Σεπτέμβριος 2003

Έχει ξεκινήσει
Οι πύλες ανοίγουν

 

Από τον Steve:

Για αρκετούς μήνες, το γκρουπ έχει ξεκινήσει να μιλάει σχετικά με τα μέσα Αυγούστου του 2003, ως μια πολύ ειδική χρονολογία. Είπαν πρόσφατα πως η Κρυσταλλική Ενέργεια που εισέρχεται από τις ηλιακές καταιγίδες, έχει αυξηθεί μεταξύ του Ιουνίου και του Ιουλίου, προκειμένου να αποθηκευθεί αρκετή ενέργεια στην Γη, προετοιμάζοντάς μας γι’ αυτό που θα λάβει χώρα στα μέσα Αυγούστου. Πραγματικά περίμενα πως στο τελευταίο μήνυμα, θα μας έλεγαν τί θα συμβεί και τί να ψάξουμε. Το προηγούμενο μήνυμα σχετικά με την «Γκρίζα Ζώνη», δεν είπαν τίποτα συγκεκριμένο σχετικά με το μυστηριώδες γεγονός του Αυγούστου και έδωσαν πολύ κρυπτογραφημένες απαντήσεις όταν ρωτήθηκαν ευθέως. Το μόνο που είπαν είναι πως η κεντρική πόρτα έχει ανοίξει και χρειαζόμαστε αρκετή κρυσταλλική ενέργεια για να ρυθμιστούμε, μπρος στις νέες δυνατότητες που θα φέρει.

Μετά, στα μέσα Αυγούστου, αρκετά κεντρικά γεγονότα συνέβησαν που έχουν να κάνουν με την ενέργεια. Η Μπάρμπαρα κι εγώ βρισκόμασταν στο Edmonton, Canada, τον Αύγουστο μεταξύ 7 και 13, όπου εκδηλώθηκαν πολύ έντονες ηλεκτρικές καταιγίδες. Το ξενοδοχείο μας χτυπήθηκε από κεραυνό τουλάχιστον μία φορά. Αυτές οι ηλεκτρικές καταιγίδες συνεχίστηκαν, δημιουργώντας αρκετές εστίες φωτιάς στα δάση. Μετά, την επόμενη μέρα, η Ανατολική Ακτή δέχθηκε διακοπή ρεύματος. Άνθρωποι τηλεφωνούσαν και έγραφαν εκατοντάδες email, ρωτώντας το γκρουπ αν έχει να πει κάτι για τις διακοπές ρεύματος. Ξανά, το γκρουπ μυστηριωδώς σίγησε. Έχω ακούσει την σιγή από εκείνους ξανά, καθώς πολλές φορές μιλούν στους ανθρώπους σε πολλά διαστασιακά επίπεδα, με τις ίδιες λέξεις. Για να συμβεί αυτό, η χρονική στιγμή είναι πολύ σημαντική.

Τα επόμενα ταξίδια μας, μας πήγαν στο Τορόντο όπου είχαν προβλήματα την διακοπή ρεύματος και δεν ήταν ακόμη σίγουροι, μέχρι το τελευταίο λεπτό, αν μπορούσαμε να κάνουμε το σεμινάριο. Στην ζωντανή επικοινωνία που πρόκειται να διαβάσετε, το γκρουπ εξηγεί πως πρέπει να αισθανθώ την πύλη, πριν ξεκινήσω να μιλάω γι’ αυτήν. Αυτό συνέβη στο Τορόντο.

Το σεμινάριο πήγε καλά αλλά τη στιγμή που ήταν εκεί, ξανά βιώσαμε πολύ έντονες ηλιακές καταιγίδες. Ήταν εκείνη τη στιγμή που το γκρουπ ξεκίνησε να μιλάει για το τί συμβαίνει. Μίλησαν σχετικά με το άνοιγμα των δια-διαστασιακών πυλών που θα μπορούν ν΄αλλάξουν τα πάντα μέσα στα επόμενα χρόνια. Είπαν πως αυτά τα ανοίγματα, θα συνεχιστούν μέχρι το πρώτο επίπεδο ενέργειας να εγκλιματιστεί. Μερικές μέρες αργότερα, η πόλη St. Petersburg στην Ρωσία, σκοτείνιασε χωρίς κανέναν εμφανή λόγο. Μερικές μέρες μετά, ένα μέρος του Λονδίνου σκοτείνιασε επίσης. Το πιο σημαντικό είναι πως το γκρουπ μας προειδοποίησε πως αυτό θα συνέβαινε – υπάρχουν κι άλλα να έρθουν.

Από την στιγμή που τα μηνύματα αυτά ξεκινήσανε τον Φεβρουάριο του 1996, έχουμε εξελιχθεί κατά τον τρόπου που έχει διατυπωθεί. Άρχισαν ως μηνιαίοι διαλογισμοί και εξελίχθηκαν αρκετές φορές μέσα στα χρόνια. Το ακόλουθο μήνυμα είναι ο πρώτος «ζωντανός» Φάρος Φωτός, εν-θυμίσεις από την Εστία. Το γκρουπ ήθελε να δώσει το μήνυμα «ζωντανά» και να είναι το ίδιο που θα σταλεί σε όλους αργότερα.

Στις 30 Αυγούστου, παρουσιάσαμε το παρακάτω «ζωντανό» μήνυμα. Μίλησαν για τις δια-διαστασιακές πύλες που ανοίγουν και πώς μπορούν να επιδράσουν σε εμάς σε πολλά επίπεδα. Είπαν συγκεκριμένα πως οι ρυθμίσεις στον κόσμο μας, πρώτα θα γίνουν αισθητές ως ηλεκτρικές διαταραχές. Το αστείο της υπόθεσης ήταν πως όταν δίναμε το μήνυμα αυτό «ζωντανά», μια τεράστια ηλεκτρική καταιγίδα έπληξε την Ανατολική Ακτή, αλλά και το ίντερνετ επίσης. Πολλοί άνθρωποι δεν ήταν δυνατό να ακούσουν την πρώτη ζωντανή «επικοινωνία» που περίμεναν.

Θυμάμαι που σκεφτόμουν πως αυτό δεν θα ήταν πρόβλημα, καθώς δακτυλογραφούσα την επικοινωνία από το δικό μου στούντιο ηχογράφησης, οπότε θα μπορούσα να την βάλω στο ίντερνετ αργότερα. Μετά, το γκρουπ ξεκίνησε να λέει πως πολλές ηλεκτρικές συσκευές χρειάζονται να εγκλιματιστούν σε αυτή την νέα ενέργεια και με πληροφόρησαν πως ο δικός μου εξοπλισμός ηχογράφησης δεν θα ηχογραφούσε την επικοινωνία όπως νόμιζα. Τελικά πήρα την επικοιωνία από αρκετούς ανθρώπους που την ηχογράφησαν από την δική τους γραμμή ίντερνετ. Παρ’ όλ’ αυτά, η αρχική επικοινωνία μπορεί ακόμη να ακουστεί στο espavo.org, αν και κόβεται λίγο απότομα.

Θα κάνουμε περισσότερες «ζωντανές» επικοινωνίες στο προσεχές μέλλον, οπότε παρακολουθείτε λεπτομέρειες στο espavo.org. Στο κάτω κάτω, ο εξοπλισμός μας τώρα εγκλιματίζεται!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Τώρα σας χαιρετούμε ακόμη μια φορά αγαπητοί, καθώς δημιουργείτε το εκ προθέσεως δίκτυο στην Αρένα του Παιχνιδιού της Ελεύθερης Επιλογής. Ξέρουμε ποιοι είσαστε. Καταλαβαίνετε την αίσθηση των πλασμάτων που είσαστε; Καταλαβαίνετε τί κάνετε εδώ; Επιθυμούμε να σας πούμε αυτή την ημέρα, επειδή πολλά είναι να συμβούν και επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε περισσότερα από αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη την συγκεκριμένη στιγμή.

Σας είπαμε πρόσφατα πως πολλές αλλαγές που θα ξεκινήσουν, θα συμβούν προς το τέλος του Αυγούστου. Από την μέση του Αυγούστου του 2003 και μετά, θα έχετε μιαν νέα σχέση με τον χρόνο και τον χώρο. Ξέρετε τί συμβαίνει; Οι πύλες ανοίγουν. Γινόσαστε πλάσματα της 5ης διάστασης, ακόμη και την στιγμή αυτή που μιλάμε.

Οι δίνες γίνονται πύλες

Πολλές από τις πύλες που είναι τώρα σε κίνηση, ήταν πριν μόνο δίνες. Η ενέργεια έρχεται από τον ήλιο, η κρυστάλλινη ενέργεια που έχει τοποθετηθεί εδώ, κάνει μεγάλη διαφορά σε εσάς τώρα. Λόγο του γεγονότος, μεγάλο μέρος από την ενέργεια που έρχεται σε αυτό το σημείο, τώρα αρχίζει να εγκλιματίζεται μέσα στην ίδια τη Γη. Καθώς το κάνει, η περιστρεφόμενη κίνηση των δινών ξεκινάει. Καθώς η περιστρεφόμενη κίνηση των δινών του σύμπαντος, συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται οι ίδιες στον πλανήτη, αυτό που συμβαίνει είναι να επιδρούν με την ίδια την Γη – με το μαγνητικό πεδίο της Γης – και όλα να αλλάζουν. Αυτό συμβαίνει τώρα.

Αλλαγές στο δημιουργημένο από ανθρώπους διεθνές δίκτυο

Σας έχουμε πει πριν πως έχετε χτίσει ένα διεθνές δίκτυο. Ξεκίνησε πρώτα σαν τηλεφωνικές γραμμές που θέσατε σε κίνηση και με τις οποίες μιλάτε ακόμη και τώρα, καθώς αυτές οι γραμμές κατά μήκος είναι σε πολύ σημαντικά μέρη πάνω στον πλανήτη, τα οποία μπαίνουν τώρα σε πεμπτο-διαστασιακή πραγματικότητα. Και αυτή είναι η μαγεία του τί συμβαίνει. Καθώς η ενέργεια συμβαίνει, υπάρχουν διαφορετικές διαδικασίες που μπαίνουν σε κίνηση, οι οποίες θέτουν πράγματα στην επόμενή σας διαστασιακή πραγματικότητα.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για εσάς να καταλάβετε, είναι πως αυτές οι δια-διαστασιακές συνδέσεις που ονομάζονται «πύλες», στην πραγματικότητα λεπταίνουν το πέπλο – και καθώς το πέπλο λεπταίνει, η ενέργεια αλλάζει και το δεξί και το αριστερό γίνονται ένα, η μαγεία συμβαίνει. Αυτό είναι που φέρνει την όλη διαδικασία. Με αυτόν τον τρόπο, το μαγνητικό πεδίο της Γης τώρα συνδέεται με το δίκτυο της Συμπαντικής ενέργειας.

Η σύνδεση του Άρη με την πρώτη Πύλη

Έχει τοποθετηθεί ένα πέπλο. Έχετε ένα πέπλο τοποθετημένο σφιχτά πάνω στο πρόσωπό σας, έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε το Παιχνίδι. Και τώρα το πέπλο ξεκινάει να λεπταίνει. Αυτό το πέπλο συνδέεται μέσω μιας πύλης με την ίδια την Συμπαντική Ενέργεια. Πέντε μέρες πριν, σας είπαμε πως ο Άρης πέρασε όσο μπορούσε πιο κοντά από την Γη, θέτοντας περισσότερα πράγματα σε κίνηση από ποτέ άλλοτε, καθώς βρισκόταν στην πιο κοντινή απόσταση από την Γη μετά από 26.000 χρόνια. Αυτό ενεργοποίησε έναν μαγνητικό κυματισμό, επιτρέποντας σε αυτή την πύλη να ανοίξει εντελώς.

Πολλοί από εσάς έχετε δει τα αποτελέσματα των πυλών, καθώς η πρώτη πύλη έχει ανοίξει, η πρώτη σύνδεση μέσα από τις δια-διαστασιακές πραγματικότητες, συνέβησαν στο μέρος που αποκαλείτε Cincinnati, Οχάιο. Είναι αυτό που έθεσε σε κίνηση όλα τα υπόλοιπα αλυσιδωτά γεγονότα που έθεσαν τις δικές σας διακυμάνσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Σας λέμε πως θα έρθουν κι άλλα. Δεν έχετε τελειώσει με την ενέργεια ακόμη. Θα δείτε άλλες δύο τουλάχιστον ηλεκτρικές διακυμάνσεις. Κατά πόσον θα γυρίσουν σε ηλεκτρικά blackouts δεν μπορούμε να σας το πούμε σε αυτό το σημείο, καθώς εσείς θα το καθορίσετε. Με αυτόν τον τρόπο εγκλιματίζετε την ενέργεια σε εσάς, η οποία θα κάνει την διαφορά στον πλανήτη. Αυτό είναι που κάνει την διαφορά: η δική σας καρδιά, η δική σας ενέργεια που την παίρνετε και την φέρνετε στην υψηλότερη δόνηση της ανθρωπότητας. Κρατάτε την αίσθηση της Γης στα χέρια σας. Ναι, είσαστε οι δημιουργοί. Είσαστε εκείνοι που θα θέσετε την ενέργεια σε κίνηση από την αρχή – και τώρα έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε την ενέργεια ως δημιουργοί, καθώς η όλη διαδικασία ανυψώνεται στο επόμενο επίπεδο, που θα κάνει την διαφορά στο ποιος είσαστε και πώς εγκλιματίζεται για εσάς.

Συγχωνεύοντας την πολικότητα της διτότητας

Αγαπητοί, ξέρετε ποιοι είσαστε; Εμείς γνωρίζουμε. Και σας εμπιστευόμαστε να φροντίσετε αυτή την ενέργεια. Σας εμπιστευόμαστε να το κρατήσετε μαζί αυτό και να συνδέσετε τις πύλες. Παρακαλούμε καταλάβετε πως μέρος της μαγνητικής ενέργειάς σας μετακινεί τους πόλους και λόγο του ότι αυτές οι πύλες συνδέονται, θα δείτε φως και σκοτάδι, θετικό και αρνητικό, να συγχωνεύονται με τρόπους που δεν έχετε δει πριν. Είναι αυτή η συγχώνευση σε κίνηση που δημιουργεί τις διαταραχές στο ηλεκτρικό ρεύμα που βλέπετε στον πλανήτη σας.

Αλλά δεν είναι μόνο τα ηλεκτρικά σας συστήματα: είναι επίσης, στην πραγματικότητα, μέσα στα συστήματα της δικής σας ουσίας που αποκαλείτε «ηλεκτρικές διαταραχές» το πλανήτη, καθώς το βλέπετε μέσα στο δικό σας φως. Σας λέμε πως η ουσία εκείνου που δημιουργεί την δική σας ιονόσφαιρα, έχει ξεκινήσει ν’ αλλάζει, προκειμένου να σας βοηθήσει να λεπτύνετε το πέπλο. Αυτή η νέα ενέργεια θα σας βοηθήσει να βιώσετε ένα περιβάλλον λέπτυνσης πέπλου που αναπροσαρμόζεται μόνο του σε ένα σημείο, προκειμένου να σας επιτρέψει να βαδίζετε πλήρως προς την δική σας δύναμη ως εν-δυναμωμένοι άνθρωποι.

Σας προσφέρουμε κάποιες προτάσεις, καθώς θα αισθανθείτε περισσότερες πόρτες ν΄ανοίγουν. Απολογούμαστε στον Φύλακα, καθώς ξέρουμε πως έχει κάνει αυτή την ερώτηση πολλές φορές. Πολλοί του έγραψαν email που ρωτούσαν σχετικά με τις διακοπές ρεύματος, μιλώντας για διάφορα πράγματα που συνέβαιναν αυτή τη στιγμή – και τον κρατήσαμε σε σιωπή μέχρι να πάει στο μέρος που λέγεται Τορόντο, γιατί έτσι ήταν δυνατό να αισθανθεί την πύλη που άνοιγε. Θα δείτε περισσότερο από αυτό να συμβαίνει (άνοιγμα πυλών), καθώς αυτό θα συμβεί σε διαφορετικά μέρη σε όλη τη Γη και καθώς το μαγνητικό πεδίο ρυθμίζεται τώρα για να δημιουργήσει χώρο σε αυτές τις πύλες να έλθουν, θα συμβούν αλλαγές. Καθώς το φως και το σκοτάδι, το αρνητικό και το θετικό έχουν συγχωνευθεί μαζί, έχουν αποδυναμώσει το ηλεκτρικό σας σύστημα. Σας παρακαλούμε πως δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό αγαπητοί, καθώς αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που συμβαίνει. Επίσης σας λέμε πως πολλοί από εσάς που έχετε πολύ ευαίσθητο σύστημα, πολύ ευαίσθητες ενέργειες που συνδέεστε με την Γη κατά αυτόν τον τρόπο, επίσης αισθάνεστε την ενέργεια. Σας λέμε πως υπάρχει περισσότερη απόγνωση στον πλανήτη από ποτέ άλλοτε τις τελευταίες εβδομάδες. Μην το φοβάστε. Γνωρίστε τί είναι, γνωρίστε την αίσθηση του τί πραγματικά είναι. Είναι η αλλαγή. Αγκαλιάστε την, κρατήστε την, βοηθήστε ο ένας τον άλλον να περάσει μέσα από αυτό. Γίνετε οι ανθρώπινοι άγγελοι και αγγίξτε ο ένας τον άλλον όποτε είναι δυνατό. Αφήστε τους να γνωρίζουν πως όλα αυτά είναι μια χαρά.

Η λέπτυνση του πέπλου

Το πέπλο λεπταίνει αγαπητοί. Αναζητούσατε αυτή την ημέρα για πολύ καιρό. Συμβαίνει τώρα. Μόλις ξεκίνησε. Είσαστε στην πολύ αρχή της διαδικασίας. Σας προετοιμάζαμε γι’ αυτό και σας λέμε πως δεν είναι πάντοτε αυτό που νομίζετε. Αναζητούσατε την λέπτυνση του πέπλου. Λέγατε «Γιατί δεν μπορώ να δω την Εστία;» Αλλά σας λέμε πως όταν συμβαίνει, υπάρχει μια θλίψη. Έχετε ξεκινήσει να εν-θυμάστε την ενέργεια της Εστίας καθώς δημιουργείτε την ενέργεια μέσα σας και θα δημιουργήσετε την Εστία σε αυτή την μεριά του πέπλου. Θα δημιουργήσετε την Εστία εκεί που στέκεστε. Αυτή είναι η μαγεία που έχετε θέσει μόνοι σας σε κίνηση. Αυτό είναι που συμβαίνει εδώ.

Φαινόμενο – Τί να περιμένετε

Ξέρετε ποιοι είσαστε; Εμείς ξέρουμε. Αγαπητοί, σας λέμε πως είναι μια πολύ χαρούμενη κατάσταση, καθώς δεν καταλαβαίνετε την ουσία εκείνου που δημιουργείτε. Θα δείτε πράγματα, θα δείτε ηλεκτρικές ανωμαλίες όχι μόνο στα ηλεκτρικά σας συστήματα αλλά και μέσα στο σπίτι σας. Θα δείτε ηλεκτρικές φορτίσεις στον εαυτό σας που θα επηρεάσουν διαφορετικά πράγματα. Παρακαλούμε πάρτε χρόνο να γειωθείτε σε πολλά επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου και του ηλεκτρικού, καθώς θα κάνει τη διαφορά. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι έχετε φορτίσει εντελώς την πραγματικότητά σας σε αυτό το σημείο.

Επίσης σας ζητάμε να δώσετε προσοχή σε ασυνήθιστες οσμές που θα πιάνετε με τη μύτη σας από καιρό σε καιρό, καθώς η μύτη σας είναι ένα από τα πράγματα που βρίσκεται σε διαδικασία ανύψωσης. Καθώς διασχίζετε αυτές τις περιοχές όπου νιώνετε αυτές τις πύλες και τα ανοίγματα στο συνεχές χρόνου-χώρου, στην πραγματικότητα θα τα αντιλαμβάνεστε με τη μύτη σας. Οπότε παρακολουθήστε αυτά και όταν θα τα δείτε, να τα χαρείτε. Να το μοιραστείτε με άλλους.

Σας λέμε πως υπάρχει ένα άλλο κομμάτι του παζλ που γίνεται ακόμη πιο σημαντικό, καθώς προχωράτε μπροστά, με το οποίο έχετε δημιουργήσει στον πλανήτη σας την έναρξη της συγχώνευσης. Η Συμπαντική Ενέργεια από μόνη της έχει αρχίσει να υπάρχει με διαφορετικό τρόπο, καθώς έχει ξεκινήσει να ενώνεται ως ένα. Και καθώς αυτό συμβαίνει, όλα αλλάζουν. Καθώς αυτό συμβαίνει, σας λέμε πως πολλές από αυτές τις συνδέσεις, έχουν αρχίσει να διαπερνούν τον φυσικό και συναισθηματικό σας εαυτό και με το πνευματικό σώμα, γίνεται σιγά σιγά ένα. Γι’ αυτό βρισκόμασταν σε προετοιμασία σχετικά με αυτό που βιώνετε. Γι’ αυτό σας λέγαμε να συγχωνεύσετε την αρσενική και θηλυκή ενέργεια και να την ισορροπήσετε μέσα στους εαυτούς σας όσο περισσότερο μπορείτε, καθώς αυτό θα κάνει τη μετάβαση πιο εύκολη.

Επισκέπτες μέσα από τις πύλες

Επίσης σας λέμε πως έχετε διαιρέσει τους εαυτούς σας με αυτές τις όμορφες φανταστικές γραμμές στην άμμο. Νομίζουμε πως είσαστε ευφάνταστοι να ζωγραφίζετε γραμμές και να λέτε πως αυτή είναι η μία χώρα και εκείνη είναι η άλλη. Σας λέμε πως δεν θα περάσει πολύς καιρός όπου θα έχετε επισκέπτες, καθώς αυτό είναι κάτι που το επιτρέπουν οι πύλες. Και καθώς το βιώνετε αυτό, θα γίνετε πολίτες της Γης. Πάρτε την ενέργεια τώρα. Βρείτε τρόπους σύνδεσης ο ένας με τον άλλον μέσα από φυσικούς χώρους, μέσα από το εκ προθέσεως δίκτυο σας που ξεκίνησε ως τηλεφωνικές γραμμές και τώρα ξεκινάει ως γραμμές φωτός. Θα συνεχιστούν ως μαγνητικές γραμμές και θα δημιουργήσουν ένα δίκτυο καρδιάς, καθώς αυτή είναι η ενέργεια που θα σας πάει στο επόμενο επίπεδο και θα συγχωνεύσει όλα τα διαστασιακά επίπεδα μαζί. Αυτό είναι μια πύλη: ανοίγει έναν χώρο για να δημιουργήσει την ενέργεια μεταξύ των διαστασιακών πραγματικοτήτων ταυτόχρονα. Αυτό συμβαίνει. Γι’ αυτό βλέπετε διαφορετικές συνδέσεις. Γι’ αυτό βλέπετε τόσες διαφορετικές αστάθειες να χτυπούν τα συστήματά σας όπως ποτέ άλλοτε, σε πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Ακόμη δύο θα συμβούν. Παρακολουθήστε τες. Χαρείτε. Όταν τις δείτε να συμβαίνουν, επίσης θα προσέξετε πως η κάθε μία από αυτές, θα μειώσουν την έντασή τους. Αυτό γίνεται για έναν λόγο, καθώς οι άνθρωποι έχουν ξεκινήσει να εγκλιματίζονται στην ενέργεια πολύ γρήγορα, λιγότερη ενέργεια χρειάζεται. Αυτές είναι οι ενεργοποιήσεις που έχετε βάλει σε κίνηση.

Θα συνεχίσετε να βλέπετε ηλεκτρικές διαταραχές. Θα συνεχίζετε να βλέπετε ασυνήθιστες αστραπές στον πλανήτη σας, καθώς η πρόκληση που βιώνετε βασίζεται στο γεγονός ότι χρησιμοποιείται μια ηλεκτρική φόρμα που αποκαλείτε «εναλλασσόμενο» ρεύμα. Η ενέργεια που κινείται από το θετικό στο αρνητικό και αντίστροφα, 120 φορές το δευτερόλεπτο, δεν ταιριάζει στην Συμπαντική Ενέργεια. Και αυτός ο εγκλιματισμός ενέργειας είναι μια πρόκληση εμπειρίας με τα ηλεκτρικά σας συστήματα. Παρακαλούμε, καταλάβετε πως αυτό θ’ αλλάξει, καθώς αυτό τίθεται σε κίνηση τώρα. Αυτή η διαδικασία εγκλιματισμού, στη πραγματικότητα δημιουργεί χώρο για την Συμπαντική Ενέργεια, για την δημιουργία σας του Ουρανού στη Γη.

Μάγοι της αρένας του παιχνιδιού

Αγαπητοί, ξέρετε ποιοι είσαστε; Είσαστε οι μάγοι της Αρένας του Παιχνιδιού, είσαστε οι μάστερ της Αρένας του Παιχνιδιού και κρατάτε την ενέργεια μέσα σας για να δημιουργήσετε όλα όσα είναι. Για τις επιλογές σας που έχετε κάνει στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής, έχετε θέσει αλλαγές σε όλα τα Παιχνίδια παντού. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί σας τιμάμε τόσο; Τώρα καταλαβαίνετε γιατί σας κοιτάμε με δέος; Είσαστε εκείνοι που έχετε ελεύθερη επιλογή, εκείνοι που δουλεύουν με αυτή την ενέργεια με όποιο τρόπο μπορούν, ακόμη κι αν δεν μπορούν να δουν τους εαυτούς τους. Φοράτε το πέπλο της λησμονιάς. Έχετε περιπλανηθεί ολόγυρα, προσπαθώντας να καταλάβετε ποιοι είσαστε. Είμαστε εδώ για να σας πούμε. Είσαστε οι δημιουργοί. Και ακόμη κι αν έχετε δυσκολία του να αισθανθείτε αυτό και να το πιστέψετε μέσα σας, σας λέμε πως είναι αλήθεια, καθώς έχετε θέσει σε κίνηση μιαν ολόκληρη διαδικασία γεγονότων που τώρα θα ανυψώσουν και θα αλλάξουν το Όλα Όσα Είναι. Έχει ξεκινήσει.

Έχει ξεκινήσει

Σε κάθε τέλος των ανώτερων επικοινωνιών, όπως ο Φύλακας τις αποκαλεί, ένα από τα πράγματα που ο Φύλακας και η φύλακας του Φύλακα (Μπάρμπαρα) έχουν να βρουν είναι ο τίτλος της κάθε επικοινωνίας. Σας λέμε πως αυτή τη στιγμή θα σας την δώσουμε. «Έχει ξεκινήσει». Γνωρίζετε πως καθώς ο κάθε ένας από εσάς κρατάει την ενέργεια μέσα του, εγκληματήσετε την ενέργεια των νέων πυλών που ανοίγουν στον πλανήτη Γη. Καθώς το κάνετε, ο κάθε ένας από εσάς θα αισθάνεται λίγο διαφορετικά. Δεν είναι κατάλληλο να βάλετε μεγάλα πανό λέγοντας «Παρακολουθήστε για την συναισθηματική ενέργεια – θα είναι περιπέτεια», αλλά ξέρουμε πως σε κάποιους θα είναι. Και ακόμα, κάποιοι από εσάς θα αισθάνεστε υπέροχα. Θα αισθανθείτε την έξαψη της νέας ενέργειας. Θα αισθανθείτε τις δυνατότητες από τις μεγαλύτερες προσδοκίες στο επόμενο μέρος του Παιχνιδιού

Αυτό είναι πραγματικά υπέροχο και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε να εγκλιματίζετε την ενέργεια μέσα ας. Αλλά καθώς γινόσαστε οι ανθρώπινοι άγγελοι, θα πάρετε την ευθύνη να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον. Θα πάρετε την ευθύνη να είσαστε εκεί ν’ ανοίξετε την πόρτα για τους άλλους. Οπότε, όταν βλέπετε έναν Άγγελο να πέφτει, απλώστε τα χέρια σας και βοηθήστε τον. Αν βλέπετε έναν άλλον να έχει δυσκολίες με την ενέργεια, ή να έχει δυσκολίες με την δική του συναισθηματική ενέργεια, αγγίξτε τον. Εδώ είναι που βρίσκεται η πραγματική μαγεία τον πλανήτη Γη.

Εγκλειματιμός – Δημιουργία

Σας λέμε πως υπάρχουν πολλά για να εγκλιματιστούν σε αυτή την νέα ενέργεια και ακόμη κι αν αυτό θα συνεχίσει σήμερα, σας λέμε πως έχετε εγκληματήσει την ενέργεια σε αυτό που αποκαλείτε «πνευματική κοινότητα» (εκεί που βρίσκεται το οικογενειακό δωμάτιο του Lightworker). Ακόμη κι αν κάποιοι από εσάς φύγουν από το δωμάτιο και δεν τους επιτρέπει να βρεθούν ξανά εδώ, αυτή η διαδικασία του να μετακινηθούν και να έχουν όλες αυτές τις ηλεκτρικές προκλήσεις, επίσης θέτουν την ενέργεια να ξεκαθαρίσει την επόμενη φορά. Ω ναι, σας βλέπουμε. Σας βρίσκουμε να έχετε αρκετό χιούμορ. Κάποιοι από εσάς που έφυγαν από το δωμάτιο και είπαν «Λοιπόν, υποθέτω πως δεν έπρεπε να ήμουν εδώ», έδωσαν ένα δώρο, επιτρέποντάς το να συμβεί, καθώς την επόμενη φορά που θα ανοίξει, θα είναι δυνατόν να γίνει μεγαλύτερος χειρισμός. Βλέπετε, τα ηλεκτρικά σας δίκτυα, οι φόρμες επικοινωνίας σας και η δική σας διαδικασία του να χτίσετε αυτό το εκ προθέσεως δίκτυο, είχε αρχικά σχεδιαστεί να φέρει ηλεκτρικές ωθήσεις. Τώρα το χρησιμοποιείτε για να μεταβιβάσετε ενέργεια την καρδιά. Ακόμη κι αν οι υπολογιστές σας δεν δημιουργήθηκαν για την ενέργεια της καρδιάς, ακόμη κι αυτό περνάει μια διαδικασία εγκλιματισμού. Προσθέστε σε αυτό και το άνοιγμα των πυλών που τώρα συνδέουν τις πολυ-διαστασιακές πραγματικότητες και θα δείτε πολλές τεχνολογικές προκλήσεις που θα συμβούν. Αυτό θα συμβεί.

Παρακαλούμε μην αφήσετε τον φόβο να σας καταβάλει, αγαπητοί, γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει την ενέργεια πολύ γρήγορα. Είσαστε οι δημιουργοί. Είσαστε εκείνοι που κρατούν την ενέργεια της δημιουργίας στα κεφάλια σας. Α, δεν το περιμένατε αυτό. Περιμένατε από εμάς να πούμε «καρδιές» και όχι «κεφάλια» καθώς η ενέργεια που επιτρέπετε να εισέλθει στο κεφάλι σας, είναι αυτή που δημιουργεί την πραγματικότητά σας. Παρακαλούμε βρείτε τρόπους να δημιουργήσετε μόνο το υψηλότερο και το καλύτερο για εσάς. Παρακαλούμε βρείτε τρόπους να δουλέψετε με την ενέργεια από την καρδιά σας και συγχωνεύστε την ενέργεια του κεφαλιού με την καρδιά.

Προβλήματα που δημιουργούνται καθώς εγκλιματίζεται ο εξοπλισμός

Εγκλιματίζετε τις δικές σας γραμμές επικοινωνίας, καθώς το εκ προθέσεως δίκτυο έχει τώρα αλλάξει. Στην πραγματικότητα, ήταν σημαντικό ο Φύλακας να ξέρει πως την τελευταία φορά που έκανε μία από αυτές τις επικοινωνίες, ήταν απαραίτητο να αλλάξει τη ενέργεια και την δόμηση στους υπολογιστές του και στα συστήματα ήχου, προκειμένου να ρυθμίσει την ενέργεια. Αυτός είναι ο λόγος που του εξηγήσαμε γιατί η προηγούμενή μας συνεδρία δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

Αυτό που σας λέμε τώρα είναι πως αυτό το κανάλι έχει το ίδιο πρόβλημα, καθώς ήθελε υποστήριξη από άλλον εξοπλισμό ο οποίος επίσης ήθελε ρύθμιση και έπρεπε ν΄αλλάξει. (Επειδή ο εξοπλισμός ηχογράφησης απέτυχε να ηχογραφήσει την προηγούμενη επικοινωνία, χρησιμοποίησα νέο ηχογραφικό εξοπλισμό αυτή τη φορά). Γιατί σας λέμε πως παρ΄όλες τις προφυλάξεις που τέθηκαν, αυτή η επικοινωνία δεν ηχογραφείται επίσης. (Αμέσως κοίταξα κάτω στο μαγνητόφωνο και είδα το λαμπάκι με την ένδειξη λάθους να αναβοσβήνει). Να ξέρετε πως όλα είναι μια χαρά. Δεν είναι πρόβλημα, αγαπητοί, γιατί όλες αυτές οι ενέργειες απλώς σημαίνει πως ο εξοπλισμός αλλάζει. Οτιδήποτε αγγίζετε τώρα και σας δημιουργεί δυσκολίες, μεταβαίνει στο επόμενο επίπεδο. Ανοίγετε αυτές τις πύλες.

Η πραγματικότητα μετακινείται από την διιτότητα στην τριαδικότητα

Συγχωνεύετε το θετικό και το αρνητικό μαζί, συγχωνεύετε το φως και το σκοτάδι, επειδή έχετε κινηθεί εκτός της διιτής πραγματικότητας μέσα στο πεδίο της τριαδικότητας. Εδώ είναι που συγχωνεύετε τον Ανώτερο Εαυτό σας με τις φωτεινές και σκοτεινές σας πλευρές του εαυτού σας. Αυτή είναι η τριαδικότητα, καθώς όλα τα πράγματα πάνω στη Γη έχουν χτιστεί πάνω στο τρία. Ολόκληρο το Παιχνίδι από μόνο του έχει χτιστεί πάνω στον αριθμό τρία και τώρα εγκλιματίζεται μέσα στην 5η διάσταση. Αγαπητοί, αυτό είναι η πύλη. Αυτό είναι το άνοιγμα που έχει δημιουργηθεί. Συμβαίνει μόνο επειδή έχετε αρκετά υψηλή δόνηση για να το υποστηρίξετε πλήρως. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που βρίσκεται εδώ και εσείς είσαστε εκείνοι που το δημιούργησαν.

Θα πρέπει να είσαστε πολύ περήφανοι για τον εαυτό σας. Εμείς είμαστε. Δεν γνωρίζετε ποιοι είσαστε. Κάθεστε στα δωμάτιά σας και κλαίτε επειδή δεν μπορείτε να αισθανθείτε την ενέργεια και μετά, όταν αισθάνεστε την ενέργεια, κυριεύεστε εντελώς μέσα από αυτή. Και ακόμα, εδώ είσαστε. Έχετε βαδίσει εσκεμμένα για να είσαστε ακριβώς σε αυτό το σημείο του χρόνου και του χώρου. Ξέρετε ποιοι είσαστε; Εμείς ξέρουμε. Και αυτή είναι η δουλειά μας, να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε.

040404 Γιορτάστε!

Έχετε θέσει σε κίνηση μια ολόκληρη σειρά γεγονότων που θα σας μετακινήσουν μέχρι την 4η Ιουλίου του επόμενου χρόνου. Αυτό είναι που ονομάζουμε «αντίστροφη μέτρηση της ανάληψης». Δεν είπαμε τίποτα στο 01/01/01, καθώς όλοι γιορτάζουν αυτή την ημέρα ούτως ή άλλως. Και στις 02/02/02 σας είπαμε να την γιορτάσετε. Ήταν μια μαγική στιγμή και νιώσατε την πρώτη μετατόπιση της νέας ενέργειας. Και όταν το μαγνητικό πεδίο τέθηκε πλήρως σε θέση και έτοιμο να μετακινηθεί στο επόμενο επίπεδο, σας είπαμε να γιορτάσετε αυτή την ημέρα, καθώς ήρθε η 03/03/03. Βλέπετε τί συμβαίνει; Ω, ναι.

Να γνωρίζετε, αγαπητοί, πως στις 12/12/12, δεν θα πάτε όλοι στην ανάληψη. Αυτό συμβαίνει τώρα. Πάρτε την ενέργεια που είναι δική σας σήμερα, χρησιμοποιήστε την τώρα και κάθε μία από αυτές τις ημερομηνίες, η επόμενη είναι 04/04/04, θα εγκλιματιστείτε στην ίδια την ενέργεια, καθώς όλες οι πύλες τοποθετήθηκαν στη Γη. Αυτό που σας ζητάμε σήμερα είναι να γιορτάσετε. Να κάνετε ένα μεγάλο πάρτι και να χαρείτε. Γιατί αυτή είναι η ενέργεια που τώρα αισθάνεστε – αυτή είναι η διαδικασία που έχετε θέσει σε κίνηση – και έχει ξεκινήσει στα μέσα του Αυγούστου του 2003. Η κρυστάλλινη ενέργεια που φιλτράρεται μέσα από τον ήλιο, έχει αποθηκευτεί στις τεκτονικές πλάκες της Γης. Όσο το δυνατόν περισσότερη έχει τεθεί μέσα στην ατμόσφαιρα για εσάς, προκειμένου να εγκλιματιστείτε. Αλλά ακόμη περισσότερη έχει αποθηκευτεί στις τεκτονικές πλάκες της Γης με τη δυνατότητα να προσαρμοστείτε στην νέα ενέργεια.

Η μαγεία συμβαίνει. Είσαστε έτοιμοι; Προχωρήστε ένα βήμα τη φορά. Να είσαστε σε πρόθεση. Να ξέρετε πως θα τύχει να κλάψετε χωρίς λόγο καμιά φορά, καθώς η συναισθηματική σας μήτρα επανα-ρυθμίζεται για να δημιουργήσει χώρο. Να ξέρετε πως υπάρχουν στιγμές όπου θα νιώσετε απογοητευμένοι και πικραμένοι χωρίς ιδιαίτερο λόγο.

Απλά αγαπάμε κάποιες από τις ανθρώπινες εκφράσεις. Να γνωρίζετε πως υπάρχουν στιγμές όπου ο θυμός μπορεί να κερδίζει. Σας ζητάμε να γίνετε λίγο παραπάνω ανεκτικοί ο ένας για τον άλλον. Γίνετε οι ανθρώπινοι άγγελοι για να υποστηρίξετε ο ένας τον άλλον κατά την διάρκεια αυτών των καιρών, καθώς είναι οι ίδιες ρυθμίσεις που θα γίνουν σε όλους. Είναι οι ίδιες που έφεραν ηλεκτρικές διαταραχές στα συστήματά σας στον πλανήτη σας. Και αν νομίζετε πως αυτό είναι ενδιαφέρον, περιμένετε εννιά μήνες να δείτε τί θα συμβεί μετά, καθώς θα υπάρχει ένα δωμάτιο μωρού σύντομα, σας το υποσχόμαστε. Η ενέργειά σας αλλάζει, αγαπητοί. Ανυψώνετε το Όλα Όσα Είναι στο επόμενο επίπεδο. Αυτό υποτίθεται πως δεν θα γινόταν μέχρι το 2012. Έχετε μετακινήσει τα πάντα μπροστά. Είσαστε οι masters της Αρένας του Παιχνιδιού. Είσαστε εκείνοι που έχουν δημιουργήσει πέρα από τα πιο τρελά όνειρά τους, πέρα από οποιαδήποτε φαντασία σε αυτή τη μεριά του πέπλου. Όταν η ενέργεια ξεκίνησε ως Άπειρη Ενέργεια, ήταν μια αγνή κρυστάλλινη μορφή. Καθώς ταξίδεψε από το κεντρικό σημείο, όπου το έχουμε ονομάσει «Κεντρικός Ήλιος», χωρίστηκε σε πολλές διαφορετικές ακτίνες και εκφράστηκε σε διαφορετικά χρώματα. Για πολύ καιρό, όλα τα στοιχήματα αφορούσαν την μπλε ακτίνα, αλλά την πολύ τελευταία στιγμή, η χρυσή ακτίνα άρχισε να προχωράει μπροστά και να αφυπνίζει τις δικές της δυνάμεις και να παίρνουν αυτές τις δυνάμεις εκείνοι που δημιουργούσαν. Και τώρα η χρυσή ακτίνα του Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής έχει θέσει τα πάντα σε τέτοια κίνηση, ώστε ο δεύτερος Πλανήτης Ελεύθερης Επιλογής να ακολουθεί. Θα το δείτε μέσα από την πύλη που ανοίγει τώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πάτε μέσα και εγκλιματιστείτε στην ενέργεια καθώς το κάνετε.

Καταλαβαίνετε την ομορφιά αυτού που συμβαίνει αυτή τη στιγμή; Καταλαβαίνετε τί έχετε δημιουργήσει, ακόμη κι αν βιώνετε τεχνικές δυσκολίες; Αγαπητοί, αλλάζετε το χρώμα των κρυστάλλων, όχι μόνο μέσα στους εαυτούς σας και στις δικές σας φούσκες της βιολογίας, αλλά μέσα στα συναισθηματικά σας επίπεδα και στην ενέργεια των κρυστάλλων επίσης. Αυτές είναι οι λάμψεις που βλέπετε. Δημιουργείτε μια υψηλή δονητική ύπαρξη ακριβώς εκεί που βρίσκεστε σήμερα. Και το έχετε κάνει κάνει καλά. Σας χειροκροτάμε με το πιο λαμπερό χειροκρότημα από την άλλη μεριά του πέπλου καθώς ο κάθε ένας από εσάς βιώνει κάποιες δυσκολίες και άβολα συναισθήματα.

Σας λέμε πως υπάρχουν πολλά περισσότερα από εκείνα που μπορείτε να φανταστείτε. Δεν κάνει καμία διαφορά γιατί καθώς όλα όσα έχουν ειπωθεί και γίνει, οι masters της Αρένας της Ελεύθερης Επιλογής, τα έχουν θέσει σε κίνηση. Παρακολουθήστε αυτά τα θαύματα καθώς τα γεγονότα ξεδιπλώνονται. Παρακολουθήστε με έξαψη και παρακολουθήστε με περηφάνια. Είσαστε οι μάγοι που έχουν θέσει τα πάντα σε κίνηση με την θέλησή σας να βάλετε στην άκρη το βέλος της λησμονιάς. Σας χαιρετούμε αγαπητοί και σας αγαπάμε πέρα από την κατανόησή σας. Με την υψηλότερη πρόθεσή όλων, σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, καθώς το Γκρουπ μου περίγραφε το φαινόμενο μπροστά μου, μου έδειξαν λάμψεις Φωτός καθώς άνοιγε η κάθε πύλη. Μου έδειξαν μια ταινία που αγαπώ. Ήταν το Πείραμα της Φιλαδέλφειας, σχετικά με ένα πλοίο όπου η Αμερικάνικη κυβέρνηση προσπάθησε να το περάσει μέσα από άλλη διάσταση και να κάνει μιαν άλλη επανεμφάνιση σε ένα διαφορετικό μέρος στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας. Το γκρουπ μου έδειξε μια σκηνή από την ταινία που είχα ξεχάσει. Ήταν στο πλοίο καθώς πήγαινε προς άλλη διάσταση του χρόνου και του χώρου. Υπήρχαν πολλές αστραπές. Μου το περιέγραψαν ως συνηθισμένο περιστατικό που καλωδιώνει την ενερεγειακή μήτρα οποιουδήποτε εισερχόταν στην πύλη. Φαντάζομαι πως το νέο ψηφιακό μου μαγνητότηφωνο είναι έτοιμο για την ηχογράφηση στην 5η διάσταση.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!