Δεκέμβριος 2005

144 Σημεία Φωτός
Διαφωτίζοντας τον Πλανήτη Γn

 

Από τον Steve και την Barbara:

Την αγάπη μας και τις καλύτερες ευχές μας για αυτά τα Χριστούγεννα σε καθένα από σας. Η οικογένεια των εργατών του Φωτός μεγαλώνει καλύπτοντας ολοένα και περισσότερες χώρες και ανυπομονούμε ενώσουμε την καρδιά μας με όλους σας.

Στις 31 Δεκεμβρίου θα έχουμε την τελευταία Εκπομπή Eικονικού Φωτός για το έτος 2005. Η μορφή αυτής της εκπομπής θα είναι λίγο διαφορετική καθότι σκοπεύουμε να τιμήσουμε τους συνεργάτες μας που με την συμβολή τους κάνουν δυνατή την ύπαρξη των Εργατών του Φωτός. Σας καλούμε να χαρείτε μαζί μας καθώς γιορτάζουμε γι’ αυτούς τους ξεχωριστούς ανθρώπους. Δείτε την αρχική σελίδα του espavo.org για λεπτομέρειες και ώρες στην περιοχή σας. Όπως είπε το Γκρουπ από το ξεκίνημα αυτών των μηνυμάτων: «Όταν δίνουμε τα χέρια, δημιουργούμε θαύματα».

Το επόμενο θαύμα για το 2006 ξεκινά σύντομα…, Μείνετε συντονισμένοι, θα είναι μια θαυμάσια βόλτα.

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα

Steve και Barbara Rother

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Η Πρόκληση της Πυροδότησης 144 Σημείων Φωτός

Έχετε διανύσει τεράστια απόσταση για να βρίσκεστε εδώ αυτή την χρονική στιγμή. Έχετε έρθει δια μέσου χρόνου και χώρου ώστε η ψυχή σας να καθίσει μέσα σε αυτή την φυσαλίδα βιολογίας και να είναι εδώ, ακριβώς αυτή τη στιγμή. Έχετε μια δουλειά να κάνετε. Αυτό το γνωρίζετε από όταν γεννηθήκατε, απλώς δεν ξέρετε τι είναι. Σας πληροφορούμε ότι έχετε ενεργοποιήσει κάτι που χάραξε ένα νέο μονοπάτι στον Πλανήτη Γη, το Παιχνίδι της Ελεύθερης Επιλογής αναπτύσσεται τώρα με εντυπωσιακό ρυθμό. Αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας προχωράει με τρόπο που δεν έχει ειδωθεί ποτέ ξανά σε κανένα παιχνίδι. Έτσι, σήμερα θα σας μιλήσουμε για τα 144 σημεία φωτός και το τι σημαίνει αυτό όχι μόνο σε παγκόσμιο και κοσμικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Πρόσφατα επανενεργοποιήσατε τους Ατλάντειους Δυναμικούς Κρυστάλλους αλλά αυτή η ενέργεια παραμένει στάσιμη έως ότου βρει ένα μονοπάτι για να ακολουθήσει. Γι’ αυτό τον λόγο προκαλέσαμε τον Φύλακα να πυροδοτήσει 144 ξεχωριστά σημεία φωτός σ’ αυτόν τον πλανήτη τα οποία θα πυροδοτήσουν με την σειρά τους τον Ιστό της Αγάπης και θα το μετατρέψουν από σκεπτομορφή σε πραγματικότητα. Προς το παρόν χρησιμοποιείτε τον Ιστό της Αγάπης σαν εργαλείο για να αντλήσετε ή να στείλετε ενέργεια. Σας λέμε ωστόσο ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για τα οποία θα χρησιμοποιήσετε τον Ιστό της Αγάπης. Αρχικά ήταν ένας επικοινωνιακός ιστός που χρησίμευε στο να ενώνει όλες τις καρδιές στον πλανήτη Γη. Στο παιχνίδι της προσποίησης ότι είστε ξέχωροι, αυτός ο ιστός θα μπορούσε να κινητοποιήσει την διαδικασία του να ζείτε ενωμένοι μεταξύ σας και να επανενοποιήσει ότι διαχωρίστηκε στα πρώιμα στάδια της ανθρωπότητας. Πως θα ήταν αν κάνατε το κάθε βήμα της ζωής σας σε πλήρη σύνδεση με αυτή την ενότητα, σαν μέρος της ύπαρξής σας; Αυτό σας επιφυλάσσει το μέλλον, αυτό συμβαίνει όταν πυροδοτούνται τα 144 σημεία Φωτός και ενεργοποιείται ο Ιστός της Αγάπης.

Φροντίζοντας το Φως

Η ενεργοποίηση των σημείων φωτός μπορεί να γίνει απλούστατα παρότι οι άνθρωποι απολαμβάνετε να περιπλέκετε καταστάσεις. Ένας τρόπος να ενεργοποιήσετε τον ιστό είναι να ταξιδέψετε σε 144 διαφορετικά σημεία και να προκαλέσετε από πρόθεση, με την ενέργεια σας, μια δίνη που θα μεταβληθεί αρχικά σε πύλη και στην συνέχεια σε σημείο φωτός, εφόσον φροντιστεί και τραφεί. Έχουμε προκαλέσει τον Φύλακα και τον Φύλακα του Φύλακα να κάνουν αυτό ακριβώς καθώς με τα ταξίδια τους για αυτή την δουλειά μπορούν να πυροδοτήσουν αποτελεσματικά 144 σημεία φωτός στην υδρόγειο. Αφότου αποχωρήσουν, οι Εργάτες του Φωτός που βρίσκονται εκεί μπορούν να φροντίσουν τη συγκεκριμένη πύλη και να γίνουν στην συνέχεια αντανακλαστήρες του φωτός. Η δουλειά αυτή δεν περιορίζεται στην πρόκληση που έχουμε δώσει στον Φύλακα. Προκαλούμε επίσης τον καθένα σας να κάνει το ίδιο και να ενεργοποιήσει Σημεία Φωτός στον δικό του κύκλο. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την ίδια πρόκληση, να δημιουργείτε ένα από τα σημεία φωτός όπου κι αν πάτε. Ένα καινούριο σημείο μπορεί να βρίσκεται σε μια καινούρια χώρα ή σε μια νέα πόλη ή σε μια ομάδα ανθρώπων καθότι η ίδια η τοποθεσία δεν έχει καμία σημασία. Σε κάθε περίπτωση τα σημεία φωτός πρέπει να τα φροντίσουν και να τα ενισχύσουν οι ντόπιοι από την στιγμή που θα ενεργοποιηθούν και μετά. Καθένας από όσους προσφέρουν το φως θα ενεργοποιήσουν 144 Σημεία Φωτός μέσα στην ίδια τους την ύπαρξη μέσω της οποίας και θα το διαχέουν στο εξής. Αυτή η παγκόσμια πρόκληση είναι επίσης και ατομική γιατί πρέπει να μεταδοθεί από καρδιά σε καρδιά. Αν και αυτή η εργασία έχει και τεράστια παγκόσμια και κοσμική σημασία, παραμένει ωστόσο μια πολύ προσωπική και ενδόμυχη αποστολή που οι εργάτες του φωτός μπορεί να επιλέξουν να αναλάβουν. Το επόμενο βήμα στην εξέλιξη σας ως εργατών του φωτός είναι να είστε συνειδητοί πομποί φωτός. Δεν είναι κάτι που θα γίνει μονομιάς. Δεν είναι μια διαδικασία που θα ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, ούτε σε ένα ή δύο χρόνια. Σας πληροφορούμε επίσης ότι θα έχει και διαδιαστασικό αντίκτυπο. Δεν θα επηρεάσει μόνο όλες τις υπόλοιπες διαστάσεις που μοιράζονται τον πλανήτη σας αλλά θα φτάσει και πέρα από την κοινότητα του μεταφυσικού σε θρησκείες, κυβερνήσεις και οργανισμούς κάθε είδους. Τα 144 σημεία φωτός θα αγγίξουν όλες τις διαστάσεις της πραγματικότητας.

Ο Μικρόκοσμος και ο Μακρόκοσμος της Εργασίας του Φωτός

Τα σημεία αυτά μπορούν να πυροδοτηθούν με πολλούς τρόπους. Υπάρχουν μικρόκοσμοι και μακρόκοσμοι στην νέα Εργασία του Φωτός. Σας προσφέραμε ένα όραμα ταξιδιών ανά την Υδρόγειο συλλέγοντας καρδιές για ένα κοινό σκοπό. Υπάρχουν ωστόσο πράγματα που μπορεί να κάνει ο καθένας σας σε μικρότερη κλίμακα και σε προσωπικό επίπεδο τα οποία εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό. Έχει σημασία να θυμάστε ότι χωρίς άτομα να φροντίζουν την φλόγα, το φως δεν θα παραμείνει αναμμένα.

Για παράδειγμα κάποια στιγμή θα κληθείτε να ακούσετε έναν καλό φίλο που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Μπορεί να έχει προβλήματα με τον γάμο του και να καθίσει να σας μιλήσει για να τον συμβουλέψετε. Όταν τον ενδυναμώνετε, κάνετε την διαφορά. Μπορεί τότε να επιλέξει να το μεταδώσει στον καθένα με τον οποίο έρχεται σε επαφή. Αυτό τώρα είναι ένα σημείο που προωθεί την ενέργειά σας: 144 τέτοιες καταστάσεις θα πυροδοτήσουν το προσωπικό σας πλέγμα. Αναλάβετε σε ατομική βάση την ευθύνη του να βαδίσετε στο πάθος σας, να κάνετε αυτά για τα οποία έχετε έρθει και σας φέρνουν την μεγαλύτερη χαρά γιατί αυτά είναι τα πράγματα που θα πυροδοτήσουν τα 144 Σημεία Φωτός. Προχωρήστε από σήμερα και στο εξής σαν συνειδητοί πομποί φωτός και παρακολουθήστε την μαγεία να ξετυλίγεται στην ζωή σας.

Οι Ατλάντειοι Κρύσταλλοι της Δύναμης

Δεν είναι μυστικό ότι η ενέργεια της Ατλαντίδας διατηρήθηκε μέσα σε κρυστάλλους βαθιά θαμμένους στην περιοχή που αποκαλείτε Τρίγωνο των Βερμούδων. Προς το παρόν χρειάζεται να περάσουν άλλα 20-25 χρόνια πριν ανακαλύψετε τους ίδιους τους κρυστάλλους. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία να τους βρείτε. Αυτό που έχει σημασία είναι να αξιοποιήσετε την ενέργεια τους. Η ανεκμετάλλευτη ενέργεια αυτών των κρυστάλλων ευθύνεται για την δημιουργία πάρα πολλών βίαιων εκκενώσεων με την μορφή τυφώνων στην περιοχή εκείνη. Η χρήση αυτής της ενέργειας θα μειώσει την ανάγκη για την δημιουργία αυτών των εκκενώσεων και στις προσεχείς ημέρες θα αποκατασταθεί η κανονική συχνότητα τέτοιων περιστατικών.

Η Κρυστάλλινη ενέργεια επιστρέφει στον πλανήτη Γη. Είστε δεν είστε έτοιμοι, έχετε φτάσει σε ένα αρκετά υψηλό δονητικό επίπεδο ώστε να αποκαλύψετε τα μυστικά της κρυστάλλινης ενέργειας μια ακόμη φορά. Πρόκειται για την ίδια ενέργεια που χρησιμοποιούνταν στην καθημερινή ζωή τις μέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Οι κρύσταλλοι ενεργοποιούνται τώρα από μόνοι τους γιατί όταν τους έθαψαν, ρυθμίστηκαν με ένα αυτόματο σημείο πυροδότησης που θα τους ενεργοποιούσε μόλις η ανθρωπότητα έφτανε σε ένα αρκετά υψηλό δονητικό επίπεδο. Το μόνο που μένει τώρα είναι να χρησιμοποιηθεί αυτή η ενέργεια και αυτός είναι ο λόγος για την ενεργοποίηση των 144 Σημείων Φωτός.

Όταν ξεκινάει ένα σημείο φωτός ενεργοποιούνται και άλλα. Αν φροντιστούν, παραμένουν αναμμένα και δημιουργούν ένα μονοπάτι για να ταξιδέψει η κρυστάλλινη ενέργεια. Το ένα μετά το άλλο και σύντομα αυτό θα συμβαίνει σε εκθετικά νούμερα στον πλανήτη. Η ζωή γίνεται πολύ συναρπαστική σε εκείνο το σημείο. Ακριβώς αυτό σας επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον. Επιστρέφετε στις μέρες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Θα βαδίζετε σε διαρκή σύνδεση με τον Ιστό της Αγάπης και έχοντας συνεχή συναίσθηση αυτού του γεγονότος.

Η Εξέλιξη Γίνεται Κοινός Τόπος

Δεν πάει πολύς καιρός που πολλοί από εσάς ανακαλύπτατε την λέξη εξωαισθητική αντίληψη. Αρχικά ήταν εξαιρετικά παράξενο, μια ανωμαλία. Ήταν κάτι αλλιώτικο. Ήταν μια νέα λέξη και έγινε το σλόγκαν όσων ηγούνταν της δονητικής κίνησης. Δεν είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η λέξη δεν υπάρχει πλέον στο λεξιλόγιο σας; Ακόμη και όταν ξεκινάτε μια σχετική συζήτηση σας μεταφέρει στο ΄70. Είναι μια παλιά λέξη. Τι συνέβη στο δώρο που ονομαζόταν εξωαισθητική αντίληψη; Έγινε κομμάτι σας. Ενσωματώθηκε και όλοι σας είχατε συναίσθηση του ότι έγινε κοινός τόπος. Αρχίσατε να δημιουργείτε χώρο στην ζωή σας για να το χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση. Έτσι, δεν χρειάζεστε πλέον τον όρο για να το περιγράψετε ως κάτι έξω από εσάς. Είναι πλέον ενσωματωμένο. Αυτό συμβαίνει και με την ιδέα του Ιστού της Αγάπης. Αυτό ήταν στην αρχή το όνειρο του Τάιμπερον που έψαχνε πώς να αναμείξει την ενέργεια της καρδιάς στους ιστούς της κρυστάλλινης ενέργειας της Ατλαντίδας. Αποτελούσε μέρος της διαδικασίας μεταφοράς της ενέργειας της καρδιάς πίσω στον Πλανήτη Γη.

Πολλοί από εσάς δεν πιστεύετε ότι είστε θεραπευτές ή δάσκαλοι. Μπορεί να πιστεύετε ότι βρεθήκατε εδώ κατά λάθος ή μπορεί να νιώθετε σαν να γνωρίζετε τι ήρθατε να κάνετε αλλά δεν το κάνετε. Σας πληροφορούμε ότι αποτελείτε το 92,3% σε αυτόν τον πλανήτη. Ξεπεράστε το. Έχετε δουλειά να κάνετε και σας χρειαζόμαστε τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε. Είναι ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε και να αρχίσετε να νιώθετε. Κάντε ένα βήμα προς την κατεύθυνση της καρδιάς σας και ενεργοποιήστε την ζωή σας τώρα.

Το Κρίσιμο Πλήθος και Μια Αναλαμπή Φωτός

Υπάρχει ένα μήνυμα και το ακούτε δυνατά και καθαρά. Τώρα ακούτε με καινούριο τρόπο καθότι η σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας δυναμώνει καθημερινά. Ο καθένας σας έχει ένα πανέμορφο δώρο να δώσει. Βρείτε τρόπους να το προσφέρετε και αυτό θα ξεκινήσει να πυροδοτεί τα 144 Σημεία Φωτός. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι θα πυροδοτήσετε ένα σημείο φωτός και αυτό θα παραμείνει ως ενεργειακή δομή. Εάν στην συνέχεια υποστηριχτεί και τραφεί, θα αναπτυχθεί. Εάν δεν υποστηριχθεί και τραφεί, το φως θα θαμπώσει και θα ξεθωριάσει. Επιλέξτε να πυροδοτείτε ή να τρέφετε το φως. Εάν πυροδοτείτε το φως και αυτό ξεθωριάζει, μην απογοητεύεστε, είναι μέρος της φυσιολογικής διαδικασίας. Δεν είναι κάτι τρομακτικό ούτε κάτι που κάνατε λάθος. Η δουλειά σας είναι να πυροδοτείτε το σημείο του φωτός και αν είναι να τραφεί, θα τραφεί από άλλους. Πυροδοτήστε το και αφήστε το να φύγει με αγάπη. Μην αναλαμβάνετε την ευθύνη για το τι θα συμβεί από εκείνο το σημείο και μετά. Είστε οι προπομποί του φωτός. Είστε οι πυροδοτητές και θα ανάψετε αυτά τα 144 Σημεία Φωτός. Αν ακολουθείτε το κάλεσμα για να θρέψετε το φως σε έναν συγκεκριμένο χώρο, η δουλειά σας μόλις ξεκινάει. Πολλοί από εσάς έχουν εκπαιδευτεί για αυτό ως φύλακες δινών και πυλών. Όταν νιώθετε έλξη για μια περιοχή της Γης που έχει ιδιαίτερη σημασία, έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τις φλόγες του Φωτός. Ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες γιατί αποτελούν σημαντικό μέρος της διαδικασίας. Όσοι από εσάς κρατούν το φως σε περιοχές της Γης είναι τώρα σημαντικότεροι από ποτέ. Στην καρδιά αυτής της διαδικασίας βρίσκονται μικρές ομάδες εργατών του φωτός που συγκεντρώνονται για να διατηρήσουν και να ενισχύσουν την ενέργεια.

Είναι βέβαια αντιληπτό ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα από 144 Σημεία Φωτός στην Γη. Αφού ενεργοποιηθεί κάποιο μπορεί να παραμείνει αναμμένο και να δυναμώσει ή μπορεί να ξεθωριάσει. Η αλήθεια είναι πως αυτό τον καιρό στην Γη τα περισσότερα θα ξεθωριάσουν όμως αυτό δεν έχει σημασία. Η πρόθεση εδώ είναι να υπάρξουν 144 Σημεία Φωτός τα οποία θα λάμπουν την ίδια στιγμή. Την στιγμή που συμβαίνει αυτό συμπληρώνεται ένα μαγικό κρίσιμο πλήθος. Όμοια με αυτό που ονομάζετε θεωρία του εκατοστού πιθήκου, όλα τα σημεία φωτός, παντού, θα πυροδοτηθούν και μια τεράστια λάμψη φωτός που δεν έχει ιδωθεί από την αρχή, θα αλλάξει μόνιμα την κατεύθυνση όλων όσων είναι. Αυτή είναι η ενσάρκωση του Ιστού της Αγάπης.

Προς το παρόν ο Ιστός της Αγάπης δεν είναι παρά μια σκέψη του Θεού. Είστε Θεός. Είστε οι δημιουργοί και τα πάντα είναι σε κίνηση μέσω της διαδικασίας της σκέψης σας, μέσω των ίδιων σας των σκέψεων και των ιδεών σας. Όταν ο Θεός έχει μια σκέψη είναι σαν σχέδιο το οποίο εκπέμπεται για να δημιουργηθεί μέσω της συμπαντικής ενέργειας. Τέτοιος είναι και ο Ιστός της Αγάπης. Τον δημιουργήσατε με την σκέψη σας και με την χρήση του, μόνο που είναι μια συλλογική σκέψη και έτσι κρύβει εκθετική δύναμη. Καθώς τον χρησιμοποιείτε σαν εργαλείο για τον εαυτό σας δυναμώνει. Τώρα, πως θα ήταν αντί να έχετε το εργαλείο από έξω να το έχετε εντός σας; Αυτό βρίσκεται στην πορεία. Όπως ενεργοποιείτε αυτά τα 144 Σημεία Φωτός, συνδέεστε μόνιμα στον Ιστό της Αγάπης και αυτός μορφοποιείται στην πραγματικότητα σας.

Σας λέμε ότι αρχικά ο Ιστός της Αγάπης ξεκίνησε σαν επικοινωνιακός δίκτυο. Ξεκίνησε τις πρώτες μέρες όταν ένας αγγελιοφόρος στελνόταν από χωριό σε χωριό για να μεταφέρει μηνύματα. Το μονοπάτι που χρησιμοποιούσαν για να πηγαίνουν από μέρος σε μέρος ξεκίνησε ένα πλέγμα πάνω στην Γη. Αργότερα, κατά την διάρκεια περιόδων που τα μηνύματα μεταφέρονταν μέσω εφίππων, τα μονοπάτια που χρησιμοποιούνταν δημιούργησαν ένα μεγαλύτερο πλέγμα επικοινωνίας. Δεν πέρασε πολύς καιρός πριν περαστούν καλώδια και τα ίδια μονοπάτια γίνουν τηλεγραφικές γραμμές. Σε εκείνο το σημείο ο ιστός απέκτησε την πρώτη φυσική του μορφή. Φυσικά αυτή εξελίχθηκε στον ιστό που αποκαλείτε τηλεφωνικές γραμμές, περασμένες σε όλο τον πλανήτη. Δεν είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες, βρίσκονται κυρίως σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Μετά, αυτές οι γραμμές εξελίχθηκαν στο διαδίκτυο που ξεκίνησε να ενώνει καρδιές παγκοσμίως. Το επόμενο βήμα είναι να μεταμορφώσετε αυτόν τον ιστό σε έναν φωτεινό ιστό επικοινωνίας. Μετά, αφού συνηθίσετε στον φωτεινό ιστό, θα ενσωματωθεί στον καθένα σας και δεν θα υπάρχει πλέον η ανάγκη για την ύπαρξη ενός φυσικού ιστού έξω από εσάς. Οι επόμενες ενσαρκώσεις αυτού του ιστού θα είναι πιο ομοιόμορφα κατανεμημένες σε όλο τον πλανήτη και δεν θα βοηθούν απλώς την επικοινωνία μεταξύ σας αλλά θα σας φέρουν σε σύνδεση με την Γαία την ίδια και θα σας ενώσουν όλους μαζί σαν ένα. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει. Θα έρθει ο καιρός που δεν θα χρειάζεστε πλέον τον ίδιο τον ιστό του φωτός γιατί θα είναι μέρος του ποιοι είστε.

Δώρα του Δικτύου του Φωτός

Ξεκινήσαμε να σας προετοιμάζουμε για αυτή την κίνηση με το πείραμα του Ιστού της Αγάπης όπου αρχίσατε να οραματίζεστε και επομένως να δημιουργείτε τις επόμενες ενσαρκώσεις αυτού του πλέγματος. Τα 144 Σημεία Φωτός είναι το επόμενο βήμα στην ενεργοποίηση αυτού του πλέγματος της καρδιάς. Σύντομα θα αρχίσετε να βιώνετε τα δώρα των 144 Σημείων Φωτός. Φανταστείτε μια σκέψη να διαδίδεται αυτόματα σε όλους στην Γη. Έχετε μια συλλογική συνειδητότητα που ποτέ πριν δεν έχει αποτελέσει κομμάτι της Ανθρώπινης εμπειρίας. Είναι συνειδητότητα της συλλογικής καρδιάς του Θεού. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι δεν θα χάσετε την ταυτότητά σας όταν προστεθούν αυτά τα δώρα. Αντιθέτως θα μάθετε ότι η μοναδική ομορφιά του ποιοι είστε εκτιμάται περισσότερο και τιμάται άνευ όρων. Καθώς αυξάνεται η επίγνωση του συλλογικού, ελαχιστοποιείται δραματικά η ανάγκη για την ύπαρξη του εγώ και της χωριστικότητας. Αυτό είναι το μονοπάτι σας αυτή εδώ την μέρα γιατί το να επιλέξετε την ενσωμάτωση έναντι του διαχωρισμού θα καθορίσει το πόσο γρήγορα θα ενεργοποιηθούν αυτά τα σημεία του φωτός.

Η προσφορά ή η λήψη δύναμης είναι αυτομάτως διαθέσιμες σε όλους όσους είναι στον ιστό. Αυτοί αποτελούν τις συνδέσεις και τις πιθανότητές σας. Λέμε πιθανότητες γιατί διατηρείτε πάντα ελεύθερη επιλογή στην ανθρώπινη εμπειρία σας. Τίποτα δεν σας επιβάλλεται, είναι απλώς διαθέσιμο σαν περίπτωση, σαν προσβάσιμη επικοινωνία. Το διαδίκτυο έχει αρχίσει να σας προετοιμάζει για αυτού του είδους την διαθεσιμότητα πληροφοριών, σε αυτή την φάση ωστόσο, το διαδίκτυο είναι ακόμη ανίκανο να μεταδώσει συναισθήματα. Η πρόσβαση σε ανθρώπινες καρδιές και νοήσεις της μιας καρδιάς θα αλλάξουν την ανθρώπινη εμπειρία σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή η ενότητα είναι η ίδια σύνδεση που βιώνετε όταν επιστρέφετε στην Εστία, σε αυτό που αποκαλείτε Παράδεισο. Απλώς εξελίσσεστε για να το χρησιμοποιήσετε στην Γη. Είναι εκ γενετής σας δικαίωμα και απλώς επιστρέφετε σε αυτό. Η αφοσίωσή σας στην δημιουργία του Παραδείσου επί Γης ανοίγει τώρα αυτή την πόρτα. Ήταν ανέκαθεν μαζί σας αλλά για να φορέσετε το πέπλο και να παίξετε το Παιχνίδι ήταν ανάγκη να ξεχάσετε αυτή την σύνδεση. Ήταν απαραίτητο να σκοντάφτετε πάνω σε τοίχους ξεχνώντας ποιοι είστε και αναζητώντας το φανταστικό σας μονοπάτι. Α, ξέρετε, έχετε ένα, απλώς δεν γνωρίζετε που είναι. Ακόμη και όταν το ακολουθείτε αμφιβάλλετε για αυτό.

Αν Ήταν Εύκολο Όλοι θα Ήταν Άνθρωποι!

Το να είναι κανείς άνθρωπος είναι ένα τόσο θαυμάσιο παιχνίδι του πνεύματος. Αγαπούμε την ανθρώπινη εμπειρία και, αν και δεν έχουμε υπάρξει άνθρωποι, σας παρακολουθούμε με την μεγαλύτερη αγάπη. Σας λέμε ότι δεν είναι εύκολο να είναι κανείς άνθρωπος γιατί αν ήταν, όλοι θα ήταν άνθρωποι. Η αλήθεια είναι ότι απαιτείται η υψηλότερη δόνηση για να εισέλθει κανείς στην δυσκολότερη Αρένα του Παιχνιδιού σε όλους τους πλανήτες. Μετά συμφωνήσατε να παίξετε αυτό το Παιχνίδι όχι μόνο με απόλυτα ελεύθερη επιλογή, αλλά και με πολύ αποτελεσματικό πέπλο ώστε να μπορείτε να παίξετε με απόλυτα ελεύθερη επιλογή. Αυτό το πέπλο ανασηκώνεται βάσει δικής σας ομοφωνίας. Αυτό το πέπλο ανασηκώνεται γιατί δεν το χρειάζεστε πια για να είστε τόσο ολοκληρωμένοι. Καθώς ανασηκώνεται Θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πουν «Ακολουθήστε με, βλέπω το μέλλον». Στο δεύτερο κύμα της ενδυνάμωσης έχετε όλοι τα ίδια δώρα. Είστε έτοιμοι για μια τέτοια μεταβολή κατάστασης; Είστε έτοιμοι να αφήσετε το παιχνίδι του ακολούθησε τον ηγέτη σου για να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι του ακολούθησε τον εαυτό σου; Είστε η Μια Καρδιά της Γης και όλα τα μάτια στην δημιουργία είναι πάνω σας καθώς κάνετε το επόμενο βήμα με αποφασιστικότητα.

Οι Καρδιές της Ατλαντίδας

Σήμερα θέσατε την ενέργεια της Ατλαντίδας σε κίνηση. Όταν εγκαταλείψατε την Ατλαντίδα κρύψατε την κρυστάλλινη ενέργεια από τον εαυτό σας. Σημασία δεν είχε μόνο να θάψετε τους κρυστάλλους και να τους εμποδίσετε να αναδυθούν τυχαία αλλά οι ίδιοι, σαν πνεύματα, κάνατε ένα συμβούλιο όπου αποφασίσατε ότι θα κρύβατε αυτή την ενέργεια από τον εαυτό σας κατά την διάρκεια του Παιχνιδιού. Έχετε πλέον όμως προσπεράσει το χρονικό σημείο που είχε αρχικά οριστεί ως το τέλος του Παιχνιδιού και η συμφωνία αυτή δεν ισχύει πλέον. Σας λέμε επιπλέον ότι τώρα η συλλογική σας δόνηση έχει ξεπεράσει τα επίπεδα στα οποία βρισκόταν κατά τις μέρες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Τώρα αρχίζετε να απομακρύνετε το πέπλο για να αναλάβετε την πραγματική σας δύναμη όσο ακόμη είστε σε φυσικές βιολογικές φυσαλίδες. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ πριν, σε κανένα σημείο του σύμπαντος. Όλη η δημιουργία παρακολουθεί τον Πλανήτη Γη εξαιτίας των επιλογών που κάνετε σήμερα. Δεν μπορούμε να δούμε που θα κατευθυνθείτε από εδώ.

Προχωρήστε προς τα εμπρός αγαπημένοι. Να ξέρετε ότι σας τιμούν περισσότερο από ότι φαντάζεστε. Να ξέρετε ότι σας τιμούν, σας υποστηρίζουν και σας αγαπούν παραπάνω από ότι θα μάθετε ποτέ. Είστε η μεγαλύτερη ελπίδα των Ουρανών προσποιούμενη τους ανθρώπους και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι για εσάς. Ακόμη και όταν νιώθετε χαμένοι, εμείς συγκρατούμε το μεγαλείο του ποιοι είστε αληθινά. Καθώς παίρνετε αυτό το συναίσθημα μέσα σας και το αφήνετε να δυναμώσει αισθάνεστε θέρμη στο ίδιο σας το στήθος. Δημιουργεί μια ζεστασιά στην ψυχή σας. Αυτή είναι η απαρχή ενός σημείου φωτός που θα ενεργοποιήσετε καθώς θα είστε ένα εκ των 144. Θα είστε αυτοί που δέχονται την πρόκληση και κάνουν την διαφορά στον πλανήτη. Αυτά τα 144 Σημεία Φωτός θα πυροδοτηθούν και όλα τα όντα, παντού, θα παρακολουθήσουν αυτή την μεταμόρφωση.

Είστε οι Αυθεντίες της Αρένας του Παιχνιδιού. Ζητωκραυγάστε τον εαυτό σας αγαπημένοι. Δεν έχετε ιδέα πως σας βλέπει η υπόλοιπη δημιουργία. Να ξέρετε ότι στην Εστία θα σας υποδεχτούν σαν τους μεγαλύτερους ήρωες. Αποδεχτείτε την πρόκληση. Βρείτε τον τρόπο να πυροδοτήσετε ένα σημείο φωτός και να επικεντρώσετε την ενέργεια σας επάνω του. Αποδεχτείτε την πρόκληση και φροντίστε 144 Σημεία Φωτός στην ύπαρξη σας.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με τον μεγαλύτερο σεβασμό γιατί είστε ήρωες. Να φροντίσετε ο ένας τον άλλο με κάθε ευκαιρία γιατί κοιτάζετε στα μάτια του Θεού. Να θυμάστε ότι πρόκειται για ένα θαυμάσιο Παιχνίδι…και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Αθηνά Σαντορινίου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!