε την δημιουργία της Εστίας, εκεί ακριβώς.

Η Εστία είναι ένα μεγαλειώδες μέρος και θα το εν-θυμηθείτε καλά. Νιώθετε την έλξη, είναι πολύ δυνατή. Είμαστε προσεκτικοί να μην σας εξαντλήσουμε με τις έντονες δονήσεις από την Εστία, γιατί ο καθένας σας απλά θα πέρναγε την γραμμή. Η δουλειά σας είναι εκεί. Είναι μπροστά σας. Αν ποτέ νομίσατε ότι δεν είναι σαφές σε εσάς αυτό, ψάξτε για απαντήσεις στα πρώτα τρία βήματα. Να ξέρετε ότι το Πνεύμα είναι μαζί σας και να περπατάτε με παρουσία, να περπατάτε με χάρη και περηφάνια, γιατί κουβαλάτε τα Φτερά του Μιχαήλ. Και τα κουβαλάτε καλά. Για αυτό πρέπει να είστε μαζί, για να βοηθήσετε να εν-θυμηθείτε τον εαυτό σας. Αυτό είναι το κομμάτι σας που ανακλούμε σε αυτό. Εν-θυμηθείτε μας στα πρώτα τρία βήματά σας, γιατί εμείς είμαστε πάντα μαζί σας. Ζητάμε με τιμή από τον καθένα σας, να συμπεριφέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον στον μεγαλύτερο βαθμό, και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

Αμέσως μετά την επικοινωνία περιέγραψα τα συναισθήματα που είχα και τι μου έδειχναν: τι ήταν αληθινά δυνατό σχετικά με τα Τρία Μαγικά Βήματα. Σας λέω, όταν σηκώθηκα να περπατήσω από εκεί, θα το θυμάμαι αυτό. Δεν ξέρω αν ήμουν ικανός να το περιγράψω αυτό, αλλά όταν είπαν να πορευόμαστε με παρουσία, προσπάθησα να σηκωθώ πάνω και να σας δείξω τι εννοούσαν. Μου έδειξαν μια όμορφη εικόνα, να πορεύονται όλοι σε πλήρη επικοινωνία, και συνειδητά να βαδίζουν στην Γη, η ποια να σας υποστηρίζει και να λαμβάνετε ενέργεια από αυτήν. Τα βήματα που μου έδειξαν σχετικά με το να πορευόμαστε με παρουσία ήταν σαν να επέπλεα απαλά μέσα σε ένα λιβάδι που μόλις άγγιζα το έδαφος. Ήταν μια απίθανη εικόνα.

Μετά από αυτή την επικοινωνία στην Ολλανδία, κάναμε ένα διάλλειμα και μετά κάναμε τις τελετές για το τέλος του σεμιναρίου της Πένας της Εν-θύμησης. Εδώ είναι η στιγμή που όλοι περπατάνε με την Πορεία του Αγγέλου και λαμβάνουν αγάπη από όλους τους άλλους, στηρίζοντας την ενέργεια όλων αυτών που δουλέψαμε τις προηγούμενες δύο μέρες. Στο τέλος της πορείας, τους καλωσορίζω στην Εστία και μετά η Μπάρμπαρα τους πήρε στην Πένα όπου την βουτούν στο μελάνι και υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια. Μετά από αυτή την επικοινωνία κάθε φορά που η Μπάρμπαρα παίρνει ένα άτομο για να υπογράψει τα συμβόλαια, πάντα αρχίζει να λέει τα Τρία Μαγικά Βήματα.

Μεγάλες Αγκαλιές και ελαφρά συντήγματα.

 

μετάφραση:  Ιωάννα Φραγκίσκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!