Σεπτέμβριος 2000

Δονητική Ακεραιότητα
Η Δημιουργία στην 4η Διάσταση

 

Από τον Steve:

Είμαστε εν μέσω του Μεγάλου Παιχνιδιού του Κρυφτού. Ο Θεός κρύβεται από τον εαυτό Του, ψάχνοντας για τον εαυτό Της. Το όνομα του Παιχνιδιού είναι Εν-θύμηση. Όταν εν-θυμηθούμε ότι στην πραγματικότητα είμαστε ο Θεός που ψάχνουμε, τότε μπορούμε να ξεκινήσουμε να έχουμε πρόσβαση στη δύναμη όλων όσων υπάρχουν. Η ιδέα εδώ είναι να ξεκινήσουμε να χρησιμοποιούμε τη «δύναμη» για να δημιουργούμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας. Δημιουργώντας την πραγματικότητά μας και τις επιθυμίες της καρδιάς μας δημιουργούμε στην πραγματικότητα την Εστία σε αυτή τη μεριά του πέπλου. Αυτό ήταν η ουσία του Παιχνιδιού εξ αρχής. Λοιπόν πώς δημιουργούμε την επιθυμία της καρδιάς μας; Ποια είναι αυτή η μαγική δύναμη, στην οποία όλοι έχουμε πρόσβαση και πως αποκτούμε πρόσβαση σε αυτή;

Το γκρουπ έχει μιλήσει συχνά για την τέχνη της Συν-Δημιουργίας και εδώ προσφέρει μια ακόμη οπτική με εύκολους, απλούς τρόπους για να αποκτήσουμε πρόσβαση στη δύναμη που είναι δικαίωμά μας εκ γενετής. Είναι εκ γενετής δικαίωμά μας να δημιουργούμε. Όταν δημιουργούμε μαζί με τους ανώτερους εαυτούς μας και με το Σύμπαν γύρω μας, το ονομάζουμε Συν-δημιουργία. Κάθε ένας από εμάς που περπατάει επάνω στη Γη έχει αυτή τη δύναμη που μας είναι διαθέσιμη αν μάθουμε πώς να έχουμε πρόσβαση σε αυτή και αν εν-θυμηθούμε πως υπάρχει. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να έχουμε οτιδήποτε θέλουμε; Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε την πραγματικότητά μας; Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν μας αρέσουν οι συνθήκες μας μπορούμε να τις αλλάξουμε; ΝΑΙ. Το επαναλαμβανόμενο μήνυμα από το γκρουπ έχει πάντα ένα επίκεντρο:

Έχουμε τη δύναμη να δημιουργούμε

Πειραματιζόμαστε με αυτή τη δύναμη, σπάνια όμως συνειδητοποιούμε ότι είναι η δημιουργία μας που βλέπουμε να εκδηλώνεται μπροστά μας. Η ιδέα εδώ είναι να μάθουμε πώς να χρησιμοποιούμε αυτή τη δύναμη υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Το γκρουπ μας ενθαρρύνει να μάθουμε γι’ αυτή τη δύναμη και να τη χρησιμοποιούμε συχνά. Γιατί; Γιατί αρχίζοντας να χρησιμοποιούμε τη δύναμη της δημιουργίας δημιουργούμε τις επιθυμίες της καρδιάς μας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί είναι στις καρδιές μας που κρατάμε τα αποτυπώματα της Εστίας. Κάθε φορά που πιάνουμε το πινέλο και αρχίζουμε να βάφουμε το περιβάλλον μας, δημιουργούμε λίγο παραπάνω από το αριστούργημα της Εστίας εδώ στη Γη.

Εδώ το γκρουπ μας προσφέρει μια ακόμα ματιά στο πως να εφαρμόζουμε τη δύναμη της δημιουργίας:

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Εστία είναι εκεί όπου είναι επικεντρωμένη η συλλογική μας καρδιά και μας τιμά πραγματικά να σας φέρνουμε αυτές τις ευγενικές εν-θυμίσεις από την Εστία. Αυτή είναι μια εποχή ανανέωσης για εσάς. Το να νιώθετε αυτές τις δονήσεις ακόμη και για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα βοηθήσει το πνεύμα σας να ισορροπήσει και να αναζωογονηθεί. Όταν αναζωογονείται το πνεύμα σας αναζωογονείται και η φυσική σας ύπαρξη.

Η ενέργεια της Γης έχει μεταβληθεί. Το βλέπουμε αυτό καθαρά από τα ενεργειακά σας πεδία. Το πέπλο έχει λεπτύνει πρόσφατα και τα αποτελέσματα είναι ορατά και από τις δυο μεριές του πέπλου. Σας λέμε ότι είστε εσείς που πετύχατε αυτή την αλλαγή. Η συλλογική δόνηση της Γης έχει φτάσει τώρα σε ένα επίπεδο αρκετά υψηλό, ώστε να υποστηρίξει κάθε ένα από εσάς που κρατά την πλήρη δύναμή του ενώ είναι ακόμη στη βιολογική φούσκα. Τα πέπλα μεταξύ των πραγματικοτήτων μας λεπταίνουν σε απίστευτους ρυθμούς. Ακόμη και μ’ αυτή τη λέπτυνση δεν είναι δυνατό για εσάς να δείτε την αλήθεια του ποιοι είστε στην πραγματικότητα. Είναι αληθινά τιμή μας τώρα να αντικατοπτρίζουμε για εσάς μια όψη των εαυτών σας.

Ταξιδεύοντας στην Τέταρτη Διάσταση

Όπως προχωράτε ακόμη περισσότερο μέσα στην τέταρτη διάσταση θα σας φανεί ότι μεγάλο μέρος του κόσμου σας χάνει τη σημασία του. Πράγματα που ήταν κάποτε σημαντικά μπορεί να πάψουν να είναι. Οι κάποτε σταθεροί ακρογωνιαίοι λίθοι, γύρω από τους οποίους χτίσατε τον κόσμο σας θα αρχίσουν τώρα να κινούνται και καθώς το κάνουν θα αρχίσει να φέγγει ένα νέο φως πάνω σε όλα όσα βρίσκονται γύρω σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μετατοπιστεί ο συνήθως σταθερός κόσμος σας σε ανώτερες πραγματικότητες. Το να προσαρμοστείτε σ’ αυτή την μετατόπιση και να μάθετε να αναλαμβάνετε τη δύναμή σας για να δημιουργείτε την πραγματικότητά σας υπεύθυνα θα σας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο ύπαρξης. Η κατάσταση της τέταρτης διάστασης μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως μουντή. Αυτή είναι μια σχεδόν ανιαρή κατάσταση μετάβασης από μια συναρπαστική έκφραση στην επόμενη. Μαζί με την έλλειψη λάμψης έρχεται και ένας χρόνος που να σας δίνει τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τη δύναμή σας σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Από μια Οπτική Καθαρής Ενέργειας

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την οπτική μας γιατί σας βλέπουμε ως καθαρή ενέργεια. Για εμάς, είστε ο πιο εξαίσιος συνδυασμός δονητικών μοτίβων και χρωμάτων. Αυτό που ονομάζετε ως αύρα σας είναι στην πραγματικότητα η ενέργεια, που ξεφεύγει από την ύπαρξή σας. Όπως φεύγει η ενέργεια βλέπετε τα δονητικά μοτίβα ως χρώματα από τον τρόπο που αλληλεπιδρούν με το περιβάλλον γύρω σας. Από αυτά τα μοτίβα είναι δυνατό να διακριθούν συνθήκες που υφίστανται σε όλα τα ποικίλα δονητικά επίπεδα της ύπαρξής σας. Αυτά τα επίπεδα συμπεριλαμβάνουν το συναισθηματικό, το φυσικό και όλα τα αιθερικά σώματα, που στεγάζουν την αληθινή σας ύπαρξη κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στην Αρένα του Παιχνιδιού. Όταν δονείται η ύλη γίνεται ένας αγωγός ενέργειας. Έτσι οι λέξεις «δόνηση» και «ενέργεια» είναι συνώνυμες.

Η Ενεργειακή Μήτρα σας

Υπάρχετε σε φυσική μορφή μόνο επειδή τα άτομα στο σώμα σας δονούνται. Τα υπέροχα πολυσύνθετα μοτίβα και τα ζωντανά χρώματα που βλέπουμε όταν σας κοιτάμε δεν μπορούν να περιγραφούν με όρους που θα καταλαβαίνατε. Εάν μπορούσατε να φανταστείτε το πιο όμορφο, φωτεινό θέαμα που έχετε δει ποτέ και μετά το πολλαπλασιάζατε επί 1.000 φορές και πάλι δεν θα βλέπατε την ομορφιά που βλέπουμε όταν κοιτάμε το ενεργειακό πεδίο μιας και μόνο τρίχας από το κεφάλι σας. Καθώς αναπτύσσονται οι αισθήσεις σας θα δείτε την ομορφιά αυτού που πραγματικά είστε. Σε εκείνη την εποχή δε θα υπάρχει πια πόλεμος.

Αυτά τα ενεργειακά μοτίβα καθορίζονται αρχικά από την ενεργειακή μήτρα που επιλέξατε για αυτή την ενσάρκωση. Κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού έχετε λάβει ενεργειακές σφραγίδες που έχουν μεταβάλλει την ενεργειακή σάλπιγγα αυτής της μήτρας. Αυτές οι μετατροπές είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των επιλογών και των εμπειριών σας κατά τη διάρκεια του Παιχνιδιού. Αυτές είναι τα πιο όμορφα μοτίβα που μπορείτε να αντιληφθείτε, γιατί περιέχουν το σύνολο των αρχείων όλων των εμπειριών σας απεικονισμένων ταυτόχρονα. Θα αποκαλύψουμε περισσότερα για την Ενεργειακή Μήτρα και για τη θέση της στην Ανθρώπινη Εμπειρία στο άμεσο μέλλον. Προς το παρόν, δείτε τη απλά ως την ενεργειακή φωτοτυπία που έχετε τραβήξει για αυτή τη φάση του Παιχνιδιού. Προς το παρόν δείτε την ενεργειακή Μήτρα σας απλά ως τον τρόπο με τον οποίο είστε συνδεδεμένοι για να λάβετε αρχικά ενέργεια.

Το Προσωπικό σας Ενεργειακό Πεδίο

Συχνά αναφερόμαστε σε πράγματα ή σε πρόσωπα στο πεδίο σας. Το προσωπικό σας ενεργειακό πεδίο είναι η διασύνδεσή σας με το Σύμπαν γύρω σας. Μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτό το ενεργειακό πεδίο και σύντομα θα έχετε τον έλεγχο του περιβάλλοντός σας. Κάθε ένα πρόσωπο έχει ένα ενεργειακό πεδίο που προηγείται από αυτό σε όλες τις συναναστροφές του στην Αρένα του Παιχνιδιού. Το ενεργειακό σας πεδίο είναι στο δωμάτιο στη συνάντηση πριν μπείτε στο κτίριο. Επικοινωνεί με κάποιο άλλο πολλά μίλια μακριά πριν σηκώσετε το τηλέφωνο για να το καλέσετε. Αυτοί που έχουν εξασκηθεί στο να διαβάζουν αυτά τα ενεργειακά πεδία είναι αυτοί που ονομάζετε διαισθητικούς και μέντιουμ. Το να διαβάζετε αυτά τα ενεργειακά πεδία θα είναι ο προάγγελος της μορφής επικοινωνίας που θα αχρηστεύσει σύντομα τα τηλέφωνά σας. Το ενεργειακά σας πεδίο δεν έχει φυσικά όρια. Είναι ως αποτέλεσμα το πεδίο της συνειδητότητάς σας και ξέρει μόνο τα όρια που θεωρείτε αληθινά. Η ταχύτητα των 300.000 χλμ. το δευτερόλεπτο που κάποτε θεωρούσατε ως σταθερά δεν έχει εφαρμογή σε αυτή την ενέργεια. Αυτή η ενέργεια είναι ακαριαία.

Μέχρι σήμερα στην ανθρώπινη εξέλιξη έχετε μπορέσει μόνο να συλλάβετε οπτικά το ενεργειακό πεδίο ως ενεργειακές διαρροές από τη βιολογία στη μορφή αύρας. Οι ανθρώπινες αντιλήψεις για το τι ήταν μια «δυνατή» ή «αδύναμη» αύρα και τι σήμαιναν τα χρώματα μας έχουν διασκεδάσει πολύ. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι η αύρα είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι του προσωπικού ενεργειακού σας πεδίου. Δείτε πέρα από την αύρα και μάθετε να εμπιστεύεστε τα απαλά σκουντήματα καθώς οι άνθρωποι εισέρχονται στο ενεργειακό σας πεδίο. Αυτές είναι οι αισθήσεις που θα σας οδηγήσουν στο επόμενο επίπεδο της ανθρώπινης εξέλιξης.

Παραλλάσσοντας το Ενεργειακό σας Πεδίο – Δημιουργία 101 (Βασικά στοιχεία)

Αφού η αληθινή σας ύπαρξη είναι ενέργεια, το ενεργειακό σας πεδίο αποτελεί την ουσία αυτού που είστε. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να εντοπίσετε όλα τα πράγματα που μεταβάλλουν το ενεργειακό σας πεδίο, γιατί αυτά μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας. Η ενέργεια είναι ο τρόπος που συνδέεστε με το Σύμπαν γύρω σας και γι’ αυτό είναι ο τρόπος που δημιουργείτε.

Όλα τα πράγματα που εισέρχονται στο πεδίο σας, σας αλλάζουν με κάποιο τρόπο. Το πεδίο σας μεταβάλλεται με κάθε σκέψη που μπαίνει στο μυαλό σας και κάθε πρόσωπο που συναντάτε. Κατά κάποιο τρόπο κάθε εμπειρία που έχετε αποκτήσει αλλάζει αυτό που είστε. Στην πραγματικότητα είστε η περίληψη όλων των εμπειριών σας και αυτό το ονομάζετε ως προσωπικότητά σας. Σας λέμε επίσης ότι η προσωπικότητά σας ή το ενεργειακό σας πεδίο, μεταφέρεται μαζί σας από τη μια ζωή στην επόμενη. Επικοινωνώντας με αυτούς που αποφοίτησαν, σας εκπλήσσει να ανακαλύπτετε ότι παρότι άφησαν τα μαθήματά τους και τις ενεργειακές σφραγίδες τους στην Αρένα του Παιχνιδιού ακόμη κουβαλούν τον πυρήνα της προσωπικότητά τους;

Το να βρείτε τρόπους να μεταβάλλετε το ενεργειακό σας πεδίο είναι το κλειδί της δύναμης της δημιουργίας.

Υπάρχουν τέσσερα σημεία για να μεταβάλλετε σκόπιμα το ενεργειακό σας πεδίο:

  1. Η Διάκριση

  2. Το να επιλέγετε Εναλλακτικές Πραγματικότητες

  3. Η Σκόπιμη Εξωτερική Επιρροή

  4. Το να έχετε Πάθος και Χαρά

1. Η Διάκριση είναι το πρώτο από τα εργαλεία για να ζείτε άνετα στις ανώτερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη. Η Διάκριση είναι η τέχνη του να κάνετε επιλογές ζωής χωρίς κρίση. Καθώς ο καθένας σας επικεντρώνει τη δική του ενέργεια αρχίζετε να είστε πιο συνειδητοί του σχετικά με το τι και ποιος μεταβάλλει τα ενεργειακά σας πεδία. Το να επιλέγετε σκόπιμα τι παραμένει στο πεδίο σας είναι ο πρώτος τρόπος να το μεταβάλλετε. Είστε συνδεδεμένοι με το σύνολο του Θεού και γι’ αυτό έχετε πρόσβαση στη ροή της Κοσμικής ενέργειας. Έτσι, δεν ελέγχετε το ποιες σκέψεις εισέρχονται στο πεδίο της συνειδητότητάς σας. Έχετε όμως τον πλήρη έλεγχο των σκέψεων που παραμένουν στο πεδίο σας. Παρομοίως πάντα θα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που διασχίζουν το δρόμο σας. Είναι δική σας επιλογή ποιοι θα παραμείνουν στο πεδίο σας. Αγαπήστε πρώτα τον εαυτό σας και μάθετε ότι κανείς δεν μπορεί να ελέγξει την ενέργεια σας εάν δεν του το επιτρέψετε. Η πραγματικότητά σας είναι άμεσο αποτέλεσμα των επιλογών σας. Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την πραγματικότητά σας, σας παρακαλούμε να έχετε το κουράγιο να επιλέξετε ξανά.

2. Το κλειδί για να μεταβάλλετε διαστασιακές πραγματικότητες είναι η τέχνη του να αλλάζετε αντίληψη. Εάν υπάρχουν πράγματα στο πεδίο σας που σας ρίχνουν και που δεν μπορούν να μετακινηθούν, τότε το να αλλάξετε την αντίληψή σας είναι ο καλύτερος τρόπος να σταματήσετε την ενεργειακή εξάντληση. Σας αγαπάμε τόσο πολύ και είμαστε γύρω σας κάθε στιγμή που μας το επιτρέπετε. Εάν μπορούσαμε να σας πούμε μόνο ένα πράγμα στο χρόνο μας μαζί σας θα ήταν ότι παίζετε το Μεγάλο Παιχνίδι. Όταν σας εξαντλούν οι σκέψεις, τα γεγονότα και οι άνθρωποι στο πεδίο σας είναι γιατί παίρνετε τους εαυτούς σας πολύ σοβαρά.

Για να επεξηγήσουμε αυτό το σημείο βάλτε τον εαυτό σας για λίγο σε αυτό σκηνικό:

Υπάρχει κινητικότητα γύρω σας με έντονα φώτα. Νιώθετε μια παράξενη ζεστασιά να διαπερνά το σώμα σας, καθώς μια ηρεμία σας διακατέχει. Συνειδητοποιείτε τώρα ότι μόλις είχατε ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα. Υπάρχει ένα χέρι που τεντώνεται μπροστά σας. Όπως απλώνεστε για να πιάσετε αυτό το χέρι καταλαβαίνετε ότι δεν είναι ένα ανθρώπινο χέρι. Αποδέχεστε την πραγματικότητα ότι μπορεί να πεθαίνετε. Εκείνη τη στιγμή μεταφέρεστε στο υψηλότερο σημείο στη Γη για να δείτε τη μεγαλοσύνη που τώρα απλώνεται αριστοτεχνικά μπροστά σας. Εκείνη τη στιγμή καταλαβαίνετε την ομορφιά των πάντων. Το να παίζετε το Παιχνίδι σε όλο του το μεγαλείο είναι ένα δώρο που σας δόθηκε. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιείτε ότι ακόμη και οι «δύσκολες στιγμές» ήταν όμορφες και δεν θα παίρνατε πίσω ούτε μια στιγμή της εμπειρίας. Κοιτάζοντας πάνω από την κοιλάδα κάτω καθώς το Παιχνίδι της καθημερινής ζωής συνεχίζεται, ευχαριστείτε για την ευκαιρία του να έχετε υπάρξει τμήμα αυτού του υπέροχου μέρους που ονομάζεται Γη.»

Μόλις μεταβάλαμε την πραγματικότητά σας. Μπορείτε να δείτε εύκολα ότι μια εμπειρία αυτής της φύσης θα άλλαζε τον τρόπο που βλέπετε τα πάντα στο πεδίο σας. Αυτοί από εσάς που έχουν ρίξει μια ματιά στην Εστία μόνο και μόνο για να επιστρέψουν στη Γη και να συνεχίσουν το Παιχνίδι έχουν μια διαφορετική οπτική της ζωής ως αποτέλεσμα αυτών των εν-θυμήσεων. Παίξτε το Παιχνίδι κάθε μέρα με την προοπτική που επιλέγετε και το ενεργειακό σας πεδίο θα είναι ζωηρό και πλήρες. Είναι μια επιλογή.

3. Η Εισαγωγή της Σκόπιμης Εξωτερικής Επίδρασης είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους να αλλάξετε σκόπιμα το ενεργειακό σας πεδίο. Η εφαρμογή εξωτερικών επιρροών όπως της μουσικής, των οπτικών και ηχητικών ερεθισμάτων και των εξωτερικών εμπειριών μπορεί να μεταβάλλει εύκολα το πεδίο σας. Ένα τραγούδι που σας φέρνει δάκρυα στα μάτια ή μια ταινία που αγγίζει την ψυχή σας θα ισορροπήσουν αποτελεσματικά το ενεργειακό σας πεδίο.

4. Το Πάθος και η Χαρά και οι δονήσεις της Εστίας. Η επιτυχία σας στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη είναι άμεσα ανάλογη της ποσότητας Χαράς και Πάθους που μπορείτε να βιώσετε καθημερινά. Βρείτε τρόπους να βιώνετε Πάθος και Χαρά και το πεδίο σας θα προσελκύσει περισσότερο απ’ αυτά.

Συγκεχυμένες Γραμμές – Μιλώντας στο Σύμπαν

Η δύναμή σας για δημιουργία είναι απλά μια περίπτωση δονητικών γραμμών που στέλνετε στο Σύμπαν. Αυτές οι γραμμές πηγάζουν από την ύπαρξή σας και στέλνονται στο Σύμπαν. Το Σύμπαν πάντα στέλνει πίσω μια ακριβώς αντίστοιχη δόνηση αυτής που στείλατε. Έτσι η απάντηση σε κάθε έκκληση προς το Σύμπαν είναι: «και έτσι είναι…». Καθώς όλες οι εκκλήσεις απαντώνται με την ακριβώς αντίστοιχη δόνηση, το κλειδί για την αποτελεσματική δημιουργία είναι το να καθαρίσετε τη δόνηση πριν τη στείλετε προς τα έξω.

Τέσσερις Γραμμές Δόνησης στην Τέταρτη Διάσταση

Μέσα στο ενεργειακό σας πεδίο υπάρχουν τέσσερις γραμμές δόνησης που χρησιμοποιούνται για δημιουργία. Αυτές οι γραμμές στέλνονται πάντα προς τα έξω μαζί σαν ένα πακέτο και αντιπροσωπεύουν το ενεργειακό σας πεδίο ως σύνολο.

Οι τέσσερις γραμμές είναι:

  1. Τι λέτε

  2. Τι κάνετε

  3. Τι σκέφτεστε

  4. Τι πιστεύετε

Εάν μια ή περισσότερες από αυτές τις δονητικές γραμμές δεν ταιριάζουν με τις άλλες η δόνηση που στέλνετε προς τα έξω είναι θολή και ασαφής. Όταν μια γραμμή δόνησης διαπερνά τις άλλες τις ακυρώνει και στέλνει ένα γενικό σήμα αρκετά διαφορετικό από αυτό που σκοπεύατε να στείλετε. Τα αποτελέσματα που λαμβάνονται από ένα θολό πεδίο σπάνια είναι αυτά που αρχικά επιδίωξατε να δημιουργήσετε. Αυτό μπορεί να σας μπερδέψει και να σας κάνει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας. Τότε η αυτοαμφισβήτηση θολώνει το συνολικό ενεργειακό πεδίο ακόμη περισσότερο.

Δονητική Ακεραιότητα

Το να βάλετε τον εαυτό σας σε δονητική ακεραιότητα είναι απλά θέμα του να ευθυγραμμίσετε τις γραμμές της δόνησης. Εάν η πραγματικότητά σας και οι συν-δημιουργίες σας δεν σας αρέσουν αυτό απλά σημαίνει ότι οι δονητικές γραμμές του ενεργειακού σας πεδίου αντιμάχονται και ακυρώνουν η μια την άλλη. Όλες αυτές οι δονητικές γραμμές μπορούν να μετακινηθούν και συνεπώς είναι δυνατό να προσαρμόσετε τη συχνότητά σας σε δονητική ακεραιότητα.

Η Ενέργεια είναι η Αλήθεια – Ακολουθήστε την Ενέργεια

Οι άνθρωποι μπαίνουν τώρα πλήρως στην γέφυρα της τέταρτης διάστασης. Η ροή της κίνησης σ’ αυτή τη γέφυρα θα συνεχίσει για κάποιο διάστημα. Είστε οι θεραπευτές που έχουν επιλέξει να περάσουν πρώτοι και να ανοίξουν τις πύλες για όλους ώστε να έρθουν. Με το να αυξήσετε τα διαστασιακά σας επίπεδα η πραγματικότητά σας και οι αντιλήψεις σας θα αλλάξουν. Το ενεργειακό σας πεδίο, όπως και όλοι όσοι βρίσκονται γύρω σας, θα αποκτήσουν πολύ μεγαλύτερη σημασία τις μέρες που θα έρθουν. Αυτά τα ενεργειακά πεδία ήταν πάντα η προσωπική σας διασύνδεση και ο τρόπος που αλληλεπιδράτε με το Σύμπαν γύρω σας. Στις χαμηλότερες δονήσεις όπου ζούσατε μπορούσατε να αντιληφθείτε εύκολα μόνο τις πρώτες δυο από αυτές τι γραμμές. Αυτές είναι:

  1. Τι λέτε και

  2. Τι κάνετε

Τώρα οι άνθρωποι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι στα ενεργειακά πεδία και όλες οι γραμμές του ενεργειακού πεδίου είναι εύκολα αντιληπτές. Εισέρχεστε σε μια διάσταση όπου όλοι θα έχετε πρόσβαση ο ένας στο ενεργειακό πεδίο του άλλου. Εδώ δεν θα υπάρχουν μυστικά. Προετοιμαστείτε γι’ αυτό τώρα και η μετάβαση θα είναι ευκολότερη όχι μόνο για σας, αλλά και για όλους όσους σας ακολουθούν.

Το Επόμενο Βήμα – Αλλαγή Διάστασης

Οι επόμενες μέρες θα σας παρέχουν άφθονες ευκαιρίες για να δείτε και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας. Σας θερμοπαρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο για να εξασκηθείτε με τα εργαλεία για να ζείτε στην υψηλότερη δόνηση. Μάθετε να δημιουργείτε την πραγματικότητά σας. Αναλάβετε την ευθύνη για τον εαυτό σας, εξασκηθείτε και μετά προσφέρετε βοήθεια στους γύρω σας. Είστε οι ειδικοί θεραπευτές και έχετε έρθει για να μπείτε στους ρόλους σας ως διευκολυντές. Τώρα είναι η στιγμή να εφαρμόσετε αυτές τις αρχές στην καθημερινή σας ζωή.

Η γέφυρα της τέταρτης διάστασης είναι τώρα ανοιχτή και δέχεται κίνηση. Είστε οι θεραπευτές που περίμεναν υπομονετικά να έρθει αυτή η συναρπαστική περίοδος. Είστε οι πρώτοι στη γέφυρα. Παρακαλούμε εν-θυμηθείτε ότι η πραγματική σας εργασία είναι να δείξετε στους άλλους που αναζητούν απαντήσεις πώς να διασχίσουν τη γέφυρα χωρίς κόπο. Μάθετε καλά αυτά τα εργαλεία γιατί καθώς οι πρώτοι φτάνουν στην άλλη πλευρά αυτά τα εργαλεία θα χρειαστούν. Η μεταβολή σε άλλα διαστασιακά επίπεδα είναι δυνατή μόνο για να κερδίσετε από τις επιλογές σας. Επιλέξτε την υψηλότερη και καλύτερη έκφραση του πάθους σας και θα σας οδηγήσει καλά.

Αυτή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος στον Πλανήτη Γη. Μια περίοδος Χαράς, μια περίοδος Πάθους και μια περίοδος Αγάπης. Εξασκήστε τις δυνάμεις σας συχνά για να δημιουργείτε με πρόθεση την Εστία εκεί όπου βρίσκεστε τώρα. Δείτε ότι στεκόμαστε πίσω σας πάντα, ακουμπώντας την καρδιά σας με το ιδιαίτερο άγγιγμά μας. Περιμένετε τις πόρτες ν’ ανοίξουν χωρίς προσπάθεια και αυτό θα δημιουργήσει το χώρο για εμάς ώστε να ανοίξουμε αυτές τις πόρτες. Τολμήστε να δημιουργήσετε την ύψιστη πραγματικότητά σας και περπατήστε μέσα της με το κεφάλι σας ψηλά. Η κληρονομιά σας είναι πράγματι μεγάλη. Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να είστε οι προμηθευτές του Φωτός. Το Φως που κρατάτε τώρα φωτίζει τη γέφυρα που οδηγεί στην επόμενη πραγματικότητά σας. Κρατήστε το φως σας ψηλά και να γνωρίζετε ότι είμαστε μαζί σας πάντα με την ύψιστη αγάπη. Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Στέλλα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!