Μάρτιος 2011

Εν-δυνάμωση
Η επόμενη πραγματικότητά μας

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ δε μου έδωσε καμία προειδοποίηση για το τί θα λεγόταν σε αυτό το μήνυμα. Το θέμα ήταν ξεκάθαρο από την αρχή αλλά καθώς το ανέπτυσσαν, έθεσαν αρκετά ξεκάθαρα σημεία για το πώς η αληθινή εν-δυνάμωση φαίνεται. Υπήρχαν στιγμές σε αυτό το μήνυμα όπου του γκρουπ ρώτησε τον κάθε έναν από εμάς κάποιες πολύ ευθείς ερωτήσεις σχετικά με την οπτική μας όσον αφορά την εν-δυνάμωση. Για το πώς φαίνεται σε πραγματική εφαρμογή και για το πώς ο οραματισμός των ανθρώπων μπορεί να είναι διαφορετικός – προετοιμάζοντάς μας για το επόμενο βήμα. Σε αυτό το μήνυμα όλο αγάπη και ελπίδα, το γκρουπ ζήτησε στον κάθε έναν από εμάς να συνειδητοποιήσουμε τις δικές μας σκέψεις και τη προσωπική μας προσήλωση καθώς βαδίζουμε προς την εν-δυνάμωση. Λένε πως προχωράμε στην εποχή του Ε (Ε=Empowerment = Εν-δυνάμωση)

Θα σας πω κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους από εσάς. Μπορεί να το αισθανθείτε καθώς το παρακολουθείτε. Το γκρουπ τέλειωσε αυτό το μήνυμα νωρίτερα αλλά δε με άφησαν να ολοκληρώσω, μέχρι να τελειώσουν με την δική σας εν-δυνάμωση. Έκανα τα πάντα για να ολοκληρωθεί αλλά δεν έφυγαν ακόμη, επειδή υπήρχε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο της ενέργειας που έπρεπε να επιτευχθεί πριν τελειώσουμε. Αν η ενέργεια στο δωμάτιο ήταν αρκετά υψηλή, ήθελαν να σιγουρευτούν πως ο καθένας από εσάς, θα ένιωθε εν-δυνάμωση πριν τελείωνα αυτή την επικοινωνία. Όταν αυτό άρχισε να συμβαίνει, άρχισα να σκέφτομαι για το τί θα σκεφτόταν το κοινό αλλά μετά συνειδητοποίησα πως βρισκόμουν μπροστά σε ένα δωμάτιο γεμάτο ψυχές και έτσι το απελευθέρωσα.

Έχω μια ασυνήθιστη θέση σε αυτή τη διαδρομή και λόγο αυτού, παρακολουθώ για το πώς δουλεύουν μέσω εμένα. Θέλουν να μας δείξουν πώς μπορούν να μας εν-δυναμώσουν ώστε να μάθουμε πώς να εν-δυναμώνουμε τους άλλους. Μας θεωρούν ως Ανθρώπινους Αγγέλους σε εκπαίδευση. Αυτό το μήνυμα είναι εκ καρδιάς από το γκρουπ και ως μεταφραστής αυτού του μηνύματος, ελπίζω να μπορείτε να αισθανθείτε έστω και ένα μικρό ποσοστό από την αγάπη που ένιωθα όταν το έλεγα.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα και να εν-θυμάστε κάθε μέρα

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Βαδίζοντας την εν-δυνάμωση

Υπάρχει μια λέξη που χρησιμοποιήθηκε σε αυτή την αίθουσα σήμερα και είχε τέτοια απήχηση, που αντηχεί πολύ έντονα σε κάθε ένα άτομο κάθε φορά που την ακούει. Η λέξη είναι η εν-δυνάμωση. Βασικά είναι η ενέργεια στην οποία όλοι οι άνθρωποι βαδίζουν αυτή τη στιγμή. Την έχουμε αναφέρει και ως εποχή του Ε (έψιλον), η Εποχή της Ενδυνάμωσης που ξεκινάει τώρα. Στην πραγματικότητα είναι  νέα ενέργεια που εισέρχεται, επιτρέποντας στους ανθρώπους να φέρουν μεγαλύτερο μέρος του Πνεύματός τους. Η ψευδαίσθηση της διαχώρισης ήταν αναγκαία για να παιχτεί αυτό το παιχνίδι του να παριστάνεις πως είσαι άνθρωπος. Και τώρα είσαστε εδώ και δημιουργείτε ένα νέο σώμα, ένα νέο ενεργειακό σύστημα που θα φέρει μεγαλύτερο μέρος του φωτός σας. Σας επιτρέπει να συνδεθείτε ο ένας με τον άλλον με ακόμη πιο άμεσο τρόπο και μέσα σε κάποιο χρονικό διάστημα, θα βρεθείτε μέσα σε αυτό που αποκαλούμε Βαθιά Επαφή επικοινωνίας. Αυτό απλά εξαλείφει αρκετό μέρος των επιφανειακών σχέσεων και εισέρχεται σε ένα βαθύτερο επίπεδο επικοινωνίας. Σύντομα θα είσαστε σε θέση να μπορείτε να ζείτε σε αυτό το επίπεδο επικοινωνίας κάθε μέρα, χρησιμοποιώντας ελάχιστες λέξεις και έχοντας την βαθύτερη και εντονότερη επικοινωνία από όλες τις άλλες που είχατε μέχρι στιγμής.

Αυτό συμβαίνει ως αποτέλεσμα της ανθρώπινης εξέλιξης. Η συλλογική δόνηση όλης της ανθρωπότητας προχωράει εξαιρετικά γρήγορα αυτή τη στιγμή και βοηθάει να αλλάξει ο πλανήτης κάθε μέρα. Οι επικοινωνίες τώρα που συμβαίνουν είναι ενεργειακές, μιμούμενες αυτό που σας περιγράψαμε ως Βαθιά Επαφή, μόνο τώρα που έχετε τη δυνατότητα να αγγίξετε ένα ακόμη βαθύτερο επίπεδο ενεργειακής επικοινωνίας χωρίς λέξεις. Αυτό λαμβάνει χώρα επειδή οι άνθρωποι παντού έχουν αρχίσει να επικοινωνούν σε ενεργειακό επίπεδο. Εσείς σε αυτό το δωμάτιο ή που παρακολουθείτε αυτά τα σόου, είσαστε εκείνοι που έχουν αναλάβει τη διδασκαλία, εδώ και πολλά χρόνια. Σας λέμε πως κάθε πρόσωπο σε αυτό τον πλανήτη αισθάνεται την ενέργεια αυτή τη στιγμή. Δεν γνωρίζουν πάντοτε πώς να εγκλιματιστούν σε αυτήν και δεν καταλαβαίνουν πάντοτε το τί συμβαίνει στον κόσμο τους. Αυτό που τυπικά συμβαίνει είναι πως όταν μια νέα ενέργεια εισέρχεται στον κόσμο τους, ο κόσμος αυτός φαίνεται στα μάτια τους πολύ μικρός. Κάθε είδους κρίση, κάνει τον κόσμο σας να φαίνεται μικρός. Δεν σκέφτεστε πράγματα που θα κάνετε πέντε χρόνια μετά, καθώς διαχειρίζεστε μόνο το κάθε θέμα που σκάει μπροστά σας στον χρόνο του τώρα. Το πρόβλημα με αυτό είναι ότι έχετε προσηλωθεί τόσο στο τώρα, που χάνετε όλα όσα συμβαίνουν και ειδικά τη μεγαλύτερη εικόνα.

Υπάρχουν κάποια κλειδιά που μπορούν να σας βοηθήσουν εκπληκτικά να κρατήσετε τη μεγαλύτερη εικόνα, που δείχνει προς τα πού βαδίζετε και ένα από τα μεγαλύτερα είναι η εν-δυνάμωση. Όλοι σας βαδίζετε στη ζωή όπου ο κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη μπορεί να φέρει τουλάχιστον το 80% της δικής του αλήθειας, τη φυσική δημιουργική δύναμη που ανέκαθεν είχε. Από τη στιγμή που αγαπάτε τόσο πολύ τα νούμερα, σας λέμε πως φέρετε λιγότερο από 3%. Τώρα έχετε αρχίσει να βλέπετε την μεγάλη ποσότητα της αλλαγής που αρχίζει να λαμβάνει χώρα πολύ γρήγορα στον πλανήτη και μπορεί να συμβεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Επανα-τοποθέτηση της ανύψωσης

Θα συμβεί με τρόπους που θα σας επιτρέψουν να δείτε τον εαυτό σας ν’ αλλάζει καθώς προχωράτε και ν’ ανυψώνεστε μέσα από τις εμπειρίες σας, μερικές φορές και μέσα από τις δύσκολες εμπειρίες σας που έρχονται στη ζωή σας. Πολλοί από εσάς έχετε επανα-τοποθετηθεί στον πλανήτη με σκοπό τη μαγεία που θα συμβεί το 2012, όπου από τη στιγμή που το έχετε αποφασίσει, θα συμβεί. Αυτό είναι το δικό σας θαύμα και βρίσκεται μια χαρά σε εξέλιξη. Δημιουργείτε μαγεία. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να πάτε σε εκείνο το μέρος που είναι τόσο ενεργειακό όσο και φυσικό, με σκοπό να εμπλακείτε σε αυτή την ενέργεια.

Πολλοί βλέπουν τα σημερινά γεγονότα ως αποτυχίες. Άλλοι βρίσκουν δύσκολες τις σχέσεις ενώ άλλοι συνειδητοποιούν πως προχωράνε χωρίς να γνωρίζουν το γιατί. Αν έχετε επανα-τοποθετηθεί, σας παρακαλούμε να μη το εκλάβετε αυτό ως αρνητικό. Ακόμη κι αν φαίνεται ως ένα αρνητικό βήμα που σας έφερε σε αυτή την κατάσταση, μπορεί κάλλιστα να σας τοποθετήσει και στο υψηλότερο δυναμικό που ήρθατε να εκφράσετε.

Καθώς οι άνθρωποι συνεχίζουν να επανα-μετακινούν το πέπλο, καθίστανται προφανές πως όλοι είσαστε μέρος του άλλου και πως είσαστε μεταξύ σας συνδεδεμένοι. Είστε τόσο συνηθισμένοι να λέτε “Ω, δε μου αρέσει αυτή η ενέργεια. Δεν μου αρέσει αυτό το πρόσωπο οπότε απλά θα το αγνοήσω. Απλά δε θα βρίσκομαι κάπου κοντά, οπότε δε θα χρειάζεται να έχω καμία επαφή μαζί του”. Αυτό που σας λέμε είναι πως σύντομα θα βρείτε τρόπους να εναρμονίζετε ακόμη και τη πιο δύσκολη ενέργεια στο πεδίο σας, επειδή έχετε έρθει από την Εστία με ένα πολύ συγκεκριμένο ιερό κομμάτι του παζλ. Αυτό το άτομο που σας ενοχλεί, ήρθε επίσης από την Εστία με ένα επίσης ιερό κομμάτι του παζλ και το πρόβλημα που προκύπτει, είναι ότι προσπαθείτε να ταιριάξετε δύο κομμάτια παζλ που δεν εφαρμόζουν. Και δε θα γίνει, παρά μονάχα μόλις αρχίζετε να κινείτε τα κομμάτια του παζλ και να τα γυρνάτε, κοιτώντας τα από διαφορετικές οπτικές ώσπου να βρείτε δύο κομμάτια να ταιριάζουν μαζί. Έτσι θα βλέπετε αρμονία σε όλες τις καταστάσεις.

Τεχνικές εν-δυνάμωσης

Ας πάμε πίσω στη λέξη εν-δυνάμωση για ένα λεπτό. Πώς κάποιος γίνεται εν-δυναμωμένος; Έχουμε μιλήσει πολλές φορές πώς μοιάζει αυτό και πώς είναι να φέρεις περισσότερο από το φως σου, αλλά ας μιλήσουμε συγκεκριμένα για το πώς θα συμβεί. Υπάρχει ένα κόλπο γι’ αυτό. Καθώς αρχίζετε να επανα-κινείτε το πέπλο και καθώς επιτυγχάνετε μια υψηλότερη δόνηση, αμέσως γινόσαστε συνειδητοί της σύνδεσης με άλλους ανθρώπους… ο ευκολότερος τρόπος για να γίνετε εν-δυναμωμένοι, είναι να εν-δυναμώνετε τους ανθρώπους γύρω σας. Είναι πολύ απλό και καθόλου πολύπλοκο. Η πρόκληση είναι πως πολλές φορές δεν μπορείτε να δείτε όλο αυτό πού σας πηγαίνει. Δεν πρόκειται για μια πράξη όπου η ανθρωπότητα έχει εξετάσει μέχρι στιγμής. Η συνηθισμένη σας τάση είναι να προσπαθείτε να βοηθήσετε ένα άλλο άτομο. Αν ένα άτομο έρθει σε εσάς με κάποιο πρόβλημα ή κατάσταση όπου απλά χρειάζεται ένα απαλό σπρώξιμο, οπωσδήποτε είσαστε ακριβώς εκεί για να τον βοηθήσετε να πάει προς την κατεύθυνση που είναι η καλύτερη για εκείνον. Αλλά τί γίνεται με την αληθινή εν-δυνάμωση; Τί γίνεται αν εν-δυναμώσετε αυτό το άτομο ώστε να σας αφήσει; Τί γίνεται αν τον εν-δυναμώσετε ώστε να πάει ενάντια στη δουλειά που εσείς κάνετε; Πόσο πολύ εμπιστεύεστε την ανθρωπότητα; Πόσο πολύ εμπιστεύεστε το Πνεύμα; Αυτό είναι και το αποτέλεσμα. Αν εμπιστεύεστε τη διαδικασία, θα ξεκινήσετε να εν-δυναμώνετε τον καθένα σε κάθε ευκαιρία που έχετε, επειδή ακόμη κι αν σας αφήσουν, ακόμη κι αν δεν βρίσκονται στο πεδίο σας, ακόμη κι αν δεν υπάρχει καμία απολύτως σύνδεση, έχει αλλάξει την ενέργειά σας περισσότερο απ’ όσο έχει αλλάξει τους άλλους. Αυτό είναι το κλειδί που οι περισσότεροι θα βρείτε ότι θα σας φέρει σε εκείνο το κομμάτι που έχετε φέρει από την Εστία, εκείνο το κομμάτι του παζλ που όλοι σας ψάχνετε και αποκαλείτε το πάθος σας, το σκοπό σας, την πρόθεσή σας και το μονοπάτι σας. Όλα αυτά τα κομμάτια τώρα έρχονται στο φως αλλά θα γίνει με τους ανθρώπους γύρω σας. Πόσο φως μπορείτε να τοποθετήσετε στην καρδιά και στα μάτια των ανθρώπων γύρω σας κάθε μέρα;

Σας ζητάμε, όταν πάτε για ύπνο το βράδυ, αν μπορείτε να σταθείτε για ένα λεπτό και να ρωτήσετε τον εαυτό σας “Ποιον εν-δυνάμωσα σήμερα; Τί έκανα σήμερα που ήταν στην κατεύθυνση της ανιδιοτελούς εν-δυνάμωσης προκειμένου να βοηθήσω άλλους ανθρώπους να βρουν το δικό τους φως;” Ακόμη κι αν πιστεύετε πως το δικό τους κομμάτι δεν ταιριάζει στο δικό σας ή δεν έχει καμία σύνδεση με το δικό σας, αν τους εν-δυναμώνετε, θα βάλουν το δικό τους κομμάτι στο παζλ εκεί που ανήκει και τα πάντα θα είναι μια χαρά και στον δικό σας κόσμο. Οπότε, ακόμη κι αν δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση, το μυστικό της ζωής θα γίνει το να εν-δυναμώνετε κι άλλους ανθρώπους γύρω σας.

Δεν είναι εύκολο να το κάνετε, επειδή κάποιες φορές, τους δίνετε απλά την άδεια να είναι εκείνοι που είναι. Τους δίνετε την αυτοπεποίθηση και την παρότρυνση, τους δίνετε ένα σπρώξιμο να κάνουν το πρώτο βήμα ξέροντας πως έγκειται σε εκείνους μετά. Πρέπει να περάσουν μέσα από αυτή τη διαδικασία αλλά δεν κάνει καμία διαφορά για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της ζωής τους. Η δράση είναι ότι τους εν-δυναμώνετε με κάποιον τρόπο. Οι πρώτες σας σκέψεις είναι πως αυτό είναι σπουδαίο επειδή το φως τους θα γίνει λίγο πιο λαμπερό αλλά σας λέμε πως αυτό είναι χλωμό σε σχέση με το πόσο αυξημένο είναι το δικό σας φως λόγω αυτής της εν-δυνάμωσης. Αν επιθυμείτε να το κρατήσετε, βρείτε έναν τρόπο να το λάμπετε όσο πιο πολύ μπορείτε.

Αυτό θα είναι και το κλειδί για να βοηθήσει κάθε άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη να κάνει το επόμενο βήμα. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις για το πώς αυτό θα ταιριάξει στον δικό σας κόσμο. Μπορούμε να σας δείξουμε τη μεγαλύτερη ενέργεια και κάποιες προκλήσεις που θα δείτε σταδιακά αλλά βασιζόμαστε σε εσάς να βρείτε τρόπους να εν-δυναμώσετε άλλους ανθρώπους. Βασιζόμαστε σε εσάς να βρείτε τρόπους όπου θα μπορείτε να εκφράζετε το φως σας κάθε μέρα, κάθε ώρα, δευτερόλεπτο και λεπτό. Αυτό το κομμάτι θα είναι και ο επόμενος ακρογωνιαίος λίθος για όλη την ανθρωπότητα – ναι, θα χρειαστεί να ενισχύσετε τη δύναμή σας γιατί η δύναμη μετριόταν πάντοτε σε κλίμακα η οποία δεν εξυπηρετεί πλέον. Το πρόσωπο που είναι το πιο εν-δυναμωμένο δεν είναι απαραίτητα και το ευτυχέστερο. Ακριβώς επειδή έχετε εν-δυναμωθεί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχετε λάβει τη δική σας δύναμη ή ενεργείτε μέσω αυτής.

Δίνοντας το δώρο της ευκαιρίας να λάμψει

Απλά σημαίνει πως οι άνθρωποι δίνουν τη δυνατότητα στον κόσμο τους να λάμψει πολύ δυνατά. Κάθε ευκαιρία που παίρνετε, δίνει την ίδια δυνατότητα να λάβουν άνθρωποι γύρω σας. Προσπαθώντας να τους βοηθήσετε, γινόσαστε οι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν και οι ίδιοι. Αυτό αλλάζει την εστίαση από το “τί λάθος συμβαίνει μ’ εμένα;” ή “ποιο είναι το επόμενο βήμα που χρειάζεται να κάνω;” Βρείτε έναν τρόπο να εν-δυναμώνετε ακόμη κι ένα άτομο λίγο κάθε φορά και η ζωή σας θα αλλάξει μέσα σε μια νύχτα. Θα δείτε την αντίδραση και να μαγνητίζετε, εντελώς φυσικά, εκείνο που επιθυμούσατε να αποκτήσετε μέσα από μακροχρόνια πάλη. Φαίνεται σαν μια πόλωση μερικές φορές, αρχίζει να κινείται προς το μέρος σας και λίγο πριν φτάσει κοντά σας, κινείται στο πλάι εκτός βεληνεκούς. Πρόκειται για την εν-δυνάμωση του εαυτού σας. Οπότε, πώς θα το κάνετε;

Το κάνετε με δύο τρόπους: ανακαλύψτε δρόμους να εν-δυναμώνεται τους πάντες γύρω σας και όταν κάποιος σας εν-δυναμώνει κι εσάς, να το λάβετε, βαδίστε μέσα σε αυτό και κατακτήστε το. Υπάρχει πάντα το εγώ σας και θα έχετε να κάνετε μαζί του για το υπόλοιπο της ζωής σας. Πρόκειται για ισορροπία και να γνωρίζετε πως όσο πιο πολύ κατέχετε του ποιοι πραγματικά είσαστε, τόσο περισσότερο οι άλλοι θα βλέπουν το δικό σας, αληθινό φως. Δεν πρόκειται για το αν θα γίνετε καλύτεροι από τους άλλους ή αρκετά καλοί ή κάθε άλλου είδους σύγκριση. Το όλο θέμα είναι να βρείτε το φως σας. Αυτό είναι που κάνει τα μάτια σας να λάμπουν όταν χαμογελάτε. Αυτό είναι που σας δίνει την δυνατότητα ν’ αλλάξετε καρδιές και ζωές, απλά και μόνο περπατώντας ανάμεσα σε άλλους και χαμογελώντας. Είσαστε οι άγγελοι της Νέας Γης. Είσαστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που τόλμησαν να έρθουν μέσα σε αυτό το σώμα και να κάνουν αυτή την απίστευτη μετάβαση σε μια ακτίνα φωτός ενώ βρίσκεστε ακόμη στο φυσικό αυτό σώμα. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο. Έχουμε δει τις αντιδράσεις σας. Έχουμε δει τις δοκιμασίες που περνάτε και έχουμε δει τις δυσκολίες που περνάτε αλλά σας λέμε πως όχι μονάχα είναι δυνατό αλλά και πως συμβαίνει κάθε μέρα. Η ερώτηση είναι, πόσο μακριά θέλετε να φτάσετε; Πόσο άνετοι είσαστε όταν διεκδικείτε και κατέχετε το δικό σας φως;

Βοήθεια από την άλλη πλευρά

Αγαπητοί, δεν είναι εύκολη η απόφαση αλλά βρίσκεται μπροστά σας. Οι άνθρωποι λαμβάνουν ένα τεράστιο ποσοστό ενέργειας από την άλλη πλευρά του πέπλου. Και όλα αυτά τα όντα που έκαναν πίσω προκειμένου να βρίσκεστε εσείς εδώ αυτή τη στιγμή, είναι έτοιμοι και περιμένουν να βοηθήσουν. Βρίσκονται εδώ για να σας στείλουν ενέργεια και να σας βοηθήσουν να μαγνητίσετε τον κόσμο σας, να επανα-τοποθετήσετε την ενέργειά σας και ξαναπάρετε την ενέργειά σας, απλά και μόνο αν το ζητήσετε. Δεν έχετε ιδέα πώς είναι στην άλλη πλευρά του πέπλου. Σας λέμε πως κάθε φορά που ένας άνθρωπος μας σκέφτεται, μας φωτίζει από μέσα προς τα έξω. Είναι μια ενέργεια που δεν έχει καμία σύγκριση με τον ανθρώπινο κόσμο και σας λέμε πως αυτό συμβαίνει όλη την ώρα. Δεν πρόκειται για εμάς, δεν είναι για να σκέφτεστε ή να μας λατρεύετε ή να μας βάλετε σε βάθρο κάθε είδους. Ζούμε σε διαφορετική διάσταση από εσάς. Βλέπουμε τα πράγματα λίγο διαφορετικά από εσάς αλλά δεν είμαστε καλύτεροί σας. Είμαστε εδώ για να σας υπηρετήσουμε. Όταν τολμάτε να το κουβαλήσετε αυτό, όταν τολμάτε να βάλετε το εγώ σας στην άκρη αρκετά για να διεκδικήσετε την μεγαλοπρέπειά σας, εμείς χαμογελάμε, λάμπουμε, εν-δυναμωνόμαστε κατά τη συμπαντική έννοια. Η εν-δυνάμωση όλης της ανθρωπότητας θα πάρει θέση πολύ γρήγορα. Ναι, θα χρειαστεί προσπάθεια γι’ αυτό. Και ναι, θα το διασκεδάσετε επίσης αλλά για το πώς θα συμβεί αυτό στη προσωπική σας ζωή, εξαρτάται πλήρως από εσάς. Σας προκαλούμε: Εν-δυναμώνετε τουλάχιστον έναν άνθρωπο κάθε μέρα και παρακολουθείστε τη μαγεία να ξεδιπλώνεται.

Έχουμε παρακολουθήσει το ταξίδι σας και ξέρουμε πόση προσπάθεια χρειάζεται για να είσαι άνθρωπος. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να έχετε αυτό το πέπλο που σας εμποδίζει να εν-θυμηθείτε αυτό που πραγματικά είσαστε. Είμαστε εδώ γι’ αυτό το λόγο. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να δείτε πόσο μεγαλοπρεπείς είσαστε.

Αγαπητοί, είσαστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έχουν ποτέ ζήσει. Τολμήσατε να βγάλετε τα φτερά και να έρθετε να παίξετε αυτό το μαγικό παιχνίδι. Τώρα που έχετε κερδίσει το παιχνίδι, το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Κάντε το κρατώντας κι άλλα χέρια και παρακολουθήστε τη μαγεία.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας αφήνουμε με τρεις μικρές εν-θυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό καθώς κοιτάτε τα μάτια ενός θεού. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε και να εν-θυμάστε πως αυτό είναι ένα παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!