Φεβρουάριος 2011

Μαγνητικό μαστίγιο
Το μαστίγιο της μαγνητόσφαιρας

 

Από τον Steve:

Σε αυτή την επικοινωνία το γκρουπ μίλησε ακόμη μία φορά για τον σεισμό της Χιλής του περασμένου καλοκαιρού. Είπαν πως άλλαξε η κλίση και η περιστροφή του πλανήτη περισσότερο απ’ ότι γνωρίζουμε. Το γκρουπ συνεχίζει το μήνυμα προηγούμενου μήνα που μιλάει σχετικά με τη μαγνητόσφαιρα της Γης και πώς το κοσμικό αυτό γεγονός μετέβαλε την μαγνητόσφαιρα. Τώρα το γκρουπ λέει πως είμαστε στη μέση ενός κύματος ενέργειας που προέρχεται από αυτό ακριβώς το γεγονός. Η μαγνητόσφαιρα της Γης είναι κατά βάση το μαγνητικό της πεδίο που επεκτείνεται μέχρι έξω στο διάστημα. Όταν ένας σεισμός συμβαίνει, μετατοπίζει τη Γη μέσα σε λίγες ώρες αλλά το μαστίγιο του μαγνητικού πεδίου μας πλησιάζει λίγο αργότερα. Είπαν πως ένα μέρος από το τί αισθάνονται οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή είναι αποτέλεσμα αυτού του μαστιγίου. Τα καλά νέα είναι ότι ο ρυθμός θα επιβραδύνει λίγο κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών. Είπαν επίσης σχετικά με την ηλιακή δραστηριότητα που τώρα κάνει την προθέρμανσή της και πώς μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε παρά να επηρεαστούμε από αυτήν.

Υπήρχε ένα σημείο σε αυτή την επικοινωνία που πάντα θα θυμάμαι. Είπαν επανειλημμένα πως είμαστε θεός και πως η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας καθορίζει την γενική κατεύθυνση ενός γεγονότος. Το γεγονός αυτό είναι το 2012. Είπαν πως ακόμη υπάρχει πολύ αρνητικότητα και φόβος. Θα υπάρξουν μηνύματα φόβου και θα υπάρξουν μηνύματα ελπίδας και αγάπης. Αυτό που είπαν είναι πως βιώνουμε ό,τι επιλέγουμε. Αυτό όμως που ειπώθηκε για πρώτη φορά σε αυτή την επικοινωνία είναι πως η συλλογικότητα της ανθρωπότητας έχει φτάσει μια τέτοια ισορροπία που επισκιάζει το φόβο για το 2012. Πολύ καλή δουλειά σε όλους!

Ως μια νότα γιορτής, είμαστε ευχαριστημένοι βλέποντας πως πρόσφατα ξεπεράσαμε το πρώτο εκατομμύριο ως επισκέψεις το YouTube όσον αφορά το Virtual Light Broadcast και αυτό το μήνυμα οριοθετεί την 15η επέτειο των Φάρων Φωτός – Εν-θυμήσεις από την Εστία.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Έχουμε να σας πούμε πολλά αυτή τη μέρα. Επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποιες ιδέες και τοποθετήσεις σχετικά με τον κόσμο σας, του δικού σας παρελθόντος και τί λαμβάνει χώρα σε όλη την ανθρωπότητα αυτή τη στιγμή. Για όσους εκείνους που έχουν επιλέξει να οδηγούν τον δρόμο δονητικά, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να ανοίξουν τις πόρτες και να βρίσκονται εδώ ως δάσκαλοι και θεραπευτές και να βοηθήσουν άλλους να έρθουν στο επόμενο επίπεδο.

Κρίσιμη μάζα – Η επιλογή

Επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα μια επιμήκυνση του μηνύματος εκείνου που δώσαμε πριν κάποιους μήνες, Μάιος 2010 | Μαγνητόσφαιρα – Οι ασπίδες έχουν φτάσει στο 30% καπετάνιε!. Υπήρξαν πολλά γεγονότα που ενεργοποιήθηκαν και συνέβησαν τον περασμένο χρόνο και αυτά θα συνεχιστούν μια χαρά και το 2011. Υπολογίζουμε τα χρόνια λίγο διαφορετικά από τους ανθρώπους επειδή τα μετράμε από το 10/10/10 ως το 11/11/11. Είναι ο τρόπος που η ενέργεια κυλάει πάνω στη Γη.

Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πως η ανθρωπότητα τώρα έχει αγγίξει ένα επίπεδο απ’ όπου δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω – έχετε αγγίξει το επίπεδο της κρίσιμης μάζας. Ας το εξισώσουμε με κάτι που όλοι καταλαβαίνετε… το έτος 2012. Πολύ απλά, θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι που θα ενδώσουν στον φόβο το έτος 2012. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έχουν κάνει πολλά χρήματα και έχουν κερδίσει δόξα γύρω από τον φόβο του 2012, καθώς έχουν υπάρξει τεράστιοι υποκινητικοί παράγοντες της Γης. Αν και αυτή είναι μια συνηθισμένη αντίδραση στην αλλαγή και δυστυχώς αυτό κάνει την αλλαγή πολύ πιο δύσκολη απ’ όσο χρειάζεται να είναι. Σας λέμε πως μόλις πρόσφατα η κρίσιμη μάζα της ανθρωπότητας έχει μετατοπίσει την αγάπη πάνω από τον φόβο.

Τα καταφέρατε. Πολύ καλή δουλειά! Ναι, ακόμη θα υπάρχει ο φόβος. Ναι, θα υπάρχει ακόμη κάποιοι κήρυγμα φόβου αν και δεν το κάνουν κάποιοι απλά για τη δόξα και το χρήμα – πολλοί το κάνουν αυτό από την καρδιά τους. Αλλά σας λέμε πως η επιλογή είναι δική σας και ο κάθε ένας από σάς μπορεί να κάνει τη μετατόπιση. Επιθυμείτε να κάνετε τη μετατόπιση μέσα στον φόβο ή την αγάπη; Το ποια θα είναι η σχέση σας με αυτό και πού θα θέλατε να είσαστε σε αυτή τη μετάβαση, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς. Εν-θυμηθείτε πως αυτό που προσδοκείτε θα είναι και η πραγματικότητά σας. Αυτό συμβαίνει από την πρώτη κιόλας μέρα που έχετε πάρει φυσική μορφή.

Τυφλά όντα δημιουργίας

Οι άνθρωποι είναι δημιουργοί. Είσαστε όλοι όντα αυθεντίας που δημιουργούν οτιδήποτε στο ενεργειακό τους πεδίο αλλά χωρίς να το ξέρετε συνειδητά. Δεν γνωρίζετε πως δημιουργείτε αυτές τις δυσκολίες ώστε να μπορείτε να μάθετε ή να έχετε εμπειρία σε κάτι. Δεν γνωρίζετε πως επιτρέπετε στον εαυτό σας να εμπλακεί σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα ώστε κάτι να συμβεί μετά και να μπορέσετε να ανυψώσετε τον εαυτό σας. Δεν γνωρίζετε πως δημιουργείτε πολλά τέτοια πλάνα, ακόμη και πριν έρθετε σε αυτό τον πλανήτη. Μετά συμβαίνουν και ζείτε σε ένα δράμα “ω, γιατί σε μένα; Γιατί αυτό έγινε σε μένα; Δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλον”. Είστε τόσο υπέροχοι άνθρωποι. Παίζετε αυτό το παιχνίδι τόσο καλά παριστάνοντας τον άνθρωπο ενώ στην πραγματικότητα είσαστε αυθεντίες πνεύματα που έχετε κάνει αυτό πολλές φορές στο παρελθόν. Τώρα σας ζητάμε να πάρετε τη δύναμή σας γιατί αυτή η στιγμή έρχεται. Παρ’ όλο που ο φόβος εξακολουθεί να υπάρχει, έχετε ήδη ανυψώσει την κρίσιμη μάζα. Τώρα όσο πιο πολύ εμβαθύνετε στην ενέργεια της αγάπη, τόσο πιο εύκολα θα γίνονται όλα, όχι μονάχα για εσάς αλλά για κάθε πλάσμα γύρω σας. Η μετάβαση μπορεί να είναι χαρά. Μπορεί α είναι όμορφη αν το επιλέξετε. Αυτό είναι που ελπίζουμε να επιλέξετε για τον εαυτό σας – η ύπαρξή σας, οι οδηγοί σας, όλες οι ενέργειες γύρω σας περιμένουν να ολοκληρώσετε αυτό που βρίσκεται στο μυαλό σας.

Αυθεντίες στη συνειδητή σκέψη

Ήρθε η στιγμή για να γίνετε αυθεντίες της σκέψης σας. Αυθεντίες στη σκέψη σας δεν σημαίνει μονάχα να κρατάτε τη θετική σκέψη. Δεν ελέγχετε τις σκέψεις που ταξιδεύουν στο κεφάλι σας αλλά μπορείτε να ελέγξετε εκείνες που θα μείνουν, οπότε επιλέξτε τις σκέψεις σας προσεκτικά. Μη κοροϊδεύετε τον εαυτό σας που έχει άσχημες σκέψεις ή έχει μια άσχημη μέρα. Καταλάβετέ το. Να γνωρίζετε πως είναι η δόνησή σας που αντανακλάει πίσω σε σας κατά κάποιον τρόπο και θα πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε τις ζωές σας πιο άνετες, πιο χαρούμενες, γεμάτες περισσότερο φως απ’ οποιαδήποτε άλλη στιγμή στη ζωή σας.

Μαστίγιο μαγνητόσφαιρας

Τώρα επιθυμούμε να επιστρέψουμε στο προηγούμενο μήνυμα που είχαμε μιλήσει για τη μαγνητόσφαιρα. Μοιραστήκαμε αυτό το μήνυμα μαζί σας εν συντομία έπειτα από τον σεισμό στη Χιλή, όταν σας είπαμε πως η Γη στην πραγματικότητα άλλαξε την κλήση στον άξονά της. Ακόμα θα πάρει κάποιο χρονικό διάστημα τους επιστήμονές σας να καταλάβουν πόσο άλλαξε καθώς δεν είναι κι εύκολος ο υπολογισμός. Ο κόσμος γυρίζει περίπου 16º και αυτό έχει τώρα μετατοπιστεί ως αποτέλεσμα του σεισμού. Φυσικά είναι μια προετοιμασία του τί έρχεται. Έχετε προσέξει ότι πολλοί έχουν εκριζωθεί από τις δουλειές τους; Έχουν εκριζωθεί από τις σχέσεις τους ή κάποιες φορές ακόμη μετακομίζουν σε μια νέα πόλη; Γιατί; Μερικές φορές είναι μια προετοιμασία εκείνου που έρχεται. Αυτό συμβαίνει όχι μονάχα στη Γη αλλά και στη μαγνητόσφαιρα γύρω από τη Γη. Η Γη, όπως ακριβώς κάθε αισθητικό πλάσμα, έχει μια ενέργεια που κυλάει ολόγυρα όλη την ώρα – συνεπώς, έχει το μαγνητικό πεδίο. Αν πάρετε έναν μαγνήτη και τον βάλετε κάτω από ένα τραπέζι και μετά πετάξετε διάφορα αντικείμενα, θα δείτε πόσο μεγάλο είναι το μαγνητικό πεδίο ενός μικροσκοπικού μαγνήτη. Η Γη, με τον ίδιο τρόπο, με μια τεράστια μαγνητόσφαιρα γύρω της, κινεί ενέργεια σε όλη την έκτασή της. Τί συμβαίνει όταν ξαφνικά αυτό μετατοπίζεται; Όλη η μαγνητόσφαιρα κινείται επίσης αλλά χρειάζεται κάποιος χρόνος, σχεδόν σαν να ήτανε ένα μαστίγιο που σχηματίζει ένα σχήμα στον αέρα. Τους τελευταίους μήνες, έχετε αισθανθεί την ένταση της μαγνητόσφαιρας που επιτέλους φτάνει στον προορισμό της. Έχει σαρώσει τον κόσμο κάτω από τα πόδια σας με πολλούς τρόπους, επειδή επηρεάζει πολλούς από εσάς σε συναισθηματικό επίπεδο, ενεργοποιώντας ανασφάλειες σε ένα τέτοιο βαθύ επίπεδο, που στη στίγμη ξεχνάτε το ποιοι είσαστε. Ξεχνάτε την μεγαλοπρέπειά σας, ξεχνάτε όλα όσα έχετε δουλέψει, ποιοι είσαστε και τί έχετε κάνει στον κόσμο. Παρασύρεστε από τις βαθύτερές σας ανασφάλειες όπου είναι μια φυσική, ανθρώπινη αντίδραση. Πρώτα σας ζητάμε να μην αποθαρρύνεστε με τον εαυτό σας καθώς αυτό το αίσθημα της ανασφάλειας είναι φυσικό. Οι άνθρωποι μεταπηδάνε από τις αρνητικές στις θετικές σκέψεις όσο πιο συχνά μπορούν αλλά σας λέμε επίσης πως κι αυτό τελειώνει. Το τελευταίο κύμα του μαστίγιου της ενέργειας μετακινείται προς την φυσιολογική του θέση και θα συμβεί μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Λόγω αυτού, πολλοί από εσάς που έχετε νιώσει πως κάνατε μια απίστευτη μετάβαση, ξαφνικά θα βρείτε ευκαιρίες για να ρίξετε άγκυρα. Θα βρείτε ευκαιρίες για να φέρετε φως, μπορεί μια νέα δουλειά, σχέση ή ευκαιρία για να μεταβείτε σε διαφορετικά επίπεδα μέσα στη σχέση που βρίσκεστε ή να αλλάξετε τον τόπο που ζείτε. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό, οτιδήποτε κι αν σας συμβαίνει, θα βρείτε αυτές τις ευκαιρίες για φως και για τον λόγο που βρεθήκατε εκεί. Αυτή η ενέργεια βρίσκει το σπίτι της και φτάνει στο φυσικό της χώρο, ως μαγνητικά όντα που ξεκινάτε να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και αγκυροβόληση.

Ακόμη κι αν αισθάνεστε περισσότερο αυτοπεποίθηση και λιγότερο ανασφαλής σε αυτή τη περίοδο της μετάβασης, εξακολουθεί να είναι μια προσωπική επιλογή του πού θα τοποθετήσετε την ενέργειά σας. Ο κάθε ένας από εσάς έχει την ευθύνη για τον εαυτό του, όχι σε εμάς ή στον υπόλοιπο κόσμο ή ακόμη στο πρόσωπο που στέκεται δίπλα του. Όταν θα βρείτε τη μεγαλύτερή σας έκφραση φωτός που έχετε φέρει από την Εστία – οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή – είτε είναι τέχνη, μουσική, να μιλάτε μέσω πνεύματος – θα βρείτε το μέρος που θα δέσετε την άγκυρά σας. Όχι μονάχα θα σας βοηθήσει να γειώσετε την ενέργειά σας στον νέο αυτό κόσμο και να αγκυροβολήσετε με τρόπο που θα είναι πιο ευέλικτος καθώς προχωράτε, αλλά επίσης θα ξεκινήσετε να βοηθάτε όλους τους ανθρώπους γύρω σας επειδή είναι μια συλλογική δράση. Αυτό είναι ίσως και το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα. Δεν είσαστε μόνοι. Δεν θα μπορούσατε να είσαστε μόνοι σας ακόμη κι αν το δοκιμάζατε και πραγματικά επιθυμούμε να μπορούσατε να σταματήσετε να προσπαθείτε τόσο πολύ. Έχετε ξεπεράσει τους εαυτούς σας τόσες πολλές φορές στην προσπάθειά σας να είσαστε χωριστά ο ένας με τον άλλον. Είσαστε μέρος ο ένας του άλλου με κάθε τρόπο αλλά δεν το βλέπετε – με τον ίδιο τρόπο που δεν μπορείτε να δείτε πως αυτό το χέρι δεν γνωρίζει πάντοτε πως είναι μέρος του ίδιου σώματος. Καθώς εξελίσσεται ο επόμενος χρόνος, θα έχετε ευκαιρίες να αγκυροβολήσετε το δικό σας κομμάτι από την Εστία, εκείνο το κομμάτι που είναι μέρος του παραδείσου που δημιουργείται στη Γη. Οτιδήποτε σας φέρνει χαρά είναι εκείνο που έχετε φέρει από την Εστία. Τώρα θα βρείτε εκείνη την άγκυρα, ακόμη κι αν αναρωτιέστε “Ω, ποιος είμαι;” Ακόμη κι αν αισθάνεστε “Είμαι ένας αποτυχημένος και έχασα τη ζωή μου. Είμαι ένας αποτυχημένος επειδή τέλειωσα τη σχέση μου…” Οτιδήποτε κι αν σκέφτεστε για τον εαυτό σας, ξεκινήστε να το συνειδητοποιείτε και αρχίστε να ψάχνετε για εκείνες τις μοναδικές ευκαιρίες, καθώς το πνεύμα έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να σας τις παρουσιάσει μπροστά σας.

Τώρα, έχετε ευκαιρίες. Οι τελευταίους μήνες ήταν γεμάτοι αναταραχή για πολλούς ανθρώπους. Σας λέμε, αγαπητοί, πως αυτή η αλλαγή είναι απολύτως έμφυτη σε αυτή τη μετάβαση. Το ξέρετε αυτό. Ήσασταν πολύ δυστυχισμένοι με αυτό που είχατε το οποίο ήταν και εκείνο που δημιούργησε την αλλαγή. Το ανθρώπινο είδος, η φυσική μορφή όπου κατοικεί το πνεύμα, είναι βασικά ένα περιορισμένο ον που του επιτρέπεται να κουβαλήσει μόνο ένα μικρό κομμάτι του φωτός και τώρα αυτό αλλάζει. Είναι ένα εξελικτικό βήμα χωρίς κανένα προηγούμενο και όχι μονάχα καθορίζετε τον πλανήτη Γη και ξεκινάτε ξανά με ένα πιο εξελιγμένο δονητικά σώμα, αλλάζετε και τις φούσκες που έχετε. Δεν χρειάζεται να επιστρέψετε στην Εστία. Δεν χρειάζεται να αλλάξετε ή να κάνετε ξανά έναν ολόκληρο κύκλο όπως παλαιότερα κάνατε. Ποτέ ξανά στην ιστορία του σύμπαντος δεν έχει αυτό συμβεί, όπου τα πλάσματα να κάνουν τόσο συνειδητά ένα μεγάλο βήμα προς την εξελικτική συνειδητότητα.

Οπότε, ανοίξτε τα μάτια και κάντε το κάθε σας βήμα συνειδητό της επιλογής σας. Μη κρίνετε τον εαυτό σας αν επιλέγετε λίγο δράμα, είναι καλό αλλά ισορροπήστε το με τη διασκέδαση. Ισορροπήστε το με πράγματα που είναι μέρος σας και ξέρετε πως οτιδήποτε κι αν είναι, το έχετε δημιουργήσει και υπάρχει ένας λόγος γι’ αυτό. Ακόμη κι αν υπάρχει μια μικρή προοπτική αλλαγής από το αρνητικό στο θετικό, μπορείτε να το αφήσετε ή να έχετε οφέλη από αυτό. Υπάρχει λόγος που το πνεύμα δουλεύει με εσάς και να περνάτε αυτά που ζείτε ως εμπειρία. Τώρα περισσότερο από ποτέ, πολλοί από εσάς που έχουν κάνει δραστικές μεταβάσεις, θα βρουν να αγκυροβολήσουν αυτή την ενέργεια τους επόμενους μήνες.

Ο Φύλακας δουλεύει με αυτό που αποκαλείτε Κοινωνικό Δίκτυο. Έχει δοκιμάσει το Twitter και το Facebook, ξεκινώντας να είναι μέρος των κοινωνιών με πολλούς τρόπους. Κάποια μέρα ο Φύλακας διάβαζε ένα μήνυμα από κάποιον και αυτό το άτομο ήθελε να αφήσει το αυτοκίνητό του – είχε βρεθεί σε οικονομική πάλη και δεν κέρδισε αυτόν τον αγώνα και αποφάσισε πως πλέον δεν χρειάζεται αυτοκίνητο. Ήταν ερωτευμένος με το αυτοκίνητό του και δεν του άρεσε να το αφήσει αλλά μετά βρήκε το θετικό απ’ όλο αυτό. Είπε πως από τη στιγμή που έμενε στην Ολλανδία, θα μπορούσε να οδηγεί περισσότερο με το ποδήλατό του. “Διατηρώ τη φόρμα μου και παίρνω τις δημόσιες μεταφορές”. Ακόμη κι αν αυτή η απόφασή του τον πλήγωνε, αντιστράφηκαν τα αισθήματά του και βρήκε μια θετική χρήση για όλο αυτό. Τη στιγμή που το έκανε αυτό, πήρε τον έλεγχο από τη ζωή του. Είσαστε υπεύθυνοι και επικεφαλής μόνο για τη δική σας οπτική. Αν επιθυμείτε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας, αλλάξτε την οπτική σας.

Η κάμερα της ζωής σας

Έχετε κάμερες που κινηματογραφούν από διαφορετικές γωνίες. Αν, για κάποιον λόγο, μπλοκάρω το πρόσωπό μου, απλά θα επιλέξουν άλλη κάμερα για να μου κάνουν λήψη από καλύτερη γωνία και να με παρουσιάσουν. Μπορείτε να κάνετε το ίδιο πράγμα αλλά σπανίως μεταφέρετε τη δική σας κάμερα επειδή έχετε διδαχθεί πως αυτή δε μετακινείται. Από τη στιγμή που αγκιστρώνεται η κάμερά σας σε ένα μέρος, δεν γνωρίζετε ότι μπορεί να μετακινηθεί. Όχι μονάχα μπορείτε να σηκώσετε την κάμερα και να την πάτε σε άλλη τοποθεσία αλλά μπορείτε επίσης να αναπτύξετε τη συνήθεια της πρώτης αυτής θέσης. Ποια είναι η υψηλότερη οπτική που μπορεί να προσφέρει αυτό το σημείο; Ποια είναι η υψηλότερη οπτική που μπορείτε να δείτε; Ακόμη και πριν ανοίξω έναν φάκελο που πιστεύω πως έχει κακά νέα ή οτιδήποτε άλλο, ποια είναι η υψηλότερη οπτική που μπορώ να έχω πριν αυτό το γεγονός συμβεί; Αυτή είναι και η υψηλότερη οπτική και υπάρχουν μικρά τρικ για να βρεθείτε εκεί. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των μικρών τρικ και εκείνου που αποκαλείτε θετική σκέψη; Η θετική σκέψη δουλεύει αλλά είναι πολύ απλή. Πρέπει συνεχώς να καταφεύγουμε σε νέα κόλπα για να σας δείξουμε πως λειτουργεί. Μετά θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Κυριολεκτικά είσαστεοιδημιουργοί. Είσαστε θεοί, οπότε οτιδήποτε κρατάτε στην ύπαρξή σας πρόκειται να υλοποιηθεί στον κόσμο σας. Αυτό πάντοτε συνέβαινε αλλά τώρα γινόσαστε συνειδητή σε αυτό. Καθώς προχωράτε μέσα σε αυτά τα σώματα με ένα συνειδητό πνεύμα και τα σώματά σας αρχίζουν να κρατάνε περισσότερο φως, το σύμπαν παρακολουθεί τον πλανήτη Γη επειδή ο κάθε ένας από εσάς έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα που θα δουλέψουν και θα έρθουν στον κάθε έναν από εσάς. Δε θα έχουμε όλες σας τις απαντήσεις. Μιλάμε μέσα από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους σε πολλές διαφορετικές στιγμές. Μιλάμε σε εσάς χωρίς να χρειάζεται να το ονομάζεται το γκρουπ. Αυτές είναι οι ιστορίες που σας δίνουμε, αγαπητοί, όπου θα μπορείτε να αγκιστρώσετε την ενέργεια της Εστίας σε αυτό τον πλανήτη, όπου θα μπορείτε να αγκιστρώσετε αυτή την ενέργεια στη ζωή σας με κάποιον τρόπο. Οι πιο δυνατές ιστορίες είναι εκείνες που θα έρθουν μέσα από εσάς. Δεν επιθυμούμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας. Επιθυμούμε μόνο να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε τις ερωτήσεις, καθώς ήδη γνωρίζετε τις απαντήσεις.

Από τον ήλιο

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων να καθόμαστε και να σας μιλάμε με αυτόν τον τρόπο. Είχαμε κάνει μια συμφωνία με τον Φύλακα πως δε θα τον ηρεμούσαμε όπως κάναμε τον τελευταίο μήνα. Αλλά καταλαβαίνετε την αγάπη. Την αισθάνεστε όταν μιλάμε σε εσάς επειδή είσαστε κομμάτι μας με τον ίδιο τρόπο που ο ένας είναι κομμάτι του άλλου και κάθε πρόσωπο που στέκεται δίπλα σας και αυτή η ενότητα έχει αρχίσει να αλλάζει τον πλανήτη Γη στη Νέα Γη. Επίσης σας έχουμε πει για ένα άλλο κομμάτι που θα μοιραστούμε ξανά μαζί σας. Σας δώσαμε έναν αριθμό, μιας και οι άνθρωποι πάντοτε έχουν ενδιαφέρον στις λεπτομέρειες και στους αριθμούς. Σας είπαμε πως το έτος 2012 θα εμπεριέχει έναν εκπληκτικό αριθμό από ηλιακές εκλάμψεις και εκτοξεύσεις στεμματικής μάζας που προέρχονται από τον ήλιο για να φορτίσουν τη Γη για το επόμενο μετατόπιση. Αυτό συνέβη μεταξύ των ετών 2001 και 2006 και πρόκειται να συμβεί με ένα τεράστιο κρεσέντο το 2012. Σας είπαμε επίσης πως κάθε φορά που θα βλέπετε μια ηλιακή έκλαμψη, θα γίνεται αισθητή στη δική σας, μαγνητική, συναισθηματική δομή στον πλανήτη Γη περίπου 76 ώρες αργότερα. Πολλοί άνθρωποι θα είναι δυνατό να περάσουν μέσα από συναισθηματικές αλλαγές – κάποιες αρνητικές και κάποιες θετικές – ως αποτέλεσμα αυτών, σχεδόν άμεσα μέσα σε 76 ώρες. Ο Φύλακας αμφισβήτησε αυτές τις 76 ώρες και μάλιστα είπε πως κάνουμε λάθος. Τότε ανακάλυψε πως πράγματι είχαμε δίκιο όταν συνέβη σε αυτόν. Σας το λέμε αυτό επειδή χθες υπήρξε μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη και είχε ενδιαφέρον το ότι δεν ήταν τεράστια. Ήταν στην πραγματικότητα δύο που βγήκε από δύο διαφορετικές πλευρές του ήλιου. Δεν ήταν στραμμένες κατευθείαν προς τον πλανήτη Γη αλλά έκαναν συστροφή. Η μία ήταν μια Μ-3 όπως τις αποκαλεί ο Φύλακας και η άλλη ήταν μια Β-1. Ήταν μικρής κατηγορίας ηλιακές εκλάμψεις αλλά επειδή η ενέργεια ταξίδεψε και από τις δύο πλευρές και έκαναν συστροφή, θα τις αισθανθείτε. Είναι μια τέλεια προθέρμανση και αντί να εμποδίζετε τον εαυτό σας ή να προσπαθείτε να τον προστατέψετε, αισθανθείτε πώς είναι μέσα σε λίγες ώρες και αφήστε την ενέργεια να περάσει και να καθαρίσει αντί να σας αναστατώσει ή να πέσετε σε δράμα. Ξέρετε πως έρχεται. Σας λέμε αυτή τη στιγμή πως έρχεται και πολλοί θα την αισθανθείτε μέσα στις επόμενες ώρες. Πάρτε αυτή την ευκαιρία για να λάβετε την ευθύνη και να γίνετε υπεύθυνοι για το πώς θα γειώσετε την ενέργεια της Εστίας και την ενέργεια από ήλιο. Πολλές ευκαιρίες έρχονται και θα γίνετε εξαιρετικοί όχι μονάχα στο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και να διδάξετε κι άλλους ανθρώπους και στο ν’ ανοίγετε πόρτες.

Είμαστε πολύ περήφανοι για εσάς. Αν μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμη ένα κομμάτι του πόσο πραγματικά είσαστε υπέροχοι, θα καταλαβαίνατε γιατί καθόμαστε εδώ. Θα καταλαβαίνατε τί σημαίνει για εμάς καθώς είμαστε αρκετά εγωιστές από τη φύση μας και το κάνουμε μονάχα για εμάς. Έχετε φέρει μεγάλη χαρά στις ζωές μας για το πώς μια φούσκα βιολογίας μπορεί να εξελιχθεί και να κάνει χώρο για περισσότερο πνεύμα και να σας βλέπουμε να εν-θυμάστε την πραγματική σας φύση. Έρχεστε σε αυτά τα δωμάτια με την τάση να μας βάλετε σε ένα βάθρο. Δεν έχετε ιδέα πόσο υπέροχοι είσαστε. Αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ και όταν τελικά αφήσετε αυτά τα σώματα και έρθετε στην Εστία, θα σας υποδεχτούμε με μια όμορφη, ανοιχτή αγκαλιά. Σας λέμε πόσο αγαπητοί είσαστε και πόσο πολύ μας λείπετε εδώ στην Εστία. Είναι η δική μας τιμή το να συνδεόμαστε μαζί σας με αυτόν τον τρόπο.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό καθώς αναζητάτε τα μάτια ενός θεού. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον κάθε ευκαιρία που έχετε γιατί βοηθάτε επίσης και τον εαυτό σας. Εν-θυμηθείτε πως αυτό είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!