Ιούλιος 2009

Κρύσταλλοι επίφυσης
Όχι άλλα μυστικά

 

Από τον Steve:

Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ καλύπτει δύο σημαντικά θέματα που ίσως φανεί ότι είναι άσχετα μεταξύ τους. Είναι πάντα δική μου εργασία όταν τελειώνω να βάζω μια επικεφαλίδα που να περιγράφει το μήνυμα. Αυτό ήταν δύσκολο σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού τα θέματα ήταν διαφορετικά. Παρ’ όλ’ αυτά στο τέλος θα καταλάβετε τον τρόπο με τον οποίο είναι βαθιά συνδεμένα. Ένα από τα θέματα για το οποίό μίλησαν ήταν η οικονομία. Είπαν ότι δεν έχει ακόμα ξεφουσκώσει και χρειάζεται ένα ακλόνητο θεμέλιο για να συμβεί μια σταθερή ανάπτυξη, Τόνισαν ότι τα οικονομικά μας συστήματα βασίζονται μόνο σε αντιλήψεις και μάλιστα σε αντιλήψεις επί αντιλήψεων. Το γκρουπ έδωσε έμφαση σε αυτό το γεγονός, έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το επόμενο μέρος του μηνύματος.

Είπαν ότι και αυτή τη στιγμή αλλά και στο άμεσο μέλλον βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι. Από το 1998 που έδωσαν το πρώτο μήνυμα για τα κρυστάλλινα παιδιά, ελέχθη πως “όταν τα κρυστάλλινα παιδιά αρχίσουν να εισέρχονται, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!” Αυτό το βλέπουμε σήμερα. Αυτό συμβαίνει στο Ιράν και σε πολλές άλλες περιοχές αυτό το λεπτό. Το γκρουπ είπε ότι όταν θα έχει σχεδόν δημιουργηθεί η κρίσιμη μάζα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τότε πολλά μυστικά από πολλές διαφορετικές πηγές θα αποκαλυφθούν. Καθώς αυτό θα συμβαίνει, ο τρόπος που θα το αντιληφθούμε και θα το διαχειριστούμε, θα προσδιορίσει το μέλλον των οικονομικών μας για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αυτά τα δέκα χρόνια θα προσδιορίσουν την κατεύθυνση των οικονομικών για τα επόμενα εκατό χρόνια. Εάν υπάρχει διαφάνεια και εμπιστοσύνη καθώς οι αλήθειες θα αποκαλύπτονται, τα πράγματα θα είναι θετικά. Παρ’ όλο που οι αρχικές αντιδράσεις θα είναι θυμός και έλλειψη εμπιστοσύνης, η παγκόσμια αντίληψη θα είναι στο τέλος θετική, αφού θα είναι ξεκάθαρο πως κάτι που αποκαλύφθηκε, δε μπορεί να ξανασυμβεί. Όμως, αν υπάρχουν προσπάθειες και χειρισμοί απόκρυψης του κομματιού αυτής της αλήθειας, τότε η έλλειψη της εμπιστοσύνης θα βασιλεύσει και οι οικονομίες θα ξεφουσκώσουν εντελώς. Είναι επιλογή μας και μπορούμε όλοι να έχουμε ενεργό ρόλο σε ό,τι έρχεται.

Ένα καλό παράδειγμα για να καταλάβουμε πώς μπούμε να κάνουμε τη διαφορά και να καταφέρουμε να ακουστεί η φωνή μας, είναι να δούμε τί έκαναν οι γενναίες ψυχές στο Ιράν. Κατ’ ουσία, είναι το επόμενο βήμα της εξέλιξής μας!

Έτοιμοι;

(Υποθέτω ότι τα δύο θέματα συσχετίζονται γιατί αν οι κωνοειδείς κρύσταλλοι ενεργοποιηθούν δε θα είναι πλέον δυνατή η ύπαρξη μυστικών).

Μεγάλες αγκαλιές κι έναν υπέροχο Ιούλιο!

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σήμερα θα δώσουμε ένα διαχωρισμένο μήνυμα διότι είναι πάρα πολλά όσα συμβαίνουν στον πλανήτη Γη. Είναι μυστική στιγμή για το ανθρώπινο γένος διότι ξυπνάτε από το όνειρο, όχι μόνο ως ατομικότητα αλλά σαν γένος πνευμάτων που προσποιούνται ότι φορούν τη φυσική φούσκα της βιολογίας. Αυτό που συμβαίνει είναι αποτέλεσμα του ότι όλοι οι άνθρωποι ανεβάζουν τις δονήσεις τους. Βέβαια κοιτάτε γύρω σας και βλέπετε τόσο χαμηλές δονήσεις στον πλανήτη και μάλιστα βλέπετε πως από αυτές δημιουργούνται και πρωτοσέλιδα στις εφημερίες.

Σας έχουμε πει ότι η ανθρώπινη πρόοδος περιορίζεται από τις χαμηλές δονήσεις. Έστω κι έτσι, αυτό δε δημιουργεί απαγόρευση γιατί καθώς ανεβάζετε τη δόνηση μέσα σε αυτή τη συχνότητα, μόλις αγγίξετε το νέο υψηλότερο πεδίο, τραβάτε το χαμηλό αυτόματα προς τα πάνω! Μη προβληματίζεστε νομίζοντας ότι χρειάζεται να βγαίνετε έξω για να σώσετε τον κόσμο ή για να αλλάξετε κάποιον συνάνθρωπό σας. Δείτε τον εαυτό σας και συγκεντρωθείτε μέσα σας. Κοιτάξτε με ποιο τρόπο μπορείτε να ενεργοποιήσετε αυτό το φως στα μάτια σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να βρείτε ένα σκοπό μέσα στην καρδιά σας που να θέλετε να τον κρατήσετε και να βαδίζετε προς αυτόν. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, αυτό είναι ουσιώδες για τον πλανήτη.

Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ενεργοποιήσει συμβόλαια και χρειάζεται να είστε εδώ σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ώστε να εργαστείτε γι’ αυτό που η ψυχή και το πνεύμα σας πραγματικά θέλει να κάνετε. Τα καλά νέα είναι ότι τα καταφέρατε. Τώρα αφήστε μας να συνεχίζουμε και εσείς ν’ αρχίζετε να κατακτάτε αυτό που είστε. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να εκπέμψετε την ενέργειά σας έτσι ώστε να εν-θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε. Το φυσικό σώμα είναι σε φάση αλλαγής και αυτό συμβαίνει τώρα με διάφορους τρόπους. Η φυσική επανα-σύνδεση έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλούς ανθρώπους και αρχίζετε να ενεργοποιήστε με τρόπους που ακόμη δεν κατανοείτε. Υπάρχουν πεδία των διαστάσεών σας από τα οποία έχετε διαχωριστεί για αιώνες χρόνου.

Καθώς επανα-συνδέεστε, όλη αυτή η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού απομακρύνεται και είναι γι’ αυτό που σας λέμε ότι ο καθένας από εσάς θα αρχίσει ενσυνείδητα να γίνεται πολυδιαστασιακός. Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε ότι δεν είστε το μόνο πλάσμα εκεί μέσα. Υπάρχουν έντεκα διαφορετικές διαστάσεις χώρου και χρόνου στις οποίες υπάρχετε. Αυτές οι διαστάσεις, πολύ ήρεμα και ήσυχα, αρχίζουν να ενοποιούνται, καθώς τα όρια ανάμεσα τα πεδία αρχίζουν να ξεθωριάζουν. Σε αυτή την προοδευτική διαδικασία επανα-σύνδεσης το φυσικό σας σώμα, τα αυτιά, τα μάτια και το στόμα σας θα αντιλαμβάνονται πράγματα που ουδέποτε στο παρελθόν είχαν αντιληφθεί.

Κρύσταλλοι επίφυσης

Αυτή τη στιγμή λοιπόν συμβαίνουν αλλαγές, ειδικά στον εγκέφαλο. Mια από αυτές τις αλλαγές συμβαίνει στην επίφυση και όχι μόνο. Κρύσταλλοι σωματοποιούνται στην επίφυση ως κρυσταλλικές δομές που τις ονομάζετε κρύσταλλοι ασβεστίτη. Αυτοί οι κρύσταλλοι μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικές συχνότητες. Επικοινωνούσατε μεταξύ σας μέσω ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων (ραδιοκύματα) που ταξιδεύουν διάμεσο του σώματός σας. Επίσης χωρίς καν να το αισθάνεστε και πολλές άλλες συχνότητες τρέχουν σε όλο το σώμα σας. Αυτό τώρα θ’ αλλάζει.

Στην αρχή μπορεί να είστε υπερευαίσθητοι, πράγμα που μπορεί να είναι προβληματικό. Το ζητούμενο είναι να λειτουργείτε με άνεση ενεργοποιώντας τον εαυτό σας. Αυτό δεν είναι ένας δρόμος ταχύτητας αγαπημένοι. Παρακαλούμε πάρτε όσο χρόνο χρειάζεστε και μη πιέζετε το σώμα σας περισσότερο απ’ όσο αντέχετε. Διότι έτσι κι αλλιώς το καταφέρνετε και μάλιστα καλά.

Οι κρύσταλλοι που έχουν δημιουργηθεί στον εγκέφαλό σας υπάρχουν αρκετό καιρό. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε ένα δεύτερο κύμα ενδυνάμωσης πριν 60 χρόνια και την ίδια περίοδο αυτοί οι κρύσταλλοι άρχισαν να σχηματοποιούνται. Αυτοί οι κρύσταλλοι βρίσκονταν σε λήθαργο περιμένοντας να ενεργοποιηθούν. Η ιατρική επιστήμη αρχίζει τώρα να τους βλέπει και μπορείτε να δείτε φωτογραφίες αυτών των κρυστάλλων να σχηματίζονται στην υπόφυση. Η επιστήμη σας θεωρεί πρόβλημα διότι δημιουργούν δυσκολίες και προκλήσεις στην φυσική δομή του ανθρώπου.

Σας λέμε πως είναι φυσικό μέρος της εξέλιξής σας και είναι απίστευτα συναρπαστικό καθώς μπορείτε να δείτε. Έχετε μιλήσει για εσωτερική επικοινωνία και τηλεπάθεια μάλιστα την έχετε επιχειρήσει. Αν και ξέρετε ότι είναι αληθινή δεν μπορούσατε να την κατακτήσετε όμως τώρα μπορείτε. Πώς θα ενεργοποιήσετε τους κρυστάλλους ώστε να εξυπηρετήσετε τον ανώτερο σκοπό σας; Και πιο σημαντικό, πώς θα συντονίζεστε σε ένα σταθμό κάθε φορά; Αυτή είναι η πρόκληση που πολλοί θα αντιμετωπίσετε όταν αρχίσετε να εργάζεσθε για την ενεργοποίηση των κρυστάλλων.

Οι κρύσταλλοι είναι ζωντανοί. Η Γη είναι ζωντανή. Είναι μια οντότητα με συναίσθηση και υψηλή συνειδητότητα. Επειδή το κρύσταλλο είναι η ανώτερη δόνηση του βασιλείου των ορυκτών, μπορείτε να πείτε ότι οι κρύσταλλοι είναι της Γης. Πράγματι, οι κρύσταλλοι είναι η υπόφυση της Γης.

Εσείς έχετε την υψηλότερη δόνηση στο ζωικό βασίλειο γι αυτό και είστε σε σύνδεση με αυτές τις υψηλότατες δονήσεις του ορυκτού βασιλείου. Επικοινωνείτε με κρυστάλλους, λαμβάνετε μηνύματα από κρυστάλλους, κρατάτε αρχεία μέσα σε κρυστάλλους.

Οι άνθρωποι γίνονται κρύσταλλοι

Έχετε ακούσει για τα κρυστάλλινα παιδιά και τα παιδιά ίντιγκο. Αυτά έρχονται με την τηλεπαθητική επικοινωνία ήδη κατασκευασμένη. Δεν γνωρίζουν πώς να τη χρησιμοποιούν αλλά έχοντας την εσωτερική επικοινωνία, με λίγη εργασία μπορούν να συντονιστούν και να την βάλουν σε λειτουργία. Αυτό συμβαίνει και σε σας επίσης. Γι’ αυτό σχηματοποιούνται αυτοί οι κρύσταλλοι. Η γνώση της χρήσης τους και η προσαρμογή σας σε αυτούς θα έχει μια ενδιαφέρουσα επίδραση στην ανθρωπότητα. Σας λέμε ότι ακόμη και στην κυτταρική δομή των φυτών θα συμβεί αυτό και στο βασίλειο των ζώων. Θα βλέπετε φυτά και ζώα να παίρνουν χαρακτηριστικά της κρυστάλλινης ενέργειας. Αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στον πλανήτη. Είναι κομμάτι της δικής σας εξέλιξης. Γίνεστε κρυστάλλινοι.

Δεν θα είναι μια δύσκολη μετατροπή αλλά βρίσκεστε ακριβώς στο σημείο που όλα αυτά αρχίζουν να μορφοποιούνται. Υπάρχουν ποσότητες ασβεστίου στην υπόφυση των περισσότερων ανθρώπων. Οι επιστήμονες πιστεύουν πως αυτό οφείλεται στο φθόριο που υπάρχει στο νερό. Δείτε πώς χρησιμοποιήθηκαν τα κινητά τηλέφωνα για πρώτη φορά στον πλανήτη, υπήρχαν αποδείξεις για τη δημιουργία όγκων και έγινε πολύς θόρυβος γύρω από αυτό. Και σας λέμε ήταν πραγματικότητα αλλά τελικά δεν έγινε ένα τεράστιο πρόβλημα όπως το περίμεναν να γίνει. Ήταν η υπόφυση που ήταν ευαίσθητη στη νέα συχνότητα και όμως αυτό πλέον άλλαξε. Το ανθρώπινο σώμα προσαρμόστηκε και έμαθε να ρυθμίζει αυτή τη συχνότητα. Προσαρμόζεστε με πολλούς τρόπους. Αυτό ήταν θέμα επιβίωσης και σε ένα ασυνείδητο επίπεδο. Τώρα θα μάθετε να ρυθμίζεστε συνειδητά. θα επικοινωνείτε όχι μόνο με τον εαυτό σας αλλά και με όλα όσα υπάρχουν στη Γη. Θα είστε σε θέση να επικοινωνείτε μέσω ενός κρυστάλλου. υπάρχουν είδη φυσικές αποδείξεις γι’ αυτό. Συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα σε κάθε ηλικία με τον ίδιο τρόπο.

Αντίληψη και οικονομία

Έχετε όλοι δει μεγάλες αλλαγές στις οικονομίες του πλανήτη τους τελευταίους μήνες. Μιλάνε για νέες δομές και νέους τρόπους συναλλαγής με το χρήμα. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται. Το γεγονός ότι ξεφούσκωσε η οικονομία των ΗΠΑ, είναι θαυμάσιο γιατί τώρα φαίνεται η δυνατότητα να χτίσετε σε πιο σταθερές βάσεις. Έρχεται ένα γεγονός που θα επηρεάσει τις οικονομικές δομές. Οι οικονομίες σας βασίζονται σε αντιλήψεις και όχι σε πραγματική οικονομία των φυσικών πόρων. Και δεν είναι παράξενο γιατί έτσι διαλέξατε να παίξετε το παιχνίδι. Όταν ο φύλακας άρχισε να δέχεται πληροφορίες από εμάς είπε: “έχω αυτές τις οντότητες δίπλα μου που βλέπουν τα πάντα. Θα τους ρωτήσω για το χρηματιστήριο”. Γελάσαμε υστερικά. Ήταν ξεκαρδιστικό να μας ρωτάει για το χρηματιστήριο γιατί το χρηματιστήριο είναι ένα ανθρώπινο παιχνίδι μέσα σε ένα άλλο παιχνίδι μέσα σε ένα άλλο παιχνίδι, στηριγμένο σε αντιλήψεις επί αντιλήψεων, επί αντιλήψεων και θέλετε να σας πούμε πού πηγαίνει; Ήταν κάτι εξαιρετικά αστείο. Είναι παιχνίδι που δημιουργήσατε εσείς και μόνο εσείς μπορείτε να το προβλέψετε και όμως δε τα καταφέρνετε καλά. Εσείς μπορείτε να παίξετε με αυτή τη δόνηση. Κανείς άλλος. Όμως θα μιλήσουμε γι’ αυτό γιατί παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Όχι άλλα μυστικά

Όλες οι οικονομίες στηρίζονται σε αντιλήψεις. Τώρα θα τραβήξετε ένα κομμάτι του πέπλου και θα δείτε τί κρύβεται πίσω από αυτό. Είναι τόσο καλό. Ακόμη και οι κυβερνήσεις σας θα κατανοήσουν ότι δεν μπορούν να είναι ανέντιμοι μπροστά στα τηλεπαθητικά όντα του πλανήτη. Θα δουν ότι τα μάτια είναι στραμμένα επάνω τους και άρα χρειάζονται δραστικές αλλαγές για να μη φανούν ανειλικρινείς και ανέντιμοι. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος αλλά θα συμβεί.

Ήδη επικοινωνείτε με το τηλέφωνο, το ίντερνετ, την τηλεόραση. Τώρα ενώνετε τις καρδιές σας και θ’ αρχίσετε να επικοινωνείτε και μέσω της υπόφυσης. Καθώς αυτό θα εξελίσσεται δε θα χρειάζεστε πλέον την τεχνολογία. Θα εξασκηθείτε και σιγά σιγά θα γίνεται η επικοινωνία εσωτερικά. Έρχεται στον πλανήτη Γη ένα σπουδαίο γεγονός. Όλη η αλήθεια πρέπει να φανερωθεί, θα νιώθετε και θα βλέπετε την αλήθεια. Όλα θα βγουν στο φως. Θα ξέρετε αμέσως τί συμβαίνει. Το πόσο ευρεία θα είναι η αντίληψη αυτής της αλήθειας για τον καθένα, θα καθοριστεί στο άμεσο μέλλον των οικονομικών, κατ’ αρχήν στις ΗΠΑ και μετά στο υπόλοιπο κόσμο για τα επόμενα 10 χρόνια.

Το τέλος του διαχωρισμού

Βλέπετε τώρα ότι κανείς δεν είναι ποτέ μόνος. Η ψευδαίσθηση της διαχώρισης σκότωσε υπογείως την ανθρωπότητα. Τώρα είναι η ώρα του επαναπροσδιορισμού. Δείτε τί σας ενώνει και όχι τί σας χωρίζει. Τώρα θα απλώσετε τα χέρια και θα πείτε “ελάτε, βρήκαμε μία πόρτα, ας τη περάσουμε μαζί”. Ο κόσμος απαιτεί την αλήθεια. Είστε πολυδιαστατικοί και καθώς οι κρύσταλλοι θα ενεργοποιούνται, θα νιώθετε όλο και πιο ασφαλείς και δυνατοί. Θα μπορείτε τώρα να φέρετε περισσότερο πνεύμα ενώ είστε στο φυσικό σας σώμα. Αυτό συμβαίνει, προσαρμοστείτε, δείτε το φως ακόμη και μέσα στο σκοτάδι. Βρείτε το φως και το πάθος μέσα σας. Μια μικρή κίνηση προς αυτή τη κατεύθυνση και η ζωή σας θ’ αλλάξει σε μία νύχτα.

Βλέπουμε τους αγώνες σας, νιώθουμε τη μοναξιά σας και τον πόνο σας. Σας θυμίζουμε ότι είμαστε εδώ και σας αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε. Αλλάζετε τον σκοπό του σύμπαντος. Είμαστε τόσο περήφανοι καθώς σας βλέπουμε να αποκαλύπτετε το θεό γινόμενοι καθ’ ομοίωση. Είστε θεραπευτές και δάσκαλοι, μοιραστείτε τη γνώση, επικοινωνήστε τη νέα ενέργεια διότι εσείς ανοίγετε τις πόρτες για να περάσει η ανθρωπότητα.

Είναι στο χέρι σας

Μη προσκολλάστε στα δράματα διότι θα υπάρξουν πολλά. Πολλά θα βγουν στο φως. Δείτε τα με ψυχραιμία. Ίσως δε θα εμπιστεύεστε πια τους αρχηγούς σας. Σας λέμε δε θα αλλάξουν τη ζωή σας οι αρχηγοί. Εσείς θα την αλλάξετε, εσείς θα πάρετε την ευθύνη της ζωής σας. Μπορείτε να είστε όπου θέλετε, όποτε θέλετε. Να ξέρετε ότι έχετε την συνειδητή επιλογή. Αγαπημένοι, η ενέργειά σας αυξήθηκε ταχύτατα. Είστε τόσο απίστευτα όμορφοι καθώς το φως της εστίας λάμπει μέσα σας. Είναι μαγικό, σας τιμούμε γι’ αυτό. Πολλοί από εσάς θα διαλέξουν την επιστροφή στην Εστία, καθώς τα πράγματα θα γίνουν πιεστικά. Και αυτό είναι μια υπέροχη εμπειρία. Όμως, τώρα μπορείτε να βρίσκεστε στην ειρήνη της Εστίας χωρίς ν’ αφήσετε το φυσικό σας σώμα. Απολαύστε την διαδρομή και κρατηθείτε γερά σε αυτή την ανύψωση. Με μεγάλη τιμή για εσάς, σας ζητάμε να σέβεστε ο ένας τον άλλον, να φροντίζετε ο ένας τον άλλον και να εν-θυμάστε ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Βίκυ Επιτρόπου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!