Απρίλιος 2001

Γήινη Δίνη
Οι Φύλακες Αφυπνίστηκαν

 

Από τον Steve:

Χτες το βράδυ ενώ είχα ετοιμάσει τους φάρους επικοινωνίας αυτού του μήνα για να τους μεταφέρω στον συντάκτη μας στο Toronto για κάποιο λόγο με εμπόδισαν να τους στείλω. Φαίνεται ότι προετοίμαζαν ένα ξεχωριστό μήνυμα το οποίο ήθελαν να παρουσιάσουν εκείνη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή και γνωρίζω καλά, ότι η χρονική στιγμή μεταφοράς των πληροφοριών είναι πολύ σημαντική. Ο σοφός άνθρωπος με την άσπρη γενειάδα, περίμενε υπομονετικά αυτή την στιγμή μέσα στο πέρασμα των χρόνων. Η τελευταία αλλαγή της ενέργειας έδρασε ως πρόσκληση για δράση. Με ορθωμένο το χέρι ψηλά και τεντωμένο τον δείκτη προς τα πάνω, γεμάτος ευλογία τον κατεβάζει, σηματοδοτώντας ότι ήρθε η ώρα.  Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζω…

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Καλώς ορίσατε στην Εστία Επίλεκτοι

Είναι τιμή μας να βρισκόμαστε ανάμεσα στους Κυρίαρχους της Νέας Ενέργειας. Είστε οι επίλεκτοι, μετα-λαμπαδευτές του Φωτός σε αυτό το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής. Ο χρόνος επιστροφής σας είχε προφητευτεί αλλά δεν είχε κατανοηθεί για αρκετό καιρό. Ακόμα και με όλη αυτή την ανακατωσούρα, είστε εδώ. Είστε η σηματοδοτημένη γενιά που βρήκε τον δρόμο της ως εδώ, γνωρίζοντας ότι έχετε κάποιον βαθύτερο σκοπό. Ναι, το γνωρίζετε και ήρθε η ώρα για την επιστροφή των επιλέκτων. Ακούσατε το κάλεσμα και τώρα μαζεύεστε μεταξύ σας για να γεμίσετε με δύναμη για το ταξίδι στις διαστάσεις – πραγματικότητες των δικών σας επιλογών. Είστε εδώ αυτή την χρονική στιγμή, για να κάνετε την διαφορά στην συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας. Τα ανθρώπινα όντα της Γαίας βρίσκονται σε μια συχνότητα συντονισμού που θα υποστηρίξουν τις δίνες ενέργειας, οι οποίες θα ανοίξουν και θα συνδέσουν το Παιχνίδι σας με άλλες πραγματικότητες, άλλες διαστάσεις.

Η πραγματικότητα γύρω σας αλλάζει συνεχώς τους τελευταίους μήνες, με έναν ρυθμό που όμοιός του δεν έχει ξαναπαρουσιαστεί στον πλανήτη Γη. Για πολλούς αυτό επιδρά σαν ενόχληση ενώ σε άλλους ως ενεργειακή φόρτιση. Οι άνθρωποι ευαίσθητοι στις αλλαγές της Γαίας, έχουν νιώσει την εισροή της ενέργειας σαν να γεμίζει την συλλογική σας μπαταρία. Οι θεραπευτές που έχουν ευαισθησία στις συναισθηματικές ενέργειες μπορεί να ένιωσαν ένα σκίσιμο στη δομή αυτής της  ενέργειας τις τελευταίες ημέρες. Αυτή η ενέργεια θα αφομοιωθεί τους επόμενους μήνες και θα επηρεάσει ταυτόχρονα όλες τις πραγματικότητες των διαστάσεων.

Μιλάμε για την Γαία, κατά τον ίδιο τρόπο που θα μιλούσαμε για έναν άνθρωπο, για να σας ειδοποιήσουμε ότι είναι μια αληθινή έμψυχη ύπαρξη. Υπάρχει ένας τόνος γεύσης στην ενέργεια της Γαίας που είναι παρόμοια με ανθρώπινη προσωπικότητα. Στην πραγματικότητα πάντα γνωρίζατε για την ισχυρή ένωσή σας με την Γαία, ακόμα και αν οι λεπτομέρειες σας έχουν διαφύγει μέχρι στιγμής. Από την δική μας οπτική γωνία είστε ένα και το αυτό. Η Γαία απλά βρίσκεται σε διαφορετική διάσταση – πραγματικότητα απο την δική σας ύπαρξη. Η έννοια του χωροχρόνου δεν έχει κατανοηθεί σωστά όπως έχουμε αναφέρει νωρίτερα, υπάρχουν πολλές πραγματικότητες – διαστάσεις στον ίδιο χώρο και χρόνο. Τώρα, είναι η στιγμή για μία ισχυρή ένωση μεταξύ αυτών των διαστάσεων – πραγματικοτήτων.

Σχηματίζεται Δίνη στον Ήλιο

Πριν λίγο καιρό μιλήσαμε για μία ξεχωριστή στιγμή κατά την οποία όλη η κίνηση προς το πάθος θα μπορεί εύκολα να υποστηριχτεί. Μία περίοδος διάρκειας επτά μηνών, ξεκίνησε στις 13 Οκτωβρίου 2000, η οποία έθεσε σε κίνηση ένα παράθυρο ευκαιρίας στην Αρένα του Παιχνιδιού για ενισχυμένη δημιουργία [Αυτό έγινε σε μια ζωντανή επικοινωνία στο New Jersey, το οποίο μπορείτε να το διαβάσετε με αυτό τον τίτλο: “Now is the Time” – “Τώρα είναι η στιγμή”]. Όσο δύσκολα και να ήταν για εσάς, υπήρξε μία μετακίνηση προς το πάθος, πάνω στον πλανήτη Γη που όμοια της δεν έχει υπάρξει ξανά. Ως άμεσο αποτέλεσμα, οι δίνες ενέργειας θα ριζώσουν στον πλανήτη. Αυτές οι δίνες θα σχηματίσουν ισχυρές συνδέσεις των πραγματικοτήτων – διαστάσεων μεταξύ ανθρώπων και Γαίας. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας θα έχουμε την απόλυτη ένωση μεταξύ των διαστασιακών πραγματικοτήτων που αποκαλούμε Παράδεισο και Γαία.

Για να σχηματίσει η Μητέρα αυτές τις Πύλες χρειάστηκε να δεχτεί και να αποθηκεύσει ενέργεια πολύ περισσότερη από τις ανάγκες της. Το Σύμπαν απάντησε στην συν-δημιουργία της με μία δίνη ενέργειας σχηματισμένη στον Ήλιο. Αυτή η δίνη έφτασε σε κρίσιμη μάζα στις 29 Μαρτίου 2001 και στάλθηκε στην Γαία υπό μορφήν κύματος ενέργειας για να αφομοιωθεί στις 2 Απριλίου 2001. [Από τότε που το έγραψα αυτό, την συγκεκριμένη ηλιακή έκλαμψη την κατηγοριοποιήσανε ως την πιο μεγάλη καταγεγραμμένη ηλιακή έκλαμψη. Φωτογραφίες και ταινίες ‘MPEG’ είναι διαθέσιμες. Στις ταινίες, ειδικά σε αυτήν με την πράσινη απόχρωση, μπορείτε να παρατηρήσετε την δίνη να σχηματίζεται.

http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/X17/eit_195s.gif
http://sohowww.nascom.nasa.gov/hotshots/X17/

Μπορούμε να το παρομοιάσουμε ως ένα κάλεσμα, το οποίο απελευθερώθηκε και έφτασε σε όλες τις διαστάσεις – πραγματικότητες την ίδια στιγμή.

Οι Φύλακες της Δίνης Αφυπνίστηκαν!

Κάποιοι από εσάς ένιωσαν το κάλεσμα πολλά χρόνια πριν και μέσα από την δικιά τους πρόθεση και αφοσίωση ξεκίνησαν να σχηματίζουν ενεργειακές πύλες στον Πλανήτη Γη. Βλέπουμε αυτές τις πύλες, σαν υπογραφές περιστροφικής ενέργειας. Κάποιοι από εσάς έχουν ορισθεί σκόπιμα να ανοίξουν νέες ενεργειακές πύλες σε διάφορα σημεία της Γαίας. Σας λέμε ότι αυτή ήταν μια εξαιρετικά δυνατή δουλειά και έχει προχωρήσει κατά πολύ. Οι ενεργειακές υπογραφές που σχημάτισαν τις ισχυρές δίνες περίμεναν πολύ καιρό για να ενεργοποιηθούν. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ξέρουμε ότι είναι οι Φύλακες της Νέας Ενέργειας. Αυτοί είναι άνθρωποι οι οποίοι σχηματίζουν τον πυρήνα και φροντίζουν μια ιδιαίτερη ενεργειακή δίνη. Συχνά ταξιδεύουν σε άλλα μέρη για να βοηθήσουν στο άνοιγμα νέων δινών ή επισκέπτονται ήδη έτοιμες δίνες για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να ενισχύσουν την ενέργεια της δικιάς τους Πύλης. Οι συγκεκριμένες ενεργειακές υπογραφές περιστροφικής ενέργειας θα είναι οι πύλες οι οποίες στο τέλος θα ενώσουν τις διαστασιακές πραγματικότητες. Όλον αυτό τον καιρό νομίζετε ότι διαστημόπλοια θα σας οδηγήσουν στο να εξερευνήσετε νέους κόσμους. Τα ταξίδια σας στο διάστημα τα επόμενα χρόνια, θα σας οδηγήσουν στο να καταλάβετε τί υπάρχει στην πίσω αυλή του σπιτιού σας!

13 Μαΐου 2001- Η ημέρα της Δίνης

Υπάρχουν πολλές ενεργειακές δίνες οι οποίες σχηματίστηκαν από την επιμονή και την αφοσίωση των Φυλάκων της Νέας Ενέργειας. Τώρα αυτές οι πύλες ενέργειας ενεργοποιούνται ακόμα πιο έντονα καθώς ξεκινάει η διαδικασία της ένωσης μεταξύ όλων των διαστασιακών πραγματικοτήτων. Η 13η Μαΐου, είναι η τελευταία ημέρα από την διάρκειας 7 μηνών διαδικασία για την οποία έχουμε μιλήσει. Όλα έχουν ξεκινήσει και θα κορυφωθούν με μία ενεργοποίηση όλων των Συμπαντικών Ενεργειών στις 13 Μαΐου 2001. Απολαύστε αυτή την ημέρα και ενωθείτε με την δική σας ενεργειακή δίνη. Κάντε ένα βήμα προς τον πόθο της καρδιάς σας, αφού η ενισχυμένη δραστηριότητα βρίσκεται στο μέγιστό της εκείνη την ημέρα. Ανακαλύψτε και τον μικρότερο πόθο και κάντε ένα μικρό βήμα, προς τον μηχανισμό δράσης εκείνη την ημέρα. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο έτσι, ώστε να συνδεθείτε με την Γαία τώρα που λειτουργεί σε πλήρη αρμονία με όλους σας. Κάντε τις δικές σας εορταστικές εκδηλώσεις και δραστηριοποιηθείτε αυτήν την ημέρα δύναμης. Δηλώστε τις προθέσεις σας και συνοδέψτε τις με πράξεις και μια δίνη ενέργειας θα συνδεθεί με όλους τους άλλους την ίδια στιγμή. Μην το εκτελέσετε ως εργασία αλλά σαν εορτασμό. Η Γαία βρίσκετε σε πλήρη εορτασμό την συγκεκριμένη ημέρα, όπου κυριολεκτικά απομακρύνει το πέπλο της και αποκαλύπτεται. Γιορτάστε το μαζί της και πάρτε μέρος στην ένωση αγάπης που σχηματίζετε, ως αποτέλεσμα αυτού του θαυμαστού γεγονότος.

Βοήθεια από τον Αρχαίο Φύλακα

Οι προηγούμενοι Φύλακες της Γήινης Ενέργειας βρίσκονται γύρω σας, παρακολουθούν με ενθουσιασμό καθώς κάνετε αυτά τα βήματα. Αυτοί είναι οι φάλαινες και τα δελφίνια. Σας έχουν παραδώσει την προστασία του πλανήτη και τώρα στέκονται δίπλα σας και παρακολουθούν καθώς αναλαμβάνετε τις πράξεις ευθύνης της Γήινης Ενέργειας. Να ανοίγετε συχνά την πηγή αυτής της επικοινωνίας η οποία έχει αυξήσει την ροή της. Καθώς δεν είναι πια οι ενεργοί Φύλακες, έχουν πάρει θα λέγαμε έναν συμβουλευτικό ρόλο. Χρησιμοποιήστε τους σωστά και αναζητήστε τους συχνά. Όσο υπάρχει ασχολία για αυτούς τόσο θα στέκονται δίπλα σας.

Πρώτη Επαφή

Έχετε ποτέ φανταστεί την πρώτη σας επαφή με ένα άλλο είδος ύπαρξης; Σας λέμε ότι αυτή η στιγμή είναι πιο κοντά από όσο νομίζετε. Οι δίνες που σχηματίζετε και φροντίζετε είναι το κλειδί για αυτές τις επαφές. Η ενεργειακή σύνδεση μέσω των εργαλείων και των πυλών θα ενώσει τις διαστάσεις όλες μαζί. Ξεκινήστε πρώτα, κάνοντας επαφή με την Γαία η οποία κρατάει το κλειδί.

Σας λέμε ότι τον ενθουσιασμό που κυριεύει πολλά επίπεδα γύρω από την Γαία, τον εκφράζουν με χαρά καθώς ετοιμάζεστε να κάνετε μία αλλαγή παρομοίου μεγέθους όπως την 5η Μαΐου 2000. Μην το φοβάστε αυτό αγαπημένοι μας. Είστε ικανοί γι’ αυτή την αποστολή. Παρακαλούμε να εν-θυμάστε, ότι είστε οι Κυρίαρχοι της Νέας Ενέργειας. Είστε οι Επίλεκτοι και έχετε έναν λόγο για να είστε εδώ. Εάν έχετε δυσκολία στο να εν-θυμηθείτε το αληθινό σας μεγαλείο, τότε θα σας παρακαλούσαμε να δείτε τους εαυτούς σας μέσα από τα δικά μας μάτια και να εν-θυμηθείτε την Εστία.

Με την μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μιχάλης

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!