Απρίλιος 2004

Ο θάνατος ενός άστρου
Παράλληλο Φως από ένα Παράλληλο Σύμπαν

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Καθώς φθάνετε στα απόλυτα βάθη της ψυχής σας, δημιουργείτε μια πραγματικότητα με κάθε σας εκπνοή, γιατί η εισπνοή του Θεού έχει αρχίσει. Αυτό είναι κάτι που έχετε θέσει εσείς σε κίνηση και τώρα θα δείτε την πραγματικότητα που δημιουργήσατε εσείς σήμερα. Η ομορφιά που σας περιβάλλει είναι περισσότερη από ό,τι θα γνωρίσετε ποτέ αφού ακόμη και με την νέα σας όραση και θέαση, το πέπλο είναι ακόμα σταθερά στη θέση του. Αλλά αγαπημένοι μας, όταν κοιτάτε ο ένας στα μάτια του άλλου και ο ένας στην καρδιά του άλλου, τότε είναι που μπορείτε να δείτε τον Θεό. Από σήμερα και στο εξής θα βλέπετε μια τέτοια αντανάκλαση γιατί η ενέργεια αυτή χτίζεται από τον Αύγουστο του 2003. Οι μεγάλες αλλαγές έχουν αρχίσει. Η ενέργεια μετατοπίζεται για να μπορείτε να δείτε την νέα πραγματικότητα που έχετε δημιουργήσει για τον εαυτό σας. Και τώρα έχει μπει σε κίνηση με τέτοιο τρόπο που να είστε σε θέση πραγματικά να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενέργεια – να την διαχειριστείτε για να δημιουργήσετε την πραγματικότητα της κάθε σας στιγμή, της κάθε σας ημέρας. Αυτό ξεκίνησε σήμερα!

Σας έχουμε πει πολλές φορές για τις πύλες της ενέργειας που έχουν ανοίξει. Σας έχουμε εξηγήσει πώς λειτουργούν οι πολυδιάστατες πραγματικότητες. Έχουμε φυτέψει τους σπόρους που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ότι δεν είστε μόνοι και ότι υπάρχουν πολλές ταυτόχρονες πραγματικότητες που συνυπάρχουν πλάι-πλάι σε παράλληλα σύμπαντα. Σήμερα θα μιλήσουμε για το παράλληλο φως, γιατί η ενέργεια έχει αλλάξει και τώρα είναι μια ευκαιρία για να δείτε πώς αυτό λειτουργεί. Η σύνδεση που κάνετε με την Συμπαντική Ενέργεια είναι ισχυρότερη από ποτέ. Αυτή η σύνδεση στην Συμπαντική Ενέργεια είναι αυτό που υπάρχει μεταξύ κάθε ατόμου, αλλά επίσης είναι και αυτό που σας συνδέει με κάθε χορταράκι. Σας συνδέει με τις πέτρες. Σας συνδέει με τους λόφους. Σας συνδέει με τον ήλιο. Αυτή η ενέργεια είναι η Συμπαντική Ενέργεια που βρίσκεται ανάμεσα στα πάντα και συνδέσει τα πάντα. Κάθε φορά που στέλνετε μία δημιουργία στην Συμπαντική Ενέργεια, γίνεται αισθητή ως ένας κυματισμός σε ύφασμα και επιστρέφει σε εσάς με αυτήν την μορφή ακριβώς. Αυτή είναι η διαδικασία της δημιουργίας.

Αλλά ήρθατε να παίξετε αυτό το Παιχνίδι πίσω από ένα πέπλο με την πρόθεση να ξεχάσετε το πόσο μεγαλοπρεπείς είσαστε. Τα καταφέρατε καλά, αφού το πέπλο που έχετε δημιουργήσει λειτούργησε όπως το είχατε προγραμματίσει. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ξαναθυμηθείτε την μεγαλοπρέπειά σας. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε ότι μπορείτε να αποκτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας, ακόμη και με το πέπλο να βρίσκεται στη θέση του. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εργαστείτε με την δική σας ενέργεια ως δημιουργοί, γιατί τώρα είναι η σωστή ώρα για να θέσετε σε κίνηση την επόμενη μεγάλη δημιουργία. Αυτός είναι ο λόγος που σας λέμε για το πώς πραγματικά λειτουργεί η ζωή. Γιατί εάν έχετε πληρέστερη εικόνα, μπορείτε να κατανοήσετε και να αντιληφθείτε τι είναι το σωστό για σας σήμερα.

Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα

«Αααα», λένε πολλοί, «έχω γίνει πολύ ευαίσθητος συναισθηματικά τώρα τελευταία. Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει με την ενέργεια». Όταν καταλάβετε ότι είστε πράγματι ένα μέρος της Συμπαντικής Ενέργειας, τότε θα κατανοήσετε ότι μοιράζεστε αυτήν την ενέργεια με όλα, παντού. Και όσο δυναμώνετε την σύνδεση με την Συμπαντική Ενέργεια, θα το νιώθετε στα συναισθηματικά σας σώματα. Πρέπει να καταλάβετε ότι η ενέργεια θα αλλάζει όσο αλλάζει η σύνδεσή σας με την Συμπαντική Ενέργεια. Έτσι, τα συναισθήματα μπορεί να είναι λίγο έντονα για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά δεν είναι μόνο η πιο ισχυρή σύνδεση σας με την Συμπαντική Ενέργεια που προκαλεί την εισροή των έντονων συναισθημάτων. Υπάρχουν άλλα πράγματα που εκτυλίσσονται σε άλλες διαστάσεις του χρόνου και του χώρου, που επίσης προκαλούν κυματισμούς στην Συμπαντική Ενέργεια και που στη συνέχεια εσείς το αισθάνεστε ως συναισθηματική αναταραχή. Ακόμη κι όταν διαβάζετε τις αναφορές για την ενέργεια ή όταν προσπαθείτε να εξισώσετε όσα νιώθετε με εξωτερικά γεγονότα, όπως πχ όταν κρυσταλλική ενέργεια εισέρχεται μέσω των ηλιακών εκλάμψεων, λίγες μέρες αργότερα μπορεί να νιώσετε συναισθηματικά ευσυγκίνητοι ή ενθουσιώδεις. Καταλάβετε ότι οι συναισθηματικές αυτές εντάσεις δεν συμβαίνουν μόνο λόγω των όσων συμβαίνουν στην δική σας πραγματικότητα, αλλά και λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν σε παράλληλες πραγματικότητες.

Ομοίως, όταν σε εσάς συνέβησαν τραγικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο που άλλαξαν τα συναισθήματα του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας, αυτά τα ίδια τραγικά γεγονότα έγιναν επίσης αισθητά σε παράλληλες πραγματικότητες, όπου φάνηκαν σαν να συνέβησαν χωρίς καμία προφανή αιτία. Έτσι, νιώθετε κι εσείς πολλές φορές το ίδιο. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την διαδικασία, γιατί αυτήν την εποχή λαμβάνετε απίστευτες ποσότητα ενέργειας από παράλληλα σύμπαντα. Μέσα σε κάθε ένα από αυτά τα «πολυσύμπαντα» υπάρχει ένα φαινόμενο που ονομάζουμε παράλληλο φως, παράλληλη ενέργεια. Αυτό το φως συνδέει όλα τα συναισθήματα από όλες τις πραγματικότητες. Όταν κατανοήσετε τι είναι και κατανοήσετε και την διαδικασία, τότε μπορείτε να προσαρμόσετε την ζωή σας έτσι ώστε να το ενσωματώσετε πλήρως. Σκεφτείτε όλα τα πράγματα που σας έκαναν να βιώσετε αρνητικές προκλήσεις και βρείτε τα θετικά τους σημεία, καθώς αυτή είναι η διαδικασία της εκμάθησης. Γι ‘αυτό είστε εδώ.

Αγαπημένοι μας, κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και αναρωτιέστε: «Τι ήρθα να κάνω εδώ; Γιατί είμαι εδώ και ποιος είναι ο σκοπός μου;» Σας λέμε λοιπόν ότι η απάντηση βρίσκεται μπροστά σας όλον αυτόν τον καιρό και τώρα ήρθε η ώρα για σας να προχωρήσετε με πλήρη συνειδητοποίηση. Υπάρχουν ευκαιρίες τώρα για σας να στείλετε και να λάβετε αυτά τα κύματα της Συμπαντικής Ενέργειας που διασχίζουν τα παράλληλα σύμπαντα. Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε την σημερινή κατάσταση, θα σας πούμε μια ιστορία.

Ο Θάνατος ενός άστρου ~ Λεϊλού, Αμάρα και Τρουτζ

Ο Λεϊλού ήταν ένας νεαρός τριαντάρης. Είχε αποκτήσει οικογένεια, είχε μια καλή δουλειά και βασικά αγαπούσε τη ζωή του. Του άρεσε ακόμη και η δουλειά που έκανε. Ο Λεϊλού πήγαινε καθημερινά στην δουλειά του και απολάμβανε τον χρόνο που περνούσε με τους ανθρώπους που συνεργαζόταν, γιατί είχε την ευκαιρία να συνεργάζεται προσωπικά με κάθε έναν από αυτούς. Αν και δεν ακολουθούσε κάποια παραδοσιακή θεραπευτική τέχνη, ο Λεϊλού ήταν θεραπευτής. Ο Λεϊλού είχε την ευκαιρία να επεκταθεί σε νέες περιοχές και είχε αρχίσει να διδάσκει. Επέστρεφε στο σπίτι και συζητούσε με την σύζυγό του. Η Αμάρα τον περίμενε για να τον καλωσορίσει στην πόρτα. Η Αμάρα είχε το πολύ ικανοποιητικό, αλλά δύσκολο έργο της διατήρησης του σπιτιού και της οικογένειας. Η Αμάρα τον καλωσόριζε κάθε μέρα, «Αγάπη μου, πώς ήταν η μέρα σου;» Και συζητούσαν και μοιραζόντουσαν όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας και αναλογιζόντουσαν τις καλύτερες στιγμές και τις χειρότερες. Ο Λεϊλού και η Αμάρα ήταν πολύ καλά μαζί και προσπαθούσαν να αναθρέψουν την οικογένειά τους κάτω από την ομπρέλα της αγάπη τους.

Και τότε, ο Λεϊλού άρχισε να μην απολαμβάνει την δουλειά του όσο παλιά, γιατί πολλά πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν που τον έκαναν να αλλάξει τον τρόπο που έβλεπε τα πράγματα. Παρατήρησε ότι με τον καιρό οι άνθρωποι άρχισαν να φέρονται πολύ παράξενα. Φαίνονταν να είναι πολύ αγχωμένοι χωρίς κανέναν εμφανή λόγο. Παρόλο που δεν θεωρούσε τον εαυτό του ως σύμβουλο, βρισκόταν σε αυτή τη θέση αρκετά συχνά. Οι άνθρωποι έρχονταν στο γραφείο του τις πιο περίεργες ώρες και το μόνο που έκαναν ήταν να ξεσπούν σε κλάματα. Ο Λεϊλού δεν μπορούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε, οπότε έκανε απλώς το καλύτερο που μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αισθανθούν καλύτερα, να τους εμψυχώσει, να τους βοηθήσει να αντικρύσουν την ζωή από μια καλύτερη προοπτική και να ζουν στο τώρα. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ο Λεϊλού είχε αποκτήσει σημαντική θέση στον χώρο της συμβουλευτικής, έστω κι αν δεν ήταν αυτή η επίσημη δουλειά του. Εργαζόταν πολύ σκληρά καθώς φαινόταν σαν όλοι να ήταν πιεσμένοι τον τελευταίο καιρό. Δεν μπορούσε να καταλάβει αν το προσέλκυε αυτό στη ζωή του, ή αν, πράγματι όλοι ένιωθαν περισσότερο άγχος από ό, τι συνήθως. Ό,τι πάντως και να συνέβαινε, οι εντάσεις ήταν δυνατές και όλοι ένιωθαν ότι τα συναισθήματά τους πυροδοτούνταν.​​

Κάθε μέρα που επέστρεφε στο σπίτι τον υποδέχονταν στην πόρτα η Αμάρα και ο γιος του περιβάλλοντάς τον με την πιο αγνή ανιδιοτελή αγάπη. Η Αμάρα ένιωθε το άγχος του και τον πόνο του, αλλά λειτουργούσε ως φερέφωνο για αυτόν χωρίς να αναφέρεται στο άγχος του. Συνεργάζονταν καλά μαζί, καθώς αυτή τον απάλλασσε από ένα μεγάλο μέρος της πίεσης, επιτρέποντάς του έτσι να μπορεί να κάνει τη διαφορά με τους ανθρώπους που δούλευε κάθε μέρα. Του έλεγε, «Αγάπη μου, όλα θα είναι εντάξει. Κάνεις την διαφορά». Κι αυτός απαντούσε: «Το ελπίζω γιατί δεν ξέρω αν μπορώ να δέχομαι συνεχώς αυτού του είδος την πίεση. Είναι τόσο δύσκολο και νιώθω τόσο ευαίσθητος συναισθηματικά. Μέχρι τώρα κρατάω τις ισορροπίες μου απλώς και μόνο γιατί είμαι πολύ απασχολημένος βοηθώντας τους άλλους. Αλλά δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει».

Μετά από αρκετούς μήνες αυξανόμενης έντασης η Αμάρα είπε τελικά στον Λεϊλού  ότι και η ίδια αισθανόταν πολύ ευαίσθητη συναισθηματικά. Είχε πολλές σκέψεις που συμπεριλάμβαναν ακόμη και σκέψεις να δώσει τέλος στη ζωή της κάτι που δεν της συνέβαινε ποτέ στο παρελθόν. Έμοιαζε σαν ο καθένας να αναζητούσε ξαφνικά έναν ανώτερο σκοπό στη ζωή – σχεδόν σαν να πλησιάζε ένα τέλος σε ένα παιχνίδι που έπαιζαν. Η Αμάρα αναρωτιόταν αν ήταν στη σωστή θέση, κάνοντας τα σωστά πράγματα…

Και υπήρχε και ο γιος τους. Ήταν ένα μεγάλο παιδί, με ένα μεγάλο φυσικό σώμα που του ήταν απαραίτητο για να κρατήσει την τεράστια ενέργεια του. Και παρόλο που ήταν ένα πολύ καλό παιδί και ευγενικό ον εσωτερικά, η φυσική του παρουσία ήταν μεγάλη, και το όνομά του συμφωνούσε με την ενέργεια του. Το όνομά του ήταν Τρουτζ (σ.τ.μ. Τρουτζ σημαίνει Βαδίζω με κόπο). Στην διάρκεια αυτών των τελευταίων μηνών, όταν οι εντάσεις δυνάμωναν, ο Τρουτζ πήγαινε κοντά στην μητέρα του για να την παρηγορήσει. Της έκλεινε σφιχτά στην μεγάλη του αγκαλιά, που ήταν σαν την τεράστια, ζεστή αγκαλιά της αρκούδας και μπορούσες σχεδόν να ακούσεις τα οστά στο σώμα της να τρίζουν όταν το έκανε. Ήξερε ότι μπορούσε να πάρει το άγχος της μακριά και να την κάνει να νιώσει καλύτερα, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο ο Τρουτζ ήθελε να την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι είχε σκοπό και νόημα στη ζωή της.

Τα ακραία συναισθήματα συνεχίζονταν και φαινόταν σαν να αυτή η ενέργεια να μετακινούνταν από τον έναν στον άλλον, περνώντας από το ένα άτομο στο άλλο κατά έναν περίεργο τρόπο. Οι άνθρωποι συνέχισαν να έχουν περισσότερες προκλήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής τους και αυτό ήταν έντονα αισθητό στο χώρο εργασίας του Λεϊλού. Επέστρεφε στο σπίτι στην Αμάρα και αυτή η ενέργεια μεταφερόταν στο δικό της σώμα και της γινόταν τόσο οικεία, που η Αμάρα δεν καταλάβαινε καν τι συνέβαινε μέχρι που πήγαινε ο Τρουτζ και την έκλεινε στην μεγάλη αγκαλιά του. Ο Τρουτζ ακόμη και στην ηλικία των οκτώ, είχε τις δυσκολίες του επίσης. Ένιωθε μεγάλη στεναχώρια και τελικά έπεσε σε κατάθλιψη, κάτι όχι σύνηθες για τον Τρουτζ καθώς ήταν κανονικά ένα πρόσχαρο πλάσμα.

Ο Τρουτζ είχε συνηθίσει να είναι μεγαλόσωμος σε όλη του τη ζωή, διαπίστωσε όμως ότι οι άνθρωποι ένιωθαν να απειλούνται από το μέγεθος του κάτι που δεν είχε βιώσει πριν. Όσο πιο πολύ προσπαθούσε να τα πηγαίνει καλά με τους άλλους ανθρώπους τόσο πιο δύσκολο ήταν να τα καταφέρει. Ο Τρουτζ διαπίστωσε ότι τα μικρότερα παιδιά τον πλησίαζαν με εριστική διάθεση χωρίς κάποιον εμφανή λόγο, σαν να έπρεπε να αποδείξουν τον εαυτό τους μπροστά στο πιο μεγαλόσωμο παιδί στην τάξη. Ξαφνικά έγινε ο στόχος των πολλών και φάνηκε ότι οι άλλοι εστίαζαν όλους τους φόβους τους πάνω του. Βρέθηκε ό ίδιος να φοβάται, κάτι στο οποίο δεν είχε συνηθίσει.

Οι ενέργειες της οικογένειας του Λεϊλού εντάθηκαν ακόμη περισσότερο κατά τους επόμενους μήνες. Ένα βράδυ που έτρωγαν το δείπνο τους, μοιράζονται τα γεγονότα της ημέρας και προσπαθούσαν να βγάλουν κάποιο νόημα από όλα αυτά. Ο Τρουτζ είπε, «Μαμά, όλα θα πάνε καλά. Μην στεναχωριέσαι». Και η Αμάρα απάντησε, «Λεϊλού, μην ανησυχείς. Κάποια μέρα θα μπορέσεις να ξεκινήσεις την δική σου επιχείρηση και δεν θα έχεις τα προβλήματα που έχεις τώρα». Ο Λεϊλού συνέχιζε να πηγαίνει στην δουλειά και να λέει στους ανθρώπους που τον επισκέπτονταν για να ενθαρρυνθούν να μην ανησυχούν. Αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν πήγαινε καλύτερα. Ήταν σαν να υπήρχε ένα βαρύ πέπλο ομίχλης που κρεμόταν αθόρυβα πάνω από τον καθένα. Η Αμάρα είπε μία μέρα στην καλύτερη της φίλη ότι ήταν σίγουρη ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, αρκεί να ήξερε τι συνέβαινε και γιατί. Αυτή η ενέργεια δεν ήταν φυσιολογική. Προκαλούσε διάφορα συναισθήματα κάνοντας όλους να αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους και να χάνουν την ελπίδα τους. Η εγκληματικότητα είχε αυξηθεί πολύ αλλά όχι σε βίαια εγκλήματα. Ήταν λες και οι άνθρωποι έλεγαν «Ποιο το νόημα;» Μια ενδιαφέρουσα όμως πλευρά όλου αυτού, ήταν ότι και η δημιουργικότητα άνθισε στη διάρκεια αυτής της περιόδου. Γράφτηκαν μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια, ενώ εμφανίστηκαν τα πιο θαυμαστά έργα τέχνης. Ήταν σαν όλη αυτή η ένταση να ξυπνούσε το δημιουργικό κομμάτι σε όλους.

Ένα βράδυ η οικογένεια κλήθηκε στη μεγάλη αίθουσα. Η μεγάλη αίθουσα ήταν ένας χώρος συνάντησης όπου πολλοί στη γειτονιά συγκεντρωνόντουσαν όταν υπήρχε κάτι να συζητηθεί. Κάποιος ήρθε στην πόρτα και τους κάλεσε όλους να παρευρεθούν στη μεγάλη αίθουσα για μία έκτακτη συνεδρίαση. Η Αμάρα θεώρησε παράξενο το γεγονός ότι ήρθαν στην πόρτα για να τους ενημερώσουν. Στην μεγάλη αίθουσα βρήκαν χιλιάδες άτομα συγκεντρωμένα. Πολλά περισσότερα από όσα χωρούσαν στην αίθουσα, πολύ περισσότερα από το συνηθισμένο για μια τέτοια συνάντηση. Ο δήμαρχος της πόλης ανέβηκε στην σκηνή και άρχισε να μιλάει, άρχισε να διηγείται μια ιστορία. Ήταν μια ιστορία για πλανήτες και ηλιακά συστήματα και αστέρια. Το είπε σε μορφή ιστορίας γιατί σκέφτηκε ότι θα είναι ευκολότερο για τους ανθρώπους να καταλάβουν. Όλοι ακούσαν την ιστορία με μεγάλη υπομονή. Από την συμπεριφορά του δημάρχου μπορούσαν να αντιληφθούν ήταν μία ιστορία σημαντική για όλους. Ο πλανήτης τους ονομαζόταν Ακαρού και είχε μια σχεδόν ελλειπτική τροχιά γύρω από τον ήλιο τους. Ως αποτέλεσμα αυτής της τροχιάς, οι εποχές ήταν ακραίες και μεγάλο μέρος της τεχνολογίας τους είχε χρησιμοποιηθεί για να προσαρμοστούν στις αλλαγές των εποχών τους. Πρόσφατα εκείνοι που μελετούσαν τα φαινόμενα αυτά είχαν αντιληφθεί ότι η ελλειπτική τροχιά είχε αλλάξει. Καθώς ο δήμαρχος τελείωνε την ιστορία του έγινε φανερό ότι υπήρχε μια πολύ μεγάλη πιθανότητα ο ήλιος του Ακαρού να βρίσκεται στην διαδικασία του θανάτου.

Στις στιγμές της σιωπής που ακολούθησαν, όλοι αισθάνθηκαν την ενέργεια ολόκληρης της αίθουσας να μετατρέπεται σε ενέργεια φόβου. Ο δήμαρχος τους ενθάρρυνε να συνεχίσουν τις καθημερινές εργασίες τους και να συνεχίσουν την δουλειά τους, αλλά εκείνη την στιγμή τα λόγια του έπεσαν σε αυτιά που δεν ακούσαν. Πολλοί άνθρωποι φοβόντουσαν και πολλοί άνθρωποι ανακουφίστηκαν, επειδή ήξεραν ότι αυτό που ένιωθαν από τον καθένα γύρω τους ήταν το γεγονός ότι ο Ακαρού τελείωνε. Ο θάνατος ενός άστρου επρόκειτο να συμβεί και ήταν το αστέρι τους.

Ο Λεϊλού, η Αμάρα και ο Τρουτζ επέστρεψαν στο σπίτι τους μέσα στη σιωπή. Εκείνη τη νύχτα π Λεϊλού και η Αμάρα συνδέθηκαν και έκαναν έρωτα όπως ποτέ πριν. Την ώρα που ξύπνησαν το επόμενο πρωί, ο Τρουτζ πήδηξε στο κρεβάτι τους, τους αγκάλιασε και τους δύο και τους ευχήθηκε καλημέρα. Μια νέα ημέρα είχε αρχίσει και για εκείνη την ημέρα, εκείνοι θα γιόρταζαν.

Τράβηγμα της Συμπαντικής Ενέργειας

Η ιστορία που μόλις σας είπαμε είναι αληθινή και συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, δεν είναι ο δικός σας Ήλιος αυτός στον οποίο αναφερόμαστε. Πολλές εναλλακτικές πραγματικότητες υπάρχουν ταυτόχρονα. Αυτά τα πολυσύμπαντα συνδέονται με την Συμπαντική Ενέργεια που συνδέει τα πάντα. Η αλλαγή στο σύμπαν ξεκινά από την Συμπαντική Ενέργεια, γιατί όταν κάτι πεθαίνει, κάτι άλλο γεννιέται. Όταν στη μία πλευρά της Συμπαντικής Ενέργειας συμβαίνει ένας κυματισμός, δημιουργείται ένα εξόγκωμα στην άλλη πλευρά. Η Συμπαντική Ενέργεια είναι η ουσία και η κινητήρια δύναμη της αιτίας και του αποτελέσματος πάνω στην οποία υπάρχουν όλα τα πράγματα. Αν και ο ηλιακός ήλιος της Γης έχει παρόμοια δόνηση με αυτή του ήλιου της Ακαρού, η τελική έκβαση του καθενός είναι εντελώς διαφορετική. Ο ήλιος του Ακαρού ολοκληρώνει τον κύκλο της ζωής του. Επειδή η Συμπαντική Ενέργεια συνδέει όλα τα πράγματα σε όλες τις διαστάσεις, ο ήλιος της Γης χρησιμοποιεί την ίδια ενέργεια, αυτή που βγαίνει από τον ήλιο του Ακαρού που πεθαίνει, προκειμένου να εμποτίσει με επιπλέον ζωτική ενέργεια την Γη. Αυτή είναι η Κρυσταλλική ενέργεια που εισέρχεται στην Γη μέσω των ηλιακών εκλάμψεων του ήλιου σας τα τελευταία τρία χρόνια και που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε υψηλότερες δονητικές καταστάσεις. Η ενέργεια του Ακαρού -συμπεριλαμβανομένης της ενέργειας του Λεϊλού, της Αμάρας και του Τρουτζ- δημιουργεί ένα απότομο τράβηγμα στην Συμπαντική Ενέργεια και ενεργοποιεί συναισθήματα στη Γη αυτήν την στιγμή. Είναι επίσης το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να δοθεί. Πριν να μάθουν στο Ακαρού τι ήταν αυτό που τους προκαλούσε ένταση, όλοι έψαχναν για έναν σκοπό στη ζωή τους. Είναι ενδιαφέρον ότι μόλις έγινε γνωστό ότι ο χρόνος τους ήταν περιορισμένος όλοι έγιναν πνευματικοί. Το ωραίο είναι ότι μετά από αυτό, ολόκληρος ο πλανήτης άρχισε να αλλάζει. Στην αρχή, πολλοί άνθρωποι ζούσαν με τον φόβο και τρελάθηκαν προσπαθώντας να κάνουν όλα όσα ήλπιζαν να κάνουν κάποια μέρα αφού θα πέθαιναν ούτως ή άλλως. Αλλά λίγο μετά, ο πρώτος κυματισμός στην Συμπαντική Ενέργεια ηρέμησε και οι άνθρωποι συνειδητοποίησαν ότι ήταν ώρα να επιστρέψουν στο πνεύμα. Ο λαός του Ακαρού έχει πρόσφατα στραφεί σε μια νέα κατεύθυνση. Κάθε ανάσα που παίρνουν έχει πλέον νέο νόημα.

Τώρα, αγαπημένοι μου, σας παρακαλώ να καταλάβετε ότι σας είπαμε αυτήν την ιστορία για κάποιο λόγο. Ο Ακαρού πεθαίνει και με αυτή την ενέργεια του θανάτου ενός αστεριού έρχεται ένας κυματισμός στην Συμπαντική Ενέργεια που θα επηρεάσει κάθε έναν από σας. Το κάνει ήδη τους τελευταίους οκτώ μήνες. Αισθάνεστε την ενέργεια του Ακαρού που χάνεται. Εσείς δεν νιώθετε την θλίψη για την απώλεια ενός πλανήτη, αντίθετα, νιώθετε την αντίστροφη πλευρά της Συμπαντικής Ενέργειας. Νιώθετε ζωτική ενέργεια. Πολλοί από εσάς θα την αντιληφθείτε και θα την νιώσετε ως σεξουαλική ενέργεια. Πολλοί από εσάς θα την νιώσετε γιατί θα διεγείρει την Κουνταλίνι που ανεβαίνει και κατεβαίνει στην σπονδυλική σας στήλη. Ανάλογα με τον τρόπο που έχετε συνηθίσει να αντιμετωπίζετε αυτήν την ενέργεια, θα υπάρξει και διαφορά στο πώς θα αφομοιώσετε αυτήν την ενέργεια. Αν έχετε συνηθίσει να κρύβετε και να αρνείστε την ζωτική ενέργεια ή τη σεξουαλική ενέργεια, θα έχετε περισσότερα πράγματα να κρύψετε. Αν έχετε συνηθίσει να την εκφράζετε, θα έχετε απλά περισσότερα να εκφράσετε. Αν έχετε συνηθίσει να την μετουσιώνετε σε άλλες μορφές ενέργειας, θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες σε αυτόν τον τομέα, συμπεριλαμβανομένης και της αύξησης της δημιουργικότητας. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι στους μήνες και στα χρόνια που έρχονται, θα νιώθετε αυτόν τον κυματισμό της επιπλέον ζωτικής ενέργειας που θα εισέλθει στον πλανήτη σας. Θα ενσωματωθεί στην ύπαρξή σας μέσω του παράλληλου φωτός, καθώς συμβαίνει ένας τεράστιος κυματισμός στην Συμπαντική Ενέργεια και αυτό θα επηρεάσει τον καθένα από εσάς. Γιατί είναι σαν κάποιος να σήκωσε το χαλί και να το τίναξε και εσείς μόλις τώρα αρχίζετε να νιώθετε πραγματικά αυτόν τον κυματισμό. Έχετε αισθανθεί την αρχή αυτής της αλλαγής στην ενέργεια και στους επόμενους μήνες θα το αισθανθείτε ακόμη πιο έντονα.

Εργάτες του Φωτός Καλείστε στο Φως

Θα σας επηρεάσει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ορισμένοι θα αισθανθείτε φόβο. Ορισμένοι θα αισθανθείτε αγάπη. Ορισμένοι θα αισθανθείτε μία έντονη ανάγκη να προχωρήσετε σε ό, τι είναι αυτό που ήρθατε εδώ να κάνετε. Γι ‘αυτό σας λέμε ότι δεν θα υπάρξει πλέον ντουλάπα Εργάτες του Φωτός. Η αλήθεια είναι ότι είστε αναγκαίοι τώρα. Εν μέσω όλων αυτών των έντονων συναισθημάτων, αν μπορείτε μόνο να θυμάστε ότι αυτό είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από εσάς. Αυτό είναι το δώρο ενός ετοιμοθάνατου πλανήτη και αυτό που ξέρετε ως ηλιακό σύστημα. Πάρτε αυτό το δώρο και προχωρήστε μπροστά με αυτό και τίποτε δεν θα είναι μάταιο. Κινηθείτε έτσι ώστε να βρείτε την ενέργεια αυτού που επιθυμείτε περισσότερο, αυτού για το οποίο εργάζεστε σκληρά. Αυτό που αγγίζει την καρδιά σας περισσότερο θα σας επιτρέψει να είστε περισσότερο χρήσιμοι στο σύμπαν από όσο ήσασταν ποτέ. Το επόμενο επίπεδο της δημιουργίας είναι στην πόρτα σας σήμερα. Έχει ξεκινήσει και εσείς θα το θέσετε σε κίνηση. Η πόρτα της δημιουργίας είναι ανοιχτή λόγω του θανάτου του Ακουρά. Οι ενέργειες εισέρχονται στην πραγματικότητά σας τώρα. Ζητάμε επίσης να εξασκείτε την τέχνη της διάκρισης, την οξυδέρκειά σας.. Η διάκριση είναι η τέχνη του να κάνει κάποιος επιλογές ζωής χωρίς κρίσεις. Χρησιμοποιείται στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη και αντικαθιστά την κρίση. Η κρίση απαιτεί από εσάς να βάλετε ετικέτα σε κάτι ως καλό ή κακό και να εφαρμόσετε συνείδηση πολικότητας σε αυτό και αυτό δεν είναι πλέον κατάλληλο για τις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη. Γι ‘αυτό σας ζητάμε να αρχίσετε να αντικαθιστάτε την κρίση με την διάκριση -τώρα περισσότερο από ποτέ. Γιατί, όπως εισέρχονται αυτές οι δυνατότητες μέσω της Συμπαντικής Ενέργειας και όπως αυτοί οι τεράστιοι κυματισμοί τοποθετούνται σε αυτήν την ενέργεια, θα δείτε ότι τα πάντα είναι εφικτά. Θα αρχίσετε να βιώνετε συναισθήματα σε πολλά επίπεδα. Έχετε το νου σας στους γύρω σας καθώς αυτή η ενέργεια μπορεί να εύκολα να κατακλύσει τους ανθρώπους. Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω, να εξασκήσετε την διάκρισή σας στην ενέργεια, και κατόπιν να την διδάξετε και σε άλλους. Επιλέξτε αυτό που σας τρέφει. Επιλέξτε μόνο εκείνα τα πράγματα που σας ωφελούν και αφήστε τα υπόλοιπα χωρίς κρίση. Μην παίρνετε την ευθύνη για όλα τα πράγματα παντού. Αν δεχτείτε μόνο τις ενέργειες που σας ωφελούν, πολύ γρήγορα θα βρεθείτε με τρόπο μαγικό κοντά σε όσα θέλετε να δημιουργήσετε, σε όσα αγαπάτε με πάθος.​​

Πλήρης Γνώση του Φωτός

Ο χρόνος είναι εδώ και σας λέμε ότι η αύξηση της ενέργειας θα είναι πράγματι μεγάλη. Μοιραστείτε ο ένας με τον άλλο τον τρόπο με τον οποίο την διαχειρίζεστε. Μοιραστείτε μεταξύ σας τη μαγεία του τι λειτουργεί για σας. Η Συμπαντική Ενέργεια συνδέει όλα τα πράγματα σε όλους τους ανθρώπους και σε όλα τα όντα παντού σε όλα τα επίπεδα διαστάσεων. Μοιραστείτε με κάποιον άλλο τους τομείς της επιτυχίας σας και τους τομείς της αποτυχίας σας, που αντιλαμβάνεστε τις αδυναμίες σας είναι και αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα γίνουν στη συνέχεια τα πιο δυνατά σας σημεία. Τότε  είναι που θα γίνετε όσο το δυνατόν περισσότερο χρήσιμοι για το Σύμπαν από ότι μπορείτε να είστε. Αυτή είναι η διαδικασία της εκμάθησης εις βάθος. Δημιουργείστε καλά, αγαπημένοι μου. Να ξέρετε ότι πολλά από αυτά που αισθάνεστε αυτήν την στιγμή και τις επόμενες ημέρες, θα ενταθούν από την Συμπαντική Ενέργεια και παρόλο που το νιώθετε ως κάτι προσωπικό, κάποια από αυτά δεν αφορούν καν εσάς, οπότε εφαρμόστε σωστά την διάκρισή σας. Δεχτείτε σε κάθε ευκαιρία όλα όσα σας προσφέρουν κάποιο όφελος και αγαπήστε τα ανεπιφύλακτα. Σκύψτε και αγγίξτε τα χέρια των ανθρώπων δίπλα σας, γιατί αυτό θα φέρει τον παράδεισο στη Γη αυτή την ημέρα, ενόσω θα ιππεύετε στους κυματισμούς της Συμπαντικής Ενέργειας.

Αγαπημένοι μου, όταν εγγραφήκατε για να λάβετε μέρος σε αυτό, τοποθετήσατε ένα πέπλο στο κεφάλι σας που σας εμπόδισε να δείτε το μεγαλείο σας και την πραγματική καταγωγή σας. Περάσετε μεγάλο μέρος των ζωών σας στην αναζήτηση της υψηλότερης γνώσης του πνεύματός σας. Πολλοί από σας κάνετε κύκλους. Πολλοί από σας ψάξατε και γίνατε επαγγελματίας αναζητητές. Το γνωρίζουμε και σας αποτίνουμε τιμή για αυτόν τον ρόλο, γιατί μόνο μέσω αυτού του ρόλου που τοποθέτησε το εν λόγω πέπλο, ο Θεός μπορεί να δει τον εαυτό του/της.

Μυρωδιές και Ήχοι διαπερνούν το πέπλο

Η ένταση της Συμπαντικής Ενέργειας έχει αυξηθεί τους τελευταίους μήνες. Επιπλέον, η σύνδεσή σας με αυτήν έχει γίνει επίσης πιο δυνατή. Πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι έχετε συνδετικά στοιχεία με πύλες στον υπερδιάστατο χώρο και χρόνο και μερικές φορές αυτό ενεργοποιεί μυρωδιές στη μύτη σας. Πολλές φορές η δική σας αίσθηση της όσφρησης μπορεί να προσδιορίσει μια πύλη μεταξύ των διαστάσεων. Σας λέμε επίσης ότι και η ακοή σας θα αλλάξει και όπως θα αρχίσετε να ακούτε βουητό, αυτό θα σημαίνει απλά ότι μερικές φορές αυτά τα βουητά προμηνύουν αλλαγές που πρόκειται να συμβούν ως αποτέλεσμα των κυματισμών της Συμπαντικής Ενέργειας. Μερικές φορές θα ακούσετε βουητό ή βούισμα στα αυτιά σας λίγο πριν να νιώσετε αυτές τις εγχύσεις ενέργειας. Σας το προσφέρουμε αυτό μόνο ως κλειδί, μόνον ως δυνατότητα να σας βοηθήσει να καταλάβετε ότι ακόμα κι αν μερικές φορές θα νιώσετε σαν να είστε τρελοί, δεν θα είστε. Είστε εδώ. Είστε ένα πνεύμα που παίζει το ρόλο ενός ανθρώπου και το κάνετε καλά. Όλων τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας γιατί εσείς κάνετε τη διαφορά αφομοιώνοντας το θάνατο ενός άστρου. Βιώνοντας την ενέργεια που ρέει μέσα από σας, ανοίγετε την πόρτα τώρα, για τα νέα γεγονότα και τις δημιουργίες του υψηλότερου, καλύτερου, πλανήτη Γη. Σας ευχαριστούμε γιατί το θέσατε σε κίνηση.

Σας δίνουμε μόνο τρεις υποδείξεις. Φροντίστε ό ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία. Αντιμετωπίστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό, γιατί είστε Θεοί και να θυμάστε ότι παίζετε ένα μεγάλο Παιχνίδι και μην ξεχνάτε να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Άντα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!