Αύγουστος 2003

Η Γκρίζα Ζώνη
Η Γέννηση του Πνευματικού Σώματος

 

Από τον Steve:

Κάνω πολλές ιδιωτικές συνεδρίες από το τηλέφωνο, όπου οι άνθρωποι μπορούν να δουν τους εαυτούς τους από την οπτική του γκρουπ. Πρόσφατα σε αυτές τις συνεδρίες, οι άνθρωποι άρχισαν να μιλούν για την αλλαγή της ενέργειας που γίνεται αισθητή σε ολόκληρη τη Γη. Τα πιο κοινά παράπονα είναι τα αισθήματα θυμού και απογοήτευσης που αναδύονται και τα παλιά θέματα που επιστρέφουν, για τα οποία είχαν δώσει λύσεις εδώ και καιρό. Αυτά είναι σημάδια εξέλιξης, σύμφωνα με το γκρουπ, για τα οποία είχε μιλήσει στο μήνυμα του περασμένου μήνα. Γνώριζε όμως πως αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην νιώθουμε συνεπαρμένοι κατά καιρούς. Τώρα, προσφέρει πρακτικές συμβουλές για να κάνουμε το επόμενο βήμα εμπρός. Παρατηρεί με αγάπη καθώς ζούμε την περιπέτειά μας. Μας λέει απλά, χαρείτε την περιπέτειά σας, μόνο μην την παίρνετε στα σοβαρά. Τα καλά νέα είναι πως τώρα είναι ίσως η στιγμή που τα φυσικά μας σώματα θα προλάβουν τις αλλαγές και θα σταματήσουν να αντιστέκονται στην αλλαγή. Για πολλούς αυτή θα είναι πιο εύκολη εποχή για να χάσουν βάρος.

Οι Φάροι του προηγούμενου μήνα μιλούσαν για τον θάνατο-φάντασμα του πλανήτη Γη. Τώρα βρισκόμαστε στην διαδικασία της μετακίνησης σ’ ένα υψηλότερο επίπεδο, κάτι για το οποίο είχαμε προσμονή για πολύ καιρό. Είναι φανερό για τους περισσότερους από εμάς πως δεν τα έχουμε καταφέρει ακόμα, άρα πού βρισκόμαστε ακριβώς; Ποια πόρτα βρίσκεται μπροστά μας και πώς θα την ανοίξουμε; Για να το απαντήσει αυτό, το γκρουπ μου θύμισε τα λόγια του Ροντ Σέρλινγκ στην αρχή κάθε επεισοδίου της σειράς “Η Ζώνη του Λυκόφωτος”: Ξεκλειδώνετε αυτή την πόρτα με το κλειδί της φαντασίας. Μπροστά υπάρχει μια άλλη διάσταση, η διάσταση του ήχου, της εικόνας, η διάσταση του νου. Μπαίνετε στην περιοχή της σκιάς και της ουσίας, των πραγμάτων και των ιδεών. Μόλις περάσατε στην “Γκρίζα Ζώνη”.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας χαιρετάμε με την αγάπη της Εστίας, επειδή αυτή είναι μια ενέργεια που όλα τα πλάσματα παντού την αναγνωρίζουν και τη νιώθουν βαθιά στην ύπαρξή τους. Αγαπημένοι μας, το θάρρος σας ως πνεύματα μεταμφιεσμένα σε ανθρώπινη μορφή βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε πολύ υψηλά επίπεδα. Η ενέργεια που εισέρχεται στον κόσμο σας αυτή την εποχή είναι μεγαλύτερη απ’ ό,τι έχετε νιώσει ως τώρα. Οι επόμενοι μήνες θα είναι μήνες αλλαγών και ενδοσκόπησης καθώς θα επαν-ευθυγραμμίζετε τα ενεργειακά σας πεδία.

 Προσαρμόζοντας τη Μήτρα

Παρακαλούμε καταλάβετε πως καθώς εισέρχεστε σε ανώτερες διαστάσεις, η ενεργειακή σας μήτρα πρέπει να προσαρμοστεί για να φιλοξενήσει την υψηλότερη ενέργεια που κουβαλάτε. Αυτή η προσαρμογή σας προκαλεί άγχος αυτό τον καιρό. Σας θυμίζουμε πως από μια υψηλότερη οπτική η δουλειά σας σαν πνεύματα σε ανθρώπινη μορφή ήταν να καθορίσετε το ακαθόριστο, να δώσετε μορφή στα άμορφα και να ορίσετε την ίδια την ουσία του Θεού. Το κάνατε αυτό μεταμορφώνοντας την άπειρη μορφή σας σε πεπερασμένα πλάσματα. Είναι μια εμπειρία που σας καταβάλλει, αλλά αν προσθέσετε τη συμφωνία που κάνατε να τοποθετήσετε το πέπλο μπροστά σας ώστε να μην βλέπετε την Εστία, θα δείτε πως έχετε δημιουργήσει ένα περιβάλλον γεμάτο από εσωτερικές απογοητεύσεις. Εδώ, η καρδιά σας ξέρει πως υπάρχει μια ανώτερη αλήθεια. Κι όμως, όσο κι αν προσπαθήσετε δεν μπορείτε να τη δείτε.

Πολλοί από εσάς ξυπνήσατε σε φυσική μορφή λέγοντας “πού έμπλεξα”; Ύστερα από λίγο, οι περισσότεροι κάνατε ειρήνη με τον εαυτό σας και προσαρμοστήκατε στους περιορισμούς του φυσικού σώματος. Τώρα πραγματοποιούνται τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Αλλάζετε τα φυσικά σας σώματα και την ενεργειακή σας μήτρα. Ναι, γνωρίζουμε, δεν είναι αυτό που περιμένατε. Αγαπημένοι μας, έχετε υπομονή, αφού ξέρετε από την ιστορία σας ότι αυτή η πρόοδος αναγνωρίζεται εκ των υστέρων. Οι αλλαγές στη φυσιολογία σας προχωρούν ταχύτατα τα τελευταία δέκα χρόνια. Όταν θα κοιτάτε πίσω σ’ αυτήν την εποχή της εξέλιξης της ανθρωπότητας, θα φαίνεται πως οι αλλαγές αυτές έγιναν ακαριαία. Κι όμως πολλοί από εσάς αναρωτιούνται πότε θ’ αλλάξει κάτι. Κοιτάξτε πίσω σας αγαπημένοι μας, εκτιμώντας την πρόοδό σας και θα δείτε πως έχετε προχωρήσει περισσότερο τα τελευταία χρόνια, απ’ όσο προχωρήσατε τις τελευταίες έξι ζωές σας.

Χαλαρώνοντας το φυσικό σώμα

Αν και δεν κινούνται όλοι στους ίδιους κύκλους, θα σας δείξουμε τις αλλαγές που επηρεάζουν τους περισσότερους από εσάς αυτό το διάστημα. Ακόμα κι αν δεν σας αφορούν προσωπικά, θα επηρεάσουν κάποιους κοντά σας. Αυτήν την εποχή κινείστε έξω από το επίπεδο της διττότητας. Η πρώτη σας αντίδραση ήταν στο φυσικό επίπεδο. Τις περισσότερες φορές το φυσικό σας σώμα ένιωθε απειλή από αυτήν την αλλαγή και προσπαθούσε να ισορροπήσει την ανάπτυξή του αυξάνοντας την πυκνότητά του. Σ’ αυτό το στάδιο της εξέλιξης, το φυσικό σας σώμα αρχίζει να ισορροπεί. Καθώς το συναισθηματικό σας σώμα απλώνεται για να φιλοξενήσει τις ανώτερες ενέργειες, το φυσικό σας σώμα μπορεί να επαναφέρει τη μήτρα του. Οι επόμενοι επτά μήνες είναι μια καλή εποχή για να κάνετε αλλαγές στο φυσικό επίπεδο πολλοί από εσάς. Παρακαλούμε καταλάβετε πως δεν είσαστε φυσικά όντα και η σκέψη πως είσαστε κάτι τέτοιο δεν το κάνει πιο εύκολο. Προς το παρόν η πίεση δεν είναι προς το φυσικό σας σώμα, καθώς ξεκινάει η ανάδυση του πνευματικού σας σώματος. Γι’ αυτό, το φυσικό σας σώμα δεν χρειάζεται πλέον να αντιδρά προστατεύοντάς σας χρησιμοποιώντας την πυκνότητα. Σας λέμε πως όταν επιστρέψετε στην Εστία θα δείτε τι τέλειο δοχείο ήταν το φυσικό σας σώμα για την ενέργειά σας. Θα δείτε επίσης πώς μερικές φορές η γνώμη σας γι’ αυτό το σώμα δημιουργεί τις καταστάσεις που νομίζετε πως πρέπει να αλλάξετε. Εσείς οι άνθρωποι είσαστε τόσο ευφυείς! Εμείς δεν θα σκεφτόμαστε ποτέ αυτό το μέρος του παιχνιδιού.

Εξισορροπώντας τα συναισθήματα

Το συναισθηματικό περίγραμμα αλλάζει τώρα δραστικά για πολλούς από εσάς που οδηγείτε προς αυτήν τη νέα ενέργεια. Αυτό φέρνει στην επιφάνεια την συναισθηματική απογοήτευση που αποθηκεύατε στην συναισθηματική σας μήτρα από τη γέννησή σας. Η ανείπωτη απογοήτευση θα γεννήσει θυμό. Οι περισσότεροι από εσάς θα κατευθύνετε τον θυμό σας προς ασφαλείς αλλά σε γενικές γραμμές ακατάλληλους στόχους. Το μόνο που σας ζητάμε είναι αυτήν την εποχή να αποφεύγετε τις κρίσεις, καθώς αποτελούν ψευδαισθήσεις της πολικότητας και θα σας παγιδεύσουν στην παλιά ενέργεια. Καθώς τα συναισθήματά σας αναδύονται, θα νιώσετε την ανάγκη για διαφορετικά συναισθηματικά ερεθίσματα. Αυτή είναι η εξισορρόπηση της συναισθηματικής ενεργειακής μήτρας που σας φιλοξενεί στο φυσικό σας σώμα. Τολμήστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, επειδή αυτή η προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε νέες συναισθηματικές διαστάσεις της ψυχής σας. Αγκαλιάζοντας τη σκοτεινή πλευρά σας κατά το διάστημα αυτό, θα γίνει πιο εύκολη η ανακούφιση από την απογοήτευση που πολλοί από εσάς νιώθετε από τη γέννησή σας. Σε πολλούς από εσάς επίσης έχει συμβεί να ξεσπάτε με έντονη λύπη και κλάματα. Αυτή είναι μια έκφραση της σκοτεινής πλευράς σας, η οποία είναι ομορφότερη απ’ όσο μπορείτε να κατανοήσετε. Γνωρίζετε πως ακόμα κι όταν νιώθετε εντελώς μόνοι την ώρα που κλαίτε, εμείς στεκόμαστε δίπλα σας, προφυλάσσοντας την ύπαρξή σας καθώς κάνετε αυτές τις ρυθμίσεις στην συναισθηματική ενεργειακή σας μήτρα; Αυτή είναι η διαδικασία της εξισορρόπησης της αρσενικής-θηλυκής ενέργειας μέσα σας, για την οποία σας μιλάμε συχνά. Η εξισορρόπηση της συναισθηματικής σας δομής θα επιτρέψει την εμφάνιση του πνευματικού σώματος, επειδή τα συναισθήματα είναι η σύνδεση του πνεύματος και της φυσικής οντότητας.

Η πορεία προς το Φως

Εξισορροπώντας τη νέα συναισθηματική σας μήτρα, θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από την διττότητα. Θα υιοθετήσετε την οπτική πως δεν υπάρχει στ’ αλήθεια καλό και κακό, σωστό ή λάθος, πάνω ή κάτω, μαύρο και άσπρο. Οι ψευδαισθήσεις αρχίζουν να ξεθωριάζουν και μια νέα προοπτική, αυτή των ισορροπημένων συναισθηματικών πλασμάτων, αρχίζει να εμφανίζεται. Αυτό μπορεί να συμβεί μόνο σ’ ένα πολύ ξεχωριστό μέρος που εσείς έχετε δημιουργήσει. Το πάθος σας με το Φως, σύντομα θα φέρει μια νέα κατανόηση της πραγματικότητας στην οποία ζείτε. Είναι οι σπόροι του Φωτός που έχετε φυτέψει τα τελευταία είκοσι χρόνια. Το πάθος σας με το Φως είχε ως αποτέλεσμα τα πατατάκια “lite”, τα φωτάκια (lights) στα παπούτσια σας, ακόμα και την μπύρα “lite”. Αυτό σας εξυπηρέτησε ώστε να επικεντρωθείτε στο να βρείτε το Φως. Ως Εργάτες του Φωτός, είστε αφοσιωμένοι στη διάδοση του Φωτός στον πλανήτη σας με κάποιο τρόπο. Αυτό σας εξυπηρέτησε περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε, επειδή σας παρακίνησε στο να προσδιορίσετε την έννοια του Φωτός. Αυτός ο ορισμός του Φωτός είναι που θα σας οδηγήσει στο να προσδιορίσετε αυτό που ονομάζετε Θεό.

Το επόμενο βήμα είναι να αγκαλιάσετε το όλον. Όχι, δεν σας ζητάμε να περάσετε στη σκοτεινή πλευρά, αυτή είναι η παλιότερη μέθοδος και μια έκφραση της πολικότητας. Τώρα σας ζητάμε να ανακατέψετε το φως και το σκοτάδι. Εκεί βρίσκεται η αληθινή ομορφιά. Αγκαλιάστε και τα δύο μέρη του εαυτού σας, επειδή εκεί θα βρείτε την αλήθεια. Μόνο αγκαλιάζοντας το σκοτάδι μπορείτε να δείτε την πραγματική ομορφιά του Φωτός.

Η Γκρίζα Ζώνη

Ανάμεσα στον Παράδεισο και τη Γη υπάρχει ένα μαγικό μέρος. Ανάμεσα στο Φως και το σκοτάδι υπάρχει μια πραγματικότητα πέρα από οποιαδήποτε περιγραφή με όρους που γνωρίζετε. Την ονομάζουμε Γκρίζα Ζώνη. Ακούγεται άσχημα, έτσι; Πιστέψτε μας όταν σας λέμε ότι η Γκρίζα Ζώνη είναι ο πιο όμορφος συνδυασμός όλων των χρωμάτων και όλων των συνδυασμών Φωτός και σκότους. Είναι μια ανάμειξη του Παραδείσου και της Γης. Α, ναι, τώρα βλέπουμε πως φαντάζεστε αυτό που πιστεύετε ότι είναι ο Παράδεισος. Σας έρχονται εικόνες ομορφιάς στις οποίες όπου και να κοιτάξετε δεν υπάρχει αντίσταση στην κίνηση, όπου σκέφτεστε κάτι και αμέσως πραγματοποιείται. Φαντάζεστε ένα μέρος που όλοι βρίσκονται στην τέλεια αρμονία κάθε στιγμή. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι ο Παράδεισος, είναι η ψευδαίσθησή σας γι’ αυτόν. Στην πραγματικότητα, αυτό θα ήταν υπερβολικά βαρετό για εμάς. Στο επίπεδο της διττότητάς σας, πιστεύετε πως πορεύεστε προς ένα καλύτερο μέρος, στο οποίο υπάρχει μόνο η πρόθεση και στο οποίο δεν χρειάζονται ο σκοπός και η δράση. Είσαστε πεφωτισμένοι εξερευνητές και είναι στη φύση σας να ψάχνετε για κάτι καλύτερο. Πολλοί από εσάς ζείτε με τη μεγαλύτερη ελπίδα, αυτή της επιστροφής στην Εστία. Σας λέμε επίσης ότι αυτόν τον καιρό στη Γη όλο και περισσότεροι το σκέφτεστε αυτό. Αγαπημένοι μας, παρακαλούμε να έχετε υπομονή, η προοπτική σας θα αλλάξει. Αν σας λέγαμε πως όταν επιστρέψετε στην Εστία θα αναπολείτε αυτές τις μέρες και θα τις βλέπετε ως τα πιο όμορφα μέρη ενός Παιχνιδιού που παίζατε; Αν σας λέγαμε επίσης πως θα έρθει ο καιρός αφού θα έχετε επιστρέψει στην Εστία που θα σας λείπει η απλή ομορφιά ενός φύλλου δέντρου, ή το πλατύ χαμόγελο ενός αγαπημένου σας, ή η άνετη ενέργεια της καρέκλας σας; Δεν προσπαθούμε να σας βγάλουμε από την πλάνη σας για την Εστία αγαπημένοι μας. Απλά εν-θυμείστε, αλλά δεν καταλαβαίνετε ότι το ίδιο πέπλο που σας εμποδίζει να δείτε την μεγαλειότητά σας, είναι το ίδιο που σας εμποδίζει να δείτε ότι η Εστία χτίζεται γύρω σας αυτή τη στιγμή. Αυτή η εικόνα μπορεί να αποκτηθεί μόνο με θεϊκή πρόθεση, η οποία θα ενεργοποιηθεί με έναν θεϊκό σκοπό.

Θεϊκή Πρόθεση + Θεϊκός Σκοπός = Θεϊκή Υπηρεσία

Ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στο να είσαστε άνθρωποι, είναι το πέπλο που φοράτε. Υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο ακριβώς πάνω από το τρίτο μάτι που σας εμποδίζει να δείτε την πραγματική σας φύση. Σας έχει φανεί χρήσιμο στις μέχρι στιγμής ανθρώπινες εμπειρίες σας, μόνο που τώρα θα είναι χρήσιμο να αρχίσετε να κατανοείτε το πέπλο και τις ιδιότητές του. Από τη δική μας πλευρά του πέπλου είσαστε ένα με τα πάντα και γι’ αυτό αναφερόμαστε σ’ εσάς σαν θεϊκούς. Το ίδιο το πέπλο σας εμποδίζει να δείτε τη θεϊκότητά σας, επειδή αν το επέτρεπε, ακαριαία θα ενωνόσαστε με τα πάντα. Αυτό είναι που ονομάζετε  συνείδηση ενότητας. Για μια στιγμή αφήστε μας να σας πούμε πως η Θεϊκότητα ισούται με την ενότητα. Σε αυτό το στάδιο της εξέλιξής σας είναι αδύνατον για εσάς να ζήσετε την απόλυτη ενότητα, επειδή αυτό θα σήμαινε να παραμερίσετε το πέπλο εντελώς και θα έδινε ένα γρήγορο τέλος στο παιχνίδι. Ένας τρόπος για να λεπτύνει γρήγορα το πέπλο, είναι να έχετε πρόσβαση στην θεϊκή πρόθεση. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας για τη χρησιμοποίηση της θεϊκότητάς σας σημαίνει μεγαλύτερη πρόσβαση στη συνείδηση ενότητας. Αυτή είναι ένα με τα πάντα. Ακολουθήσετε τη φυσική ροή της ενέργειας καθώς σας φέρνει σε ισορροπία με τα πάντα. Σας το έχουμε αναφέρει ξανά αυτό ως την Έλξη της Συμπαντικής Ενέργειας.

Ο θεϊκός σκοπός σας είναι σε γενικές γραμμές τόσο απλός που σπάνια μπορείτε να τον δείτε καθαρά. Αν λέγαμε στον καθένα σας ποιος είναι ο προσωπικός του θεϊκός σκοπός, θα απαντούσατε: “αυτό δεν ισχύει για όλους”; Οι άνθρωποι έχετε την τάση να περιπλέκετε τα πράγματα για να τα κατανοήσετε. Ο θεϊκός σκοπός είναι η μεγαλύτερη εικόνα επειδή καθρεφτίζει τη θέση σας στη συνείδηση της ενότητας. Εδώ χωράτε εσείς στη μεγάλη εικόνα.

Η μαγεία συμβαίνει όταν συνδυάσετε τη θεϊκή πρόθεση με τον θεϊκό σκοπό. Αυτό σας τοποθετεί στη θεϊκή υπηρεσία, το οποίο είναι αυτό που ήρθε η ψυχή σας να κάνει εδώ. Κατά το διάστημα της εξισορρόπησης που θα συμβεί, η θεϊκή πρόθεση και ο θεϊκός σκοπός μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε καθαρά το επόμενο βήμα σας ως άτομα. Μην ανησυχείτε αν δεν γνωρίζετε άμεσα το ανώτερο καλό σας, ή αν δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα προσφέρετε την θεϊκή υπηρεσία. Μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα προς αυτή την κατεύθυνση, για να έχετε ευκολότερες προκλήσεις στο να είστε άνθρωποι και να δώσετε νόημα στη ζωή σας. Σας δίνουμε τρία απλά εργαλεία για να αναμείξετε την θεϊκή πρόθεση με τον θεϊκό σκοπό για να προσφέρετε θεϊκή υπηρεσία.

Τιμώντας το Πνευματικό Σώμα

Δεν αποτελείστε μόνο από σώμα, ούτε μόνο από πνεύμα στη μορφή που είστε τώρα. Οι παλιές μέθοδοι της διττότητας σας έμαθαν να πιστεύετε πως ήταν απαραίτητο να χωρίσετε τον φυσικό από τον πνευματικό εαυτό σας για να εξελιχθείτε. Για να προχωρήσετε πνευματικά, σας ήταν πιο εύκολο να διώξετε τις φυσικές ανάγκες του σώματός σας. Αυτή την αλήθεια πιστεύατε στις χαμηλότερες δονήσεις και δούλευε καλά. Καταλάβετε πως η αλήθεια είναι μια εξελικτική διαδικασία και πως όσο κινείστε προς υψηλότερα επίπεδα ύπαρξης, γίνεται ευκολότερο να ψάχνετε για υψηλότερες αλήθειες που θα υποστηρίζουν την υψηλότερη δόνησή σας. Με την εξέλιξη των ανθρώπων που συμβαίνει τώρα, θα δείτε την εμφάνιση αυτού που αποκαλούμε Πνευματικό Σώμα. Στις χαμηλότερες δονήσεις από τις οποίες προέρχεστε, ήταν απαραίτητο να μπουν διαχωριστικά ανάμεσα στο σώμα και το πνεύμα. Καθώς προχωράτε τώρα προς την Εστία, τα διαχωριστικά αυτά απομακρύνονται. Τώρα θα δείτε τη σπουδαιότητα να φέρεστε στο πνευματικό σώμα σαν ένα πράγμα. Τιμώντας το πνευματικό σώμα ως το τέλειο όχημα που μεταφέρει την ενέργειά σας, είναι ένα επίπεδο γείωσης το οποίο θα γίνεται όλο και πιο σημαντικό όσο η εξέλιξή σας προχωράει. Αυτό μπορεί να γίνει τιμώντας τις πνευματικές επιθυμίες του σώματος και τις σωματικές επιθυμίες του πνεύματος. Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει να ισορροπήσετε το αρσενικό με το θηλυκό, το γιν με το γιανγκ και τη Φωτεινή με τη σκοτεινή πλευρά σας. Αυτός είναι και ο λόγος που θα βρείτε μια διαφορετική σύνδεση με αυτό που ήταν παλιά η βιολογική φυσαλίδα σας. Η γείωση είναι πάντα σημαντική όταν περπατάτε σε φυσική μορφή. Τώρα θα το βρείτε χρήσιμο να γειώνετε το πνευματικό σας σώμα ως ένα πράγμα. Η εμφάνιση του πνευματικού σώματος είναι ο λόγος που θα δείτε ότι οι αλλαγές στο βάρος και τις διαστάσεις θα είναι πιο εύκολες απ’ ό,τι πριν λίγο καιρό. Αυτός είναι επίσης ο λόγος που σας ζητάμε να νιώσετε άνετα με το σεξ ως μια φυσική έκφραση του πνεύματος. Το πνευματικό σώμα είναι το νέο όχημα που θα σας πάει στο επόμενο επίπεδο της ύπαρξής σας και αρχίζει να εμφανίζεται αυτόν τον καιρό σε όσους οδηγούν την εξελικτική διαδικασία. Τιμήστε το πνευματικό σας σώμα με την ένωση του φυσικού με το πνευματικό. Χρειάζεται μόνο να ακούσετε. Θα σας πει το ίδιο τι χρειάζεται. Σας μιλάει μέσω του πνεύματός σας. Αυτές είναι οι νέες συνδέσεις που θα σας αποκαλύψουμε σε ερχόμενα μηνύματα. Αυτή η ανάμειξη του φυσικού με τον πνευματικό εαυτό σας προσομοιάζει με την ανάμειξη της Συμπαντικής Ενέργειας. Αυτό είναι το επόμενο βήμα προς το Σώμα Φωτός και είναι διαθέσιμο ήδη.

Βρίσκοντας τρόπους Υπηρεσίας

Το να αγκαλιάσετε τον θεϊκό σκοπό σας είναι πιο εύκολο όταν ακολουθείτε την καρδιά σας και όταν ενεργοποιείτε το επόμενο βήμα στην εξέλιξή σας. Ναι, γνωρίζουμε, δεν εμπιστεύεστε την καρδιά σας και αυτό είναι το δυσκολότερο πράγμα που αντιμετωπίζουμε όταν δουλεύουμε με εσάς ως αγγέλους. Κι όμως έχετε φυτέψει σημαντικούς σπόρους του δικού σας θεϊκού σκοπού βαθιά μέσα στην κυτταρική μνήμη σας. Αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να το νιώσει αυτό, θα καταλάβετε εύκολα ότι ψάχνετε για πράγματα πέρα από τον εαυτό σας. Από τα πρώτα μηνύματά μας ως Εν-θυμίσεις από την Εστία, σας λέμε ξανά και ξανά πως η καρδιά σας γνωρίζει τον τρόπο. Βρείτε το πάθος σας και κυνηγήστε το με όποιον τρόπο μπορείτε.

Υπάρχει μια βαθιά εσωτερική γαλήνη σε όποιον βρίσκει και ενεργεί βάσει του θεϊκού του σκοπού. Βρείτε τρόπους να προσφέρετε υπηρεσία. Έτσι θα θέσετε τις ενέργειες που θα σας τοποθετήσουν στη συνείδηση της ενότητας. Προσφέροντας υπηρεσίες αλλάζετε την αντίληψή σας για τον εαυτό σας κι έτσι αλλάζετε την πραγματικότητά σας. Το γεγονός ότι προσφέρετε υπηρεσίες θα σας οδηγήσει σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές μικρά βήματα, αλλά βάζουν τη δράση πίσω από τη θεϊκή πρόθεση κι έτσι σας οδηγούν στον θεϊκό σκοπό. Αν δεν γνωρίζετε το πάθος σας, προσφέρετε υπηρεσίες και περιμένετε να εμφανιστεί μόνο του.

Εν-θύμηση

Αγαπημένοι μας, είσαστε εδώ για να παίξετε ένα μεγάλο παιχνίδι που σχεδιάσατε μόνοι σας. Η μεγαλύτερη πρόκληση είναι πως παίρνετε τους εαυτούς σας πολύ στα σοβαρά. Γνωρίζετε πως όλη η πείνα, οι πόλεμοι, η λύπη, ο θυμός, η μοναξιά και η απόγνωση μπορούν να εξαφανιστούν με ένα γέλιο που θα ακουστεί σε ολόκληρο τον κόσμο σας; Γνωρίζετε ότι μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας και να βοηθήσετε άλλους να αλλάξουν τον δικό τους μονάχα με ένα χαμόγελο; Όταν θα νιώσετε τη νοσταλγία για την Εστία, νιώθοντας εντελώς μόνοι ή μπλεγμένοι στο προσωπικό σας δράμα, μπορείτε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε ότι είσαστε ένας παίκτης στο πιο καταπληκτικό παιχνίδι; Αυτό το απλό γεγονός είναι το μυστικό της ζωής όπως την ξέρετε. Η Εν-θύμηση του ποιος είσαστε στην πραγματικότητα είναι τόσο απλή όσο ένα χαμόγελο ή ένα γέλιο. Όταν επιτρέψετε στο πνεύμα σας να αναδυθεί, θα είναι μαγικό. Τώρα, επιτρέψτε στο πνεύμα να προσφέρει υπηρεσίες με κάποιον τρόπο και η μαγεία αρχίζει να παίρνει μορφή. Αυτός είναι ο λόγος που είσαστε τώρα εδώ. Είναι τόσο απλό, που σας ικετεύουμε να μην το σκεφτείτε. Απλά νιώστε το στην καρδιά σας… και χαμογελάστε.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς να υπηρετούμε με αγάπη τις καρδιές σας και να ενεργοποιούμε τις αναμνήσεις σας. Μας δώσατε την ευκαιρία να σας αγγίξουμε με τις δονήσεις της Εστίας κι έτσι μας επιτρέψατε να προσφέρουμε τις θεϊκές μας υπηρεσίες. Σας ζητάμε μόνο να φέρεστε μεταξύ σας ως Θεοί που είστε, να αγκαλιάζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!