Μάιος 2003

Σχέσεις ανύψωσης
Κάπου πέρα από το Ουράνιο Τόξο

 

Από τον Steve:

Η Μπάρμπαρα κι εγώ είχαμε μόλις προσγειωθεί στο σπίτι για δυο εβδομάδες. Ουφ! Από τα μέσα Ιανουαρίου είχαμε μείνει σπίτι συνολικά 21 μέρες. Αυτό ακούγεται σαν υπερβολικός χρόνος για ταξίδια, αλλά στην πραγματικότητα και οι δυο αγαπάμε την εργασία μας και τις θαυμάσιες ευκαιρείες που έχουμε για να ενώσουμε την οικογένεια σε όλη την υφήλιο. Πάντα ήθελα το είδος της εργασίας για την οποία δε θα έβλεπα την ώρα να σηκωθώ το πρωί. Είμαι ευτυχισμένος που δηλώνω ότι τώρα την έχω.

Βεβαίως, όπως και σε οτιδήποτε, υπάρχουν και «εκείνες οι ημέρες». Όπως πρόσφατα, όταν το εξπρές του αεροδρομίου ήταν να μας πάρει στις 5 π.μ. και είχα μόλις τρεις ώρες για να φτιάξω τα πράγματά μου για διαμονή τριών εβδομάδων στην Ευρώπη και να συμπληρώσω και τις επιστροφές του φόρου εισοδήματός μας. Τότε επίσης θα φεύγαμε από τη χώρα και είχαμε κόψει ήδη τη διανομή γραμμάτων στο ταχυδρομείο μας. Η πληρωμή των λογαριασμών μας στη μέση της νύχτας είναι μια συνήθης πλέον διαδικασία, αυτήν τη φορά όμως αναγκαστήκαμε να πάρουμε τους λογαριασμούς προς ταχυδρόμηση μαζί μας στο αεροδρόμιο, αφού το ταχυδρομείο μας είχε διακοπεί. Φτάσαμε στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες για να αντιληφθούμε πως ήταν αδύνατο να στείλουμε οποιοδήποτε γράμμα από όλα τα αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω των αυξημένων μέτρων ασφαλείας. Έτσι, βρεθήκαμε στο φουεγιέ των Αμερικάνικων αερογραμμών, να ικετεύουμε τους υπαλλήλους να πάρουν την αλληλογραφία μας σπίτι τους και να την ταχυδρομήσουν την επόμενη μέρα. Μας λυπήθηκαν και το έκαναν.

Όταν μιλάω με άλλους ανθρώπους, όλοι με ρωτούν, «δεν κουράζεσαι να ταξιδεύεις τόσο πολύ;». Όταν στέκομαι και το σκέφτομαι, δεν νοιώθω καθόλου κουρασμένος. Το αγαπώ! Αληθινά πιστεύω πως είμαι ευλογημένος που έχω μια σχέση υποστήριξης και μια σύντροφο που ταξιδεύει μαζί μου. Αυτό κάνει και την πραγματική διαφορά σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα, αφ΄ότου τα αγόρια μας μετακόμισαν και μένουν μόνα τους, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας το περνάμε στο δρόμο.

Όσοι από εσάς έχετε συζητήσει μαζί μας, είτε έχετε λάβει μέρος σε σεμινάριο ή εκπαίδευση, γνωρίζετε ότι η Μπάρμπαρα είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της εργασίας. Δεν είναι απλά κάποια στο περιθώριο ή στο παρασκήνιο. Ανεβαίνει στη σκηνή μαζί μου και παρουσιάζει τη θηλυκή πλευρά του μηνύματος. Είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη και για ολόκληρη τη διάσταση που προσθέτει σε αυτήν τη σημαντική εργασία. Στην πραγματικότητα, συχνά λαμβάνουμε σχόλια σε σχέση με την ισορροπία που έχουμε στη σχέση μας, αφού αυτό φαίνεται στις παρουσιάσεις μας.

Πολλές φορές έχουμε εισέλθει σε κάποιο στούντιο τηλεόρασης ή ραδιοφώνου όπου είχαν μόνο ένα μικρόφωνο και μια καρέκλα για συνέντευξη, αλλά αυτό δε συμβαίνει πια, εφόσον δεν επιτρέπω στους θεατές και τους ακροατές μας να στερηθούν την εμπειρία να μας βιώσουν και τους δυο. Ναι, μπορεί να είμαι αυτός που επικοινωνεί με το γκρουπ, δε θα ήταν όμως καθόλου εύκολο να ζω μια ζωή ενός ενδυναμωμένου ανθρώπου χωρίς να έχω εκείνη στο πλάι μου. Και η ζωή ενός ενδυναμωμένου ανθρώπου είναι τόσο σημαντική όσο το να λέει στους άλλους πως μπορούν να βρουν οι ίδιοι αυτήν την ενδυνάμωση.

Στις ιδιωτικές μου συνεδριάσεις, λαμβάνω πολλές ερωτήσεις για τις σχέσεις και πως κανείς μπορεί να δημιουργήσει μια. Το γκρουπ λέει ότι δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια σχέση, είναι πιθανό να ελκύσετε μια και ο μόνος τρόπος να το κάνετε αυτό είναι αν συνειδητοποιήσετε τις δονήσεις που στέλνετε προς τα έξω. Διαφωνούν με την ιδέα των «αδελφών ψυχών» και στο ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο που ταιριάζει απόλυτα στον καθένα μας. Αυτό που λένε είναι ότι όλες οι σχέσεις πρέπει να «χτίζονται». Και αυτό σημαίνει αλλαγή.

Τον περασμένο χρόνο η Μπάρμπαρα κι εγώ γιορτάσαμε τριάντα χρόνια γάμου. Δεν το λέω αυτό για να σας εντυπωσιάσω, αλλά για να τονίσω πως στη διάρκεια αυτών των τριάντα χρόνων έπρεπε να «εξελίξουμε» τη σχέση μας για να συγχρονιστούμε με την «εξέλιξή»» μας σαν άνθρωποι. Πολλές φορές η σχέση έφτασε στα όριά της. Μεγάλη αλλαγή υπήρξε όταν ξεκίνησα αυτήν την εργασία. Άλλωστε, δεν παντρεύτηκε ένα «διάμεσο». Το βλέπουμε αυτό ξανά και ξανά, όταν κάποιος «εκρήγνυται» μέσα σε αυτήν την ενέργεια και η σχέση του δεν επιβιώνει στη μετάβαση. Δεν είναι γραφτό να επιβιώσουν όλες οι σχέσεις, όμως, στην πραγματικότητα, το γκρουπ μου έδειξε πολλές σχέσεις που είχαν αρχικά σχεδιαστεί μόνο ώστε το ένα άτομο να μπορούσε να προσδιορίσει τον εαυτό του τόσο, όσο για να φύγει.

Το θέμα των σχέσεων συνεχίζει να είναι μεγάλο όπως προχωρούμε στην εξέλιξή μας. Έχουμε μόλις αρχίσει μια καινούργια σειρά σεμιναρίων που περιλαμβάνουν ένα ολόκληρο μέρος για τις σχέσεις στη νέα ενέργεια. Είναι οι σχέσεις που έχουν χτιστεί στην ικανότητα της ταυτόχρονης εξέλιξης. Τις ονομάζουμε «σχέσεις μετάβασης». Παρακάτω θα βρείτε ότι πιο πρόσφατο σε σχέση με αυτά που λέει το γκρουπ πως πρέπει να προσέχετε.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Η Γη σήμερα εξελίσσεται ταχύτερα από όσο κανείς ποτέ φανταζόταν. Δημιουργείτε την Εστία όσο ψάχνετε ανώτερες αλήθειες για να υποστηρίξουν την υψηλότερη δόνησή σας. Εξαιτίας των ερωτήσεων που κάνετε τώρα, έχετε ανοίξει την πόρτα σε μια πραγματικότητα που μόνο να ονειρευτείτε μπορούσατε μέχρι τώρα. Ο νέος Πλανήτης Γη έχει ξεκινήσει, κι έχετε από ένα πόδι σταθερά και στους δύο κόσμους.

Έχετε ανησυχήσει τόσο πολύ για το που βρίσκεστε. «Είμαι ακόμη στην Τρίτη διάσταση; Είμαι στην τέταρτη ή στην Πέμπτη;» Α! Ενθουσιαζόμαστε πολύ όταν προσπαθείτε να εφαρμόσετε ανθρώπινα χαρακτηριστικά στη δική μας πλευρά του πέπλου. Οι άνθρωποι έχουν τόση φαντασία. Μερικοί από εσάς λένε μέχρι και πως η πραγματική διάσταση της Γης τώρα είναι το 4.4324. Πιστεύουμε ότι αυτό είναι θαυμάσιο για εσάς. Παρόλο που σας λέμε πως δεν υπάρχουν μέθοδοι μέτρησης της συλλογικής σας εξέλιξης, μπορεί να βοηθούσε να ξέρετε ότι όλες αυτές οι έννοιες είναι αληθινές με κάποιο τρόπο. Παρακαλώ να γνωρίζετε πρώτα και κύρια ότι το σημαντικό σημείο να θυμάστε είναι ότι εξελίσσεστε στην ταχύτητα της αγάπης και ότι αυτή είναι ταχύτερη από αυτήν του φωτός.

Σας λέμε πως έχετε ανοίξει μια πόρτα και τώρα κάνετε σταθερά βήματα μέσα στην πέμπτη διάσταση σα συλλογικότητα της ανθρωπότητας. Αισθανθήκατε την αντίσταση μερικών από αυτών που δεν ήταν έτοιμοι να προχωρήσουν μπροστά. Ούτως ή άλλως, η πρόοδός σας είναι τώρα έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή. Ένα αγαπημένο τραγούδι του Φύλακα έχει τίτλο «Κάπου πέρα από το Ουράνιο Τόξο». Έχουμε την τιμή να σας πούμε πως έχετε μόλις κάνει τα πρώτα βήματα «πέρα από το ουράνιο τόξο».

Το σεξ σαν έκφραση της δυαδικότητας

Αφήστε μας να πάμε λίγο πίσω και να σας πούμε για την ιστορία σας, ώστε να καταλάβετε που πηγαίνετε. Ήταν ενδιαφέρουσα διαδικασία αυτή που συνέβη όταν ξεκινήσατε το παιχνίδι του Κρυφτού. Το μεγάλο παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής ξεκίνησε μέσα σε ένα πεδίο Ενιαίας Συνειδητότητας, όταν ο καθένας από εσάς ήταν ένα και αμέριστο κομμάτι με τον άλλον. Το μεγάλο παιχνίδι του Κρυφτού ξεκίνησε όταν αποφασίσατε να φορέσετε το πέπλο της αμνησίας και να προχωρήσετε μέσα από τη δεύτερη διάσταση για να βρείτε έναν τόπο ξεκούρασης στην τρίτη διάσταση.

Όπως περάσατε μέσα από τη δεύτερη διάσταση, χωριστήκατε σε μέρη του εαυτού σας και αποκτήσατε ψευδαισθήσεις δυαδικότητας. Σε αυτό το πεδίο της πολικότητας και της δυαδικότητας, βρήκατε πράγματα που τα ονομάσατε «σωστό ή λάθος», «πάνω ή κάτω», «μαύρο ή άσπρο», «αριστερό ή δεξί», «καλό ή κακό», «φόβος ή αγάπη». Έπειτα επιλέξατε να επεκτείνετε την ψευδαίσθηση της δυαδικότητας χωριζόμενοι σε κατηγορίες φύλου για κάθε ενσάρκωση σε φυσική μορφή. Αυτό ήταν απαραίτητο για να δημιουργηθεί η ολοκληρωμένη ψευδαίσθηση της δυαδικότητας μέσα στο παιχνίδι σας. Επίσης ήταν η πηγή μεγάλου μπλεξίματος για σας όπως έχετε εξελιχθεί.

Έχετε χωρίσει αποτελεσματικά τον εαυτό σας με την ψευδαίσθηση ότι είναι δύο: ένας αρσενικός κι ένας θηλυκός. Αυτή είναι και η αιτία της πεποίθησης ότι είστε μισός άνθρωπος, όχι μια ολόκληρη οντότητα, η οποία σας έχει οδηγήσει να πιστεύετε ότι υπάρχει ένα απόλυτα ταιριαστό άλλο μισό σας σε κάποιον τόπο μαγικό όπου δε μπορείτε να το βρείτε. Οι έννοιες των «αδελφών ψυχών» και «δίδυμων φλογών» είναι βασισμένες στην ψευδαίσθηση της δυαδικότητας. Αυτή η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού έπαιξε σημαντικό ρόλο στα αρχικά μαθήματα της ζωής σας.

Σας παρακαλώ να έχετε στο μυαλό σας ότι όταν ξεκίνησε το μεγάλο παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής, εσείς μόνοι σας αποφασίσατε για το πόσο πυκνό θα είναι το πέπλο. Στην πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος πόθος σας ήταν να μπείτε στη φυσική μορφή σκεπτόμενοι ότι είστε μόνο μισός άνθρωπος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που γελάμε δυνατά και συχνά. Εσείς είστε υπεύθυνοι γι’ αυτό, αφού όπως μπορείτε να δείτε τώρα, οι δημιουργίες σας πέτυχαν περισσότερο από όσο μπορούσατε αρχικά να φανταστείτε.

Η ψευδαίσθηση της δυαδικότητας τώρα λεπταίνει και διαφαίνεται μια καινούργια πραγματικότητα. Η τριαδικότητα θα έχει βαθύτερη σημασία όπως προχωράτε στην επόμενη φάση της εξέλιξής σας.

Σχέσεις = Αρμονική Έλξη

Είναι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο που σας λέμε πως το κλειδί για την άνετη μετάβαση στις υψηλότερες δονήσεις του νέου Πλανήτη Γη βρίσκεται στην εξισορρόπηση του αρσενικού και του θηλυκού μέσα στον καθένα σας. Η ουσία της «άλλης» ενέργειάς σας δεν είναι έξω αλλά μάλλον μέσα στην ύπαρξή σας. Εξισορροπήσετε το αρσενικό και το θηλυκό μέσα σας και τότε θα ελκύσετε μια συμπληρωματική, αρμονική σχέση στο πεδίο σας ή θα ενδυναμώσετε αυτήν που έχετε.

Μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι δεν είναι δυνατό να δημιουργήσετε μια σχέση, εφικτό είναι να ελκύσετε μια αρμονική δόνηση στη δική σας. Όταν θα αφυπνιστείτε πλήρως σχετικά με το είδος της δόνησης που εκπέμπετε, θα μπορείτε εύκολα να καταλάβετε τι σας επιστρέφεται ως απάντηση. Το Σύμπαν έχει μόνο μια απάντηση σε όλα τα αιτήματα: «Και έτσι είναι». Τώρα που γνωρίζετε την απάντηση, ίσως θα θέλατε να επαναδιατυπώσετε την ερώτηση. Αυτή η διαδικασία είναι η αρμονική έλξη και είναι η βάση όλης της δημιουργίας. Το πρώτο βήμα στην αρμονική έλξη είναι η εξισορρόπηση της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας. Αυτή η διαδικασία της αρμονικής έλξης γίνεται τώρα ένα σημαντική μέρος της εξέλιξής στον παρόντα χρόνο.

Η Κρυστάλλινη Ενέργεια συνεχίζει να έρχεται από τον Κεντρικό Ήλιο και να ρέει από το δικό σας ηλιακό σύστημα καθώς παρέχει τη νέα ενέργεια που χρειάζεται για την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Η Κρυστάλλινη Ενέργεια έχει υπάρξει αντικείμενο προφητειών για πολλά χρόνια και παρόλο που η επιστροφή της έχει ερμηνευθεί λάθος από τους θεολόγους, βρίσκεται σε εξέλιξη έτσι κι αλλιώς.

Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτός είναι ο λόγος που μέρος τους κόσμου σας βιώνει τον πόλεμο, την επιθετικότητα, τη σύγχυση και την αυστηρή έλλειψη στον παρόντα χρόνο. Αυτή είναι η πρωταρχική αντίδραση στην αίσθηση της Κρυστάλλινης Ενέργειας. Όπως η Κρυστάλλινη Ενέργεια εξισορροπείται στην εντέλεια με τις αρσενικές-θηλυκές ενέργειες, γίνεται αισθητή σαν απειλή από εκείνους που είναι εκτός ισορροπίας μέσα τους. Βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρον το γεγονός ότι υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες ηγέτες στη Γη. Αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα της συλλογικής σας ανισορροπίας στον τομέα αυτό και μπορούμε να σας υποσχεθούμε ότι όπως η συλλογική σας δόνηση ανεβαίνει και αυτό επίσης θα αλλάξει.

Σχέσεις Αγάπης

Παρόλο που ο καθένας από εσάς αισθάνεται μόνος σε κάποιο βαθμό, δεν είναι. Στην πραγματικότητα ο καθένας από εσάς είναι ένα ακέραιο κομμάτι του άλλου. Γι’ αυτό, θα ήταν χρήσιμο να αντιληφθείτε ότι όλες οι σχέσεις είναι προσωπικές. Επίσης να καταλάβετε ότι οι σχέσεις οποιασδήποτε μορφής είναι στην πραγματικότητα ένας τρόπος να φθάνετε πέρα από το πέπλο και να συνδέεστε με την Συμπαντική Ενέργεια που ενώνει τα πάντα μεταξύ τους. Η Συμπαντική Ενέργεια είναι η πηγή όλης της δημιουργίας και όλες οι συνδέσεις μαζί της δυναμώνουν την αφύπνιση της συνειδητότητάς σας.

Ολόκληρη η ανθρώπινη εμπειρία μεταδίδεται πίσω στη Συμπαντική Ενέργεια, βρίσκοντας τελικά το δρόμο της πίσω στη Συλλογική Συνείδηση σαν εμπειρία του Θεού σε ανθρώπινη μορφή. Αυτή η εμπειρία είναι που επιτρέπει στο Θεό να δει τον εαυτό του-της. Αυτό σας γυρίζει πίσω σε μια παλιά ερώτηση: «Αν ένα δέντρο πέσει στο δάσος και κανείς δεν το ακούσει, έπεσε στ’ αλήθεια;» Η απάντηση είναι «Όχι», αφού δεν ήταν συνδεδεμένο με τη Συμπαντική Ενέργεια μέσω της κοινής εμπειρίας. Έτσι, μια εμπειρία όχι κοινή είναι μια εμπειρία αγείωτη στη συλλογικότητα της Συμπαντικής Ενέργειας. Αυτός είναι ο αληθινός σκοπός όλων των τύπων των σχέσεων. Η πράξη της κοινής εμπειρίας μέσα σε μια σχέση συνδέει την εμπειρία με τη Συλλογική Συνείδηση ενώνοντάς την με τη Συμπαντική Ενέργεια. Η πιο δύσκολη σχέση να διατηρηθεί και η πιο αποτελεσματική για την παραπάνω διαδικασία είναι μια σχέση αγάπης, αφού γειώνει όλη την εμπειρία σε μια βάση ενέργειας της αγάπης.

Σε πιο προσωπικό τόνο, λόγω της εισροής ενέργειας από την Κρυστάλλινη Ενέργεια, πολλοί θα βιώσουν τώρα δραστικές αλλαγές στις προσωπικές τους σχέσεις. Και πάλι, οι άνθρωποι εκτός αρσενικής-θηλυκής ισορροπίας θα δουν την πρώτη και εντονότερη αλλαγή. Όπως εξελίσσεστε, ανεβάζοντας το επίπεδο δονήσεών σας σα μονάδες, είναι φυσικό να χάνετε την ανέχεια που κάποτε είχατε στις δονητικές διαφοροποιήσεις. Η έλλειψη ανέχειας στον τομέα του ανισόρροπου αρσενικού-θηλυκού φτάνει σε κομβικό σημείο και πολλές σχέσεις θα νιώσουν αυτήν την πίεση. Μερικές θα ενδώσουν σε αυτήν και θα διαλυθούν. Ο Φύλακας αρέσκεται να λέει: «Καθώς εξελίσσεστε, η ανέχειά σας στα σκουπίδια χάνεται.»

Επικοινωνία: Το Κλειδί για τις Εξελισσόμενες Σχέσεις

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, υπάρχει η ανάγκη να εργάζεστε συνειδητά για την ανάπτυξη των σχέσεων. Αν επιθυμείτε να ανεβάσετε τη σχέση στο επόμενο επίπεδο όπως εξελίσσεστε, θα χρειαστεί να εξελιχθεί. Αυτό μπορεί να γίνει με μια επιπρόσθετη προσπάθεια ως προς τη χρήση της επικοινωνίας από την καρδιά, θέτοντας τον εαυτό σας πρώτο σε όλα τα πράγματα. Η επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα γίνεται όλο και πιο σημαντική αφού αυτό είναι το πρώτο βήμα για την εξισορρόπηση της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας μέσα στον καθένα από εσάς. Εργαστείτε επάνω στην αύξηση της επικοινωνίας μέσω του λόγου, των πράξεων και της μαγείας του αγγίγματος. Κάντε το πριν γίνει πρόβλημα στη σχέση και θα έχετε λιγότερη πίεση όταν η σχέση θα ξεκινήσει να ανεβαίνει στο επόμενο επίπεδο.

Οι άνθρωποι έχουν την παράξενη ικανότητα να πείθουν τους εαυτούς τους ότι δε χρειάζεται να αλλάξουν ακόμα και όταν αντιμετωπίζουν μεγάλο πόνο. Σε αντίθεση με άλλα πολλά παιχνίδια μέσα στο σύμπαν, οι άνθρωποι έχουν εντελώς ελεύθερη επιλογή σε κάθε βήμα της βίωσής τους σαν πνεύματα που παίζουν ένα παιχνίδι μέσα σε ανθρώπινες μορφές. Εξαιτίας αυτής της σχέσης με την ελεύθερη επιλογή, συχνά βρίσκετε καταφύγιο στο να μην κάνετε καθόλου επιλογές. Στην πραγματικότητα, ακόμα και όταν βρίσκεστε απέναντι σε μεγάλο πόνο, μπορείτε φαινομενικά να πείσετε τους εαυτούς σας ότι το να αλλάξει είναι χειρότερο από τον ίδιο τον πόνο. Κι έτσι, θαυματουργά, αρχίσατε να νοιώθετε άνετα με τον πόνο.

Είστε μια τόσο ενδιαφέρουσα φυλή οντοτήτων! Σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι αυτή η παράξενη ικανότητα να νοιώθετε άνετα με τον πόνο σας δε θα είναι τόσο εύκολη όσο ήταν κάποτε λόγω της μείωσης της ανέχειάς σας. Βρίσκεστε σε μια θαυμάσια κατάσταση εξέλιξης και ο ανώτερος εαυτός σας αξίζει πολύ περισσότερα από αυτά που πολλοί από εσάς του έχουν δώσει. Τώρα είναι ο καιρός να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να επιτρέψετε στο φως να λάμψει, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει αντιμετώπιση ή δραστική αλλαγή. Στην πραγματικότητα, αξίζετε να είστε ευτυχισμένοι.

Ελκυστικό Φως

Να γνωρίζετε ότι για κάποιους από εσάς που επιλέγετε να μην αλλάξετε, η αύξηση της δόνησης που βιώνετε θα στείλει προς τα έξω ένα κάλεσμα για αρμονικό ταίριασμα ακόμη και χωρίς την επίγνωσή σας ή την πρόθεσή σας. Για να το θέσω απλά, το φως σας γίνεται ολοένα και πιο δυνατό και γίνεστε πιο ελκυστικοί στους γύρω σας. Ακόμη και αν δεν είναι η πρόθεσή σας, θα είναι πολύ κοινό να ελκύσετε κάποιον με μια αρμονική δόνηση τελείως απρόβλεπτα. Σε αυτήν την κατάσταση, μπορεί να γίνει αγχωτικό το γεγονός αν η δέσμευσή σας με κάποιον άλλο εμποδίζει τη σχέση από την πραγμάτωσή της ή αν ποτίζεται η μια ή ακόμη και οι δυο σχέσεις με το πιο άχρηστο από τα ανθρώπινα συναισθήματα, την ενοχή.

Αντί για αυτό, σας ζητούμε να προετοιμαστείτε τώρα για την εξέλιξή σας, γνωρίζοντας ότι αυτό έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί. Απελευθερώστε την άνεσή σας με τον πόνο σας και να ξέρετε ότι όταν μένετε σε μια σχέση παραπάνω από το χρόνο που κερδίζετε από αυτήν, ο μόνος λόγος ύπαρξής της είναι η επιτηδευμένη εξασθένιση του φωτός σας και το χαμήλωμα των δονήσεών σας. Αυτό κάνει περισσότερη ζημιά από όσο μπορείτε να γνωρίζετε σε όλους που βρίσκονται στο πεδίο σας. Τα παιδιά, για τα οποία είστε έτοιμοι να θυσιάσετε την προσωπική σας ευτυχία, λαμβάνουν μια μολυσμένη εντύπωση σχετικά με το τι είναι πραγματικά μια σχέση. Κατόπιν, μπορεί και τα ίδια να καταδικαστούν να επαναλάβουν τη δική σας λανθασμένη κατεύθυνση χρονικής ενέργειας και ξανά μέχρι να μάθουν να προσπερνούν αυτή την ενεργειακή σφραγίδα. Αν τα αγαπάτε, σας παρακαλούμε να τα απαλλάξετε από αυτές τις επίπονες εμπειρίες και να τους δώσετε την άδεια να βρουν την ευτυχία φτάνοντας και εσείς χωρίς φόβο σε αυτήν. Αν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση που δε σας ικανοποιεί πλέον, δεσμευτείτε να την περάσετε στο επόμενο επίπεδο ή απελευθερώστε τη με αγάπη και τόλμη για να προχωρήσετε μπροστά.

Ελκύοντας Νέες Σχέσεις

Για αυτούς από εσάς που έχουν βιώσει προκλήσεις σχετικές με την έλξη αρμονικών σχέσεων στο παρελθόν, αυτός είναι ο καιρός που αυτά τα σχέδια μπορούν εύκολα να αλλάξουν. Σας παρακαλώ να γνωρίζετε πως κανείς δε χρειάζεται μια σχέση για να είναι πλήρης. Στην πραγματικότητα, αν εργάζεστε με αυτήν τη διαπίστωση, είστε καταδικασμένοι σε μια «κεκλιμένη» σχέση από την απαρχή της. Με αυτήν την πεποίθηση, μπορείτε να ελκύσετε μόνο κάποιον που έχει την ανάγκη να «κλίνει» προς τα εσάς ή το αντίθετο. Εντούτοις, αν επιλέγετε να μοιραστείτε τη ζωή σας με κάποιον που μπορεί να προχωρήσει πλάι σας και μοιράζεστε μια βίωση αγάπης, αυτό μπορεί να είναι απερίγραπτα όμορφο. Αν αυτή είναι η επιλογή σας, σας παρακαλώ να ξεκινήσετε με τον εαυτό σας, να ελέγξετε τη δόνηση που εκπέμπετε προς το σύμπαν αντί να ψάχνεται για κάποιον με αυτό το χαρακτηριστικό ή την ποιότητα. Αντί να ψάχνετε για δονήσεις που εισέρχονται στο πεδίο σας, καταρχήν εξετάστε και μετατοπίστε τις δονήσεις που προέρχονται από το πεδίο σας.

Και πάλι, μια συνειδητή προσπάθεια εξισορρόπησης της δική σας αρσενικής-θηλυκής ενέργειας θα ρυθμίσει την κατάσταση για την αλλαγή στη βίωση της καρδιάς σας. Σταθείτε γενναίοι και ψηλά, και μην κρύψετε το φως σας από κανέναν. Τολμήστε να τους αφήσετε όλους να δουν το φως σας σε αυτούς τους καιρούς και νοιώστε τη μεγαλύτερη δύναμή σας επιτρέποντας στον εαυτό σας να είναι εντελώς ευάλωτος. Η αληθινή σας δύναμη σε αυτές τις σχέσεις υψηλότερων δονήσεων προέρχεται από την ικανότητά σας να είστε ευάλωτοι. Επιτρέποντας σε κάποιον να δει εντελώς μέσα σας είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει άνθρωπος σε άνθρωπο. Πραγματώστε το αυτό χωρίς εγκράτεια, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν στα αλήθεια άλλα μυστικά και η αντιληπτής σας αδυναμία θα εξελιχθεί γρήγορα στη μεγαλύτερη δύναμή σας. Η αληθινή ομορφιά σας θα λάμψει για να τη δουν όλοι και μια αρμονική σχέση θα ευθυγραμμιστεί από μόνη της μαγικά.

Το σεξ στις Υψηλότερες Δονήσεις

Συμβαίνουν πολλά όπως η εξέλιξη ξεκινά, αφού η πέμπτη διάσταση περιέχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά με τα οποία έχετε εξοικειωθεί. Πολλά από αυτά που θα δείτε στις μελλοντικές ημέρες θα είναι μια μίξη των ενεργειών. Ακόμη και οι σεξουαλικές ενέργειες θα ανακατευθούν περισσότερο από πριν αφού έχουν παρεξηγηθεί αρκετά. Η μαγεία της επαφής είναι μια έκφραση ιερής αγάπης που είναι διαθέσιμη μόνο στην πεπερασμένη μορφή, όπως το ανθρώπινο σώμα. Με όλη την αγάπη στον Παράδεισο, ακόμη και οι μεγαλύτεροι των αγγέλων δεν έχουν τη δυνατότητα να αγγίξουν ο ένας τον άλλον όπως την έχετε εσείς. Χρησιμοποιήστε το αυτό σα μια ιερή έκφραση αγάπης και επικοινωνίας για να ανυψώσετε τις σχέσεις σας. Οι προκλήσεις σας ως προς το σεξ προέρχονται περισσότερο από τη χρήση του σαν μια συσκευή ελέγχου. Χρησιμοποιήστε το σαν μια έκφραση απεριόριστης αγάπης και θα ανακαλύψετε την ύψιστη ανταπόδοση.

Καθ’ όσο κάνετε το κάθε βήμα «πέρα από το ουράνιο τόξο», πολλά από τα παραδείγματά σας θα αλλάξουν σχετικά με τη σεξουαλική σας έκφραση. Θα μιλήσουμε για λίγα από αυτά τώρα, τα οποία είναι σημαντικό να τα καταλάβετε. Τις προσεχείς ημέρες, θα αντιληφθείτε περισσότερη ανάμιξη αρσενικής και θηλυκής ενέργειας σε όλα τα θέματα. Αυτό σημαίνει ότι, μια ανυψωμένη σεξουαλική εμπειρία θα είναι περισσότερο κοινός τόπος καθώς ένα βαθύτερο επίπεδο επικοινωνίας θα είναι πιθανό με αυτόν τον τρόπο. Θα υπάρξουν στιγμές αλλαγής στις σχέσεις, όταν τα μυαλά σας δε θα μπορούν πλέον να μιλήσουν, αλλά τα σώματά σας θα επικοινωνούν πανέμορφα.

Τις προσεχείς ημέρες, θα δείτε μια αύξηση στις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου και σε αυτές των πολλαπλών παρτενέρ. Θα δείτε περισσότερη έκφραση απεριόριστης αγάπης μέσα σε δεσμούς και σε ελεύθερες σχέσεις που θα είναι στα αλήθεια ανοικτές και όχι από αυτές που αποφεύγουν τη δέσμευση. Θα υπάρχει τελικά πολύ λιγότερος φόβος προς αυτές τις πανέμορφες εκφράσεις αγάπης, καθώς η αληθινή ομορφιά σε όλες τις σχέσεις θα γίνεται πιο κατανοητή και θα επιθυμούν να την αποκτήσουν περισσότεροι.

Σας παρακαλώ να κατανοήσετε ότι η σεξουαλική έκφραση δεν είναι απαραίτητη για μια επιτυχημένη βίωση σε αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα πεπερασμένο εργαλείο για να σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε τις δονήσεις της Εστίας όσο βρίσκεστε σε ενσάρκωση. Κατά τη διάρκεια των εμπειριών σεξουαλικής έκφρασης, εξυψώνεστε σε ένα δονητικό επίπεδο στο οποίο εμείς ζούμε πάντοτε. Παρόλο που δεν είναι απαραίτητο, σας ζητούμε να μην απορρίπτεται αυτό το αποτελεσματικό εργαλείο χωρίς σκέψη. Οι εμπειρίες της αγάπης προς τον εαυτό μας, διαμέσου της σεξουαλικής αυτό-έκφρασης, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ένα εργαλείο δημιουργίας που πρέπει να ανακαλύψετε στην πληρότητά του. Μερικοί από εσάς πιστεύουν ότι θα εξελιχθείτε σε μια ανώτερη κατάσταση όπου το σεξ δε θα είναι πια μέρος της βίωσής σας. Σας παρακαλώ να γνωρίζετε ότι όσο βρίσκεστε σε πεπερασμένη μορφή, θα έχετε αυτό το πολύτιμο εργαλείο διαθέσιμο για να εν-θυμάστε την Εστία και ποιο στ’ αλήθεια είστε.

Πέρα από το Ουράνιο Τοξο

Όπως περνάτε «πέρα από το Ουράνιο Τόξο», υπάρχουν μαγικά πράγματα που πρόκειται να βιώσετε και να αποκαλύψετε. Θα κάνετε λάθη; Βεβαίως θα κάνετε. Θα μάθετε από αυτά; Οπωσδήποτε! Παίξτε μαζί τους τώρα, αγαπημένοι μου, αφού βρίσκεστε σε μια νέα διαστασιακή πραγματικότητα και όπως ξεκινάτε να περνάτε πέρα από το ουράνιο τόξο, είναι επιτακτική η ανάγκη να πάρετε τη δύναμή σας και να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα.

Αγαπημένοι μου, ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Δεν μπορούσατε να δείτε ποιοι είστε και παρόλα αυτά, εργαστήκατε με τόση επιμέλεια, έχοντας μόνο αυτήν τη μικρή σπίθα αυτού που σας καλούσε από τα βάθη της ψυχής σας, οδηγώντας σας στην Εστία. Νοιώσατε το τράβηγμα από την Εστία και δε μπορέσατε να βρείτε το δρόμο σας πίσω. Να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στο άκρο του περάσματος πέρα από το ουράνιο τόξο και ότι δε θα επιστρέψετε στην Εστία, θα δημιουργήσετε την Εστία εκεί που βρίσκεστε τώρα. Καλώς ήρθατε στην Εστία. Αναζητήστε και αγγίξτε ο ένας τον άλλον με το άγγιγμα ενός αγγέλου και τολμήστε να κάνετε τη διαφορά στην πραγματικότητά σας, ξεκινώντας από τη δική σας ευτυχία στις σχέσεις σας. Κρατήστε το φως σας ψηλά και δε θα υπάρξουν πια σκιές στον Πλανήτη Γη.

Μόλις κάνατε τα πρώτα σας βήματα πέρα από το ουράνιο τόξο. Τώρα θα δείτε ότι τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα. Με μεγάλη αγάπη σας ζητούμε να σέβεστε ο ένας τον άλλο, να προσέχετε τους συνανθρώπους σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νότης

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!