Μάρτιος 2004

Το ύφασμα του Θεού
Σύνδεση με τη Συμπαντική Ενέργεια

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Αγαπητοί, γνωρίζετε την μεγαλοπρέπεια που αντανακλάτε; Γνωρίζετε την ενέργεια που στέλνετε στο Σύμπαν αυτή τη στιγμή; Αν μπορούσαμε να σας προσφέρουμε μια περιληπτική ματιά της αντανάκλασής σας, θα σας μένατε άφωνοι. Είσαστε τα λαμπερά φώτα του σύμπαντος. Είσαστε εκείνοι που επέλεξαν να τοποθετήσουν τα πέπλα στο πρόσωπό τους έτσι ώστε να μπορούν να εν-θυμηθούν τον θεό, ώστε να μπορείτε να βιώσετε και να καθορίσετε το «Όλα Όσα Είναι». Και σας λέμε πως, λόγω του πειράματός σας, όχι μόνο ξαναγράφετε όλα τα παραδείγματα αλλά εσείς, ο εαυτός σας, αλλάζει ακόμη μια φορά.
Ποιο είναι το νόημα της ζωής;

Η σύνδεσή σας στο «Όλα Όσα είναι», τώρα γίνεται ακόμη πιο δυνατή καθώς υπήρξε ένας γάμος με τον ανώτερο εαυτό ξεκινώντας κάτι νέο. Το σημείο σύνδεσης μεταξύ του υψηλού και του χαμηλού εαυτού είναι το πέπλο. Ήταν πολύ σημαντικό να έρθετε σε αυτόν τον πλανήτη χωρίς να εν-θυμάτε κανένας σας ποιος ήσασταν, να μην θυμόσασταν την μεγαλοπρέπεια ή τις δυνατότητες δημιουργίας σας. Αντί αυτού, παίζετε το παιχνίδι και πολλές φορές κάνετε την ίδια, αγαπημένη σας ερώτηση που λατρεύουμε ν’ ακούμε: «Ποιο είναι το νόημα της ζωής;» Ω, δεν έχετε ιδέα πόσο πολύ γελάμε όταν το ακούμε. Δεν έχετε ιδέα του ποιοι πραγματικά είσαστε. Είσαστε ο θεός που κρύβεται πίσω από ένα πέπλο, χωρίς να βλέπει την δική του αντανάκλαση. Από την δική μας προοπτική, έτσι θα απαντούσαμε αν ο θεός ρωτούσε πώς μοιάζει ο θεός.

Συμπαντική Ενέργεια – το ύφασμα του θεού

Τώρα, το πέπλο σας έχει αρχίσει να λεπταίνει και θέλουμε να το υπογραμμίσουμε αυτό, καθώς η δική σας σύνδεση με το «Όλα Όσα Είναι» γίνεται ακόμη πιο δυνατή και πιο άμεση. Για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τη σύνδεση, ας μιλήσουμε πρώτα για την ενέργεια που ενώνει τα πάντα μαζί ως Ένα. Είναι κάτι που έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν ως «Συμπαντική Ενέργεια». Στην πραγματικότητα, είναι το ύφασμα του θεού καθώς ο θεός έχει δημιουργηθεί από κλωστές Συμπαντικής Ενέργειας που υφαίνεται μεταξύ όλων των πραγμάτων και πλασμάτων που υπάρχουν παντού. Ναι, συνδέει τον κάθε έναν από εσάς μαζί στην πλήρη Συνείδηση Ενότητας.

Η Συνείδηση Ενότητας είναι κάτι για να γνωρίζετε τώρα, καθώς είναι το πρώτο βήμα για να προχωρήσετε σε μια υψηλότερη δονητική ύπαρξη της 5ης διάστασης. Είναι πολύ περισσότερο από την απλή σύνδεση μεταξύ εσάς και του ατόμου δίπλα σας. Είναι η Συνείδηση Ενότητας με το γρασίδι κάτω από τα πόδια σας, με τα δέντρα που υπάρχουν στην πίσω αυλή σας, με το χαλίκι και τις πέτρες που συνθέτουν τους δρόμους σας. Αυτά τα πράγματα όπου εξαιτίας του πέπλου, τα βλέπετε διαχωρισμένα από τους εαυτούς σας, λαχταρούν να συνδεθούν πλήρως με τους ανώτερους εαυτούς σας πολύ περισσότερο. Λαχταρούν μια σύνδεση μαζί σας.

Αγαπητοί, ξέρετε ποιοι είσαστε; Εμείς ξέρουμε. Και είναι η δουλειά μας να σας το εν-θυμίσουμε. Αυτός είναι ο σκοπός του αγγελικού βασιλείου. Αυτός είναι ο σκοπός του αγγελικού βασιλείου της Οικογένειας του Μιχαήλ. Καθώς βαδίζουμε μπροστά, διακηρύσσουμε την υψηλότερη αλήθεια για να είναι γνωστή σε όλους, γιατί τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, μπορείτε να δεχτείτε αυτή την αλήθεια.

Κρυστάλλινες πύλες, κρυστάλλινη ενέργεια, κρυστάλλινα παιδιά

Σε αυτό το σημείο, η σύνδεσή σας με την Συμπαντική Ενέργεια έχει κρυφτεί από την οπτική σας, καθώς δεν είσαστε σε θέση να δείτε τις δικές σας δημιουργίες. Αλλά τώρα σας λέμε πως οι αλληλοεπιδράσεις σας με τις κρυσταλλικές πύλες έχουν ανοίξει νέες δυνατότητες στην επίδραση του «χρόνου του τώρα», ή του «κυκλικού χρόνου», όπου παρελθόν, παρόν και μέλλον είναι όλα ένα. Καθώς κάνετε στην άκρη το πέπλο της λησμοσύνης ακόμη περισσότερο, θα έχετε εμπειρία της αληθινής φύσης των άπειρων όντων στον κυκλικό χρόνο.

Αυτή τη στιγμή έχετε μιαν αρχή και ένα τέλος σαν πεπερασμένα όντα – συνεπώς, δεν είναι ακόμη δυνατό να καταλάβετε στην πραγματικότητα το άπειρο. Αυτή είναι και η δράση του πέπλου. Όμως, με τη νέα σας σχέση με τον χώρο και χρόνο, θα αρχίσετε να βλέπετε νέες συνδέσεις σε αυτό που αποκαλούμε «κυκλικός χρόνος». Η ενέργεια που απορρέει από τον Κεντρικό Ήλιο, φιλτραρισμένη από τον δικό σας ήλιο, είναι η κρυστάλλινη ενέργεια που το κάνει όλο αυτό δυνατό. Αυτές είναι και οι ηλιακές εκλάμψεις που έχουν φορτίσει και ενεργοποιήσει τη Γη με την ενέργεια που χρειάζεται για να κάνει το επόμενο βήμα. Και στην πραγματικότητα, θα δείτε πολλές περισσότερες ενεργοποιήσεις στο κοντινό μέλλον.

Παρακολουθείστε τον ήλιο. Έχει πεθάνει με μια καθυστέρηση αλλά δεν έχει τελειώσει, καθώς υπάρχουν νέες επιδράσεις της κρυσταλλικής ενέργειας που χρειάζεστε γι’ αυτό που θ’ ακολουθήσει προς το τέλος του χρόνου. Καθώς η κρυστάλλινη ενέργεια εισέρχεται στη Γη, αλλάζει το δυναμικό της, καθώς σας συνδέει ακόμη πιο άμεσα με την Συμπαντική Ενέργεια. Αυτή η δυνατή σύνδεση κάνει δυνατό το σχεδιασμό των δημιουργιών σας. Γι’ αυτό σας ζητήσαμε να πειραματιστείτε με την Κρυσταλλικές Πύλες οι οποίες θα σας συνδέσουν με το δικό σας μέλλον και τους παρελθοντικούς εαυτούς σας.

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, θα δείτε μια ροή Κρυστάλλινων παιδιών όσο ποτέ άλλοτε. Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης έχουν ισορροπήσει και είναι έτοιμα να εισέλθουν. Αν και κάποια ως τώρα, έχουν έρθει με ορισμένες συμπεριφορές, δε θα περάσει καιρός μέχρι να έρθουν με όλες τις συμπεριφορές τους. Καθώς αυτό θα συμβαίνει, θα δείτε εξελιγμένους ανθρώπους να βαδίζουν ως παιδιά. Θα χρειαστούν την προσοχή σας και την κατανόησή σας, καθώς οι συμπεριφορές τους συχνά θα παρεξηγιούνται. Η εκπληκτική ευαισθησία τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ισορροπημένη τους σύνδεση με τη Συμπαντική Ενέργεια. Λόγω αυτής της ιδιαίτερης σύνδεσης, θα σας φέρουν μιαν νέα κατανόηση του κυκλικού χρόνου και πώς οι πύλες πραγματικά λειτουργούν.

Οι μαγικές τους δυνατότητες έχουν ως άμεσο αποτέλεσμα τη σύνδεσή τους με το εργοστάσιο του Θεού που συνδέει τα πάντα ως ένα. Καθώς οι άνθρωποι ξεπερνούν τον φόβο όταν βλέπουν κάτι διαφορετικό, τα Κρυστάλλινα παιδιά θα σας δείξουν όλες τις δυνατότητες να κρατάτε την δύναμη του Θεού, παραμένοντας σε φυσική μορφή. Αυτή η δύναμη είναι έμφυτη σε κάθε έναν από εσάς. Είναι το ύφασμα του Θεού επειδή μοιάζει με πολλές κλωστές που συνδέουν καρδιές, υφαίνοντας ένα χαλί χρόνου και χώρου.

Η νέα σας σχέση με αυτή την Συμπαντική Ενέργεια είναι εκείνη που προκαλεί την αύξηση της πνευματικής επαφής αυτή τη στιγμή. Σας έχουμε πει πως αυτό έχει αρχίσει να ενεργοποιείται και καθώς αυτές οι πύλες έχουν ανοίξει, πολλοί θα μπορούν να κάνουν ανώτερη επικοινωνία. Πολλοί θα ακούν την αμεσότητα του Πνεύματος μέσω του δικού τους ανώτερου εαυτού και θα μπορούν να τον ερμηνεύουν. Στην πραγματικότητα, σας ζητάμε ν’ ακούτε προσεκτικά, να κλίνετε προς αυτό και να βρείτε ευκαιρίες να το εκφράσετε. Αυτή η αυξημένη σύνδεση, διευκολύνεται με μια δυνατή σύνδεση με τη Συμπαντική Ενέργεια, καθώς είναι το μόνο που χρειάζεται για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο.

Η αφομοιωμένη κίνηση της Συμπαντικής Ενέργειας

Έτσι, καθώς αυξάνετε την σύνδεσή σας με τη Συμπαντική Ενέργεια, θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε περισσότερα γι’ αυτήν. Η Συμπαντική Ενέργεια από μόνη της είναι σαν ένα σεντόνι που κρέμεται από μια γραμμή. Όταν πιέσετε την μία πλευρά του σεντονιού, μια διόγκωση συμβαίνει στην άλλη του πλευρά. Αυτό το ύφασμα κρατάει τα Ακασικά αρχεία, την μηχανή του κάρματος και την δράση της αιτίας και του αποτελέσματος. Η μεγαλύτερη αλήθεια για την Συμπαντική Ενέργεια είναι ότι εμπεριέχει μια πολύ μεγάλη διόγκωση που έχει δημιουργηθεί, όταν αυτό το παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής ξεκίνησε – συνεπώς, η φυσική δράση της Συμπαντικής Ενέργειας είναι να συγχωνεύει πίσω μαζί εκείνα που φαίνονται διαχωρισμένα, για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση της διιτότητας όπου και παίζετε εσείς το παιχνίδι. Η κατανόηση της δράσης της συγχώνευσης μπορεί να βοηθήσει, καθώς εσείς προχωράτε μπροστά με την πρόθεση να δημιουργείτε. Αν κατανοήσετε πως θέτοντας τον εαυτό σας σε αρμονία με την Συμπαντική Ενέργεια είναι σα να θέσετε τον άνεμο πίσω στην πλάτη σας, θα μοιάζει σαν το ίδιο το ύφασμα του Θεού να υποστηρίζει τις δημιουργίες σας και τις πράξεις σας.

Αγαπητοί, θα δείτε τις ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσετε αυτή την πληροφόρηση. Οτιδήποτε κι αν κάνετε ατομικά, κάθε απόφαση, κάθε επιλογή που κάνετε, απλά σας ζητάμε να το συγκρίνετε με την Συμπαντική Ενέργεια. Συγχωνεύετε ή διαχωρίζετε; Εδώ θα βρείτε μια απ’ ευθείας συσχέτιση στο ποσοστό της υποστήριξης που νιώθετε, ειδικά τώρα που η νέα σύνδεση συμβαίνει.

Η σύνδεσή σας με την Συμπαντική Ενέργεια είναι δυνατότερη και πιο σημαντική να την κατανοήσετε όσο ποτέ άλλοτε. Α, αλλά δεν σταματάει εδώ καθώς δεν δράτε μόνο ατομικά αλλά και συλλογικά. Θα υπάρξει κάποια στιγμή όπου ο καθένας στην επιχείρησή σας θα έχει ένα άτομο που η μόνη του δουλειά θα είναι να δίνει γενική κατεύθυνση στην εταιρία και να την συγκρίνει με τη φυσική ροή της Συμπαντικής Ενέργειας. Αυτή η δουλειά πηγαίνει προς μια κατεύθυνση συγχώνευσης ή διαχωρισμού; Φυσικά, δεν σταματάει εδώ καθώς θα απλώσει σε έναν κόσμο ηγετών και πολιτικών σε όλα τα επίπεδα στον κόσμο παντού.

Κουνταλίνι, Αγάπη και φόβος και πολιτική

Τώρα επιθυμούμε να μιλήσουμε για την Συμπαντική Ενέργεια που σας συνδέει μεμονωμένα. Καθώς συνδέεστε μέσα από τον ανώτερο εαυτό σας, μοιάζει με συναίσθημα. Το δυνατότερο συναίσθημα από το οποίο τα πάντα είναι φτιαγμένα είναι η Συμπαντική Ενέργεια. Στην ύπαρξή σας το αισθάνεστε σαν συναίσθημα αγάπης. Οπότε η αγάπη είναι η «γεύση» της Συμπαντικής Ενέργειας καθώς διαπερνάει την ίδια σας την ύπαρξη και συνδέει την καρδιά σας με όλες τις καρδιές. Η αγάπη είναι η πραγματική ενέργεια ζωτικής δύναμης.

Πολλές φορές αυτή η ενέργεια ανακατώνει μιαν αντίδραση στη φυσική σας ύπαρξη, καθώς ενεργοποιεί την ενέργεια Κουνταλίνι. Η Κουνταλίνη είναι η βασική ενέργεια της ζωτικής δύναμης σε φυσική μορφή. Οπότε, καθώς η Συμπαντική Ενέργεια πάλλεται στο σώμα σας, την αισθάνεστε ως αγάπη – και όταν υπάρχει αντίδραση, όταν υπάρχουν περιορισμοί, όταν υπάρχουν συστήματα πεποίθησης, υπάρχουν άλλα μπλοκαρίσματα όπου περιορίζουν ή διακόπτουν την Συμπαντική Ενέργεια, το αισθάνεστε ως το αντίθετο της αγάπης, όπου είναι ο φόβος. Εδώ υπάρχει ένα άλλο μέτρο της αρμονίας σας με την Συμπαντική Ενέργεια. Προέρχεστε από αγάπη ή προέρχεστε από τον φόβο; Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε την θέση σας στη σχέση με την Συμπαντική Ενέργεια και το ύφασμα του Θεού. Αυτή η σχέση θα καθορίσει το αν έχετε τον άνεμο στην πλάτη σας ή το κάθε σας βήμα μπροστά θα βρίσκει αντίσταση.

Παρακαλούμε, αγαπητοί, κανένας δεν κρίνεται γι’ αυτό – ποτέ. Η επιλογές σας είναι απλά επιλογές σας και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Υπάρχει όμως αιτία και αποτέλεσμα και αυτό έχει άμεση σχέση με την θέση σας που αφορά τη σχέση σας με τη Συμπαντική Ενέργεια. Έτσι, προκειμένου να βρείτε την ευτυχία σας, το πάθος σας, την ολοκληρωτική έκφραση της χαρά σας στον πλανήτη ενώ τον επισκέπτεστε με αυτές τις υπέροχες φούσκες βιολογίες σας που κατοικείτε, σας ζητάμε μόνο να πάρετε θέση και απλά να παρατηρήσετε την σχέση σας με την Συμπαντική Ενέργεια.

Για άλλη μια φορά, δεν σταματά εδώ. Εξετάστε τους πολιτικούς και επιχειρηματίες ηγέτες και ρωτήστε τον εαυτό σας: “Υπάρχει ένα μήνυμα αγάπης και ευκαιρία για συγχώνευση ή είναι ένα μήνυμα διαχωρισμού και φόβου;” Το δύσκολο σημείο εδώ είναι πως η φυσική σας τάση στο δράμα, θα φέρει ανθρώπους προς τον φόβο ακόμη πιο γρήγορα παρά το να τους φέρετε στην αγάπη. Είναι πιο εύκολο να φοβάστε παρά το ν’ αγαπάτε. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε πως η προς τα εμπρός εξέλιξη έχει άμεση σχέση με τη Συμπαντική Ενέργεια – οπότε, παρακολουθήστε το. Όσο διορίζετε πολιτικούς ηγέτες να σας εκπροσωπούν και όσο επιλέγετε επιχειρήσεις που αλληλοεπιδρούν με αυτό, βεβαιωθείτε πως θα προέρχονται από έναν χώρο που συγχωνεύει και όχι διαχωρισμού, από αγάπη και όχι από φόβο. Όταν ακούτε αυτά τα μηνύματα φόβου, κάντε μια σημείωση. Είναι σε σχέση με τη Συμπαντική Ενέργεια ή υπάρχει αντίσταση; Και καταλάβετε πως από αυτό το σημείο μπροστά, δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα κάθε λεπτό της ημέρας. Οι μέρες του κόσμου που επιθυμεί δυνατούς “ηγέτες” πλησιάζει στο τέλος του καθώς ο κάθε ένας από εσάς, φέρει την δική του δύναμη.

Ο χώρος και ο χρόνος της Συμπαντικής Ενέργειας

Α, αλλά υπάρχει περισσότερο, καθώς σας λέμε πως αυτό που ξέρετε ως γραμμικό χρόνο, υπάρχει σε απ’ ευθείας σύνδεση με την Συμπαντική Ενέργεια. Η Συμπαντική Ενέργεια, ως το ύφασμα του Θεού, επίσης εκφράζετε στον κόσμο σας ως συνεχές χώρου / χρόνου. Η εικόνα του σεντονιού που κρέμεται σε μια γραμμή, τώρα αλλάζει σε μια κουβέρτα που αγγίζει τον ορίζοντα του εδάφους. Από αυτή την οπτική, μπορείτε να δείτε πως πολλές φορές, υπάρχουν γεγονότα που θέτουν κυματισμούς στο ύφασμα του χώρου και του χρόνου. Τα πάντα παντού αισθάνονται αυτό τον κυματισμό σε κάποιο χρόνο. Υπάρχουν μικρά και μεγάλα κύματα που επιδρούν όλους και τα πάντα. Πολλές φορές υπάρχουν παγκόσμια γεγονότα που προκαλούν τεράστια κύματα σε αυτή την ενέργεια. Και όσο δύσκολο όσο μερικά μπορούν να είναι, εξυπηρετούν αρκετά καλά για να προκαλέσουν ένα αποτελεσματικό κύμα στην Συμπαντική Ενέργεια που δημιουργεί μεγάλες αλλαγές στην αντίληψη.

Η μεγαλύτερη πρόκληση σχετικά με αυτό είναι πως οι άνθρωποι επιθυμούν να γνωρίζουν ακριβώς τα πράγματα από πού προέρχονται και πού πηγαίνουν. Επιθυμείτε να έχετε τα πάντα κατανοητά, καθώς είσαστε οι περίεργοι του σύμπαντος – είσαστε εκείνοι που προσπαθούν να καθορίσουν τον θεό, χωρίς να μπορούν να τον δουν στον εαυτό τους. Και όμως, σας λέμε πως η σύνδεσή σας με τον χώρο και τον χρόνο έχει να κάνει πολύ με αυτό. Είναι πολύ εύκολο να κοιτάξετε πίσω στην ιστορία σας και να δείτε πολλά από αυτά τα κύματα που είχαν τεθεί σε κίνηση και τί κατάφεραν. Πολλές φορές έμοιαζε σχεδόν σαν κάποιος να έπαιρνε ένα χαλί και να το τραβούσε κάτω από τα πόδια σας με πρόθεση να ταράξει τα πάντα στον κόσμο σας.

Ωστόσο, η Συμπαντική Ενέργεια δεν υπάρχει μονάχα στην δική σας διαστασιακή πραγματικότητα. Συνδέει τα πάντα σε όλες τις διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Πρόσφατα, νιώσατε ένα κύμα που δεν ήρθε από κανένα γεγονός στην δική σας διαστασιακή χρονική γραμμή. Αν και αυτό το κύμα κούνησε τον κόσμο σας, δεν είναι δυνατό να ανιχνεύσετε την προέλευσή του. Αυτό στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε σε άλλη διάσταση του χρόνου και του χώρου και έθεσε ένα δυνατό κύμα ενέργειας, ένα κύμα που έγινε αισθητό από πολλούς που διάβασαν και άκουσαν αυτά τα λόγια. Σε αυτή την κατάσταση, είναι λίγο διαφορετικό να κοιτάξετε γύρω σας και να μην είναι δυνατό να βρείτε την αιτία. Ξέρετε πως κάτι είναι διαφορετικό. Ξέρετε πως κάτι είναι ασυνήθιστο. Ξέρετε πως υπάρχει μια δυνατότητα εκεί και μπορείτε να την αισθανθείτε αλλά δεν ξέρετε το γιατί.

Εδώ το μυαλό σας αρχίζει να κινείται, προσπαθώντας να βρει τί αισθάνεστε και γιατί. Είναι μάταιο για τους ανθρώπους να προσπαθούν και να βάλουν όλα τα κομμάτια μαζί. Οπότε, αντί αυτού αγαπητοί, καθώς η σχέση σας με την Συμπαντική Ενέργεια γίνεται δυνατότερη, η επιτυχία θα είναι το να νιώσετε απλά άνετα με αυτή την αλλαγή. Γίνεται με το να αφήσετε απλά την ενέργεια να ρέει γύρω σας και να λαμβάνετε όλα όσα προσφέρει, αντί να προσπαθείτε να καταλάβετε πώς μπορεί να χωρέσει σε εκείνο που θεωρείτε “φυσιολογικό”. Σας λέμε πως όλες οι αλλαγές οδηγούν σε κάτι καλύτερο. Αφήστε αυτά τα κύμματα στο ύφασμα του χρόνου και του χώρου να σας οδηγήσουν σε κάτι που ποτέ δεν περιμένατε. Επιτρέψτε σε αυτή την ενέργεια να σας πάει σε εντελώς νέα επίπεδα, που με τη σειρά τους σας φέρνουν στην πιθανότητα μιας ακόμη δυνατότερης σύνδεσης με το δικό σας πνεύμα. Αυτό συμβαίνει τώρα. Γι’ αυτό οι Κρυσταλλικές πύλες άνοιξαν και γι’ αυτό η Κρυσταλλική ενέργεια έρχεται στη Γη μέσο των ηλιακών εκλάμψεων αυτή τη στιγμή. Και γι’ αυτό τα Κρυστάλλινα παιδιά στέκονται σε σειρά στην άλλη πλευρά του πέπλου λέγοντας: “Πότε θα κατέβω κι εγώ;”

Οι τρεις αδελφές: Άρης, Γη, Αφροδίτη

Υπάρχει ακόμη ένα γεγονός που θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε σε σχέση με τη Συμπαντική Ενέργεια. Όλες οι επανα-συνδέσεις και οι νέες συνδέσεις με τη Συμπαντική Ενέργεια θα επανα-εξεταστόυν και θα επανα-αξιολογηθούν με όλες τις παρελθοντικές συνδέσεις. Μέρος εκείνου που ζείτε, ακόμη και με την νέα συμπεριφορά των Κρυσταλλικών πυλών, θα σας κάνουν να επανα-σκεφθείτε αρκετά την δική σας σχέση με τον χώρο και τον χρόνο και τί πραγματικά είναι. Αλλά ακόμη και σε μια μεγαλύτερη κλίμακα, σας λέμε πως θα ανακαλύψετε κάποια πράγματα από ένα συγκεκριμένο σημείο όπου δε θα είναι δυνατό να τα θέσετε σε μια σειρά αυτή τη στιγμή. Σας λέμε πως η δύναμη της ζωτικής ενέργειας που υπάρχει στον Άρη, σύντομα θα ανακαλυφθεί. Θα βρείτε ζωή στον Άρη. Όχι μονάχα θα αποκαλύψετε μορφές ζωής στον Άρη μέσα σε μικροσκοπικά σωματίδια, αλλά θα ανακαλύψετε την ιστορία της ζωής στον Άρη. Οι επιστήμονες σύντομα θα κάνουν αποκαλύψεις που ξεκάθαρα θα δείξουν πως μέχρι ενός σημείο, ο Άρης συντηρούσε ζωή όπως την ξέρετε στη Γη.

Αγαπητοί, δεν σταματάει εκεί, από την αρχή υπήρχαν τρεις αδελφές και όχι δύο. Οι τρεις αδελφές – Αφροδίτη, Άρης και Γη – όλοι υποστηρίξανε ζωή, μέχρι ενός σημείου. Υπήρχε επικοινωνία εμπρός και πίσω μεταξύ των τριών αδελφών η οποία ήταν στιγμιαία. Αποδείξεις της στιγμιαίας επικοινωνίας, μόλις τώρα άρχισε να αποκαλύπτεται. Υπήρχε μεταφορά ενέργειας μπρος και πίσω που ακόμη δεν έχετε βρει σήμερα.

Αλλά σας λέμε πως μέρος της αιτίας όπου η Κρυσταλλική ενέργεια έρχεται από τον Κεντρικό Ήλιο, μέσα των ηλιακών εκλάμψεων και συσσωρεύεται στις τεκτονικές πλάκες, έγκειται στο γεγονός  πως αυτές οι τεκτονικές πλάκες υπάρχουν και στους τρεις πλανήτες. Στην πραγματικότητα, το γεγονός πως κάποιες τεκτονικές πλάκες σταμάτησαν να κινούνται στην Αφροδίτη, είναι και ο λόγος που σήμερα δεν υποστηρίζει κανενός είδους ζωής που να γνωρίζετε – η ζωή του πλανήτη όπως το ξέρετε, είναι το διοξείδιο του άνθρακα που βγήκε εκτός ισορροπίας σε αυτό το σημείο. Αλλά και οι συνδέσεις ενέργειας σε κάθε μία άλλαξε, με αποτέλεσμα όλη η ενέργεια να επικεντρωθεί στην κεντρική αδελφή στη μέση, στη Γη, για να είναι δυνατή όλη η ενέργεια ζωτικής δύναμης, να χτίσει μια μήτρα γύρω από τη Γη. Όλη η ενέργεια ζωτικής δύναμης επικεντρώθηκε από εκείνο το σημείο.

Θα δείτε σύντομα κάποιες επιστημονικές ενδείξεις που θα δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Παρακολουθήστε το. Ναι, θα ερμηνεύεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αλλά αν κοιτάξετε την μεγαλύτερη εικόνα της δημιουργίας του σύμπαντος, θα δείτε πως όλα επικεντρώνονται προς μια κατεύθυνση. Η σύνδεση με την ίδια τη Γη και την δύναμη της ζωτικής ενέργειας μέσα στο υποστηρικτικό πλέγμα, είναι αυτό που προκαλεί την συγκέντρωση όλης της ενέργειας πάνω στη Γη και οι δύο άλλες αδελφές, οικειοθελώς, μεταβαίνουν προς την χειμερία νάρκη. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι πως δε θα περάσει πολύς καιρός πριν η εκ προθέσεως ζωής ξεκινήσει πάλι σε μια από τις δύο αδελφές ξανά. Ακόμη και η πιο μικρότερη φόρμα, ένας σπόρος που φυτρώνει, θα ξεκινήσει μιαν ολόκληρη αλυσίδα από επανα-αντιδράσεις πάνω από χιλιάδες χρόνια που θα θέσει σε κίνηση μία από τις μεγαλύτερες δημιουργίες της ανθρώπινης πρόθεσης που θα γίνει ποτέ μάρτυρας.

Για να το κρατήσετε… αφήστε το να φύγει

Από τις υψηλότερες οπτικές, αγαπητοί, όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, παρακολουθώντας σας καθώς κάνετε το επόμενο βήμα στο μονοπάτι σας πριν το πόδι σας πατήσει κάτω. Δημιουργείτε το μέλλον σας κάθε στιγμή της ημέρας και είμαστε τόσο απίστευτα υπερήφανοι για εσάς. Το πέπλο έχει λεπτύνει κι άλλο. Ναι, σε κάποιους από εσάς, μοιάζει αρκετά φορτικό επειδή δεν είναι εύκολο να καταλάβετε την σύνδεση με το “Όλα Όσα Είναι”, καθώς την ενέργεια της Συμπαντικής Ενέργειας, το σώμα σας την αισθάνεται ως αγάπη και κάποιες φορές μπορεί να είναι δυσβάσταχτη. Υπάρχει μονάχα ένας τρόπος για να γίνει η ενέργεια της αγάπης δική σας. Να ξέρετε πως είναι η ενέργεια και συνεπώς δεν μπορεί να υπάρξει σε ένα κενό – πρέπει να κινείται για να υπάρχει. Συνεπώς, ο μόνος τρόπος για να την κρατήσετε, είναι να την αφήνετε να φύγει. Να την δίνετε. Αγγίξτε ένα άλλο πρόσωπο. Αφήστε το να δει την σπίθα της ενέργειας της ζωής στα μάτια σας. Αφήστε τους να δουν την ελπίδα σας. Αφήστε τους να δουν τα όνειρά σας. Αφήστε τους να δουν το πάθος σας. Και καθώς περνάτε αυτή τη μορφή σε κάποιον άλλον, ακόμη μια φορά θα κυματίσετε το σεντόνι του Θεού σε μια ακόμη μεγαλύτερη δημιουργία.

Συγχωνεύεστε σε μια νέα ενέργεια και σε ένα νέο ύφασμα το οποίο φέρει την Συμπαντική Ενέργεια στο επόμενο επίπεδο. Αυτό έχετε αρχίσει ήδη να το κάνετε σήμερα και σας παρακολουθούμε με την μεγαλύτερη υπερηφάνεια. Η μεγαλύτερή μας πρόθεση ήταν απλά να απλώνουμε τις φτερούγες μας και να βοηθάμε να αντανακλάται η μεγαλοπρέπεια της ανθρώπινης καρδιάς. Δεν γνωρίζετε ποιοι είσαστε… αλλά εμείς ξέρουμε. Και είναι η δική μας πρόθεση να σας εν-θυμίζουμε την δική σας μεγαλοπρέπεια. Μερικά από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορείτε να δώσετε, είναι τα δώρα του ανθρώπινου αγγέλου. Τώρα μπορείτε να πάρετε την υπευθυνότητα να βοηθήσετε άλλους να δουν την δική τους μεγαλοπρέπεια. Αυτό είναι έργο που υπάρχει μπροστά σας.
Πολλοί από εσάς κοιτούν τα άστρα, τις ευθυγραμμίσεις, προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί νιώθουν τόσο αισθηματικοί αυτή τη στιγμή, γιατί τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα ή γιατί τα πράγματα είναι τόσο εύκολα. Αλλά σας λέμε, πολλές φορές, αυτό έχει να κάνει με την δια-διαστασιακή σας σχέση με τον χώρο και τον χρόνο, σε σχέση με την Συμπαντική Ενέργεια – οπότε, μπορεί να μη βλέπετε όλες αυτές τις διακυμάνσεις που έρχονται αλλά αν πάρετε κάθε μία από αυτές και οδηγήσετε προς το καλύτερο, αν πάρετε την ευθύνη να κάνετε το καλύτερο στο οτιδήποτε έρχεται στον δρόμο σας… θα χορεύετε στο πάθος σας και θα παίζετε με χαρά. Αυτό συμβαίνει όταν μπορείτε να γίνετε η ύψιστη χρησιμότητα στο σύμπαν που θα μπορούσατε ποτέ να είσαστε. Αυτό συμβαίνει όταν παίρνετε την θέση σας ως δημιουργοί του πλανήτη Γη.

Εισέρχεστε σε ευκαιρίες να δημιουργήσετε αυτή τη ζωή μέσα στον εαυτό σας. Προχωρήστε σκόπιμα, βαδίστε έντονα εκεί έξω και θέστε σε κίνηση τις υψηλότερες προθέσεις σας για τον εαυτό σας και παρακολουθήστε την μαγεία να συμβαίνει. Παρακολουθείτε καθώς θέτετε σε κίνηση γα δικά σας κύματα σε όλη την Συμπαντική Ενέργεια, καθώς το δονητικό σας μοτίβο μπορεί να γίνει αισθητό από όλους όσους βρίσκονται γύρω σας. Θέστε το σε κίνηση μέσω την υψηλότερης πρόθεσή σας, με τον ίδιο τρόπο που έχετε χρησιμοποιήσει τις κρυσταλλικές Πύλες. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να γίνει αισθητός, να ακουστεί, να αγαπηθεί και αυτό θα συμβεί και σήμερα.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή να βρισκόμαστε μαζί σας. Είναι η μεγαλύτερη τιμή για εμάς να μας επιτρέπετε να αξιοποιούμε αυτό το σημείο σε εσάς, που τρέχει ακριβώς μέσα από την καρδιά σας – για τον σκοπό αυτό, μας επιτρέπετε να συνδεθούμε μέσω της Συμπαντικής Ενέργειας, με κάθε έναν από εσάς και με αυτόν τον τρόπο, ανάβουμε την καρδιά σας. Αν επιθυμείτε να το κρατήσετε και να κρατήσετε αυτή την φωτιά να καίει, πάρτε την και μοιραστείτε την με κάποιον άλλον. Αφήστε τους να δουν την καρδιά σας και θα βρίσκετε σε κίνηση.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων που καθίσαμε μαζί σας σήμερα, που θέσαμε την ενέργειά μας μέσα στην Συμπαντική Ενέργεια σε όλα τα πράγματα παντού. Μας δώσατε αυτή την ευκαιρία και γι’ αυτό είμαστε αιώνια ευγνώμονες. Σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμίσεις: παρακαλούμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερη σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία, να εν-θυμάστε πως είσαστε μέρος του υφάσματος του Θεού καθώς παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!