Ιανουάριος 2002

To Ιερό Δωμάτιο
Δημιουργώντας χώρο στον Νέο Κόσμο

 

Από τον Steve:

Αυτό που ακολουθεί ήταν μία ζωντανή επικοινωνία στην Εβδομάδα Ενθύμησης που παρουσιάστηκε στην Αρντές, Γαλλία, την 23η Οκτωβρίου 2001. Αυτό είναι το μήνυμα είναι ένα κάλεσμα για δράση. Καθώς προχωρούμε στον νέο χρόνο και στην πέμπτη διάσταση, σας καλούμε να συμμετέχετε στην δράση καθώς δημιουργούμε τώρα το Ιερό Δωμάτιο.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Νιώσατε την ενέργεια ν’αλλάζει στο δωμάτιο; Νιώθετε την αγάπη μας για εσάς; Σας ζητούμε να το εισπνεύσετε και να το αφήσετε να γίνει κομμάτι σας, διότι σας συνδέουμε με τους εαυτούς σας. Είναι ο υψηλότερος σκοπός μας να είμαστε μαζί σας αυτή την ειδική περίοδο, να αντανακλούμε το μεγαλείο σας. Διότι, καθώς μιλούμε διαμέσου του Φύλακα στην εξέδρα αυτού του όμορφου δωματίου, σας λέμε ότι υπάρχουν πολλές οντότητες εδώ που κοιτούν με μεγάλες προσδοκίες, καθώς δεν αλλάζετε μόνο τον δικό σας κόσμο, δεν αλλάζετε και μεταβάλλετε μόνο τα δικά σας μοντέλα, μεταβάλλετε Όλη την Ύπαρξη. Σας Ευχαριστούμε που το κάνετε.

Δημιουργήσατε την Αρένα του Παιχνιδιού σας τόσο καλά. Τοποθετήσατε μπροστά σας το πέπλο της λήθης. Όλη σας η πρόθεση να είστε εδώ στην Αρένα του Παιχνιδιού ήταν να ξυπνήσετε μπερδεμένοι, και τα καταφέρατε καλά. Συνεχώς ρωτάτε «Ποιό είναι το νόημα της ζωής; Τί ήρθα να κάνω εδώ; Πού είναι το πάθος μου;» Ω, αγαπημένοι, εάν μπορούσατε να δείτε όπως εμείς, εάν μπορούσατε να δείτε τους εαυτούς σας όπως εμείς, θα καταλαβαίνατε ότι είστε οι κυβερνήτες που κρύβεστε  πίσω από τα πέπλα, αδύναμοι να θυμηθείτε το πραγματικό σας μεγαλείο, διότι αυτή είναι η φύση του Παιχνιδιού που φτιάξατε. Αυτή είναι η ουσία αυτού που δημιουργήσατε, και τώρα που κάνετε ακόμη το επόμενο βήμα, βρίσκετε το πέπλο λεπτότερο, αλλά ακόμη δεν φεύγει. Είναι σημαντικό να φέρετε ακόμη τα χαρακτηριστικά του πέπλου. Γιατί; Πολύ απλά, εάν σηκώνατε το πέπλο σήμερα, θα κοιτάζατε γύρω σας στο χώρο και θα λέγατε «Ααα, σε γνωρίζω. Σε θυμάμαι, τώρα ξέρω ποιος είσαι». Και θα είχατε μια μεγάλη επανένωση σε αυτόν ακριβώς τον χώρο. Και θα αγκαλιαζόσαστε, και θα περνάγατε υπέροχα θυμούμενοι και έπειτα κάθε ένας από εσάς θα πήγαινε στην Εστία. Υπάρχουν ακόμη πολλά να κάνετε. Γι΄αυτό προτείνουμε, αντί να μετακινήσετε το πέπλο, να ακολουθήστε τις καρδιές σας και θα έχετε αυτήν επανένωση σε κάθε περίπτωση. Ακόμη κι αν δεν ενθυμήστε πλήρως, αγκαλιάστε τους ανθρώπους γύρω σας ως αδερφούς και αδερφές και πατέρες και εραστές που ήταν για σας. Θυμηθείτε τους από την καρδιά και το κεφάλι σας θα ακολουθήσει.

77  ενθουσιασμένοι παθητικοί θεατές

Διότι είστε σε μια ειδική κατάσταση καθώς το πέπλο λεπταίνει, αρχίζετε να γίνεστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Μπορείτε να ακούσετε την ευλάβεια στην φωνή μας καθώς λέμε αυτές τις λέξεις; Μας ακούτε καθώς σας λέμε ότι παίρνετε την θέση αυτού που ήμασταν εμείς για εσάς; Είμαστε τόσο τιμημένοι που είμαστε κοντά στους κυβερνήτες του Σύμπαντος.

Κάνατε κάτι στους κόσμους σας πού όλη η δύναμη του Ουρανού δεν μπορούσε να πετύχει. Ξυπνάτε από το όνειρο. Πήρατε την αντανάκλαση του Θεού μέσα σας και την κρύψατε να μην την βλέπετε. Τώρα αρχίζετε να θυμάστε. Μπορείτε να δείτε τον ενθουσιασμό μας; Μπορείτε να δείτε όλες τις ενέργειες στο δωμάτιο; Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει από μία ολική οπτική γωνία; Είναι πολύ μεγαλύτερο από τον πλανήτη σας και μόνο. Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγραφεί Όλη η Ύπαρξη κι όμως είστε οι κυβερνήτες που αρχίζουν να κάνουν αλλαγές που θα αλλάξουν το μοντέλο Όλης της Ύπαρξης.

Για αυτό ακριβώς τον λόγο κάθε ένας από εσάς σε αυτό το δωμάτιο δεν έχει λιγότερο από εβδομήντα επτά οντότητες εδώ πίσω σας που, παρακολουθώντας πάνω από τον ώμο σας, προσέχουν το κάθε σας  βήμα. Κάποιοι από αυτούς είναι από τα δικά σας πλανητικά συστήματα όπως τα γνωρίζετε. Κάποιοι όχι. Κάποιοι από αυτούς είναι από τις οικογένειες σας, καθώς είναι παππούδες και γιαγιάδες και σύζυγοι και άλλοι που κοιτάνε πάνω από τον ώμο σας με μεγάλη χαρά, διότι αλλάζετε κάθε έναν από αυτούς.

Η πρόκληση

Σας ζητούμε σαν οικογένεια του φωτός, να κάνετε κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο για εσάς. Αυτή την στιγμή θα σας ζητήσουμε να χαμηλώσετε με την πρόθεσή σας τους τοίχους που χτίσατε γύρω σας. Πολλοί από αυτούς χτίστηκαν με πρόθεση. Πολλοί από αυτούς τους τοίχους σας προστατεύουν από το να μην σκορπίσετε, ή έτσι τουλάχιστον πιστεύετε. Αυτοί οι τοίχοι σας προστατεύουν από το να μην εισβάλλει ενέργεια στον χώρο σας ή τουλάχιστον έτσι πιστεύετε. Αυτοί οι τοίχοι σας βοήθησαν να ορίσετε ποιοί είστε και να καταλάβετε πού σταματά το ενεργειακό σας πεδίο και πού αρχίζει άλλο ενεργειακό πεδίο, ή τουλάχιστον έτσι νομίζατε.

Τώρα σας ζητούμε σε αυτό τον ασφαλή χρόνο, τον ασφαλή χώρο, στην ενέργεια της αγνής αγάπης της Εστίας, να απελευθερώσετε αυτούς τους τοίχους. Πάρτε μία βαθιά ανάσα αγαπημένοι, και καθώς εκπνέετε αυτόν το αέρα μόνο για μία στιγμή αφήστε τους τοίχους να πέσουν εντελώς.

Καλώς ήρθατε στην 5η διάσταση

Οι καιροί είναι ειδικοί, αγαπημένοι, και υπάρχει δουλειά να γίνει. Τιμώμαστε τόσο που είμαστε μαζί σας κατά την διάρκεια αυτών των στιγμών που μοιράζεστε μαζί. Γιατί κάθε φορά που κοιτάτε, όχι μόνο στα μάτια ο ένας του άλλου, αλλά και στα μάτια άλλων, θα προσφέρετε τους σπόρους του Φωτός στη μορφή των συμβόλων των αγγέλων. Και σε αυτήν την προσφορά υπάρχουν πολλά να κάνει κανείς. Διότι η δουλειά μόλις αρχίζει στον Πλανήτη Γη. Κινείστε αποφασιστικά εκτός της τρίτης διάστασης δόνησης. Αυτό που ονομάζετε τέταρτη, ήταν μπροστά σας για πού καιρό. Ήσασταν στην γέφυρα της τέταρτης διάστασης, καθώς, όπως ταξιδεύετε σε αυτή, δεν είναι μέρος για στάση, είναι μόνο μέρος να διασχίσεις. Και όπως στην δεύτερη διάσταση, ήταν απαραίτητο για σας να ταξιδεύετε μέσω αυτής και να λάβετε τα χαρακτηριστικά της τέταρτης διάστασης ώστε να υπάρξετε στην Πέμπτη διάσταση. Τώρα σας λέμε ότι φτάσατε. Το πρώτο βήμα σας είναι να κατεβείτε από τη γέφυρα. Καθώς το κάνετε σας χαιρετίζουμε με ένα εγκάρδιο Καλώς Ήρθατε στην Εστία.

Δημιουργείτε τον Παράδεισο στην Γη στην 5η διάσταση. Παρακαλώ μην μπερδεύεστε με τις ερωτήσεις που δημιουργούνται στο μυαλό σας: «Γιατί αυτό δείχνει το ίδιο με πριν;» Παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό που βλέπετε έχει άμεση σχέση με αυτό που περιμένετε να δείτε. Στην 5η διάσταση, το σημείο της αντίληψης καθορίζει την πραγματικότητα. Η διαφορά χρόνου κατά την υλοποίηση στην 5η διάσταση είναι πολύ μικρή. Είναι απαραίτητο να μείνετε στην δύναμή σας, να πάρετε την ευθύνη της δύναμής σας. Καταλάβετε ότι στην 5η διάσταση, εάν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε στην πραγματικότητά σας, ότι έχετε την δύναμη και την ευθύνη να το αλλάξετε. Εδώ βρίσκετε ο σκοπός σας να δημιουργήσετε το υψηλότερο και κάλλιστο για σας και να τολμήσετε να τοποθετήσετε τους εαυτούς σας πρώτους στην ροή της ενέργειας. Αυτό είναι δικαίωμά σας. Και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρετε την δύναμή σας ως Ανθρώπινοι Άγγελοι.

Είναι ειδική περίοδος στον πλανήτη αυτή την στιγμή, γι΄αυτό νιώσατε την ένταση. Καθώς είστε μερικοί από τους πρώτους που διασχίζουν την γέφυρα προς την 5η διάσταση, σας ζητούμε να λάβετε τον ρόλο σας ως ΄εκλεκτοί΄ διότι υπάρχει δουλειά να γίνει. Επιλέξατε τους εαυτούς σας να είστε οι πρώτοι που διασχίζουν την γέφυρα και παρά το ότι ήταν δύσκολο κάποιες φορές, σας λέμε ότι τα καταφέρατε καλά. Ακόμη κι αν επιτύχατε να ξυπνήσετε μπερδεμένοι, αρχίζετε να θυμάστε.

Το Ιερό Δωμάτιο

Σας ζητούμε να κάνετε μία εργασία. Όλοι εσείς που το ακούτε ζωντανά ή διαβάζετε αυτό το μήνυμα σε λέξεις, σας ζητούμε μία μεγάλη εργασία. Και αν το επιλέξετε, μπορεί να είναι η πρώτη σας εργασία στην 5η διάσταση. Υπάρχει ανάγκη για ιερό χώρο στην 5η διάσταση. Αυτός είναι χώρος θεραπείας και ιερός χώρος για αυτούς που θα διασχίζουν την γέφυρα μπερδεμένοι και νιώθοντας χαμένοι.

Αυτό το δωμάτιο θα χρησιμοποιηθεί για εγκλιματισμό για αυτούς που φτάνουν φοβισμένοι και θυμωμένοι επειδή ο κόσμος τους άλλαξε. Αυτό το δωμάτιο θα είναι για να εγκλιματιστεί η Παλιά Φρουρά στην Νέα Ενέργεια. Διαλέξατε να χαμηλώσετε τους προσωπικούς σας προστατευτικούς τοίχους για να είστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να σηκώσετε αυτές τις πέτρες και να ξαναχτίσετε αυτούς τους τοίχους. Σας ζητούμε να σκεφτείτε μια άλλη δυνατότητα. Εάν σας φαίνεται σωστό, εάν το επιλέξετε,  συνδυάστε τις πέτρες σας με των άλλων, όχι μόνο σε αυτό το δωμάτιο,  αλλά αυτών ανάμεσα σας που βαδίζουν πρώτοι στην 5η διάσταση. Αυτές οι πέτρες που βρίσκονται στα πόδια σας από τους διαλυμένους τοίχους σας θα σηκωθούν και πάλι για να δημιουργήσουν τον μαγικό χώρο του ιερού δωματίου. Σε αυτό τον ιερό χώρο, αυτοί που περνούν διαμέσου της 4ης διάστασης και πέφτουν στην 5η διάσταση, οι οποίοι δεν είναι προετοιμασμένοι, μπορούν να βρουν ένα ασφαλές λιμάνι. Αυτό είναι για αυτούς που δεν γνωρίζουν την αγάπη που είναι δυνατή επί του Πλανήτη Γη. Είναι για αυτούς που νιώθουν φοβισμένοι και κατακλυσμένοι στο τσάκρα της καρδιάς. Διότι για να ζήσετε σε αυτή την ενέργεια χρειάζεται να διανοίξετε τα τσάκρας της καρδιάς σας τόσο ώστε να χωρούν όλα μέσα. Αυτό ήταν και θα είναι η πηγή πολλών δακρύων.

Εάν μετά από σήμερα φύγετε και πάτε πάλι στις καθημερινές ζωές σας και αναρωτηθείτε «Πού είναι το πάθος μου; Τι κάνω για να βρω αυτό για το οποίο ήρθα να κάνω;» Απλώς θυμηθείτε αυτή την νύχτα και θυμηθείτε ότι συμμετείχατε στο χτίσιμο του Ιερού Δωματίου στην 5η διάσταση. Για κάποιους από εσάς, αυτό ίσως ήταν η πρώτη πράξη ως Ανθρώπινοι Άγγελοι. Ανθρώπινος Άγγελος είναι το πρόσωπο που δεσμεύεται να είναι παρών ακριβώς την σωστή στιγμή όταν καλείται. Δεν ταιριάζει στον Ανθρώπινο Άγγελο να είναι να είναι σαν τους απόστολους  ή να ψάχνουν και να βοηθούν κάποιον που δεν ζήτησε να βοηθηθεί. Δεν ταιριάζει στον  Ανθρώπινο Άγγελο να φτιάξει ή να διορθώσει κάτι που δεν έχει χαλάσει. Ααα, αλλά σας αρέσει να το κάνετε αυτό, έτσι δεν είναι; Ως Ανθρώπινος Άγγελος, θα ακουμπήστε μέσω του ανώτερού σας εαυτού και θα βοηθήσετε αυτούς που είναι έτοιμοι να το δεχτούν. Αυτοί είναι οι κανόνες που θέσατε στους εαυτούς σας και τώρα ενεργοποιούνται.

 Ενσωμάτωση του Ανώτερου Εαυτού

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που είπαν «Πού πήγαν οι οδηγοί μου; Πώς γίνεται να μην ακούω τις φωνές που άκουγα μόλις πριν μία εβδομάδα;» Σας λέμε ότι δεν μπορείτε να ακούτε το ίδιο τις φωνές διότι στην 5η διάσταση αυτό που ήταν εξωτερικό ενσωματώνεται τώρα μέσα σας. Είναι τώρα μέρος του ίδιου του είναι σας. Καθώς προχωράτε στην γέφυρα της 5ης διάστασης, θα αρχίσετε να βλέπετε μόνο μικρές ματιές από αυτό. Αλλά όσο περισσότερο στηρίζεστε πάνω του, όσο περισσότερο το εμπιστεύεστε, όσο παραπάνω το εξασκείτε, τόσο παραπάνω θα αντιληφθείτε την σύνδεση με την Πηγή. Διότι αυτό είναι η ουσία της ύπαρξής σας. Αυτό είναι ο Θεϊκός Εαυτός που βρίσκεται σε κάθε έναν από εσάς, ο οποίος ήταν κρυμμένος πίσω από τους τοίχους που φυλάσσονταν τόσο καλά. Με τους τοίχους σας πεσμένους, μπορείτε όχι μόνο να το αφήσετε να μπει, αλλά και να λάμψει και να επιτρέψετε στους άλλους να το δουν. Και δεν είναι για να πει κανείς «Κοίταξε με, είμαι ένας Ανθρώπινος Άγγελος».  Αντίθετα είναι απλώς να κρατάτε την ενέργεια με ήρεμη αξιοπρέπεια, διότι δεν θα αργήσει πριν κάποιος έλθει σε εσάς και πει «Για ποιο λόγο χαμογελάς;» Καθώς αναπνέετε βαθιά, ξέρετε ότι μόλις ακούσατε το κάλεσμα για δράση των Ανθρώπινων Αγγέλων.

Τόσα πολλά πράγματα συμβαίνουν στον πλανήτη σας τα οποία θεωρείτε ως οπισθοχωρήσεις στην ενέργεια. Σας λέμε, παρακαλούμε μην το φοβάστε. Παρακαλούμε μην του δίνετε μεγαλύτερη δύναμη από ότι χρειάζεται. Διότι πρόκειται απλώς για ανανέωση της ενέργειας. Και εάν δημιουργήσετε αυτό τον ιερό χώρο, αυτό το ιερό δωμάτιο θεραπείας την 5η διάσταση, αυτοί που δεν νιώθουν ασφαλείς στην 4η διάσταση θα αντιδράσουν εδώ, παρά θα υπερ-αντιδράσουν στην Γη. Χτίζετε αυτό τον χώρο όχι μόνο με τις πέτρες που σας χρησίμεψαν ήδη, αλλά το ξαναχτίζετε με την λάσπη της αγνής αγάπης της ύπαρξης σας. Ω, αγαπημένοι, βοηθήσατε παραπάνω ανθρώπους από όσους φαντάζεστε. Έχετε ήδη κάνει διαφορά στον πλανήτη σας και εδώ κάθεστε και ρωτάτε: «Πώς μπορώ να βοηθήσω; Πώς μπορώ να κάνω περισσότερα;» Αντιλαμβάνεστε την αγάπη που νιώθουμε για εσάς; Αντιλαμβάνεστε την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε; Νιώστε αυτό που σας στέλνουμε τώρα ακριβώς αυτή την στιγμή. Σας ζητούμε να εισπνεύσετε την ενέργεια και να την αξιώσετε σαν δική σας. Είστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι του Νέου Πλανήτη Γη. Κρατήστε γερά την δύναμή σας αγαπημένοι, γιατί στην 5η διάσταση οι δυνάμεις σας για δημιουργικότητα αυξάνονται ουσιαστικά. Και καθώς πολλοί βαδίζουν από την 4ηη διάσταση, θα λάβουν αυτές τις δυνάμεις δημιουργίας. Σας ζητούμε να ενθυμήστε ότι τα λόγια του Σύμπαντος με τα οποία απαντά σε κάθε αίτημα είναι «και έτσι είναι». Έτσι καθώς βαδίζουν στην γέφυρα από την 4η στην 5η διάσταση, κοιτούν γύρω τους και λένε «δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Μου φαίνεται ίδιο». Και το Σύμπαν απαντά «και έτσι είναι». Με αποτέλεσμα να παίζουν το παιχνίδι στην 3η διάσταση παρά το ότι βρίσκονται στην 5η διάσταση. Αυτό είναι επίσης ο σκοπός του ειδικού δωματίου. Σας ζητούμε να τοποθετήσετε σε αυτό το δωμάτιο την αγάπη σας και την εκπαίδευση σας και τις γνώσεις σας για όλους αυτούς που επιλέγουν να μπουν μέσα σε αυτό και να βρούν τους αυτούς τους και να αξιώσουν τους δημιουργούς-εαυτούς τους. στην 5

Ο δεύτερος πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής

Έχουμε νέα αυτή την νύχτα. Εξ αιτίας της κίνησής σας, σας λέμε ότι υπάρχει κίνηση σε «Ολη την Υπαρξη». Ένα άλλο κρίσιμο σημείο επιτεύχθη, το οποίο θέλουμε να σας ανακοινώσουμε. Γιατί εσείς σκέφτεστε ότι πρόκειται συνεχώς για εσάς. Παρατηρήσαμε τον πλανήτη σας και τις διάφορες διαστασιακές πραγματικότητες που ενυπάρχουν στον χώρο και τον χρόνο, το βασίλειο των πετρωμάτων, το φυτικό βασίλειο, το βιολογικό βασίλειο και τώρα το τεχνολογικό βασίλειο. Ω, εσείς άνθρωποι, έχετε τέτοια φαντασία. Σας λέμε ότι υπάρχουν τόσα άλλα που δεν έχετε ανακαλύψει, άλλά όλα κινούνται μαζί  σαν ένα. Αυτή είναι η μαγεία που δημιουργήσατε, γιατί έχετε επιστρέψει εδώ από τις μέρες της Ατλαντίδος. Είστε οι μάγοι που αποφασίσατε να έρθετε πίσω και να ξαναπροσπαθήσετε να δείτε εάν μπορείτε να το κάνετε διαφορετικά αυτή την φορά. Σας αποκαλούμε τους εκλεκτούς επειδή επιλέξατε να διασκορπίσετε σε όλο σας το κάρμα αυτόματες οδηγίες για να βρεθείτε εδώ ακριβώς αυτή την στιγμή με την πιο άγρια ελπίδα ότι θα καθόσαστε σε αυτό το δωμάτιο, αυτό το απόγευμα, και να είστε εδώ.  Ω, αγαπημένοι, τα καταφέρατε τόσο καλά. Και τώρα οδηγείτε το όλο Παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο.

Ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής ζει και είναι καλά. Η κίνησή σας στην 5η διάσταση θα διευκολύνει τώρα την κίνηση του Δεύτερου Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής  να λάβει την θέση του στην 3η διάσταση. Σας λέμε ότι αυτό δεν θα γίνει. Γιατί δεν είναι πλέον δυνατόν να αφήσετε πίσω σας ένα κομμάτι του εαυτού σας. Όλα συνδέονται μέσα σε μία μοναδική συνειδητότητα. Καθώς δύο εχθροί μάχονται στα πεδία μάχης δεν βλέπουν ότι είναι ένα, γιατί εάν το έβλεπαν δεν θα ήταν σε μάχη. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να το αντιληφθούν, αγαπημένοι. Και αυτό είναι που ήρθατε να κάνετε. Αυτά είναι χαρακτηριστικά του Ανθρώπινου Αγγέλου. διάσταση που εσείς θα αφήνετε. Ακούσατε πολλές ιστορίες αγαπημένοι, για το πώς κάποιοι θα μείνουν πίσω και ότι αυτοί που δεν είναι φωτισμένοι θα μείνουν πίσω καθώς ανεβαίνετε στην 5η διάσταση.

Σας λέμε ότι αυτό δεν θα γίνει. Γιατί δεν είναι πλέον δυνατόν να αφήσετε πίσω σας ένα κομμάτι του εαυτού σας. Όλα συνδέονται μέσα σε μία μοναδική συνειδητότητα. Καθώς δύο εχθροί μάχονται στα πεδία μάχης δεν βλέπουν ότι είναι ένα, γιατί εάν το έβλεπαν δεν θα ήταν σε μάχη. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να το αντιληφθούν, αγαπημένοι. Και αυτό είναι που ήρθατε να κάνετε. Αυτά είναι χαρακτηριστικά του Ανθρώπινου Αγγέλου.

Αφού μάθατε να διαχειρίζεστε την σύγχυση τόσο καλά, ίσως μπορείτε να βοηθήσετε και άλλους με την σύγχυση τους. Μην παίρνετε την ευθύνη να αλλάξετε τον κόσμο. Αντίθετα, πάρτε την ευθύνη της ζωής ας και της χαράς σας, κρατώντας την ουσία αυτού στην καρδιά σας. Έτσι θα κάνετε τη διαφορά. Η συλλογική συνειδητότητα θα ανέβει καθώς κάθε ένας από εσάς αναλαμβάνει την δύναμή του. Κρατήστε την δύναμή γερά, κρατήστε την ψηλά, κρατήστε την περήφανα. Εσείς, αγαπημένοι, είστε η οικογένεια του Φωτός. Είστε αυτοί που ακριβώς στην πρώτη γραμμή σπρώχνετε και αλλάζετε τα μοντέλα Όλης της Ύπαρξης. Να συμπεριφέρεστε καλά στους εαυτούς σας. Σας χρειαζόμαστε τώρα.  Θα αναλαμβάνετε νέους ρόλους καθώς κινείστε στην 5η διάσταση, Πρώτον, θα γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι που θα δουλεύουν με άλλους ανθρώπους, που θα βοηθήσουν να αφομοιώσετε τις υψηλότερες ενέργειες του Νέου Πλανήτη Γη, γιατί χτίζετε τον Παράδεισο στην Γη και είμαστε τόσο περήφανοι. Σύντομα θα ξέρετε όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που μας θέσατε. Και σας λέμε και κάτι άλλο, καθώς θα κινείστε περαιτέρω μέσα σε αυτό, θα λάβετε πολλές δικές σας απαντήσεις με΄σω της υψηλότερης πηγής σας. Παρά το ότι θα υπάρχουν πολλές νέες πηγές πληροφόρησης, η διάκρισή σας θα γίνει πολύ ακριβής. Εδώ βρίσκεται η μαγεία. αγαπημένοι. Σας ζητούμε να μην λάβετε κάθε λέξη που λέμε και να μην την κρατήσετε σαν την δική σας αλήθεια, γιατί έτσι θα δίνατε την δύναμη σας σε εμάς και αυτό δεν είναι σωστό στις υψηλότερες δονήσεις της 5ης διάστασης. Πάρτε μόνο αυτά που συνηχούν μέσα σας.

Αυτή είναι η δύναμή σας. Κρατήστε την σταθερά και σταθείτε με αυτήν. Η Εστία θα δημιουργείται εκεί που εσείς τώρα βρίσκεστε. Έχετε ήδη πολλά, αγαπημένοι, και σύντομα θα βρείτε κι άλλα. Θα γράφετε βιβλία και μαθήματα για να βοηθήσετε τους άλλους να εξελιχθούν. Θα βοηθήσετε τους άλλους να ανυψώσουν τις δονήσεις τους και κάνοντάς το, το κάλεσμα του Ανθρώπινου Αγγέλου θα ακουστεί. Χτίστε το ιερό δωμάτιο αγαπημένοι, με τις πέτρες από τους δικούς σας τοίχους ανακατεμένοι με την λάσπη της αγάπης της Εστίας. Σας λέμε ότι η θλίψη που είχατε βαθιά μέσα σας δεν είναι τίποτα άλλο από την επιθυμία της Εστίας. Φανταστείτε μία μέρα όπου αυτή η επιθυμία θα έχει ικανοποιηθεί εκεί ακριβώς όπου είστε και δεν θα σας λείπει πλέον. Αυτή η μέρα είναι δυνατή.

Το Δώρο

Έρχονται μαγικές στιγμές στον Πλανήτη Γη. Κοιτάτε στα βιβλία ιστορίας σας και σκέφτεστε όλα τα παραμύθια που έχουν συμβεί και πώς η υπέροχη μαγεία του χρόνου, και κοιτάτε τις ιστορίες του Μέρλιν, ο μόνος άνθρωπος που κατάφερε να πάει πίσω στον χρόνο. Σας λέμε ότι  στην πραγματικότητα είναι ο μόνος άνθρωπος που πήγε μπροστά στον χρόνο γιατί όλοι εσείς προχωράτε προς τα πίσω. Ααα, αλλά αυτό θα αλλάζει τώρα καθώς στην 5η διάσταση πραγματικότητας είναι δυνατόν να δείτε την κατεύθυνση σας. Παίξτε με αυτό αγαπητοί. Πάρτε την δύναμή σας. Σπρώξτε τα όρια. Εισπράξτε τα όλα μέσα σας όλα και παρατηρήστε τις αλλαγές τώρα ακριβώς στο βασίλειο των πετρωμάτων του πλανήτη σας. Δουλέψτε με τους κρυστάλλους σε κάθε μορφή. Κρατήστε την δύναμή σας και να ξέρετε ότι παρακολουθούμε πάνω από τον ώμο σας με μεγάλη χαρά.

Ακριβώς όπως θα νιώσετε μεγάλη υπερηφάνεια καθώς ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής θ΄αρχίσει να εξελίσσεται, θα καταλάβετε την μεγάλη υπερηφάνεια και αγάπη που έχουμε εμείς για εσάς. Έχετε πιο πολύ κουράγιο απ΄ότι πιστεύετε. Πάρτε την δύναμη σας. Δημιουργήστε. Τολμήστε να δημιουργήσετε την επιθυμία της καρδιάς σας. Τολμήστε να το δεχτείτε αφού το δημιουργήσετε. Ο κάθε ένας από εσάς είστε σε θέση τώρα να κάνετε την διαφορά.  Γι΄αυτό ακριβώς είστε οι εκλεκτοί, απλώς δεν θυμάστε ότι είστε ο κληρονόμος του θρόνου. Πάρτε την θέση σας. Κρατήστε την σταθερά. Κρατήστε την με αγάπη. Κρατήστε την με ευγνωμοσύνη. Ίσως τότε υιοθετήσετε το κάλεσμα των Ανθρώπινων Αγγέλων: « Εκεί εμπρός στην Χάρη Σου βαδίζω». Αυτό είναι το δώρο μας σε σας καθώς βαδίζετε στην γέφυρα. Κρατήστε το καλά, αγαπημένοι, και Καλώς ορίσατε στην Εστία.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή για μας που καθόμαστε μαζί σας αυτή την νύχτα. Σας ζητούμε να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να είστε συχνά τρυφεροί ο ένας στον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Διαλογισμός των φάρων φωτός, Από την Μπάρμπαρα Ρόθερ

Νέα Ξεκινήματα

Τόσο συχνά όταν φτάνει ο νέος χρόνος λέμε «Αυτή είναι μία νέα αρχή, ένα φρέσκο ξεκίνημα.» Υπάρχει μόνο μία απάντηση σε αυτό και έτσι είναι. Τώρα είναι η ώρα να τολμήσουμε την αλλαγή. Οι παλιοί τρόποι αποτέλεσαν ένα άνετο μονοπάτι εδώ και καιρό. Σας εξυπηρέτησαν καλά. Ευχαριστήστε το παρελθόν και κινηθείτε μπροστά. Τώρα είναι η στιγμή. Γιορτάστε το νέο εσείς!

Αναπνεύστε βαθιά το φως του Νέου Χρόνου. Εκπνεύστε το μπλοκάρισμα που σας κράτησε στην ζώνη άνεσης σας. Καλωσορίστε τον καιρό της αλλαγής. Αγκαλιάστε την αλλαγή.

Πολλές φορές ψάχνουμε για βοήθεια στο μονοπάτι μας, κάποτε είναι μέσω της Αστρολογίας, Αριθμολογίας, διαβάσματα από ανθρώπους που έχουν κάποιο δώρο από το Πνεύμα ή απλώς ρωτώντας τους φίλους τί πιστεύουν. Όλη η εξωτερική βοήθεια είναι υπέροχη, αλλά είναι απλώς εργαλεία για να σας βοηθήσουν να βρείτε την κατεύθυνσή σας. Ακούστε την καρδιά σας. Δείτε τις συγχρονικότητες στην ζωή σας. Το πιοσημαντικό είναι η εμπιστοσύνη. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Είσαστε οι αφέντες των δημιουργιών σας.

Αγκαλιάστε αυτή την ενθουσιώδη εποχή που ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Κοιτάξτε τις αξίες σε όλα τα πεδία της ζωής σας. Φανταστείτε τον κύκλο της ζωής. Δείτε τον κύκλο ως τον κόσμο  γύρω σας, τον κόσμο σας. Αυτός ο κόσμος διαιρείται σε έξι μαγικούς τομείς.

Ο πρώτος τομέας είναι η καριέρα σας. Σκεφτείτε το. Όταν ξυπνάτε το πρωί είστε ενθουσιασμένος για την μέρα σας; Δεν μπορείτε να περιμένετε για να πάτε στην δουλείά σας ; Υιοθετώντας μια συμπεριφορά ενθουσιασμού, ακόμη και για  ένα κοσμικό επάγγελμα, μπορεί να το κάνει πιο ενδιαφέρον. Κοιτάξτε μπροστά το πώς θα περάσετε την ημέρα σας. Δεν είστε ποτέ κολλημένος σε μία δουλειά- πάντα έχετε επιλογή. Τολμήστε να αλλάξετε. Να είστε στο πάθος σας ακόμη και αν πρόκειται για μέρος του χρόνου μόνο. Νιώστε πώς αναδεύεται η ψυχή σας στην σκέψη να χαίρεστε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου. Απολαύστε αυτό που κάνετε κάθε μέρα.

Δεύτερο είναι η Πνευματικότητα. Όταν αγγίξετε το κέντρο της ύπαρξής σας, όταν νιώθετε ότι η ζωή κυλά με τόσο ειρηνικό τρόπο, είστε συνδεδεμένοι με την Πνευματική σας πλευρά. Να είστε με την Πνευματική σας Οικογένεια. Κοιτάξτε βαθιά μέσα σας για το πώς νιώθετε για την ζωή. Να είστε ζωντανός με τον Πνευματικό σας Εαυτό. Νιώστε την ζεστή λάμψη από το εσωτερικό να διαπερνά όλη σας την ύπαρξη.

Η Υγεία και η καλή φυσική κατάσταση είναι το επόμενο. Είμαστε σώμα, μυαλό και ψυχή. Είναι όλα τόσο συνδεδεμένα. Το φυσικό σώμα είναι τόσο σημαντικό για το κέντρο μας. Κάντε ασκήσεις, φάτε ό,τι το σώμα σας γνωρίζει ότι είναι καλό για αυτό. Θα νιώσετε πιο ισορροπημένοι όταν τιμάτε αυτό το τομέα της ζωής σας.

Προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη είναι ο τέταρτος τομέας του τροχού της ζωής. Αυτό συνδέεται με όλους του τους τομείς της ζωής. Τολμήστε να εξελιχθείτε. Πολλοί από εμάς φοβούνται να αλλάξουν. Η αλλαγή μπορεί να μοιάζει άβολη, ανακατώνοντας την καθημερινότητά μας. Οραματιστείτε τα ανταποδοτικά αποτελέσματα του να εξελιχθείτε στο πρόσωπο που πάντα ξέρατε ότι μπορείτε να είστε.

Σχέσεις. Η πιο σημαντική σχέση που έχετε είναι με τον εαυτό σας. Τιμήστε τον εαυτό σας. Αγαπήστε τον σας. Μόνο τότε μπορείτε να είστε έτοιμοι για τους άλλους στην ζωή σας. Είστε το πιο σημαντικό πρόσωπο στην ζωή σας. Δεν πρόκειται για εγωισμό, απλώς πρώτα έρχεται ο εαυτός. Υπάρχει μεγάλη διαφορά. εαυτό

Η Οικογένεια είναι η ολοκλήρωση του κύκλου σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους εαυτούς μας πρώτα, αλλά μετά να ψάχνουμε για οικογένεια. Αυτό μπορεί να είναι η βιολογική οικογένεια, όπως και η Πνευματική Οικογένεια και φίλοι. Ψάξτε για άλλους με όμοια λογική και σύντομα θα βρείτε οικογένεια. Νιώστε τον εαυτό σας να ανθίζει μόλις μοιράζεστε το  φως. Μείνετε μακριά από κριτική. Ενδυναμώστε ο ένας τον άλλον να είσαστε οι καλύτεροι που μπορείτε. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον στην προσωπική σας εξέλιξη.

Δράξτε κάθε ημέρα και γιορτάστε τον κύκλο της ζωής. Συνδεθείτε με τον εαυτό σας και τους άλλους. Πεδία στα οποία εστιάζεστε θα καλυτερέψουν. Δείτε εκ των προτέρων με ενθουσιασμό την αρχή αυτής της χρονιάς και κουβαλήστε τον ενθουσιασμό όλο το 2002.

 Το 2002 είναι μια ειδική χρονιά!

Και έτσι είναι…

Espavo!

 

μετάφραση:  Χρυσή Τσιρογιάννη

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!