Ιούλιος 2004

Τρία Κλειδιά
Πρόσβαση στην Νέα Ενέργεια

 

Από τον Steve:

Παρουσιάζω τους Φάρους Φωτός Ενθυμίσεις από την Εστία κάθε μήνα, από τον Φεβρουάριο του 1996. Όλο μας το έργο στο LightWorker (Εργάτης Φωτός) βασίζεται στις πληροφορίες ενδυνάμωσης που δίνονται σε αυτές τις επικοινωνίες. Στο μήνυμα που πρόκειται να διαβάσετε ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάσαμε τους Φάρους Φωτός σε ζωντανό ακροατήριο. Κάνουμε ζωντανές επικοινωνίες ανά τον κόσμο, κάθε δύο εβδομάδες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Φάροι Φωτός Ενθυμίσεις από την Εστία παρουσιάστηκαν με αυτόν τον τρόπο. Τώρα επιχειρούμε να δίνουμε τους Φάρους ζωντανά, καθ‘ οδόν, όπου αυτό είναι δυνατό. Αυτό θα μας επιτρέψει να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας από αυτήν την μεγάλη οικογένεια Φωτός που βιώνουμε όταν ταξιδεύουμε. Όταν η Μπάρμπαρα κι εγώ πηγαίνουμε σε μια “ξένη” χώρα, έχουμε εμπειρίες από πρώτο χέρι, βλέποντας ότι στην πραγματικότητα είμαστε όλοι το ίδιο και όλοι αναζητούμε τις ίδιες απαντήσεις. Το Γκρουπ λένε αυτό είναι το αστείο με εμάς… είμαστε όλοι το ίδιο. Όπως λέει το Γκρουπ, όσο περισσότερο μπορούμε να επικοινωνούμε και να έχουμε εμπειρίες από την καρδιά μεταξύ μας, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εμάς να κινηθούμε προς την ενότητα. Εμείς στο LightWorker είμαστε αφιερωμένοι σε αυτό το καθήκον.

Προς την ίδια κατεύθυνση, χαιρόμαστε που σας ανακοινώνουμε ότι ο επόμενος Φάρος Φωτός ΖΩΝΤΑΝΑ θα είναι ο πρώτος με το σύστημα βίντεο ροής. Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2004, στις 11 πμ θα μεταδώσουμε τους Φάρους ζωντανά σε ακουστική μορφή και σε μορφή βίντεο. Αν έχετε Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την συγκέντρωση τής οικογένειας, τις συνεντεύξεις, τα αναγνώσματα των 3 λεπτών και τις επικοινωνίες των Φάρων Φωτός από το γκρουπ, ζωντανά. Δείτε στον ιστότοπο espavo.org για λεπτομέρειες.

Τα Τρία Κλειδιά ήταν ένα δυνατό μήνυμα για μια δύσκολη εποχή. Το γκρουπ προσφέρουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες έννοιες εδώ. Αν τις πάρουμε και τις χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή μας ζωή, θα αλλάξουμε το πρόσωπο του πλανήτη σε μια νύχτα. Πρέπει να πω επίσης ότι με έπιασαν εντελώς απροετοίμαστο, όταν μίλησαν για την ενέργεια τής Μαρίας στο τέλος. Ακόμη και αν το συνειδητό μου μυαλό θα ήθελε να εξηγήσει ακριβώς την σημασία τους, καμία απολύτως εξήγηση δεν φαίνεται να χρειάζεται. Απλά υποθέτω ότι αυτό είναι μια από τις βαθιά εν-φυτεμένες αλήθειες που ο καθένας αναγνωρίζει στο ένα ή στο άλλο επίπεδο.

Πάλι αναφέρουν το Πλέγμα Αγάπης σαν μια σύνδεση που υπάρχει για να χρησιμοποιούμε όλοι. Ψάξτε για το πείραμα του Πλέγματος Αγάπης που θα λάβει χώρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2004 και ελάτε κι εσείς να ενώσουμε τις καρδιές μας παντού επάνω σε αυτήν την σφαίρα.

Χαρούμενες δημιουργίες! Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Α, αγαπημένοι, κάθεστε εδώ σήμερα ως οι Κύριοι του Παιχνιδιού. Κρατάτε την ενέργεια του Πλανήτη Γη καθώς μεταβαίνει στο επόμενο δονητικό επίπεδο και αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα. Το θέσατε αυτό σε κίνηση με την πιο εκπληκτική ενέργεια παρά τις πιο απίστευτες αντιξοότητες, γιατί ναι, ήσασταν αυτοί που πετύχατε, χωρίς να ήταν αυτό αναμενόμενο. Εσείς οι ίδιοι το θέσατε αυτό σε κίνηση καθώς είπε κάποιος “Ας παίξουμε ένα Παιχνίδι και ας αφαιρέσουμε όλους τους κανόνες από αυτό το Παιχνίδι και ας κρύψουμε όλο το μεγαλείο μας, όλη μας την κληρονομιά, ακόμη και τις δυνάμεις μας. Ας τα κρύψουμε από τους εαυτούς μας και ας δούμε αν μπορούμε να θυμηθούμε – ας δούμε αν μπορούμε να δούμε ποιοι είμαστε και να χρησιμοποιήσουμε την εκεί δύναμη δημιουργικότητας για να δημιουργήσουμε την Εστία εκεί”. Ω, και ακούστηκε πολλές φορές. “Είστε τρελοί; Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Πρέπει να έχετε κάποιο είδος καθοδήγησης, πρέπει να έχετε κάποιο είδος προδιάθεσης για να σας οδηγεί για να μείνετε στο μονοπάτι που επρόκειτο να είστε”. Αλλά όχι, ευχηθήκατε να βγάλετε όλους τους κανόνες για να δείτε αν ο Θεός μπορεί να θυμηθεί τον Θεό. Και εδώ είστε, να αλλάζετε Όλα Όσα Υπάρχουν, γιατί όλα τα μάτια του Σύμπαντος είναι στραμμένα επάνω σας σήμερα, καθώς μετακινείτε τώρα το Παιχνίδι τής Ελεύθερης Επιλογής στο επόμενο επίπεδο.

Ονειρέψου το Ύψιστό σου Όνειρο

Αυτό έχει δρομολογηθεί καθώς δημιουργείτε την Τρίτη Γη τώρα. Κάθε σκέψη που κάνετε σχετικά με αυτό που θέλετε στην ζωή σας, σχετικά με τα υψηλότερά σας όνειρα, η πρακτική σας και το θεραπευτικό κέντρο, όλα αυτά γίνονται μέρος τής συλλογικής σκέψης του Θεού που φτιάχνει την Τρίτη Γη τώρα. Εκείνη η σκέψη του Θεού θα υπερβεί τελικά το αρχικό ολόγραμμα τής Γης και θα το αναπρογραμματίσει. Καθώς αυτό συμβαίνει, όλα κινούνται στο επόμενο επίπεδο, χωρίς ποτέ να χρειαστεί να φύγετε. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα είναι να δώσετε χρόνο για να ονειρευτείτε το υψηλότερό σας όνειρο. Είστε εδώ και φυτεύετε τους σπόρους για την Τρίτη Γη, ακολουθείτε τις υψηλότερές σας σκέψεις και τις συλλέγετε σε αυτό τον θαυμαστό συλλέκτη. Επιλέξτε καλά τις σκέψεις σας, αγαπημένοι, γιατί τώρα εισέρχεσθε σε ένα σημαντικό τμήμα τής δημιουργίας. Αυτό το στάδιο είναι πολύ πιο σημαντικό για το μέλλον σας από ότι γνωρίζετε. Σας ζητάμε τώρα να είστε συνειδητοί και να είστε κύριοι των σκέψεών σας. Όχι, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάθε σκέψη που έρχεται στο μυαλό σας , γιατί δεν έχετε έλεγχο πάνω στις σκέψεις που έρχονται στο μυαλό σας. Είναι ένας χείμαρρος, ένας συνεχής χείμαρρος δονητικής ενέργειας που συνδέει μια καρδιά με την άλλη, έτσι όλες οι ιδέες που αποκαλείτε καλή, κακή, υψηλή, χαμηλή, αγάπη ή φόβο, θα ρέουν μέσα στο κεφάλι σας συγχρόνως σε έναν συνεχή χείμαρρο. Δεν είναι αυτό που σας ζητάμε να ελέγξετε. Αυτό που σας ζητάμε να μάθετε καλά, είναι να επιλέγετε προσεχτικά τις σκέψεις που φέρνετε από το κεφάλι στην καρδιά σας. Εκείνες οι σκέψεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν την Τρίτη Γη. Εκείνες οι σκέψεις που αποκαλείτε δικές σας, θα πρέπει να είναι εκείνες με την υψηλότερη πρόθεση και που θα προστεθούν στην δόνησή σας. Έτσι γίνεστε κύριοι των σκέψεών σας. Έτσι γίνεστε κύριοι των δικών σας ικανοτήτων δημιουργίας.

Ακόμη και καθώς ακούτε αυτές τις λέξεις, θέτετε σε κίνηση μια αλλαγή δόνησης, όχι λιγότερο από 8 δονητικά επίπεδα. Γίνεται καθώς μιλάμε. Η φυσική εκδήλωση αυτού άρχισε πρόσφατα, σε αυτό που αποκαλείτε ενδοσκόπηση τής Αφροδίτης. Οι αλλαγές στην δική σας δομή του Σύμπαντος του ίδιου, σας βοήθησαν να το θέσετε αυτό σε κίνηση.

Τρία Κλειδιά προς την Υψηλότερη Δόνηση

Θέλουμε να εστιάσουμε σήμερα στο να σας δώσουμε κάποιες ιδέες μερικών νέων εργαλείων και κάποιες περιοχές να ψάξετε, γιατί υπάρχουν τρεις περιοχές που γίνονται πολύ σημαντικές για να εγκλιματιστείτε σε υψηλότερη δονητική ενέργεια. Θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σας στον κοινό μας χρόνο σήμερα, όχι τόσο για να σας δώσουμε καθοριστικά εργαλεία αλλά μάλλον για να αρχίσετε να διευρύνετε την διαδικασία των σκέψεών σας. Ελπίζουμε να σας δώσουμε να καταλάβετε τις ικανότητές σας σαν δημιουργοί. Καθώς εξέρχεστε από μια χαμηλότερη κατάσταση δόνησης, κατέχετε τις αλήθειες. Καθώς ανυψώνετε την δονητική σας ύπαρξη, ανυψώνετε τις υψηλότερες αλήθειες τις οποίες αντανακλάτε. Εδώ συνεπώς χρειάζεστε υψηλότερες αλήθειες για να υποστηρίξουν τις υψηλότερες δονήσεις σας. Σας προσφέρουμε μερικές ευχάριστες αλήθειες σήμερα, που θα σας επιτρέψουν να δείτε τον εαυτό σας από διαφορετική προοπτική, και θα σας επιτρέψουν να δείτε μερικές από τις δυνατότητες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας, για να εγκλιματιστείτε και να ζείτε στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη.

Κλειδί 1 Αρχική Αδράνεια

Κάνοντας το μικρό βήμα προς την κατεύθυνση του πάθους σας

Το κλειδί ένα είναι πολύ απλό. Αποκαλείται αρχική αδράνεια. Ω ,ναι, μας αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις. Όμως σας λέμε ότι η μετακίνηση στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη είναι στην πραγματικότητα ευκολότερη από την μετακίνηση στις χαμηλότερες δονήσεις, αν και πολλοί από εσάς θα περιμένουν και θα προσδοκούν ότι το αρχικό του μέρος θα είναι το ίδιο. Σας λέμε ότι δεν είναι. Έτσι, αρχική κίνηση για να ξεπεράσουμε την ακινησία στο αρχικό ξεκίνημά της, είναι στην πραγματικότητα πιο δύσκολο στον κόσμο των υψηλότερων δονήσεων. Πολλοί από εσάς στέκονται τριγύρω λέγοντας : “Περιμένω για το άνοιγμα. Περιμένω να βρω το πάθος μου. Νομίζω ότι ξέρω πού είναι, αλλά περιμένω να είναι όλα εντάξει. Απλά ακόμη δεν το αισθάνομαι”. Σας λέμε ότι υπάρχει ένα κλειδί. Γιατί, αντί να ψάχνετε το πάθος σας ή ακόμη και να προσπαθείτε να προσδιορίσετε το πάθος σας για να ανυψωθείτε σε υψηλότερη δόνηση, απλά σας ζητάμε να αρχίσετε να μετακινείστε στην κατεύθυνση του πάθους σας. Γιατί αυτό είναι το κλειδί για να ξεπεράσουμε την αρχική ακινησία.

Το Μεγάλο Μικρό Βήμα

Παρακαλούμε μην περιμένετε να προσδιορίσετε το πάθος σας αλλά απλά αρχίστε να κινείστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μετά προσδιορίστε το. Στην αρχή, αυτή η κίνηση προόδου δεν θα ξεκινήσει τόσο εύκολα όσο ξεκίνησε στις χαμηλότερες δονήσεις, έτσι είναι σημαντικό να βάλετε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και να αρχίσετε την κίνηση. Όταν η αντίδραση έχει δημιουργηθεί, γίνεται μια μορφή ενέργειας από μόνη της και είναι πιο εύκολο να την κατευθύνεις. Ω, ναι, μπορούμε να δούμε τον φόβο να εμφανίζεται σε πολλούς από εσάς τώρα. “Πρέπει; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνω αυτό το βήμα; Γνωρίζω πού πηγαίνω, όμως δεν είμαι αρκετά έτοιμος”. Ό,τι χρειάζεται, είναι το μικρό βήμα. Κάνατε όλα τα μεγάλα. Εμπιστευτήκατε τις δικές σας θεραπευτικές ικανότητες που προσφέρατε σε άλλους ανθρώπους. Τα κάνατε όλα με σειρά. Πολλοί από εσάς τυπώσατε τις χαριτωμένες μικρές σας επαγγελματικές κάρτες, μόνο και μόνο για να διαπιστώσετε ότι δεν κάνετε αυτό που γράφουν οι κάρτες. Και αγαπάμε όσους εσάς που γίνατε καλοί στο να φτιάξετε τα φυλλάδια που ποτέ δεν μοιράσατε. Η αρχική αντίδραση μπορεί να είναι δύσκολη στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη, γι’ αυτό σας ζητάμε απλά να αρχίσετε. Μην περιμένετε να είναι τέλειο. Μην περιμένετε όλα τα κομμάτια του παζλ να ενωθούν μόνα τους. Κάνετε το μικρό βήμα για να κινηθείτε προς την κατεύθυνση του πάθους σας και αφήστε την μαγεία να αρχίσει. Όταν τεθεί η κίνηση προς τα εμπρός, θα ανακαλύψετε ότι η καθοδήγηση θα γίνει πολύ πιο εύκολη όταν θα έχετε αρχική αντίδραση. Αν μπείτε μέσα στο παρκαρισμένο σας αμάξι και ξεκλειδώσετε το τιμόνι και προσπαθήσετε να στρίψετε το τιμόνι, θα το βρείτε πολύ δύσκολο. Όμως αν πάρετε το ίδιο αμάξι, και αποκτήσετε αρχική αντίδραση αφήνοντάς το να κατέβει την κατηφόρα, είναι πολύ πιο εύκολο να στρίψει, δεν είναι; Ξεπεράστε πρώτα την αρχική αντίδραση και μετά επιτρέψετε στον εαυτό σας να στρίψει προς την κατεύθυνση του πάθους σας. Αυτό είναι ότι χρειάζεται. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να σας λέμε, αγαπημένοι, ότι δεν υπάρχουν λάθος στροφές. Έχετε ευθύνη της πραγματικότητάς σας πολύ περισσότερο από ότι γνωρίζετε, και είμαστε αφιερωμένοι στο να σας το αποδεικνύουμε αυτό. Το πιο δύσκολο μέρος θα είναι η αποτυχία να κάνετε το μικρό βήμα σε πρώτη φάση. Στις ημέρες που έρχονται πολλοί άνθρωποι θα βρουν κολλημένους τους εαυτούς τους σε αυτό το σημείο. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί Εργάτες του Φωτός αισθάνονται ότι έχουν κολλήσει τώρα. Σε σύντομο διάστημα θα έχουν την ευκαιρία να κρατήσουν την πόρτα ανοιχτή για να ακολουθήσουν και άλλοι σαν αποτέλεσμα αυτής της εμπειρίας.

Πολλοί από εσάς δεσμεύεστε εύκολα για να κάνετε τα μεγάλα βήματα. Κάνετε όλα τα μαθήματα, αγοράζετε βιβλία και μαθαίνετε τις τεχνικές, όμως πάλι, το μικρό βήμα προς την δράση, είναι συχνά το πιο δύσκολο μέρος. Βρίσκετε πελώρια αντίσταση εδώ. «Ω, αυτό σημαίνει ότι αν κάνω εκείνο το βήμα, τότε θα πρέπει να παρατήσω κάτι.» Παρατήστε το. Αφήστε το να φύγει, αν υπήρξατε συλλέκτες όλη σας την ζωή. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ο Φύλακας μαθαίνει αυτό το μάθημα τώρα, γιατί έχει ζήσει στο ίδιο σπίτι για 27 χρόνια, και σε αυτό το διάστημα συνέλεγε ότι έβρισκε. Του είπαμε πολλές φορές, αν ήθελε να δει τις περασμένες του ζωές, το μόνο που είχε να κάνει ήταν να πάει έξω στο γκαράζ του. Τώρα βρίσκεται στο δεύτερό του ξεκαθάρισμα από εκείνες τις συλλογές των προηγούμενων ζωών.

Η Πράξη της Απελευθέρωσης Ενεργοποιεί την Αρχική Αντίδραση

Αυτή η αρχική αντίδραση είναι ό,τι χρειάζεται, γιατί ο Φύλακας πίστευε ότι το να συλλέγει θα του έφερνε ευτυχία. Σε κάποιο σημείο της ζωής του σαν εργολάβος, είχε όλα όσα χρειαζόταν για την εργασία του. Συνήθιζε να συλλέγει εργαλεία. Ναι, θα τον φέρουμε σε αμηχανία εδώ. Υπάρχει ένας εσωτερικός διάλογος. «Μην λες αυτή την ιστορία», λέει. Εμείς θα την πούμε όμως. Μάζευε εργαλεία έτσι ώστε όταν εμφανιζόταν μια ευκαιρία, θα ήξερε, «Έχω το τέλειο εργαλείο για αυτό». Τότε θα έτρεχε στο γκαράζ του και δεν θα μπορούσε να το βρει. Έτσι έρχεται μια στιγμή στην ύπαρξή σας, όπου τα πράγματα που συλλέγετε σας κατέχουν. Αφήστε τα να φύγουν και παρακολουθείστε πώς ξεκινά η αρχική αντίδραση. Γιατί μόνο έτσι θα ανακαλύψετε τί είναι αληθινά σημαντικό. Τότε θα ανακαλύψετε πού βρίσκονται οι πραγματικές σας δημιουργικές ικανότητες. Τότε θα ανοίξετε την πόρτα για τις δυνατότητες και θα κερδίσετε την αρχική αντίδραση ότι προχωρήσατε προς τα εμπρός. Και αυτό, σήμερα, πιο ποτέ από πριν, είναι δυνατό και το πιο σημαντικό για τον καθέναν από εσάς. Αυτό είναι το κλειδί νούμερο ένα.

Κλειδί 2 Χρησιμοποιώντας την Δονητική Επικοινωνία

Το κλειδί νούμερο 2 μαθαίνει να χρησιμοποιεί κάτι που ονομάζεται δονητική επικοινωνία. Είστε απεριόριστα πλάσματα που παίζουν ένα παιχνίδι σε γραμμικό χρόνο, που σας δίνει την ψευδαίσθηση ότι είστε πεπερασμένοι. Όταν το άπειρο παίρνει μορφή σε μια γραμμική χρονογραμμή, εμφανίζεται σαν δόνηση. Έτσι τα πάντα στον κόσμο σας θα μοιάζουν ότι φτιάχτηκαν από διαφορετικές δονήσεις. Είστε δονητικά πλάσματα, που υπάρχουν στις φυσικές βιολογικές φούσκες, μόνο και μόνο επειδή η δική σας βιολογία δονείται σε μια κλίμακα δόνησης που οι 8 σας αισθήσεις μπορούν να αντιληφθούν. Γι’ αυτό νομίζετε ότι είστε εδώ σε αυτό το δωμάτιο. Αλλά σας ξαναλέμε, οι άνθρωποι έχουν ένα πρόβλημα με την πραγματικότητα. Συνεχίζετε να πιστεύετε ότι είναι αληθινή. Ακόμη και σήμερα πιστεύετε ότι είστε μόνο 62 σε αυτό το δωμάτιο. Δεν υπάρχουν λιγότερα από 14.000 όντα σε αυτό το δωμάτιο αυτήν την στιγμή. Κοιτούν από κάθε διαστασιακό επίπεδο. Κάθονται στα πόδια σας. Παίζουν με τα μαλλιά σας. Είναι πίσω σας και φωνάζουν : «Είμαι εδώ. Είμαι εδώ. Είμαι εδώ.» Και δεν το γνωρίζετε, γιατί η αντίληψή σας μέσα από τις υλικές βιολογικές σας φούσκες δεν σας επιτρέπει να αντιληφθείτε ότι βρίσκονται μέσα στην δονητική κλίμακα που αυτά υπάρχουν. Έτσι είναι απλά έξω από την δονητική σας έκταση και συνεπώς για εσάς δεν υπάρχουν. Η αίσθηση που έχετε τότε για την πραγματικότητα σάς οδηγεί να πιστεύετε ότι είστε μόνοι στην αίθουσα. Αα, μα αλλάζετε. Ακόμη και σήμερα που πηδήξατε οχτώ δονητικά επίπεδα, αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε νέες διαστασιακές πραγματικότητες. Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε νέα πράγματα, έξω από την συνηθισμένη σας έκταση. Συνεπώς η δονητική επικοινωνία γίνεται η νέα μορφή για την σύνδεση των καρδιών.

Δονήσεις της Καρδιάς

Εντάξει. Λοιπόν είμαι Θεός. Και τώρα;

Καθώς μπαίνετε στην δονητική επικοινωνία, θα μάθετε να επικοινωνείτε σε διαφορετικά επίπεδα. Σύντομα μερικοί από εσάς θα αρχίσετε να κάνετε επικοινωνίες. Ωω, δεν είναι διασκεδαστικό αυτό; Θα συμβεί σε τόσο πολλούς που θα γίνει πολύ γήινο και συνηθισμένο. Μερικοί από εσάς θα το πουν channelling, μερικοί θα το ονομάσουν αλλιώς. Μερικοί από εσάς θα βρείτε άλλες μορφές επικοινωνίας για να το καταφέρετε αυτό αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι που θα μπορούσατε να εξερευνήσετε τώρα για νέες μορφές δονητικής επικοινωνίας. Μια από αυτές είναι ακριβώς εδώ. Ο λόγος θα φέρει νέους συνειρμούς, καθώς πολλοί άνθρωποι θα αρχίσουν να ακούν αυτό που αισθάνεστε αντί για αυτό που σκέφτεστε ή αντί των λέξεων που λέτε. Θα βρείτε ότι αυτό συμβαίνει πιο συχνά, καθώς ανεβαίνετε σε υψηλότερη δονητική κατάσταση. Επίσης θα βρείτε και άλλα επίπεδα δονητικής επικοινωνίας να συμβαίνουν. Η ομιλία είναι ένα από αυτά. Αυτό είναι μέρος του λόγου για τον οποίο σας ζητήσαμε να αρχίσετε να ενεργοποιείτε αυτό το Πλέγμα Αγάπης, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2004. Καθώς το κάνετε αυτό στην πραγματικότητα θεσπίζετε ένα δίκτυο επικοινωνίας ανάμεσα στις καρδιές. Αυτό εγκαθιστά μια νέα ενέργεια και ένα νέο πλέγμα γύρω από την Γη, που θα ανοίξει την πόρτα για δονητική επικοινωνία σε πολλά επίπεδα. Στο μεταξύ, θα αρχίσετε να λαμβάνετε κάθε είδους πράγματα μέσω έμπνευσης. Θα αρχίσετε να γνωρίζετε πράγματα χωρίς να γνωρίζετε γιατί. Φυσικά ο άνθρωπος που είστε θα σας κάνει να ακούτε εσωτερικές σκεπτικές φωνές που λένε «Εγώ υποτίθεται ότι δεν το ήξερα αυτό» , ή ο αγαπημένος μας ανθρωπισμός «Είναι του μυαλού μου;» Ω, μας αρέσει αυτός. Ναι, φυσικά είναι του μυαλού σας. Τί κι αν σας είπαμε ότι αυτοί που είναι κανάλια κάνουν τσάνελινγκ μόνο σε μελλοντικές απόψεις του εαυτού τους. Τί κι αν σας είπαμε ότι μιλούσατε στον εαυτό σας σε μια άλλη διαστασιακή πραγματικότητα. Θα άλλαζε κάτι αυτό; Όλα αυτά είναι αληθινά, όμως σας δώσαμε και μια άλλη αντίληψη και προσπαθήστε όσο θα μπορούσατε, είναι δύσκολο να το κατανοήσετε, γιατί η αντίληψη αυτή είναι ότι είστε Θεός. Την στιγμή που είπαμε ότι είστε Θεός, η πρώτη σας αντίδραση βγαίνει και λέτε, “Ω. Αλήθεια το είπαν αυτό; Αλήθεια είπαν ότι είμαι Θεός;” Γιατί η αντίληψή σας για τον Θεό σάς κάνει να σκέφτεστε ότι είστε ο μόνος Θεός. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είστε όλοι Θεοί που δίνουν χώρο σε αυτήν την σύνδεση, το να αναλαμβάνετε την υπευθυνότητα για τις δικές σας δημιουργίες είναι το άλλο κομμάτι του πάζλ. Α, μα τώρα ξεπεράσατε αυτό το αρχικό μέρος του σοκ. Η επόμενη ερώτηση είναι, “Οκ. Λοιπόν είμαι Θεός. Και τώρα τί;” Αρχίζετε να δημιουργείτε την υψηλότερή σας δόνηση. Αρχίζετε να παίρνετε υπευθυνότητα για την μία δημιουργία για την οποία εσείς είστε υπεύθυνοι, την δική σας ευτυχία. Τολμήστε να δημιουργήσετε την δική σας πραγματικότητα σε ένα υψηλότερο επίπεδο. Τολμήστε να απελευθερώσετε εκείνα τα πράγματα που νομίζατε ότι θα σας έφερναν ευτυχία εξαιτίας ενός συστήματος πεποιθήσεων και κινηθείτε προς την κατεύθυνση τής καρδιάς σας. Αυτό είναι το δύσκολο μέρος για τους ανθρώπους, γιατί ζήσατε και προσδιορίσατε την αλήθεια ως τώρα από συστήματα πεποιθήσεων. Βάζετε κάτι σε ένα περιποιημένο μικρό κουτί, το περνάτε στα παιδιά σας, και φτιάχνετε νόμους, ώστε όλοι να έχουν την ίδια αλήθεια και όλα αυτά τώρα θα φύγουν έξω από το παράθυρο. Καθώς φτάνετε σε υψηλότερες δονήσεις, θα αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε υψηλότερες αλήθειες. Μαζί με αυτό θα έρθει μια μορφή δονητικής επικοινωνίας, που θα γίνει πολύ περισσότερο σημαντική, αλλά αυτό σημαίνει την εμπιστοσύνη σε εκείνον τον δέκτη που αποκαλείτε καρδιά σας, γιατί από εκεί η δονητική επικοινωνία σάς διαπερνά. Εκεί είναι που γίνεται η λήψη της στην δική σας φυσική ύπαρξη. Αυτό είναι το κομμάτι που προσφέρουμε στον καθέναν από εσάς που λαμβάνετε εσωτερικά. Να γνωρίζετε ότι αυτό το κλειδί θα αλλάξει το πρόσωπο του πλανήτη σας σε πολύ σύντομο χρόνο.

Δίνοντας Φωνή στην Έμπνευση

Α, λοιπόν πώς το ενεργοποιείτε; Μήπως σημαίνει πως όταν νομίζετε ότι γνωρίζετε κάτι πάτε σε κάποιον και του λέτε για την προηγούμενή του ζωή; Όχι, γιατί στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη, κάθε θεραπεία πρέπει να ζητηθεί, έτσι δεν λειτουργεί πλέον το να είστε ευαγγελικοί. Μην επιβάλετε τον εαυτό σας και τις απόψεις σας σε κανέναν. Προσφέρετε και διατηρείτε εκείνο το ερωτηματικό μικρό χαμόγελο τής πνευματικής αυτοπεποίθησης και περιμένετε να σας ζητηθεί. Αλλά όταν σας ζητηθεί, έχετε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου να για να ξεπεράσετε την αρχική αδράνεια και μπορείτε είτε να πείτε «Λοιπόν, αυτό είναι που λαμβάνω και έτσι μου φαίνεται εμένα αυτό», ή μπορείτε να μην πείτε τίποτα και να το αφήσετε να περάσει. Και πολλοί από εσάς θα σχολιάσετε από μέσα σας στον εαυτό σας «Είναι του μυαλού μου. Δεν μπορώ να τους το πω αυτό». Υπάρχουν και κάποια άλλα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στην δονητική περιοχή επικοινωνίας.

Μουσική – Μια Μορφή Καλής Γνώσης της Δόνησης

Κάτι που θα μάθετε προχωρώντας, είναι ότι η μουσική θα γίνει πιο σημαντική στις ζωές σας από πριν. Θα ακούτε τραγούδια που τα είχατε ακούσει χίλιες φορές και εντελώς ξαφνικά θα σας φέρνουν δάκρυα, γιατί η δονητική σύνδεση εκείνης της καρδιάς με την δική σας θα γίνει πολύ περισσότερο σημαντική από ποτέ πριν. Εκείνη η ενέργεια αρχίζει να αλλάζει τον καθέναν από εσάς , όχι μόνο εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά. Επιτρέψτε στην ομορφιά της να ρέει μέσα από εσάς και πάρτε όλα όσα είναι και ακούστε την αληθινή ομορφιά τής μουσικής.

Πολλοί από εσάς δημιουργείτε μουσική. Σε μερικούς αυτό φαίνεται εύκολο, σε άλλους πιο δύσκολο. Έχετε αυτό που γνωρίζετε ότι είναι οι ικανότητες. Μερικοί από εσάς λένε, «Μα, δεν ακούω τους τόνους», ή «Απλά δεν μπορώ να το κάνω», ή «Δεν μπορώ να τραγουδήσω».

Όμως μου αρέσει η μουσική. Να ξέρετε ότι η δική σας σύνδεση με την μουσική είναι ακριβώς το ίδιο έγκυρη. Γιατί η καλή γνώση τής μουσικής είναι στην πραγματικότητα μια μορφή καλής γνώσης των δονήσεων. Ας το εξηγήσουμε : η μουσική είναι μια δόνηση και συνεπώς μια μορφή δονητικής επικοινωνίας. Αυτός είναι ο λόγος που έχετε ένα ξεχωριστό μέρος του εγκεφάλου σας που είναι αφιερωμένος στην ερμηνεία και στην εν-θύμηση των δονήσεων με την μορφή μουσικής. Σαν παιδιά συχνά απομνημονεύετε πολύπλοκα πράγματα δίνοντάς τους μουσική μορφή. Αυτό απλά απεικονίζει ότι η καλή γνώση σας για την μουσική είναι πολύ πιο μπροστά από άλλες μορφές καλής γνώσης. Σας λέμε τώρα ότι οι αρχές που κυβερνούν την μουσική έχουν στην πραγματικότητα μεγάλη σχέση με το πώς τα πράγματα λειτουργούν μέσα στο Σύμπαν. Μπορείτε να έχετε καλή γνώση τής μουσικής μόνο μετά από πολλές φορές που ζήσατε. Τώρα εδώ είναι το αστείο. Όταν πλέον έχετε καλή γνώση της μουσικής, δεν χρειάζεται ποτέ να την ξαναμάθετε καθώς μεταφέρεται από την μια ζωή στην επόμενη. Και μολονότι συνεχίζετε να ενσαρκώνεστε για μαθήματα ζωής και δύσκολα πράγματα που πρέπει να εργαστείτε με αυτά, κάθεστε στο πιάνο στην ηλικία των 2 χρόνων και παίζετε μόνος σας, γιατί ήδη έχετε καλή γνώση. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε διάφορα επίπεδα καλής γνώσης των μουσικών μαθημάτων. Παρακαλούμε μην αγνοείτε το γεγονός ότι πολλοί που δεν θα δημιουργήσετε μουσική αυτό θα σας σταματήσει, γιατί αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε μουσικά. Αυτό που σημαίνει είναι ότι δεν είστε εσείς που θα δημιουργήσετε την αρχική δόνηση. Παίξτε λοιπόν την μουσική που είναι για την καρδιά σας και που σημαίνει κάτι για εσάς. Προσδιορίστε τις δικές σας συλλογές καλύτερων τραγουδιών. Προσδιορίστε τα πράγματα που σας φέρνουν δάκρυα και μετά μοιραστείτε τα με άλλους αν το ζητήσουν. Αυτή είναι μια από τις πόρτες που μπορούν να ανοίξουν την δονητική επικοινωνία άμεσα. Αυτός είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να ξεπεράσεις την αρχική αδράνεια. Η μουσική θα γίνεται πιο σημαντική καθώς έρχεστε πιο κοντά στην Εστία.

Επικοινωνία = Εκπαίδευση = Ενδυνάμωση

Σε κάθε Επικοινωνία υπάρχει Εκπαίδευση. Σε κάθε Εκπαίδευση υπάρχει Ενδυνάμωση.

Πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να κάνετε channelling. Το γνωρίζετε. Πολλοί από εσάς αρχίσατε να κάνετε channellingκαι δεν ξέρετε τί να κάνετε με αυτό. Α, δεν είστε μόνοι. Το αστείο μέρος είναι ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να περιμένουν να ακούσουν από τον Θεό και ακόμη και αν βγήκατε έξω και είδατε το όνομά σας γραμμένο στον ουρανό : «Ιωάννα, είμαι ο Θεός. Θέλω να σου μιλήσω». Θα νομίζατε ότι κάποιος σας κάνει πλάκα ή ότι μιλούσανε για μια άλλη Ιωάννα. Το αστείο μέρος είναι ότι το μυαλό σας θα το εκλογίκευε κατά κάποιον τρόπο, έτσι ώστε να μην το εμπιστεύεστε. Έτσι σας ζητάμε να αρχίσετε να εμπιστεύεστε ότι λαμβάνετε, ακόμη κι αν αισθάνεστε ότι εσείς το επινοήσατε. Καθώς αυτή η δόνηση σάς διαπερνά – καθώς εισέρχεται – από την άλλη πλευρά του πέπλου και έτσι πρέπει να περάσει και μέσα από τον Ανώτερο Εαυτό σας. Και καθώς έρχεται μέσα στην Ύπαρξή σας, θα αισθανθείτε σαν να είναι κομμάτι σας. Κάπου βαθιά μέσα σας θα γνωρίζετε ότι εκείνη η ενέργεια είναι η αλήθεια αλλά το να προσπαθείτε να την εκλογικεύσετε, με τα συστήματα πεποιθήσεων που έχετε, απλά δεν θα δουλέψει με τους περισσότερους από εσάς. Περπατήστε κάθε μέρα με μια άνετη αποστασιοποίηση από την θεϊκότητά σας και δείξτε τον θαυμασμό σας κάθε φορά που συμβαίνει. Αυτό θα σας βάλει στο ίδιο επίπεδο με αυτούς που επικοινωνείτε και θα κάνει πιο εύκολο να συμβεί η αληθινή δονητική επικοινωνία. Και ναι, μερικοί από τους φίλους σας θα σας κοιτούν σαν να είστε παράξενοι. Εμπιστευτείτε μας. Είστε παράξενοι! Εξάλλου ήρθε η ώρα να αναφέρουμε πάλι μερικούς από αυτούς τους ορισμούς. Έτσι κι αλλιώς, στον Φύλακα αρέσει να αστειεύεται αφού αυτό με το οποίο ζει, προσδιορίζεται στην πραγματικότητα σαν σχιζοφρένεια, έτσι είναι καιρός να αρχίσετε να ξανασκέφτεστε μερικούς από τους δικούς σας ορισμούς.

Είναι η επικοινωνία μέρος της δονητικής επικοινωνίας που είναι το πιο σημαντικό. Γιατί σε κάθε επικοινωνία υπάρχει Εκπαίδευση. Σε κάθε εκπαίδευση υπάρχει ενδυνάμωση. Θέλετε να σταματήσει ο πόλεμος στον πλανήτη σας; Χρειάζεται απλά επικοινωνία. Γιατί στην επικοινωνία υπάρχει εκπαίδευση. Όταν θα είστε εκπαιδευμένοι, ο καθένας από εσάς γνωρίζει ότι είστε το ίδιο με τους άλλους. Η Γνώση του Θεού είναι ότι είστε μέρος του όλον και κανένας δεν είναι διαχωρισμένος. Είναι οι πράξεις διαχωρισμού που προκαλούν τον πόλεμο στον πλανήτη σας. Δεν βρίσκεστε σε αυτήν την πλευρά της γραμμής ή σε εκείνη την πλευρά της γραμμής. Είστε όλοι ανθρώπινα πλάσματα που ψάχνετε για την ίδια διαδικασία διαφώτισης. Εκεί βρίσκεται η μαγεία. Έτσι αντίθετα δείτε το αυτό και βρείτε τρόπους να αναπτύξετε νέες μορφές επικοινωνίας, γιατί αυτό θα αυξήσει τις ομοιότητες, αντί να εστιάσει στις διαφορές. Αν μπορούσαν οι άνθρωποι να δουν πόσο ανόητα φέρονται. Είναι η ίδια τους η απομάκρυνση από τον εαυτό τους που τους φέρνει σε πόλεμο με τους πιο κοντινούς τους ανθρώπους.

Ανθρώπινοι Άγγελοι «Το Φτερουγίζουν»

Πού πάτε; Πώς είναι ο σκοπός και με τί μοιάζει; Τί είχατε στο μυαλό όταν δημιουργήσατε τον πλανήτη Γη; Σας ρωτάμε αυτές τις ερωτήσεις, αγαπημένοι, χωρίς να λαμβάνει χώρα κάποιο μεγάλο σχέδιο. Το φτερουγίζετε κάθε μέρα και χρησιμοποιούμε αυτήν την λέξη σκόπιμα γιατί είστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που δημιουργείτε την πραγματικότητά σας σε κάθε βήμα της κάθε ημέρας. Σας ζητούμε να μην βαλτώσετε σε συστήματα πεποιθήσεων. Όταν ανοίγετε τις ειδήσεις και παρακολουθείτε τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο, μην επηρεάζεστε από την πεποίθηση ότι αυτά είναι αληθινά. Αυτά αποτελούν ένα πολύ μικρό κομμάτι τής πραγματικότητάς σας. Εστιάστε στα σημαντικά πράγματα. Μην κλείνετε τα μάτια σε εκείνη την περιοχή – σε αυτά που βλέπετε να συμβαίνουν – αλλά και ταυτόχρονα να γνωρίζετε ότι έχετε δυνατότητες δονητικής επικοινωνίας που μπορούν να τα αλλάξουν όλα αυτά σε μία στιγμή. Αρχίστε αυτήν την διαδικασία με πρόθεση. Ακόμη κι αν δεν δείτε τα αποτελέσματα άμεσα στο CNN, θα έχει πέσει ο σπόρος του στην Τρίτη Γη, γιατί αυτό το σύνολο μορφών σκέψης δημιουργεί το νέο ολόγραμμα για την Γη, ακόμη και καθώς μιλάμε. Και το κάνετε. Το θέτετε σε κίνηση, ο καθένας από εσάς και είμαστε απίστευτα υπερήφανοι για εσάς.

Επαφή Ψυχής μέσα από τα Μάτια

Ένα άλλο κομμάτι της δονητικής επικοινωνίας που σας ζητάμε να χρησιμοποιήσετε είναι μέσα από τα μάτια σας. Έχετε μάθει να έρχεστε σε επαφή με τα μάτια με τους ανθρώπους ξανά και ξανά. Όμως σας λέμε ότι υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι αυτής της επαφής, γιατί καθώς έρχεστε σε οπτική επαφή με ανθρώπους, ανταλλάσσετε μέρος τής ψυχής. Τώρα θυμηθείτε ότι η κάθε θεραπεία πρέπει να ζητηθεί, γι’ αυτό αν κάνετε οπτική επαφή με ένα άτομο και κοιτά αλλού, τιμήστε το. Μην τους παίρνετε στο κατόπι. Όμως αν σας κοιτούν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο και δίνουν την άδεια να μπείτε, σας ζητάμε να αρχίσετε να κάνετε επαφή ψυχής και να πάτε ακριβώς μέσα στην ψυχή. Πηγαίνετε ακριβώς μέσα στην καρδιά τους και ανοίξτε την δική σας. Πηγαίνετε ακριβώς μέσα στην ενέργεια αυτού που είναι και μοιραστείτε αυτήν την ενέργεια με την δική σας. Εδώ δίνετε ένα μέρος του εαυτού σας και μοιράζεστε ένα μέρος δικό τους. Αυτή είναι δονητική επικοινωνία στο υψηλότερό της (επίπεδο). Αυτή η μορφή δονητικής επικοινωνίας θα γίνει όλο και περισσότερο σημαντική καθώς ο καιρός περνά, γιατί αυτήν την φορά εντυπώνετε στο ίδιο σας το DNA αυτήν την δομή. Μπορείτε επίσης να το εντυπώσετε με ένα σύστημα πεποιθήσεων και μια σφραγίδα που λέει : «Είμαι μόνος σε αυτόν τον πλανήτη. Δεν γνωρίζω γιατί είμαι εδώ» ή μπορείτε να πάρετε το αποτύπωμα αυτής της τεράστιας οικογένειας που περιμένουν όλοι εδώ να συνδέσετε τις καρδιές σας. Κάνετε το τελευταίο. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό. Καταλάβετε ότι είστε ένα μέρος που συνδέει τον έναν με τον άλλο, και ότι αυτό που αισθάνεστε γίνεται αισθητό από όλους τους άλλους αργά ή γρήγορα. Είστε μέρος της Παγκόσμιας Ενέργειας και του έργου πλέγματος που συνδέει την μια καρδιά με την άλλη. Αυτό είναι υπέροχο και επιτρέψατε μόνοι σας στον εαυτό σας να κάνει αυτό το βήμα. Αυτό δημιουργεί την ενέργεια της Εστίας. Αυτό είναι πλήρης δονητική επικοινωνία.

Κλειδί 3 – Μαθαίνοντας να Χρησιμοποιούμε Διασταυρώσεις Πραγματικοτήτων

Και τώρα το νούμερο 3 μια που πολλοί βγάλατε τα μολύβια σας. Το νούμερο 3 απλά μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις Διασταυρώσεις Πραγματικοτήτων. Έχετε μια χρονογραμμή. Είστε απεριόριστα όντα κι έτσι δεν έχετε αρχή ούτε τέλος, αλλά για να έρθετε εδώ στον Πλανήτη Γη και να παίξετε το Παιχνίδι τής βιολογικής φούσκας, ήταν απαραίτητο να μπείτε στην ψευδαίσθηση ότι έχετε μια χρονογραμμή, κι έτσι έχετε αυτό που ονομάζετε παρελθόν, παρόν και μέλλον. Κινείστε γραμμικά πάνω σε αυτήν την χρονογραμμή με σκοπό να ολοκληρώσετε και να παίξετε το Παιχνίδι μέσα σε ένα πεδίο δυαδικότητας. Τώρα αυτό που συμβαίνει είναι ότι συνειδητοποιήσατε ότι δεν είστε οι μόνοι που παίζουν αυτό το Παιχνίδι. Επιπλέον υπάρχουν και πολλοί ακόμη εσείς, πλάι πλάι σε άλλες χρονογραμμές που μπορεί να κάνουν ελαφρά διαφορετικές επιλογές. Υπάρχει μια άλλη χρονογραμμή κάπου, στην οποία ο Στηβ Ρόθερ επέλεξε να μην δεχθεί αυτό το χτύπημα στον ώμο και παίζει ακόμη τον ρόλο του Εργολάβου στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Νομίζει ότι είναι ευτυχισμένος όμως δεν μπορεί να μετρήσει όλες τις αγκαλιές που έχει χάσει. Δεν έχει ιδέα. Επιπλέον υπάρχουν άλλες πραγματικότητες που υπάρχουν ταυτόχρονα, που δεν φαίνεται να έχουν καμία σύνδεση με την δική σας. Υπάρχουν πολλές χρονογραμμές που ήταν απαραίτητες για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι το απεριόριστο γίνεται πεπερασμένο. Ακόμη κι έτσι, υπάρχουν μαγικές στιγμές όπου αυτές οι χρονογραμμές διασταυρώνονται και αφήνουν μόνιμα αποτυπώματα η μια στην άλλη. Αυτές είναι διασταυρώσεις τής πραγματικότητας.

Μια τέτοια διασταύρωση πραγματικοτήτων συνέβει στις μέρες του Μέρλιν και των ιστοριών του Κάμελοτ. Ήταν μια εναλλακτική πραγματικότητα που διασταυρώθηκε με την δική σας και άφησε μόνιμα ίχνη. Σας λέμε ότι ακόμη περισσότερα από εκείνα τα μόνιμα ίχνη έρχονται σύντομα στην επιφάνεια. Καθώς θα αρχίσετε να τα βιώνετε θα τα βλέπετε σαν αστεία μικρά γεγονότα. Θα τα βλέπετε και θα λέτε : «Ω, παράξενο δεν ήταν αυτό;» Είδατε ένα όχι πολύ καιρό πριν – οι αστυνομικές δυνάμεις στην Πόλη του Μεξικό είδε διαστημικά όντα παντού στον ουρανό και τα ανέφερε παγκοσμίως στον κόσμο, μόνο και μόνο για να τα κάνει να εξαφανιστούν την επόμενη ημέρα. Διασταύρωση αντίληψης, διασταύρωση πραγματικοτήτων.

Σε αυτήν ακριβώς την στιγμή στον χρόνο έχετε νέους πλανήτες που εμφανίζονται στο ηλιακό σας σύστημα και εκείνους που εμφανίζονται στον κόσμο καθημερινά, αν και αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Νέοι πλανήτες εμφανίζονται κάθε μέρα. Οι επιστήμονές σας ως τώρα δυσκολεύονται να τους μετρήσουν και να τους ονομάσουν, γιατί έρχονται πάρα πολλοί. Την μια μέρα δεν υπάρχει εκεί πλανήτης και την επόμενη στις ίδιες συντεταγμένες υπάρχει ένας νέος πλανήτης. Σας λέμε ότι πολλά από αυτά συμβαίνουν γιατί γίνονται τώρα διασταυρώσεις πραγματικοτήτων. Σας λέμε επίσης ότι υπήρξε ακόμη και ο θάνατος ενός αστεριού με την ιστορία που σας είπαμε για τον Ακαρού, σχετικά με το Τρουτζ. Αυτή ήταν μια ιστορία που είπαμε για μια ολόκληρη φυλή οντοτήτων που πέθαναν με σκοπό να δημιουργήσουν διαστασιακές πραγματικότητες που θα διασταυρωνόταν με την δική σας. Αυτό συμβαίνει ακόμη και σήμερα εξαιτίας εκείνου του γεγονότος, κι έτσι το δώρο του Λεϊλού, Αμάρα και Τρουτζ ζουν κάθε φορά που κοιτάτε τις εφημερίδες σας και βλέπετε ότι ένας νέος πλανήτης έχει ανακαλυφθεί. Τα αστρικά συστήματα αναδύονται αρκετά όμοια με τον τρόπο που αναδύονται οι εναλλακτικές πραγματικότητες. Αυτό συμβαίνει εδώ. Έτσι όταν κοιτάτε την εφημερίδα λέτε : «λοιπόν αυτό είναι πραγματικά ωραίο, αλλά τί σχέση έχει με εμένα; Πώς μπορώ να το χρησιμοποιήσω;» Θα βρείτε τρόπους να το χρησιμοποιήσετε, γιατί όταν έχετε μια διασταύρωση χρονογραμμικών πραγματικοτήτων, διασταυρώνεται μπρος και πίσω στην δική σας χρονογραμμή. Σας λέμε ότι αυτό είναι το κλειδί για τα χρονοταξίδια στην πραγματικότητά σας και θα αρχίσετε να το ανακαλύπτετε και να παίζετε με αυτό σύντομα. Καθώς αρχίζετε να καταλαβαίνετε, μερικά από αυτά τα περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο Σύμπαν σας. Καθώς αυτά συμβαίνουν, καταλάβετε ότι αυτό είναι σημάδι ότι μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με τις χρονογραμμές. Οι δικές σας προσωπικές χρονογραμμές το παρελθόν σας, το παρόν και το μέλλον αρχίζουν τώρα να ανακατεύονται με τον χρόνο του Τώρα.

Η Αντίστροφη Μέτρηση προς την Ανάληψη

Αγαπημένοι, μπήκατε εδώ και καιρό στην 5η διάσταση. Ακόμη περιμένετε αυτό που αποκαλείτε ανάληψη. Σας είπαμε ακόμη ότι γίνεται μια αντίστροφη μέτρηση προς την ανάληψη. Άρχισε στις 01/01/01 και συνεχίστηκε στις 02/02/02, 03/03/03,04/04/04 και σύντομα θα γιορτάσετε την 05/05/05, που σας οδηγεί στο τελικό συμπέρασμα ότι αυτό θα λήξει στις 12/12/12. Όμως τί κι αν σας είπαμε ότι μπήκατε στην 5η διάσταση; Αυτό είναι μόνο ένα παιχνίδι που παίζετε επειδή σας αρέσουν τα παιχνίδια. Σας αρέσει η περίοδος εγκλιμάτισης. Η πραγματικότητα είναι ότι ξυπνάτε κάθε πρωί στην 5η διάσταση. Χτενίζετε τα μαλλιά σας, ετοιμάζεστε για την δουλειά, κατεβαίνετε και βάζετε μπρος το αμάξι, οδηγείτε στον δρόμο και περιμένετε μια τρισδιάστατη πραγματικότητα. Η πρόκληση είναι ότι στην 5η διάσταση είστε τόσο δυνατοί δημιουργοί που δημιουργείτε την 3η διάσταση μέσα στην πέμπτη. Ενδιαφέρουσα δεν είναι αυτή η αντίληψη; Δεν θα το είχαμε σκεφτεί αυτό εδώ πάνω στον ουρανό. Έχετε τόση φαντασία! Παίρνετε τα Παιχνίδια σας. Απολαμβάνετε τα Παιχνίδια σας. Θα κάνετε έναν θαυμάσιο εορτασμό στις 12/12/12 και σε κάθε μαγική κύρια ημερομηνία από τώρα μέχρι τότε. Παίξτε τα παιχνίδια γιατί σημαίνουν πολλά για εσάς, αλλά καταλάβετε, εσείς είστε οι δημιουργοί. Δεν υπάρχει μεγάλο σχέδιο και μπορείτε να το έχετε σήμερα ή μπορείτε να το έχετε αύριο. Όπως και να έχει χρειάζεται το κουράγιο σας για να μπείτε σε αυτό, για να φτάσετε σε εκείνα τα όρια που θα το προσδιορίσετε για τον εαυτό σας. Α, όμως θα έχετε βοήθεια γιατί θα δείτε πολλά από τα κοσμικά νεύματα καθώς αυτές οι διασταυρώσεις πραγματικοτήτων αρχίζουν να συμβαίνουν όλο και συχνότερα. Θα δείτε έμπνευση να εμφανίζεται, θα δείτε ανοίγματα, θα δείτε άλλα πράγματα να συμβαίνουν στον κόσμο σας που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε. Το να τα χρησιμοποιείτε είναι αυτό που τα φέρνει. Αυτό δημιουργεί τον χώρο, με τον ίδιο τρόπο που πολλοί από εσάς βγαίνετε για να αγοράσετε ρούχα, αλλά δεν μπορείτε να αγοράσετε γιατί η ντουλάπα σας είναι γεμάτη. Πετάξτε μερικά από τα ρούχα στην ντουλάπα σας και θα δείτε τί συμβαίνει με τα ψώνια σας. Κάντε επίσης χώρο στην ζωή σας για να συμβούν αυτά τα πράγματα. Απελευθερώστε χώρο, έτσι ώστε να μπορούν να έρθουν άλλα πράγματα και να μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις διασταυρώσεις τής πραγματικότητας. Κάντε χώρο στην ζωή σας για τα θαύματα που σας περιμένουν.

Η Ενέργεια της Μαρίας

Τώρα ευχόμαστε να φυτέψουμε μια άλλη λέξη μαζί με εσάς, που έχει να κάνει με την αρχική αδράνεια, έχει να κάνει με την δονητική επικοινωνία και έχει να κάνει με τις διασταυρώσεις πραγματικοτήτων. Γιατί εμφανίστηκε μια μαγική ενέργεια που υπήρξε η Μητρική ενέργεια σε αυτόν τον πλανήτη και τον επισκέφτηκε πολλές φορές. Θα τον επισκεφτεί ξανά σύντομα. Ήδη άρχισε. Είναι εδώ για να βοηθήσει να χτιστεί η βασική ενέργεια όλου αυτού μέσα στο οποίο μπαίνετε, γιατί καθώς μετακινείστε στην κρυσταλλική δομή, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο. Όλα είναι νέα. Η ίδια σας η βιολογία αλλάζει και μερικές φορές επαναστατεί γιατί δεν ξέρει τί να κάνει. Δεν γνωρίζει πώς να πάρει όλη αυτήν την ενέργεια κι έτσι απλά κάνει τρελό πράγμα, ξεσπά, έχει ακανόνιστο ρυθμό και παλμό καρδιάς και ζαλάδες και όλα τα αστεία πράγματα που πολλοί από εσάς αρχίζουν να βιώνουν. Οι ιατροί σας δεν μπορούν να διαπιστώσουν το γιατί. Έχουμε λόγο που σας το λέμε αυτό γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορεί να σας βοηθήσουν και δεν έχουν να κάνουν με συστήματα πεποιθήσεων και θρησκείες. Εργαζόμαστε με την πνευματικότητα του ανθρώπινου είδους. Η πνευματικότητα είναι η κεντρική ιδέα πάνω στην οποία χτίστηκαν πολλές θρησκείες, αλλά η πνευματικότητα η ίδια δεν είναι θρησκευτική, γι’ αυτό σας ζητάμε να σβήσετε αυτό το σύστημα πεποιθήσεων για μια στιγμή μόνο, ενώ σας λέμε ότι η ενέργεια τής Μαρίας είναι εδώ επάνω στον Πλανήτη Γη.

Η ενέργεια τής Μαρίας είναι εδώ για να προσδώσει μια βάση σταθερότητας ώστε να βαδίσετε στο επόμενο επίπεδο. Είναι το ίδιο πράγμα που συνέβη στις ημέρες του Χριστού, γιατί κι εκείνη επίσης ήταν μια σημαντική διασταύρωση πραγματικοτήτων που άλλαξε για πάντα την όψη του Παιχνιδιού σας. Συνέβη πολλές φορές και αν κοιτάξετε μερικές ιστορίες που ειπώθηκαν, η ενέργεια της Μαρίας ήταν και της μητέρας και της ερωμένης – και το καλό και το κακό, και το θετικό και το αρνητικό, η παρθένα και η πόρνη. Όχι, όχι σωστό ή λάθος, αλλά απλά και οι δυο αντιθέσεις. Η μητρική ενέργεια τής Μαρίας είναι εδώ και θα την δείτε, θα την αισθανθείτε. Θα υπάρξουν πολλοί που θα αρχίσουν να κάνουν channelling στις διάφορες ενσαρκώσεις της Μαρίας, γιατί δεν ήταν μόνο η παρθενογένεση του Χριστού, αλλά ήταν επίσης η ερωμένη του. Ήταν η σύζυγός του και η μητέρα των παιδιών του σε πολλές από τις εναλλακτικές πραγματικότητες που συνέβαιναν ταυτοχρόνως. Εκείνη η ενέργεια ήταν απαραίτητη για να δημιουργηθεί η κίνηση προς την Χριστική ενέργεια. Αυτήν την φορά είναι η κρυσταλλική ενέργεια γιατί όλοι σας μετακινείστε προς την κρυσταλλική μορφή. Αυτό είναι που συμβαίνει. Γι’ αυτό τα Κρυσταλλικά παιδιά αρχίζουν να εμφανίζονται και καθώς αυτή η Κρυσταλλική Ενέργεια αρχίζει να εγκαθίσταται μέσα στον καθένα σας, να γνωρίζετε ότι υπάρχει μια σταθερή βάση της Ενέργειας της Μητέρας Μαρίας. Είναι μέρος τής δικής σας σύνδεσης καρδιάς που είναι εδώ για εσάς σήμερα και αυτή θα βοηθήσει με την αρχική αδράνεια, με την δονητική επικοινωνία και με την δική σας σύνδεση με την Γη καθώς και με αυτές τις διασταυρώσεις των χρονογραμμών. Μπείτε μέσα σε αυτήν την ενέργεια και μετακινήστε την. Εργαστείτε μαζί της με ότι τρόπο μπορείτε και θα δείτε ότι δυναμώνει όλο και περισσότερο κάθε μέρα.

Υπάρχει μια κρίσιμη μάζα που πλησιάζει να επιτευχθεί. Όταν αυτή η κρίσιμη μάζα συμπληρωθεί, όλα τα διαστασιακά επίπεδα αρμονικών είναι πλήρη και θα κλείσουν όλα από μόνα τους. Αλλά σας λέμε, ότι καθώς ένα πράγμα κλείνει, ένα άλλο ανοίγει, γι’ αυτό παρατηρείστε το αυτό καθώς πάτε σπίτι σήμερα, καθώς γυρνάτε στις συνηθισμένες σας ασχολίες τις επόμενες ημέρες. Ακόμη κι εσείς που τα διαβάζετε θα αισθανθείτε τα αποτελέσματα. Παρατηρείστε τις νέες διασταυρώσεις πραγματικοτήτων που εμφανίζονται από το πουθενά. Παρατηρείστε τα περίεργα πράγματα που συμβαίνουν καθώς οι πύλες ανοίγουν, ακόμη και στο εργασιακό σας γραφείο. Παρατηρείστε και μάθετε να τα χρησιμοποιείτε. Εμπιστευτείτε τα αισθήματα που αρχίζετε να έχετε, καθώς η δονητική σας επικοινωνία γίνεται δυνατότερη. Εμπιστευτείτε την και χρησιμοποιείστε την. Φέρτε την ενέργεια να σας διαπεράσει γιατί με το φως εργάζεστε με έναν από τους δύο τρόπους : μπορεί να είστε το φως, ή μπορεί να ανακλάτε το φως και δεν έχει διαφορά ποιο από τα δύο είστε, είναι πάλι φως. Είστε φωτεινά όντα. Γι’ αυτό σας αποκαλούμε Εργάτες του Φωτός. Χειρίζεστε αυτήν την ενέργεια καλά και όταν αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε την αρχική αδράνεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που σας κρατά πίσω, κόψτε την χορδή, αφήστε το να φύγει γιατί αυτό επιτρέπει σε όλα τα δώρα του ουρανού να έρθουν σε εσάς τόσο γρήγορα που δεν θα χάσετε κανένα. Και τότε γυρίστε και βοηθείστε και άλλους να ξεπεράσουν αυτήν την ίδια αρχική αδράνεια.

Προκαλέστε τους να είναι οι δημιουργοί και οι δημιουργίες σας θα μεγαλώσουν.

Προκαλέστε τους να δημιουργήσουν το καλύτερο και το υψηλότερο στις ζωές τους πρώτα.

Προκαλέστε τους να διατηρήσουν εκείνο το χαμόγελο τής πνευματικής αυτοπεποίθησης που κι εσείς έχετε και δώστε τους τα εργαλεία, δώστε τους την αγάπη, δώστε τους την ενέργεια και κάνετε την επαφή ψυχής.

Σας αγαπάμε πέρα από λέξεις γιατί δεν υπάρχουν σε καμιά γλώσσα. Είστε κομμάτι από εμάς και είμαστε κομμάτι από εσάς. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς γιατί τολμήσατε να βγείτε, να βγάλετε τα φτερά σας και να ξεχάσετε ποιοι ήσασταν. Ξεχνάτε ακόμη και το ότι είστε υιοί και κόρες του Βασιλιά και ότι έχετε το σπουδαιότερο σόι που υπάρχει. Απλά κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή και επιτρέψτε ο καθένας από εμάς να αγγίξει τον καθένα από εσάς. Καλώς ήλθατε στην Εστία, αγαπημένοι. Δημιουργείτε τον ουρανό στην Γη καθώς μιλάμε και είναι το πιο όμορφο θέαμα στους ουρανούς που έχουμε ποτέ δει.

Με μέγιστη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό γιατί εσείς είστε εσείς. Τονώνετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία γιατί όταν βοηθάτε τον άλλο βοηθάτε τον εαυτό σας. Να θυμάστε ότι είναι ένα Παιχνίδι που παίζετε και υποτίθεται ότι διασκεδάζετε, και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Δήμητρα Κοντάκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!