Απρίλιος 2003

Μαγικές αγκαλιές

 

Από τον Steve:

Η Barbara και εγώ είμαστε στο Zeist της Ολλανδίας αυτή τη στιγμή, και μόλις τελειώσαμε ένα υπέροχο τριήμερο εργαστήρι με 144 ανθρώπινους αγγέλους στην πνευματική μας οικογένεια. Οι καρδιές μας είναι ανοιχτές και σήμερα τα χέρια μου κυριολεκτικά πονάνε από το πολύ αγκάλιασμα. Παρότι είναι σωματικός πόνος, είναι μία υπέροχη αίσθηση. Εχθές το γκρουπ μίλησε πολύ για το άγγιγμα και για το πώς το φυσικό σώμα κουβαλάει και μοιράζεται ενέργεια από την Εστία. Αυτό που ακολουθεί δεν είναι κανάλι από εχθές. Θα σας το διαθέσουμε όταν η ομάδα μεταγραφής των εργατών του φωτός τελειώσει με αυτό. Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει ήθελαν αυτή η πληροφορία να φθάσει σε εσάς όσο το δυνατόν γρηγορότερα οπότε το έφερα εδώ αυτό το πρωί στο μέρος όπου είχα προγραμματίσει για τους φάρους αυτό το μήνα. Βασικά είναι τόσο καινούριο που πρέπει να σας παρακαλέσω να συγχωρήσετε τα ορθογραφικά λάθη, καθώς αυτό το μήνυμα δεν έχει καν σταλεί στους δοκιμαστές τυπογραφικών. Το προσφέρουμε με αγάπη.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

 Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας σκουντάμε όλες τις τελευταίες μέρες προσπαθώντας να σας διαφωτίσουμε. Σας αγγίζουμε με τα φτερά μας, σας αγγίζουμε την πλάτη και σας καλύπτουμε με τα χέρια μας το πρόσωπό σας ώστε να μην μπορείτε να δείτε ποιος είστε ή ποιος σας αγγίζει. Προσπαθούμε να παίξουμε το παιχνίδι σας από τη δική μας πλευρά του πέπλου. Αυτή την ώρα που περνάμε μαζί, έχουμε δημιουργήσει εσωτερική-διάστασιακη χρονική τρύπα. Όσο εσείς είστε σε αυτές τις δονήσεις, είτε διαβάζεται είτε ακούτε αυτές τις λέξεις, θα εμβαπτιστείτε πλήρως στις δονήσεις της Εστίας. Καλώς ορίσατε στην Εστία. Καλώς ορίσατε στην Εστία. Καλώς ορίσατε στην Εστία.

Στο χρόνο μας μαζί, επιθυμούμε να σας πούμε το επόμενό σας βήμα σαν Ανθρώπινοι Άγγελοι, για όλους εσάς που ήδη προοδεύεται με τον εαυτό σας. Σας έχουμε πει ότι υπάρχει ένας δεύτερος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής, που έχει ήδη ξεκινήσει. Έχετε κινηθεί σε ανώτερη θέση και ο πρώτος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής δεν είναι πλέον στο ίδιο συλλογικό μάθημα που ήταν πριν λίγο μόλις καιρό. Προχωρήσατε σταθερά στην Πέμπτη διάσταση. Είδατε τους κανόνες να αλλάζουν. Τους αλλάξατε μόνοι σας. Έχετε συνηθίσει να κουβαλάτε τη δύναμη του εαυτού σας αλλά ακόμα κι αυτό, είναι νέο χαρακτηριστικό. Ο καθένας από εσάς μαθαίνει να κουβαλάει αυτή τη δύναμη, παρόλα αυτά το πέπλο παραμένει σταθερά στο μέρος. Αναρωτιέστε αν το κάνετε σωστά. Αναρωτιέστε εάν κάνετε λάθη, και εμείς λέμε ναι, τα κάνετε όλα αυτά. Μην φοβάστε τα λάθη που κάνετε. Σας ζητάμε να γίνεται καλοί στο να κάνετε λάθη, γιατί αυτά τα λάθη θα σας οδηγήσουν στην Εστία.

Βήματα σε Ανθρώπινο Άγγελο

Θα θέλαμε να σας πάμε πίσω στο χρόνο όταν ήσασταν ενός έτους. Από τη στιγμή που γεννηθήκατε σαν βρέφος μέχρι τη πρώτη περίοδο αποφοίτησης από τη πρώτη επέτειο του πλανήτη. Αυτό είναι το δεύτερο επίπεδο της ζωής και είναι πολύ σημαντική στιγμή επειδή αυτή τη περίοδο θα πάρετε μαθήματα που θα παραμείνουν μαζί σας για πάντα. Εκείνη τη περίοδο θα διαλέξετε χαρακτηριστικά και ενεργειακές σφραγίδες που θα κουβαλάτε μαζί σας από τη μια ζωή στην επόμενη. Για κάθε φορά που το κάνετε, η δική σας ενέργεια σφραγίζετε. Για κάθε φορά που το κάνετε, θα κουβαλάτε την ενέργεια αυτής της σφραγίδας μαζί σας για πάντα. Σας λέμε ότι αν υπήρξε ποτέ ένας άνθρωπος στον πλανήτη Γη που πέρασε το πρώτο χρόνο χωρίς να τον αγγίξουν, έφυγε πολύ σύντομα μετά από αυτό καθώς είναι απαραίτητο στη ζωή να σε αγγίζουν άλλα ανθρώπινα όντα. Και τώρα μαθαίνετε να σφραγίζετε άλλους συνειδητά με τις δονήσεις της Εστίας μέσω του αγγίγματός σας. Ένα μωρό γεννιέται στο κόσμο και ένας πολύ σοφός άνθρωπος κοιτάζει το νεογέννητο στα μάτια και λέει με ανοιχτή καρδιά:

“Καλωσήρθες στη Γη, δεν υπάρχει εγχειρίδιο για τους παίκτες για να διαβάσεις σχετικά με αυτό το παιχνίδι και ακόμη και οι γονείς σου δεν θα έχουν όλες τις απαντήσεις. Το μυστικό του παιχνιδιού που μόλις άρχισες είναι να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου για όλες τις απαντήσεις που προκύπτουν. Απόλαυσε τη διαμονή σου, κάνε πολλά καλά λάθη και να ξέρεις ότι ποτέ δεν είσαι μόνος”. Αυτά συνοδεύονται από μία απλή αλλά μαγική αγκαλιά.

Μπορείτε να δείτε το πείραμά μας; Μπορείτε να νιώσετε τη χαρά που νιώθουμε καθώς σας βλέπουμε να καταλαβαίνετε τη γενική ιδέα που προσπαθούμε να μοιραστούμε μαζί σας τόσο καιρό; Μαθαίνετε να κάνετε αυτό που κάνουμε εμείς. Σαν γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να κατέχουν μια ζωή που αποδίδει, βλέπουμε με το πείραμά μας καθώς κάνετε το επόμενο βήμα εμπρός στη προσωπική σας εξέλιξη.

Μας τιμά πολύ να είμαστε κοντά σας γιατί είστε στα αλήθεια οι δάσκαλοι του πίνακα του παιχνιδιού. Να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά με αυτή τη δύναμη. Να περπατάτε με το κεφάλι ψηλά με αυτή τη γνώση και κάντε χώρο και για άλλους δάσκαλους. Πλάι πλάι ο καθένας σας κουβαλάει τη δύναμη μέσα του και την εσωτερική του καθοδήγηση. Αχ το αγαπάμε τόσο πολύ που όταν κάνετε ένα λάθος και λέτε, “Το ήξερα αυτό. Γιατί το έκανα; Το ήξερα, το ένιωθα στη καρδιά μου.” Και εμείς λέμε, ναι το ξέρατε. Το να μαθαίνετε να εμπιστεύεστε αυτό το ευγενικό σκούντημα μέσα στην καρδιά σας είναι ένα δύσκολο κομμάτι για κάποιους ανθρώπους. Έχετε συμφωνήσει να φορέσετε τα πέπλα της λήθης και αυτό το κάνει δύσκολο να εμπιστευθείτε το ψίθυρο του πνεύματος καθώς περνά τόσο ήσυχα μέσα από τη φαντασία σας. Αν πιστεύετε πως μια φωνή έρχεται από ψηλά θα την εμπιστευθείτε σιωπηρά, τότε θα το φωνάξετε από τις ταράτσες. Παρόλα αυτά, εάν πιστεύετε ότι είναι στη φαντασία σας, τότε θα περιφρονήσετε τα μηνύματα ως κάτι λιγότερο από τέλεια. Μπορείτε τώρα να δείτε την αγωνία μας καθώς συνήθως σας μιλάμε μέσω της φαντασίας σας. Μαθαίνοντας να εμπιστεύεστε αυτό το ευγενικό σκούντημα μέσα σας και στη συνέχεια βοηθώντας άλλους να το εμπιστευτούν τον εαυτό τους, είναι ο ρόλος του Ανθρώπινου Αγγέλου.

Καθόμαστε στο Παράδεισο και προσπαθούμε να σας φτάσουμε με το μήνυμά μας. Παρόλα αυτά, το περισσότερο καιρό, αυτό το μήνυμα πετιέται στην άκρη. Δεν μπορούμε να εισέλθουμε στον κόσμο σας και να αλληλεπιδράσουμε με τον τρόπο που κάποτε μπορούσαμε όπως με τις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη που θα έπαιρνε τη δύναμή σας. Οπότε δεν το κάνουμε αυτό πλέον καθώς τώρα κατέχετε ολόκληρη τη δύναμη της θεϊκότητάς σας και σας διδάσκουμε πώς να τη χρησιμοποιείτε. Σας λέμε αυτά τα πράγματα για να μάθετε τί κάνουμε εμείς και να το κάνετε με τους άλλους. Αυτό είναι το μυστικό των αιώνων που εσείς μαθαίνετε να γίνεστε Ανθρώπινος Άγγελος για κάθε άλλον και όταν βλέπετε έναν άγγελο να πέφτει, τρέχετε να τον βοηθήσετε. Είστε περισσότερο χρήσιμοι από ότι μπορείτε να φανταστείτε αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλά που συμβαίνουν όσο περισσότεροι άνθρωποι κινούνται στην Πέμπτη διάσταση και βιώνουν τα νέα γνωρίσματα των ανώτερων δονήσεων του Νέου Πλανήτη Γη. Θα υπάρξει πολύ φόβος στο πλανήτη Γη. Έχετε δει ήδη πολλά από αυτόν. Και παρόλα αυτά, εσείς θα είσαστε ήρεμοι κρατώντας τις δονήσεις και το φως σας και όταν σας ζητηθεί, θα έχετε την ευκαιρία να απλώσετε το χέρι σας και να γίνετε ο Ανθρώπινος Άγγελος κάποιου. Θα απευθύνεστε σε εμάς για καθοδήγηση γιατί είμαστε οι άγγελοι που έχουν δουλέψει με τους ανθρώπους του Πλανήτη Γη τόσο καιρό. Και σας λέμε, ποτέ πριν δεν έχει συμβεί αυτό. Γράφετε τα βιβλία στο μυαλό σας καθώς διαβάζετε αυτές τις λέξεις γιατί εμείς φυτεύουμε σπόρους Φωτός με αυτό το μήνυμα. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που θα γράψουν τα βιβλία. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που θα βοηθήσουν γινόμενοι Ανθρώπινοι Άγγελοι να βοηθήσουν άλλους, να αγγίζουν άλλους. Σας ζητάμε να βρείτε άλλους και να μοιραστείτε τις εμπειρίες και τους πόρους σας μαζί τους γιατί θα επιταχύνετε την εξέλιξη των Ανθρώπινων Αγγέλων περισσότερο από κάθε άλλη πράξη. Θα σας δώσουμε μια σημαντική πρόταση για να είστε Ανθρώπινοι Άγγελοι αυτή την ημέρα.

Μαγικές Αγκαλιές

Σας λέμε ότι υπάρχει μια πράξη που κάνετε και είναι μαγικά πέρα από την κατανόησή σας. Δεν καταλαβαίνετε τη δύναμη μιας απλής αγκαλιάς. Αυτή είναι η μαγεία των αγγέλων που μπορεί μόνο να εκφραστεί με ανθρώπινη μορφή. Όταν μπορέσετε να ενωθείτε με το σωματικό άγγιγμα, έχετε την δυνατότητα να ενεργοποιήσετε και να αφυπνίσετε άλλους ανθρώπινους αγγέλους. Προσπαθήστε, υπάρχουν στιγμές που σας τυλίγουμε στα φτερά μας και σας κρατάμε και κρατάμε και την ενέργεια αυτού του οποίου είστε, και δεν μπορούμε να έχουμε το φυσικό άγγιγμα που εσείς έχετε. Φθάνουμε στο κόσμο σας και προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε και σας δίνουμε κοσμικά νεύματα και χαϊδεύουμε το πρόσωπό σας με τα φτερά μας. Σας κρατάμε στην αγκαλιά μας όταν δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι είσαστε. Ακόμη και με όλη τη δύναμή μας, το μόνο που νιώθετε είναι τα μαλλιά σας να αυξάνονται στους ώμους σας ή ένα γλυκό αεράκι στο μάγουλό σας. Δεν μπορούμε να σας αγγίξουμε με τον υπέροχο τρόπο που εσείς μπορείτε να αγγίξετε τους άλλους. Αυτό είναι το πρώτο και πιο μαγικό εργαλείο του Ανθρώπινου Αγγέλου.

Άγγιγμα από έναν άγγελο

Έχετε την ικανότητα σαν Ανθρώπινοι Άγγελοι με φυσική μορφή σε αυτό το επίπεδο της ανάπτυξής σας να κάνετε τη διαφορά και να φυτέψετε του σπόρους της ειρήνης σε ένα φυσικό επίπεδο μέσω της φυσικής σας βιολογικής φούσκας. Κάνετε τόσα μέσω του αγγίγματος. Σας έχουμε δώσει το άγγιγμα ενός αγγέλου και θα το ξανα-επαναλάβουμε εδώ επειδή αυτό σημαίνει περισσότερα από ότι μπορείτε να φανταστείτε. Ενώστε τα δυο μεσαία δάχτυλα του χεριού σας και κρατήστε τα δύο εξωτερικά ελαφρώς υψωμένα. Αγγίξτε τη καρδιά κάποιου με τα δυο μεσαία δάχτυλα και θα χρησιμοποιήσετε το άγγιγμα του αγγέλου. Αυτή η πράξη καλεί τους αγγέλους του Παραδείσου σε δράση και στη συνέχεια η ενέργειά τους διοχετεύεται μέσω των δαχτύλων σας στη καρδιά του ανθρώπου. Το άγγιγμα ενός αγγέλου είναι ένας τρόπος αλληλεπίδρασης των αγγέλων μαζί σας σε μια πιο προσωπική βάση.

Η αληθινή μαγεία συμβαίνει όταν συνδυάζετε το άγγιγμα ενός αγγέλου με μία μαγική αγκαλιά. Κατά τη διάρκεια του αγκαλιάσματος μιας αγκαλιάς, φθάστε και άγγιξε το τσάκρα της καρδιάς στη πλάτη του άλλου με το άγγιγμα ενός αγγέλου. Ο Φύλακας χρησιμοποιεί αυτή τη τεχνική σε κάθε αγκαλιά καθώς είναι ένας πολύ διακριτικός τρόπος να δώσεις το άγγιγμα ενός αγγέλου. Εξαιτίας αυτού είναι γνωστός ως “Ο Φύλακας των αγκαλιών”.

Ο Δεύτερος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής

Για όλους εσάς που εσκεμμένα αγγίζετε κάποιον, βρείτε έναν τρόπο να το περάσετε στους άλλους, να το κάνετε δώρο, καθώς η αντανάκλαση της ίδιας τους της ενέργειας στον εαυτό τους, είναι πιο δυνατό από ότι πιστεύετε. Αυτή είναι η πραγματική ουσία των Ανθρώπινων Αγγέλων και θα τα πάτε πολύ καλά. Υπάρχουν επίσης πολλοί από εσάς που λέτε, “Δεν μπορεί να μιλάνε για εμένα. Δεν μπορεί να μιλάνε για εμένα επειδή εγώ δεν είμαι μεσολαβητής”. Σας λέμε ότι όλοι εσείς που διαβάζεται και λαμβάνεται αυτό το μήνυμα έχετε κάνει δουλειά με κάποιο τρόπο αγγίζοντας ανθρώπους σαν Ανθρώπινος Άγγελος . Ο καθένας από εσάς έχει ένα συμβόλαιο ως αφυπνισμένος δάσκαλος και θεραπευτής εάν το επέλεξε. Το κάνετε για τόσο καιρό που αναρωτιέστε εάν υπάρχει κάτι άλλο για εσάς. Που οδηγεί; Ποιος είναι ο σκοπός όλου αυτού; Πρόκειται τώρα να βοηθάμε μόνο ανθρώπους στον πλανήτη; Όχι ακριβώς. Είστε υπό εκπαίδευση αγαπητοί μου. Για όσο βλέπετε έναν άγγελο να πέφτει, βοηθήστε τον να σηκωθεί. Θα δουλέψετε με άλλους ανθρώπους για να γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι αλλά δεν σταματάει εκεί. Επειδή υπάρχει ο Δεύτερος Πλανήτης της Ελεύθερης Επιλογής. Τώρα θα γίνεται άγγελοι στον Δεύτερο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής. Και αυτή είναι η πρόθεση των πυλών σε όλο το μήκος τους επειδή θα γίνουν τα μονοπάτια για το Δεύτερο Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής που θα χρησιμοποιήσετε και θα βιώσετε την ίδια αγωνία με εμάς όταν προσπαθούμε να χαϊδέψουμε το πρόσωπό σας με τα φτερά μας ή να σας τυλίξουμε στην αγκαλιά μας.

Υπάρχουν κάποιοι από εσάς εδώ που αναρωτιούνται πώς να πάρουν την ενέργεια και να την κάνουν να δουλέψει για αυτούς, για παράδειγμα αύριο όταν θα επιστρέφουν στη δουλειά. “Ω, είναι τόσο εύκολο να το κάνεις όταν είσαι ανάμεσα σε Εργάτες του Φωτός. Μα πως θα το κάνω αυτό με το προβληματικό αφεντικό που έχω; Πως θα το κάνω αυτό με κάποιον που με εκνευρίζει”; Σας λέμε ξεκίνα σιγά. Εάν δουλέψετε από την καρδιά σας σε εκείνη τη περιοχή, κρατώντας την ενέργεια αυτού που είσαστε, μπορείς να το κάνετε πρώτα με ένα χαμόγελο. Μπορείτε να φυτέψετε την ενέργεια των Αγγέλων μπροστά σας πριν μπείτε στο δωμάτιο, με το να αγγίζετε τον εαυτό σας με το άγγιγμα ενός Αγγέλου. Μπορείτε να φυτέψετε την ενέργεια των Αγγέλων στο μονοπάτι για τον εαυτό σας προτού σηκώσετε το τηλέφωνο, προτού πληκτρολογήσετε ένα e-mail, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Σας παρακαλώ θυμηθείτε το κάλεσμα ενός Ανθρώπινου Αγγέλου: ”Προπορεύομαι της δικής σου χάρης” . Τοποθέτησε τον εαυτό σας πρώτα στην ενέργεια που ρέει και εν – θυμηθείτε ότι είσαι εδώ και για να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους. Καθώς περνάτε δίπλα από κάποιον στο διάδρομο, εάν δεν μπορείτε να τον αγκαλιάσετε , βάλτε το χέρι σας πάνω του. Εάν μιλάτε με κάποιον, πιάσε το χέρι του. Εάν έχετε την ευκαιρία, ακουμπήστε τον με το άγγιγμα ενός αγγέλου και θα αφήσετε μια εντύπωση που θα διαρκεί. Κάποιοι από τους δικηγόρους σας θα διαφωνήσουν μαζί μας και παρόλα αυτά σας λέμε να το κάνετε όπως και να έχει. Με αυτή τη πράξη δημιουργείτε ένα κενό αγνής ενέργειας για να εισέλθουν αυτοί, εάν το επιθυμούν. Δημιουργείτε το κενό της Εστίας που είναι κάτι που όλοι μοιράζεστε μαζί μας και με το να το κάνετε αυτό, έχουν μετά την επιλογή είτε να τη χρησιμοποιήσουν είτε απλά να την αφήσουν να ρέει μέσα τους.

Μοιράζοντας το Άγγιγμα

Η αλήθεια που δεν μοιράζεται είναι πραγματικά αλήθεια; Όχι δεν είναι, επειδή εσείς είστε αναπόσπαστο κομμάτι κάθε άλλου. Μοιραστείτε την ενέργειά σας με άλλους. Μοιραστείτε την καρδιά σας. Μοιραστείτε τις αγκαλιές σας. Μοιραστείτε το άγγιγμά σας. Υπάρχουν τόσοι πολλοί από εσάς στον πλανήτη που έχουν την αφή στη φύση τους και όμως δεν αγγίζονται αρκετά. Μπορείτε να έχετε ενεργειακές σφραγίδες που σας κάνουν να κρύβεστε. Πολλοί έχουν ευπαθείς ενεργειακές δομές, που μοιάζουν πολλοί με των Κρυστάλλινων παιδιών, που τα κάνουν ευάλωτα και ευαίσθητα. Για κάποιους το φυσικό άγγιγμα μπορεί να είναι δύσκολο.

Μπορεί να έχετε πεποιθήσεις για το φυσικό σας σώμα που να σας κάνουν να πιστεύετε ότι είστε ανέγγιχτοι κατά κάποιο τρόπο. Αχ, αγαπάμε την ευφυΐα σας. Βρίσκετε υπέροχες δικαιολογίες. Κάντε το όπως και να έχει. Φθάστε μέσα σας και τεντώστε τα όριά σας. Ακουμπήστε τους άλλους με το άγγιγμα ενός αγγέλου όποτε μπορείτε. Αγκαλιάστε κάθε άλλον στο όνομά σας. Πηγαίνετε πίσω στην ημέρα που γεννηθήκατε και κλαίγατε μέχρι που σας άγγιξαν. Έχουμε όλες τις δυνατότητες στον Παράδεισο αλλά η αγκαλιά δεν είναι κάτι που μπορούμε να σας δώσουμε. Πάρτε το μοναδικό σας δώρο και χρησιμοποίησέ το. Άγγιζε τους άλλους συχνά. Εν-θυμηθείτε όταν το κάνετε επειδή εμείς θα ήμαστε μαζί σας και θα βιώνετε το άγγιγμά σας. Όταν δυο ή περισσότεροι ενώνονται με το αγγελικό άγγιγμα, είμαστε εκεί. Είμαστε μέρος της ενέργειάς σας. Σας έλκουμε μαζί ώστε να συγχωνεύσετε τις ενέργειές σας μέσω του αγγίγματος.

Υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει, αγαπητοί μου, γιατί δεν είναι εύκολο να γίνεις ένας άγγελος. Υπάρχει λόγος που κάθεστε μπροστά στην τάξη εκπαίδευσης. Υπάρχει λόγος που διαλέξατε να είσαστε εδώ αυτήν ακριβώς τη στιγμή και πολλοί από εσάς όρμησαν χωρίς άφθονη ξεκούραση μεταξύ των ενσαρκώσεων έτσι ώστε να μπορείτε να είστε εδώ. Μερικοί από εσάς κουβαλάτε την ενέργεια τόσο πολύ, που νιώθετε σαν να σας κόβεται η κάθε ανάσα γιατί όλα είναι μια πάλη. Και κάποιοι από εσάς είχατε ενεργειακές δυσλειτουργίες και καταστάσεις αντιστροφής πολικότητας εξαιτίας αυτού. Και σε εσάς λέμε “ευχαριστώ”. Γιατί τολμήσατε να είστε εδώ ακριβώς τη σωστή στιγμή έγκαιρα για να κάνετε τη διαφορά στο πλανήτη Γη. Για να γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Για να αλλάξετε το αποτέλεσμα του Παιχνιδιού μερικές φορές ακόμη και μέσω της ίδιας σας της θεραπείας. Έχετε εισέλθει στην Πέμπτη διάσταση. Καλώς ορίσατε στην Εστία. Καλώς ορίσατε στην Εστία. Καλώς ορίσατε στην Εστία.

Είσαστε οι μαγικοί κυρίαρχοι του Παιχνιδιού. Είσαστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που τώρα προχωράνε στο επόμενο επίπεδο. Μας τιμά τόσο πολύ να είμαστε στη παρουσία σας. Όλα τα μάτια είναι πάνω σας, αγαπητοί μου. Σας κοιτάζουν με τόση αγάπη. Κοιτάζουμε με τόση υποστήριξη. Υποστηρίξτε ο ένας τον άλλον τώρα. Βρείτε τρόπους να βοηθάτε ο ένας τον άλλον να προχωρήσει στο επόμενο επίπεδο χωρίς να τους παίρνετε τη δύναμή τους. Τι μπορείτε να κάνετε για να κάνετε χώρο σε αυτό τον πλανήτη για τα Κρυστάλλινα Παιδιά; Μπορείτε να κάνεις χώρο για τον εαυτό σας για να εξουσιοδοτηθείτε. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε περισσότερο. Πάρτε την θέση σας σαν Ανθρώπινος Άγγελος. Σηκωθείτε υπερήφανοι. Κρατήστε το φώς σας ψηλά και μετά δεν θα ήμαστε πλέον σκιές στον πλανήτη Γη.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή που περάσαμε χρόνο μαζί σας. Σας λέμε ότι όλο αυτό το διάστημα δεν έχετε γεράσει καθόλου. Σας λέμε ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχετε αισθανθεί τις δονήσεις της Εστίας καθώς αντανακλώνται μέσω της βιολογίας. Πάρτε αυτήν την ενέργεια. Πάρτε αυτή την καρδιά και δημιουργήστε την σε κάθε περιοχή που μπορείτε και που θα κάνετε χώρο όχι μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για όλους όσους έρχονται. Και σας ευχαριστούμε που έχετε το κουράγιο να το κάνετε. Η δουλειά και η εκπαίδευσή σας έχει ξεκινήσει. Σας παρακαλώ εν-θυμηθείτε τη μαγεία της αγκαλιάς όταν ήσασταν ενός έτους και πριν, αυτός ο πρώτος χρόνος ζωής ήταν τρομερά σημαντικός για το άγγιγμα. Το άγγιγμα ενός αγγέλου είναι απίστευτο, ειδικά όταν εφαρμόζεται στο τσάκρα της καρδιάς ενός ανθρώπου. Φθάστε και άγγιξε κάποιον με αυτό. Άγγιξε ένα βρέφος με το άγγιγμα ενός αγγέλου και δείτε τι μαγικό συμβαίνει. Σας ζητάμε να αγγίξετε κάποιον με αυτό το άγγιγμα γιατί αυτό τιμά εμάς και ολόκληρο το αγγελικό βασίλειο κάθε φορά που το κάνετε. Ω ναι, στέκεστε τόσο εκεί που πιστεύετε ότι βρίσκεστε σε μια συγκεκριμένη στιγμή που δεν καταλαβαίνετε πως για να κάνεις δώδεκα βήματα μπροστά υπάρχουν στιγμές που πρέπει να κάνεις τέσσερα βήματα πίσω. Να ευλογείτε εκείνα τα βήματα γνωρίζοντας ότι τελικά θα σας πάνε μπροστά. Τολμήστε να κάνετε και άλλα βήματα μπροστά τοποθετώντας το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Τολμήστε να κρατήσετε τη δύναμη που είναι μέσα σας γιατί εκεί είναι που θα μας βρείτε. Εκεί ζούμε, στα ευγενικά σκουντήματα που νιώθετε κάθε μέρα. Εκεί είναι η Εστία. Καλώς ορίσατε στην Εστία. Καλώς ορίσατε στην Εστία. Καλώς ορίσατε στην Εστία.

Αγαπητοί, είναι η μεγαλύτερη τιμή που σας ζητάμε να εν-θυμηθείτε εκείνα τα τρία απλά εργαλεία: Να φέρεσαι στους άλλους με σεβασμό, όλοι είστε ο ένας μέρος του άλλον. Φροντίστε ο ένας τον άλλον και βρείτε τρόπους να κάνετε χώρο και για τους άλλους ανθρώπους και εν-θυμηθείτε τον παράγοντα ”Ε”. Και πιο σημαντικό, παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Παναγιώτα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!