Απρίλιος 2007

Θετικό δράμα
Απελευθερώνοντας προσκόλληση στο δράμα

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Ο χώρος που δημιουργήσατε εδώ, σε αυτόν τον υπέροχο πλανήτη μοιάζει μέρα τη μέρα όλο και περισσότερο με την Εστία. Καθώς σας παρατηρούμε από την δική μας πλευρά του πέπλου, το παιχνίδι σας που ενώ είστε πνεύματα παριστάνετε τους ανθρώπους, μας ξεσηκώνει. Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω σας καθώς ζείτε την καθημερινότητα σας. Η αγάπη και η ενέργεια της Εστίας βρίσκεται μαζί σας κάθε μέρα και σας στηρίζει

Η επανακαλωδίωση της ανθρωπότητας

Έχουμε μιλήσει για την επανακαλωδίωση που βιώνει τώρα η ανθρωπότητα. Το γεγονός αυτό είναι μεγαλύτερης σημασίας από ότι μπορεί να φανταστήκατε αρχικά. Ο ζωώδης άνθρωπος εξελίσσεται  και αυτή η εξέλιξη θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας μέσα στο βιολογικό σας σώμα. Σήμερα εμείς θα σταθούμε περισσότερο σε αυτό, ώστε να μπορέσετε να δείτε που οδηγεί.

Αγαπημένοι, εάν μπορούσατε να δείτε τι είναι αυτό που βλέπουμε όταν σας κοιτάζουμε και να πείτε «Χαιρετισμούς από την Εστία» θα αντιλαμβανόσασταν το μεγαλείο σας. Θα κατανοούσατε γιατί ήρθατε να παίξετε το παιχνίδι με το πέπλο σε αυτή τη θέση ώστε να σας εμποδίζει να δείτε ποιοι πραγματικά είστε. Κοιτάτε τους εαυτούς σας πολλές φορές και τους κρίνετε και σκέφτεστε «Πρέπει να είμαι χαζός για να παίζω το ίδια παιχνίδια ξανά και ξανά». Σας χειροκροτούμε, γιατί εμείς γνωρίζουμε ποίοι είστε και θα κρατήσουμε αυτή την οπτική σας μέχρι να μπορείτε να δείτε τους εαυτούς σας όπως σας βλέπουμε.

Ο Θεός ενσαρκώνεται

Σε ένα βαθύτερο επίπεδο γνωρίζετε ότι παίζετε το παιχνίδι του να μην μπορείτε να θυμηθείτε ποιοι είστε. Καταλαβαίνετε ότι παίζετε ένα υπέροχο, όμορφο παιχνίδι ώστε να γνωρίσετε το Θεό. Σας λέμε ότι αυτό είναι απλό. Η αλήθεια είναι ότι εσείς είστε το όλο του Θεού. Είστε αναπόσπαστο κομμάτι του θεού – όχι απλά ένα κομμάτι του θεού όπως το χέρι του, το πόδι του ή το νύχι. Καθένας από εσάς μεταφέρει ολόκληρη την ουσία και τις ικανότητες του Θεού μέσα του. Καθένας από εσάς μεταφέρει το Φώς μέσα σε κάθε κύτταρο της ύπαρξης του. Αυτό που ήρθατε εδώ να κάνετε είναι να το βρείτε και να το αφήσετε να απλώσει την λάμψη του ώστε να είναι ορατό από τους άλλους. Αυτό είναι το παιχνίδι που παίζετε. Είναι ο/η Θεός, που κρύβεται από τον εαυτό του, ψάχνοντας τον εαυτό της. Το να εξισορροπήσετε τις δύο ροές είναι από τα μεγαλύτερα κομμάτια του παιχνιδιού. Σήμερα θα σας δείξουμε μια άλλη οπτική, που θα σας βοηθήσει να δείτε τον εαυτό σας από μια τελείως διαφορετική οπτική. Θυμηθείτε, αυτή δεν είναι μια σωστή οπτική, ούτε μια λάθος οπτική, δεν είναι μια καλή οπτική, ούτε μια κακή οπτική. Τα αντίθετα δεν υπάρχουν με τον τρόπο που πιστεύετε. Τα αντίθετα είναι μοναχά κομμάτια από το σύνολο ορατά από μια διαφορετική οπτική.

Το δράμα του παιχνιδιού

Θα ξεκινήσουμε με μια απλή λέξη για να σας δείξουμε αυτή τη νέα οπτική. Πολλοί από εσάς θα κλωτσήσουν ακούγοντας την, γιατί έχει τις περισσότερες φορές αρνητικό νόημα. Η λέξη είναι «Δράμα». Ω!, αλήθεια δεν θέλετε τα δράματα στην ζωή σας. Αν υπάρχει ένα δράμα στην ζωή σας λέτε, «Μην αφήσετε αυτό το δράμα να με πλησιάσει δεν το θέλω καθόλου». Μα η αλήθεια είναι ότι η άνθρωποι παίζουν μεγάλα δράματα. Αυτό κάνετε. Έχετε εξάρτηση από το δράμα. Έλκεστε έντονα από τα δράματα. Αυτός είναι και ο λόγος που σας αρέσει να βλέπετε ταινίες και τηλεόραση. Σας αναζωογονεί να βλέπετε δράματα να παίζονται στις ζωές ανθρώπων με τους οποίους δεν έχετε καμία σύνδεση. Για αυτό σας ενθουσιάζει να πηγαίνετε να βλέπετε ένα θεατρικό οπού κάποιος παίζει ένα ρόλο. Τώρα βάλτε για λίγο τον εαυτό σας στην θέση αυτού του ηθοποιού… τι συμβαίνει στον ηθοποιό αυτόν επάνω στη σκηνή; Ο ηθοποιός σκέφτεται «Ω! Το κοινό κλαίει, οπότε κάνωκαλήδουλειά». Η μεγαλύτερη σας επιθυμία ως ηθοποιού είναι να οδηγήσετε το κοινό από τα δάκρια στο γέλιο, καθώς παρακολουθούν ολόκληρο το δράμα του χαρακτήρα που αναπαριστάτε. Όπως ακριβώς ο ηθοποιός στην σκηνή εκφράζετε το δράμα και στην ίδια σας την ζωή. Εκφράζετε μια ιδέα, ένα μήνυμα και μια ιστορία με τον ίδιο τρόπο που θα το έκανε ο ηθοποιός. Είστε ένα πνεύμα που παίζει το δύσκολο ρόλο του να παριστάνει ότι είναι άνθρωπος. Όπως όλοι οι ηθοποιοί μελετάτε τις ατάκες σας καλά και προετοιμάζεστε για το έργο, πριν να ανοίξει η αυλαία. Έχετε επιπλέον γράψει και το κείμενο στο στάδιο σχεδιασμού της ζωής σας πριν να γεννηθείτε. Η μόνη διαφορά είναι ότι παίζετε αυτό το δράμα πάνω στη σκηνή με ελεύθερη βούληση ώστε να μην είστε υποχρεωμένοι να περιοριστείτε  στο σενάριο που γράψατε. Όλο το έργο μπορεί να είναι αυτοσχεδιασμός. Παρόλα αυτά ακόμα και όταν αυτοσχεδιάζετε, πάντα αναρωτιέστε αν «βρίσκεστε στο μονοπάτι» σας ή «στο σενάριο σας». Έλκεστε στο να γυρίσετε στο σενάριο που γράψατε για σας. Είστε όλοι ηθοποιοί. Όλοι παίζετε ένα ξεχωριστό δράμα. Για αυτό αφήστε μας να αφαιρέσουμε κάποιους από τους αρνητικούς συσχετισμούς σχετικά με τη λέξη «δράμα» και να δούμε τις θετικές επιδράσεις της.

Οι κανόνες του δράματος

Σας λέμε ότι δεν υπάρχουν κανόνες στο δράμα της ζωής σας. Ακόμα και έτσι δεν υπάρχουν ιδέες και πλαίσια που να μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε πως αυτό λειτουργεί. Σαν αποτέλεσμα αυτό είναι σαν να τραβάμε το πέπλο για να σας δείξουμε τι βρίσκεται πίσω από την κουρτίνα της σκηνής στην οποία παίζετε. Τραβάμε τώρα την κουρτίνα για να σας δείξουμε μερικές απλές ιδέες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να υιοθετήσετε αυτή τη νέα προοπτική. Η πρώτη ιδέα είναι τόσο απλή, που οι περισσότεροι άνθρωποι δυσκολεύονται να την δεχτούν, παρόλα αυτά είναι η μόνη βασική, θεμελιώδης γραμμή καθοδήγησης στο σενάριο της ζωής. «Η ζωή είναι μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία». Τώρα για να κατανοήσετε πραγματικά και να ενστερνιστείτε αυτή την δήλωση, θα πρέπει να δεχτείτε ένα τεράστιο ποσό ευθύνης. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι γενικά έτοιμοι να δεχτούν τόση ευθύνη. Αντίθετα δέχονται την ιδέα ότι υπάρχουν εξωτερικές επιρροές που ελέγχουν το δράμα της ζωής. « Γεννήθηκα με αυτό, αυτό είναι το πεπρωμένο μου. Αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσω. Αυτό δενείναιδικό μου λάθος». Μα αν η ζωή είναι στα αλήθεια μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία – που έτσι είναι – έχετε επιλογή στο κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας. Κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας σας παρέχει μια ευκαιρία να αλλάξετε την ζωή σας… όχι απαραίτητα προς το καλύτερο ή το χειρότερο, αλλά απλά να αλλάξετε.

Τώρα σας δίνουμε ένα ακόμα πλαίσιο που θα σας βοηθήσει επάνω στην σκηνή. «Κάθε αλλαγή στην ζωή οδηγεί σε κάτι καλύτερο». Το έργο θα ήταν πολύ βαρετό αν τίποτα δεν άλλαζε στην σκηνή. Στην πραγματικότητα η όλη πλοκή βασίζετε στην συνεχή αλλαγή, είναι η αλλαγή που κάνει το δράμα ενδιαφέρον. Φυσικά δεν φαίνεται να είναι πάντα έτσι όταν έχετε χάσει την δουλεία σας, όταν έχετε χωρίσει, όταν έχετε κατάθλιψη ή όταν ψάχνετε μέσα σας και δεν είστε σε θέση να βρείτε τον εαυτό σας. Ακόμα και έτσι σας λέμε ότι ένα πράγμα είναι σίγουρο μακροπρόθεσμα – κάθε αλλαγή οδηγεί σε κάτι καλύτερο. Όταν θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε επιλογές και ότι κάθε αλλαγή οδηγεί σε κάτι καλύτερο, τότε θα κατανοήσετε τους τρόπους για να κατευθύνετε το δράμα σας.

Αλλάζοντας κανάλια

Καθώς πατάτε τα κουμπιά στο κοντρόλ της τηλεόρασης αλλάζοντας κανάλια θα βρείτε δράματα και που συνηχούν και που δεν συνηχούν με εσάς. Μερικά προγράμματα είναι βαρετά και άλλα συναρπαστικά, άλλα θα σας εκπαιδεύουν και άλλα θα σας κάνουν να κλαίτε. Σαν θεατής αλλάζετε κανάλια για να βρείτε αυτά που ταιριάζουν σε εσάς. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε ότι τα διαφορετικά κανάλια είναι εκεί για να προσελκύουν διαφορετικούς θεατές. Για αυτό υπάρχουν τόσα πολλά. Εμείς ελπίζουμε ότι πάντα θα επιλέγετε ένα κανάλι που θα σας ενδυναμώνει. Τώρα βάλτε τον εαυτό σας από την άλλη πλευρά του τηλεκοντρόλ και καταλάβετε ότι εσείς είστε ο ηθοποιός που παίζει το ρόλο, έχετε την επιλογή να αλλάξετε αυτό το σενάριο οποιαδήποτε στιγμή. Έχετε την ευκαιρία να δείτε το δράμα από άλλη οπτική εάν το επιλέξετε.

Οι ενδυναμωμένοι άνθρωποι που τώρα κατοικούν τον πλανήτη γη θα βλέπουν διαφορετικά κανάλια από ότι οι άνθρωποι των προηγούμενων χρόνων. Η ανθρωπότητα εξελίσσεται με ένα εκπληκτικό ρυθμό αυτή ακριβώς την στιγμή. Είναι τώρα δυνατό να ζείτε την καθημερινότητα πλήρως ενδυναμωμένοι. Με αυτή την δύναμη υπάρχει και μια μεγάλη ποσότητα ευθύνης. Ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι ακόμα δεν αφυπνίζουν πλήρως την δύναμη τους είναι ότι αντιστέκονται στο να πάρουν την ευθύνη που χρειάζεται για να εξισορροπηθεί αυτή η δύναμη. Αναλάβετε την ευθύνη και θα έχετε την δύναμη. Η υπευθυνότητα είναι η εξισορρόπηση της δύναμής, για αυτό αναλάβετε την ευθύνη σε οποιοδήποτε τομέα στον οποίο επιθυμείτε να αλλάξετε και θα γίνει. Ακόμα και αν είναι μόνο μια αντίληψη, ακόμα και αν είναι μόνο η υπευθυνότητα του να αναγνωρίσετε  ότι εσείς είστε ο ηθοποιός στη σκηνή και να αποδεχτείτε ότι έχετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Προσκόλληση στο δράμα

Τώρα επιτρέψτε μας να επισημάνουμε τις αρνητικές όψεις του δράματος. Τι γίνεται με τον άνθρωπο που λέει « Δεν θέλω να έχω καθόλου δράματα στην ζωή μου»; Τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση και κάνουν ότι μπορούν για να αποφύγουν τα δράματα στην ζωή τους. Φανταστείτε να παρακολουθούσατε ένα κανάλι όπου ο πρωταγωνιστής, γυρίζει σπίτι και ανακαλύπτει ότι η γυναίκα του τον εγκατέλειψε. Εάν δείτε τα δάκρια του, τον θυμό και τον πόνο του, είναι μια αληθινή ανθρώπινη εμπειρία και ένα ενδιαφέρον δράμα. Μπορείτε να ταυτιστείτε μαζί του και να νιώσετε τον πόνο του. Εάν γυρίσει στην κάμερα και πει:

«Δεν με νοιάζει κάτι καλύτερο θα βρεθεί στον δρόμο μου.»

Β-Α-Ρ-Ε-Τ-Ο. Θα αλλάζατε κανάλι αυτόματα. Εμπιστευτείτε μας όταν σας λέμε ότι δουλεύετε με ένα σενάριο που εύκολα γεμίζει από δράματα. Θα έχετε τα πάνω σας και τα κάτω σας. Οι περισσότεροι πασχίζουν να έχουν μόνο τα πάνω τους. Η ιδέα εδώ είναι να αγαπάτε τόσο τις καλές όσο και τις κακές στιγμές σας, ως μια ωραία ανθρώπινη εμπειρία της ψυχής. Αυτό είναι το σενάριο του δράματος που έχετε γράψει. Αυτές είναι οι ανθρώπινες εμπειρίες που σας ζητήθηκε να παίξετε. Μην θεωρείτε τους εαυτούς σας αρνητικούς όταν μπαίνετε μέσα στο δράμα. Απλά απελευθερώστε τους εαυτούς σας από την προσκόλληση σε αυτό, γιατί με αυτή ξεκινούν τα προβλήματα. Αυτό είναι το σημείο όπου ξεκινούν οι δυσκολίες στη ζωή σας. Είστε πνεύματα που παριστάνουν ότι είναι άνθρωποι σε ένα επίπεδο και ως τέτοιοι θα παίζετε πάντα δράματα. Αυτή είναι η φύση σας. Η πρόκληση ξεκινά όταν προσκολλάστε στο δράμα, όταν προσκολλάστε στο σενάριο και όταν προσκολλάστε στο ρόλο που νομίζετε ότι παίζετε. Αυτή οι προσκόλληση σταμάτα άμεσα τις αλλαγές που χρειάζονται στην ζωή σας. Η προσκόλληση σας βάζει σε ένα ατελείωτο κύκλωμα από το ίδιο δράμα που παίζεται ξανά και ξανά. Το να απελευθερώσετε την προσκόλληση στο αποτέλεσμα θα απελευθερώσει την προσκόλληση στο δράμα στην ζωή σας. Εκεί είναι που κερδίζεται η ελευθερία σας να αλλάξετε και έτσι μεταπηδάτε στην πλήρη ενδυνάμωση σας, όταν θα έχετε την ικανότητα να αλλάζετε κάθε πτυχή του εαυτού σας ακόμα και το ίδιο το σενάριο σας χωρίς προσκόλληση.

Θανάσιμη αδράνεια

Οι άνθρωποι είναι πλάσματα της συνήθειας. Ένα κάνετε κάτι και αυτό σας οδηγήσει στην επιτυχία θα το επαναλάβετε για να αναδημιουργήσετε αυτή την επιτυχία. Είναι μια φυσιολογική ανθρώπινη κατάσταση. Καθώς επαναλαμβάνετε αυτή την πράξη ξανά και ξανά, τις περισσότερες φορές η επιτυχία που προσδοκάτε δεν έρχεται γιατί το στοιχείο της αλλαγής έχει εξαφανιστεί. Παρόλα αυτά συνεχίζετε με το ίδιο μοτίβο γιατί σας είναι οικείο και ο φόβος του αγνώστου είναι πολύ πιο ισχυρός από μια ανεπιτυχή επανάληψη. Αυτή η οικεία δράση δημιουργεί αδράνεια. Η αδράνεια είναι η τάση ενός σώματος σε ακινησία να παραμένει σε ακινησία ή ενός σώματος που κινείτε σε ευθεία γραμμή να συνεχίσει να κινείτε σε ευθεία γραμμή εκτός και αν εκτραπεί από κάποια εξωτερική δύναμη. Πολλές φορές βλέπετε την αδράνεια ως μια σταθερή δύναμη που σας βοηθά να μένετε στην πορεία που έχετε επιλέξει. Τώρα σας λέμε ότι η δύναμη της αδράνειας στο δράμα της ζωής σας σκότωσε περισσότερους ανθρώπους από όσους θα μπορούσατε να φανταστείτε. Κατέπνιξε την πρόοδο στο δράμα της ζωής πολλών ψυχών. Ο αργός θάνατος του να ζεις μια ζωή σε αδράνεια σκότωσε πολλούς ανθρώπους.

Το να βρεις το κουράγιο να βγεις από την αδράνεια είναι ένα τεράστιο βήμα ενδυνάμωσης και πολύ τρομακτικό για τους περισσότερους. Το να γράψεις το δικό σου σενάριο μπορεί να επιτευχθεί με το να έχεις την θέληση να βγεις από την αδράνεια. Φυσικά ο άνθρωπος θα πει: «Ποίος τρόπος είναι ο καλύτερος; Ποιο είναι το ποιο σύντομο μονοπάτι; Ποιο είναι το καλύτερο σενάριο;». Σας λέμε ότι δεν υπάρχουν λάθος επιλογές. Αυτό είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να το κατανοήσουν. Επειδή ακόμα και αν διαλέξετε τον μακρύ δρόμο για να φτάσετε στον προορισμό σας, θα συμβεί γιατί έτσι θα πάρετε ένα μάθημα το οποίο θα είχατε χάσει αν διαλέγατε το άμεσο μονοπάτι. Κάθε αλλαγή οδηγεί σε κάτι καλύτερο, έτσι ώστε η εμπειρία μιας ψυχής να είναι σε θέση να ευνοήσει τον άνθρωπο που χρειάστηκε να περάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις.

Σάλτσα βατόμουρο

Σας ρωτάμε τι είναι αυτό το οποίο επιθυμείτε στην ζωή σας; Τι είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε; Είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε το μονοπάτι πριν το πόδι σας πατήσει την γη; Τι είναι αυτό που θα χρειαστεί; Θα χρειαστεί την θέληση σας να ρωτήσετε τον εαυτό σας τι μπορείτε να κάνετε για να βγείτε από το σενάριο- να σταθείτε πίσω από το τηλεκοντρόλ και να πατήσετε pause τα μπαχαρικά της ζωής. Απολαύστε τα δράματα. Αφήστε τον εαυτό σας να δει τα δράματα σας αντικειμενικά ώστε να μπορέσετε να απελευθερωθείτε από την προσκόλληση σε αυτά. Έπειτα μπορείτε να πείτε: «Αυτό που παίζω είναι απλά ένα δράμα, δεν έχει πλάκα; Ίσως δεν το απολαμβάνω πια οπότε είναι ώρα να το αλλάξω». Επιτρέψτε στον εαυτό σας να παίξει. καθώς θα αξιολογείτε όλα τα μέρη του δικού σας δράματος. Μιλήσαμε για το δράμα παλιότερα. Υπήρξε εποχή που συσχετίσαμε το δράμα με τον μεγάλο μπουφέ με κρύα εδέσματα της γης. Καθώς οι άνθρωποι περιμένουν στην σειρά του μπουφέ, παίρνουν λίγο πάθος και μια μερίδα αγάπης και αγαπούν αγαπούν, γι αυτό και βάζουν τεράστιες ποσότητες βοηθημάτων αγάπης στο πιάτο τους. Μετά βάζουν στο πιάτο τους και λίγο φόβο γιατί χωρίς τον φόβο δεν μπορείς πραγματικά να γευτείς την αγάπη, έτσι περνούν όλη την διαδικασία και τελικά φτάνουν στην σάλτσα βατόμουρο. Η σάλτσα βατόμουρο είναι αυτό που παρομοιάζουμε με το δράμα γιατί είναι υπέροχη και προσθέτει γεύση στα πάντα, αλλά αν προσθέσεις πολύ υπερισχύει σε όλο το πιάτο σου. Πολύ από σας ρωτούν πως μπορείτε να αυξήσετε την μακροβιότητα σας, ώστε να ζήσετε για πάντα. Ελπίζουμε ότι δεν θα το κάνετε. Ελπίζουμε ότι με τον καιρό θα παραδώσετε αυτό το σώμα που θα είναι καλά χρησιμοποιημένο, μελανιασμένο και θα έχετε μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπα σας σαν αποτέλεσμα του πόσο καλά σας υπηρέτησε αυτό το σώμα. Αυτό το δόθηκε για να το απολαύσετε όχι για να παρατείνετε την ζωή του. Απολαύστε

Θέτοντας τον τόνο σας

Έχουμε για εσάς μια ακόμη πρόταση. Θέτετε ένα δονητικό τόνο ο οποίος ξεκινά το δράμα στην ζωή σας. Αυτή είναι η δόνηση σας. Η δόνηση σας είναι απλά ένας τόνος. Δεν είναι σωστός και δεν είναι λάθος. Δεν είναι καλύτερος από κανέναν άλλο. Δεν είναι υψηλότερος ή χαμηλότερος, είναι απλά ο τόνος σας. Είναι η δική σας μοναδική δόνηση του Θεού. Είναι το δικό σας ατομικό κομμάτι το οποίο σας δίνει μια ενέργεια η οποία μπορεί να υπερβαίνει ότι υπάρχει. Σας ζητάμε να μάθετε αυτόν τον τόνο και να τον χρησιμοποιείτε ελεύθερα και συχνά. Αυτός ο τόνος ευθυγραμμίζει την συμπαντική ενέργεια ώστε φυσικά να έλκετε στην ζωή σας παρόμοιες με εσάς δονήσεις. Όσο θα αναπτύσσεστε θα προσθέτετε σε αυτόν τον τόνο παίρνοντας αρμονία από γύρω σας. Αυτό μπορεί να γίνει με ένα μάθημα, ένα βιβλίο ή απλά με ένα πρόσωπο που θαυμάζετε και με το οποίο επιθυμείτε να εξομοιωθείτε. Αυτά τα στοιχεία μπορούν να προσθέσουν αρμονικά υπερτόνια στον τόνο σας. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προσθέσετε αρμονίες στον τόνο σας ώστε να εξελίξετε και να κάνετε πιο έντονη την δόνηση σας. Όσο ο τόνος σας εξελίσσεται, τόσο εξελίσσεται και το δράμα της ζωής σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να υιοθετήσει ενέργειες άλλων ώστε να μεταλλάξετε την δική σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να εξετάσει όλα τα κανάλια στην τηλεόραση πριν να επιλέξετε τα κομμάτια τα οποία επιθυμείτε να ενσωματώσετε στο δράμα σας. Πάρτε αυτά τα κομμάτια που αγαπάτε, που προσθέτουν στην δόνηση σας, και που βοηθούν την ενδυνάμωση σας. Προσθέστε αυτούς τους τόνους στους δικούς σας και αποκαλέστε τους δικούς σας.

Ο καθένας μαθαίνει τα πρώτα βήματα για τον χορό του από κάποιον άλλο. Ο καθένας μαθαίνει πώς να σηκώσει το πόδι και να το βάλει εκεί και μετά εκεί και εκεί. Σύντομα νιώθει την μουσική και θα προσθέσει τα δικά του βήματα και πριν περάσει πολύς καιρός θα διδάσκει τον δικό του μοναδικό χορό. Είναι ο φυσικός σας τρόπος να υιοθετείτε την ενέργεια, να υιοθετείτε το φώς και την δόνηση και να δημιουργείτε τα σενάρια σας. Βρείτε αυτά τα πράγματα που σας ενδυναμώνουν, φέρτε τα σε εσάς και αποκαλέστε τα δικά σας.

Αγαπημένοι, ήρθαμε για να σας τιμήσουμε. Ήρθαμε να κάτσουμε στα πόδια σας. Ήρθαμε να κρατήσουμε τον καθρέφτη μπροστά από τα πρόσωπα σας πολλές φορές ώστε να ενθυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Ελπίζουμε να κατανοείτε ότι είστε οι εκλεκτοί. Είστε το μέρος μας το οποίο έχει επιλεγεί για να βάλει αυτό το πέπλο στα πρόσωπα σας ώστε έτσι να δείτε τον Θεό.

Έχετε ικανότητες που ακόμα και εμείς στον παράδεισο δεν έχουμε. Μπορείτε να αγγίξετε ο ένας τον άλλον. Μπορείτε να δείτε τον Θεό από μακριά. Μπορείτε να δείτε πράγματα, να παίξετε δράματα, να απολαύσετε την ζωή και μπορείτε ακόμα και να δακρύζετε. Αγαπημένοι είστε η έκφραση της θεικότητας σε ανθρώπινη μορφή και ελπίζουμε να έχετε μια υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία. Ελπίζουμε να παίξετε το δράμα στο έπακρον και όταν τελειώσετε να παραδώσετε το σενάριο σας και να πείτε: « Τα πήγα καλά, είχα μια υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία.».

Αγαπημένοι, ήταν μεγάλοι μας χαρά να είμαστε μαζί σας. Αυτές οι στιγμές μας μαζί είναι μοναδικές για εμάς γιατί μας επιτρέπουν να έρθουμε και να μοιραστούμε μαζί σας. Ο Φύλακας γίνετε όλο και καλύτερος στο να μας επιτρέπει να ερχόμαστε και να συνδυαζόμαστε αρμονικά με την προσωπικότητα του, γιατί έχουμε δουλέψει μαζί του για 12,5 χρόνια σε αυτή τη ζωή. Και σε 12 προηγούμενες ζωές. Ο κάθε ένας από εσάς έχει την ίδια σύνδεση. Μάθετε να την εμπιστεύεστε. Μάθετενα την εξωτερικεύετε. Έχετε μια μοναδική δόνηση σε αυτή την ζωή η οποία είναι δική σας, την οποία σας εμπιστεύτηκαν – σας δόθηκε  από την αρχή της ενσάρκωσης σας εδώ. Βρείτε ένα τρόπο να την διευρύνετε. Βρείτε ένα τρόπο να την βγάλετε στην επιφάνεια και να εναρμονιστείτε μαζί της. Βρείτε ένα τρόπο να της επιτρέψετε να λάμψει μέσα από το χαμόγελο και τα μάτια σας. Και θα βλέπετε τον θεό στον καθένα με τον οποίο συναναστρέφεστε.

Σας αφήνουμε με τρείς απλές υπενθυμίσεις: Να φέρεστε ο ένας στον άλλο με μεγάλο σεβασμό επειδή έτσι κοιτάζετε στα μάτια τον θεό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία γιατί όταν ενδυναμώνετε ο ένας τον άλλο, αυξάνετε την δόνηση του όλου. Να θυμάστε ότι είναι ένα όμορφο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μάριος Αγγελής

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!