Ιούλιος 2011

Μην περιμένετε!

 

Από τον Steve:

Αυτό είναι ένα μήνυμα πάθους από το γκρουπ για το πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και τί μπορούμε να κάνουμε γι΄αυτό. Αν νιώθετε να έχετε κολλήσει, ετοιμαστείτε τώρα να προχωρήσετε. Να τί λένε σχετικά με το πώς μπορούμε να υιοθετήσουμε νέες ενεργειακές συνήθειες που θα κάνουν την διαδικασία της εξέλιξης πολύ πιο εύκολη για εμάς.
Απλά και δυνατά.
Να έχετε έναν υπέροχο μήνα και να είσαστε παρόντες.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κατάσταση συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Αλλάζετε τον πλανήτη, τις ζωές σας και την δόνηση στην διάσταση που ζείτε. Το κάνετε τόσο δραστικά που δεν είχαμε προετοιμαστεί γι’ αυτού του είδους την κίνηση. Είναι πολύ συναρπαστικό για εμάς να παρακολουθούμε αυτή τη δραστική σας εξέλιξη, ακόμη κι αν αυτό σας οδηγεί σε ατομικού επιπέδου προκλήσεις. Θα φτάσετε εκείνο το επίπεδο και θα φαίνεται σα να έχετε κολλήσει, σα να μη μπορείτε να προχωρήσετε πέρα από αυτό. Μπορείτε να επανα-δημιουργήσετε την ίδια ενέργεια που έχετε εκεί αλλά θα μοιάζει σα να χτυπάτε έναν τοίχο που θα σας εμποδίζει να προχωρήσετε παραπέρα.

Ψευδαισθήσεις του μονοπατιού

Δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε τις λέξεις «κανόνες» και «νόμοι» επειδή τη στιγμή που προσπαθούμε να σας δείξουμε τον συμπαντικό νόμο, θα προσπαθείτε να βρείτε έναν τρόπο να τον παραβιάσετε. Πιστεύουμε πως είσαστε τόσο ευφάνταστοι! Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που να μην μπορείτε να αλλάξετε πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, ακόμα και τους συγκεκριμένους νόμους ή κανόνες ή γραμμές καθοδήγησης που ακολουθείτε σε καθημερινή βάση και σας δίνουν ένα αίσθημα άνεσης. Ας μοιραστούμε μαζί σας μια ψευδαίσθηση που μπορείτε να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε στον δικό σας κόσμο.

Η ψευδαίσθηση είναι ότι κινείστε προς ένα μονοπάτι επειδή πιστεύετε πως αυτό το μονοπάτι είναι ευθεία και όλες σας οι αισθήσεις σας έχουνε τεθεί να δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση. Το πρόβλημα έρχεται όταν ξεκινάτε να κατευθύνεστε προς ένα σημείο και χάνετε μέρος της οπτικής σας που σας οδηγεί να επιλέξετε αυτό το μονοπάτι. Με περιορισμένη οπτική είναι εύκολο να χάσετε μια στροφή 90 μοιρών. Πολλές φορές οι προκλήσεις έρχονται επειδή τα μονοπάτια σας παίρνουν στροφή 90 μοιρών αλλά επειδή όλα τα συστήματά σας έχουν την πρόθεση και είναι εστιασμένα να προχωρήσουν μπροστά, χάνετε αυτή τη στροφή. Είναι πολύ συνηθισμένο. Δεν είναι αμαρτία ή πρόβλημα, απλά σημαίνει πως ξαφνικά δεν αισθάνεστε το μονοπάτι κάτω από τα πόδια σας. Δεν έχετε την ίδια, καθορισμένη κατεύθυνση ή αίσθηση για το πού ταιριάζετε στο σύμπαν. Γίνεται πολύ συνηθισμένη κατάσταση στους εργάτες του φωτός, εκείνους που έχουν κάνει συνειδητά μια επιλογή να απλώσουν το φως στον πλανήτη Γη και έχουν βοηθηθεί να κάνουν αυτό το βήμα στο επόμενο διαστασιακό επίπεδο. Είναι τόσο όμορφο πρόβλημα και το παρακολουθούμε με μάτια ορθάνοιχτα. Σας λέμε, αγαπητοί, πως δεν είναι ένα σημαντικό πρόβλημα ή κάτι να σας απασχολεί. Η μεγαλύτερη πρόκληση σε όλο αυτό είναι πως είσαστε οι δημιουργοί με κάθε σκέψη που κρατάτε στην καρδιά σας. Όταν έχετε μια σκέψη στην καρδιά σας, κρατήστε την εκεί, σταθείτε πίσω της και υποστηρίζοντάς την με όλη σας την ενέργεια, θα γίνει η δημιουργία σας. Αυτό θα σας πάει σε διαφορετικό δονητικό επίπεδο, ως αποτέλεσμα μιας διαφορετικής αντίδρασης που δεν είχε συμβεί ποτέ άλλοτε.

Μην περιμένετε!

Φτάνετε σε διαφορετικά δονητικά επίπεδα που ποτέ δεν είχατε βιώσει και σας λέμε πως στην πραγματικότητα βαδίζετε προς αυτά τώρα. Υποτίθεται πως δε θα συνέβαινε μέχρι το 2012. Ωστόσο, έχετε κινήσει τα πάντα μπροστά τόσο γρήγορα που ελπίζουμε πως το 2012 δε θα είναι απογοητευτικό για εσάς λόγω των προσδοκιών σας. Όλα όσα περιμένατε, εκτός από τα τελευταία κομμάτια ευθυγράμμισης του σύμπαντος, τα βιώνετε αυτή τη στιγμή. Μην περιμένετε! Αυτό είναι το μήνυμά μας για εσάς. Αν νιώθετε άβολα εκεί που είσαστε, αλλάξτε κατεύθυνση. Μην περιμένετε. Αν ανησυχείτε για το αν είναι η σωστή κατεύθυνση, δεν είναι αυτή η σύνδεση γιατί δεν υπάρχει σωστή ή λάθος κατεύθυνση. Υπάρχει μόνο μια κίνηση προς τα μπροστά ή μια έλλειψη της κίνησης. Από τη στιγμή που κινείστε μπροστά, μπορείτε να αλλάξετε συντεταγμένες ή κατεύθυνση στο πάθος σας χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά αν στέκεστε εκεί περιμένοντας να προχωρήσετε μπροστά μέχρι να δείτε την σωστή διάσταση ή κατεύθυνση, αυτό είναι που προκαλεί μεγάλες προκλήσεις. Μέχρι στιγμής έχει δουλέψει πολύ καλά για τους περισσότερους από εσάς το να περιμένετε όλες οι κάρτες να απλωθούν στο τραπέζι καθώς μιλάμε και μετά να κάνετε την καλύτερη συμφωνία σας ή να επιλέξετε την κατεύθυνση που επιθυμείτε. Αλλά στην υψηλότερη δόνηση, αυτοί οι κανόνες έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Αγαπητοί, ακόμη δεν μας αρέσει αυτή η λέξη «κανόνες».

Οπότε, αυτός είναι ο τρόπος που παίζεται το παιχνίδι. Αυτό που λαμβάνει χώρα είναι πως υπάρχει μιαν ανάγκη για γείωση του φωτός τη στιγμή που εμφανίζεται. Δεν είσαστε συνηθισμένοι σε αυτό επίσης αλλά αυτό είναι που σας φέρνουμε αυτή τη χρονιά. Αυτό είναι ένα κομμάτι που θέλουμε να δουλέψουμε μαζί σας από πολλά διαφορετικά επίπεδα. Παλαιότερα, το είχαμε αποκαλέσει γείωση φωτός. Υπάρχει μια τεχνική που είχαμε δώσει στον Φύλακα που θα ξεκινήσει να σας δείχνει. Αλλά εν-θυμηθείτε πως δεν είναι σχετικά με αυτή την τεχνική. Αντί αυτού, είναι η γενική ιδέα του τί συμβαίνει. Οπότε, επιτρέψτε μας να σας το εξηγήσουμε αυτό, επειδή είναι ένα κομμάτι που ο καθένας από εσάς μπορεί να αγκαλιάσει σήμερα και να ξεκινήσει να το χρησιμοποιεί στη ζωή του.

Αποσύνδεση από το Συμπαντικό Υποσυνείδητο Μυαλό

Βαδίζετε τριγύρω όλη τη μέρα βιώνοντας το φως. Σας το λέμε αυτό επειδή δεν είναι δυνατό να είσαστε συνειδητοί χωρίς να έχετε ιδέες. Απλά για το καλό του επιχειρήματος, θα σας βάλουμε τις ιδέες σας πάνω από το κεφάλι σας. Δεν ανήκουν εκεί επειδή βρίσκονται παντού. Ας πούμε πως υπάρχει ένα συμπαντικό υποσυνείδητο μυαλό όπου ο καθένας από εσάς είσαστε μέρος του. Πολλές φορές χάνεστε και αποσυνδέεστε από το υποσυνείδητο μυαλό. Γιατί αποσυνδέεστε από το υποσυνείδητο – από το συμπαντικό κομμάτι που συνδέει όλους σας; Επειδή πολλοί από εσάς δεν νιώθουν άνετα με το να έχουν περίεργες ιδέες στο κεφάλι τους. Πρώτα απ’ όλα, καταλάβετε πως είσαστε σαν ραδιοφωνικός σταθμός. Συλλέγετε άλλων ανθρώπων τις σκέψεις όλη την ώρα. Δεν είναι με το να προσπαθείτε να κρατήσετε τις αρνητικές σκέψεις μακριά από το μυαλό σας, επειδή αυτό είναι μια παγίδια του ιδίου. Προσπαθήστε να μπλοκάρετε αρνητικές σκέψεις που εισέρχονται στο μυαλό σας με το να σκέφτεστε θετικές σκέψεις. Ακόμα και με το να κάνετε αυτό, θα χτίσετε ένα κενό που βιώνετε όλη την αρνητικότητα με μιας, για να διατηρήσετε την απαραίτητη ισορροπία του να ζεις σε έναν κόσμο διιτότητας. Τώρα βαδίζετε έξω από τον κόσμο της διιτότητας. Βαδίζετε έξω από τον κόσμο του μαύρου και του άσπρου προς έναν κόσμο τριαδικότητας, όπου έχετε μια νέα σύνδεση. Πάντα βλέπετε το μαύρο στη μία πλευρά και το άσπρο στην άλλη. Τώρα υπάρχει ένα τρίτο σημείο που αποκαλούμε Ανώτερο Εαυτό και που σας δίνει μια νέα οπτική της γραμμής. Μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε πως δεν είναι μαύρο και άσπρο στο κάτω κάτω, πως αυτό είναι μόνο τα ακρογωνιαία κομμάτια που τείνουν να κολλήσουν. Τότε νέα σημεία στην πραγματικότητα βρίσκονται εκεί που όλες οι διαφορές συγχωνεύονται – η αλήθεια είναι κάπου στη μέση και όχι απαραίτητα στις άκρες που πάντοτε πιστεύατε πως ήταν.

Γείωση φωτός

Να πώς είναι η κατάσταση. Ακόμη και σε ένα πεδίο τριαδικότητας όπου βιώνετε συνδέσεις και αισθάνεστε άλλων ανθρώπων συναισθήματα και σκέψεις, μπορείτε να τα φέρετε σε ένα επίπεδο που θα πάνε απλά πάνω από το κεφάλι σας χωρίς να προσκολληθείτε σε αυτά. Δεν είναι οι αρνητικές σκέψεις που σας τραβάνε αλλά η σύνδεσή τους με εσάς είναι εκείνη που το κάνει να συμβαίνει. Απλωθείτε και πιάστε εκείνους που οι σκέψεις τους έχουν προστεθεί σε εσάς και με αυτόν τον τρόπο, τους γειώνετε. Είναι πολύ συνηθισμένο επειδή το κάνετε αυτό από την αρχική σας ύπαρξη στον πλανήτη Γη. Αλλά περιμένατε επειδή αυτό είναι που συμβαίνει. Δοκιμάστε το σε μια ιδέα. Την φέρνετε και αν δουλεύει, σκεφθείτε τί μπορείτε να κάνετε με αυτήν. Αυτή η ιδέα προσθέτει σε εσάς, σας βοηθάει να ανυψώσετε την δική σας δόνηση και μετά από λίγο καιρό και μετά από δυο χρόνια, μπορεί στην πραγματικότητα να γράψετε ένα βιβλίο για το το πώς δουλεύετε με αυτήν. Μπορεί ακόμη και να ξεκινήσετε να το διδάσκετε σε άλλους ανθρώπους σχετικά με ένα μυστικό της ζωής. Τώρα όλα έχουν αρχίσει να ανυψώνονται επειδή η δική σας σχέση με τον πλανήτη είναι, στο μεγαλύτερο ποσοστό του, νερό. Ναι, θα φτάσουμε και σε αυτό. Αυτά είναι τα κομμάτια που συνδέουν όλους πολύ γρήγορα. Αυτό που λαμβάνει χώρα είναι πως υπάρχει μια άμεση ανάγκη για γείωση όλων αυτών των λαμπερών κομμάτων που βιώνετε.

Οι περισσότεροι άνθρωποι θα φέρουν μια νέα ιδέα, μετά θα παλέψουν γι’ αυτή για να την κατακτήσουν. Τελικά, αν μπορούν να τη δικαιώσουν, θα την καταγράψουν και θα τη γειώσουν. Σας ζητάμε να ξεκινήσετε να γειώνετε πράγματα γρήγορα. Σταματήστε να περιμένετε και κάντε το τώρα! Βρείτε έναν τρόπο να γράψετε κάτι. «Ω, δεν μπορώ να γράψω! Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν έχει ειπωθεί ξανά», νομίζετε. Ναι, τα ακούμε όλα αυτά. Σας λέμε, αγαπητοί, πως έχετε ένα μήνυμα από την Εστία που κανένας άλλο δεν μπορεί να κουβαλήσει. Είναι ο λόγος για τον οποίο είσαστε εδώ. Ακόμη κι αν αυτό το μήνυμα γίνει ένας πίνακας, ένα βιβλίο, μουσική ή ακόμη κι ένα χαμόγελο ή ένας καλός λόγος που τον περνάτε σε κάποιον άλλον. Οτιδήποτε από αυτά μπορεί να γίνει η σκανδάλη αλλά σας ζητάμε να γειώσετε την ενέργεια τώρα. Βρείτε έναν τρόπο – ακόμη κι αν είναι κάτι που ακούσατε, μια σκέψη, μιαν ιδέα, ο ήχος της μουσικής, οτιδήποτε είναι αυτό. Πώς μπορείτε να τα αγκιστρώσετε αυτά στη ζωή σας με κάποιον τρόπο; Τις περισσότερες φορές σας ζητάμε να γράψετε και να εκφράσετε με τις δικές σας λέξεις, με κάποιον τρόπο. Με το να γράφετε γειώνετε την ενέργεια; Ναι, επειδή διασχίζει το αιθερικό επίπεδο και έρχεται κάτω για να εκφράσετε εκείνο το κομμάτι από την Εστία. Αυτό είναι το μέρος που ο καθένας από εσάς διστάζει να κάνει, καθώς ζητάτε να γίνετε πρώτα τέλειοι. Όχι, επειδή το φως έρχεται μέσα τόσο γρήγορα, τώρα είναι να γειωθεί κάθε κομμάτι με τον καλύτερο και γρηγορότερο τρόπο και να ρέει μέσα από εσάς.

Μερικές φορές, όταν ο Φύλακας μιλάει σε κάποιον με αυτό που αποκαλεί κανάλι, όταν ετοιμάζεται να πει κάτι, αφήνουμε να κυλήσει μια μικρή ιδέα. Συμβαίνει στον καθένα μια στο τόσο, όταν μιλάει και μοιράζεται πράγματα, να σταματάει, ακόμη και να τραυλίζει ή να χάσει τα λόγια του ή να σταματήσει. Αυτό συμβαίνει επειδή παίρνει αυτή την ιδέα και την σκέφτεται πάρα πολύ. Είναι σχετικά με το να μπορεί να μιλήσει γι’ αυτή την ιδέα πολύ καθαρά και αν ανησυχεί γι’ αυτήν, μπορεί απλά να πει, «Δεν ξέρω γιατί πράγμα μιλάω αυτή τη στιγμή αλλά υποθέτω πως πρέπει να πω. Πάρε αυτή την ιδέα για οτιδήποτε αξίζει». Αυτή είναι η γείωση της ενέργειας. Αυτό φέρνει κάτι έξω από το αιθερικό επίπεδο και το φέρνει στη Γη και το δένει, με κάποιον τρόπο, στη ζωή σας.

Το κάνετε αυτό όλη την ώρα με οτιδήποτε έχετε πάθος. Σας λέμε να μην περιμένετε για τη μεγάλη εικόνα. Μην περιμένετε μέχρι να γίνετε συγγραφέας ή μέχρι το βιβλίο σας να γραφτεί στους New York Times ως best seller. Αγκιστρώστε την ενέργεια με μικρότερα και πιο τακτά χρονικά διαστήματα. Όταν βρείτε κάτι να σας συναρπάσει, φέρνετε την Εστία. Αγκιστρώστε την με κάποιο τρόπο στην τριτοδιάστατη πραγματικότητα και όλες οι πέντε διαστάσεις ξεκινούν να δρουν με ανάλογο τρόπο πολύ γρήγορα. Είναι σχετικά με το να βρείτε πρακτικές χρήσεις για οτιδήποτε βιώνετε και αγκιστρώνετε την ενέργεια. Δεν είναι απαραίτητα το να πρέπει να χτίσετε πάνω στο ένα αυτό κομμάτι. Επειδή αγκιστρώνετε τόσα πολλά σημεία φωτός, θα έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές για το σε ποιο απ΄όλα θα χτίσετε πάνω και σε ποιο επιλέγετε να το πάτε ακόμη παραπέρα

Η επανα-διανομή του νερού

Επίσης επιθυμούμε να μιλήσουμε συγκεκριμένα για το νερό στον πλανήτη και για την επανα-διανομή που λαμβάνει χώρα. Δεν συμβαίνει τίποτα λάθος στον πλανήτη Γη, παρακαλούμε καταλάβετέ το. Είναι μια αυτο-διόρθωση των εγκαταστάσεων και αυτό που προσπαθεί να γίνει είναι να κάνει η Γη μια δική της διόρθωση χωρίς να χάσουν οι άνθρωποι τον πλανήτη Γη. Η Γη θα επιβιώσει χωρίς κανένα πρόβλημα και βρίσκεται εδώ να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον όχι μονάχα για τους ανθρώπους αλλά για κάθε διαστασιακό επίπεδο ζωής που υπάρχει ως μέρος της. Μετακινεί ενέργεια πολύ γρήγορα και αυτή τη στιγμή περνάει μέσα από αυτό που αποκαλείτε συναισθηματική αναστάτωση. Έχει να κάνει με το νερό και την ανακατανομή του νερού στον πλανήτη. Ορίστε ένας εύκολος τρόπος για να το δείτε. Είχατε δύο τεράστιους σεισμούς στα τελευταία 2 χρόνια που άλλαξαν τον πλανήτη Γη για πάντα. Δεν έχουν μόνο αλλάξει και επιμηκύνει τον πλανήτη Γη αλλά επίσης επιτάχυναν την πραγματική του περιστροφή σε χιλιοστά του δευτερολέπτου. Παρ’ όλ’ αυτά έχει μετατοπιστεί – το σχήμα της Γης έχει αλλάξει. Ακόμη πιο σημαντικό, υπάρχει μια νέα ταλάντευση στην περιστροφή που πηγαίνει γύρω από τον ήλιο και αυτή η ταλάντωση είναι αυτή που προκαλεί την επανα-διανομή του νερού στον πλανήτη.

Έχουμε μιλήσει γι΄αυτό πριν κάποιους μήνες και μοιραστήκαμε για το τί έρχεται. Δεν μπορούμε να σας πούμε ακριβώς πώς θα φανεί, επειδή αυτός είναι ο δικός σας κόσμος, η δική σας πραγματικότητα. Αλλά σας λέμε πως η Γη περνάει μέσα από δικές της συναισθηματικές αλλαγές καθώς αυτός είναι ο τρόπος που εκφράζεται στον κόσμο σας. Αν δεν είχατε αυτά τα αισθήματα που βιώνετε, θα ήσασταν πολύ περισσότερο κοντά στα ζώα απ΄ότι στους ανθρώπους. Τα συναισθήματα σας επιτρέπουν να συνδέεστε με την Εστία.

Ναι, ξέρουμε πως πολλές φορές τα συναισθήματα φαίνεται πως μπλοκάρουν τον δρόμο σας. Αυτό είναι το σημείο να επιτρέψετε να αισθανθείτε αγάπη, το μέρος εκείνο που σας επιτρέπει να ερμηνεύετε την ενέργεια της Εστίας ως αγάπη στην καρδιά σας και στη καθημερινότητά σας. Ενισχύεται και λαμβάνεται μέσα από το νερό του σώματος. Ναι, το νερό που εμπεριέχεται στο σώμα σας είναι περίπου 80% το οποίο είναι μια μεγάλη μερίδα. Οι σχετικά με το νερό αλλαγές στο περιβάλλον σας, θα επιδράσουν και συναισθηματικά το σώμα σας επίσης. Επειδή οι περισσότεροι από εσάς έχουν βιώσει μεγάλες ανακατατάξεις με αυτό, υπάρχει μια διαδικασία απόσβεσης που λαμβάνει χώρα. Πολλοί από εσάς ερμηνεύουν αυτή την διαδικασία σα να έχουν κολλήσει ή να ζουν άψυχες καταστάσεις, έχοντας χάσει τη ζωτική τους δύναμη και την σπίθα στα μάτια τους. Μερικοί από εσάς αισθάνεστε χαμένοι, μέρος αυτού που συμβαίνει. Σας λέμε αγαπητοί, μην συνηθίζετε να κολλάτε επειδή δε θα κρατήσει πολύ. Θα αλλάξει πολύ γρήγορα, προετοιμάζοντάς σας να κινηθείτε μπροστά. Προετοιμάζεστε να κινηθείτε προς μία κατεύθυνση ακόμη και αν φαίνεται πως κινήστε προς μια άλλη. Οπότε, σας ζητάμε συγκεκριμένα να τιμήσετε την συμπαντική ενέργεια σε αυτό το σημείο. Η συμπαντική ενέργεια είναι η ενέργεια που ενώνει την μία καρδιά με την άλλη. Είναι εκείνο που μας επιτρέπει να μοιραστούμε σκέψεις από μια υψηλότερη αντίληψη – αυτή η ενέργεια επιτρέπει στον κάθε έναν από εσάς να αισθανθεί τα αισθήματα ενός άλλου, να συναισθανθείτε την σύνδεση που έχετε μεταξύ σας και με τον πλανήτη. Αυτός είναι ο τρόπος για να το σκεφτείτε. Ακόμη κι αν είναι ένα πενταδιάστατο κομμάτι, θα σας ζητήσουμε να το σκεφτείτε πάνω σε δύο διαστασιακά επίπεδα τετράγωνα. Είναι ένα ολοκληρωμένο κομμάτι που αποτελείται από μεμονωμένες, 90 μοιρών στροφές – οι 90 μοιρών στροφές είναι σημαντικές για τον πλανήτη Γη. Αν υπήρχαν μυστικά στο σύμπαν, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα από αυτά.

Έχουμε μοιραστεί μαζί σας παλαιότερα, σχετικά με την έννοια του χρόνου στον πλανήτη σας και αυτό που βιώνετε ως χρόνος, στην πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Ο χρόνος δεν υπάρχει εδώ στην Εστία. Υπάρχει στον κόσμο σας επειδή σας επιτρέπει να παριστάνετε κάτι άλλο εκτός από πνεύμα. Σας επιτρέπει να έχετε την εμπειρία σας ως άνθρωποι, μαθαίνοντας τα πάντα για την ψυχή. Δεν είναι ενδιαφέρον; Λοιπόν, αυτό ακριβώς κάνετε εδώ σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν τόσες πολλές συνδέσεις τώρα που ξεκινούν να λαμβάνουν χώρα ως άγκυρα ενέργειας για εσάς, που κάνουν την ενέργεια να είναι δυνατό να προχωρήσει μπροστά. Όταν αισθάνεστε μια ώθηση προς μια κατεύθυνση, προχωρήστε προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να αλλάξετε κατεύθυνση έπειτα ή ότι δεν μπορείτε να την ανυψώσετε ή να κινηθείτε προς διαφορετική κατεύθυνση. Αυτό που σημαίνει είναι πως τίποτα δε θα κινηθεί μέχρι να το κάνετε εσείς. Το να κάνετε ένα συνειδητό βήμα προς μια διαφορετική κατεύθυνση είναι απολύτως εντάξει αν δεν πηγαίνετε συγκεκριμένα πουθενά, επειδή παίρνει την κίνηση και την μεταφέρει πάλι. Από τη στιγμή που η κίνηση ταξιδεύει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, είναι πιο εύκολο να κατευθυνθεί προς το αληθινό σας πάθος και σε εκείνο το κομμάτι που φέρατε από την Εστία.

Υπάρχουν πολλά κομμάτια που ακόμη συμβαίνουν στον πλανήτη Γη καθώς η ανακατανομή του νερού λαμβάνει χώρα. Μέρος αυτού θα δείτε στην επιφάνεια του πλανήτη. Αλλά πάνω από το διπλάσιο ποσοστό θα συμβεί κάτω από την επιφάνεια, το οποίο θα προκαλέσει στρες στον πλανήτη Γη και πολλοί θα το αισθανθείτε στα δικά σας, συναισθηματικά σώματα.

Απλά θέλουμε να σας κάνουμε να έχετε επίγνωση σε αυτό. Καταλάβετε την δική σας θέση στο σύμπαν. Ακόμη κι όταν αισθανθείτε τα πάντα σε μια αίσθηση, είναι το φυσικό σας σώμα που υποτίθεται πως θα επιτρέψει να αισθανθεί την ενέργεια. Γνωρίζετε πως αυτή είναι μια συναισθηματική μετατόπιση που ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί σε κανένα παιχνίδι οπουδήποτε. Ακόμη μια φορά ηγείστε του δρόμου δονητικά και είμαστε τόσο απίστευτα περήφανοι για εσάς. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να παριστάνετε τον άνθρωπο αλλά κάνετε εκπληκτική δουλειά! Είμαστε μαζί σας με κάθε ευκαιρία και προσπαθούμε να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας φύση. Συνδιαλλάσσεστε με τις δικές σας πεποιθήσεις στις δικές σας σκέψεις και στις δικές σας εμπειρίες με εκείνο που γίνεστε. Ακόμη κι αν σας λέμε πως είσαστε πολύ μεγαλύτεροι απ΄όσο μπορείτε να φανταστείτε και έχει μεγάλες δυσκολίες όπως μπορείτε να βιώνετε ακόμη και τώρα, να ξέρετε πως υπάρχει ένα σύνολο οπαδών στην άλλη πλευρά του πέπλου. Καλωσορίστε το. Περιμένετέ το.

Βαδίστε μέσα από αυτό. Μοιραστείτε με άλλους πώς το συναλλάσετε αυτό. Μοιραστείτε με άλλους τα αισθήματά σας και τις συνδέσεις όπως και τις αμφιβολίες σας επειδή αυτό σας κάνει ανθρώπους. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε κάτι που δεν μπορεί να γίνει σε κανένα άλλο παιχνίδι στο σύμπαν – σας επιτρέπει να έχετε όφελος από τους άλλους θεούς. Οπότε, απολαύστε τη διαδρομή. Υπάρχει πολύ περισσότερο να έρθει αργότερα αλλά για τώρα να γνωρίζετε πως είσαστε στο χείλος να ανοίξετε μερικές τεράστιες πόρτες.

Το κατέβασμα της τεχνολογίας πρόκειται να αναδυθεί

Πριν λίγα χρόνια, μιλήσαμε σχετικά με τα τεχνολογικά πακέτα που θα πέσουν στον πλανήτη. Σας είχαμε πει πως σε συγκεκριμένη ημερομηνία, θα κατέβει τεχνολογία που δεν ήτανε παρούσα για πολύ καιρό. Ακόμη κι αν οι τεχνολογίες συλλέχτηκαν από άλλα πλάσματα σε άλλες διαστάσεις ή πλανήτες, αν η συλλογική πνευματική δόνηση δεν είναι αρκετά υψηλή για να τις υποστηρίξει, οι τεχνολογίες αυτές δε θα δουλέψουν. Είναι πολύ παράξενο αλλά τα πάντα θα δουλέψουν μια χαρά – θα έρθουν στον πλανήτη Γη και θα δουλέψουν. Και αυτό θα γίνει επειδή είναι μια συγχώνευση. Είσαστε οι δημιουργοί – είσαστε εκείνοι που έχουν να το συγχωνεύσουν και να δουλέψουν μαζί του. Ποτέ να μη φοβάστε πως η τεχνολογία θα σας ελέγξει επειδή αυτό δεν είναι δυνατό. Ο φόβος της τεχνολογίας μοιάζει σα να κοιτάτε στον καθρέπτη και να φοβάστε την δική σας αντανάκλαση. Οπότε, να είσαστε συνειδητοί σε αυτό επειδή θα δείτε κάποιες δραστικές μετακινήσεις στην τεχνολογία τώρα. Μέρος της ενέργειας που έπεσε στις 22 Ιουλίου του περασμένου χρόνου, κινείται πολύ γρήγορα τώρα. Αν και πολύ από αυτήν δεν έχει έρθει αυτή τη στιγμή, είσαστε πολύ πιο κοντά απ΄όσο πιστεύετε. Αυτές είναι οι τεχνολογίες που θα σας βοηθήσουν επίσης να καθαρίσετε τον Γη και να σβήσετε το ανθρώπινο σημάδι σας από τον πλανήτη Γη και να εργαστείτε σε αρμονία μαζί της. Έχετε πολύ περισσότερα απ΄όσα μπορείτε να φανταστείτε να ξεκινήσετε να ανοίγετε, επειδή τολμάτε να προχωρήσετε μπροστά και να πείτε, «Αυτός ακριβώς είμαι».

Σε αυτούς τους καιρούς της αβεβαιότητας, βρείτε αυτή τη δύναμη. Γειώστε κάθε μέρος φωτός που μπορείτε να έχετε στην ζωή σας. Βρείτε μια χρήση γι΄αυτό αμέσως, βρείτε έναν τρόπο να φέρετε αυτό το φως και παρακολουθείστε πώς αλλάζει ο κόσμος γύρω σας.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων καθόμαστε εδώ και σας μιλάμε, επειδή σας λέμε, αγαπητοί, για πολύ καιρό μιλούσαμε και κανένας δεν άκουγε. Έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο που είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς και σας λέμε πως είσαστε ακριβώς στην πόρτα, έτοιμη ν΄ανοίξει για κάτι πολύ μεγάλο. Απολαύστε κάθε λεπτό της διαδρομής. Σας λέμε πως ο σκοπός δεν είναι απλώς να τερματίσετε, επειδή το διασκεδαστικό κομμάτι είναι αυτό που φέρνετε από την Εστία. Αυτό είναι το κομμάτι που μόνο οι άνθρωποι μπορούν να το αισθανθούν με αυτόν τον τρόπο.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία που έχετε και παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Έλενα Έρα