Αύγουστος 2011

Η μέθοδος του ρυθμού
Ένας νέος ρυθμός στη ζωή

 

Από τον Steve:

Η ενέργεια ήταν πολύ υψηλή στο δωμάτιο εκείνη την ημέρα, σαν με κάποιο τρόπο όλοι αισθάνθηκαν πως θα γίνει κάτι ειδικό. Η ανυπομονησία ήταν υψηλή καθώς ξεκίνησα την επικοινωνία και υπήρξαν αρκετά σημαντικά σημεία που το γκρουπ μας πρόσφερε σε αυτό το μήνυμα. Η βασική επικέντρωση ήταν στο ότι αλλάζουμε το δονητικό μας μοτίβο. Το σύγκριναν με το δονητικό μοτίβο της Γης που έχει αλλάξει δύο φορές στην πρόσφατη ιστορία της. Η περιστροφή της Γης άλλαξε πρώτα με τον σεισμό στη Χιλή και μετά με της Ιαπωνίας, έτσι ώστε ο πλανήτης μας να γίνει σα μια σβούρα. Η δραστική αλλαγή στην περιστροφή της Γης είχε σαν αποτέλεσμα να προβάλλει μια νέα δόνηση στο Σύμπαν γύρω της, καθώς δημιουργεί μια νέα πραγματικότητα.

Αλλάζοντας το νέο δονητικό μοτίβο είναι κάτι στο οποίο όλοι μας θέλουμε να είμαστε συνειδητοί, επειδή ο κάθε ένας από εμάς θα το βιώσει σε κάποιο βαθμό στο κοντινό μέλλον. Οι δικές μας μικρές λέξεις θα περάσουν μέσα από μια αλλαγή ρυθμικού μοτίβου. Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ λέει πως ο κιρκαδικός ρυθμός που είναι ο καθημερινός μας κύκλος που επιδράει σε όλους τους υπόλοιπους κύκλους, ξεκινάει να αλλάζει. Είναι κάτι παραπάνω από την αίσθηση της νύχτας και της ημέρας, καθώς απλώνεται στις ζωές μας πολύ βαθιά. Το γκρουπ μας θυμίζει την τριαδικότητα του ύπνου όπου θα κοιμόμαστε για τρεις ώρες, θα ξυπνάμε για δύο και μετά θα κοιμόμαστε για ακόμη τρεις ώρες. Επίσης εξήγησαν πως πολλοί από εμάς θα βιώσουν πολύ περίεργα πράγματα στον ύπνο τους και πως αυτές οι νέες δυνατότητες θα ξεδιπλώνονται ως αποτέλεσμα – η επίφυση και οι πρόσφατες αλλαγές σε αυτό, είναι υπεύθυνες γι΄αυτή τη μετατόπιση.

Μοιάζει σα να είναι απλά θέμα ισορροπίας.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Υπάρχει μια αλλαγή στη δονητική σας κατάσταση αγαπητοί. Το έχουμε πει αυτό και πριν και το έχουμε παρακολουθήσει καθώς η ανθρωπότητα μεταβαίνει σε ένα νέο επίπεδο, μετά να δουλεύει πολύ σκληρά να εγκλιματιστεί σε αυτό το επίπεδο και μόλις καταφέρνει για ένα λεπτό να νιώσει άνετα, κάνει ένα ακόμη βήμα. Έχουμε δει τις προσπάθειές σας, τις προκλήσεις, τα αισθήματα που πολλοί από εσάς έχετε περάσει καθώς εγκλιματιζόσασταν σε αυτές τις νέες ενέργειες. Επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας σε τί να εστιάσετε την προσοχή σας για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους, καθώς υπάρχει πολύ ενέργεια που προγραμματίζεται να αλλάξει τώρα.

Αν είχατε ένα μεγάλο σκοινί, ένα μαστίγιο και χτυπούσατε τον αέρα, θα δημιουργούσατε ένα κύμα που με την επιστροφή του, θα δημιουργούσε ένα μεγαλύτερο κύμα που θα πήγαινε έξω στο σύμπαν. Υπάρχουν υψηλά και χαμηλά σε αυτό το κύμα αλλά αυτά είναι απαραίτητα για να φέρουν την νέα ενέργεια μέσα. Πολλές φορές έχετε αισθανθεί χαμένοι στη Γη. Όταν έρχεστε από την Εστία, δεν μπορείτε να θυμηθείτε το ποιοι είσαστε, καθώς μοιάζει σα να σας έχουν πάρει τα πάντα. Πρέπει να ξεκινήσετε να αναζητάτε το ποιοι πραγματικά είσαστε αντί για το ποιοι παριστάνετε πως είσαστε. Σχεδόν κάθε πρόσωπο που περπατάει σε αυτόν τον πλανήτη, έχει ένα επίπεδο ακεραιότητας που τηρείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μερικές φορές, τηρείτε πολύ την ακεραιότητά σας επειδή συνεχώς προσπαθείτε να γίνετε το ίδιο άτομο που ήσασταν πριν. Σας λέμε αγαπητοί, αυτό σταματάει και μπλοκάρει την αλλαγή, επειδή δεν σας επιτρέπει να είσαστε έξω από τους κανόνες ή να γίνεστε ευέλικτοι και με ροή.

Ταιριάζοντας με τη νέα δόνηση της Γης

Σας ζητάμε να πάρετε μια βαθιά ανάσα μαζί μας τώρα. Ανασάνετε μέσα από τη μύτη σας και εκπνεύστε από το στόμα. Αυτό είναι που αποκαλούμε ανάσα της Γης, καθώς ανασάνετε τη Γη στο φυσικό σας σώμα και μετά την εκπνέετε. Τώρα που το κάνετε αυτή τη στιγμή, εναρμονίζεστε μαζί μας. Παρατηρήσατε πως ήδη αλλάξαμε τον ρυθμό της ομιλίας μας και πως αλλάξατε τον ρυθμό που τον δέχεστε. Αλλάζετε τον δικό σας κυματισμό και ρυθμό και αυτό συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα περισσότερο απ’ όσο γνωρίζατε ποτέ. Λίγο πιο πριν, αναφέραμε δύο σημαντικές πυροδοτήσεις του πλανήτη. Ο ένας με τον σεισμό που έγινε στην Χιλή και ο άλλος με τον σεισμό που έγινε στην Ιαπωνία. Και οι δύο τους άλλαξαν την περιστροφή και την ταχύτητα της Γης. Αυτό το γεγονός, σε μεγαλύτερη κλίμακα, σημαίνει πως υπάρχει ένα νέο δονητικό μοτίβο που έχει ξεκινήσει μόλις πριν λίγο καιρό στη Γη. Με άλλα λόγια, η Γη τώρα δημιουργεί έναν νέο κυματισμό, έναν νέο ρυθμό μέσα από το Όλα Όσα Είναι και βρίσκει την θέση της στη νέα ενέργεια επίσης. Όταν σκέφτεστε την εξέλιξή σας, μπορείτε να κοιτάξετε στο δικό σας παρελθόν – τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια για τους περισσότερους από εσάς – και θα δείτε τεράστια μετατόπιση και εξέλιξη. Αν κοιτάξετε στη Γη, θα νομίζετε πως η ενέργεια είναι πάνω κάτω η ίδια όπως πάντοτε υπήρχε. Αλλά σας λέμε πως αυτή εξελίσσεται το ίδιο γρήγορα με εσάς, καθώς στην πραγματικότητα είναι μία εξέλιξη που συμβαίνει σε εκπληκτικό βαθμό.

Εξαιτίας του νέου ρυθμικού μοτίβου της Γης, οι άνθρωποι τώρα εξελίσσουν το ρυθμικό τους μοτίβο επίσης. Ναι, γνωρίζουμε πως πολλοί από εσάς μπορεί να σκέφτεστε πως δεν έχετε ρυθμό και πως δεν μπορείτε να κρατήσετε ούτε έναν χτύπο αλλά δεν είναι αυτός ο ρυθμός για τον οποίο μιλάμε. Επιθυμούμε να πάμε βαθιά μέσα στα επίπεδα της ανθρωπότητας και να μιλήσουμε για κάτι που αποκαλείται κιρκαδικό ρυθμό, μια λέξη που έχει ήδη χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές σε αυτό το δωμάτιο σήμερα.

Ο εσωτερικός ρυθμός τώρα μετατοπίζεται

Υπάρχουν εξελικτικά μέρη του φυσικού σας σώματος που έχουν ξεκινήσει να εξελίσσονται και να προσκολλούνται σε υψηλότερα επίπεδα της νέας δόνησης. Από την πρώτη μέρα, η ίδια η επίφυση είναι ένα κομμάτι που αλλάζει περισσότερο. Είναι ένα κομμάτι που γίνεται κρυστάλλινο σε φυσική μορφή, επιτρέποντας να έχετε συνδέσεις που ποτέ άλλοτε δεν είχατε. Η επίφυση είναι επίσης υπεύθυνη γι΄αυτό που επικαλείται κιρκαδικό ρυθμό. Ο κιρκαδικός ρυθμός είναι πολύ περισσότερο από το μοτίβο του ύπνου.

Αν και είναι γνωστός στον πλανήτη Γη ως μοτίβα του ύπνου, επίσης περιλαμβάνει και την σεξουαλική ορμή. Αχά! Τραβήξαμε την προσοχή σας με αυτό. Επίσης περιλαμβάνει την αίσθηση της θέσης σας στο σύμπαν, τα μοτίβα ύπνου, την φυσική εξέλιξη και τα συναισθηματικά μοτίβα που είναι συνήθως μια πάνω μια κάτω. Η πρόκληση για εσάς είναι η αλλαγή. Ως αποτέλεσμα της αλλαγής της Γης που αλλάζει τον βασικό της ρυθμικό μοτίβο, η ανθρωπότητα θα εναρμονιστεί σε αυτό το νέο μοτίβο. Αυτό είναι μέρος του λόγου για τον οποίο αισθάνεστε μια απόκοσμη ησυχία αυτή τη στιγμή, καθώς είναι η νηνεμία πριν την καταιγίδα. Πολλοί από εσάς αισθάνθηκαν τις αλλαγές της νέας ενέργειας να έρχονται και επανα-τοποθετηθήκατε σε μια νέα ζωή που ανοίγει πλαγιά μπροστά σας. Άλλοι αισθάνθηκαν εντελώς χαμένοι, επειδή ακόμη κι αν έβαλαν το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, ξαφνικά η κατεύθυνση στην οποία πηγαίνατε δεν είναι εκεί. Είναι σα να χάσατε μια στροφή ενενήντα μοιρών και να ψάχνετε αυτό το κομμάτι όπου μπορείτε να θέσετε έναν σκοπό πίσω από τον ρυθμό και τον ύπνο σας.

Σας λέμε πως αυτό είναι ευκολότερο απ΄όσο πιστεύετε, οπότε ας το εξηγήσουμε. Όταν η ενέργεια του 10-10-10 χτύπησε τον πλανήτη, εσείς ήσασταν που τη δημιουργήσατε. Είσαστε εκείνοι που δημιουργήσατε ένα μεγαλύτερο κύμα από εκείνο που οι περισσότεροι περιμένατε – δημιουργήσατε ένα κύμα αλλαγής. Το σκοινί πήγε πολύ, πολύ ψηλά και όλοι σας διασκεδάσατε και χορέψατε στο φως και ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε σε αυτό αλλά δεν ήσασταν έτοιμοι για το επόμενο επίπεδο που πήγαινε προς τα κάτω. Σε αυτό το σημείο, μέσα στην ιστορία, ποτέ δεν υπήρξε παρόμοια στιγμή στον πλανήτη Γη και υπήρξε μόνο τους τελευταίους οκτώ μήνες, επειδή αυτό το σκοινί δημιούργησε τη δυνατότητα αυτή για εσάς, ως δημιουργοί που είσαστε. Τί συμβαίνει όταν ένας θεός αμφισβητεί τον ίδιο ή άλλους; Τί συμβαίνει όταν οι δημιουργοί αμφιβάλλουν για τον εαυτό τους; Δημιουργούν αμφιβολία. Αυτό είναι που συμβαίνει σε αυτόν τον πλανήτη για κάποιο καιρό. Είναι ο λόγος που βλέπετε τέτοιες ακραίες αντιδράσεις στα πολιτικά και υπάρχουν εμπειρίες οικονομικής δυσκολίας σε όλο τον κόσμο, καθώς ξεκινάει να εναρμονίζεται όλο αυτό στον νέο ρυθμό της Γης.

Εξελίσσεστε επίσης και αυτό είναι το κομμάτι για το οποίο θα μιλήσουμε εδώ. Η επίφυση έχει ξεκινήσει να αλλάζει και να προσαρμόζεται σε μεγαλύτερους, νέους κύκλους και ρυθμούς του πλανήτη Γη. Αυτό είναι που σας βάζει σε αρμονία, με τον ίδιο τρόπο που πήραμε όλοι μιαν ανάσα πριν λίγο και εναρμονιστήκαμε μεταξύ μας. Θα εφαρμόζετε πολύ απλές τεχνικές για την εναρμόνιση αλλά τώρα θα την προσέξετε στη ζωή σας με διαφορετικούς τρόπους. Πολλά από τα πράγματα που συνήθιζαν να είναι πολύ σημαντικά για εσάς, μπορεί να μην είναι πλέον σημαντικά, οπότε σας ζητάμε να επανα-αξιολογήσετε τη ζωή σας σε καθημερινή βάση τώρα. Βαδίσατε το ένα βήμα μετά το άλλο, όλο αυτό το διάστημα γνωρίζοντας ότι αυτή ήταν η διαδρομή που συνηθίζατε να βρίσκεστε αλλά μπορεί να μην αρκεί πλέον στο μέλλον σας ή να σας φέρει τη χαρά του να βάλετε κομμάτια μαζί. Θα σας δώσουμε μερικά πολύ απλά κομμάτια που βρίσκονται μπροστά σας και μερικά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν στην δουλειά σας καθώς προχωράτε μπροστά.

Τριαδικός ύπνος

Καθώς ξεκινάτε να περνάτε μέσα από αυτά τα κομμάτια, ένα από τα πράγματα που θα βιώσετε είναι η αλλαγή των μοτίβων του ύπνου. Αυτό από μόνο του είναι αρκετό να κάνει τον δημιουργό να αμφιβάλλει για τον εαυτό του, επειδή θα αλλάξει ολόκληρο το ενεργειακό πεδίο και την φυσιολογία αν δεν αναζωογονείστε κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο ύπνος στον πλανήτη Γη αλλάζει ούτως ή άλλως. Προχωράτε τώρα προς την τριαδικότητα του ύπνου: τρία μέρη αντί για ένα μέρος. Συνηθίζατε να πηγαίνετε για ύπνο το βράδυ και να ξυπνάτε το πρωί και αυτό ήταν αρκετά απλό. Τώρα ξυπνάτε στη μέση της νύχτας. Πολλοί από εσάς νομίζετε πως είναι απλά τα νεύρα σας αλλά σας λέμε πως αυτό είναι μιαν εξελικτική διαδικασία που ξεκινάει να συμβαίνει σε κάθε άνθρωπο. Δεν σημαίνει το να σηκωθείτε και να κάνετε πράγματα αλλά πολλές φορές προχωράτε προς την τριαδικότητα του ύπνου που θα ξεκινάτε να κοιμάστε για 2 ή 3 ώρες, μετά να σηκώνεστε για 2 ώρες και μετά να ξανακοιμάστε για άλλες 3 ώρες. Αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη τώρα και καθώς ο νέος ρυθμός εξισώνεται από την φυσιολογίας, θα ξεκινήσει να συμβαίνει ακόμη περισσότερο. Οι δύο ώρες στην μέση της νύχτας θα εφιστούν την προσοχή σας, επειδή θα βρίσκεστε σε υπερ-δημιουργική κατάσταση. Κάθε σας σκέψη που θα κάνετε κατά τη διάρκεια των 2 ωρών, θα δημιουργείται στη ζωή σας με κάποιον τρόπο. Ποια είναι η νούμερο ένα σκέψη σας που έχετε αυτή τη στιγμή; Σκέφτεστε, “Ώ, θα είμαι κουρασμένος αύριο”. Όταν θα ξυπνάτε, θα είσαστε εξαντλημένοι και θα το σκέφτεστε επειδή σας έλειψαν οι δύο αυτές ώρες του ύπνου στη μέση της νύχτας. Δεν είναι έτσι. Είναι επειδή είπατε στον εαυτό σας πως θα είσαστε κουρασμένοι αύριο. Χρειάζεται να επανα-αξιολογήσουμε τη φυσιολογία σας επειδή αλλάζει πολύ δραστικά. Η σύνδεσή σας με τον πλανήτη προοδεύει και πιο έντονα και λόγω του ότι εναρμονίζεται με το νέο ρυθμικό μοτίβο του πλανήτη Γη, θα γίνει πολύ σημαντικό στον κάθε άνθρωπο που προχωράει μπροστά προς τις υψηλότερες ενέργειες των νέων δονήσεων.

 Το 11-11-11

Επίσης σας λέμε πως είσαστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα νέο κύμα. Ναι, το 11-11-11 είναι ένα κύμα μιας συνειδητής ενέργειας που έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους, με πρόθεση να δημιουργηθεί το επόμενο επίπεδο της δικής σας ύπαρξης, για να υπάρχετε ως εν-δυναμωμένοι άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη. Το έχετε δοκιμάσει, έχετε βρει μικρά κομμάτια του και τώρα πρόκειται να γίνει πραγματικότητα. Σας λέμε πως θα συμβεί ξανά μέσα στα επόμενα 2 με 3 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα για κάθε ένα άτομο, παρ’ όλ’ αυτά υπάρχουν και κάποιοι από εσάς που θέλουν να βρίσκονται μπροστά από το κύμα για να βοηθήσουν στη δημιουργία του. Επιθυμούμε να σας πούμε για το πακέτο που είναι έτοιμο και που θα λάβει χώρα.

Βρισκόσαστε σε μια περίοδο αυτή τη στιγμή όπου το σκοινί του κύματος από το 10-10-10 έχει γυρίσει πίσω φυσιολογικά. Είναι μέρος του λόγου που αισθάνεστε παράξενα άνετα αυτή τη στιγμή. Είναι ένα αίσθημα άνεσης αλλά δεν ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε επειδή δεν γνωρίζετε αν θα διαρκέσει. Οπότε σας λέμε πως, καθώς η κίνηση αυτή προχωράει μπροστά, θα συμβούν μερικά πολύ συνηθισμένα πράγματα στον καθένα. Προσπαθήστε να τα φανταστείτε ως ένα μεγάλο κύμα που έρχεται και αυτή τη στιγμή είναι το τράβηγμα προς τα πίσω. Είναι εκεί που το νερό υποχωρεί και τα πάντα βρίσκονται σε σιωπή – είναι εκεί που τα πάντα αρχίζουν να γίνονται παράξενα γκρίζα προς τα έξω και μπορείτε να μυρίσετε τον ηλεκτρισμό στον αέρα αλλά ακόμη δε συμβαίνει τίποτα. Αυτή είναι ιδανική στιγμή για να βρείτε νέες αρμονίες επειδή όταν το κύμα θα έρθει προς τα μέσα, θα είναι πιο δύσκολο για εσάς να εναρμονιστείτε με κάτι τη στιγμή που φαίνεται πως σας καταλαμβάνει. Κάθε στιγμή που κοιτάζετε ενός άλλου το πρόσωπο και χαμογελάτε, υπάρχει ένας καθρέφτης που σας επιστρέφει την ενέργεια πίσω σε εσάς. Αναζητήστε αυτούς τους καθρέπτες. Ξεκινήστε να γίνετε συνειδητοί του πού βρίσκεστε και το ποια είναι τα μεγαλύτερα όνειρά σας. Αυτή είναι η περίοδος των ονείρων. Έχετε ζητήσει να προχωρήσετε προς την πλήρη εν-δυνάμωση και αυτό σας δίνεται αυτή τη στιγμή. Επιστρέφετε με τις δικές σας δυνατότητες ως πνεύματα στον ουρανό ενώ βρίσκεστε στη Γη. Σας λέμε πως δεν είσαστε ακριβώς εκεί. Δεν βρίσκεστε σ΄αυτό το σημείο όπου όλη η ανθρωπότητα θα μπορεί να κάνει αυτό το πήδημα αλλά βρισκόσαστε ολοένα και πιο κοντά κάθε λεπτό. Με κάθε τραγικό γεγονός βλέπετε επίσης και μια καρδιά που ενώνεται και αυτό σας κάνει εναρμονισμένο, αυτό σας επιτρέπει να εναρμονίζεστε ενεργειακά με κάθε έναν πάνω στον πλανήτη. Αυτό φέρει ένα επίπεδο αγάπης και εμπιστοσύνης στον πλανήτη Γη που ποτέ άλλοτε δεν έχει συμβεί.

Αυτές είναι σπουδαίες μέρες μπροστά σας αγαπητοί. Τις έχετε κερδίσει, ζητήσει και ξέρατε πάντοτε πως θα έρθουν. Και τώρα, εδώ είναι. Δεν ήσασταν ακριβώς έτοιμοι με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν αλλά ήταν αποτελεσματικές. Υπάρχουν μερικά ακόμη κύματα για να έρθουν αλλά θα συμβαίνει ένα τη φορά. Αντί να υπερφορτώσετε το τελευταίο λεπτό, μπορείτε στην πραγματικότητα να πάτε στην κορυφή της ενέργειας και να οδηγήσετε το κύμα.

Πολλοί άνθρωποι περνούν αλλαγές στην φυσιολογία τους όπως και στα συναισθήματά τους.

Πολλοί άνθρωποι περνάνε τόσο ψυχολογικές αλλαγές όσο και συναισθηματικές αλλαγές. Έχετε ξεκινήσει να βλέπετε νέα μοτίβα να ενεργοποιούνται σε διαφορετικές περιοχές. Και επίσης σας λέμε, υπήρξαν θεραπευτικά μοτίβα που είχατε μπλοκάρει σ΄αυτόν τον πλανήτη. Πολλά από αυτά που ήταν να έρθουν δεν λειτουργούσαν το ίδιο με αυτή την ενέργεια. Υποτίθεται πως η ανύψωση της δόνησης της ανθρωπότητας και η εξέλιξή της ήταν αυτό που προκάλεσε την αλλαγή και σας λέμε πως κάποια από αυτά συνειδητά μπλοκαρίστηκαν από εσάς. Μεγάλο μέρος της πληροφόρησης που ήλθε από τον Νικολάι Τέσλα είχε μπλοκαριστεί – σαφέστατα και απλά. Ένα μεγάλο μέρος προς τα εκεί που πήγαινε και πέθανε τελικά, είχε μπλοκαριστεί και τώρα όλα αυτά επιστρέφουν. Δεν είναι απλά η δουλειά του Τέσλα, υπάρχουν τεράστιες εξελικτικές σταγόνες τεχνολογίας που τώρα πέφτουν στο έργο πολλών σε αυτόν τον πλανήτη και πρόκειται να ξεσπάσουν. Θα δείτε πολλά από τα μεγάλα σας προβλήματα όπως είναι η ρύπανση, να λύνεται, πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήθηκε. Μεγάλο μέρος της τεχνολογίας σας που έχει δημιουργήσει την ρύπανση, θα ξεκινήσει να καθαρίζει και θα σας επιτρέψει να έχετε μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στον πλανήτη. Αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες για να γίνετε οι φροντιστές της Γης. Για το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη Γη, δεν εμπιστευόσασταν τους εαυτούς σας να είναι οι φύλακες και τα κήτη, οι φάλαινες και τα δελφίνια, που επωμίστηκαν τον ρόλο για τόσο καιρό, τώρα σας δίνουν αυτή τη δύναμη πίσω. Την κρατάτε.

Εν-δυνάμωση = Ελεύθερη Επιλογή

Δεν υπάρχουν προβλέψεις για το πού πηγαίνετε και αυτό είναι μέρος της πρόκλησης για πολλούς από εσάς. Είσαστε συνηθισμένοι να ψάχνετε το μονοπάτι, τώρα το μονοπάτι δεν δημιουργείται μέχρι το πόδι σας σχεδόν να αγγίξει το έδαφος. Οι δικές σας προσδοκίες τώρα δημιουργούν νέες δυνατότητες για εσάς. Το μόνο που ζητάμε είναι να παίξετε. Να βαδίσετε σε αυτό. Να παίξετε με αυτό. Να εναρμονιστείτε με αυτό. Βρείτε έναν τρόπο να εκφράσετε την γεμάτη πάθος ιδέα σας με κάποιον τρόπο. Θα δείτε ευθυγραμμίσεις μικρών κομματιών που παλαιότερα σας τρέλαιναν. Θα αισθανθείτε τις πόρτες να ανοίγουν μαγικά επειδή η στιγμή είναι η σωστή.

Ακόμη κι αν η δουλειά του Νικολάι Τέσλα είχε εξελιχτεί από την ημέρα που έφυγε, δεν θα είχε την αποδοχή μεταξύ της ανθρωπότητας. Δεν είναι οι ηγέτες της τεχνολογίας που κάνουν αυτή τη διαφορά, είναι ο κάθε ένας από εσάς και το κάνετε με την καρδιά σας. Ανοίγετε δυνατότητες και είμαστε εδώ όχι για να σας δείξουμε τον τρόπο, αλλά να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε το ποιοι είσαστε και να πάρετε αυτή τη δυνατότητα να κάνετε μια τεράστια διαφορά στη ζωή σας. Κάθε μέρα αντιμετωπίζετε νέες δυνατότητες εναρμόνισης. Αγκαλιάστε τες και να ξέρετε πως ο ρυθμός σας θα αλλάζει ως αποτέλεσμα.

Όπως και προηγουμένως αναφέρθηκε, όταν απελευθερώνετε τα μοτίβα του σώματος, μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα στο σωματικό σας βάρος στην αρχή. Αυτή είναι μια φυσιολογική ψυχολογική αντίδραση σε κάθε ανύψωση ενέργειας. Είναι το ίδιο με τα μοτίβα του ύπνου κι αν κι ακόμη σκέφτεστε πως κοιμάστε λιγότερο στην αρχή, θα δείτε πως το αντίθετο συμβαίνει. Αυτό είναι μέρος της φυσικής εξέλιξης που περνάτε ως άνθρωποι. Ακόμη κι αν έχετε μιλήσει πολύ για όλα αυτά σα να πρόκειται να συμβούν σε ένα μακρινό μέλλον, συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Αυτό λαμβάνει χώρα. Όλα αυτά τα κομμάτια που σας έχουμε μιλήσει σχετικά τα τελευταία 15 χρόνια, έχουν ξεκινήσει την πυροδότηση αυτή τη στιγμή. Αυτή η τοποθέτηση είναι πολύ συναρπαστική. Έχετε μετακινήσει περισσότερη ενέργεια απ΄όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Ξέρουμε πως πολλοί από εσάς έχουν αμφιβολίες σχετικά με τους εαυτούς τους, και αναρωτιούνται αν βρισκόσαστε στο σωστό μονοπάτι. Αν μπορούσαμε να σας τραβήξουμε αυτό το πέπλο πέρα για ένα δευτερόλεπτο, θα μπορούσαμε να σας δείξουμε τα μεγαλοπρεπή όντα που είσαστε. Δεν θα μπορούσατε να είσαστε σε φυσική μορφή αν δεν είσαστε ένα από τα υψηλότερα δονητικά όντα σε αυτό τον πλανήτη. Αυτό σημαίνει πως έχετε τις μεγαλύτερες δυνατότητες από όλα εκείνα τα όντα που προσπαθούν να έρθουν στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Πολλοί από εσάς θέλατε να βρίσκεστε ακριβώς σε αυτό το σημείο για να δείτε να δημιουργείται το θαύμα. Και συμβαίνει. Λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Μην περιμένετε για το 12-12-12. Ανοίξτε αυτή την πόρτα και παρακολουθήσετε την εξέλιξη που συμβαίνει. Κατακτήστε την. Δημιουργείστε τον δικό σας τρόπο. Θέστε τον ρυθμό σας σε κάτι που είναι άνετο για εσάς. Θέστε τον ρυθμό σας και αν σε κάποιο σημείο δεν είσαστε ευχαριστημένοι με αυτό το ρυθμό, τολμήστε να τον αλλάξετε.

Το σεξ και το να παριστάνεις πως είσαι άνθρωπος

Τεντώνεστε ως όντα για να παριστάνετε τον άνθρωπο. Αυτό το φυσικό σώμα θα σας επιτρέψει να κάνετε κάποια εκπληκτικά πράγματα που είχατε μπλοκάρει παλαιότερα. Όταν λέγαμε την λέξη «μπλοκαρισμένος», λίγο πιο πριν, υπήρχε κάποιος φόβος. Ας το εξηγήσουμε. Είσαστε εκείνοι που είχαν μπλοκάρει πληροφορίες γι΄αυτόν τον πλανήτη – κανένας άλλος. Είσαστε εκείνοι που αποφασίσατε πόσο μακριά θα πάτε. Είσαστε εκείνοι που έχετε θέσει σε κίνηση τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχουν συμβεί σε οποιονδήποτε άλλο πλανήτη. Σας παρακολουθούμε καθώς τοποθετείτε το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, κάνοντάς το να συμβεί. Βρείτε το πάθος. Βρείτε εκείνο το κομμάτι του παζλ που έχετε φέρει από την Εστία που κανένας άλλος δε φέρει. Κανένας άλλος δεν μπορεί να το εκφράσει με τον τρόπο που το κάνετε εσείς. Κάντε το δικό σας. Μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε. Είναι ένα μεγάλο μέρος το να παριστάνεις τον άνθρωπο.

Θα σας μιλήσουμε για ένα τελευταίο κομμάτι. Καθώς πολλοί ρυθμοί αλλάζουν στο φυσικό σας σώμα, θα βρείτε επίσης και πως η σεξουαλική ορμή αλλάζει ρυθμό επίσης. Έχουμε μιλήσει πολύ για την σεξουαλική ενέργεια, έχουμε δώσει και πληροφορίες πάνω σε αυτό, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη δική τους σεξουαλική ενέργεια. Η ιστορία των πλανητών που έχουν κρατήσει το σεξ κρυμμένο, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Τώρα είναι η στιγμή να κατεβάσετε αυτή τη ιστορία και να τη χρησιμοποιήσετε με έναν όμορφο τρόπο όπως ήταν προορισμένη να χρησιμοποιηθεί. Τώρα βλέπετε μια διαφορετική αλλαγή στη φυσική σας σεξουαλική ορμή. Υπάρχουν κάποιοι που για διάφορους λόγους, έχουν κλείσει τον διακόπτη. Μπορεί να δείτε να επανέρχεται από μόνο του. Είναι μια φυσική αντίδραση για τους ανθρώπους να σκέφτονται πως η σεξουαλικότητα είναι η βασική ενέργεια της ζωώδης φύσης. Σας λέμε πως δεν είναι αυτή η περίπτωση. Η σεξουαλική ενέργεια είναι φως που έρχεται από την Εστία και μοιράζεται σε ένα σώμα. Καθώς κάνετε αυτές τις εξελίξεις, η δική σας σεξουαλική σύνδεση θα ζωντανέψει. Είναι απλά περισσότερο Πνεύμα που εγχέεται στο σώμα σας. Αυτή είναι η βάση της σεξουαλικής ενέργειας. Παρακολουθείστε αυτά τα πράγματα. Παίξτε μαζί τους. Βρείτε έναν τρόπο που να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε συνειδητά αντί να καλυφθείτε από αυτά. Να ξέρετε πως κάθε βήμα που κάνετε είναι ένα νέο μονοπάτι και παρακολουθείστε σε ολόκληρο το Σύμπαν. Ακόμη πολλές από τις φυλές που ήρθα εδώ αρχικά για να σας βοηθήσουν να σχηματοποιήσετε αυτά τα φυσικά σώματα, σας παρακολουθούν με την πιο απίστευτη έκπληξη. Το κάνετε. Καλή δουλειά. Καλή δουλειά.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων που σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Εν-θυμηθείτε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι που παίζετε και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!