Δεκέμβριος 2003

Ελαφρύνοντας το φορτίο
Έτοιμοι για την κοσμική DSL;

 

Από τον Steve και την Barbara:

Βρισκόμαστε στο τέλος ακόμα μιας χρονιάς. Κοιτώντας πίσω, βλέπουμε ότι το 2003 ήταν για όλο τον κόσμο γεμάτο αυξανόμενες συνδέσεις με την πνευματική οικογένεια. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας σε όλους εσάς που μας βοηθήσατε να φέρουμε ξανά κοντά αυτή την οικογένεια. Επίσης νιώθουμε ευλογημένοι που μπορούμε να παίζουμε τους ρόλους μας στο μεγάλο αυτό παιχνίδι και είμαστε ευγνώμονες που είσαστε όλοι μέρος της ζωής μας. Μαζί, όταν ενώνουμε τα χέρια, κάνουμε θαύματα!

Ο Φάρος Φωτός αυτού του μήνα θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για να εγκλιματιστείτε με την αλλαγή της ενέργειας που ξεκίνησε ως η Αρμονική Συμφωνία, το Νοέμβριο του 2003. Η Μπάρμπαρα κι εγώ σας ευχόμαστε τα καλύτερα για τις ξεχωριστές αυτές γιορτές. Ας είναι το 2004 μια χρονιά που θα προχωρήσουμε όλοι μπροστά.

Με μεγάλες αγκαλιές από το γκρουπ,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι μας, έχετε κάνει μια σημαντική κίνηση καθώς εισέρχεστε στην προσωπική σας πραγματικότητα και περνάτε από μερικές δύσκολες καταστάσεις κι όμως είσαστε εδώ ακόμα. Κοιτάτε τριγύρω, προσπαθώντας να καταλάβετε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα σας, προσπαθώντας να καταλάβετε τι συμβαίνει, τι θα κάνει η ενέργειά σας από εδώ και πέρα. Σας λέμε ότι δεν μπορείτε να φανταστείτε τις επευφημίες στην δική μας πλευρά του πέπλου, που βρίσκεστε ακόμα εκεί στη Γη. Είχατε πολλές ευκαιρίες να γυρίσετε στην Εστία. Είχατε πολλές ευκαιρίες να τα παρατήσετε. Και σας λέμε ότι αν το είχατε κάνει, θα σας είχαμε καλωσορίσει με ανοιχτές αγκάλες. Κι όμως είσαστε εδώ ρωτώντας “Τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα; Πώς μπορώ να βοηθήσω; Πώς μπορώ να βρω το πάθος μου;” Πολλοί από εσάς ακόμα πιστεύετε ότι είναι εγωιστικό να σκέφτεστε το πάθος σας από τώρα, αλλά σας λέμε ότι τώρα γινόσαστε περισσότερο χρήσιμοι για το Σύμπαν. Βρείτε αυτό το πάθος. Βρείτε όποιον τρόπο μπορείτε για να δημιουργήσετε το πάθος σας, ακόμα και σήμερα.

Αγαπημένοι μας, υπάρχει μια ενσωμάτωση της πολικότητας η οποία ξεκινάει από σήμερα και θα οδηγήσει στο επόμενο βήμα της εξέλιξής σας. Είναι σημαντικό πέρα από την κατανόησή σας και γι’ αυτό θα μιλήσουμε σήμερα: πώς μπορείτε να ενσωματώσετε την πολικότητα. Η πολικότητα είναι η ψευδαίσθηση στην οποία ζείτε τη ζωή σας. Πάντα ξέρατε ότι υπάρχει μαύρο και άσπρο, πάνω και κάτω, αγάπη και φόβος, σωστό και λάθος. Κι όμως σας λέμε ότι αυτή είναι μια ψευδαίσθηση της πολικότητας, επειδή δεν είναι αληθινή. Το μόνο αληθινό είναι η ενσωμάτωσή της. Δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο. Είναι όλα αποχρώσεις του γκρι. Δεν υπάρχει αγάπη και φόβος. Υπάρχει μόνο η ενέργεια, η βασική ενέργεια, την οποία ονομάζετε αγάπη.

Το Τρενάκι των Προσωπικών Δραμάτων

Καθώς εξισορροπείτε την αρσενική και την θηλυκή σας πλευρά, μπορείτε να προσαρμοστείτε σ’ αυτή την ενέργεια πολύ πιο γρήγορα. Εν τω μεταξύ όμως υπάρχει μια συναισθηματική διαμάχη και πολλοί από εσάς έχετε νιώσει συναισθηματική πίεση τις τελευταίες τρεις με έξι εβδομάδες. Και ήταν πολύ έντονη. Νιώθατε σαν να βρισκόσαστε σε ένα τρενάκι του λούνα-παρκ. Και σας λέμε ότι αυτό συμβαίνει. Υπάρχει όμως ένα μυστικό για τη διαδρομή με αυτό το τρενάκι και αυτό είναι να μην αρπάζετε γερά τη χειρολαβή για να κρατηθείτε καλύτερα, αλλά να μάθετε να απολαμβάνετε τη διαδρομή. Να ανατριχιάζετε με το επόμενο τίναγμα, να δέχεστε όλες τις ευκαιρίες. Περισσότερο απ’ όλα, στις επόμενες εβδομάδες και μήνες, ο ευκολότερος τρόπος για να εγκλιματιστείτε σ’ αυτό το τρενάκι είναι να ελαφρύνετε το φορτίο.

Μιλήσαμε γι’ αυτό την περασμένη φορά που μιλήσαμε εδώ και σας ζητήσαμε να προσέχετε τα προσωπικά σας δράματα, επειδή κρατούν τα κλειδιά για το φορτίο που κουβαλάτε. Τα δράματά σας είναι το κομμάτι σας που σας αρέσει να παίζετε. Χρησιμοποιούμε τη λέξη δράμα με διαφορετικό τρόπο απ’ αυτόν που καταλαβαίνετε. Οι περισσότεροι πιστεύετε ότι είναι ένα τρομερό πράγμα λέγοντας “Δεν χρειαζόμαστε δράματα στη ζωή μας”. Σας λέμε όμως ότι οι άνθρωποι έλκονται πολύ από το δράμα. Και γιατί να μην σας έλκει αφού στο κάτω κάτω παίζετε κρυφτό; Βρίσκεστε στη σκηνή του θεάτρου. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να κατανοήσετε ότι τα δράματα μπορούν να αλλάξουν κι εσείς μπορείτε να αλλάξετε το δράμα σε όποιο σας αρέσει κι αυτό είναι το σπουδαιότερο. Και αυτό το διάστημα υπάρχουν ευκαιρίες για να ελαφρύνετε το φορτίο σας. Θα καταλάβετε ότι καθώς στρίβετε σε μια στροφή στο τρενάκι που ονομάζετε ζωή, καθώς ανεβοκατεβαίνετε, η φυσική σας μάζα είναι αυτή που δημιουργεί τη συγκίνηση και πυροδοτεί τα συναισθήματά σας. Αν υπάρχει λοιπόν τρόπος να ελαφρύνετε τη μάζα σας, η βόλτα θα γίνει πιο άνετη. Σας ζητάμε λοιπόν να κοιτάξετε ανέμελα όλα τα δράματά σας. Δείτε όλα όσα επαναλαμβάνονται στη ζωή σας και βρείτε ποια σας εξυπηρετούν και ποια όχι. Τώρα είναι η ευκαιρία να ελαφρύνετε το φορτίο. Αυτή την εποχή μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο ως δημιουργοί, επειδή όχι μόνο έχετε τον έλεγχο της δικής σας πραγματικότητας, αλλά τοποθετείτε την ενέργεια γύρω σας και βοηθάτε να δημιουργήσουν και οι άλλοι την πραγματικότητά τους. Δεν είσαστε μόνοι. Είσαστε μέρος ενός μεγαλύτερου όλου. Είσαστε μέρος της Ενωμένης Συνειδητότητας και όπως όλοι συνδέονται με όλους, κάθε σκέψη που έχετε κάνει τη νιώθουν όλοι στον πλανήτη μέχρι κάποιο σημείο, επειδή πηγαίνει στον Παγκόσμιο Υποσυνείδητο Νου και φτάνει μέχρι την Συμπαντική Ενέργεια. Έτσι, όταν νιώθετε συναισθηματική πίεση, είναι επειδή έχετε ενωθεί με την ενέργεια αυτή, πολλές φορές σε μεγάλο βαθμό. Κρατιέστε από τη χειρολαβή πολύ γερά και δυσκολεύει. Δεν χρειάζεται να δυσκολεύει, αγαπημένοι μας.

Υψηλότερες Αλήθειες για να Υποστηρίξουν Υψηλότερες Δονήσεις

Σας λέμε πολλές φορές ότι καθώς κινείστε από το ένα επίπεδο στο άλλο, υπάρχουν φορές που θα νιώσετε πόνο. Το γνωρίζετε αυτό. Να ξέρετε όμως αγαπημένοι μας ότι αυτό το μαρτύριο είναι μια προαιρετική εμπειρία. Δεν χρειάζεται να κολλάτε σ’ ένα δράμα που υποστηρίζει την επανάληψη αυτού του πόνου ξανά και ξανά. Η απελευθέρωση αυτού του κομματιού του δράματος είναι το πιο σημαντικό που μπορείτε να κάνετε καθώς ενσωματώνετε την πολικότητα. Αυτή είναι η ισορροπία της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας που είναι τόσο χρήσιμες όσο προχωράτε στο επόμενο στάδιο της ζωής σας. Αυτό είναι που μπορείτε να κάνετε πάνω απ’ όλα, που μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο άνετη και να σας επιτρέψει να κινηθείτε προς το πάθος σας πιο ελεύθερα. Γνωρίζετε πως υπάρχουν συστήματα πίστεως που θα σας εμποδίσουν να κινηθείτε προς νέες δημιουργίες, αλλά γίνεστε πολύ καλοί στην επαν-εξέταση αυτών των συστημάτων. Καθώς ανεβάζετε τη δόνησή σας, πολλά πράγματα συμβαίνουν κι ένα από αυτά είναι πως φτάνετε στις υψηλότερες αλήθειες που θα υποστηρίξουν την υψηλότερη δόνησή σας. Έτσι, κάνετε και κάποιες επιλογές. Δημιουργείτε την πραγματικότητά σας λίγο πριν το πόδι σας ακουμπήσει το πεζοδρόμιο και πριν κάνετε το επόμενο βήμα, δημιουργείτε το πεζοδρόμιο μπροστά σας. Είναι μαγικό το να παρακολουθούμε από αυτή την πλευρά του πέπλου. Αν γνωρίζατε πόσο δυνατοί είσαστε, θα αλλάζατε τα πάντα όσον αφορά τον τρόπο που δράτε. Για να παίξετε με άνεση όμως το Παιχνίδι, είναι απαραίτητο να υπάρχει διαφορά χρόνου. Είναι απαραίτητο να μην μπορείτε να δείτε τις δημιουργίες σας άμεσα. Για να συμβεί αυτό, είναι συνηθισμένο να τυλίγεστε σε προσωπικά δράματα. Και τότε, σας συμβαίνουν ξανά και ξανά. Η πρόκληση είναι ότι δεν πιστεύετε ότι είναι δικές σας δημιουργίες. Δεν μπορείτε να δείτε ότι εσείς δημιουργείτε την πραγματικότητά σας. Δεν καταλαβαίνετε και γι’ αυτό νομίζετε ότι κάτι σας συμβαίνει και τηλεφωνείτε σε φίλους και γείτονες λέγοντας: “Γιατί οι ενέργειες είναι τόσο δύσκολες τώρα”; Είναι όμως; Μήπως το γεγονός ότι θέλετε να δημιουργήσετε ένα δράμα, διαμορφώνει την πραγματικότητά σας; Α, ναι. Είναι εύκολο να πείτε ότι δεν θα δημιουργήσετε ένα δράμα, αλλά δύσκολο να το κάνετε. Αυτό που σας προσφέρουμε δεν είναι η δυνατότητα να αποσυναρμολογήσετε τα πάντα για να καταλάβετε πώς δουλεύουν, γιατί αυτό δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι είσαστε επικεφαλής και ότι όποτε νιώσετε πως δεν είσαστε ευχαριστημένοι με την πραγματικότητά σας, μπορείτε να επιλέξετε ξανά. Η ενσωμάτωση του πνεύματος στον καθένα σας, σας βοηθάει να ενσωματώσετε την πολικότητα και αυτό συμβαίνει τώρα. Και αλλάζει πολύ γρήγορα.

Στροφές 90 Μοιρών του Θανάτου-Φάντασμα

Είναι στην ανθρώπινη φύση σας να κοιτάτε την πορεία της ζωής σας και να ψάχνετε για τρόπους να αλλάξετε. Λέτε: “Πώς μπορώ να το αλλάξω αυτό; Πώς μπορώ να αλλάξω την ενέργεια; Πώς μπορώ να γυρίζω πίσω και να αλλάξω τα πάντα στη ζωή μου”; Εδώ είναι που πολλοί από εσάς έχουν βιώσει τον Θάνατο-Φάντασμα. Αυτές είναι ευκαιρίες στις οποίες είχατε τη δυνατότητα να αφήσετε τον πλανήτη. Αυτές ήταν οι έξοδοι. Και καθώς κοιτάτε αυτές τις εμπειρίες, θα δείτε ότι σας πρόσφεραν μεγάλες ευκαιρίες να κάνετε στροφή 90 μοιρών και να αλλάξετε την πραγματικότητά σας πολύ γρήγορα. Ναι αγαπημένοι μας, έχετε αυτή την ευκαιρία. Και κοιτάτε πίσω και αντιλαμβάνεστε πόσο εύκολο και άνετο ήταν, αλλά τότε φαινόταν τόσο δύσκολο, τόσο έντονο. Όλοι πίστευαν ότι τρελαίνεστε. Όλοι οι φίλοι σας αναρωτιόντουσαν τι συνέβη στο άτομο που γνώριζαν και αγαπούσαν. Το αστείο είναι ότι αφού κάνατε αυτές τις στροφές, πολλά από αυτά τα άτομα δεν είναι φίλοι σας πια. Παρασύρθηκαν σε μια άλλη πραγματικότητα πολύ κοντινή στη δική σας, η οποία δεν αλληλεπιδρά με τη δική σας σε τακτική βάση. Έχετε αλλάξει.

Ολόκληρη η ενέργειά σας έχει μετατοπιστεί καθώς έχετε πηδήξει από το ένα δονητικό επίπεδο στο επόμενο. Και δεν είναι μόνο αυτό. Δεν πηδάτε ένα επίπεδο κάθε φορά αλλά οκτώ και αυτό κάνατε ακριβώς τώρα. Δημιουργήσατε μια ευκαιρία να πηδήξετε οκτώ επίπεδα μαζεμένα. Έχει ήδη συμβεί. Τώρα προσπαθείτε να κοιτάξετε γύρω σας και ταυτόχρονα να λειτουργήσετε όπως κάνατε και πριν. Δεν είσαστε όμως οι ίδιοι και γι’ αυτό δεν μπορείτε να δείτε πια τον εαυτό σας, γι’ αυτό δεν μπορείτε να το νιώσετε, αλλά είναι τόσο δυνατό συναισθηματικά.

Παρακαλούμε να θυμάστε ότι εσείς ζητήσατε να βρίσκεστε εδώ τώρα. Πολλοί από εσάς είσαστε Αβοριγίνες θεραπευτές, οι οποίοι επιμένουν να κάθονται στο πρώτο θρανίο στην τάξη. Είσαστε αυτοί που επιμένουν να είναι αυτοί που θα περάσουν πρώτοι την πόρτα και θα την κρατήσουν ανοικτή για τους άλλους. Είσαστε οι μεγαλύτεροι θεραπευτές, επειδή δημιουργήσατε την ευκαιρία να κάνει ο Πλανήτης Γη αυτό το βήμα μέσα από την αφοσίωση και την εστιασμένη πρόθεσή σας. Γι’ αυτό σας αξίζουν όλες οι επευφημίες αγαπημένοι μας. Δεν έχετε ιδέα πόσο σημαντικό είναι αυτό που κάνατε. Δημιουργώντας όμως αυτή την ευκαιρία να είσαστε οι πρώτοι που θα περάσουν και θα κρατήσουν την πόρτα για τους άλλους, δημιουργήσατε κάτι παραπάνω από μια διαδρομή με το τρενάκι για εσάς. Το κλειδί λοιπόν στην όλη διαδικασία είναι να μάθετε να ευχαριστιέστε τη διαδρομή. Αυτό είναι που ονομάζουμε “γείωση του θαύματος”.

Το Άγγιγμα του Αγγέλου

Έχουμε μιλήσει για τη γείωση πολλές φορές, αλλά ας μιλήσουμε και σήμερα. Υπάρχει ένας αγωγός κατά μήκος του σώματός σας. Ξεκινάει από το πάνω μέρος του κεφαλιού σας, περνά μπροστά από τη σπονδυλική σας στήλη και καταλήγει στην ίδια τη Γη. Η μεγαλύτερη χρησιμότητα του αγωγού αυτού, ο σκοπός σας στη Γη, είναι να λαμβάνετε πράγματα από τους αιθέρες και να τα περνάτε μέσα από αυτόν τον αγωγό, κατευθύνοντάς τα στη Γη. Αυτή είναι η διαδικασία της δημιουργίας από την ανθρώπινη οπτική. Τώρα φανταστείτε ότι τα πράγματα που υπάρχουν στο αιθέριο βασίλειο είναι άυλα. Όταν φέρνετε πράγματα στη Γη μέσω του αγωγού, τους δίνετε ουσία. Μπορείτε λοιπόν ίσως να καταλάβετε ότι γειώνοντας το θαύμα, σημαίνει ότι παίρνετε άυλα πράγματα και τους δίνετε ουσία.

Είσαστε απεριόριστα όντα σε πεπερασμένη φυσική μορφή. Το πνεύμα σας είναι απεριόριστο και το γνωρίζετε αυτό, αλλά παρακαλούμε να καταλάβετε ότι το πραγματικό χάρισμα και η ομορφιά που έχετε είναι ότι το σώμα σας είναι πεπερασμένο. Είναι φυσικό κι έχει αρχή και τέλος και έχει ουσία. Αν και πολλοί από εσάς ελαφρύνατε το φορτίο και στο φυσικό σας σώμα, σας λέμε ότι το σώμα αυτό είναι όμορφο πέραν περιγραφής. Είναι η ενσάρκωση του πνεύματος σε φυσική μορφή και μπορεί να κάνει πράγματα που το πνεύμα μόνο του δεν μπορεί. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε λοιπόν ότι έχετε χαρίσματα που ούτε εμείς, στο αγγελικό βασίλειο, έχουμε. Το μόνο που σας ζητάμε είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρίσματα για τον υψηλότερο σκοπό σας, να βρείτε το πάθος σας και να βρείτε τρόπους  να δουλέψετε με αυτή την ενέργεια.

Η ενσωμάτωση της πολικότητας είναι ο τρόπος με τον οποίο θα προχωρήσετε ψηλότερα στο αγγελικό βασίλειο. Έτσι θα αναρριχηθείτε. Όχι, δεν θα αφήσετε το φυσικό σας σώμα πίσω. Δεν θα παρατήσετε τη φυσική μορφή σας και θα γίνετε αυτό που λέτε Σώμα Φωτός. Γνωρίζετε ότι κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά αν βρεθείτε εκεί απότομα το Παιχνίδι θα τελειώσει. Δεν θα μπορέσετε να φτάσετε στα επόμενα επίπεδα για τα οποία δουλεύετε τόσο πολύ. Έχετε λοιπόν χαρίσματα, άνθρωποι. Έχετε την ομορφότερη ικανότητα να αγγίζετε ο ένας τον άλλον, όχι μόνο λεκτικά, όχι μόνο με την αγάπη, αλλά με φυσικό τρόπο. Το να μπορείτε να πιάσετε ο ένας το χέρι του άλλου είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ανθρώπινης επικοινωνίας. Το να αγγίζετε κάποιον στο πίσω μέρος του τσάκρα της καρδιάς με το Άγγιγμα του Αγγέλου είναι μαγικό κι έχετε αυτή την ικανότητα. Εμείς όχι.

Ο Ενεργειακό Αγωγός είναι το Κάθισμα για τα Συναισθήματά σας

Πρέπει να καταλάβετε ότι οι αιθέρες βρίσκονται εκεί πάνω. Δεν έχουν μάζα, ουσία και φυσική μορφή. Με το να φέρνετε πράγματα από το αιθέριο βασίλειο μέσω αυτού του αγωγού και να τους δίνετε μορφή, δημιουργείτε. Φέρνοντας αιθερικά αντικείμενα μέσα από τον ενεργειακό αγωγό, τους δίνετε ουσία. Ο αγωγός αυτός έχει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία, αυτή του να διευρύνει το κενό μεταξύ του απεριόριστου πνευματικού εαυτού και του πεπερασμένου φυσικού εαυτού. Πρέπει να διευρύνει αυτό το κενό και υπάρχει τόσο στο αιθερικό βασίλειο όσο και στο φυσικό ταυτόχρονα. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι μέσω της ενέργειας. Κατέχει ένα μέρος του ενεργειακού εαυτού σας κι έτσι δημιουργείται η σύνδεση. Ας πούμε όμως για μια στιγμή ότι αυτό το αιθερικό κομμάτι είναι ο ανώτερος εαυτός σας και το κατώτερο κομμάτι ο κατώτερος, ή ο φυσικός εαυτός σας. Είναι εύκολο να δείτε ότι πρέπει να υπάρχει μια σύνδεση μεταξύ τους. Πρέπει να υπάρχει κάτι που θα διευρύνει το κενό μεταξύ τους. Αυτός είναι ο ενεργειακός αγωγός, που είναι ταυτόχρονα και το κάθισμα για τα συναισθήματά σας. Στην πραγματικότητα, ο αγωγός είναι η έκφραση των συναισθημάτων της ανθρωπότητας. Έτσι, κάθε αλλαγή στη δόνηση είτε του κατώτερου είτε του ανώτερου εαυτού σας θα πυροδοτήσει μια έκλυση συναισθημάτων. Τους τελευταίους μήνες έχετε αλλάξει ολόκληρη αυτή τη δομή. Ήταν σημαντικό για εσάς να το κάνετε. Τώρα όμως σας λέμε ότι αυτές οι πρόσφατες αλλαγές πηγαίνουν πιο μακριά απ’ όσο μπορείτε να κατανοήσετε. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι φέρνετε πράγματα από το αιθερικό βασίλειο μέσω αυτού του αγωγού και τα δημιουργείτε στην πραγματικότητά σας. Ένας εύκολος τρόπος να το περιγράψουμε αυτό είναι να καταλάβετε ότι όλες οι ανθρώπινες δημιουργίες ξεκίνησαν ως ιδέες. Οι ιδέες βρίσκονται στο αιθερικό βασίλειο και δεν έχουν ουσία. Όταν τις φέρνετε μέσω του αγωγού, δημιουργείτε κάτι το οποίο έχει και ουσία και μάζα.

Τώρα σας ζητάμε να κατανοήσετε ότι τα ενεργειακά αποτυπώματα είναι ανθρώπινες εμπειρίες, οι οποίες αφήνουν το ενεργειακό αποτύπωμά τους επάνω σας. Αυτές οι εμπειρίες αποτυπώνονται και μεταφέρονται σε όλη τη ζωή σας στο εξωτερικό του ενεργειακού αγωγού. Έτσι, κάποιες φορές που μέσω κάποιων εμπειριών παίρνετε μαθήματα ζωής, αποτυπώνονται στο εξωτερικό του ενεργειακού αγωγού. Όταν ολοκληρώσετε κάποιο σημαντικό συμβόλαιο το οποίο υπογράψατε εσείς στα αρχικά στάδια της ζωής σας – στα στάδια σχεδιασμού – σας βοηθάει να πάρετε αυτό το μάθημα ζωής. Αν ολοκληρωθεί με κάποια φυσική εμπειρία και ειδικά μια αρνητική, το μεταφέρετε σε όλη τη ζωή σας στο εξωτερικό του αγωγού. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι μεταφέρετε ενέργεια μέσω του αγωγού συνεχώς κάθε μέρα. Φανταστείτε τώρα ότι ξαφνικά έχετε ένα ενεργειακό αποτύπωμα κολλημένο στο εξωτερικό του αγωγού. Μοιάζει σαν να έχετε πατήσει πάνω στη μάνικα και δεν επιτρέπετε στο νερό να περάσει. Κάθε φορά που πιέζετε ώστε να περάσει η ενέργεια, σας πονάει. Κι επειδή ο ενεργειακός αγωγός είναι το κάθισμα των συναισθημάτων σας, το νιώθετε στα συναισθήματά σας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους το αντιμετωπίσατε αυτό στο παρελθόν. Πολλοί από εσάς απλώς το αρνιέστε και κοιτάτε από την άλλη πλευρά. Μπορεί επίσης να επιλέξετε να μην περάσετε ενέργεια μέσα από τον αγωγό, ούτε να δημιουργήσετε μικρούς αγωγούς στο εξωτερικό του ώστε να αναδρομολογήσετε τη ροή ενέργειας για να μη χρειαστεί να το αντιμετωπίσετε. Μερικοί θαρραλέα κάνετε ό,τι μπορείτε για να το θεραπεύσετε. Αυτό είναι χάρισμα. Είναι η πράξη των μεγάλων δημιουργών. Εδώ είναι που τα έχετε καταφέρει τόσο καλά. Έχετε καταλάβει ποιοι είστε και τι έχετε καταφέρει; Όταν κλαίτε στο δωμάτιό σας πιστεύοντας πως είσαστε μόνοι και πως κανείς δε νοιάζεται, καταλαβαίνετε ότι ολόκληρο το αγγελικό βασίλειο σας κοιτάζει και σας επευφημεί κουνώντας τα φτερά του; Γνωρίζετε ότι όλοι ακουμπούν το πίσω μέρος του τσάκρα της καρδιάς σας με το Άγγιγμα του Αγγέλου; Γενικά δεν το βλέπετε έτσι. Είναι πολύ δύσκολο να δείτε πέρα από το πέπλο όσον αφορά τις ανθρώπινες εμπειρίες σας. Αν όμως καταλάβετε ότι η διαδικασία μέσω του αγωγού θα πυροδοτήσει συναισθήματα, καλωσορίστε τα. Ψάχνετε για ευκαιρίες να το κάνετε με ασφάλεια. Μοιράζεστε με άλλους το πώς τα καταφέρατε, για να το καταφέρουν κι εκείνοι πιο άνετα. Εδώ είναι όλη η μαγεία. Εδώ βρίσκετε το πάθος σας. Εδώ βρίσκετε τα πράγματα για τα οποία ήρθατε και σας αρέσει να κάνετε. Έτσι φορτίζεστε τώρα.

Γειώνοντας το Θαύμα

Ο χρόνος μπροστά σας θα δημιουργήσει μια ευκαιρία για να ενσωματώσετε την πολικότητα στη ζωή σας. Θα σας συμβούν πράγματα και θα αναρωτιέστε γιατί. Αν απλά κοιτάξετε και τις δύο όψεις και αναρωτηθείτε: “Γιατί ζω στην πολικότητα; Γιατί έχω συνείδηση σε πολικότητα; Και πώς μπορώ να ενώσω και τις δύο πλευρές;”, τότε ο χρόνος αυτός θα είναι πολύ δυνατός. Η ενέργεια μπήκε σε κίνηση γιατί οι αλλαγές στη Γη και στο σύμπαν έχουν ήδη ξεκινήσει. Τώρα ενσωματώνετε στον εαυτό σας όλες αυτές τις αλλαγές.  Όλα αυτά τα πράγματα γειώνουν το θαύμα που συμβαίνει τώρα. Εσείς είσαστε οι μάγοι αγαπημένοι μας. Εσείς δημιουργείτε την Εστία εκεί που βρίσκεστε τώρα. Ο καθένας από εσάς έχει την ευκαιρία να γειώσει αυτές τις πληροφορίες και να φέρει στη ζωή του αυτή τη θαυμάσια ενέργεια μέσω του αγωγού.

Ναι, σας λέμε ότι θα αναστατώσει τα συναισθήματά σας. Κάποιοι από εσάς θα φοβηθείτε πολύ. Κάποιοι θα ανησυχήσετε πολύ. Κάποιοι θα νιώσετε αβοήθητοι. Και κάποιοι θα νιώσετε εντελώς μόνοι. Σας λέμε απλά να κάνετε ό,τι μπορείτε ώστε να είστε ειλικρινείς προς όλα τα δράματα στη ζωή σας. Να είσαστε ειλικρινείς και να βρείτε τρόπους να ελαφρύνετε το συναισθηματικό και φυσικό σας φορτίο, επειδή αυτές οι ευκαιρίες θα αρχίσουν να κινούνται πιο γρήγορα. Αυτό που συνέβη είναι ότι καθώς προχωρήσατε στη ζωή σας, βρήκατε τρόπους να μεταφέρετε ενέργεια μέσω του αγωγού χωρίς πόνο και συναισθηματικές δυσκολίες. Έχετε θεραπεύσει τα ενεργειακά αποτυπώματα. Το ενδιαφέρον είναι πως όταν το κάνετε αυτό, η θεραπεία πηγαίνει μπροστά και πίσω στο χρόνο. Δεν θεραπεύετε μόνο τον εαυτό σας, αλλά και τον πατέρα και τον παππού σας. Τα παιδιά και τα εγγόνια σας. Το ωραίο όμως είναι ότι αφού φέρετε ενέργεια μέσω του αγωγού με αυτόν τον τρόπο, δεν πονάει. Δεν υπάρχει πια περιορισμός. Πάντα θα υπάρχει μια σκανδάλη εκεί, επειδή ακόμα κι αν θεραπεύσετε κάτι επάνω σας πάντα θα μένει μια ουλή. Παρακαλούμε μην την βλέπετε ως δυσκολία. Κατανοήστε ότι η ίδια η ουλή είναι η εν-θύμηση της εμπειρίας και το δώρο που λάβατε για να κρατήσετε.

Διαδοχική Δονητική Έκταση του Ενεργειακού Αγωγού

Τώρα όμως συμβαίνει κάτι μαγικό γιατί πηδάτε πολλά δονητικά επίπεδα μαζί. Και καθώς διαδέχονται το ένα το άλλο, καθώς περνάτε από πολλά επίπεδα μαζί, ο ενεργειακός αγωγός αρχίζει να μεταφέρει πολλή περισσότερη ενέργεια απ’ όσο έκανε πριν. Είναι λοιπόν απαραίτητο να εκταθεί με τον ίδιο ρυθμό και καθώς το κάνει αυτό, αρχίζετε να νιώθετε την ουλή επειδή εκείνη δεν εκτείνεται με τον ίδιο ρυθμό. Πολλές παλιές ουλές σας εμφανίζονται σε εποχές που νομίζατε ότι είχατε κλείσει τους λογαριασμούς σας μαζί τους. “Ναι, υποσχέθηκα να είμαι Εργάτης του Φωτός. Ναι, αφέθηκα στην ενέργεια… γιατί λοιπόν εμφανίζονται οι παλιές ιστορίες πάλι; Γιατί πρέπει να τις αντιμετωπίσω ξανά”; Αγαπημένοι μας, γνωρίζετε ποιοι είστε; Γνωρίζετε πόση μαγεία συντελείται;

Άνοιγμα στην Επικοινωνία

Σας λέμε ότι δεν θα χρειαστούν χρόνια γι’ αυτή τη θεραπεία. Δεν θα χρειαστεί η ίδια ενέργεια που χρειαζόταν παλιά να ρέει μέσα σας. Τώρα είναι διαφορετικά. Τώρα έχετε την ευκαιρία να τη δημιουργήσετε και να ενσωματώσετε την πολικότητα, επειδή αυτό θα αλλάξει τον ίδιο τον ενεργειακό αγωγό. Η σύνδεση μεταξύ του ανώτερου και του κατώτερου εαυτού επιταχύνεται. Πολλοί αρχίζετε να επικοινωνείτε, να συνδέεστε με τον ανώτερο εαυτό σας, να φέρνετε πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας. Κι αυτό θα συνεχίσει να συμβαίνει λόγω της έκτασης του ενεργειακού αγωγού. Όταν λοιπόν αναδυθούν τα παλιά θέματα που νομίζατε ότι έχουν τελειώσει, αλλά έχετε την ευκαιρία να ξαναγυρίσετε και να κλείσετε τις ουλές, καλωσορίστε τα με ανοιχτές αγκάλες. Δείτε το σαν ευκαιρία να κινηθείτε προς το επόμενο επίπεδο. Βρίσκεστε εδώ σε φυσική μορφή. Είσαστε τα πιο όμορφα πλάσματα στην πνευματική οικογένεια, που μπορούν να χορέψουν. Να κρατάτε ο ένας το χέρι του άλλου. Να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Βρείτε τρόπους να το κάνετε πιο εύκολο για εκείνους που ακολουθούν και βοηθήστε τους εαυτούς σας βάζοντάς τους πρώτους και θα ενσωματώσετε την πολικότητα πολύ γρήγορα.

Στο επόμενο διάστημα, πολλοί από εσάς θα βρείτε ευκαιρίες να αλλάξετε τη ζωή σας. Κάποιοι θα αλλάξετε σε φυσικό επίπεδο. Κάποιοι θα αλλάξετε τη σχέση σας με τη Γη, αλλάζοντας τη σχέση σας με τη μαγνητική δομή της – ακόμα και με τη βαρύτητα. Παρακαλούμε να καταλάβετε αγαπημένοι μας, ότι καθώς βιώνετε αυτά τα πράγματα, ίσως να σας φανούν πολύ γήινα στην αρχή. Θα πυροδοτήσουν όμως πολλά συναισθήματα, τα οποία αν τα καλωσορίσετε με ανοιχτές αγκάλες και καταλάβετε ότι δεν είναι τροχοπέδη, θα είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε μπροστά. Είναι ευκαιρία να προχωρήσετε πιο μπροστά από ποτέ. Χαρείτε το. Ναι, ξέρουμε ότι υπάρχουν δυσκολίες σε αυτή τη διαδικασία. Αν ήταν εύκολο να είσαστε άνθρωποι, όλοι θα το έκαναν. Να γνωρίζετε ότι πολλά από αυτά τα συναισθήματα θα εμφανιστούν μόνο για να στραφούν εναντίον όσων είναι ασφαλείς γύρω σας, ακόμα κι αν δεν είναι αυτή η πρόθεσή σας. Να το καταστήσετε σαφές αυτό μέσω αυξημένης επικοινωνίας. Ακούστε και κατανοήστε τον εαυτό σας, επειδή θα δείτε πολλές ευκαιρίες μπροστά σας.

Κοσμική DSL

Η μαγεία του να μπορείτε να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, είναι πιο δυνατή σήμερα από ποτέ. Τώρα θα δείτε μια ακολουθία γεγονότων τα οποία θα ανοίξουν την πόρτα γι’ ακόμα περισσότερα. Τώρα η σύνδεση του ανώτερου με τον κατώτερο εαυτό θα σας τοποθετήσει σε απευθείας σύνδεση με την Συμπαντική Ενέργεια. Ένας τρόπος για να το καταλάβετε αυτό, είναι οι υπολογιστές – αφού ο Φύλακας σκέφτεται με αυτόν τον τρόπο, θα το πούμε κι εμείς ανάλογα – επειδή πολλοί από εσάς έχετε υπολογιστές και διασκεδάζετε με αυτούς. Κάποια μέρα λοιπόν συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να έχετε ταχύτερη σύνδεση. Αλλάξατε από μόντεμ των 14.4 σε γρήγορη DSL. Αυτή είναι η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας. Η νέα σύνδεση υπάρχει. Το πώς θα τη χρησιμοποιήσετε επαφίεται σ’ εσάς.

Έχετε την κοσμική σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας και το πρώτο πράγμα που θα συμβεί είναι ότι οι συναισθηματικές ενέργειες θα εκταθούν καθώς ο ενεργειακός αγωγός ανοίγει. Θα το νιώσετε στις επόμενες εβδομάδες και μήνες περισσότερο απ’ ό,τι παλιότερα. Βρίσκεστε στη μέση και το καλό είναι ότι βρίσκεστε ακόμα εκεί. Ναι αγαπημένοι μας, βρίσκεστε στην κορυφή με το τρενάκι. Μην αρπάξετε την χειρολαβή, καθίστε πίσω και απολαύστε τη διαδρομή, γιατί σας κρατάμε εμείς. Δεν μπορείτε να πέσετε ακόμα κι αν το προσπαθήσετε. Μερικοί από εσάς το προσπαθούν αυτό. Να ξέρετε πως ό,τι συμβαίνει, δεν συμβαίνει σ’ εσάς προσωπικά, δεν περνάει μόνο από εσάς. Εσείς ανοίγετε την πόρτα για όσα ακολουθούν και ο καθένας από εσάς δουλεύει συνειδητά για να ενσωματώσει τον ανώτερο εαυτό του, να ενσωματώσει την αρσενική και τη θηλυκή πλευρά του κι έτσι η ενέργεια ρέει. Θα δείτε τη σύνδεση των πάντων πολύ γρήγορα επειδή ο αγωγός φαρδαίνει και κονταίνει. Η απόσταση μεταξύ ανώτερου και κατώτερου εαυτού ελαττώνεται και αυτό συμβαίνει πολύ γρήγορα. Βρείτε λοιπόν τρόπους να τον χρησιμοποιήσετε. Γειώστε το θαύμα, επειδή ακόμη κι αν το θαύμα βρίσκεται στο αιθερικό βασίλειο, αν δεν το φέρετε συνειδητά από τον αγωγό για να του δώσετε ουσία, θα παραμείνει στο αιθερικό βασίλειο.

Πολλοί προσέχετε τα κανάλια όπως τα αποκαλεί ο Φύλακας, πολλοί διαβάζετε βιβλία και λέτε “μακάρι να είχα το Γκρουπ στον ώμο μου. Μακάρι να μπορούσα να μιλάω έτσι στους οδηγούς μου”. Και δεν έχετε ιδέα πόσο κοντά είσαστε. Δεν έχετε ιδέα ότι βρισκόμαστε δίπλα σας. Όλοι έχετε συνδέσεις και ακόμα κι αν δεν επικοινωνείτε με το Γκρουπ, όπως μας αποκαλεί ο Φύλακας, ο καθένας από εσάς έχει σύνδεση με την Συμπαντική Ενέργεια. Αυτή είναι η μήτρα όλων των πραγμάτων και όταν την ακουμπήσετε, επιτυγχάνετε μια ξεχωριστή μαγεία. Ο καθένας θα φέρει ξεχωριστή γεύση αλήθειας καθώς ακουμπάει την ενέργεια. Αν όμως δεν ακουμπήσετε την ενέργεια, ακόμα κι αν σας περιμένει, κάποια στιγμή θα ξεθωριάσει. Εσείς είσαστε οι μάγοι αγαπημένοι μας, εσείς έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε αυτή την ενέργεια και να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Βρείτε τρόπο να την περάσετε μέσα από τον αγωγό σας. Ακόμα κι αν βλέπετε περιορισμούς, ακόμα κι αν νιώσετε συναισθηματικές αλλαγές, να το κάνετε με χαρά. Να το κάνετε με θάρρος. Κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάει στο επόμενο επίπεδο επειδή εμείς είμαστε εδώ και σας περιμένουμε με τη μεγαλύτερη αγκαλιά που μπορείτε να φανταστείτε.

Η μαγεία είναι μέσα σας. Το θαύμα είναι εδώ και περιμένει στο αιθερικό βασίλειο. Και τώρα βλέπετε ότι έχετε μια σκάλα μπροστά σας. Τεντωθείτε και κατεβάστε το από το αιθερικό βασίλειο. Τολμήστε να δημιουργήσετε την υψηλότερη πραγματικότητά σας και ακουμπήστε επάνω της. Τολμήστε να δημιουργήσετε πράγματα στη ζωή σας που θα σας προσφέρουν μια καλύτερη πραγματικότητα και μια υψηλότερη ύπαρξη στον πλανήτη σας, επειδή μόνο όταν βάλετε τους εαυτούς σας πρώτους θα ενσωματώσετε την πολικότητα. Τοποθετώντας τους εαυτούς σας στην ενέργεια, θα επιτρέψετε σε όλα τα πράγματα να ισορροπήσουν άνετα και μαγικά. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κομβικές αγαπημένοι μας. Μπορεί να είναι έντονες, αλλά μπορεί επίσης να είναι χαρούμενες πέρα από κάθε φαντασία. Εισέρχεστε σε μια γιορτινή εποχή. Σας ζητάμε να αποτραβηχτείτε από τα δράματά σας, να κοιτάξετε από μια ανώτερη οπτική τη ζωή σας, να επιλέξετε προσεκτικά ποια δράματα θα επιτρέψετε να παίξουν και ποια θα απελευθερώσετε. Ελαφρύνετε το φορτίο καθώς ξεκινάτε την κατηφόρα με το τρενάκι. Αντί να αρπάζετε τη χειρολαβή προετοιμαζόμενοι για την πιο δύσκολη διαδρομή της ζωής σας, βρείτε πώς μπορείτε να την ευχαριστηθείτε. Πώς θα πείτε στους φίλους, τους γείτονες και τα παιδιά σας για την πιο ευτυχισμένη διαδρομή που βιώσατε ποτέ. Εσείς είσαστε οι μάγοι στην Αρένα του Παιχνιδιού. Εσείς είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ και κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης τώρα. Αφήστε το να συμβεί. Μοιραστείτε το με τους άλλους. Ανοίξτε την πόρτα, περάστε όμως πρώτοι και κρατήστε την για τους άλλους, επειδή εκεί βρίσκεται η μαγεία.

Αγαπημένοι μας, αν μπορούσαμε να παραμερίσουμε το πέπλο για λίγο για να σας δείξουμε τη μαγεία του ποιοι είσαστε, θα το κάναμε. Η πρόκληση είναι ότι αν το κάναμε, όλοι θα επιστρέφατε στην Εστία και δεν έχετε σχεδιάσει κάτι τέτοιο. Αντί γι’ αυτό, θα σας αγγίξουμε στο τσάκρα της καρδιάς με το Άγγιγμα του Αγγέλου, θα σας αγγίζουμε σποραδικά και θα σας δίνουμε αυτές τις εν-θυμίσεις από την Εστία. Όχι για να τις ακολουθείτε κατά γράμμα, αλλά μόνο για να εν-θυμάστε από πού έχετε έρθει και προς τα πού πάτε. Εσείς δημιουργείτε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Αυτό είναι δυνατό μόνο με τη μαγεία της ύπαρξής σας και τους αγωγούς που μεταφέρετε, γι’ αυτό καλωσορίστε τα. Σας λέμε να βρείτε το πάθος σας έστω και για μια στιγμή. Έτσι θα ξεκινήσουν εύκολα οι αλλαγές. Είσαστε μαγικοί πέρα από την κατανόησή σας και όταν σας φέρουμε στην Εστία, θα σας αγκαλιάσουμε και θα σας δεχτούμε πίσω στην οικογένεια.

Με τη μεγαλύτερη τιμή σας μιλάμε σήμερα. Μαζευτήκατε μπροστά μας για να ακούσετε λόγια εν-θύμησης της ενέργειας της Εστίας και να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Δεν καταλαβαίνετε όμως ότι κι εμείς μαζευτήκαμε. Μαζευτήκαμε για να δούμε τους μάγους της Αρένας του Παιχνιδιού. Δεν αλλάζετε απλά την πραγματικότητά σας, αλλάζετε πραγματικότητες σε όλα τα διαστασιακά επίπεδα ταυτόχρονα. Πάρτε τη δύναμή σας και χρησιμοποιήστε τη. Μην φοβηθείτε να κάνετε λάθη. Να κάνετε πολλά καλά λάθη, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν λάθη. Προχωρήστε μπροστά. Πάρτε τη δύναμή σας και δημιουργήστε τη σημερινή μέρα. Με τη μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!