Οκτώβριος 2012

Ξυπνώντας το Παιδί
Γράφοντας μια νέα Ιστορία

 

Από τον Steve:

Χαιρετισμούς σε όλους. Αυτό το μήνυμα υπήρξε μια πανίσχυρη κλήση στα όπλα. Ο κόσμος στην αίθουσα καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα καθώς το γκρουπ έκανε αυτή την επικοινωνία. Δεν ήταν απλά εγκάρδια, ήταν άμεση. Πιστεύω πως αρχίζουν να χρησιμοποιούν μικρά κομμάτια βαθιάς επαφής όταν μας μιλούν.

Αυτό το μήνυμα είναι ένα παράδειγμα αυτής της σύνδεσης. Απολαύστε το κι επιτρέψτε στον εαυτό σας να γεμίσει με αγάπη.

 

Μεγάλες αγκαλιές, Steve

 

Από το Γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας απευθυνόμαστε σήμερα που βρίσκεστε στην άκρη ενός γκρεμού. Βρίσκεστε στην κορυφή ενός ενεργειακού κύματος το οποίο θα αλλάξει όλες τις μορφές ζωής στον πλανήτη Γη. Γνωρίζατε πως αυτό θα συμβεί και δημιουργήσατε ευκαιρίες για να βιώσετε το νέο Φως που έρχεται στον πλανήτη Γη. Το κύμα βρίσκεται εκεί ως αποτέλεσμα της επιθυμίας σας να το δείτε. Αρχίζετε να δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα για τους εαυτούς σας ώστε να ενδυναμωθείτε και να ζείτε με τον τρόπο που ζούσατε όταν ήσασταν στην Εστία. Αυτό είναι ένα από τα ταξίδια που αρχίζετε να κάνετε όλοι σας. Έχει ήδη ξεκινήσει. Βρίσκεστε σ’ αυτή την διαδικασία.

Δημιουργώντας την Ιστορία μας

Σας έχουμε μιλήσει παλιότερα γι’ αυτό έτσι ώστε να φυτέψουμε μερικούς σπόρους. Τώρα αυτοί οι σπόροι φύτρωσαν, βλάστησαν και άρχισαν να αποδίδουν καρπούς. Έτσι λοιπόν θα το προχωρήσουμε σε ένα άλλο επίπεδο και θα εξηγήσουμε την κατάσταση του να προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι. Όταν γεννιέται ο καθένας από εσάς κουβαλάει αναμνήσεις από την Εστία, ζωηρές μνήμες του ποιος πραγματικά είναι και του μονοπατιού που επέλεξε η ψυχή του. Εν-θυμηθήκατε τα σχέδιά σας αν και τα ξεχάσατε γρήγορα μόλις προσποιηθήκατε πως είσαστε άνθρωποι. Αυτή ήταν η δουλειά σας ως παιδιά, να κοιτάζετε γύρω σας και να αντιγράφετε όσους ήταν μεγαλύτεροι από εσάς. Έτσι δημιουργήσατε την πρώτη έκδοση της ιστορίας σας. Εν-θυμάστε εμάς να σας μιλάμε για την ιστορία σας; Καθένας από εσάς έχει την προσωπική του ιστορία και αυτή θέλουμε να σας θυμίσουμε σήμερα. Η δικής σας οπτική του εαυτού σας δημιουργεί αυτή την ιστορία και δεν επιθυμείτε να την αλλάξετε. Είναι λοιπόν η ιστορία σας που βιώνει τους πόνους της μετάβασης από το ένα επίπεδο στο άλλο.

Ποια είναι η ιστορία σας και τι σημαίνει; Αντιπαθείτε να έχετε κανόνες στη ζωή σας, σας λέμε όμως πως όλοι σας έχετε τους δικούς σας κανόνες όσον αφορά το τι περιμένετε από τον κόσμο γύρω σας. Έχετε κανόνες για τους ανθρώπους που μπαίνουν στη ζωή σας, για τους φίλους σας, την οικογένειά σας και τους συνεργάτες σας. Πώς μοιάζουν αυτοί οι κανόνες; Αν κάποιος ερχόταν και σας χαστούκιζε χωρίς λόγο, θα παραβίαζε τους κανόνες σας. Τι περιμένετε από τον κόσμο; Αυτό είναι που σας ζητάμε να δείτε. Όταν ανοίγετε τα μάτια σας για τι πράγμα ψάχνετε και τι είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε ελεύθεροι όπως το παιδί που ήσασταν κάποτε; Φτιάξατε την ιστορία σας, η οποία ήταν πολύ σημαντική ώστε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση. Γνωρίζουμε πως οι άνθρωποι μαθαίνουν μέσω της επανάληψης κι όμως μερικές φορές αυτό αποτελεί παγίδα. Αν και επαναλαμβάνει την επιτυχία, μερικές φορές αυτή η επανάληψη σας κρατάει από το να δείτε την μεγαλύτερη επιτυχία που βρίσκεται πέρα από την οπτική των δικών σας συστημάτων πεποίθησης.

Το Κύμα και η Ιστορία

Το ενεργειακό κύμα έρχεται και καθαρίζει τον πλανήτη Γη και κάθε πνεύμα εκεί. Ξαφνικά θα ανακαλύψετε πως δεν χρειάζεστε την ιστορία όπως παλιά. Ελπίζουμε να γίνετε συνειδητοί απέναντι στην ιστορία σας, επειδή αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται ένας δημιουργός για να γίνει συνειδητός. Η μεγαλύτερη πρόκληση που έχετε στον πλανήτη Γη είναι πως έχετε πλήρως ελεύθερη βούληση κι έτσι έχετε τη δυνατότητα να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Τι ενδιαφέροντες κανόνες για τον πλανήτη Γη – ένας δημιουργός που μπορεί να χαστουκίσει τις δημιουργίες του και να αμφισβητήσει τον εαυτό του. Πόσο ενδιαφέρον είναι αυτό; Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να φτιάξουμε έναν τέτοιο κανόνα, εσείς όμως το κάνατε. Τι άλλους κανόνες έχετε στην ζωή σας; Τι περιμένετε από τους ανθρώπους; Εν-θυμηθείτε πως δεν είναι λάθος να έχετε αυτούς τους κανόνες. Εμείς απλά σας ζητάμε να γίνετε πιο συνειδητοί όσον αφορά την ιστορία και τους κανόνες σας. Πολλοί απ’ αυτούς τους κανόνες ή τις περιστάσεις στη ζωή σας θα αλλάξουν καθώς κινείστε προς το επόμενο επίπεδο. Το έχετε δει να συμβαίνει ήδη επειδή έχουν γίνει κάποιες ρυθμίσεις και τώρα βρίσκεστε στην αρχή αυτού του ενεργειακού κύματος.

Δημιουργήσατε ένα κύμα μεγαλύτερου μεγέθους απ’ όσο υπολογίζατε. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί από εσάς ξυπνάτε απ’ το όνειρο. Ναι, είχε ειπωθεί παλιότερα πως μόνο το 5% των ανθρώπων πιστεύουν το ίδιο μ’ εσάς, σας λέμε όμως πως αυτό απέχει πολύ απ’ την αλήθεια. Πάνω από το 80% των ανθρώπων πιστεύουν λίγο-πολύ το ίδιο μ’ εσάς. Είστε πολύ πιο ενωμένοι ως ανθρώπινα όντα απ’ όσο καταλαβαίνετε. Μόνο οι ιστορίες σας, σας κάνουν διαφορετικούς. Οι ιστορίες σας, σας κάνουν να προσποιείστε πως είσαστε ξεχωριστοί και μαλώνετε με τους εαυτούς σας. Αυτό παίζεται στη μεγάλη οθόνη της Γης και καταλήγει σε έναν πόλεμο όπου κανείς δεν ξέρει γιατί πολεμάει. Αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά. Τώρα όμως έχετε τα ηνία και αναλαμβάνετε την ευθύνη σας. Αυτό σας ζητάμε, να αναλογιστείτε όταν θα φτιάξετε τους επόμενους κανόνες σας, ξανα-γράφοντας την ιστορία σας που θα ταιριάζει σε έναν ενδυναμωμένο άνθρωπο.

Χρησιμοποιώντας την Αρμονική Συνήχηση

Έχουμε δουλέψει με αρμονία σ’ αυτόν τον πλανήτη και πολλοί από εσάς θα βρείτε την τέχνη της αρμονικής συνήχησης χρήσιμη στο μέλλον. Η αρμονική συνήχηση είναι μια πολύ απλή έννοια: η αρμονία είναι μια προέκταση του εαυτού σας και σας επιτρέπει να φτάσετε βαθύτερα στο Σύμπαν γύρω σας.

Οι ιστορίες σας συχνά δημιουργούν δυσαρμονίες και σας κάνουν να χάνετε την αρμονική συνήχηση με το Σύμπαν γύρω σας. Αυτό συμβαίνει όταν ο κόσμος σας γίνεται πολύ μικρός κι επειδή δεν χωράει πλέον στις προσδοκίες σας, έχετε δυσαρμονία ή δυσκολία στην επικοινωνία με τα πλάσματα από την Εστία. Κουβαλάτε δύο πλάσματα στο σώμα σας τώρα. Κουβαλάτε το πνεύμα από την Εστία το οποίο είναι εντελώς αγνό, το κομμάτι του Θεού που έχετε μέσα σας και που αποτελεί δική σας ευθύνη το πώς θα τον χρησιμοποιήσετε. Κουβαλάτε όμως και το κομμάτι που έχετε από παιδιά, την ιστορία ή την ιδέα του ποιοι νομίζετε πως είστε. Παρακαλούμε να γνωρίζετε πως η ιστορία αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό στον πλανήτη Γη, επειδή κανείς σας δεν είχε την αυτοπεποίθηση να σταθεί με το δικό του κομμάτι του παζλ, χωρίς την ιστορία του.

Αν και αυτά τα εργαλεία σας έχουν φτάσει μέχρι εδώ, τώρα χρειάζονται κάποια ρύθμιση καθώς κινείστε προς το επόμενο επίπεδο. Βρίσκονταν εκεί για να σας δώσουν την αυτοπεποίθηση, την ενέργεια και την υποστήριξη που χρειαζόσασταν ενεργειακά γύρω σας ώστε να παίξετε τους ρόλους σας. Αυτό συμβαίνει τώρα και πολλοί από εσάς λέτε “Ακόμα δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω. Πιστεύω πως είμαι ένα φυσιολογικό άτομο. Δεν έχω κάποιον σημαντικό ρόλο”. Είστε πολύ μακριά από την αλήθεια, αγαπημένοι μας. Αυτό είναι ένα μεγάλο παζλ ανα-δημιουργίας αυτού που εσείς ονομάζετε Παράδεισο κι εμείς Εστία. Αυτό δεν υπάρχει ακόμα στον πλανήτη Γη, εκτός από τις αναμνήσεις του πνεύματός σας. Δεν θα ήταν θαυμάσιο αν το επόμενο βήμα της ανθρώπινης εξέλιξης μπορούσε να συμπεριλάβει όλα τα μέρη της ύπαρξής σας και όχι μόνο το μέρος που πιστεύετε πως πρέπει να προχωρήσει; Να σας το εξηγήσουμε λίγο αυτό.

Ποιοι είναι οι Κανόνες της Ιστορίας σας;

Δεν ξυπνάτε κάθε πρωί; Δεν κοιτάζεστε στον καθρέφτη και φτιάχνετε τα μαλλιά σας και βάφεστε, βάζετε αποσμητικό για να παίξετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι… σε άλλους ανθρώπους; Δεν αποτελούν αυτά καθημερινούς σας κανόνες; Δεν φεύγετε κάποιες φορές χωρίς makeup; Ωραία. Ελπίζουμε να παρακάμπτετε τους κανόνες, όμως είναι δικοί σας κανόνες και δεν είναι λανθασμένοι αγαπημένοι μας. Είναι απλά δικοί σας και το μόνο που σας ζητάμε είναι να είσαστε συνειδητοί απέναντί τους επειδή έχουν διαμορφώσει τη ζωή σας περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Συνειδητοποιείστε αυτούς τους κανόνες και το τι ζητάτε όταν ανοίγετε τα μάτια σας. Ανακαλύπτετε πως είσαστε δημιουργοί σε επίπεδα που δεν γνωρίζατε πριν.

Όταν ανοίγετε τα μάτια σας, αγαπημένοι μας, δημιουργείτε όλα όσα βλέπετε. Όσα βλέπετε αποτελούν την δική σας πανέμορφη αντανάκλαση. Δεν τα δημιουργείτε ακριβώς, τα προσέχετε όμως μόλις τα παρατηρείτε και τα καλείτε όταν εναρμονίζεστε μαζί τους. Μοιάζει με τον συντονισμού ενός ραδιοφώνου σε έναν σταθμό. Όλοι οι σταθμοί υπάρχουν για επιλογή, όμως εσείς εναρμονίζεστε με έναν όταν συντονίζεστε. Ποια είναι λοιπόν η μεγαλύτερη αρμονία που μπορείτε να ενσωματώσετε στις νέες σας ιστορίες; Πρώτα, σας ζητάμε να κοιτάξετε μέσα σας για εκκρεμείς ή αρνητικές ενέργειες και μετά αρχίστε να ψάχνετε τις πηγές τους σε κάθε ευκαιρία, αυτό που λέμε ενεργειακό τρίψιμο. Πώς μοιάζει το ενεργειακό τρίψιμο; Σηκώνετε το τηλέφωνο και κάποιος είναι στην γραμμή. Κάνετε μια συζήτηση η οποία δεν σας αρέσει κι έτσι το κλείνετε και κάνετε ενεργειακό τρίψιμο. Κάτι έμεινε ημιτελές εδώ. Ελέγξτε το για δικές σας προσδοκίες για το πώς χωράει στην ιστορία σας. Ποιες από τις προσδοκίες μου δεν ολοκληρώθηκαν σ’ αυτή τη συζήτηση; Τι περίμενα και δεν έγινε και πώς χωράει στα συστήματα πεποίθησής μου; Ξέρετε τι συμβαίνει όταν ένας δημιουργός ελέγχει τα συστήματα πεποίθησής του; Αρχίζει να δημιουργεί σε νέα επίπεδα ως συνειδητός δημιουργός.

Ξυπνήστε το Παιδί

Αυτό σας ζητάμε να κάνετε γιατί βρίσκεστε σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Έχετε επιλογές για το πώς θα γίνει αποδεκτή αυτή η ενέργεια. Πολλοί από εσάς έχετε νιώσει ήδη τις αλλαγές που σας συμβαίνουν τώρα με διάφορους τρόπους. Κάποιοι φύγατε από τη δουλειά σας, την οποία νομίζατε ασφαλή και άνετη, μόνο και μόνο για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή. Άλλοι βρεθήκατε πρόσωπο με πρόσωπο με τις διδαχές σας και τις θεραπευτικές σας ικανότητες, ακόμα κι αν νομίζατε πως δεν έχετε τέτοιες. Αρχίζετε να ξυπνάτε απ’ το όνειρο σε μαζικές συνειδητότητες αγαπημένοι μας. Αυτό συμβαίνει σε κάθε ψυχή και πνεύμα που προσποιείται πως είναι άνθρωπος. Θα πρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στα συστήματα πεποίθησης και τους κανόνες σας για το πώς θα τα καταφέρετε και πώς θα νιώσετε.

Πρόσφατα έγινε μια επικοινωνία για το να τρέχετε γυμνοί, κάτι που εξέγειρε το παιδί μέσα σας επειδή ήταν δωρεάν. Δεν υπήρχαν συστήματα πεποίθησης ή προσδοκίες εκείνη την ώρα γιατί απλά υπάρχετε. Μπορείτε να επιστρέψετε στην παιδική σας συμπεριφορά χωρίς να χάσετε τη γνώση ότι φέρεστε σαν παιδιά. Υπάρχει ένα μέρος σας που ενθουσιάζεται πολύ όταν νιώθει το πνεύμα μέσα του, όταν θέλετε να κάνετε κάτι δημιουργικό που σας αρέσει πολύ. Αυτό είναι το πνεύμα που επικοινωνεί μέσα από εσάς και σας λέμε πως υπάρχουν δισεκατομμύρια πνεύματα που περιμένουν να εισέλθουν με την πρώτη ευκαιρία. Εσείς κάνετε τις επιλογές αλλά κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης η οποία είναι κατά πολύ ταχύτερη απ’ αυτήν του φωτός. Ολόκληρη η ανθρωπότητα εξελίσσεται με απίστευτο ρυθμό τώρα. Είναι πολύ όμορφο να το παρατηρούμε και διασκεδαστικό να το βλέπουμε.

Όμως, πολλοί από εσάς βιώνετε αυτό που λέτε δυσκολίες ή προκλήσεις κι αυτό έχει να κάνει με την ιστορία σας. Αυτό που σας ζητάμε είναι να αντιλαμβάνεστε και να ορίζετε την ιστορία σας. Μην προσπαθείτε να την κρίνετε όπως θα κάνατε σ’ ένα βιβλίο που έγραψε κάποιος άλλος. Πρόκειται για την δική σας ιστορία και είναι πολύ κοντά σας για να την κρίνετε. Ο Θεός δεν κρίνει ποτέ τον εαυτό του. Απλά να υπάρχετε, γιατί αυτό σας ζητάμε να κάνετε. Το ξέρατε πριν γεννηθείτε πως έχετε να μεταφέρετε μια πολύ σημαντική ακτίνα φωτός στη Γη άσχετα με τα εμπόδια που θα αντιμετωπίζατε κι αυτή ήταν η αποστολή του πνεύματός σας όσο ήσασταν ακόμη εδώ. Τώρα βρίσκεστε σ’ αυτό το χείλος και ορισμένοι γνωρίζουν ήδη πού βρίσκεται η ακτίνα τους. Μπορεί ήδη να την κρατούν διδάσκοντας ή με διάφορους άλλους τρόπους. Κάποιοι πιστεύουν πως δεν είναι δάσκαλοι κι ότι έχουν έρθει εδώ να αναλάβουν την ενέργειά τους με άλλον τρόπο. Σας λέμε, αγαπημένοι μας, ότι επιλέξατε τη θέση σας σύμφωνα με την αυτοπεποίθησή σας και την γνώση του ποιοι είστε στ’ αλήθεια. Σας ζητάμε να εξετάσετε τα συστήματα πεποίθησής σας γύρω απ’ αυτό καθώς προχωράτε μπροστά. Ολόκληρη η ανθρωπότητα κάνει αυτά τα βήματα που θα είναι τεράστια για όλους σας.

Συνειδητή Εξέλιξη – Η Εστία με κεφαλαίο «Ε»

Υπήρξαν πολλοί πλανήτες που εξελίχθηκαν όπως η Γη, κανένας όμως δεν το έκανε συνειδητά. Δεν θα αφήσετε τα σώματά σας για να κάνετε το επόμενο βήμα. Το κάνετε εδώ, κάτι που σημαίνει μεγάλες αλλαγές για πολλούς από εσάς πέρα απ’ όσα κατανοείτε τώρα. Να ξέρετε πως είσαστε έτοιμοι. Η ανθρωπότητα είναι έτοιμη και κι αυτό είναι το κομμάτι που δεν υπήρχε πριν. Πρόσφατα μια μεγάλη μετακίνηση ενέργειας ήρθε και προσπάθησε να αγκυρωθεί στον πλανήτη Γη, δημιουργώντας ένα τεράστιο κύμα φόβου. Ο φόβος είναι συχνά το αποτέλεσμα της αλήθειας που προηγείται της ώρας της. Οι άνθρωποι συχνά αντιδρούν με φόβο σε ό,τι δεν καταλαβαίνουν, κάτι που συνέβη κοντά στο έτος 2000. Είναι μαγικό να βλέπουμε τι κάνετε κι ελπίζουμε να το βλέπετε κι εσείς. Αν συμπεριλάβετε αυτή τη μαγεία στα συστήματα πεποίθησής σας για το τι περιμένετε να δείτε όταν ανοίξετε τα μάτια σας, αυτήν και θα δημιουργήσετε. Δημιουργείτε την Εστία με κεφαλαίο «Ε» αυτή τη στιγμή κι αυτό δεν έχει ξαναγίνει έτσι. Η αρχέγονη μάχη είναι εδώ και τα Ακασικά Αρχεία καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας κι όμως κρυβόσαστε νομίζοντας πως δεν σας βλέπει κανείς. Τεκμηριώθηκε όμως, αγαπημένοι μας, το πώς συνέβη στον πλανήτη Γη. Δεν έχει ξαναγίνει έτσι. Καθώς κοιτάτε τα συστήματα πεποίθησής σας και τις ιστορίες σας, να ξέρετε πως το καταφέρατε αυτό σε μια μαγική εποχή. Είχατε κάνει κράτηση για να βρίσκεστε εδώ τώρα και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέρατε. Τι θα κάνετε όμως με αυτό τώρα; Πρώτα απ’ όλα, σας ζητάμε να σταματήσετε να σκέφτεστε και να αρχίσετε να νιώθετε. Επιστρέψτε στον παιδικό εαυτό σας και αφήστε τις παιδικές σας προσδοκίες να καθορίσουν αυτά που βλέπετε. Η δύναμή σας σαν παιδιά είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν των ενηλίκων. Αυτό έχει να κάνει με τα συστήματα πεποίθησής σας που μπλοκάρουν την ενέργειά σας, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει τώρα. Η εστίασή σας ήταν πάντα στο «Πώς θα γίνω καλύτερος άνθρωπος; Πώς μπορώ να βρω μια καλή δουλειά; Πώς θα βγάλω χρήματα; Πώς θα κάνω αυτά που πρέπει ως άνθρωπος;» Αν αλλάξετε την εστίασή σας στο «Πώς θα εξελιχθώ ως πνεύμα;» τότε ποιες θα είναι οι προσδοκίες σας όταν ανοίξετε τα μάτια σας; Τι θα περιμένετε να δείτε; Στ’ αλήθεια θα περιμένατε ένα θαύμα; Περιμένετε να δείτε τους εαυτούς σας να ζουν μια θαυμάσια ζωή γεμάτη συγχρονικότητες με τα πάντα να μπαίνουν στη θέση τους την τελευταία στιγμή χωρίς κόπο; Κι έτσι είναι… αν μπορέσετε να το κρατήσετε αυτό για επτά δευτερόλεπτα, είναι δικό σας. Μια αγνή σκέψη για επτά δευτερόλεπτα είναι δική σας σε όποια μορφή κι αν την κρατάτε, ξέρετε όμως πόσο δύσκολο είναι να κρατήσετε μια σκέψη για τόση ώρα; Μετράτε πέντε, έξι, επτά… όχι, δεν δούλεψε! Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσετε έτσι μια δόνηση, ή τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι τώρα. Τώρα θα δείτε πως θα συμβαίνει με πολύ λιγότερο κόπο μέσω της χρήσης της Αρμονικής Συνήχησης. Η εστίασή σας θα βελτιωθεί, οι πνευματικές σας ικανότητες και η οξύτητά σας θα κάνουν άλματα με μικρά σκουντήματα τεχνολογίας. Η πρόκληση είναι πως δεν ξέρετε το γιατί. Δεν μπορείτε να το βρείτε και δεν ξέρετε τι συμβαίνει. Αγαπημένοι μας, θα γίνετε στην κυριολεξία εξυπνότεροι πολύ σύντομα καθώς όλοι σας θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα από μια ευρύτερη οπτική. Αυτό είναι που προκαλεί την απογοήτευση στον πλανήτη Γη. Αυτή τη στιγμή η απογοήτευση υπάρχει στη Μέση Ανατολή. Πρόσφατα το ίδιο συναίσθημα εκφράστηκε στα προβλήματα στην Wall Street καθώς οι άνθρωποι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν σε ολόκληρο τον κόσμο για να εκφράσουν την απογοήτευσή τους. Κανείς δεν γνωρίζει με τι έχουν απογοητευθεί, έχουν απλά απογοητευθεί επειδή δεν μπορούν να είναι πια τα παιδιά που ξέρουν ότι είναι. Τα συστήματα πεποίθησής τους δεν λειτουργούν όταν ανοίγουν τα μάτια τους επειδή βλέπουν κάτι άλλο. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε σ’ αυτό που είμαστε στ’ αλήθεια… όλοι μας. Γνωρίζουμε πως θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τον θυμό στον πλανήτη Γη. Ζείτε σ’ έναν πολωμένο πλανήτη. Έρχεστε από ένα πεδίο διττότητας όπου βλέπετε τα πάντα ως φωτεινά και σκοτεινά – τα άκρα ενός φάσματος – και τώρα αρχίζετε να βλέπετε ολόκληρη την ακτίνα φωτός με άλλο τρόπο. Πάρτε την. Αφήστε την να γεμίσει την ύπαρξή σας με όσο φως μπορείτε να κρατήσετε. Αυτές τις στιγμές που αρχίζετε να αμφισβητείτε τον εαυτό σας, υπάρχει ένα εργαλείο που θα σας δώσουμε. Χαστουκίστε τον εαυτό σας, γιατί δεν είναι σωστό ο Θεός να αμφισβητεί τον εαυτό του. Αυτός είναι ένας φαύλος κύκλος στον οποίο βρίσκονται πολλοί άνθρωποι. Αν μπορούσαμε να σας δώσουμε κάτι, αυτό θα ήταν η αυτοπεποίθηση. Μιας και αυτό είναι κάτι που όλοι σας πρέπει να κερδίσετε, θα χαρούμε να σας σπρώξουμε λίγο, ένα καροτάκι που θα σας δείξει τι υπάρχει μπροστά. Δεν σας διδάσκουμε τίποτα. Σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε αυτό που ήδη γνωρίζετε και το ποιοι είσαστε.

Πολλοί θα νιώσουν πίεση καθώς κάνουν τα επόμενα βήματα, να γνωρίζετε όμως πως αυτές οι πιέσεις πηγάζουν από τα συστήματα πεποίθησής σας και την ενέργεια που κατέχετε. Να κρατάτε λοιπόν πρώτη την χαρά. Τολμήστε να κοιτάξετε κάποιον που συναντάτε στα μάτια πριν ανοίξετε το στόμα σας να πείτε «Γεια». Τολμήστε να στείλετε χαρά και πάθος σε όσα κάνετε. Μην σκεφτείτε ποτέ ότι αυτή είναι μια διαφήμιση για εσάς. Είναι το πάθος σας και πρέπει να κατακλύζει την ύπαρξή σας πάντα. Και για όσους δεν μπορούν να βρουν το πάθος τους ή δεν μπόρεσαν να αγκυρωθούν ή να συνδεθούν μαζί του με τον κατάλληλο τρόπο σε αυτή την πλευρά του πέπλου, να γνωρίζουν πως θα τους φέρουμε στην Εστία αν χρειαστεί και θα τους δείξουμε το πάθος τους. Είναι δυνατόν να γίνει και αυτό ακόμα. Καθένας από εσάς ως πνεύμα έχει ένα πάθος που δεν μπορεί να αποτραπεί. Έχετε έναν σκοπό ζωής ως πνεύμα. Τώρα προσπαθείτε να χωρέσετε αυτόν τον σκοπό μέσα σε ένα φυσικό σώμα και να τον δημιουργήσετε όσο βρίσκεστε σε αυτό το σώμα. Μπράβο! Καλή δουλειά. Προχωρήστε μπροστά, ήρθε η ώρα. Εμείς θα βάλουμε τον αέρα κάτω από τα φτερά σας, αλλά εσείς πρέπει να τα ανοίξετε στην ώρα τους. Πρέπει να τολμήσετε να είσαστε ο εαυτός σας – ο πραγματικός εαυτός σας – γιατί αυτό είναι που φέρατε από την Εστία και σας γνωρίζουμε. Βλέπουμε τα πνεύματά σας ως τους αδελφούς και τις αδελφές μας που είστε. Κάνετε μια τεράστια διαφορά στον πλανήτη, μια καρδιά κάθε φορά. Πλησιάζετε στην Εστία και τραβάτε ολόκληρη την ανθρωπότητα μαζί σας.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων σας θυμίζουμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να ανοίγετε κάθε πόρτα για τους άλλους γιατί έτσι βοηθάτε τον εαυτό σας. Παίζετε ένα νέο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!