Ιούλιος 2012

Να είστε κύριοι της αυθεντίας σας

Από τον Steve:

Εδώ το γκρουπ μας δίνει σαφείς επιλογές για το δρόμο μπροστά. Έχουμε επιλογές: Μπορούμε να συντριβούμε από το κύμα ενέργειας που έρχεται ή μπορούμε να καβαλήσουμε την κορυφή του κύματος και να μας πάει στον προορισμό του. Πολλοί διαλέγουν παραλλαγές των δυο  επιλογών και μας υπενθυμίζουν ότι καμία δεν είναι σωστή ή λάθος. Θέλουν να έχουμε την γνώση να πάρουμε μια συνειδητή απόφαση της επόμενης πραγματικότητας μας. Ένα θέμα που έθιξαν είναι ότι το ταξίδι θα είναι ευκολότερο για όλους αν ο καθένας από εμάς αναλάβει την δύναμή του. Έχουμε υποσχεθεί να μεταφέρουν ένα ειδικό φώς από την Εστία και τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε να εκπέμψουμε αυτό το φως. Καθένας από εμάς έχει ειδικά ταλέντα και πράγματα στα οποία είναι καλός. Παρακαλώ θυμηθείτε ότι εκείνα που έχετε χρεωθεί να μεταφέρετε είναι  επίσης και το σημαντικότερο δώρο που υποσχεθήκατε να φέρετε στο κόσμο όταν πήρατε ανθρώπινη μορφή.

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Οι δονήσεις από την Εστία είναι εκείνες του εορτασμού. Γιορτάζουμε ένα ορόσημο, ένα επίπεδο δόνησης στο οποίο η ανθρωπότητα έχει τώρα φτάσει. Ναι, είναι δύσκολο για τους περισσότερους από εσάς διότι όταν κινείστε από το ένα επίπεδο στο άλλο πολύ γρήγορα, σημαίνει ότι όταν φτάνετε στο νέο επίπεδο πρέπει να μάθετε να περπατάτε πάλι. Πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τις νέες ενέργειες και να ισορροπείτε τους εαυτούς σας μέσω της νέας γνώσης, της νέας αντίληψης. Είναι ιδιαίτερα δύσκολο όταν κινείστε τόσο γρήγορα. Αυτό αποτελεί μέρος του λόγου που έχετε αισθανθεί την ενέργεια να έρχεται σαν κύματα και αυτό συμβαίνει τώρα στον πλανήτη. Την στιγμή που παίρνετε την θέση σας από το τελευταίο κύμα, το επόμενο κύμα έρχεται και σας παίρνει σε ένα νέο ταξίδι. Πολλοί από εσάς πηγαίνετε μέσω επανάληψης μετά από επανάληψη να δοκιμάσετε και να γειώσετε την νέα σας ενέργεια. Η πρόκληση με αυτό είναι ότι θα αισθανθείτε κάπως διαφορετικά όταν γειώνετε την νέα ενέργεια. Δεν έχει την ίδια σταθερότητα που είστε συνηθισμένοι. Θα φτάσετε στο σημείο να λέτε «Όταν αισθανθώ καλά, θα κινηθώ». Μέχρι τότε περιμένετε για οτιδήποτε να έρθει αλλά αυτό που σας λέμε είναι ότι δεν θα αισθανθείτε εντάξει μέχρι να κινηθείτε… μέχρι πραγματικά να αρχίσετε να κινήστε. Οι περισσότεροι από εσάς προσπαθείτε να ισορροπήσετε αυτά τα κύματα ενέργειας που έρχονται. Λοιπόν, θα συνεχίσουν να έρχονται γιατί αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Ίσως νιώσετε σαν να έχετε τρία κύματα που σας σπρώχνουν μπροστά και μετά σας τραβούν πίσω, αλλά μην αποθαρρύνεστε. Μερικές φορές οι άνθρωποι κινούνται τόσο γρήγορα που ένα βήμα πίσω είναι πραγματικά αναγκαίο για την φυσιολογία σας. Μην κρίνετε τους εαυτούς σας γι’ αυτό, διότι κινείστε τόσο γρήγορα όσο μπορείτε.

Δουλεύοντας με τα κύματα

Τα φυσικά σας σώματα είναι εκείνα που θα συναντήσουν την μεγαλύτερη αντίσταση. Καθώς προωθείστε πολύ γρήγορα μπροστά, τα φυσικά σας σώματα πρέπει να προσαρμοστούν στο κάθε επίπεδο στο οποίο λειτουργείτε και να μάθουν το καλύτερο τρόπο να εκφράζουν το πνεύμα σε κάθε επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί άνθρωποι αισθάνονται τόσο χαμένοι ή αποσυνδεδεμένοι. Ό,τι πριν χρησιμοποιούσαν σαν μέτρηση της επιτυχίας επανειλημμένως, τώρα αυτό δεν εκπληρώνεται όπως πριν. Ανησυχείτε τι κάνετε διαφορετικά. Η ζωή σας δεν είναι συναρπαστική όπως συνήθιζε να είναι, ή φαίνεται σαν να είστε πάντα σε μια κατάσταση άμυνας. Πάντα προσπαθείτε να αντισταθμίσετε το κύμα της ενέργειας που έρχεται προσπαθώντας να γειώσετε τον εαυτό σας για να βρείτε την σιγουριά σας ξανά. Αγαπητοί, σας λέμε ότι θα αισθανθείτε άνετα με αυτή τη κίνηση και η πραγματική αγκυροβόληση του πνεύματος στο φυσικό σας σώμα θα μοιάζει ελαφρώς διαφορετική στις μέρες που έρχονται.

Το φυσικό σας σώμα περνάει τώρα μερικές αλλαγές. Έχουμε αναφέρει αυτό από πριν και έχουμε εξηγήσει ότι υπάρχουν περίπου 210 χρόνια μπροστά σας αυξανόμενης εξέλιξης. Θα περάσει καιρός πριν οι άνθρωποι κοιτάξουν πίσω και θα δουν όλες τις μεγάλες αλλαγές που θα έχουν συμβεί. Αυτό έχει να κάνει με το πώς θα αφομοιώσετε αυτήν την ενέργεια και πώς θα ισορροπήσετε καθένα από αυτά τα κύματα ενέργειας όπως έρχονται. Αυτό που σας λέμε είναι ότι πρέπει να μάθετε πώς πραγματικά να καβαλάτε τα κύματα. Αντί να καταστρέψουν όλα σας τα συστήματα, την εμπιστοσύνη σας και όλα όσα σχεδιάσατε για τον εαυτό σας, πραγματικά να λέτε: “Τώρα έρχεται ένα άλλο κύμα. Ας ετοιμαστώ. Ας ετοιμαστούμε να κινηθούμε”. Η αλλαγή και η κίνηση θα γίνουν στερεότυπα και σταθερότητα στο μέλλον. Θα βαριόσασταν αν δοκιμάζατε να ισορροπήσετε με τον τρόπο που είστε συνηθισμένοι σήμερα. Στο μέλλον, αυτό δεν θα δουλεύει για εσάς. Είστε σε αυτή την αδέξια σκηνή ανάμεσα σε αυτά τα δυο επίπεδα, αυτή την εποχή. Κάθε κύμα που έρχεται θα βοηθήσει να σας πάει στο επόμενο επίπεδο αλλά ακόμα έχετε να συνειδητοποιήσετε πώς θα προσαρμόσετε τον εαυτό σας σήμερα. Δεν θα είναι τόσο έντονο αύριο ή στο μέλλον. Το θέμα είναι τι μπορείτε να κάνετε σήμερα για να νιώσετε άνετα εδώ και το σώμα σας να νιώσει ικανό να εκφράσει το ενδυναμωμένο πνεύμα. Πώς θα το κάνετε αυτό; Να κάνετε ένα βήμα την φορά. Βάζετε πρόθεση, κινηθείτε μπροστά και δημιουργείστε την πραγματικότητά σας,  έναν χτύπο κάθε φορά. Λέμε “χτύπο” γιατί είστε συνηθισμένοι να το δημιουργείτε με τις σκέψεις σας και σας ζητάμε τώρα να χρησιμοποιήσετε την καρδιά σας αντί της δύναμης του μυαλού σας. Δεν σας λέμε να απορρίψετε το μυαλό σας εντελώς. Σας ζητάμε να διαμορφώσετε μια νέα ισορροπία μεταξύ των δυο, για εσάς που πάντα γνωρίζατε τη πορεία. Το έχετε κρύψει αυτό από τον εαυτό σας με τις σκέψεις σας και τα συστήματα πεποιθήσεών σας, αλλά αυτό αρχίζει να αλλάζει πάρα πολύ γρήγορα τώρα. Θα διαπιστώνετε ότι αυτό γίνεται πιο εφικτό μέρα με την μέρα  και ανάσα με την ανάσα στο σώμα σας. Αγκυροβολώντας το φως σας κρατάτε το κλειδί που θα σας πάει από το ένα επίπεδο στο άλλο. Καθένας από εσάς έχει φέρει μια μοναδική δόνηση και ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο που μόνο αυτός μπορεί να μεταφέρει. Ναι, υπάρχουν και άλλοι που μεταφέρουν παρόμοια δώρα, αλλά κανένας δεν μεταφέρει το ακριβές κομμάτι που εσείς έχετε. Αυτός είναι και ο λόγος που είστε εδώ αυτή την εποχή. Βρείτε ένα τρόπο να αγκυροβολήσετε-ισορροπήσετε τον εαυτό σας. Η πρόκληση εδώ είναι ότι δεν αισθάνεστε ότι μοιράζετε το φως σας τώρα, διότι αισθάνεστε σαν να είστε σε μια τραυματική κατάσταση και έχετε δυσκολία. Όταν αισθανθείτε αρκετά καλά, -λέτε στον εαυτό σας- κατόπιν θα δώσετε φως. Όμως εμείς σας λέμε ότι το κλειδί είναι αυτό που ήρθατε να κάνετε. Σε κάθε περίσταση που τοποθετείτε τον εαυτό σας σε μια θέση να δώσετε κάτι σε κάποιον άλλον – ένα όραμα, μια ιδέα, μια έννοια, ή ένα απαλό χτύπημα στην πλάτη—μπορεί να βοηθήσει άλλους να ισορροπήσουν αυτά τα κύματα ενέργειας καθώς έρχονται.

Αγαπητοί, επιθυμούμε να σας μιλήσουμε για ένα μεγάλο πλήθος από όντα… εμείς τα αποκαλούμε πνεύματα καθώς δεν έχουν φυσικά σώματα. Καθένας από εσάς έχει αυτό που αποκαλούμε ένα πλήθος υποστηρικτών από πίσω. Βασικά, είναι η δική σας ομάδα μαζορετών που σας παρακολουθούν πάνω από τον ώμο σας σε κάθε τι που κάνετε. Είναι παρόμοια με τους οδηγούς σας σε μερικές περιπτώσεις. Οι οδηγοί σας μιλούν και σας προσφέρουν προτάσεις που ηχούν παρόμοια με τις σκέψεις σας. Όταν τις ακολουθείτε, αυτό που συμβαίνει είναι ότι κάθε ένα από αυτά τα επίπεδα μπορεί να είναι διαφορετικό και κάθε κίνηση σας φέρνει ακόμα πιο κοντά σε αυτά τα πνεύματα.

Ας μοιραστούμε κάτι ακόμα μαζί σας για να καταλάβετε. Ας σας πάμε πίσω τότε που ήσασταν παιδιά και νιώθατε πιο ελεύθεροι να εξερευνήσετε την φαντασία σας. Ίσως η πρώτη φορά που είδατε ένα θεατρικό έργο ή είδατε μια σκηνή με ανθρώπους, αναρωτιόσασταν πώς θα ήταν για εσάς να βρισκόσασταν στην σκηνή. Οι περισσότεροι από εσάς το έχετε νιώσει με ένα πραγματικό τρόπο, διότι το μεγαλύτερο μέρος της ζωή σας έχετε αισθανθεί ότι παρακολουθείστε. Όταν ήσασταν νέοι, συχνά σας δίδασκαν ότι είστε υπό παρακολούθηση. Διδαχτήκατε ότι ο θεός βλέπει και κρίνει τα πάντα. Γίνατε τόσο φοβισμένοι για να είστε ειλικρινείς με τα συναισθήματά σας διότι σκεφτόσασταν ότι ο θεός θα σας κρίνει. Ενθυμηθείτε, είστε θεοί και το κάνετε πολύ δύσκολο διότι είστε εκείνοι που κρίνετε τον εαυτό σας όταν κανείς άλλος δεν το κάνει. Δεν είναι ενδιαφέρον;

Στην πραγματικότητα, ένα μεγάλο μέρος από ό,τι είναι γραμμένο στο συμβόλαιό σας είναι σωστό. Εμείς απλά θα το βάλουμε σε μια διαφορετική κατεύθυνση, γιατί το βλέπουμε ελαφρώς με ένα διαφορετικό τρόπο.  Δεν λέμε ότι αυτό είναι σωστό και το άλλο λάθος. Ελπίζουμε να σας προσφέρουμε ένα όραμα ενδυνάμωσης, διότι αυτό που σας λέμε είναι αυτό που τώρα ανακαλύπτετε με τις επιστήμες σας. Αυτό που αποκαλείτε τώρα κβαντομηχανική, επιστήμες ή φυσική, έχει ανακαλύψει μια περίεργη αλήθεια. Όταν καταλάβετε αυτή την αλήθεια, θα είστε σε θέση να την χρησιμοποιήσετε σε πολλούς τομείς. Η αλήθεια που ανακαλύπτετε είναι ότι υπάρχουν ένα σωρό μόρια που κολυμπάνε τυχαία μέχρι κάποιος να τα παρατηρήσει. Τη στιγμή που το άτομο τα παρατηρήσει αυτά υλοποιούνται σε ένα ρολόι, χαλί ή φώτα. Όλα όσα βλέπετε πριν τα παρατηρήσετε ήταν φτιαγμένα από άτομα. Τώρα αυτό ακούγεται μάλλον υπεροπτικό αλλά δεν είναι αυτή η πραγματική θέση του θεού; Όταν ο θεός παρατηρεί κάτι, υλοποιείται στη στιγμή. Σας λέμε ότι αυτό ήταν το όραμά σας από την πρώτη μέρα που ήρθατε στο πλανήτη. Δεν το έχετε συνειδητοποίησει λόγω της χρονοκαθυστέρησης που είχε κρυφτεί από την οπτική σας. Δεν καταλαβαίνετε – σε καθολικό συνειδητό επίπεδο- ότι δημιουργείτε την δική σας πραγματικότητα κάθε δευτερόλεπτο της κάθε μέρας. Τώρα αναπτύσσετε αυτή την αντίληψη και την χρησιμοποιείτε αλλά σε ένα βαθύτερο επίπεδο, είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα σας να νιώσει πλήρως αυτό το κομμάτι. Αυτό που σας λέμε, για εσάς που είστε αυτόπτες μάρτυρες στο πλανήτη,  είναι αυτό που έχετε έρθει να κάνετε.

Είστε εδώ να κοιτάξετε τα άτομα πώς μπορούν να έρθουν κοντά και να δημιουργήσουν μαγεία για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργείτε άλλους ανθρώπους; Όχι είναι και αυτοί παρατηρητές επίσης. Στην πραγματικότητα, όλη η συνειδητότητα είναι μια παρατήρηση. Αυτό σας φέρνει σε ένα σημείο του τι είναι συνειδητότητα και από πού έρχεται. Πώς μπορείτε  να το ορίσετε αυτό και πώς μπορείτε να το αυξήσετε;

Φωλιασμένοι δακτύλιοι, φωλιασμένη αγάπη

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να  ειπωθεί αυτό. Είστε φυσικά, ανθρώπινα όντα αλλά αυτό είναι μόνο το γήινο κομμάτι σας. Το πνεύμα σας είναι από την Εστία. Κάθε κομμάτι φωτός από την Εστία που διατρέχει το φυσικό σας σώμα λέγεται συνειδητότητα. Τώρα, αυτό δεν είναι ενδιαφέρον, ότι είστε παρατηρητές του εαυτού σας; Στην πραγματικότητα, είστε στο πρώτο επίπεδο του ζώου που έχει γίνει παρατηρητής του εαυτού του. Έχουμε τον φύλακα που μίλησε λίγο νωρίτερα γύρω από τη τοποθέτηση των δακτυλίων.

Τοποθετείστε επίσης με πολύ παρόμοιο τρόπο, και το ένα επίπεδο οδηγεί στο επόμενο και στο επόμενο, και ούτω καθ’ εξής. Είστε μέρος πολύ μεγαλύτερων οικογενειών, πολύ μεγαλύτερων συνδέσεων με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Κινείστε τώρα και αλλάζετε με την ταχύτητα της αγάπης. Τι γίνεται με όλους αυτούς τους ανθρώπους και τις συνδέσεις; Τι γίνεται με όλα αυτά τα πνεύματα που σας παρακολουθούν πάνω από τον ώμο σας; Ναι, είχατε πάντα μια ζωηρή φαντασία. Ο μικρός διάβολος θα εμφανίζονταν στον έναν ώμο σας και θα σας έλεγε να κάνετε κάτι, και τότε θα έφθανε και ο μικρός άγγελος και θα είχαν τα επιχειρήματα τους πέρα δώθε.

Συνήθως, ό,τι είχατε αισθανθεί ήταν από τις μαρτυρίες σας, αλλά επίσης επιβεβαιώνεστε και από όλα τα όντα που περπάτησαν δίπλα σας έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε αυτήν την θέση στον πλανήτη Γη. Έχετε ένα πολύ μοναδικό κλειδί που σας έχει αφήσει σε μια πολύ ειδική πόρτα ακριβώς στη σωστή στιγμή. Εσείς προσπαθείτε να κατανοήσετε γιατί είστε εδώ, τι έχετε να κάνετε, και ποιο είναι το νόημα της ζωής σας. Και σας λέμε, αγαπητοί, ότι είστε ακριβείς στον στόχο σας. Σταματήστε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας, αρχίστε να επιτρέπετε στο μεγαλείο σας να φανεί και να κατακτήσετε την δύναμή σας.

Όταν γίνεστε ειδικοί σε κάτι και κάποιος έρχεται σε σας και λέει, «Ακούω ότι είστε ειδικός. Μπορείτε να μου το διδάξετε;» Λέτε, «Όχι, δεν είμαι ειδικός.» Γιατί να μην πείτε, «Λοιπόν ναι. Θα ήμουν ευτυχής να σας το παρουσιάσω. Είμαι πολύ καλός σε αυτό. Το κατέχω!» Αποδεχτείτε ότι το κατέχετε, διότι έχετε εργαστεί πολύ σκληρά σε εκείνους τους τομείς. Τώρα περισσότερο από ποτέ άλλοτε καθώς κινείστε από το ένα επίπεδο στο επόμενο,  καθένας και κάθε κομμάτι πληροφορίας γίνονται αποδεκτά με ευγνωμοσύνη σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι καιρός για σας να αρχίσετε να αγγίζετε το πνεύμα σας και να επιτρέψετε την σύνδεση με την Εστία, έτσι ώστε το φως να περάσει μέσα σας για να γίνετε συνειδητοί.

Φυσικά δεν είστε οι μόνοι συνειδητοί σε αυτόν τον πλανήτη, γιατί η συνείδηση από την Εστία περιλαμβάνει όλα τα πνεύματα που είναι συνδεδεμένα. Στην Εστία  δεν υπάρχει καμία δυσκολία με αυτό, επειδή όταν σκέφτεστε ένα πρόσωπο ξαφνικά είναι μπροστά σας. Απλά είναι όλοι συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον με έναν απίστευτο τρόπο που επιτρέπει να γίνει αυτό πολύ γρήγορα. Όταν έρχεστε εδώ στον πλανήτη Γη, σας παίρνει αρκετά χρόνια για να μάθετε πώς να λειτουργείτε σε αυτά τα σώματα και τους φυσικούς περιορισμούς. Τώρα σας λέμε ότι έχετε τις ικανότητες της επανάκτησης εκείνων των δυνατοτήτων στο φυσικό σώμα. Έχετε την ιδέα ότι το ενεργειακό σας πεδίο είναι μόνο ένα μέτρο διάμετρο, αλλά πραγματικά είστε τεράστια όντα. Τεράστια κομμάτια του σύμπαντος που  απλώνονται δραστήρια και ανακατεύονται με κάθε άλλο ενεργειακό πεδίο με τρόπους που αρχίζετε να μαθαίνετε. Όταν συνδέεστε συνειδητά, φυτεύετε τους σπόρους και αυτό έχει μια επίδραση. Διαδίδετε το φως με τρόπους που μόνο εσείς μπορείτε, και αυτά είναι τα υπέροχα συμβόλαια που πολλοί από σας έχετε περιμένει τόσο πολύ καιρό για να εκπληρώσετε. Η μαγεία είναι εδώ και είναι η ώρα.

Πένθος σε εξέλιξη

Επιθυμούμε να αναφέρουμε και αυτό το τελευταίο κομμάτι σήμερα, γιατί  υπάρχει επίσης μια θλίψη στον πλανήτη Γη που συμβαίνει για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή η βαθιά εσωτερική θλίψη μπορεί να σας χτυπήσει σε κάποιο βαθμό, και επιθυμούμε να σας το πούμε έτσι ώστε να καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Οποτεδήποτε κινείστε από ένα επίπεδο προς το επόμενο, είναι πιθανό να βιώσετε μια θλίψη. Ένα μεγάλο μέρος της θλίψης που οι άνθρωποι κουβαλάνε πολύ βαθειά και μακριά πίσω στη συνείδησή τους, έχει να κάνει με τον αποχωρισμό από την Εστία. Είναι αυτό που ονομάζουμε ανησυχία χωρισμού, και πραγματικά έπρεπε να αφήσετε την Εστία  όπου ήσασταν συνδεδεμένοι με τα πάντα. Στην Εστία όλα γίνονταν με μια απλή σκέψη.

Κατόπιν έπρεπε να έρθετε εδώ  κάτω και να παριστάνετε ότι είστε άνθρωποι, και αυτό σας έχει αφήσει σημάδι. Εντούτοις, αυτό που τώρα ανακαλύπτετε είναι ότι δεν χρειάζεται να γίνει πια με τον ίδιο τρόπο. Ένα μεγάλο μέρος της εξέλιξής σας, σας φέρνει σε ένα επίπεδο επικοινωνίας που μπορεί να συμβεί πολύ γρήγορα. Σε περίπου 85 έως 95 χρόνια, θα κοιτάζετε πίσω την επικοινωνία που χρησιμοποιείτε σήμερα και θα γελάτε με αυτό. Θα αναρωτιέστε γιατί είχατε τόσο πολύ χρόνο να δώσετε και να παραλάβετε όλες αυτές τις πληροφορίες με εκείνες τις μικροσκοπικές λέξεις. Θα αναρωτιέστε τι σκεφτόσασταν για να μπορέσετε να γράψετε όλες αυτές τις ιστορίες και να τις βάλετε στα βιβλία.

Τα επίπεδα επικοινωνίας σας πρόκειται να αλλάξουν πολύ, πολύ γρήγορα, και με αυτό θα αναδυθούν όλοι οι κρυμμένοι δάσκαλοι. Καθένας από σας θα βγει, έτοιμος ή όχι. Θα είστε το ίδιο πρόσωπο που περπατά στους δρόμους και λέει, «όχι, δεν είμαι δάσκαλος. Δεν είμαι δάσκαλος.» Αλλά αυτό που θα συμβεί είναι ότι κάποιος θα σας πλησιάσει και θα σας υποβάλει μια ερώτηση. Οι μαθητές θα παρουσιαστούν ακόμα κι αν δεν το γνωρίζουν, επειδή η δόνηση είναι σωστή τώρα και οι πληροφορίες σας απαιτούνται περισσότερο από ποτέ.

Είχατε ποτέ την εμπειρία κάποιος να σας ρωτήσει μια πολύ σημαντική ερώτηση, για την οποία να είχατε την τέλεια απάντηση; Ανοίξατε το στόμα σας για να μιλήσετε, και βγήκε το τέλειο πράγμα στο σωστό τόπο και χρόνο; Αυτό καλείται ανώτερη επικοινωνία (channeling) και είναι ένα κομμάτι σας, το κομμάτι στο οποίο μαθαίνετε να κυριαρχείτε και να το χρησιμοποιείτε στη καθημερινή ζωή σας. Ναι, η λέξη channeling είχε έναν πολύ κακό αντίκτυπο για πολλά χρόνια. Ήταν εκείνη η περιοχή της πραγματικότητάς σας που είναι δύσκολο για σας να καταλάβετε. Ακόμα, εάν  το αποκαλούμε  channeling, διαίσθηση, ή φαντασία, ή ακόμα και δημιουργικότητα, όλα αυτά δεν προέρχονται από το ίδιο μέρος;  Δεν είναι όλο αυτό που διοχετεύεται σε σας την τελευταία στιγμή όταν είστε στο σωστό μέρος να το λάβετε; Ναι είναι, και αυτό που αρχίζει να συμβαίνει τώρα είναι ότι γίνεται δημοφιλές να το ακούτε.

Η ενέργεια της καρδιάς και οι συνδέσεις με την δική σας καρδιά θα ανοίξουν το δρόμο και θα φωτίσουν την πορεία σας όπως δεν έχετε δει ποτέ πριν. Θα λάβετε τη βοήθεια από τους βοηθούς σας, γιατί είναι η ίδια σύνδεση του Θεού και της Εστίας. Υπάρχουν κυριολεκτικά χιλιάδες πνεύματα πίσω από τον καθέναν σας, και είναι οι υπέροχες μαζορέτες σας. Είναι αυτοί που περπάτησαν μαζί σας και είπαν, «τους αφήνουμε να πάνε επειδή μπορούν να κάνουν περισσότερο από μια απλή διαφορά στον πλανήτη Γη από ό,τι μπορώ εγώ.» Είναι απίστευτα υπερήφανοι για εσάς.

Κάνετε αυτήν την εργασία. Παίρνετε το τέλος του πλανήτη Γη και σεναριογραφείτε ένα νέο παιχνίδι. Κάθε ημέρα περιέχει νέες δυνατότητες και νέα φώτα. Αυτό που ζητάμε από εσάς να κάνετε είναι να ξέρετε ότι όσο μόνοι και να αισθάνεστε μερικές φορές, είστε ένα αγκαλιασμένο μέλος μιας πολύ μεγάλης οικογένειας. Εκείνη η οικογένεια σας παρέχει το φως της και την αγάπη της από την άλλη πλευρά του πέπλου για όσο χρόνο μπορείτε να τα λαμβάνετε και αυτό είναι ο μόνος περιορισμός. Σας πλημμυρίζουν με φως και αγάπη κάθε στιγμή κάθε ημέρας. Παρατηρούμε την εμπειρία σας. Μπορείτε πραγματικά να πείτε ότι σας καθιστούν αληθινούς.

Αυτό ίσως είναι δύσκολο να το αντιληφθείτε,  αλλά αν καταλαβαίνετε ότι έχετε χιλιάδες πνεύματα που δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να προσέχουν το κάθε σας βήμα και έχουν την επιθυμία να βοηθήσουν, θα σας κάνουν να νιώσετε καλά και να αισθανθείτε εμπιστοσύνη. Ίσως μπορείτε να το αισθανθείτε και να πάρετε ακριβώς αρκετή εμπιστοσύνη από αυτό για να κάνετε το επόμενο βήμα και να ρυθμίσετε την κίνηση για να βηματίσετε στο επόμενο επίπεδο και να εκφράσετε την αλήθεια σας. Είστε φωλιασμένοι μέσα σε άλλες καρδιές – κάθε καρδιά συνδέεται με τις υπόλοιπες. Χρησιμοποιήστε το και βρείτε εκείνη την σύνδεση με όποιο τρόπο μπορείτε και οι ζωές σας θα αλλάξουν πολύ γρήγορα, καθώς εμείς σας παρακολουθούμε με έκπληξη. Από αυτήν την πλευρά του πέπλου, έχουμε τα επιχειρήματα και τις συζητήσεις μας: «Ω, παρακολούθησε αυτό το πρόσωπο εδώ. Ας δούμε αν κάνει όσα σκέφτεται ότι θέλει να κάνει.» Έχουμε όλες αυτές τις συνδέσεις διασκέδασης, αλλά ακόμη και στην Εστία πολύ λίγοι από μας σκέφτηκαν ότι η ανθρωπότητα θα έφτανε τόσο μακριά. Εκεί που είστε, δημιουργείτε έναν νέο κόσμο… που δημιουργεί ένα νέο φως και το μοιράζεστε ο ένας με τον άλλον.

Είναι μεγάλη τιμή για μας να σας μιλάμε με αυτό τον τρόπο. Σας μιλούσαμε για πολύ καιρό πριν, αλλά είναι μόνο πρόσφατα που αρχίσατε να ακούτε. Σας λέμε ότι είστε οι μέγιστοι άγγελοι που έχουν ζήσει ποτέ. Πρέπει να καταλάβετε ποιοι είστε και να πάρετε εκείνη την δύναμη. Να γίνετε οι κάτοχοί της, γιατί είναι μεγάλη υπηρεσία τώρα περισσότερο από ποτέ πριν. Φροντίστε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Παίζετε ένα καινούργιο παιχνίδι. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Χρυσάνθη Ευαγγέλου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!